Adobe After Effects CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul After Effects este solutia-lider in industrie pentru crearea de grafica in miscare sofisticata si efecte vizuale cinematografice. Transformati imagini in miscare pentru a le livra in cinematografe, in sufragerii, pe computere personale si dispozitivele mobile.

Imbunatatirile fluxului de lucru stereoscopic 3D. Animati si creati proiecte stereoscopice 3D mai usor. Setati rapid platforma pentru camerele video stereo. Economisiti timp cu redare simplificata a mai multor camere video, si lucrati cu efectul actualizat 3D Glasses.

Importati date 3D de pe camera video sau alte date 3D de pe orice program de detectare 3D care pot exporta fisiere Alias Maya ASCII (MA). De asemenea puteti extrage informatii de pe camera video cu secvente RLA/RPF si exportati date After Effect din camera video printr-un numar de terte-parti care vin in completarea acestuia.

Logo Adobe After Effects CS5.5

Adobe After Effects CS5.5

Preturi Adobe After Effects CS5.5

RETAIL

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65110280
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65110281
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65110418
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65110419
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65110509
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe After Effects Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65110508
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe After Effects CS5.5

Adobe After Effects CS5.5 - After Effects & redare video cursiva

Ce este After Effects?
Programul Adobe® After Effects® CS5.5 este solutia lidera in industrie pentru crearea de grafica in miscare sofisticata si efecte vizuale cinematografice. Transformati imagini in miscare pentru a le livra in cinematografe, in sufragerii, pe computere personale si dispozitive mobile.

Caracteristici

Animati si creati cu flexibilitate compozitii 2D si 3D
Rezolvati rapid si eficient probleme vizuale utilizand programul Adobe After Effects CS5.5 care se bazeaza pe un set de instrumente cuprinzatoare proiectate sa va ajute sa intampinati orice provocare creativa sau tehnica.


Combinatie de elemente 2D si 3D
Lucrati in formate 2D sau 3D, sau combinati in mod liber elemente 2D si 3D in aceeasi compozitie fara sa mai fie nevoie sa schimbati modul de lucru sau sa refaceti munca dvs. Parametrii initiali ai camerei si ai luminii inseamna ca nu mai aveti nevoie sa setati elemente aditionale doar pentru a adauga dimensiune unui strat.

Importati date 3D de pe camera video
Importati date 3D de pe camera video sau alte date 3D de pe orice program de detectare 3D care pot exporta fisiere Alias Maya ASCII (MA). De asemenea puteti extrage informatii de pe camera video cu secvente RLA/RPF si exportati date After Effect din camera video printr-un numar de terte-parti care vin in completarea acestuia.

Mai multe camere 3D per compozitie
Taiati intre mai multe camere in aceeasi compozitie. Definiti camere unice in functie de unghiul de vizualizare, lungimea lentilelor, dimensiunea imaginii-zona, diafragmei, profunzimea campului estompat si o serie de alti parametrii presetati.

Diminuarea luminii
Controlati cum care intensitatea luminii pe distante 3D, asa cum se intampla in realitate.
Proiectare simplificata pentru compozitii 3D
Benefit from numerous features to use 3D space inside After Effects, including the ability to keyframe x, y, and z values separately.
Mai multe lumini 3D cu umbre
Adaugati mai multe lumini unei scene si animati-le. Alegeti din mai multe tipuri de lumina, setati-le culoarea si definiti-le intensitatea umbrelor si difuziei, individual.
Optiuni de materiale pentru fiecare strat 3D
Definiti cum fiecare strat 3D dintr-o scena raspunde la lumini, incluzand controlul asupra marimii si evidentierea intensitatii speculare.
Straturi de tip superior si subordonat
Lucrati cu straturi „parinte” si „copil”. Un strat „copil” mosteneste toate transformarile aplicate stratului „parinte” , inclusiv punctul de ancorare, in timp ce isi mentine propria animatie.
Stencil, Silhouette si pastrarea transparentei
Definiti straturi individuale de a elimina toate straturile de mai jos, sau lasati straturile de sus sa respecte transparenta straturilor de dedesubt.
Lumini de ajustare
Setati o lumina 3D sa ilumineze un subset de straturi intr-o compozitie
Straturi de proiectie si umbre colorate
Proiectati lumina printr-un strat pentru a crea umbre colorate, efecte de vitraliu si aspectul unor diapozitive proiectate.
Compozitii in serie
Utilizati compozitii complexe ca surse cu un singur strat. Mai multe compozitii se pot alimenta intr-unul singur, sau o singura sursa compozitionala poate fi utilizata de mai multe ori, permitand schimbarilor in amonte a frecventelor pe parcursul unui proiect. Navigati cu usurinta prin compozitii in serie.
Insrumentul Unified Camera
Profitati de cele 3 butoane ale mouse-ului pentru un control 3D mai intuitiv si imediat cu ajutorul instrumentului Unified Camera. Scurtaturile de pe tastatura fac mai usoara vizualizarea generala sau a straturilor selectate.
Ajustarea straturilor
Creati ajustari de straturi, similare acelora din programul Adobe Photoshop, pentru a aplica efecte oricarui strat care apare sub ele.
Transformari restranse
Combinati proprietatile de transformare a compozitiilor in serie cu compozitii de nivel superior pentru a reduce numarul de procesari ale pixel-ilor unui strat, pastrandu-le fidelitatea.
Instrumente de editare in bara cronologica
Adaugati si extrageti cu usurinta continut din bara cronologica in compozitiile dvs folosind instrumente de editare de baza, precum Overlay si Ripple Insert Edit, Lift, Extract si Trim Comp in zona de lucru.


Creati si animati texte si grafica vectoriala
Lucrati creativ si flexibil cu texte - editati-le, adaugati-le adancime, animati-le, convertiti-le in cai editabile pentru a anima noduri, sau exportati text animat ca fisiere SWF bazate pe vectori. Utilizati Shape Layers pentru a anima grafica vectoriala cu usurinta.

