ACDSee Canvas 12

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: acdseeLucrati atat cu obiecte vectoriale cat si grafica raster in acelasi document, cu aceleasi instrumente puternice de imbunatatire, intr-un singur mediu integrat de proiectare. Bucurati-va flexibiltate suprema oferita de abilitatea de a importa peste 100 de formate de fisiere, sau de a crea propriile grafice - cu mana libera sau numeric. Accelerati si simplificati fluxul de lucru de la improtul initial si proiectare pana la prezentarea finala, facilitati colaborarea si imbunatatiti productivitatea generala cu aceasta solutie software completa de ilustrare tehnica. Canvas 12 este tot de ce aveti nevoie pentru ilustratii.

Logo ACDSee Canvas 12

ACDSee Canvas 12

Preturi ACDSee Canvas 12

RETAIL

ACDSee Canvas 12, RETAIL, 1 utilizator

CV12WinBX
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Licentiere volum

ACDSee Canvas 12, intre 1 si 49 utilizatori

CV12WinLA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Canvas 12, intre 50 si 99 utilizatori

CV12WinLB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE Licentiere volum

ACDSee Canvas 12, UPGRADE, intre 1 si 49 utilizatori

CV12WinUPLA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Canvas 12, UPGRADE, intre 50 si 99 utilizatori

CV12WinUPLB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

GIS Module

ACDSee GIS Module

CV12GIS
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Media Pack

ACDSee Canvas 12 Media DVD

CV12WINMEDIA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Manual

ACDSee Canvas 12 Manual

CV12Manual
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara ACDSee Canvas 12

ACDSee Canvas 12 - Creati, imbunatatiti si partajati ilustratii tehnice

Ilustratii tehnice de precizie fara limite

Fiind alegerea preferata a ilustratorilor tehnici din industriile de precizie, Canvas 12 vine impreuna cu toate instrumentele puternice de ilustrare obiecte vectoriale si instrumentele avansate de editare imagini raster de care aveti nevoie, intr-un mediu de proiectare integrat si flexibil. Accelerati si simplificati fluxul de lucru de la improtul initial si proiectare pana la prezentarea finala, facilitati colaborarea si imbunatatiti productivitatea generala cu aceasta solutie software completa de ilustrare tehnica.Manipulati tot

Importati grafice din peste o suta de diferite standarde si formate specializate, incluzand DXF, DWG, CGM, Adobe® PDF, filtre Scientific Imaging si fisiere fotografii in format RAW de la cei mai importati producatori de camere. Augmentati, aplicati efecte si exportati in alte formate. Puteti chiar sa exportati in mai multe formate simultan. Cu Canvas 12, experimentati un flux de lucru de la cap la cap si integrare fluida intre software si medii de lucru de inginerie complexa si stiintifice.

Lucrati flexibil cu obiecte vectoriale

Ilustrati, editati si augmentati tot felul de obiecte vizuale complexe cu marea varieteate de instrumente profesionale si puternica tehnologie Sprite a Canvas 12. Noi caracteristici va permit sa reuniti obiecte segment intr-unul singur si sa umpleti intersectiile obectelor care se suprapun cu un singur clic, in timp ce proprietarele SpriteLayers si SpriteEffects pot fi utilizate pentru a aplica efecte de imagine si transparenta fara a afecta obiectul original.

Accesati instrumente de editare imagini raster

De ce sa lucrati intre limite? Canvas 12 vine cu o suita completa de caracteristici editare imagini raster. Creati, editati si augmentati imagini raster, incluzad GIF, JPEG, TIFF, PICT, BMP si EPS, cu o serie de standarde si tehnici specializate in industrie, instrumente si filtre. Proiectati compozitii de imagini, retusati fotografii, desenati si corectati culoarea imaginilor scanate, creati efecte de transparenta si vignete, imbatraniti fotografii, clonati pixeli si multe altele. Lucrati atat cu imagini raster cat si cu imagini vectoriale in acelasi timp, cu acces la aceleasi instrumente, pentru a imbunatatii obiectele si imaginile in nenumarate moduri.

