Adobe ColdFusion

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Construiti rapid, implementati, si intretineti aplicatii Internet

Serverul de aplicatii Adobe ColdFusion da posibilitatea dezvoltatorilor sa construiasca, implementeze si sa intretina aplicatii Internet robuste pentru intreprinderi.

Adobe ColdFusion 9 permite dezvoltatorilor sa comprime logica complexa a unei afaceri in putine linii de cod.

Adobe ColdFusion Builder 2 este singurul mediu integrat de dezvoltare (IDE) profesional pentru constuctia usoara si rapida a aplicatiilor ColdFusion. Impreuna, ele ofera un set complex de instrumente si servicii pentru crearea de aplicatii Internet compexe si robuste.

Adobe ColdFusion 9 Standard
Ideal pentru livrarea un site robust sau o aplicatie pe un singur server, ColdFusion 9 Standard ofera capacitatii puternice de dezvoltare intr-o configuratie usor de gestionat.

Adobe ColdFusion 9 Enterprise
Solutia pentru livrarea de site-uri web si aplicatii inalta performanta intr-un mediu cluster sau virtualizat, ColdFusion 9 Enterprise ofera toate capacitatile ale ColdFusion Standard, plus caracteristici suplimentare pentru crearea de aplicatii pregatite pentru intreprinderi.

Adobe ColdFusion Builder 2
Este singurul IDE profesional pentru constuctia usoara si rapida a aplicatiilor ColdFusion. Personalizati mediul de dezvoltare pentru a imbunatati fluxul de lucru si extindexti usor functionalitatea cu exensii incluse cu CFML.

Logo Adobe ColdFusion

Adobe ColdFusion

Preturi Adobe ColdFusion

Standard

Adobe ColdFusion Standard 9, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65047433
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Standard 8, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

38043738
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Standard 9, UPGRADE (de la ColdFusion Std 7/8), platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65047427
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Standard 8, UPGRADE (de la ColdFusion Std 6/7), platforme multiple, 1 utilizator, engleza

38043741
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Enterprise

Adobe ColdFusion Enterprise 9, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65047395
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Enterprise 8, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

38043753
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Enterprise 9, UPGRADE (de la ColdFusion Ent 7/8), platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65047393
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Enterprise 8, UPGRADE (de la ColdFusion Ent 6/7), platforme multiple, 1 utilizator, engleza

38043756
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Builder

Adobe ColdFusion Builder 2, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65123453
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Builder 2, UPGRADE, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65123351
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe ColdFusion Builder 1, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65069572
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe ColdFusion

Adobe ColdFusion 9 - Construieste rapid aplicatii Internet pentru intreprinderi
 

Ce este Adobe ColdFusion 9?

Software-ul Adobe ColdFusion 9 permite dezvoltatorilor sa construiasca rapid aplicatii Internet pregatite pentru intreprinderi, comprimand logica complexa a unei afaceri in putine linii de cod. In plus, integrarea unica dintre ColdFusion si the Adobe Flash Platform asigura cea mai usoara solutie pentru construirea de aplicatii Internet complexe (RIA-uri) de la client la server.
 

Caracteristici

Dezvoltati si gestionati aplicatii mai rapid si usor
Server Manager
Economisiti timp prin efectuarea simultan, dintr-o consla centrala, a mai multor sarcini administrative, pe mai multe servere.Puteti crea surse de date, programa sarcini, aplica corectii la cald, elibera memorie cache, si compara setarile pe un intreg grup de servere ColdFusion.

Stransa integrare cu ColdFusion Builder
Profitati de puterea Adobe ColdFusion Builder, un IDE extrem de personalizabil bazat pe Eclipse, ce permite dezvoltatorilor sa construiasca aplicatii ColdFusion mai rapid ca nicioadata.

Alocare relationara obiect
Construiti aplicatii cu baze de date independete utilizand alocarea relationara obiect (ORM object-relational mapping) bazata pe libraria cu sursa libera Hibernate. Economisiti timp si gestionati logica si conectivitatea la o baza de date fara a scrie SQL. Folositi expertul de aplicatii ORM (ORM Application Wizard) din ColdFusion Builder pentru a genera componente ColdFusion (CFC-uri) pentru logica si conectivitate fara a scrie nici o linie de cod.

Memorie tampon imbunatatita
Sporiti performanta aplicatiei memorand portiuni din pagini cu date actualizate mai putin frecvent. Utilizand eticheta CFCACHE puteti memora obiecte sau fragmente ale unei pagini, specifica un algoritm de memorare, si alege intre memorare pe disc sau in memoria RAM.