Creare intuitiva de text si animatii
Tastati, editati si personalizati complet caractere, cuvinte si paragrafe. Animati text de-a lungul unei cai, distribuiti aleator sau miscati text si multe altele in spatiul 2D sau 3D. Adaugati profunzime textului dvs prin a face caracterele sau o fraza intreaga sa se mute, sa se roteasca, sa se estompeze si sa puna umbre.
Shape Layers
Creati si animati grafica vectoriala cu usurinta cu Shape Layers. Adaugati proprietati precum batai, batai de tastare, umpleri si inclinari ale formelor si animati acele proprietati. De asemenea aplicati efecte de tip vector direct.
Animatii ale textului pentru web
Exportati texte animate ca fisiere SWF bazate pe vectori pentru a crea animatii pentru web.
Conversia textului in forme sau masti
Convertiti texte in cai editabile - fie ca Shape Layers sau masti pe solide - pentru ca dvs sa puteti anima nodurile individuale pentru fiecare caracter.
Rasterizare continua
Mentineti claritatea la orice scara prin stabilirea ilustratiilor din Adobe Illustrator, textelor, formelor, straturilor solide si componentelor vector a fisierelor PDF si SWF pentru a fi rasterizate continuu.
Straturi solide
Creati simplu forme solide care pot avea efectele aplicate si care pot fi mascate si animate.
Operatori de cai si forme
Modificati si animati forme desenate sau parametrice prin aplicarea unei serii de efecte specializate pentru forme, incluzand Merge Paths, Offset Paths, Pucker & Bloat, Repeater, Round Corners, Trim Paths, Twist, Wiggle Paths, Wiggle Transform si Zig Zag.
Instrumente creative de animatie text
Culegeti text profesional apoi puneti-l in miscare. Utilizati peste 250 de animatii presetate 2D si 3D, sau creati texte animate personalizate de la zero.


Alegeti intre efecte vizuale extinse
Explorati posibilitati cu ajutorul gamei extinse de efecte vizuale disponibile din After Effects. Utilizati efecte pentru a corecta culori, estompari sau intensificari ale imaginilor, filmari distorsionate, transforma obiecte plate in forme 3D, si efectueaza multe alte realizari creative.


Efecte de corectare a culorii
Manevrati datele culorilor cu o gama variata de efecte, precum Colo Finesse LE3 pentru a crea LUT-uri, instrumente standardizate de corectie si nuantare in Photoshop, acces la distribuirea culorilor si gama/pedestal/gain, si instrumente de a izola/schimba nuante.

Camera Lens Blur
Creati efecte de focalizare-incetosata cu Camera Lens Blur. Setati forma irisului, curbura lamei si caracteristicile de defractie a marginilor pentru un bokeh frumos, si utilizati aceste setari pentru un control fantastic asupra profunzimii campului cu camera foto After Effect 3D.

Digieffects FreeForm
Transformati obiecte plate in orice forma virtuala 3D folosind acest plug-in popular de deformare 3D.

Imbunatatirile fluxului de lucru stereoscopic 3D
Animati si creati proiecte stereoscopice 3D mai usor. Setati rapid platforma pentru camerele video stereo. Economisiti timp cu redare simplificata a mai multor camere video, si lucrati cu efectul actualizat 3D Glasses.
Efecte de estompare si claritate, inclusiv nou efect Camera Lens Blur
Creati efecte de estompare personalizate in functie de nevoile materialului, incluzand estomparile compuse si cele de pastrare „inteligenta” a marginilor, dar si efecte standard de claritate cu noul Camera Lens Blur.
Efecte de distorsiune
Deformati si distorsionati filmari in moduri specifice, realiste cu efecte ca Liquify, Bezier Warp, Wave Warp, Corner Pin, Reshape, si Displacement Map si cu instrumentul unic Puppet si Digieffects FreeForm. Simulati cu precizie distorsiunea lentilelor reale ale camerei video.
Generarea efectelor
Generati imagini din simple umpluturi si pante in fulgere realistice si electricitate, dar si deschideri ale lentilelor, batai, grile, cercuri, linii de scris si grafica animata bazata pe audio.
Efecte Cycore
Adaugati rapid simulari de particule, explozii si raze de lumina, distorsiuni elaborate si efecte stilizate bazate pe timp si rezolvati probleme vizuale cu utilitati de baza folosind acest pachet curpinzator de mai mult de 60 de egecte de la Cycore.
Efecte stilizate
Imbunatatiti imaginile existente, variind de la texturi subtile si straluciri cu lumina calda pentru a stiliza margini, miscari de pensula si alte efecte. Un efect dedicat Cartoon ofera filmarilor aspectul animatiilor „Cel” rapid si usor.
Efecte de simulare
Utilizati plug-in-uri avansate pentru a genera reflectia unui val realistic si efecte caustice dar si de a dezmembra straturi 2D in bucati 3D, care apoi pot fi ventilate sau manevrate mai departe.
Efecte pentru canale 3D
Efectuati post-procesare 3D a fisierelor RLA si RPF, extragand canale Object, ID Matte si normale, si adaugand efecte Depth Matte, Depth of Field si Fog 3D.
Efecte pentru canale
Manevrati culoarea individuala si informatia canalului alpha a imaginilor dvs, inclusiv imprumutarea canalelor de la alte straturi si efectuand operatii avansate pentru a combina canale sau pentru a crea imagini in tonuri de gri.
Efecte pentru perspectiva
Adaugati umbre, taietura oblica a unui strat si creati si o singura imagine 3D combinand o vizualizare 3D de stanga si de dreapta.
Efecte de gestionare a zgomotelor si a granulatiei
Potriviti granulatia camerei perfect, automat si cu un control complet manual, sau inlaturati-l din filmare cu totul. Adaugati sau eliminati praf si zgarieturi.
Efecte de timp
Procesati filmari bazate pe alte straturi sau cadre adiacente folosind efectele Time Difference, Displacement, si Echo. Timewarp ofera extra control peste efectul incorporat Pixel Motion pentru o resincronizare precisa a filmarii.
Efecte pentru text
Generati numere si secvente de coduri numerice care completeaza puternicul motor de text deja incorporat in After Effects.
Efecte utilitare
Personalizati conversia jurnalului de culori Cineon, modifica profilele de culoare atribuite, gestionati imagini cu interval dinamic ridicat (HDR) pentru a preveni taierea si cresteti artificial imagini mai departe de limitele lor normale.
Efecte de tranzitie
Utilizati tranzitii video clasice fara a mai fi nevoie de a le recrea pas cu pas.
Inlocuitoare pentru efectele lipsa
Pastrati informatii despre setarile folosite de fiecare efect lipsa.
Panou pentru efecte si presetari
Sortati, cautati si aplicati efecte si animatii presetate rapid si usor. Salvati si partajati presetarile dvs cu proprietatile animate, efecte si setari pe care le doriti.
Suport pentru Adobe Pixel Bender
Utilizati Adobe Pixel Bender pentru a crea filtre, amestecuri si umpleri unice - mobile catre mai multe aplicatii - pentru a produce efecte vizuale convingatoare, la cerere pentru mediul de rulare Adobe Flash Player.
Turbulent Noise
Creati fenomene naturale ca nori, lava, apa strlucitoare si gaz folosind efectul rapid si eficient Turbulent Noise. Creati animatii secventiale a elementelor similare folosind efectul Fractal Noise.