Desenati si dimensionati cu precizie

Creati vizualizari atat din date raw cat si tehnice. Alegeti dintr-o varietate de metode penru a importa si extrage coordonate, iar Canvas 12, cu abilitatea de a reprezenta orice proprietate a obiectului in .035 microni, transforma cu precizie datele dvs. in continut vizual in timp real pe care il puteti imbunatatii, revizuii si publica. Redimensionati si scalati obiecte, stabiliti dimensiuni si alte atribute si desenati forme - toate plasate si masurate cu precizie.

Adaugati instant obiecte de ilustrare

Adaugati instant obiecte dinamice refolosibile la schite sau ca baza pentru trasaturi de creion si cerneluri. Accesati mii de simboluri utilizate in mod frecvent si simboluri tehnice specializate din colectia pre-incarcata Symbol Library a Canvas 12. Sau creati propriile simboluri utilizand orice obiect vectorial. De asemenea, puteti crea cerneluri de simbol personalizabile si gestionati-le pe toate cu flexibilitate. Mutati, adaugati cuvinte cheie si re-clasificati simboluri pentru a se potrivii nevoilor unice ale fluxului dvs. de lucru.


Manipulati text cu usurinta

Adaugati text formatat profesional si complet editabil obiectelor vectoriale si imaginilor raster. Creati documente text cu pagini multiple si publicatii tehnice utilizand o gama completa de instrumente traditionale de formateare a textului si instrumente de stil. Formatati pagini si coloane, text fluid, text incadrat, bind, proof si adnotari. Manipulati textul ca si un obiect vectorial - modificati forma cu precizie, integrati in desene, editati marginile si multe altele.


Profitati la maxim de datele dvs.

In fluxurile de lucru specializate ce necesita un suport inalt de formatare si metode sofosticate de achizitie, vizualizare si analiza a datelor, Canvas 12 ara abilitatea cruciala de a masura, edita si exporta imagini digitale ce contin date pana la 32 de biti per canal.Proiectat pentru perfectiune

Canvas 12 se integreaza perfect cu medii complexe de lucru tehnic. Inginerii ce lucreaza in industriile spatiale, de productie a aeronavelor, de aparare, utilitati, si industriile petroliere, se bazeaza pe un set de neegalat de caracteristici ale fluxului de lucru, incluand vizualizare 3D si suport CGM, instrumente de dimensionare inspirate de CAD si precizie si acuratete la nivel general.

Publicare profesionala

Creati impresionante publicatii si prezentari, in colaborare cu colegii. Canvas 12 are tot ce este necesar pentru a proiecta documente si prezentari profesionale, incluzand Symbol Library si seturi de simboluri Canvas preinstalate, interpretare de inalta calitate pentru imagini raster, formatare robusta pentru text si pagina, integrare scheme logice si instrumente de pregatire pentru tiparire (pre-press). Aplicati protectie prin parola si criptare si partajati intr-o varietate de formate de imprimare si prezentari pregatite pentru Web, incluzand HTML si Adobe PDF complete cu legaturi interactive.


Ce este nou?

Ilustratie tehnica si imbunatatire cu un control sporit

Stiloul de simboluri (Symbol Pen)

Creati urme de stilou din simboluri. Desenati cu aceste motive de simboluri repetate ca si cu orice alte urme digitale de stilou.

Libraria de simboluri (Symbol Library)

Adaugati, creati si organizati simboluri rapid si usor. Alegeti din mii de simboluri utilizate in mod frecvent si simboluri tehnice specializate incluse in Canvas 12, sau creati propriile simboluri utilizand orice obiect vectorial. Gestionati toate activele de obiecte digitale cu Symbol Library, de unde puteti muta, adauga cuvinte cheie si re-cataloga in felul necesar pentru a se potrivi fluxul dvs. unic de lucru.

Umplere inteligenta a vectorului (Smart Vector Fill)

Umpleti sau colorati intersectiile mai multor obiecte vectoriale cu un singur clic. Pur si simplu selectati o zona definita de suprapunerea liniilor graficelor pentru a aplica o umplere cu cerneala (fill ink). Aceasta evita necesitatea redesenarii mai intai a acestor regiuni ca obiecte de sine statatoare.Imbinare inteligenta (Smart Join)

Rapid si intuitiv reuniti obiecte segmentate intr-un obiect unic cu noua comanda Smart Join.