Imbunatatiri CFC si CFML
Economisiti timp si imbunatatiti performanta cu mai multe acualizari la CFCs si CFML, incluzand metoda onServerStart(), CFTRANSACTIONS imbricat, domeniu local variabil, si getter-i si setter-i impliciti.

Suport CFSCRIPT support
Lucrati mai rapid cu noul suport pentru CFSCRIPT incluzand functie completa, componeta si definitie interfata.

Suport pentru sitem de fisiere virtual
Construiti aplicatii ce necesita mai putine cereri I/O cu noul sitem de fisiere virtual (Virtual File System). Generati dinamic fisiere CFM si executati-le direct din memorie.

Functionalitate PFD imbunatatita
Reduceti codul necesar adaugand imagini in fisierele PDF direct in eticheta CFPDF. Marcati si protejati fisiere prin adaugarea usoara de filigrane, antete si subsoluri fisielor PDF.

Licentiere bazata pe instanta
Duceti acum aplicatiile ColdFusion in mediul cloud cu noua licentiere bazata pe instanta din ColdFusion 9. In plus fata de implementarea fizica, instalati ColdFusion 9 pe pana la 10 instante virtuale in mediul cloud ales de dvs.

Server Monitor
Imbunatatiti gradul de utilizare printr-o vizibilitate interna mai mare in performanta aplicatiilor. Prin furnizarea de informatii despre server - inclusiv cereri, interogari, utilizarea de memorie, si erori - Server Monitor si Multiserver Monitor va permit sa depanati si sa reglati cu finete aplicatiile in dezvoltare si productie. Stabiliti alerte si alte actiuni pentru a ajuta la prevenirea problemelor de memorie, paginilor lente, sau alte probleme de performanta.

Setari specifice aplicatie
Construiti aplicatii mai sigure prin separarea resurselor aplicatiei pe acelasi server ColdFusion. ColdFusion 9 va permite sa setati mapari ColdFusion si etichetati cai per aplicatie.

Multi-threading
Imbunatatiti performanta aplicatiei printr-un control mai granular al thread-urilor aplicatiei. Eticheta CFTHREAD va permite sa creati, inchideti, impreunati, sau sa suspendati temporar procesarea unor thread-uri specifice ColdFusion
Manipularea de imagini
Imbunatatiti performanta prin minimizarea cererilor I/O referitoare la imagini. Beneficiati de mai mult de 50 etichete CFML si functii pentru crearea si manipularea imaginilor. De exemplu, eticheta CFIMAGE furnizeaza comenzi rapide la actiunile de imagine cele mai comune, inclusiv citirea, scrierea, redimensionarea, rotirea, si conversia imaginilor.

Prezentari la cerere
Pastrati actualizate prezentarile online prin popularea lor dinamica cu cele mai noi date disponibile. Creati prezentari de inalta calitate la cerere si cursuri eLearning cu animatii, audio si video care sunt dinamic generate pe server cu date actualizare la minut si continut din mai multe surse externe.

Fluxuri Atom si RSS
Creati si cititi cu usurinta fluxuri Atom si RSS cu mai putin cod. Eticheta CFFEED poate citi si crea fluxuri RSS si Atom in formatele cele mai comun utilizate, asa ca puteti crea rapid si usor aplicatii complexe de publicare si primire simultana a continutului (content syndication applications).

Funcionalitati pentr fisierele ZIP si JAR
Accesati si gestionati cu usurinta fisiere ZIP si JAR cu mai putin cod. Folositi etichetele CFZIP si CFZIPPARAM ce permit manipulrea fisierelor ZIP si JAR pentru a lucra cu fisiere arhiva.

Acces Administrator si RDS bazat pe conturi de utilizator
Imbunatati securitatea prin restrictionarea accesului la serverul ColdFusion. Creati mai multe conturi cu drepturi de acces individuale pentru ColdFusion Administrator si Remote Development Services (RDS). Permisiunile determina ce pagini si functii sunt accesibile in ColdFusion Administrator si in Administrator API.

Functii pentru manipularea fisierelor
Îmbunatatiti performanta prin segmenarea sarcinilor I/O intensive cu mai multe functii de manipulare a fisier in CFML. De exemplu, citirea si scrierea fisierelor mari pe segmentele definite, in loc de a face operatiunea dintr-o singura data.