Materiale compozite: cheie fluida, masti, rotoscopie si vopsea
Lucrati eficient cu un numar nelimitat de masti, importate sau create in After Effects. Animati masti si parametrii acestora in timp. Profitati de castigatorul Academy-Award Keylight de la The Foundry, Roto Brush si alte instrumente compozite.


Roto Brush
Izolati elemente de prim-plan din fundaluri intr-o fractiune din timpul care ar lua in mod normal, folosind acest instrument revolutionar.
Masti nelimitate
Controlati care dintre partile unui strat 2D sau 3D sa fie vizibile adaugand si animand un numar nelimitat de masti pe orice strat. Controlati individual pana si transparenta.

Keylight
Utilizati castigatorul Academy-Award Keylight de la The Foundry pentru a crea matuiri si reflectii subtile si elegante, zone semitransparente si par. Instrumente de eliminare a scurgerilor, corectie a culorii si perfectionarea marginilor va ajuta sa perfectionati rezultatul.
Masti animate
Animati forma mastilor in timp, de asemenea si parametrii acestora, pana si opacitatea.

Masti importate
Copiati cai din Photoshop si Illustrator si lipiti-le ca masti in After Effects. Importati masti urmarite in mocha?? Pentru After Effects CS5.5 cu efectul Shape.
Masti RotoBezier
Creati masti RotoBezier de la zero sau convertiti-le din mastile Bezier.

Track mattes
Utilizati orice data de pixel a stratului (canalul alpha sau luminozitatea) pentru a determina vizibilitatea unui strat adiacent.
Masti combinate
Combinati masti folosind modurile Add, Subtract, Intersect si Difference.
Alte numeroase efecte specializate presetabile
Utilizati efectele Difference, Color Range, Color Key, Linear Color Key, Extract si Luma Key asa cum este nevoie intr-o activitate specifica.
Interpolarea mastilor
Controlati tranzitiile mastilor cand puncte de masti nu fac tranzitia in mod normal pentru a reproduce o miscare naturala.
Spill Suppressor
Eliminati scurgeri de culoare nedorite de pe orice filmare rapid si usor.
Color Difference Key
Reproduceti metoda folosita pentru a preseta colorarea imaginilor pe mai multe filme reper cu Color Difference Key. Culoarea dominanta fiind presetata este ponderata de celalalte doua culori primare.
Matte Choker si Simple Choker
Raspanditi sau inecati zona selectata a oricarui canal alpha cu un nivel subpixel de control.
Tasta interioara sau exterioara
Derivati o tasta de la pixelii de la frontiera pe care ii selectati prin crearea unei masti dure in jurul marginilor unui obiect.
Rafinati efectul de matuire
Aplicati capacitati de estompare inteligenta de urmarire a marginilor, dechaterring si a miscarii oricarui strat cu un canal alpha problematic, ca filmarile presetate.
Auto-trace
Produceti masti vectoriale animate automat din orice data de pixel a stratului, inclusiv din canalele alpha.


Preluati controlul asupra miscarii si cadrelor cheie
Controlati valori ale cadrelor cheie si sincronizarea miscarii cu precizie folosind instrumente ca mocha pentru urmarirea plana de la After Effects CS5.5, Keyframe Graph Editor, Timewarp si cadre cheie ratacite.


Warp Stabilizer
Imbunatatiti o miscare accidentala a camerei sau blocati o filmare automat. Warp Stabilizer inlatura bruiaje si compenseaza pentru iregularitatile legate de miscare.
Mocha pentru urmarirea plana de la After Effects
Urmariti si mascati imagini cu acest tracker puternic de miscare plana de la Imagineer Systems. Masti create in Mocha pentru After Effects pot contine pene variabile in latime si pot fi aplicate direct pe straturi in After Effects folosind plug-in-ul Mocha Shape.

Editor grafic pentru cadre cheie
Castigati control grafic precis asupra valorilor cadrelor cheie, viteza de intercalare si cum relationeaza proprietatile si cadrele cheie intre ele in timp.
Timewarp
Incetiniti si accelerati imagini cu rezultate netede, clare si cu minime distorsiuni. Timewarp analizeaza miscarea pixelilor pentru a crea mai precis cadre de mijloc cu parametrii ce pot fi ajustati de utilizator.

Cadre cheie ratacite
Separati calea Position de timpul pe care il ia sa se mute de la un punct la altul.
Pozitionarea subpixelilor
Permite ca pozitia fiecarui obiect sa fie calculata la a 1/65,536 -a parte a unui pixel pentru o miscare extrem de lina.

