ABBYY

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Prezentare companie ABBYY

ABBYY este un important furnizor de conversie a documentelor, de captare de date, si servicii si software lingvistic. Domeniile cheie ale cercetarii si dezvoltarii ABBYY include recunoasterea documentelor si tehnologii lingvistice.

Tehnologiile ABBYY de recunoastere si de produse ajuta oamenii sa gestioneze cantitatea de informatie in crestere furnizand instrumente puternice care sa le permita sa: deblocheze informatie de pe hartie si imagini, de a obtine date mod automat, sa prelucreze si sa depoziteze informatie valoroasa. Utilizand produselor de captare si recunoastere date, oamenii economisesc bani si efort tipic pentru intrarile de date, si beneficiaza de posibilitatea de a accesa informatie in moduri noi, mai eficiente. Produsele noastre lingvistice ajuta la eliminarea barierelor de limbaj, facilitand comunicarea mai usoara si mai clara.

Astazi, ABBYY este o companie internationala cu peste 900 de angajati in toata lumea (din ianuarie 2010). Produsele ABBYY sunt vandute in mai mult de 130 de tari din intreaga lume printr-o retea extinsa de parteneri regionali si internationali. Numarul total de utilizatori de produse ABBYY, care variaza de la aplicatiile utilizatorului final pentru dispozitive mobile si PC-uri la solutii enterprise si instrumente de dezvoltare, depasind de 30 de milioane de oameni in functie de cercetare interna.

Misiune ABBYY

Misiunea ABBYY este de a imbunatati calitatea vietii prin dezvoltarea de tehnologii de inteligenta artificiala pentru capturarea eficienta, traducerea, si transformarea informatiilor in cunostinte accesibile si utile.

Ce inseamna ABBYY

Numele companiei - ABBYY - poate fi tradus ca "ochiul inteligent". Acest cuvant provine din limba-parinte ipotetica (reconstituire) pentru Miao-Yao, Nu, Hmong-Mien, Hmong, si grupuri Kim Mun a familiei limbilor sino-tibetane. Acest nume si intelesul sau (ochiul inteligent) reflecta domeniile cheie ale activitatii companiei si de cercetare: recunoasterea documentelor si tehnologiile lingvistice.