Biblioteci puternice de criptare
Imbunatatiti securitatea aplicatiilor cu librariile RSA BSAFE Crypto-J in ColdFusion, care ofera criptare puternica cu certificare FIPS 140.

Imbunatatiri in interactiunea cu bazele de date
Reduceti codul necesar folosind proceduri stocate. Eticheta DBINFO va permite sa accesati programatic informatii despre o sursa de date, sa creati proceduri stocate si interogari folosind CFQUERYPARAM penru a fi memorate, si multe altele.

Operatori JavaScript in CFML
Reduceti apasarile de taste necesare prin folosirea operatorilor JavaScript comuni cum ar fi ++, ==, ||, <, si > in interiorul expesiilor CFML.

Colectii de argumente
Accelerati dezvoltarea prin codarea usoara de etichete cu multe atrbute. Specificati un atribut argumentsCollection in majoritatea etichetelor pentru a defini atributele etichetei intr-o structura unica.

Crearea de multumi si structuri
Reduceti numarul necesar de tastari prin crearea de multimi si structuri, implicit si in attribuirea declaratiilor fara a folsi functiile ArrayNew sau StructNew.

Construiti rapid interfete complexe pentru aplicatii ColdFusion noi sau existente
Integrare imbunatatita cu Adobe Flash Platform
Profitati de avantajul Flash Remoting mai rapid pentru a creste performanta aplicatiilor. Utilizati ColdFusion ca un Serviciu pentru a accelera dezvoltarea RIA prin accesarea cu usurinta a multor servicii de intreprindere existente via AMF, fara a scrie o singura linie de CFML.

Sincronizare baza de date locala/la distanta Adobe AIR
Oferiti utilizatorilor aplicatii cu capacitate online/offline ce ofera management sigur al datelor. Utilizand SQLLite pentru clinet si ORM pe server, ColdFusion 9 gestioneaza rezolvarea de conflicte si sincronizarea de date intre clinet si server atunci cand aplicatia revine online.


BlazeDS integrat
Oferiti utilizatorilor o interactiune mai fluida cu data si raspuns in timp real din partea aplicatiei. Integrarea BlazeDS open-source in ColdFusion 9 va da posibilitatea sa gestionati datele distribuite in back-end si sa inaintati in timp real date catre aplicatiile Adobe Flex si Adobe AIR.

Noi controale Ajax
Construiti aplicatii mai convingatoare si intuitive cu un set mai larg de controale Ajax care se bazeaza pe noua librarie Ext JS 3.0 via etichete si atribute CFML. Noile controale includ mapping, player multimedia, upload multi-fisier, navigare stil acordeon, indicatoare de progres, confirmari, alerte, butoane si glisoare.

ColdFusion ca un Serviciu
Profitati de serviciile de intreprindere ale ColdFusion via AMF sau SOAP fara a scrie nici o linie de CFML. Aceste servicii includ CFCHART, CFDOCUMENT, CFIMAGE, CFMAIL, CFPDF, si CFPOP. Aditional, puteti face aplicatiile dvs. mai sigure prin crearea unui mediu protejat de tip sandbox, incluzand aceste servicii, pentru prevenrea accesului aplicatiilor necunoscute.

Integrati aplicatiile ColdFusion cu tehnologiile inteprinderilor
Integrare cautare Apache Solr
Oferiti utilizatorilor o mai robusta si cost-eficienta capabilitate de cautare a documentelor. ColdFusion 9 adauga in eticheta CFCOLLECTION suport pentru serverul de cautare cu sursa libera Apache Solr, care permite indexarea unui numar nelimitat de documente pentru acces prin eticheta CFSEARCH.

Integrare cu Microsoft Office SharePoint
Expuneti date din serviciile web Microsoft Office SharePoint catre o aplicatie ColdFusion cu noua eticheta CFSHAREPOINT. Aditional, folositi capabilitatea de autentificare unica din SharePoint pentru a afisa o aplicatie ColdFusion ca o parte web in interiorul site-ului SharePoint fara a cere utilizatorilor sa isi reintroduca acreditarile lor.

Interoperabilitate cu fisiere Office
Genereaza cu u┼čurinta documente de birou pentru rapoarte, luarea deciziilor, si prezentari. Cititi, creati si actualizati foi de calcul folosind noua eticheta CFSPREADSHEET. Generati programatic fisiere PDF din Microsoft PowerPoint si Word. Produceti dinamic prezentari in format HTML sau SWF din prezentari PowerPoint, direct pe server.
Suport inclus penrru stadardele portlet
Expunere practic toate aplicatiile de intreprindere, inclusiv aplicatii ColdFusion, intr-un singur portal integrat. ColdFusion 9 va permite sa definiti o componenta ColdFusion drept portlet. Aceasta include suport pentru Java Portlet Specifications JSR 168 si JSR 286.

