ACDSee Pro 4

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: acdseeDuceti fotografiile digitale la cel mai inalt standard. ACDSee Pro 4 va ajuta sa obtineti aceasta rapid, cu toate instrumentele de care aveti nevoie pentru orice capturati. Organizati, vizualizati, procesati si publicati imaginile folosind o singura aplicatie. Va veti bucura de fisiere organizate, veti obtine rezultate vizuale uimitoare si veti castiga mai mult timp pentru a il petrece in spatele camerei foto.

Logo ACDSee Pro 4

ACDSee Pro 4

Preturi ACDSee Pro 4

RETAIL

ACDSee Pro 4, RETAIL, 1 utilizator

ACDPRO4BX
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Backup CD

ACDSee Pro 4 Backup CD

ACDPRO4Media
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Licentiere volum

ACDSee Pro 4, intre 1 si 4 utilizatori

ACDPRO4LA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, intre 5 si 19 utilizatori

ACDPRO4LB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, intre 20 si 39 utilizatori

ACDPRO4LC
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, intre 40 si 59 utilizatori

ACDPRO4LD
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, intre 60 si 99 utilizatori

ACDPRO4LE
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE Licentiere volum

ACDSee Pro 4, UPGRADE, intre 1 si 4 utilizatori

ACDPRO4LAUP
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, UPGRADE, intre 5 si 19 utilizatori

ACDPRO4LBUP
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, UPGRADE, intre 20 si 39 utilizatori

ACDPRO4LCUP
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, UPGRADE, intre 40 si 59 utilizatori

ACDPRO4LDUP
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro 4, UPGRADE, intre 60 si 99 utilizatori

ACDPRO4LEUP
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara ACDSee Pro 4

ACDSee Pro 4 - Control total asupra fotografiilor

Preia controlul fotografiei cu ACDSee Pro 4

Duceti fotografiile digitale la cel mai inalt standard. ACDSee Pro 4 va ajuta sa obtineti aceasta rapid, cu toate instrumentele de care aveti nevoie pentru orice capturati. Organizati, vizualizati, procesati si publicati imaginile folosind o singura aplicatie. Va veti bucura de fisiere organizate, veti obtine rezultate vizuale uimitoare si veti castiga mai mult timp pentru a il petrece in spatele camerei foto.

Incepeti navigarea imediat

Conectati-va la colectia dvs. inca de la inceput. Nu trebuie sa risipiti timp importand fotografiile intr-o librarie separata cand ele se afla deja pe calculator. Pur si simplu deschideti ACDSee Pro 4 pentru a accesa direct directoarele si fisierele, in timp real.

Organizati in timp de importati

Accelerati fluxul de lucru prin stabilirea categoriilor, cuvintelor cheie si datelor IPTC in timp ce importati noi imagini de pe camera sau dispozitiv de stocare. De asemenea, puteti alege destina, puteti crea copii de rezerva si redenumi fisiere in timpul procedeului de importare.

Ramaneti organizat

ACDSee Pro 4 este organizat in patru moduri, imitand modul natural in care fotografii lucreaza cu imaginile lor. Completati fluxul de lucru cu eficienta maxima, in timp ce progresati prin filele Organizare (Manage), Vizualizare (View), Procesare (Process) si Online.

Gasiti orice

Nu veti mai pierde niciodata urma unei fotografii. Instrumente de cautare flexibila va permit sa regasiti fotografii dupa data, eveniment, locatie si metadata si proprietati ale imaginii.

Procesati non-distructiv fisiere RAW

Efectuati rapid si usor ajustari globale non-distructive asupra fisierelor RAW de la cei mai importanti procatori de camere. Vedeti rezultatele ajustarilor in timp real, previzualizati pe tot ecranul si experimentati cu sigurantii stiind ca fisierele originale sunt pastrate.

Perfectionati fiecare pixel

Ajustati fin fotografiile cu instrumente de editare la nivel de pixel. Adaugati filigrane, titluri si viniete. Remediati greseli si indepartati ochii rosii. Aplicati editari asupra anumitor selectii din poza si scoateti ce este mai bun cu adevarat in fotografiile dvs.