Moduri de amestecare a cadrelor
Alegeti intre modul traditional Frame Mix si modul inteligent Pixel Motion pentru a crea cadre noi intermediare si imagini cu viteza schimbatoare.
Timp de deplasare
Utilizati luminozitatea unui strat pentru a controla sincronizarea pixel-ilor individual intr-un alt strat.
Motion Sketch and Smoother
Trasati rapid o cale de animatie pentru orice strat si setati viteza cu ajutorul lui Motion Sketch. Apoi ajustati forma si viteza caii cu Smoother. Aceste functii sunt de asemenea incorporate in instrumentul Puppet.
Orientare automata
Specificati o optiune de orientare automata pentru fiecare strat. Straturile si camerele video se pot orienta automat impreuna cu caile de miscare 2D si 3D. Straturile 3D se pot orienta automat catre camera.
Instrumentul Puppet
Utilizati instrumentul Puppet pentru a anima natural cu deformari organice pe baza de tinte. Setati doar 3 tinte si mutati una dintre ele iar caracterul dvs va incepe sa prinda viata, fie ca incepeti cu un text sau o imagine statica.
Valori independente ale cadrelor cheie x,y si z
Separati valori grupate ale cadrelor cheie x, y si z in propriile lor curbe care pot fi editate individual. De asemenea recombinati aceste fluxuri inapoi in cadre cheie grupate.
Expresii bazate pe JavaScript
Animati procedural. Utilizati instrumentul de selectie pentru a lega comportamentul unei proprietati de oricare alta proprietate pentru a simula comportament fizic real sau interactiuni complexe. Utilizati comenzi standard JavaScript si un meniu incorporat Expression Language.
Numeroase tipuri de interpolari a cadrelor cheie
Animati miscari sau proprietati rapid si usor pentru miscari bruste, intensificate, cai liniare sau diminuari netede si elegante. Introduceti manual viteza initiala si cantitatea de diminuari per cadru cheie, sau editati-l interactiv in Graph Editor.
Scala exponentiala
Creati efecte de marire cu un aspect natural prin schimbari liniare ale scalei exponentiale.
Miscare adaptabila de estompare
Ajustati miscare estompata pe o baza de strat-pe-strat pentru a produce animatii mai realistice. Puteti controla cum miscarea estompata este calculata pentru a ii personaliza aspectul si pentru a ii imbunatatii claritatea.
Remaparea timpilor
Timpul cadrelor cheie produce efecte ca miscare lenta, oprirea cadrelor si redare inversa variabila.
Tracker de miscare
Urmariti sau stabilizati cat de multe puncte individuale doriti sau utilizati setari cu un-, doi- si patru puncte pentru a urmari valori x si y, rotatie si scala si pentru a crea tinte pentru colturi.
Wiggler
Introduceti caractere organice aleatoriu proprietatilor animatiilor statice sau netede. Aplicati schimbari netede sau in zig-zag culorilor, miscarii si oricarei proprietati cu cadre cheie.


Lucrati cu culori neexploatate
Corectati si optimizati culori in compozitiile dvs, si produceti lucrari ca filme si HDTV Ready folosind o gama larga de culori disponibile in moduri de culoare de 16 si 32 de biti. Lucrati cu imagini ce are culori HDR. Utilizati gestionarea culorilor pentru a mentine culorile consistente.


Moduri flexibile de culori de 8-, 16- si 32-biti
Incepeti o compozitie cu modul de culori de 8-biti, si apoi finalizati si publicati-l in culori de 16- sau 32-biti pentru o calitate optima. Produceti lucrari ca filme si HDTV Ready folosind o gama larga de culori de 16 si 32-biti.

Suport pentru formate de imagini HDR
Importati si exportati imagini in culori HDR in formate Photoshop, OpenEXR, ProEXR, Camera Raw, Digital Negative si TIFF. Importati si lucrati cu noul standard de deschidere CinemDNG pentru surse neprelucrate de imagini in miscare.

Color Finesse LE 3
Efectuati activitati digitale intermediare solicitante utilizand un mediu plin de caracteristici de corectare a culorilor care contine instrumente corectie de ultima generatie.

Suport pentru culorile LUT
Primiti culori consistente in activitatile dvs folosind tabele de cautare standard 3DL si CUBE. Creati propriile fisiere de culori LUT ca exporturi de la Color Finesse.
Spatiu de lucru pentru proiecte si gestionarea culorilor
Specificati o intentie de culoare cu ajutorul profilului de gestionare a culorii ICC. Oricare profil poate fi liniarizat sau permite amestecul de culori cu o gama 1.0. Lucrati cu profile ICC atribuite de aplicatii precum Photoshop si Photoshop Lightroom in import si aplicati-le pe produsul finit.
Compensarea afisajului
Simulati formate care nu pot fi previzualizate in timp real, precum proiectiile de film, dar si pe acelea care pot fi, precum monitoarele de transmisie si HDTV, direct in vizualizatorul Composition.