Logo ABBYY

ABBYY

Preturi ABBYY

ABBYY Business Card Reader
ABBYY Business Card Reader pentru Windows captează automat textul de la cărți de vizită și îl convertește în date pentru export direct către baza de date de contact. Eliminând nevoia de introducere manuală a datelor, economisind timp și permițându-vă să editați informațiile din cărți de vizită mai repede decât oricând. Și nu este nevoie de a cumpăra hardware nou, odată ce aplicația funcționează cu aproape orice dispozitiv de scanare.
3 versiuni, intre 65 si 114 RON.
ABBYY FineReader 10 Corporate Edition
ABBYY® FineReader 10 Corporate Edition este un program OCR inteligent, proiectat special pentru medii de lucru în reţea şi grupuri de lucru, care asigură companiilor mărirea productivităţii din punct de vedere al procesării şi reutilizării documentelor şi textelor, imprimate pe hârtie sau în imagini.
Epuizat
ABBYY FineReader 10 Home Edition
ABBYY® FineReader 10 Home Edition se bazează pe tehnologiile de recunoaştere ABBYY şi se adresează utilizatorilor individuali. Produsul se adresează celui mai vast public posibil, în special clienţilor care au nevoie de o soluţie simplă, însă cu un nivel înalt de acurateţe pentru recunoaşterea diferitelor texte tipărite.
Epuizat
ABBYY FineReader 10 Professional Edition
ABBYY® FineReader 10 Professional Edition este un program OCR inteligent care le permite profesioniştilor mărirea productivităţii în lucrul cu documente şi texte imprimate pe hârtie sau în imagini.
Epuizat
ABBYY FineReader 11 Corporate
ABBYY FineReader 11 Corporate Edition este o aplicatie software OCR pentru lucrul colaborativ in reteaua companiei. Creaza fisiere editabile si carti digitale din materiale scanate, fisiere PDF si fotografii digitale. Viteza si precizia imbunatatita sporesc capacitatile de recunoastere si conversie - in 189 de limbi, in orice combinatie - eliminand rescrierea si reformatarea documentelor. Instrumente de imbunatatire a productivitatii pentru mediile corporative, cum ar fi SharePoint®, ajuta ABBYY FineReader 11 Corporate Edition sa devina o aplicatie esentiala pentru afacerea dvs.
Epuizat
ABBYY FineReader 11 Professional
ABBYY FineReader 11 Professional Edition este un software OCR pentru conversia de materiale scanate, fisiere PDF si fotografii digitale in formate editabile. Recunoasterea de neegalat si capabilitatile de conversie elimina practic rescrierea si reformatarea documentelor - oferind rezultate rapide pentru 189 limbi, in orice combinatie. Interfata inteligenta si simpla va ghideaza prin procesul OCR - aceasta permitandu-va sa rezolvati mai multe sarcini cu mai putini pasi. In plus, imbunatatirile aduse editarii de imagini ofera rezultate OCR mai bune din imaginile capturate cu o camera foto digitala.
Epuizat
ABBYY FineReader 12
ABBYY FineReader 12 este un software de recunoaștere optică a caracterelor (OCR), ce oferă precizie de neegalat în recunoaștere a textului și capabilități de conversie, practic eliminând rescrierea și reformatarea de documente. Utilizarea intuitivă și sarcinile automate cu un singur clic vă permit să faceți mai mult în mai puține etape. Până la 190 de limbi sunt acceptate pentru recunoaștere a textului - mai mult decât orice alt software OCR pe această piață.
28 versiuni, intre 299 si 1359 RON.
ABBYY FineReader 9.0
ABBYY FineReader 9.0 este o aplicatie profesionista destinata conversiei fisierelor PDF, a imaginilor scanate si a celor provenind de la camerele digitale, în documente editabile.
Epuizat
ABBYY FineReader Express Edition for Mac
ABBYY FineReader Express Edition pentru Mac este o aplicaţie OCR (Recunoaşterea Optică a Caracterelor) multilingvă, de mare acurateţe şi uşor de utilizat, proiectată special pentru utilizatorii de computere Macintosh. Bazat pe tehnologiile inteligente ABBYY de recunoaştere a documentelor, FineReader Express pentru Mac transformă cu rapiditate orice pagină scanată, fişier PDF şi imagine realizată cu ajutorul camerei digitale în formate editabile şi în care se pot efectua căutări, păstrând în acelaşi timp intacte paginaţia şi formatarea originală.
Epuizat
ABBYY PDF Transformer 2.0
ABBYY PDF Transformer 2.0 Proeste o aplicatie usor de folosit, si totusi foarte puternica, conceputa pentru a spori productivitatea muncii la birou.
Epuizat
ABBYY PDF Transformer 3.0
ABBYY PDF Transformer 3.0 este solutia ideala pentru oricine care lucreaza cu fisiere PDF. Acest instrument intuitiv, versatil, multilingvistic va permite sa convertiti orice tip de fisier PDF in formate editabile cu formatul si layout-ul original retinut. Puteti de asemenea crea PDF-uri direct din aplicatii Microsoft Office cu un singur clic, combinati mai multe fisiere din diferite surse intr-un singur PDF si ajustati PDF-uri in functie de nevoile dvs – redactati informatii sensibile, adaugati stampile si stampile de retinere, transformati fisierele dvs in documente PDF ce pot fi cautate si protejate, sau transformati-le in formate PDF/A.
Epuizat
ABBYY PDF Transformer+
PDF Transformer+ oferă tot ce aveți nevoie pentru munca de zi cu zi cu fișiere PDF. Fie că doriți să modificați sau să adăugați un comentariu, adăugați protecție cu parolă, partajați PDF-uri, a crea, converti, sau pur și simplu să citiți PDF-uri, PDF Transformer vă permite să-l utilizați cu ușurință. Acest software versatil PDF combină o interfață intuitivă și instrumente de colaborare cu tehnologia ABBYY’s Optical Character Recognition (OCR) și tehnologia Adobe® PDF Library asigurându-vă că se poate lucra cu ușurință cu orice tip de PDF.
26 versiuni, intre 87 si 913 RON.
ABBYY Screenshot Reader
Creati propriile „instantanee” din imagini si texte din documente deschise, meniuri de fisiere, pagini web, prezentari sau fisiere PDF cu doar cateva clic-uri. ABBYY Screenshot Reader creaza copii ale imaginilor pe care le puteti decupa si lipi de pe clipbord-ul dvs in Microsoft Word, Excel, PowerPoint sau fisiere grafice. Puteti utiliza ScreenShot Reader pentru a selecta si copia fragmente de text din imagini, fisiere flash, PDF-uri si alte fisiere bazate pe imagini, si convertiti-le intr-un text adevarat pe care il puteti edita sau insera in alt document.
Pret: 47 RON
  
software

Categorii software