Adobe Contribute CS5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Contribute CS5 este un instrument puternic de publicare web si gestionare a site-urilor web care integreaza creatia, revizuirea si publicarea intr-un editor usor de utilizat WYSIWYG HTML. Cresterea productivitatii publicarii web in timp ce se simplifica activitatile de supraveghere si aprobare.

Permiteti autorilor de continut pentru a vedea rezultate ale editarilor si adaugarile lor instant cu redare imbunatatita CSS, fara scriere de coduri sau cunostinte HTML. Contribute actualizeaza editarile imediat in continut XML cu aplicatii Spry.

Inserati fisiere SWF sau FLV, si Contribute creaza standarde web - coduri maleabile, compatibile cu cele create in programul Adobe Dreamweaver. Acesta asigura ca acel continut este compatibil cu Adobe Flash Player in timp ce permiteti crearea drag-and-drop in Contribute.

Logo Adobe Contribute CS5

Adobe Contribute CS5

Preturi Adobe Contribute CS5

RETAIL

Adobe Contribute Creative Suite 5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65074021
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, RETAIL, Windows, 5 utilizatori, engleza

65073988
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65074020
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, RETAIL, Macintosh, 5 utilizatori, engleza

65073989
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Contribute Creative Suite 5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65074013
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, UPGRADE, Windows, 5 utilizatori, engleza

65073996
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65074012
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Contribute Creative Suite 5, UPGRADE, Macintosh, 5 utilizatori, engleza

65073997
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Contribute CS5

Adobe Contribute CS5 - Contribute & Publicare web

Ce este Contribute?
Programul Adobe® Contribute® CS5 este un instrument puternic de publicare web si gestionare a site-urilor web care integreaza crearea, revizuirea si publicarea intr-un editor usor de utilizat WYSIWYG HTML. Cresterea productivitatii publicarii web in timp ce se simplifica activitatile de supraveghere si aprobare.

Caracteristici

Creare, revizuire si publicare integrate intr-un flux de lucru colaborativ cu programul Adobe Contribute CS5. Cresterea productivitatii publicarii web in timp ce se simplifica activitatile de supraveghere si aprobare.
Creatie web adevarata cu WYSIWYG
Permiteti autorilor de continut pentru a vedea rezultate ale editarilor si adaugarilor lor, instant, cu redare imbunatatita CSS, fara scriere de coduri sau cunostinte HTML. „Contribute” actualizeaza editarile imediat in continut XML cu aplicatii Spry.

Publicare colaborativa
Stabiliti procese pentru fluxurile de munca colaborative pentru a crea, revizui si publica continut. Definiti mai multe cai de revizuire la nivel de template, fie ca este o singura aprobare pentru o pagina web interna sau mai multe deconectari pentru o pagina publica.

Tipuri predefinite de continut
Creati rapid noi pagini bazate pe template-uri proiectate deja existente si functionalitati ale paginii. Setati fluxul de lucru pentru a retine pagini pentru revizuire sau setati-le pentru a fi redate instant. Setati date de expirare automate pentru noul continut.

Editare XML
Editati nativ continut XML asociat cu site-uri, fara sa mai parasiti Contribute si sa deschideti un editor XML. Actualizati cu usurinta seturi de date Spry si alte pagini care redau continut de pe site-uri dinamice bazate pe XML prin editarea fisierului XML corespunzator.

Suport bogat pentru fisiere media
Trageti si plasati cu usurinta imagini, fisiere FLV si SWF, sau documente PDF in paginile dvs web. Contribute incarca automat fisiere independente pe server-ul web cand paginile sunt publicate in locatii predefinite.

Editare dinamica a site-urilor web
Adaugati continut site-urilor web dinamice alimentate de Movable Type, TypePad, sau WordPress. Definiti simplu conexiunea Contribute cu setarile corespunzatoare, si continutul site-urilor este disponibil instant pentru actualizare.

Previzualizare pe cuprinsul mai multor browsere
Verificati aspectul actualizat al paginilor în mai multe browsere. Previzualizare pagini editate în orice browser instalat. Utilizatorii Windows pot vizualiza trei browsere simultan cu navigare sincrona si accesare cu crawlere pentru comparatie side-by-side.