Utilizati parti componente creative
Incepeti cu un avans in proiectul dvs folosind animatie presetata, forme presetate, template-uri cu compozitii, Brainstorm, si alte instrumente creative care economisesc timp care va ajuta sa realizati viziunea dvs mult mai rapid

Instrumente creative incorporate
Produceti animatii grozave de la zero chiar in After Effects creand straturi, adaugand masti si aplicand efecte
Animatii presetate
Avansati rapid cu proiectele dvs cu ajutorul a sute de animatii presetate complet personalizabile pentru tranzitii, tratarea culorilor, efecte picture-in-picture, fundaluri si numeroase alte animatii.
Texte animate presetate
Utilizati Adobe Bridge pentru a previzualiza rapid si aplica peste 250 de texte animate presetate, proiectate profesional si complet editabile sau, creati-le si salvati-le pe cele create de dvs.
Forme presetate
Cautati si aplicati zeci de animatii si animatii bidimensionale Shape Layer, cu alte cateva sute disponibile pe Adobe Marketplace & Exchange, o resursa centrala pentru gasirea instrumentelor, serviciilor si inovatiilor care completeaza si extind produsele dvs Adobe.
Animatii automatizate
Profitati de „comportamente” speciale ale presetatilor pentru a crea animatii fara cadre cheie - doar setati cativa parametrii si previzualizati rezultatele, simple sau complexe.
Template-uri cu compozitii
Utilizati template-uri cu compozitii pentru a incepe cu un avans in crearea de meniuri in miscare pentru DVD-uri, deschideri de spectacole, fundaluri animate si multe altele.
Presetari care economisesc timp si instrumente de studiu
Texte animate avansate, crearea de fundaluri sintetice si multe altele cu animatii presetate. Utilizati Brainstorm pentru a experimenta si rafina design-urile. Invatati rapid cu ajutor, cu sfaturi despre instrumente si resurse de instruire de pe web.


Automatizati cu script-uri
Legati parametrii individuali, efecte si straturi in interiorul unui proiect folosind expresii. De asemenea puteti utiliza suportul robust pentru script-uri in After Effects pentru a automatiza activitati repetitive si adaugati capacitati personalizate aplicatiei.


Expresii si script-uri
Utilizati expresii pentru a lega parametrii individuali, efecte si straturi intr-o varietate de modalitati - chiar si pe cuprinsul compozitiilor. De asemenea adaugati capacitati personalizate in After Effects si automatizati activitati repetitive cu un suport robust pentru script-uri.
Meniu cu comenzi presetate
Reduceti tastarea si eliminati nevoia de a memora coduri cu o librarie cuprinzatoare de functii si comenzi disponibile intr-un meniu contextual convenabil.

Meniul Script Debug
Izolati functii specifice si situatii in script-uri complexe prin gestionarea interactiva a punctelor critice.
Interfata integrata cu script-uri pe baza de palete
Accesati toate script-uri-le instant in meniul Scripts care include de asemenea paletele JavaScript Console si Call Stack, Breakpoints, si Data Browser.

Palete de editare a textului
Organizati si editati script-uri utilizand linii numerotate, formatare de text definita de utilizator si text colorat.
Profil
Profile de functii si linii individuale in interiorul script-urilor pentru sincronizare individuala si informatie despre numarul de accesari pentru a intelege cum si cand sunt folosite parti individuale ale script-urilor.

Formatul de fisiere XML pentru proiecte
Exportati un proiect la un fisier XML, facand mai usoara scrierea de script-uri externe care modifica fisierul proiectului.


Lucrati cu fisiere audio de 32-biti
Gestionati si procesati fisierele dvs audio fara sa parasiti After Effects folosind efecte audio avansate. Controlati nivelele audio pentru fiecare strat in parte. Utilizati Adobe Media Encoder pentru a scrie formate audio comprimate.

Suport pentru mai multe formate audio
Scrieti formate audio comprimate precum AAC si MP3 pentru fisiere video Flash si H.264 folosind Adobe Media Encoder. After Effects citeste si scrie mai multe formate audio la multiple viteze de citire si adancimi de biti (pana la 32 de biti).
Conversie automata a vitezei de redare
Reesantionati fisiere audio automat folosind viteze de redare de la 8kHz pana la 96kHz.
Efecte audio avansate
Gestionati si mixati fisiere audio fara sa parasiti After Effects. Egalizare, ecou, reverberatii, modulare si proces audio cu efecte de 32-biti. Generati fisiere audio procedural cu un generator flexibil Tone care poate fi legat de animatii cu expresiile „pick whip”.
Comenzi audio per strat
Controlati nivelele audio ale oricarui strat. Gestionati balansul, mix-ul si tranzitiile cu efectele incorporate Levels si Stereo Mixer.
Elemente grafice de miscare pe baza de elemente audio
Generati componente vizuale ce pot fi personalizate, bazate pe elemente audio care animeaza dinamic de-a lungul unui spectru de frecventa sau care se comporta ca o unda audio.
Conversie Audio-to-keyframe
Faceti conversia de la fisier audio la compozitie intr-un flux de cadre cheie care pot fi folosite direct sau de expresii.


Castigati rezultate profesionale pentru orice tip de fisier media
Deveniti expert in fisiere media moderne. Livrati proiectele dvs finalizate in cea mai larga gama de formate, de la filme de lung metraj si televiziune HD la site-uri web si dispozitive mobile.


Imbunatatiri ale fluxului de lucru cinema digital RAW
Castigati acces instant la surse cu formate de inalta-definitie. Placa video RED Rocket si metadatele RMD imbunatatesc dramatic performanta si aspectul filmarilor RED. Importati filmari in format CinemaDNG, un standard deschis care ofera o solutie simpla.

Suport AVC-Intra
Lucrati nativ cu filmari care nu au fost trase pe banda de la camerele video Panasonic multumita suportului pentru AVC-Intra 50 si AVC-Intra 100.
Export XDCAM EX
Redati formatul XDCAM EX folosind mai multe viteze de biti, rapoarte de aspect ale pixelilor si vitezele cadrelor. Acesta permite transferul in ambele sensuri a filmarilor captate cu cele mai cunoscute modele Sony pentru ca produsul dvs final sa fie consistent in fisiere ce sunt editate direct la sursa.

Retea de redare
Instalati doar versiuni de redare ale After Effects pe mai multe computere si exploatati-le sa redea cadre in proiecte mari folosind un dosar centralizat Watch.
Redare grupata
Puneti in asteptare mai multe compozitii intr-un singur proiect pentru a reda secvential fara interventia utilizatorului. Faceti ca o redare sa creeze un proxy sau o sursa sa fie folosita de catre o compozitie ulterioara.

