ACDSee Pro for Mac

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: acdsee


Exploatati viteza si flexibilitatea de neegalat a ACDSee Pro pentru a organiza, vizualiza si procesa imaginile cu control suprem. ACDSee Pro este solutia integrata de organizare a imaginilor ce va ajuta sa faceti mai multe dupa sedinta foto, optimizand fiecare aspect al fluxului de lucru si in acelasi timp salvand timp, banii si efort.

Logo ACDSee Pro for Mac

ACDSee Pro for Mac

Preturi ACDSee Pro for Mac

Backup CD

ACDSee Pro for Mac Backup CD

ACDPROMacMedia
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Licentiere volum

ACDSee Pro for Mac, intre 1 si 4 utilizatori

ACDPROMacLA-EN
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro for Mac, intre 5 si 19 utilizatori

ACDPROMacLB-EN
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro for Mac, intre 20 si 39 utilizatori

ACDPROMacLC-EN
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro for Mac, intre 40 si 59 utilizatori

ACDPROMacLD-EN
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

ACDSee Pro for Mac, intre 60 si 99 utilizatori

ACDPROMacLE-EN
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara ACDSee Pro for Mac

ACDSee Pro for Mac - Flux de lucru rapid si flexibil pentru Mac

Duceti fluxul de lucru cu fotografiile pe Mac in suprasarcina

Exploatati viteza si flexibilitatea de neegalat a ACDSee Pro pentru a organiza, vizualiza si procesa imaginile cu control suprem. ACDSee Pro este solutia integrata de organizare a imaginilor ce va ajuta sa faceti mai multe dupa sedinta foto, optimizand fiecare aspect al fluxului de lucru si in acelasi timp salvand timp, banii si efort.

Accelerati fluxul de lucru

Ca fotograf, aveti mii de fotografii si generati tot mai multe in fiecare zi. Cu flexibilitatea oferita de ACDsee Pro, puteti personaliza gestiunea activelor digitale in felul in care doriti sa lucrati, facand mai usor sa ramaneti organizat.

Lucrati intuitiv pe Mac

Interfata ACDSee Pro este construit in jurul etapelor cheie de gestionare, vizualizare si procesare de imagini pe Mac OS. Proiectat in consultare cu fotografi profesionisti si utilizatori de Mac, interfata simpla va permite sa ramaneti usor orientat in aplicatie in timp ce aveti fotografiile raman principal factor de concentrare a muncii.

Gasiti orice

Gasiti rapid fotografii individuale sau grupuri de imagini utilizand oricare din caracteristicile de cautare. Folositi instrumentul de Cautare rapida (Quick Search), vizualizati fotografii dupa data, sau recuperati fotografii deja indexate de Spotlight. In plus, compuneti si salvati cautari complexe bazate pe proprietatile fisierelor, metadata si logica booleana apoi filtrati, grupati si sortati rezultatele. Nu veti mai pierde niciodata urma vreunei fotografii.

Accesati direct

Navigati instant colectia existenta. Spre deosebire de aplicatiile foto bazate pe cataloage, nu va trebui sa irositi timp pretios pentru a importa fisiere care sunt deja pe sistem sau pe dispozitivele conectate.

Gestionati metadatele

Vizualizati campuri EXIF, editati informatie IPTC si stabiliti si includeti propriile metadate. Adaugati cuvinte cheie, atribuiti calificative si tineti urma celor mai bune lucrari, in plus, stabiliti multiple categorii ierarhice fara a duplica fisierele.

Organizati mai mult decat foografii

Cu ACDSee Pro, aveti posibilitatea sa categorisiti, sa adaugati calificative si sa aplicati cuvinte cheie fisierelor non-imagine. Organizati aceste active digitale in aceiasi maniera ca si fotografiile si video clipurile, pentru un flux de lucru cu adevarat integrat.

Vizualizati rapid

Vizualizati peste 27 de tipuri de fisiere in total, incluzand cele mai populare formate RAW.

Nota: Suportul camerelor RAW depinde de ultimele actualizari RAW de la Apple, ce au fost instalate pe calculator.


Procesati cu precizie

Perfectionati expunerea, culoarea, claritatea si geometria fisierelor RAW, JPEG si multe altele, cu instrumentele puternice de procesare ale ACDSee Pro. Aplicati editari non-distructive imaginilor fara nevoia de a salva noi fisiere - originalele sunt intotdeauna conservate. Obtineti rezultatele dorite mai rapid datorita faptului ca vedeti intotdeauna ajustarile aplicate in timp real. In plus, salvati si mai mult timp prin crearea de reguli prestabilite pentru sarcinile de corectare frecvent efectuate.

