Adobe Design Premium CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium este setul de instrumente suprem pentru proiectarea de continut captivant pentru imprimare, reviste digitale imersive, carti electronice elegante si site-uri web bazate pe standardele HTML5/CSS3. De acum, aduceti schite bogate la viata si pe smartphone-uri si tablete, inclusiv iPad Apple, Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook si altele.

Realizati cu usurinta prototipul website-ului si proiecte pentru dispozitive mobile prin reinterpretarea resurselor Photoshop si Illustrator folosind setul de unelte incluse pentru editare bitmap si vectoriala din Adobe Fireworks CS5. Generati fisiere PDF de inalta fidelitate sau compozitii HTML interactive pentru revizuire de catre client.

Logo Adobe Design Premium CS5.5

Adobe Design Premium CS5.5

Preturi Adobe Design Premium CS5.5

RETAIL

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65111693
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65111692
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65112665
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65112664
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Windows, 1 utilizator, engleza

65112867
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65112868
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Windows, 1 utilizator, engleza

65112776
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65112775
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Design Premium CS5.5

Adobe CS5.5 Design Premium

InDesign CS5.5 si Dreamweaver CS5.5 ajuta editorii independenti sa atinga audienta globala pe website-uri, tablete si smartphone-uri.

Ce este Design Premium?
Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium este setul de instrumente suprem pentru proiectarea de continut captivant pentru imprimare, reviste digitale imersive, carti electronice elegante si site-uri web bazate pe standardele HTML5/CSS3. De acum, aduceti schite bogate la viata si pe smartphone-uri si tablete, inclusiv iPad Apple, Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook si altele.

Descoperiti ce este nou in CS5.5 Design Premium
Dezvoltati site-uri web folosind HTML5 si CSS3. Proiectati carti electronice ce includ continut video si audio si aveti un control mai mare asupra aspectului si tipografiei. Creati reviste digitale, rotire la 360 grade si panorame pentru vizualizare pe dispozitive de tip tableta.


Vedeti ce ati ratat
Inca folositi CS3 Design Premium? Actualizarea la CS5.5 Design Premium va aduce multe alte caracteristici creative si de economisire a timpului ce au fost introduse de la acea versiune.


Descoperiti ceea ce puteti face
Furnizati continut atragator pentru imprimare, web, tablete, cititoare de carti electronice si smartphone-uri. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium este setul de instrumente suprem pentru captivarea publicului prin orice tip de media.
Ce este inclus:Integrare cu:
Caracteristici

Exprimati idei mai rapid si accelerati punctele cheie din fluxul de productie
Va straduiti sa tineti pasul? Economisiti timp folosind zecile de functii din Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium, software-ul care face munca mai rapida a sarcinilor de zi cu zi si a detaliilor in Adobe Photoshop Extended, Illustrator, InDesign si Acrobat Pro. Eficientizati fluxurile de lucru, cum ar fi recenziile creative prin integrarea cu serviciile online Adobe CS Live.


Inovatie in editarea de imagini in Photoshop Extended
Creati imagini digitale convingatoare cu Adobe Photoshop Extended CS5, standardul industrial in imagistica digitala. Pictati cu accente realiste, faceti rafinamente in extrageri si utilizati o gama larga de caracteristici in fluxurile de lucru si de performanta pentru a accelera sarcinile de zi cu zi.

Posibilitati creative 3D
Adaugati rapid profunzime si creati efecte neobisnuite folosind instrumentele de editare 3D din Photoshop Extended CS5. Creati logo-uri 3D ce atrag atentia si clipuri imagine din text si forme, si editati, manipulati si pictati direct pe modele 3D.

Grafica vectoriala pentru practic orice mediu
Creati clipuri imagine vectoriale scalabile pentru proiecte variind de la logo-uri la panouri si de la animatii la elemente de interfata. Folosit la nivel mondial de profesionistii in design, Adobe Illustrator CS5 ofera instrumente puternice de desen si perii naturale expresive pentru crearea de continut ce atrage atentia.