Suport extins pentru formate standard
Importati si publicati fisiere in QuickTime, FLV, SWF, AVI, MPEG-2, Windows Media (doar Windows), CinemaDNG, PSD, Camera Raw, OpenEXR, ProEXR, Cineon, SGI, TIFF, TGA, Maya IFF, JPEG, PDF, MP3, WAV si AIFF. Importati fisiere in Panasonic P2, Sony XDCAM HD si RED.
Livrati cu usurinta multiple formate
Alocati mai multe module de iesire, fiecare folosind o marime si un format de iesire diferit , unui singur obiect in Render Queue.
Adobe Media Encoder simplificat
Livrati virtual orice format, inclusiv DPX, FLV, H.264, MPEG-2, QT, WM si multe altele cu Adobe Media Encoder. Codificati grupat mai multe versiuni ale fisierelor si secventelor sursa, si controlati fiecare obiect individual.
Setari flexibile de redare si module de iesire
Specificati rezolutia, viteza cadrelor, scala si adancimea biti-lor. Adaugati intercalare, trageti in jos, schimbari ale straturilor individuale si formate RGB, alpha sau amandoua (plus audio) pana la cele mai variate formate. Atribuiti mai multe module de iesire in marimi si formate unice unui singur obiect Render Queue.


Integrare perfecta cu Adobe Creative Suite
Construiti proiecte din modele 3D in Adobe Photoshop Extended, in secvente Adobe Premiere Pro, fisiere FLV si cai de miscare create cu ajutorul cailor de la Adobe Illustrator. Folosind orice componente Adobe Creative Suite 5.5, lucrati mai usor cu partenerii - chiar si cu aceia care inca mai folosesc After Effects CS5.


Salvati ca After Effects CS5
Lucrati cu usurinta la proiecte cu partenerii care inca folosesc After Effects 5: salvati proiecte in format After Effects CS5 pentru a profita de noile caracteristici si de performante imbunatatite fara a mai fi nevoie de o actualizare pe care colegii dvs sa o faca.
Suport pentru fisiere video 3D in Photoshop Extended
Creati, importati sau pictati pe modele 3D in Photoshop Extended, exportati rezultatele ca fisiere stratificate PSD si animati camere 3D After Effects. Exportati planuri Vanishing Point 3D din Photoshop si animati rezultatul 3D, adaugand camere si lumini.

Suport pentru imagini HDR Photoshop si text
Salvati valori de culori de 32-biti HDR si 16-biti in fisiere PSD. Textul ramane editabil, iar straturile, efectele straturilor, modurile de amestecare, mastile si transparenta sunt toate pastrate cand fisierele PSD sunt importate ca si compozitii. Utilizati cai Photoshop ca masti sau cai de animatie.
Integrare cu Adobe Premiere Pro
Importati secvente Adobe Premiere Pro si pastrati „sertare”, marcaje, efecte de cadre cheie, secvente adunate, tranzitii si multe altele. Trageti si plasati sau copiati si lipiti intre aplicatii si partajati efecte. Exportati o compozitie in Adobe Premiere Pro.

Integrare cu Flash Professional
Exportati compozitii After Effects ca proiecte media bogate in formate suprapuse XFL pentru Adobe Flash Professional. Importati si codificati fisiere FLV, redare grupata cu puncte cu instructiuni de transfer integrate. Pastrati vectori creati in After Effects pentru o livrare curata si puternica.
Integrare cu Illustrator
Copiati vectori si cai din Illustrator pentru a le folosi ca masti, cai de straturi cu forma si cai de miscare After Effects. Straturile Illustrator si modurile de amestecare sunt pastrate. Formele vectoriale pot fi rasterizate continuu (si iesire ca SWF), pastrand claritatea.

Adobe Community Help
Luati informatii folosind motorul de cautare Adobe AIR bazat pe Community Help Client, oferind cele mai noi documente de ajutor ce contin comentarii bazate pe comunitate. Conectati-va cu o echipa pe blog-uri gazduite de Adobe, Twitter si Facebook.
Proiectarea miscarii pentru dispozitive mobile
Previzualizati si testati aparenta, performanta si comportamentul continutului mobil pe desktop. After Effects se potriveste setarilor vizate ale dispozitivului si pregateste produsul final cu codec-uri potrivite, cu simulare pe un model virtual Adobe Device Central.
Suport pentru straturi Photoshop
Importati efecte pentru straturi disponibile in fisiere PSD ca si proprietati ale straturilor separate. Acestea imbunatatesc foarte mult umbrele, taieturile oblice, umbrirea si alte tratamente care pot de asemenea sa fie animate.
Integrare cu Encore
Creati meniuri in miscare si butoane interactive pentru DVD-uri. Exportati filme AVI si MPEG-2 cu marcaje pe care Adobe Encore le citeste ca si capitole. Adobe Dynamic Link (in Adobe Creative Suite Production Premium) va permite sa vizualizati schimbari facute in After Effects imediat in Encore fara randare.
Adobe Bridge
Organizati, previzualizati si utilizati bunurile dvs folosind Adobe Bridge, o utilitate de gestionare si centralizare a fisierelor media, inclus in After Effects.
Aspect familiar Adobe
Imbunatatiti cunostintele dvs despre alte produse Adobe. After Effects utilizeaza instrumente, palete, meniuri, si scurtaturi ale tastaturii standard Adobe pentru a putea avansa rapid.
Online LiveDocs
Utilizati instrumente de cautare web pentru a gasi raspunsuri de care aveti nevoie pe site-ul Adobe sau in alta locatie de pe internet. Fisiere ajutatoare pentru toate produsele Adobe sunt acum disponibile online, sunt constant actualizate de Adobe si o comunitate globala de utilizatori, si poate fi accesata si offline.
Suport pentru o gama larga de formate
Utilizati cu usurinta cele mai noi camere video si impartasiti fisiere media cu Adobe Premiere Pro, multumita suportului nativ pentru numeroase formate in After Effects. Convertiti filme, clipuri video si continut web in formatul corect pentru proiectul dvs.
Marcaje si puncte cu instructiuni de tranfer pentru export
Exportati compozitii sau marcaje pentru straturi ca si puncte cu instructiuni de transfer, permitandu-va sa folositi datele de urmarire a miscarii si alte valori de cadre cheie After Effects in Flash Professional.