Salvati timp cu fluxurile de lucru in lot

Competati intregul flux de lucru pe mai multe imagini, dintr-o singura data, folosind instrumetul Lot (Batch) si salvati reguli prestabilite personalizate pentru reutilizare la doar apasarea unui buton. Cu susurinta tragerii si plasarii, puteti organiza loturi de fotografii in directoare, puteti adauga cuvinte cheie, atribuii calificative si multe altele. pentru a termina fluxul de lucru mai rapid.


Ce este nou?

Mai rapid si mai flexibil

ACDSee Pro continua sa evolueze cu utilizare imbunatatita si instrumente pentru accelerarea proceselor.

Compatibil OS X Lion (10.7)

ACDSee Pro 1.9 rezolva probleme minore de compatibilitate cu noul sistem de operare OS X Lion (10.7).

Adaugati si eliminati categorii cu usurinta

Sortarea fisierelor este si mai usoara cu introducerea butoatelor + si - in panoul Organizare (Organize pane). Cu un singur clic, adaugati sau eliminat categorii personalizate pentru a gasi si sorta fisierele.

Actiune de copiere imbunatatita

Instrumentul flux de lucru in lot va permite acum sa copiati fisierele existente in noi directoare bazate pe data si timp.

Procesare in lot

Procesul meticulos de editare foto poate fi salvat pentu utilizare ulterioara; in plus, acum poate fi partajajat si cu altii. Stabiliti etapele de procesare in instrumentul flux de lucru in lot, exportati setarile int-un fisier si salvati pentu utilizarea ulterioara sau pentu partajare.Detalii produs

Eliberati fluxul de lucru

Baza unui flux de lucru eficient este gestiunea activelor digitale. Cu flexibilitatea si controlul oferit de ACDSee Pro, gestionati asa cum doriti activele digitale pe Mac. Nu mai trebuie sa va adaptati fluxul de lucru cu catalogarea aglomerata impusa de ale aplicatii foto.Acces instant

Accesati colectia existena fara timpi de asteptare. Spre deosebire de aplicatiile foto bazate pe caloage, nu trebuie sa irositi timp pretios cu importul de fisiere care sunt deja pe sistem si pe dispozitivele conectate. Cand navigati un director de pe sistem, ACDSee Pro incepe automat sa afiseje miniaturi ale fotografiilor. In plus, dispozitivele externe sunt detectate in mod automat, astfel incat sa puteti conecta imagini pe hard disk prin simpla tragere si plasare.

Organizare fara efort

Organizati colectii cu flexibilitate si control comlet. Editati campuri EXIF, adaugati si ajustati informatie IPTC si stabiliti sau integragi propriie metadate. Adaugati cuvinte cheie, adaugati eveluari imaginilor pentru a tine urma celor mai bune lucrari si stabiliti muluple categorii ierarhice fara a duplica imagini.

Accelerati fluxul de lucru

Folositi o multitudine de caracteristici ce economisesc timpul. Marcati imagini cu un singur clic pentu eliminare, organizare sau procesare. Catalogati, evaluati si atribuiti cuvinte cheie fisierelor non-imagine. Bucurati-va de un flux de lucru care functioneaza, rapid.

Fluxuri de lucru in lot personalizate

Trageti si plasati actiuni in orice oridine doriti pentru a crea un flux de lucru personalizat ce poate fi salvat ca propria sa regula prestabilita. Redenumiti fisiere, stabiliti iformatie metadata, ajustati amprenta de timp, modificati formatul fisierelor, redimensionati, copiati, mutati si aplicati reguli prestabilite de prelucrare imagine, toate intr-un singur pas.

Cautare simplificata

Gasiti mai rapid si mai usor grupuri sau fotografii individuale din colectie. Obtineti rezultate relevante cu instrumentul Cautare rapida (Quick Search), vizualizati fotografii dupa data sau regasiti imagini deja indexate de Spotlight. Pentru o mai mare focalizare, construiti cautari complexe bazate pe o combinatie de propritati ale fisierelor si metadate apoi salvati-le pentu utilizare ulterioara. Gasiti acea fotografie pe care este absolut necesar sa o gasiti. Cu ACDSee Pro nu veti mai pierde niciodata urma vreunei fotografii.