Aspect si productie a paginii de inalta calitate
Schitati, verificati si produceti machete de pagina uimitoare cu Adobe InDesign CS5.5, un mediu intuitiv de proiectare care ofera un control precis asupra tipografiei si instrumente incluse pentru efecte creative.


Content-Aware Fill in Photoshop
Eliminati orice detaliu sau obiect din imagine si priviti cum functia de completare contextuala din Photoshop umple ca prin minune spatiul lasat in urma. Potriviti iluminarea, tonul si zgomotul imaginii in asa fel incat continutul eliminat pare ca nu a existat niciodata.

Selectia complexa facuta mai usor
Obtineti masti foarte precise si faceti selectiile mai rapid cu Photoshop CS5 Extended. Chiar si cele mai dificile elemente de imagine, cum ar fi parul si frunzele, pot fi mascate rapid si precis pentru a produce imagini compozite realiste.

Puppet Warp in Photoshop
Compresati sau intindeti cu precizie grafica, text sau elemente de imagine pentru a crea infatisari noi pentru schitele dvs.

Extrudare 3D usoara in Photoshop Extended
Creati logo-uri 3D uimitoare si clipuri imagine din orice strat de text, selectie, sau masca strat cu caracteristica Adobe Repouss din Photoshop CS5 Extended. Rasuciti, roti, extrudati, inclinati si mariti aceste modele, si apoi aplicati materiale, cum ar fi crom, noroi si iarba pentru a obtine infatisari diferite.

 


Performanta pe 64-biti cu Photoshop
Accelerati sarcinile de imagistica de zi cu zi si procesati imagini foarte mari de pana la zece ori mai rapid profitand de suportul pe 64-biti independent de platforma.

Content-Aware Scaling in Photoshop
Cu functia de redimensionare contextuala din Photoshop, o imagine este recompusa automata pe masura ce este redimensionata, pastrand zonele de interes, in timp ce totul se adapteaza la noile dimensiuni. Obtineti imaginea perfecta dintr-un singur pas, fara decupare si retusare.

Photoshop Smart Objects in Dreamweaver
Includeti orice document Photoshop PSD in Dreamweaver pentru a crea o imagine Smart Object strans legata de fisierul sursa. Modificati imaginea sursa, si actualizati imaginea in Dreamweaver, fara a deschide Photoshop.

Desen in perspectiva cu Illustrator
Desenati cu precizie forme in 1 -, 2 - sau 3 puncte de perspectiva liniara pentru a crea un aspect realist de profunzime si distanta.

 


Margini frumoase in Illustrator
In Illustrator, creati si editati dinamic margini cu reglaje infinte ale latimii, pozitionare si scalare cu precizie a capetelor de sageata si a bordurilor, si controlati cu finete scalarile de perii arta de-a lungul unui contur.

Panouri de arta multiple intr-un singur fisier Illustrator
Lucrati cu pana la 100 de panouri de arta de diferite marimi, intr-un singur fisier Illustrator - numit, organizat si vizualizat asa cum doriti.

Blob Brush in Illustrator
Utilizati Blob Brush in Illustrator pentru a trage o urma care genereaza o forma vector curata si solida, in timp ce desenati, chiar si atunci cand urmele se suprapun.

Gradienti expusi in Illustrator
Interactioneaza cu gradienti direct pe un obiect. Definiti unghiul, pozitia si dimensiunile eliptice ale vectorului. Adaugati si editati culori folosind glisoare, toate cu efect imediat asupra locului unde se lucreaza.


Selectie si editare simplificata a obiectelor in InDesign
Economisi timp, prin indeplinirea eficient a sarcinilor delicate de pozitionare. Modificati rame si continut cadru fara comutarea instrumentelor in InDesign CS5.5. Ajustati dinamic spatiul alb dintre obiecte pentru a repozitiona elemente in pagina. Utilizati controalele de obiect pentru a modifica colturile cadrelor direct in shema pozitionare.

