Adobe Design Standard CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard combina instrumentele la standardele industriei pentru editarea imaginilor digitale, crearea de grafica vectoriala, si asezarea documentelor de imprimare cu tipografia eleganta de cea mai buna calitate. Extindeti-va mai departe de imprimare cu eBook-uri dinamice si documente digitale care combina interactivitatea cu calitatea design-urilor traditionale de imprimare.

Finalizati mai multe activitati in mai putin timp cu zeci de caracteristici de productivitate pentru accelerarea activitatilor de proiectare si productie, precum si integrare cu servicii online pentru simplificarea recenziilor creative.

Invatati despre caracteristicile introduse de la CS3 pana in prezent, caracteristici care ajuta sa lucrati mai rapid cu activitatile de zi cu zi. Realizati viziunea dvs cu instrumente de pictura de ultima generatie si efecte creative, layout-uri precise, caracteristici de tipografie eleganta si multe altele.

Logo Adobe Design Standard CS5.5

Adobe Design Standard CS5.5

Preturi Adobe Design Standard CS5.5

RETAIL

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65121937
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65121923
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65120828
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65120684
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Windows, 1 utilizator, engleza

65122097
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65122007
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Windows, 1 utilizator, engleza

65120892
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Design Standard Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65121181
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Design Standard CS5.5

Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard

Ce este Design Standard?
Adobe® Creative Suite® 5.5 Design Standard combina instrumentele la standardele industriei pentru editarea imaginilor digitale, crearea de grafica vectoriala, si asezarea documentelor de imprimare cu tipografia eleganta de cea mai buna calitate. Extindeti-va mai departe de imprimare cu eBook-uri dinamice si documente digitale care combina interactivitatea cu calitatea design-urilor traditionale de imprimare.
 

Aflati ce este nou in CS 5.5 Design Standard
Incorporeaza elemente eye-catching ca rotativ la 360° si panorame in reviste incitante digitale si alte documente pentru dispozitive gen tablete. Proiecteaza eBook-uri cu video si audio in timp ce exercita control mai mare asupra aspectului si tipografiei.


Aflati ce ati pierdut
Invatati despre caracteristicile introduse de la CS3 pana in prezent, caracteristici care ajuta sa lucrati mai rapid cu activitatile de zi cu zi. Realizati viziunea dvs cu instrumente de pictura de ultima generatie si efecte creative, layout-uri precise, caracteristici de tipografie eleganta si multe altele.


Explorati posibilitatile
Proiectati si produceti lucrari de imprimare de inalta calitate, de la carti de vizita pana la reviste glossy. Creati eBook-uri frumos proiectate, prezentari dinamice, si documente digitale interactive cu o calitate a imprimarilor traditionale.
Continut:Se integreaza cu:Caracteristici

Livrati concepte de imprimare exceptionale mai rapid
Termene la orizont? Finalizati mai multe activitati in mai putin timp cu zeci de caracteristici de productivitate din programul Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard pentru a accelera activitatile de proiectare si productie. Si integrare cu servicii online care va ajuta sa simplificati recenzii creative.
 


Content-Aware Fill in Photoshop
Eliminati orice detaliu sau obiect dintr-o imagine si priviti cum Content-Aware Fill umple ca prin magie spatiile lasate libere. Aceasta tehnologie inovatoare potriveste lumina, tonul si zgomotul pentru a arata ca si cand continutul eliminat nu a existat niciodata.

Selectii complexe a imaginilor facute usor in Photoshop
Produceti masti precise si faceti selectii mai rapid cu Photoshop CS5. Chiar si cele mai dificile elemente din imagini, precum parul sau frunzele, pot fi mascate rapid si puteti produce compozitii de imagini realistice precise.

Content-Aware Scaling in Photoshop
Recompuneti automat o imagine pe masura ce o redimensionati, pastrand zone vitale pe masura ce imaginea se adapteaza noilor dimensiuni, cu Content-Aware Scaling in Photoshop. Obtineti imaginea perfecta intr-un singur pas fara sa mai decupati si sa retusati.