Satisfactie vizuala instantanee

Vizualizati imagini oricum doriti pe Mac, la viteze de neegalat, in modul puternic si personalizabil Vizualizare (View mode) al ACDSee Pro. Afisati imagini pe tot ecranul pentru efect maxim, examinati in detaliu si parcurgeti prin cele mai recente cadre cu rapiditate si usurinta.Concentrati-va pe fotografiile dvs.

Revizuiti imaginile dvs. in spatiul mare si aerisit al ACDSee Pro. Examinati imagini in detaliu cu panoramare si marire, sau vedeti instant fotografiile la marime 100%. Examinati zone specifice utilizand instrumentul Selectie (Selection tool).Navigati prin colectia dvs.

Navigati usor printr-un mare grup de imagini in timp real, utilizand vizualizarea banda de film (filmstrip viewer).

Organizare instant

Discutand de multifunctionalitate. Cu ACDSee Pro puteti cataloga, avalua, redenumii, roti, copia sau muta fisierele in timp ce la vizualizati. In plus, marcati imaginile pentu stergere, procesare ulterioara sau pentru completarea altor etape ale unui flux de lucru.

Atelierul de procesare imagini

Perfectionati expunerea, culoarea, claritatea si geometria fotografiilor, in modul Procesare (Process Mode) al ACDSee Pro. Ajustati cu usurinta multe tipuri de fisiere imagine, incusiv formate RAW de la cele mai noi camere digitale. Aplicati editari non-distructive imaginilor fara nevoia de a salva noi fisiere; originalele raman intotdeauna conservate. Obtineti rezultatele dorite mai rapid deoarece vedeti intotdeauna ajustarile aplicate in timp real. Economisiti si mai mult timp prin crearea de reguli prestabilite pentru sarcinile efectuate in mod frecvent.Faceti cele mai bune si mai bune

Corectati iluminarea si culoarea, imbunatatiti detaliile si reglati geometria cu instrumentele de procesare ale ACDSee Pro. Reparati rapid epunerea si contrastul, recuperati detaliile pierdute din zonele supraexpuse ale imaginii, si reglati cu finete vibranta fara a afecta tonurile pielii. Reduceti zgomotul vizibil fara pierderea detaliilor, accentuati fotografiile cu precizie si corectati cu usurinta distorsiunile lentilelor si de perspectiva.

Procesati cu precizie

Efectuati ajustari globale non-distructive pe RAW, JPEG si alte tipuri de imagini, cu rezultate rapide. Vizualizati rezultatele in timp real, reveniti oricand asupra ajustarilor de developare si afisati sau ascundeti orice reuzultat de ajustare. Previzualizati rezultatele pe intreg ecranul si reveniti oricand la prelucrare cu usurinta. Salvati lucrul si restaurati fotografiile originale oricand.

Reglati fotografiile

Scoateti in evidenta culorile fade si zonele subexpuse. Recuperati instant detaliile care sunt prea luminate sau prea intunecate fara a afecta alte zone ale imaginii. Ajustati luminozitatea si contrastul diferitelor benzi tonale. Mariti saturatia in timp ce protejati tonurile pielii cu glisorul Vibrance. Sau ajustati saturatia, luminozitatea si nuanta la nivel de culoare. Utilizati informatia din ferestrele suprapuse historigrama si Clipping Display pentru a perfectiona imaginile.

Ajustati detaliile

Accentuati detaliile si reduceti zgomotul cu instrumentele de precizie ACDSee Pro. Utilizati fereastra de previzualizare Rezolutie completa (Full Resolution) pentru a vedea rezultatele ajustarilor in detaliu, fara a fi nevoie sa mariti sau sa micsorati imaginea.

Corectati geometric

Corectati distorsiunile barrel, pincushion si fisheye, reparati perspectiva fotografiilor capturate cu lentile telefoto si rotiti si indreptati imaginile la unghiuri personalizabile, fara pierderi si degradari ale calitatii.

Economisiti timp

Utilizati puterea procesarii de loturi pentru fisiere RAW, JPEG, TIFF si multe altele. Copiati si lipiti cu usurinta setari de procesare de la o imagine la alta. Creati si editati reguli prestabilite pentru sarcinile de corectare frecvente. Experimentati viteza si stabilitatea de neegalat al procesarii RAW din ACDSee Pro.


Cerinte sistem

Hardware

Software

software

Categorii software