Avantaje deosebite de performanta
Lucrati mult mai rapid cu 64-biti, performanta care imbunatateste dramatic experienta de a crea continut HD si cu rezolutie mai mare. Instrumente simplificate, capacitati avansate OpenGL, cache inteligent si gestionare unificata a memoriei care de asemenea accelereaza activitatile dvs.


Performata de 64-biti receptiva
Lucrati eficient pe proiecte de inalta rezolutie - chiar si la 32-bit-per-canal cu o culoare interioara a compozitiilor HD, 2K si 4K. Utilizati toata memoria RAM a computerului dvs pentru a vedea previzualizari mai lungi. Cu cache-ul imbunatatit puteti petrece mai putin timp asteptand si mai mult timp creand.
Suport multiprocesor si multicore
Redati si previzualizati profitand de puterea computerului dvs. Mai multe procesoare si nucleele de procesare sunt folosite pentru a calcula efecte complexe si pentru a reda mai multe cadre simultan.

Suport in timp real si de inalta fidelitate pentru OpenGL
Profitati de capacitatile avansate OpenGL, incluzand suportul pentru moduri de amestecare, miscare estompata, combaterea alias-urilor, urmari mate, umbre si transparente de inalta calitate, si redare accelerata a efectelor comune.
Previzualizari RAM si cache disc
Previzualizati compozitii in timp real si beneficiati de cache-ul inteligent si de previzualizarile dinamice. Performanta receptiva de 64-biti permite previzualizari dramatic de lungi. Cache-ul imbunatatit ajuta sa va asigurati ca previzualizarile raman disponibile mai mult timp.

Coordonati alocarea memoriei RAM
Coordonati utilizarea memoriei RAM pe cuprinsul mai multor componente ale Production Premium cu gestionarea unificata a memoriei. Profitati de resursele sistemului dvs fara sa mai invatati setari complexe de gestionare a memoriei.
Compozitii si straturi proxy
Pre-randati compozitii care consuma timp si atribuiti-le ca proxy-uri fara sa mai schimbati structura proiectului dvs. Temporar inlocuiti surse mari de compozitie cu versiuni cu rezolutie mai mica pentru a accelera munca dvs.


Pictati si clonati cu pensule vectoriale neperturbante
Explorati posibilitati creative cu ajutorul pensulelor vectoriale ce pot fi personalizate si care nu perturba mediul de lucru. Utilizati instrumentul avansat Clone pentru a inlatura distrageri nedorite ori sa replicati mai multe elemente specifice. Animati tuse de pictura individual.

Pensule personalizabile
Definiti pensule pentru a controla dimensiunea, spatierea si unghiul si salvati-le pentru utilizari in desfasurare.
Instrumentul avansat Clone
Eliminati distrageri nedorite ca praf si zgarieturi sau replicati elemente pentru un efect dorit, precum umplerea unui stadion cu oameni.
Tuse de pictura animate
Animati tuse de pictura individuale in timp pentru a schimba dimensiunea lor, pozitia sau forma si pentru a crea efecte write-on/write-off.
Instrumentul Eraser
Controlati fie ca instrumentul Eraser sa inlature doar tuse de pictura, fie doar ultima tusa sau tuse de pictura si imaginea de fundal de sub tusa.
Suport pentru tableta Wacom
Utilizati tablete Wacom pentru un control mai precis cand pictati in After Effects


Salvati timp cu instrumente eficiente si o interfata personalizabila
Pastrati munca dvs concentrata si eficienta cu instrumentele de gestionare a proiectului, spatii de lucru personalizabile, un panou targetabil Layer, bare cronologice si proiecte ce pot fi cautate si abilitatea de a alinia rapid straturi.


Suport pentru secvente de coduri numerice
Scoateti presupunerile din sursele de editare a filmarilor. Datele secventelor de coduri numerice din QuickTime, AVI, Broadcast WAV (BWF), DPX si anumite variatii ale MXF sunt citite direct in After Effects, iar efectul TimeCode poate afisa atat sursa secventelor de coduri numerice cat si cadrele de compozitie.

Mod Auto-Keyframe
Animati rapid prin setarea de pornire automata a cadrelor cheie.
Aranjament rapid a mai multor straturi
Utilizati instrumente convenabile pentru a alinia rapid straturi cu straturi sau cu intreaga compozitie.

Utilizati interfata modificabila
Rearanjati cu usurinta panourile din spatiul de lucru si personalizati luminozitatea interfetei de utilizator pentru a se potrivi activitalilor la indemana si cu mediul dvs de lucru. Panoul cu butoane nuantate face mai usoara urmarirea elementelor proiectelor.
Panoul targetabil Layer
Vizualizati surse individuale in context sau doar pe ele cu schimbarile View si Render, care va permit sa vizualizati un strat inainte sau dupa o masca sau in orice punct din lantul de efecte.