Dimensionare ilustratie precisa bazata pe perimetru

Dimensionati cu acuratete obiecte vectoriale simple sau compozite bazat pe valorile unei zone sau perimetru. Doar introduceti o valoare in caseta de dialog Scale Options, alegeti dintre procentual sau absolut, iar dca se doreste, efectuati clic pe un diferit punct de origine. Puteti dimensiona si grosimea unui stilou.

Integrare flux de lucru suplimentar

Suport pentru AutoCAD® 3D

Lucrati fluid cu fisierele obiecte 3D AutoCAD®-DXF/DWG. Alegeti din mai multe optiuni de import 3D, utilizati rotirea cu pas pe o axa X, Y sau Z, editati si imbunatatiti culorile, dimensionare, sursa de lumina si previzualizare in Wireframe.


Suport fisier CGM4, incluzand WebCGM

Bucurati-va de integrare completa cu fluxurile de lucru CGM. Canvas 12 suporta cele mai recente formate de fisiere CGM, incluzand Version 4 si fisiere WebCGM. Augmentati vizual si editati etichete de proprietati si alte atribute si exportati fisiere inapoi in mediile de lucru CGM si aplicatii CGM specializate. Sau, prezentati fisiere CGM in noi modalitati, inclusiv pe Web.

Extragere geometrie

Importati si exportati geometria exacta a unui obiect cu caracteristica Geometric I/O a lui Canvas 12, ce va permite integrare cu Microsoft® Excel® si alte programe specializate. In plus, puteti specifica cu precizie si puteti manipula locatia si dimensiunile geometrice ale formelor si liniilor si puteti vizualiza convenabil atributele geometrice unui obiect direct in Canvas.

Expot simultat catre mai mute formate

Economisiti timp prin exportarea fisierelor in mai mutlte formate cu doar un singur clic, multumita noii comenzi Multi-Save. Alegeti dintr-o gama de formate, incluzand BMP, CGM, GIF, JPG, PCX, Adobe® PDF, PNG, TGA si TIF.
Vedeti Metadata EXIF

Accesati proprietatile metadata EXIF a unei fotografii cu Canvas 12. Vedeti informatii cum ar fi data si ora, setarile camerei incluzand apertura, viteza obturatorului, lungimea focala si viteza ISO, coordonatele GPS si multe altele.Publicati, prezentati si colaborati mai eficient

Control sporit asupra legaturilor

Folositi Canvas 12 pentru a adauga interactivitate si conectivitate documentelor tehnice. Adaugati legaturi (hyperlinks) pentru grafice, imagini si text si apoi exportati documente in format Adobe PDF sau HTML cu aceste legaturi intacte.Navigati in paginile documentului

Navigati cu usurinta ilustratii pe mai multe pagini. publicatii, animatii si documente de prezentare, cu noua paleta Page Navigator a Canvas 12. Andocati sau mutati paleta dupa cerinte pentru comoditate sporita.

Scheme logice automate

Schemele logice sunt o metoda logica si clara de a reprezena complex si vizual informatie bogata. Acum este uimitor de rapid si usor pentru a crea scheme logice bogate cu flexibilitate. Personalizati aspectul schemei logice cu o larga varietate de optiuni de editare a colectiei de linii si forme, penru a se potrivi cu necesitatile de prezentare.


Utilizare imbunatatitaOrganizati eficient spatiul de lucru

Panoul de andoacare va salveaza timp si elibereaza spatiu de lucru valoros pentru proiecte complexe vizual. Afisai instant, rearanjati, plutiti sau andocati mai multe palete Canvas si utilizati filele de navigare pentru a organiza si mai mult spatiul.

Imbunatatiri ale fluxului de lucru

Numeroase elemente imbunatatite ale interfetei dinamice de utilizator si noi scurtaturi fac foarte usoara accesarea imbunatatirilor la caracteristici cum ar fi suprafta, afisarea ariei unui obiect, noi scurtaturi in bara de proprietati si sageti de directie X/Y.

 

Detalii produs

Ilustratie tehnica si imbunatatire

Lucrati atat cu obiecte vectoriale cat si grafica raster in acelasi document, cu aceleasi instrumente puternice de imbunatatire, intr-un singur mediu integrat de proiectare. Bucurati-va flexibiltate suprema oferita de abilitatea de a importa peste 100 de formate de fisiere, sau de a crea propriile grafice - cu mana libera sau numeric. Canvas 12 este tot de ce aveti nevoie pentru ilustratii.