Dimensiuni multiple ale paginilor intr-un singur fisier InDesign
Includeti diferite dimensiuni de pagina intr-un singur document InDesign si aplicati acelasi sablon de pagina pentru mai multe schite de diferite marimi.

Instrumentul Gap in InDesign
Ajustati rapid dimensiunea spatiului dinte doau sau mai multe elemente. Instrumentul Gap este un mod cu un singur pas pentru a ajusta aspectul prin manipularea directa a spatilui gol.

Paragrafe ce se intind sau se impart pe coloane
In doar cativa pasi, creati rapid text care se intinde sau se imparte pe coloane multiple.


Corectare in timp real (Live Preflight) in InDesign
Corectati in timp ce proiectati pentru rezultate mai bune, o mai mare economie de timp si costuri de productie mai reduse. Corectarea continua va anununta in timp real de potentiale probleme de productie.

Vizualizare in timp real (Live View) in Dreamweaver
In Dreamweaver, cu Live View, proiectati pagini web sub contidii de browser exact ca in lumea reala - avand in acelasi timp acces direct la codul sursa. Modificarile in codul sursa sunt instantaneu aratate in afisarea interpretata.

Previzualizare pe ecrane multiple (Multiscreen Preview) in Dreamweaver
In CS5.5 Dreamweaver vizualizati proiecte de website-uri asa cum ar aparea pe ecrane de diferite dimensiuni si rezoluÅĢii, toate intr-un singur panou, usor de utilizat.

Expert actiuni (Action Wizard) in Acrobat Pro
Automatizati mai usor sarcini PDF multipas de rutina in Acrobat X Pro. Expertul de actiuni va ghideaza in crearea unei Actiuni (Action), ce este o secventa automatizata, a carei pasi pot fi aplicati la un singur fisier sau unor loturi de fisiere PDF.


Accelerarea punctelor cheie ale fluxurilor de lucru
Sporiti eficienta in lucrul de productie si proiectarea de zi cu zi cu serviciile online Adobe CS Live. Optimizati recenziile, initiati intalniri bazate pe web, partajati si colaborati pe documente, previzualizati mai eficient paginile web pe mai multe browsere si sisteme de operare - toate din cadrul browser-ului web.

Navigare media vizuala
Cu adobe Bridge gasiti fisiere rapid folosind navigarea cu miniaturi in loc de nume de fisiere. Sau, in Photoshop CS5 si InDesign CS5.5., navigati cu miniaturi si plasati fisiere din panoul Mini Bridge.

Ajutor atunci cand aveti nevoie
Profitati de Adobe Community Help, un serviciu online pentru instruire, inspiratie si de sprijin, care va permite sa gasiti cele mai bune raspunsuri la intrebarile dvs. referitoare la produsele Adobe, indiferent de locul unde acestea pot fi gasite.

Interfata utilizator Adobe consistenta
Lucreaza rapid si intuitiv multumita unei interfete de utilizator consistenta in toate componentele Design Premium. Bucurati-va de o curba scurta de invatare si concentrati mai multa atentie artei proiectarii.


Performanta in noile sisteme de operare
Profita de avantajul de putere si performata ale noilor sisteme de operare de la Apple si Microsoft astfel incat sa lucrati mai eficient. Iar Photoshop CS5 este nativ 64-biti, ceea ce inseamna o rapiditate si mai mare in editarea de imagini, indiferent de ce calculator sau platforma utilizati.
Imbunatatiri la imbinarea  traseelor in Illustrator
Imbinati trasee deschise cu obiectele selectate folosind o singura apasare de tasta, alegand imbinari de colturi sau imbinari netede.
Plasare multi-fisier in InDesign
Importati mai multe fisiere dintr-un singur pas. Vedeti miniaturi ale diferitelor fisere si parcurgeti prin ele pana cand gasiti pe cel pe care doriti sa il plasati.
Corectare imbunatatita in Acrobat Pro
Reduceti erorile si intarzierle la imprimanta. Previzualizati, verificati, corectati si preparati fisiere PDF pentru productia de tiparire de inalta calitate si publicare digitala. Efectuati verificari si ajustari pe obiectele selectate si vizualizati rapoarte imbunatatite.