Creati imagini HDR uimitoare

Explorati capabilitatile creative ale imagisticii HDR (high-dynamic-range). Algoritmii brevetati de expunere HDR incorporati in tehnologia de procesare RAW a ACDSee Pro 4, intinde inteligent gama dinamica a fotografiilor, facandu-le incredibil de realiste sau atmosferice.Gestionati metadate

Accesati, incorporati si editati metadata IPTC, XMP si personalizata in imaginile dvs. folosind instrumente la indemana. Interoperabilitatea imbunatatita asigura ca aceste informatii critice sunt pastrate in fisierele dvs.Personalizati spatiul de lucru

Configurati ACDSee Pro sa complementeze modul in care lucrati. Alegeti schema de culoare, definiti reguli predefinite ale spatiilor de lucru pentru diferiti pasi din fluxul de lucru si personalizati bara de instrumente pentru a afisa caracteristicile pe care le accesati cel mai des. In plus, creati scurtaturi de la tastatura si configurati software-ul extern de editare pentru acces direct.

Vizualizati rapid

Cu tehnologia puternica de vizualizare a ACDSee Pro 4, nu trebuie sa irositi timpul asteptand ca imaginile sa se incarce. Chiar si fisierele RAW se afiseaza in ecran complet la viteze uimitoare. Peste 100 de tipuri diferite de fisiere sunt suportate.

Prezentati cel mai bine

Creati prezentari, imprimati si trimiteti e-mail-uri cu fotografiile dvs. cu usurinta. Administrati prezenta web cu incarcari pe flickr™, SmugMug, Zenfolio si pe conturi FTP.

Partajati cu usurinta si publicati online.

Trageti si plasati imagini sau automat sincronizati fotografiile din anumite directoare catre spatiul personal gratuit de pe website-ul ACDSee Online. De acolo puteti sa publicati pe Facebook, sa publicati legaturi prin mesaje pe Twitter si sa permiteti anumitor contacte sa descarce imaginile la rezolutie completa.

Ce este nou?

Percepeti diferenta in fotografiile dvs.

Cu caracteristici imbunatatite pentru metadate, imbunatatiri in fluxul de lucru si instrumente pentru a face imagiile dvs. sa arate mai bine ca oricand, aveti control total asupra fotografiei utilizand ACDSee Pro 4.

Putere metadate imbunatatita

Panoul Metadata

Acum puteti integra gestiunea metadatelor mai fluid in fluxul de lucru prin accesarea panoului Metadata. Pur si simplu selectati o singura fotografie sau un grup de imagini pentru a vizualiza, stabili si edita metadata IPTC. Personalizati campurile afisate in panou astfel incat datele care conteaza cel mai mult sa fie afisate de fiecare data cand aveti nevoie de ele.

Reguli prestabilite pentru metadate

Salvati metadatele frecvent folosite ca reguli prestabilite pentru a le aplica la grupuri de imagini, pentru un flux de lucru cu metadate foarte fluidizat.Explorati si organizati fotografiile dupa locatie

Vizualizati instant fotografiile de la camere dotate cu GPS si adaugati rapid informatia legata de locatie altora cu simplicitatea tragerii si plasarii. Gasirea, vizualizarea si selectarea imaginilor este la fel de simpla ca marirea pe harta si efectuarea unui clic pe marcator pentru afisarea tuturor fotografiilor facute in acea locatie.
Procesare foto

Redare imbunatatita a fisierelor RAW

Noi inovatii in tehnologia de decodare RAW inseamna ca va veti bucura de imbunatatiri vizibile in expunere, contrast, balans de alb si culoare - toate cu viteza de procesare sporita.

Instrument de corectare vinieta

Remediati rapid vinietarea rezultata in urma limitarii obiectivului camerei de a distribui uniform lumina. Glisoarele va permit sa ajustati precus intensitatea si raza pentru a indeparta acele colturi negre nedorite din fotografii.
Corectarea defringe si a aberatiilor cromatice


Obtineti fotografii mai bune cu noile functii de procesare ce corecteaza defringing-ul si aberatiile cromatice. Instrumentul de corectare a aberatiilor cromatice este in special folositor pentru imbunatatirea fotografiilor ce includ detalii arhitecturale.Imbunatatiri ale fluxului de lucru

Incarcarea automata a fotografiilor

Impatasiti fara efort cele mai recente fotografii pe Web, prin alegerea anumitor directoare ce vor fi automat incarcare in spatiul dvs. online.

Acces personalizabil catre editoare externe

Trimiteti fotografiile in editoare externe si creati surtaturi de la tastatura personalizate pentru un acces si mai rapid.

Utilizare si performanta imbunatatite.

Lucrati mai eficient in modul Procesare, cu abilitatea de a salva copii ale fotografiilor in mod direct sau automat. In plus, economisiti timp prin stergerea fotografiilor fara a fi nevoie sa parasiti modul Procesare.