Sporiti productivitatea

Nu mai pierdeti timp pretios navigand intre programe separate. Cu Canvas 12, puteti edita atat obiecte vectoriale cat si imagini raster intr-un singur mediu, in acelasi timp. Canvas de asemenea include capabilitati integrate cu aplicatii specializate si un set complet de instrumente de publicare profesionala pentru a fluidiza intreg fluxul de lucru.

Desenati si dimensionati cu precizie

Creati vizualizari atat din date raw si tehnice. Alegeti dintr-o verietate de metode pentru a importa coordonatele exacte, iar Canvas 12 va transforma cu precizie datele in continut vizual in timp real pe care il puteti apoi imbunatatii, revizuii si publica.

Redimensionati si scalati obiecte, stabiliti dimensiuni si alte atribute si desenati forme - toate plasate si masurate cu precizie. Profitati de instrumente specializate pentru a desena dreptunghiuri rotunjite, poligoane complexe, cuburi, spirale, grile si cutii dreptunghiulare in vedere isometrica.

Puteti, de asemenea, sa desenati si sa editati trasee si segmente curbe utilizand puntele de control ce le definesc. Adaugati, eliminati si mutati puncte de ancora pentru a remodela calea traseul unui obiect si forma lui generala.


Adaugati instant obiecte de ilustrare

Adaugati instant obiecte dinamice refolosibile la schite sau ca baza pentru trasaturi de creion si cerneluri. Accesati mii de simboluri utilizate in mod frecvent si simboluri tehnice specializate din colectia pre-incarcata Symbol Library a Canvas 12. Sau creati propriile simboluri utilizand orice obiect vectorial. De asemenea, puteti crea cerneluri de simbol personalizabile si gestionati-le pe toate cu flexibilitate. Mutati, adaugati cuvinte cheie si re-clasificati simboluri pentru a se potrivii nevoilor unice ale fluxului dvs. de lucru.

Lucrati flexibil cu obiecte vectoriale

Ilustrati, editati si augmentati tot felul de obiecte vizuale complexe cu marea varieteate de instrumente profesionale si puternica tehnologie Sprite. Noi caracteristici va permit sa reuniti obiecte segment intr-unul singur si sa umpleti intersectiile obectelor care se suprapun cu un singur clic, in timp ce proprietarele SpriteLayers si SpriteEffects pot fi utilizate pentru a aplica efecte de imagine si transparenta fara a afecta obiectul original. Masti de canal si vectoriale, precum si instrumente de transparenta graduala sunt la indemana pentru vizualizari uimitoare. Alte instrumente specializate si pentru desen de precizie includ:Adaugati comentarii si marcaje


Utilizati instrumentele de adnotare ale Canvas 12 pentru a adauga etichete si explicatii la diagrame si ilustratii, complet cu optiuni personalizate si automate, cum ar fi legaturi liniare simple si multiple intre diagrame. Doar efectuati clic pe zona de desenare pentru a crea instant o adnotare sub forma unui obiect eticheta cu linii de conectare, cunoscute si sub denumirea de linii inteligente (Smart Lines). Editati cernelurile, grosimea liniilor, stilurile de punctuare si sageti ale obiectelor si liniilor si formatati si editati cu usutinta textul de adnotare. Iar atunci cad repozitionati obiectul etichieta de adnotare, liniile inteligente conectate la ilustratie se misca in conformitate.
Editati datele de geometrie si pozitionare

Controlati in totalitate coordonatele obiectului vectorial pentru a asigura acuratetea solicitata in multe medii de lucru de inginerie si stiintifice. Creati ilulstratii numai din date geometrice sau combinati aceste controale precise de date cu tehnicile mai traditionale de ilustrare, intr-un mediu de lucru fluid. Puteti vizualiza in orice moment lungimea si inaltimea, pozitia, punctul de refetinta si alte coordonate ale obiectului vectorial prin intermediul barei de proprietati (Properties Bar), ajustand valoarea numerica pentru precizie.