Instrumente de gestionare a proiectului
Rezolvati surse duplicate, stergeti surse neutilizate si adunati proiectul dvs si sursele acestuia intr-un nou dosar pentru un backup mai usor sau pentru transport folosind comenzi simple din meniu.
Resurse pentru a accelera
Profitati de sfaturi convenabile pentru cautarea instrumentelor, meniuri sensibile in context, website-ul Adobe.com, Community Help Center, numeroase carti si clipuri video de instruire si o comunitate activa de utilizatori.
Navigare si cautare usoara
Utilizati Quicksearch pentru a localiza instant orice element sau toate imaginile folosite sau lipsa intr-o compozitie sau un proiect. Navigati rapid printre compozitii „nested” utilizand Composition Navigator si Mini-Flowchart.
Grile, ghiduri si zone sigure
Definiti o varietate de modele de grile sau ghiduri pozitionate manual, care pot fi folosite pentru a plasa mai precis straturi. Zonele sigure au margini de zone sigure programabile, compozitii panoramice cu un afisaj a zonei sigure centrale de 4:3.
Multiple vizualizari
Creati multiple vizualizari pentru aceeasi compozitie pentru a vedea cum straturile interactioneaza in spatiu, si manevrati-le cu incredere. Blocati vizualizari pentru a putea edita o compozitie „nested” in timp ce vedeti rezultatele jos.
Ghid de straturi
Specificati straturile care sunt randate doar intr-o compozitie locala fara sa fie randata mai jos. Aceasta caracteristica este perfecta pentru zgarieturile de pe track-urile audio, ghiduri de suprapunere, grafica temporara si asa mai departe.
Reguli de interpretare
Definiti un set de reguli care permite unor tipuri specifice de media sa li se aloce viteze de cadru predeterminate, raporturi de aspect, tipuri de canale alpha si profile de culori.
Metadate XMP
Adaugati metadate de proiecte, compozitii si de nivele de straturi pentru a simplifica urmarirea proiectului si automatizati audierea bunurilor plus multe alte activitati care erau manevrate inainte manual.

Cerinte sistem

Windows
 

Mac OS


Informatii produs

Ce este nou in Adobe After Effects CS5.5 ?
After Effects CS5.5 adauga Warp Stabilizer pentru a netezi automat miscarea camerei video sau pentru a bloca o anumita imagine, Camera Lens Blur pentru a adauga efecte de adancime a campului pentru fimari si proiectare de miscare 3D, si suporta surse pentru secvente de coduri numerice si o cadere naturala a luminilor.

After Effects inca suporta sisteme de operare pe 32-biti?
Nu, pentru ca performanta beneficiaza de un suport nativ de 64-biti facand-o cea mai buna alegere pentru cerintele tehnice solicitante in munca cu imagini video, in special prin continut HD si de rezolutie mai mare. Oferind doar suport pentru 64-biti Adobe permite optimizarea performantei si mai departe de atat. Daca achizitionati versiunea pentru Windows a programelor Adobe Creative Suite® 5.5 Master Collection sau Production Premium si nu aveti instalat un sistem de operare pe 64-biti, puteti utiliza After Effects CS4 pentru Windows, care este inclus, pana la actualizare. (de retinut ca doar After Effects CS5.5 si Adobe Premiere® Pro CS5.5 sunt singurele componente CS5.5 care necesita sisteme de operare pe 64-biti)

Eu folosesc Mac. Cum ma aftecteaza pe mine lipsa suportului de 32-biti?
Lipsa suportului de 32-biti nu afecteaza majoritatea computerelor Mac care utilizeaza procesoare Intel. Singurii utilizatori Mac afectati de lipsa suportului de 32-biti sunt aceia care utilizeaza computere Mac cu procesoare Intel Core Duo (cu un singur nucleu). Apelati la cerintele de sistem After Effects CS5.5 pentru a va asigura ca PC-ul dvs indeplineste conditiile minime ale cerintelor de sistem inainte de a achizitiona produsul.

Eu sunt un utilizator de Windows cu versiune de 32-biti. Unde pot gasi mai multe informatii despre optiunile de compatibilitate pentru After Effects CS5.5?
Daca ati achizitionat o copie a produsului CS 5.5 Production Premium sau Master Colection vizitati pagina de compatibilitate de 32-biti pentru mai multe informatii detaliate si instructiuni de instalare. Daca ati achizitionat versiunea de sine statatoare After Effects CS5.5 veti avea nevoie sa actualizati computerul dvs pentru a indeplini cerintele minime de sistem inainte de instalare. Vizitati pagina de cerinte de sistem pentru mai multe informatii.

Plug-in-urile mele deja existente vor functiona cu After Effects CS5.5?
Plug-in-urile proiectate pentru CS5 vor functiona si pe CS5.5. Plug-in-urile pentru versiunile anterioare vor avea nevoie de versiuni noi pentru CS5.x, iar cele mai populare au fost deja actualizate. Pentru o lista actuala, vizitati pagina de plug-in-uri.

Aveti orice recomandare de hardware care vor face ca After Effects sa ruleze si mai rapid?
Cerintele de sistem oferite de Adobe sunt cerintele minime. Cu suport nativ de 64-biti, After Effects poate profita de toata memoria RAM disponibila pe sistemul dvs. Pentru sisteme multicore, Adobe recomanda memorie RAM de 4GB pentru fiecare nucleu; pe orice sistem, 16GB de RAM sunt un bun inceput daca planuiti sa rulati mai multe aplicatii simultan.

Care este cea mai buna cale de a afla despre noi caracteristici?
Sistemul online Help System pentru After Effects CS5.5 include continut Adobe dar si link-uri catre fragmente din carti, clipuri video de instruire si alte resurse valoroase comunitatii. Adobe TV este de asemenea o buna resursa pentru clipuri video online pentru instruire.

Am intampinat cateva probleme cu After Effects - ce trebuie sa fac?
Incepeti prin a va asigura ca aveti cele mai noi actualizari: In After Effects, alegeti Help > Updates si apoi urmariti instructiunile. Daca ati instalat si cea mai noua actualizare si inca intampinati probleme, vizitati Adobe Forum pentru After Effects. Daca aveti nevoie de ajutor one-on-one contactati Suportul tehnic.

Unde pot merge pentru stiri despre After Effects?
Echipa After Effects mentine o pagina pe Facebook si postam acolo zilnic. Alaturati-va in conversatiile in desfasurare despre After Effects. Puteti de asemenea sa ne urmariti pe contul nostru de Twitter.

De unde pot pot achizitiona o versiune trial a lui After Effects CS5.5?
Pentru a achizitiona o versiune trial a After Effects CS5.5 vizitati pagina de descarcare a trial-ului.

software

Categorii software