Detalii produs

Gestionare si organizare

Obtineti control asupra tuturor activelor imaginilor digitale

Fie ca aveti sute sau mii de fotografii, o colectie organzata va permite sa lucrati mai inteligent si rapid. Fundatia pentru un flux de lucru eficient este gestiunea activelor digitale. Construit-o cu ACDSee Pro 4. Abilitatea de a gestiona fluxurile de lucru bazate pe catalogare si navigare inseamna ca va puteti organiza activele digitale in orice fel doriti.Navigati instant

De ce sa petreceti timp importand fotografiile intr-o librarire separata cand nu trebuie sa faceti acest lucru? ACDSee Pro 4 va conecteaza direct cu structura directoarelor de pe calculator, astfel incat sa navigati si sa lucrati cu fisierele fara intarziere.

Fluidizati getiunea activelor digitale

ACDSee Pro 4 este dotat cu instrumente de organizare salvatoare de timp. Organizati fotografiile in timp ce le importati din camera sau de pe un dispozitiv de stocare. Catalogati fisiere pentru imbunatatirea vitezei si performantei. Efectuati o gama de pasi ai fluxului de lucru, de la convertirea formatelor la redenumirea fisierelor, de-odata, pe loturi de imagini.

Organizati cu flexibilitate

Organizati intreaga coletie cu suportul complet al ACDSee Pro 4 pentu metadate EXIF, IPTC si XMP. Stabiliti si editati informatii legate de fotografii in conformitate cu standardele in industrie IPTC Core 1.1. Salvati timp prin modificarea metadatelor pentru grupuri de fotografii de-odata si creati reguli prestabilite pentru utilizari ulterioare. Adaugati evaluari, cuvinte cheie si date legate de locatie pentru gestiunea suprema a activelor digitale.

Gasiti imagini

Utilizati multitudinea de unlte puternice de cautare ale ACDSee Pro 4 pentru a gasi rapid fotografiile pe care le doriti. Gasiti imagini bazate pe metadate, proprietatile fisierelor, date, evenimente, cuvinte cheie, evaluari si date de localizare GPS. Creati si salvati cautari detaliate si filtrati, grupati si sortati rezultatele pentru a regasi exact acea fotografie de care aveti nevoie.

Prezentati si conservati munca dvs.

Partajati cadre prin intermediul serviciilor de e-mail cum ar fi Gmail™ si Yahoo! Mail Plus si incarcati catre flickr™, SmugMug si Zenfolio. Optimizati si incarcati convenabil imagini catre spatiile web gestionate, prin intermediul FTP. Proiectati si prezentati diaporame ale imaginilor dvs. Protejati munca prin arhivarea colectiilor in directoare .zip sau pe disc si prin backup-ul pe hard disk-uri externe.

Vizualizare

Vedeti imaginile oricum doriti, rapid

Puneti fotografiile in centrul atentiei cu renumita rapiditate de vizualizare a ACDSee Pro 4. Personalizati modul Vizualizare pentru a admira imaginile la dimensiune completa sau pentru a examina cele mai mici detalii. De la JPEG la RAW, va puteti baza pe ACDSee Pro pentru afisarea tuturor fotografiilor exact cum doriti, rapid.Examinati detaliile

Apropiati-va de fotografiile dvs. Studiati imaginile utilizand un arsenal de instrumente cum ar fi Marire (Zoom,), Navigator, Lupa (Magnifying Glass) si Historigrama.

Marcati cadrele

Accelerati fluxul de lucru prin marcarea imaginilor pentru eliminare, procesare sau alti pasi in fluxul de lucru, cu marcarea vizuala cu un singur clic.

Vedeti si sortati

Organizati imagini in timp ce le revizuiti. Categorisiti, adaugati calificative si editati metadata in timpul vizualizarii.
Vedeti-le pe toate

ACDSee Pro 4 suporta peste 100 de diferite formate de fisiere, iar suport RAW penru diferite noi modele de camere este adaugat in mod regulat.

Ramaneti concentrat in timp ce scanati

Schimbati rapid intre imaginile dintr-un director utilizand fereastra banda de film (filmstrip) si stiti exact unde va aflati in cadrul unui grup mare de fisiere.

Editare

Scoateti ce este mai bun din fotografiile dvs.

Obtineti imagini finale uimitoare cu instrumente avansate de procesare care imbunatatesc fiecare aspect al fotografiilor pentru rezultate considerabil mai bune. Modul Procesare al ACDSee Pro 4 este atelierul creativ de unde pregatiti fisiere RAW, developati non-distructiv, reglati fin la nivel de pixel si experimentati cu HDR si alte efecte artistice. Faceti cele mai bune poze ale dvs. si mai bune.Reglati imaginile

Dobanditi balansul de alb corect, culoarea, expunerea si distributia tonala pentru toate imaginile, in sub-modul Developare (Develop). Obtineti rezultate HDR uimitoare din imaginile RAW, mariti saturatia in timp ce protejati tonurile pielii si ajustati saturatia, luminozitatea si nuanta la nivelul fiecarei culori separate. Reglati fin distributia tonala cu instrumentul combinat Curbe tonale si Nivele (Tone Curves and Levels). Eitati pierderea de culoare (color clipping) in timpul conversiei RAW facand uz de historigrama imaginii.