Economisiti timp cu atribute de stiluri

Atributele stilurilor sunt salvate ca seturi de proprietati vizuale pe care le puteti aplica instant oicarui vector, text sau grup de obiecte. Trasformati rapid infatisarea ilustratiei prin crontrolul umpluturilor de cereneala, grosimilor de margine si alte tipuri cu doar un clic. Mentineti consistenta intre documente si facilitati fluxul de lucru al proiectului. Creati noi stiluri si editati stilurile salvate cu paleta Stiluri atribute (Attribute Styles) si partajati-le cu alti utilizatori Canvas.
Asigurati cele mai inalte nivele de precizie

Lucrati cu unitati de masura foarte mici cu acuratete si control. Motoorul de desenare al Canvas 12 suporta pe deplin standardul invirgula mobil IEEE folosit in insdustriile stiintifice, de inginerie, medicina si biotehnologie. Canvas este indispensabil pentru profesionistii ce lucreaza cu imagini ce contin date pana la 32-biti in virgula mobila per canal.

Adaugati formate de dimensiuni la ilustratii

Instrumentele de dimensionare liniara, in lant si de baza (Linear, Chain and Baseline Dimensioning tools) ale Canvas 12 controleaza distantele orizontale, verticale si perpendicularel; masurati diametrul, raza, unghiul, aria si perimetrul; si marcati centrele arcelor si ovalelor. In plus, atunci cand folositi instrumente de dimensionare in lant si de baza, puteti genera aproape in mod automat obiecte dimensiune complet editabile.Lucrati cu standardele in industrie

Creati obiecte dimensiune care sunt in totalitate conforme cu standardele din industrie si guvernamentale existente, inluzand:

Plasati obiecte cu acuratete

Instrumentul Mouse inteligent (Smart Mouse tool) al Canvas 12 ofera 14 tipuri de controale avansate pentru a facilita solicitante fluxuri de lucru pentru ilustratii. Fixati obiectele vectoriale la colturi, in centrul obiectelor, la mijloc, la anumite lungimi sau unghiuri, margini si mult altele.Editati data traseu a obiectelor

Controlati data traseu a unui obiect si toate aspectele legate de forma folosind Editorul traseu obiect (Object Path Editor) din Canvas 12. Vizualizati si editati rapid coordonatele X/Y ale punctelor individuale de traseu, de la dreptunghiuri la linii la poligoane la curbe Bézier.

Aplicati filtre pentru imagini, texte si obiecte vectoriale

Tehnologia proprietara SpriteEffects a Canvas 12 depaseste efectiv bariera dintre efectele pentru obiecte vectoriale si imagini raster. Aplicati cu usurinta traditionale efecte ca estompare, nuanta, saturatie si alte efecte, in multiple straturi, pentru imagin, text si obiecte vectoriale. Reglati cu finete setarile, schimbati ordinea, ascundeti sau indepartati efecte in orice moment - obiectele isi pastreaza toate capabilitatile de editare originale.

SpriteEffects va permite, de asemenea, sa creati lentile, ce sunt puternice containere oentru efecte ce pot fi folosite pentru a crea lupe si alte cadre de vizualizare in cadrul documenteleor de ilustrare.

Accesati instrumente de editare imagini raster

De ce sa lucrati in limite? Canvas vine impreuna cu o larga gama de instrumente de nivel profesional pentru crearea de imagini raster, editare si augmentare, cu puternica capabilitate aditionala a integrarii fluide in fluxul de lucru de ilustratii cu obiecte vectoriale. Creati, editati si augmentati imagini raster, incluzand GIF, JPEG, TIFF, PICT, BMP si EPS, cu o serie de standarde si tehnici specializate in industrie, instrumente si filtre. Proiectati compozitii de imagini, retusati fotografii, desenati si corectati culoarea imaginilor scanate, creati efecte de transparenta si vignete, imbatraniti fotografii, clonati pixeli si multe altele.Lucrati atat cu imagini raster cat si cu imagini vectoriale in acelasi timp pentru a imbunatatii obiectele si imaginile in nenumarate moduri. Remodelati imagini raster folosind controale de obiecte vectoriale. Desenati intr-o imagine raster, la fel ca si ati proceda cu un obiect vectorial. Convertiti imagini raster simple in obiecte vectoriale, sau alegeti o zona a unui obiect vectorial si interpretati-o intr-o imagine raster. Imaginile raster si obiectele vectoriale se inteleg de minune impreuna in mediul hibrid al Canvas.