Publicare pe site-uri web si bloguri
Publicati cu un singur clic pe o gama larga de site-uri web sau bloguri. Contribute este acel instrument de creare web care suporta protocoale FTP, SFTP, WebDAV, MetaWeblog, si Atom.

Editare in browser
Permite autorilor de a edita pagini direct intr-un browser web fara nevoia de a mai deschide o alta aplicatie. Editorul in-browser Contribute CS5 suporta cele mai multe browsere, incluzand Firefox 3-3.6 pentru Windows, Mac OS si internet Explorer 7 si 8.

Revizuiri impartasite simultan
Permite mai multor critici sa comenteze pe ciorne cu instrumente de colaborare pe context pentru cicluri de publicare web mai rapide si mai eficiente.

Editare cu aplicatia Spry
Editati orice continut inclus intr-o varietate de aplicatii Spry, inclusiv date din acordeon, file si panouri pliabile. Schimbati proprietati precum efecte animate pe panoul de tranzitie.

Cautarea si inlocuirea pe mai multe pagini
Utilizati capacitatile imbunatatite de cautare si inlocuire pentru a actualiza informatii pe mai multe ciorne deschise. Simplifica procesul de actualizare prin efectuarea unei activitati obositoare anterioare in cateva minute.

Suport Subversion
Reveniti de la pagini la fisiere arhivate anterior utilizand caracteristica incorporata de revenire Contribute sau in programul Subversion, care este suportat de Contribute CS5.

Suport pentru imagini cu puncte de atractie
Creati multiple legaturi cu diferite parti a unei singure imagini cu suportul integrat al punctelor de atractie WYSIWYG. Trasati unul sau mai multe puncte de atractie pe o imagine, si apoi adaugati text alternativ si URL-uri pentru o interactivitate imediata.

Incorporare SWF sau FLV
Inserati fisiere SWF sau FLV, si Contribute creaza standarde web - coduri maleabile, compatibile cu cele create in programul Adobe Dreamweaver. Acesta asigura ca acel continut este compatibil cu Adobe Flash Player in timp ce permiteti crearea drag-and-drop in Contribute.

Editarea fisierelor Server Side Includes (SSI)
Permite autorilor sa editeze fisiere Server Side Includes (SSI). Autorii pot alege fisiere SSI dintr-o lista, fara a mai fi nevoie sa cunoasteti calea fisierului. Modificati continut HTML in fisierul SSI cu Contribute.

Imbunatatiri ale textului si imaginii
Creati superscript-uri si subscript-uri de text direct din Contribute. Redimensionati, rotiti, decupati, intensificati imagini si ajustati luminozitatea si contrastul lor. Schimbarile sunt afisate precis cu redarea imbunatatita CSS.
Corector ortografic in linie
Reduceti greselile de scriere cu ajutorul corectorului ortografic in linie. Potentialele erori sunt marcate ca si continut de intrari contribuabile pentru corectari pe loc.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 Informatii produs

Ce este Adobe Contribute CS5 si pentru cine este?
Programul Adobe Contribute CS5 permite utilizatorilor sa creeze, revizuiasca si sa publice colaborativ continut web - fara sa invatati HTML. Este ideal pentru scriitori, editori si experti de continut care doresc libertatea de a actualiza propriile pagini web. Este de asemenea ideal pentru designerii si dezvoltatorilor web care doresc sa mentina integritatea codurilor si design-urilor.

In care din editiile suita se afla Contribute CS5?
Contribute CS5 poate fi achizitionat ca parte a Creative Suite 5.5 Web Premium sau Master Collection.

Pot achizitiona Contribute CS5 ca produs de sine statator?
Da. Contribute CS5 poate fi achizitionat si utilizat ca produs de sine statator.

Ce alte produse sunt in familia Adobe Contribute?
Aditional solutiei de desktop Adobe Contribute CS5, Contribute Publishing Server este disponibil pentru administrarea si gestionarea implementarilor mai mari pe site-urile web.

software

Categorii software