Suport IMAP
Simplificati managementul e-mail-urilor cu noua eticheta CFIMAP ce va permite sa va conectati cu usurinta la orice server IMAP si sa gestionati e-mail.

Integrare cu .NET
Construiti o aplicatie centrala pentru toate resursele inteprinderii folosind obiecte .NET din alte aplicatii. Sfecificati orice obiect .NET - fie local sau la distanta - si utilizati-l in aplicatia dvs. ColdFusion, exact ca orice alta resursa obiect Java.

Integrare cu Microsoft Exchange Server
Construiti o aplicatie centrala pentru personal de intreprinderi care sa includa mesagerie, o lista de contacte, si managementul sarcinilor. Accesati programatic functionalitatile Exchange Server din cadrul aplicatiei dvs. ColdFusion folosind etichete usor de utilizat.


 

Adobe ColdFusion Builder 2

Ce este Adobe ColdFusion Builder 2?

Adobe ColdFusion Builder 2 este singurul IDE profesional pentru constuctia usoara si rapida a aplicatiilor ColdFusion. Personalizati mediul de dezvoltare pentru a imbunatati fluxul de lucru si extindexti usor functionalitatea cu exensii incluse cu CFML.


Caracteristici

Dezvoltati mai rapid
Timpul este resursa cea mai valoroasa iar cu Adobe ColdFusion Builder 2 atingeti o dezvoltare mai rapida cu o serie de caracteristici de ce permit economisirea timpului. Cautati si navigati rapid prin cod si automatizati multe sarcini de codare.


Asistenta inteligenta pentru tag-uri
Navigati rapid catre urmatoarea eticheta logica, functie sau declaratie de control din interiorul codului folosind scurtaturi de la tastatura.

Functie gasire si inlocuire avansata
Cautati cu usurinta in aplicatia dvs. pentru etichete specifice, atribute, si text, indiferent de locatia fisierului. Puteti folosi expresii regulate pentru cautari de text mai complexe.

Remediere rapida
Accelerarati procesul de dezvoltare prin accesarea intr-un CFC a metodelor care nu au fost create inca, si solicitati lui ColdFusion Builder sa genereze automat conturul metodei.

Asistenta inteligenta pentru cod
Accelerati dezvoltarea aplicatiei cu sistenta inteligenta si ordonata la scrierea codului pentru CFML, CFScript, HTML, JavaScript si CSS.
 

Gestiune de sarcini integrata
Stabiliti puncte "de facut" si "remediere" in interiorul codului pentru a identifica rapid sectiuni si reluati dezvoltarea de unde ati ramas ultima data.

Intelegerea codului
Cercetati componente ColdFusion (CFCs), tabele ale bazelor de date, si functii definite de utilizator cat si etichete CFML incorporate, HTML, JavaScript, si CSS pentru a oferi optiuni de codare.

Instrumente de codare profesionale
Dezvoltati utilizand un mediu IDE profesional care include editoare pentru CFML, CFScript, HTML, JavaScript, SQL si CSS plus sintaxa colorabila la alegere, completare de declaratii, pliere de cod, depnare interactiva pas cu pas, si suport pentru fragmente de cod.

Suport pentru alocare relationara obiect
Gestionati logica si conectivitatea la o baza de date fara a scrie SQL. Alocarea relationara obiect (ORM object-relational mapping) foloseste libraria cu sursa libera Hibernate pentru a permite dezvoltarea cu baze de date independete. Apoi expertul de aplicatii ORM (ORM Application Wizard) genereaza componente ColdFusion (CFC-uri) pentru logica si conectivitate fara a scrie cod.
 

Integrare cu Flash Builder 4.5
Accelerati dezvoltarea aplicatiilor Flex si Adobe AIR. Folositi Adobe Flash Builder 4.5 pentru a cerceta CFC-uri si pentru generarea automata a obiectelor ActionScript corespondente. De asemenea, folositi si servicii web.

Preveniti erorile
Mentineti integritatea codului cu functii inteligente care ajuta la identificarea si reducerea erorilor, inclusiv caracteristici de depanare, capcitate de previzualizare, reorganizare a aplicatiei imbunatatita, si multe altele.