Faceti mai mult cu textul

Puteti face aproape orice cu textul in Canvas 12. Adaugati text formatat profesional complet editabil la obiecte vectoriale si imagini raster. Creati documente text cu pagini multiple si publicatii tehnice utilizand o gama completa de instrumente traditionale de formateare a textului si instrumente de stil. Formatati pagini si coloane, text fluid, text incadrat, bind, proof si adnotari. Manipulati textul ca si un obiect vectorial - modificati forma cu precizie, integrati in desene, editati marginile si multe alte. In plus, salvati timp prin crearea de simboluri text pentru utilizare ulterioara. Iar cand ati terminat, publicati in peste 80 de formate si medii de prezentare.
Publicare, prezentare si colaborare

Canvas 12 face rapida si usoara crearea si partajarea publicatiilor si prezentarilor profesionale, in colaborare cu colegii, in nenumarate metode.

Accesati instrumente de publicare profesionale

Cu Canvas 12 nu este necesar sa folositi un program separat de procesare text. O gama completa de instrumente traditionale de formateare a textului si instrumente de stil va stau la indemana pentru a va ajuta sa formatati pagini, creati coloane si sa aranjati textul.


Creati documente pentru orice scop

Canvas 12 ofera diferite tipuri de documente pentru diferite scopuri: ilustrare, publicare, animatie si prezentare. Sabloane incorporate sunt incluse pentru fiecare tip pentru a va ajuta sa aveti un start rapid.


Adnotati si marcati cu usutinta

Aplicati o serie de instrumente de editare, de verificare si de adnotare in Canvas 12. Etichetati si marcati grafice tehnice si accesati o gama larga de puternice optiuni de augmentare vizuala pentru a clarifica continutul. Puteti chiar sa editati si aspectul textului de adnotare. Adnotati obiecte simple cu sageti simple si obiecte multiple cu mai multe sageti de conectate - iar atunci cand mutati obiectele, sagetile se misca impreuna cu ele.

Colaborare fara limite

Partajati, discutati si dezvoltati proiecte cu schimb de documente fluid. Capabilitatile avansate de import si export din Canvas 12 permit intoarcerea ilustratiilor adnotate catre formatele specializate de unde au originat, cum ar fi CGM si AutoCAD®2, fara nici o pierdere in data originala.


Partajati cu incredere

Aplicati criptare si protectie cu parola sigura de fiecare data cand salvati documentul Canvas sau exportati catre Adobe® PDF. Aveti control complet asupra cui poate sa deschida, editeze si imprime proiectele dvs.


Creati scheme logice si diagrame complexe

Prezentati informatie vizuala complexa intr-un format logic si usor de inteles. Utilizand paleta Schema logica (Flowchart) din Canvas 12, puteti proiecta scheme logice cu viteza si flexibilitate. Pur si simplu alegeti marimile simbolurilor, formele si atributele liniilor inteligente (Smart Line) apoi faceti clic pentru a plasa. Personalizati schema logica cu linii de conectare si optiuni de editare a formelor pentru a complementa aspectul general al documentului.

Imprimati profesional

Cu Canvas 12 puteti sta linistit stiind ca proiectele for arata la fel de bine pe hartie precum arata si pe monitor. Canvas exporta documente de publicare pe mai multe pagini, potrivite pentru imprimarea desktop sau comerciala, inclusiv imprimante PostScript. Instrumente profesionale de imprimare si gestiune a culorilor, precum si toate formatele de imagine avansate necesare pentru practic orice context de imprimare, sunt toate la indemana. Evitati schimbarile problematice de culoare si rezultatele neasteptate prin utilizarea sistemului de gestiune al culorilor Kodak®3 pentru manipularea conversiilor intre sistemele de culoare, cum ar fi RGB si CMYK.Adaugati interactivitate documentelor

Insuflati viata in documentele Adobe® PDF si HTML. Cu paleta Organizator de legaturi (Link Manager palette) din Canvas 12 puteti include hyperlink-uri si sa exportati catre HTML si Adobe® PDF cu legaturile intacte. Publicarea web este suportata de fisierele HTML si WebCGM.