Proiectati odata, livrati pe mai multe ecrane
Creati proiecte uimitoare de website-uri si experiente interactive, care se afiseaza consistent pe desktop-uri, tablete si smartphone-uri.


Aplicatii si website-uri de talie mondiala
Construiti website-uri in Dreamweaver folosind HTML5 si CSS3 pentru a va asigura ca afisarea continutului este consistenta pe desktop-uri si dispozitive mobile.

Experiente interactive consistente pe orice ecran
Folositi Flash Professional pentru a crea experiente interactive care se afiseaza consistent pe desktop-uri, browsere si dispozitive mobile. Acoperiti audiente pe Android, BlackBerry, iOS, webOS si dispozitive Adobe Digital Home prin intermediul ultimelor componente de functionare Flash Player si AIR.

Testarea de continut mobil cu Device Central
Proiectati, previzualizati si testati continut pentru dispozitivele alese cu Adobe Device Central CS5.5.
Export din InDesign catre Flash Professional
Lucrati perfect cu dezvoltatorii interactivi prin predarea de machete InDesign catre Flash Professional fara a compromite fidelitatea vizuala sau capacitatea de editare.


Proiectati pentru media digitala fara a scrie cod
Utilizati instrumente familiare ca InDesign pentru a crea continut digital captivant care ajunge la mai multi oameni in mai multe locuri. Editati carti electronice, site-uri web prototip si publicati reviste digitale de generatie urmatoare, toate fara a scrie cod.


Documente PDF interactive
In InDesign, produceti documente digitale dinamice si prezentari care incud interactivitate, material video si audio, si livrati-le ca documente PDF pentru vizualizare in Adobe Reader.

Fisiere interactive SWF din InDesign
In InDesign, produceti documente digitale dinamice si prezentari complete cu interactivitate, animatii, material video si audio, si livrati-le ca documente SWF pentru vizualizare in Adobe Flash Player.

Crearea de documente accesibile
Folositi facilitatile din InDesign CS5.5 si Acrobat X Pro care va ajuta sa livrati publicatii ce intrunesc sectiunea 508 si standardele WCAG 2.0. Aplicati functionalitati de accesibilitate in InDesign CS5.5, apoi in Acrobat X Pro verificati, ajustati si validati documente PDF accesibile.

Creare imbunatatita de carti electronice in InDesign
Creati carti electronice mai interesante, cu mai putina asistenta din partea dezvoltatorilor. Folositi un flux de lucru EPUB mai finisat in timp ce includeti tipografie rafinata si imagini care se redimensioneaza automat pentru a se potrivi aproape cu orice ecran. Acum puteti adauga chiar video si audio pentru aplicatiile de citire a cartilor electronice care ofera suport pentru tag-uri HTML5 video si audio.


Unelte Folio Producer in InDesign
Creati reviste digitale, ziare si cataloage retail atragatoare care incorporeaza elemente captivante ca rotiri de obiecte la 360 grade si panorame, penru o varietate larga de dispozitive tableta. Incarcati in Adobe Digital Publishing Suite pentru productie si distributie ulterioara.

Website-uri prototip mai usore cu Fireworks
Realizati cu usurinta prototipul website-ului si proiecte pentru dispozitive mobile prin reinterpretarea resurselor Photoshop si Illustrator folosind setul de unelte incluse pentru editare bitmap si vectoriala din Adobe Fireworks CS5. Generati fisiere PDF de inalta fidelitate sau compozitii HTML interactive pentru revizuire de catre client.

Proiectare de interatiuni fara a scrie cod
Creati aplicatii si componente redimensionabile si obtineti tranzitii si efecte mai precise si expresive cu Adobe Flash Catalyst CS5.5.
 


Cerinte sistem

Windows


Mac OS

software

Categorii software