Restructurarea codului (Refactoring)
Accelerati dezvoltarea aplicatiei CFML multumita restructurarii automate a codului atunci cand redenumiti o CFC, functie sau variabila.

Pagina de start a aplicatiei
Simplificati rularea si deparea aplicatiilor dvs. indicand o pagina de start ce ar trebui executata prima data.

Depanarea integrata
Reduceti timpul testarii si problemele pe termen lung cu depanarea integrata. Lansati si parcurgeti prin aplicatii direct din mediul IDE.

Previzualizarea fisierelor CFML
Evitati erorile si reduceti munca de intretinere prin previzualizarea paginilor CFML inainte de implementare. Vizualizati rapid paginile interpretate utilizand browser-ele integrate Microsoft Internet Explorer si Mozilla Firefox.
 

Editorul de etichete (Tag editor)
Reduceti erorile de cod si simplificati intretinerea pe termen lung cu editorul de etichete, ce va permite sa identificati atributele necesare etichetei si sa alocati valori.

Gestionati serverul dvs. ColdFusion
Profitati de avantajele extensiilor, suportul la distanta pentru poiect, managementul integrat al server-ului, un vizualizator de jurnal al evenimentelor, si alte caracteristici care simplifica modul în care lucrati.


Suport pentru arhitectura ColdFusion
Incepeti dezvoltarea aplicatiilor dolosind extensii pentru arhitecturile dvs. ColdFusion favorite.

Suport pentru 64-biti
Instalati ColdFusion Builder 2 ca un plug-in pentru orice mediu Eclipse 3.6 pe 64-biti.

Dezvoltarea aplicatiilor
Economiti timp prin implementarea codului direct din mediul IDE folosind suportul FTP/SFTP incorporat.

Suport pentru proiecte la distanta
Imbunatatiti colaborarea in echipa accesand o sursa de cod partajata care este disponibila intregii echipe prin suport pentru proiecte la distanta.
 

Managementul integrat al server-ului
Porniti si opriti in mod automat servere ColdFusion in timp ce deschideti sau inchideti ColdFusion Builder, sau faceti aceasta manual din interiorul ColdFusion Builder. De asemenea, lansati administratorul sau monitorul de server ColdFusion in browser-ul integrat.

Vizualizatorul de jurnal TailView
Monitorizati cu usurinta jurnalele ColdFusion in timp real, pe masura ce executati aplicatii.

Browser de servicii
Accesati rapid orice servicii web disponibile din ColdFusion.

Personalizati mediul de lucru
ColdFusion Builder va permite sa personalizati scurtaturi, sa formatati si reutilizati cod, si sa extindeti functionalitatea cu extensii puternice.


Comenzi rapide de la tastatura personalizabile
Creati comenzi rapide de la tastatura personalizabile, modificati scurtaturi existente, si importati sau exportati legaturi de tastatura pentru a accesa actiunile frecvente din mediul IDE.

Formatarea codului
Aplicati formatare de cod bazata pe reguli personalizate, predefinite la un proiect, dosar, fisier sau un bloc de cod.

Extensibilitate via CFML
Extindeti functionalitatea prin crearea de extensii scrise in CFML. Atasati meniuri la Remote Development Services (RDS) si proiecte, accesati sistemul de fisiere si sursele de date in timpul executiei, si extindeti asistenta la codare cu propuneri de cod particularizate.

Suport pentru versiunile ColdFusion precedente
Construiti si intretineti aplicatii pentru ColdFusion 7, 8, sau 9 multumita includerii librariilor de etichete pentru oricare dintre aceste versiuni.
 

Fragmente de cod
Salvati portiuni de cod personalizabile frecvent utilizate pentru reutilizare in toate aplicatiile dvs.

Lucrati cu date si fisiere
Lucrurile marunte se aduna pentru a face mari diferente. Vizualizati cu usurinta tabele din baze de date, navigati si lasati fisiere din interiorul ColdFusion Builder, facand fluxul de lucru lin si fara intreruperi.


Fisiere executate nativ
Deschide fisiere in ColdFusion Builder direct din sistemul de operare.

Vizualizare RDS
Navigati sistemul de fisiere sau vizualizati structura tabelelor unei baze de date din orice sursa de date inregistrata pe serverul dvs. ColdFusion.

Navigator de fisiere locale
Navigati prin sistemul de fisiere local direct din ColdFusion Builder si deschideti orice tip de fisier.
software

Categorii software