acdsee

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Despre ACD Systems International Inc.

Din 1993, ACD Systems International Inc a fost unul dintre cei mai importanti furnizori de software de gestionare a imaginii si ilustrarii tehnice. Cu produsele premiate ACDSee Pro, ACDSee Photo Manager, ACDSee Photo Editor, FotoSlate Photo Print Studio si Canvas, noi livram ceea ce fotografi avansati amatori, profesionisti, scrapbooker si ilustratori profesionisti au nevoie pentru a gestiona, crea, edita, partaja si publica continut rapid, usor si eficient.

Ca unul din primele programe shareware si de facto decodor/vizualizator JPEG pentru Mozaic, produsul de administrare a imaginilor ACDSee a castigat rapid loialitate. Ne consultam continuu si conectam cu cel mai bun activ - utilizatorii nostri - si imbunatatim produsele noastre pentru a satisface nevoile lor mereu in expansiune. De-a lungul anilor, persoane si organizatii au ajuns sa se bazeze pe ACD Systems pentru a face mai mult, si pentru a obtine mai mult de la imaginile lor.

ACD Systems are birouri in SUA si Canada. Servim milioane de clienti, clienti de afaceri si corporate, inclusiv guverne, institutiile de invatamant si 500 de companii Fortune.

Daca organizatia dvs. este mare sau mica, corporate, guvernamentala sau educationala, produsele ACDSee va vor ajuta sa imbunatatiti eficienta managementului imaginii. Luati legatura cu echipa de vanzari a afla mai multe si pentru a profita de optiuni de licentiere de volum.

Produsele Canvas va ajuta organizatia dvs. sa creati mai usor si mai eficient, sa consolidati, prezentati si sa partajati ilustratii tehnice si grafice, inclusiv proiecte avansate de GIS. Contactati echipa de vanzari Canvas pentru a afla mai multe si pentru a profita de optiuni de licentiere de volum.

Logo acdsee

acdsee

Preturi acdsee

ACDSee 18
10 versiuni, intre 139 si 330 RON.
ACDSee 19
2 versiuni, intre 220 si 330 RON.
ACDSee Pro 8
18 versiuni, intre 50 si 1496 RON.
ACDSee Pro 9
4 versiuni, intre 50 si 500 RON.
ACDSee Ultimate 9
2 versiuni, intre 440 si 821 RON.
ACDSee Photo Editor 6
10 versiuni, intre 92 si 330 RON.
ACDSee Mac Pro 3
15 versiuni, intre 92 si 550 RON.
ACDSee Video Studio
Pret: 330 RON
ACDsee FotoSlate 4 Photo Print Studio
Indeplineste toate dorintele dvs pentru imprimare. Creati rapid si usor fise de contact sau imprimari de dimensiunea unui portofel. Economisiti cerneala pentru imprimanta si hartie foto costisitoare cu Test Printer Paper Saver Wizards. Distrati-va finalizand fotografia perfecta cu peste 100 de rame tematice sau utilizati cele mai bune imagini pentru a crea cu usurinta calendare personalizate.
16 versiuni, intre 32 si 165 RON.
ACDSee Canvas X Pro 16
4 versiuni, intre 1486 si 2997 RON.
ACDSee Canvas X Ultimate 16
5 versiuni, intre 1486 si 3998 RON.
ACDSee Photo Manager 12
Gestionati-va amintirile cu usurinta. Incredibil de rapid si usor de utilizat, ACDSee Photo Manager 12 contine tot ce aveti nevoie sa organizati fotografiile dvs, sa perfectionati imaginile si sa impartasiti amintirile cu prietenii si familia. Navigati si gasiti rapid si usor fotografii, reparati efectul red-eye, luminozitatea si multe altele cu ajutorul instrumentelor de editare usor de utilizat. Apoi impartasiti cele mai bune realizari prin intermediul e-mail-ului, imprimarilor sau pe spatiul dvs personal pe ACDSeeOnline.com.
Epuizat
ACDSee Picture Frame Manager
Incarcati de 10 ori mai multe imagini. Cu ACDSee Picture Frame Manager puteti potrivi cu pana la de 10 ori mai multe imagini decat ati putea in mod obisnuit daca le-ati fi incarcat direct pe dispozitivul de afisare fara optimizare. Fie ca este propria MemoryFRAME sau un ecran tv de 1080p, aceasta aplicatie va optimiza imaginile dvs pentru a corecta dimensiunea si rezolutia, permitandu-va sa stocati si sa afisati multe alte imagini, si sa experimentati o calitate mai buna a display-ului.
Epuizat
ACDSee Pro 4
Preluati controlul asupra fotografiilor cu ACDSee Pro 4. Duce-ti fotografiile dvs la cele mai inalte standarde. ACDSee Pro 4 va va ajuta sa ajungeti acolo mai repede, cu ajutorul instrumentelor de care aveti nevoie pentru toate fotografiile dvs. Gestionati, vizualizati, prelucrati si publicati imaginile dvs intr-o singura aplicatie completa. Bucurati-va de fisiere organizate, obtineti rezultate vizuale uimitoare, si economisiti mai mult timp pentru a il petrece in spatele camerei foto.
Epuizat
ACDSee Pro for Mac
Suprasolicitati activitatile dvs de fotografie de pe Mac. Exploatati viteza si flexibilitatea din ACDSee Pro de a gestiona, vizualiza si prelucra imaginile dvs cu cele mai noi controale. ACDSee Pro este solutia integrata de gestionare a imaginilor care va ajuta sa realizati mai multe dupa ce ati facut fotografia, optimizand fiecare aspect al fluxului dvs de lucru economisind in acelasi timp efort, bani si timp.
Epuizat
ACDSee Canvas 12
Ilustrare tehnica precisa fara limite. Ca si preferinta ilustratorilor tehnici in industrii precise, Canvas 12 vine cu toate instrumentele de ilustrare a obiectelor vectoriale si de editare avansata a imaginilor rasterizate de care aveti nevoie, intr-un mediu flexibil si integrat de design. Accelerati si simplificati activitatile dvs de la importul si design-ul initial pana la prezentarea finala, facilitand colaborarea. Imbunatateste general productivitatea cu aceasta solutie completa de ilustrare tehnica.
Epuizat
ACDSee Canvas 12 with GIS+
Vizualizati si imbunatatiti date GIS complexe fara limite. Canvas 12 cu GIS+ este singura solutie de vizualizare a datelor GIS de pe piata care permite profesionistilor GIS – in sectoarele de petrol, gaze si energie, in industriile aerospatiale si auto, educatie si guvern – pentru a comunica cu acuratete rezultatele analizelor de cercetare ale acestora in interiorul unei adevarate aplicatii grafice.
Epuizat
 
software

Categorii software