Developati non-distructiv

Ajustati detalii si corectati geometria pentru a obtine ceea de doriti. Accentuati detaliile, reduceti zgomotul zerultat in urma unor setari ISO mari si corectati aberatiile cromatice si color fringing-ul gasit in deosebi in zonele de margine de contrast inalt. Reparati perspectiva, distorsiunile si vinietarea cauzata de lentile. Rotiti, indreptati si taiati imaginile conform specificatiilor dvs, avand control complet asupra marimii pixelillor si rezolutiei. Afisati si ascundeti ajustari dupa plac si previzualizati rezultatele pe intreg ecranul si in timp real pentru a ajunge la rezultatele dorite incredibil de rapid.

Obtineti rezultate RAW mai bune

Bucurati-va de culori, contrast si expunere implicite, considerabil imbunatatite, chiar de la iceputul fluxului de procesare RAW. O gama larga de culori RGB (wide RGB color gamut) pastreaza culorile vibrante ale camerei pentru o reprezentare adevarata si fidela. Iar cu gestiune de culori imbunatatita, puteti fi sigur ca previzualizarea reflecta cu acuratete culoarea si tonul conversiei RAW.

Perfectionati fiecare pixel

Odata ce ajustarile globale non-distructive au fost efectuate, adaugati retusuri finale la nivel de pixel pentru a crea imagini slendide. Indepartati imperfectiuni si efectul de ochi rosii, adaugati filigrane, text si viniete cu usurinta. Editati anumite zone ale imaginii cu instrumentele de selectie si multiple editari pe multiple fotografii de-odata, pentru cea mai buna editare expres.

Procesati mai mult, procesati mai rapid

Fluidizati fluxul de lucru pentru a economisi timp si reduce efortul. Creati si rafinati contiunuu reguli prestabilite de prelucrare apoi aplicati-le de-odata pe grupuri de fotogarafii. Si daca va plac modificarile pe care le-ati aplicat unei fotografii, puteti copia si lipi cu usurinta setarile de developare de la acea imagine la alta.

Online

Publicati lucrul online

Expuneti cu usurinta cele mai bune lucrari prin intermediul website-ului ACDSee Online. Trageti si plasati imagini - innclusiv fisiere RAW - din modul Online al ACDSee Pro 4 in spatiul personal gratuit. Folositi-l ca o sursa de backup sau impartasiti imagini cu anumite contacte sau cu restul lumii.Organizati fotografiile online

Pur si simplu trageti si plasati anumite imagini sau directoare direct din ACDSee Pro 4 in spatiul dvs. ACDSee Online. De asemenea, aveti posibilitatea sa urcati in mod automat continut din anumite directoare. Completati alte sarcini ale fluxului de lucru in timp ce fisierele se incarca in fundal. Organizati cu usurinta fotografiile in spatiul online utilizand directoare ierarhice. Putetichiar sa aplicati aceiasi structura organizationala pe care o aveti in calculator.

Afisati minunat

Interfata ACDSee Online simpla, curata, lipsita de reclame pune atentia numai pe fotografii. Nimic nu va distrage de la frumusetea imaginilor dvs.

Controlati accesul

In mod implicit, fotografiile de pe ACDSee Online sunt private si in siguranta. Pastrati-le inchise si private sau creati albume publice pentru a le impartasi cu lumea. De asemenea, aveti optiunea de a stabili parole pentru a permite accesul uni public select si sa le dati posibilitatea acestora de a descarca imagini la dimensiunea completa.

Impartasiti social

Etindeti acoperirea fotografiilor dvs. Din ACDSee Online puteti trimite prin e-mail fotografiile alese sau integi albume. Incarcati catre Facebook sau publicati mesaje cu albumul pe Twitter. Afisati fotografiile in diaporame pe intreg ecranul. Prezentarea fotografiilor dvs. nu a fost niciodata atat de usoara.

Pastrati in conditii de siguranta

Imaginile dvs. sunt in siguranta pe ACDSee Online. servicul este asigurat de Amazon Web Services™, aceiasi infrastructura fiabila si sigura ce serveste Amazon.com si intraga lor reta globala de site-uri.


Cerinte sistem

Hardware

Software

software

Categorii software