Integrarea fluxului de lucru

In fluxurile de lucru specializate ce necesita un suport inalt de formatare si metode sofosticate de achizitie, vizualizare si analiza a datelor, Canvas 12 ara abilitatea cruciala de a masura, edita si exporta imagini digitale ce contin date cu pana la 32 de biti per canal. Canvas combina tehnologia profesional dezvoltata a nucleului cu un numar de componente rafinate ale interfetei de utilizator pentru a raspunde acestor nevoi specifice.Integrare perfecta

Importati peste 100 de formate diferite de fisiere, incluzand toate formatele vizuale standard si fisiere din fluxuri de lucru inalt specializate, cum ar fi DICOM, RAW, fisiere minare, filtre Scientific Imaging, CGM si DWG (CAD). Aplicati instrumente avansate de editare si masurare a datelor imagine si exportat catre peste 80 de formate si medii profesionale de prezentare. Expeimentati un flux de lucru complet si integrare fluida cu software si medii de lucru de inginerie complexa si stiintifica.
Urmati fluxul de lucru stiintificMasurati cu acuratete, analizati, importati si exportati imagini digitale cu pana la 32-biti date punct pixel in virgula mobila per canal Canvas 12 ofera o lume de posibilitati pentru oamenii de stiinta, cercetatori si alti profesionisti cu avantaje cum ar fi:

Spre deosebire de multe programe de grafica, Canvas 12 elimina nevoia pregatirii, traducerii sau simplificarii formelor complexe de date tehnologice. Comunicati cu usurinta viziunea dvs. unica lumii. Importati data in Canvas, augemetati si explicati, apoi exportati intr-un format de prezentare sau re-integrati inapoi in formatul de lucru.

Proiectat pentru productie

Canvas 12 ajută la integrarea completa in medii de lucru in inginerie. Inginerii ce lucreaza in industria spatiala, producatori comerciali si militari de aeronave, companii de aparare, producatori de echipamente grele, producatori de semiconductori, companii de utilitati si companii petroliere si multe altele se bazeaza pe Canvas ca o parte esentiala a fluxului lor de lucru.

Canvas 12 dispune de un set de neegalat de caracteristicile majore pentru fluxuri de lucru in inginerie, inclusiv:

Lucrati cu date seismice

Oamenii de stiinta ai pamantului si specialistii geostiintifici din intreaga lume au adoptat Canvas 12 ca un instrument de nepretuit. Filtrul de importare CGM*PIP (Petroleum Industry Profile) a primit aprecieri pentru abilitatea de a lucra cu succes cu fisiere aplicatiilor bazate pe UNIX de interpretare seismica. De asemenea, aveti posibilitatea sa importati date vizuale seismice brute pe care le puteti augmenta, adnota, edita culorile, edita numeric, iar mai apoi puteti combina toate rezultatele cu text formatat profesional, in documente multi-panina, gata de partajat - toate intr-un singur mediu. Pe tot parcusrul procesului, ilustratiile si documentatia isi mentin nivelul ridicat de acuratete solicitat de oamenii de stiinta. Se pot efectua si mariri de imagini complexe, mentinand relative valorile spatiale.Caracteristicile seismice specializate ale Canvas includ:

Manipulati fisiere CAD si DWG

Canvas 12 se incadreaza perfect in fluxurile de lucru profesionale AutoCAD®5 3D, cu toata precizia si flexibilitatea de care aveti nevoie de la seturi de instrumente pentru ilustrare vectoriala si raster, precum si capabilitati complete pentru prezentare si publicare.Importati, augmentati, editati cu precizie si publicati fisiere CAD, in mediul Canvas. Cu filtrul avansat de import AutoCAD® DWG, inseamna ca lucrati cu ultimele versiuni de fisiere native AutoCAD®. De asemenea, puteti ppotriviti un desen AutoCAD® intr-un format de pagina specificat. In vederea 3D din Canvas, utilizati rotarea pas cu pas pe o una din axele X, Y, sau Z, apoi editati si imbunatatiti culoarea, marimea si sursa de iluminare si previzualizati in Wireframe. Apoi utilizati caracteristicile complete de adnotare ale Canvas, proiectate special pentu vizualizari complexe, pentru a publica intr-o varietare de formate de prezentare.


Cerinte sistem

Hardware

Software

software

Categorii software