Panoramare si marire in Photoshop
Navigati cu usurinta catre orice zona a unei imagini cu ajutorul zoom-ului ultra-smooth si panoramare in Photoshop. Pastrati claritatea pe masura ce mariti pana la pixeli individuali, si editati cu usurinta la cea mai mare rezolutie utilizand Pixel Grid.


Puppet Warp in Photoshop
Deformati sau intindeti cu precizie grafica, text sau elemente de imagine pentru a crea noi infatisari pentru proiectele dvs.

Tuse uimitoare in Illustrator
Creati si editati dinamic tuse cu latimi ajustabile infinite, pozitionati si dimensionati cu precizie sageti si cratime, si controlati cu finete dimensionarea pensulelor de-a lungul unui traseu in Illustrator.

Multiple planse de lucru intr-un singur fisier Illustrator
Lucrati cu peste 100 de planse de lucru de diferite dimensiuni intr-un singur fisier Illustrator - denumiti, organizati si vizualizati in orice fel doriti.

Perspective drawing in Illustrator
Desenati forme precise cu 1, 2 sau 3 puncte liniare in perspectiva pentru a crea aspectul realistic de distanta si adancime.


Degradeuri expuse in Illustrator
Interactionati cu gradienti direct pe un obiect. Setati unghiul, pozitia si dimensiunea. Adaugati si editati culorile utilizand glisoare - toate cu un feedback imediat de la locul de munca.

Selectia si editarea simplificata a obiectelor InDesign
Efectuati activitati delicate legate de aspect intr-un mod eficient. Manevrati cadre si continutul cadrelor fara sa mai schimbati instrumentele. Ajustati dinamic spatiul alb dintre obiecte pentru a repozitiona elementele din pagina. Utilizati comenzi pe obiecte pentru a modifica colturile cadrelor direct din layout.

Mai multe dimensiuni de pagina intr-un singur fisier InDesign
Includeti diferite dimensiuni de pagina intr-un singur document InDesign, si aplicati aceeasi pagina-coordonator pe mai multe dimensiuni de layout-uri.

Paragrafe care se intind si care se impart in coloane
Creati rapid text care se intinde sau se imparte in mai multe coloane in doar cativa pasi.


Instrumentul Gap in InDesign
Ajustati rapid marimea unui decalaj dintre doua sau mai multe componente. Instrumentul Gap este o solutie intr-un singur pas pentru a ajusta layout-ul dvs prin manevrarea directa a spatiului alb.

Preflight in timp real in InDesign
Verificati in timp real in timp ce proiectati pentru rezultate mai bune, economisirea timpului si costuri mai scazute de productie. Verificarea continua va avertizeaza de potentialele probleme de productie. Vizualizati sfaturi contextuale care va ajuta sa corectati erori direct din layout.

Plasarea mai multor fisiere in InDesign
Importati mai multe fisiere intr-un singur pas. Vizualizati thumbnail-uri ale fisierelor si actionati repetat pana gasiti locul potrivit pentru ele.

Verificari si ajustari Preflight in Acrobat Pro
Reduceti erorile si intarzierile imprimantei. Previzualizati, verificati, corectati si pregatiti fisiere PDF pentru productii de imprimare de inalta calitate si publicare digitala. Rulati verificari si ajustari pe obiectele selectate, si vizualizati rapoarte imbunatatite.


Creare, editare si livrare de PDF-uri Adobe
Distribuiti layout-uri cu incredere utilizand Acrobat X Pro pentru a crea documente PDF si pachete cu layout-uri, desene, imagini, animatii, video, audio si alte fisiere intr-un singur si rafinat PDF Porttfolio.

Action Wizard in Acrobat Pro
Automatizati rutina, activitatile PDF in mai multi pasi in Adobe Acrobat X Pro. Action Wizard va ghideaza pe tot parcursul crearii unui Action, care este o secventa automatizata de actiuni care poate fi aplicata pe un singur fisier PDF sau pe un grup de fisiere.

Creare PDF Portfolio
Livrati mai multe fisiere si tipuri de fisiere incluzand video, sunet si elemente interactive intr-un singur format convingator cu ajutorul lui PDF Portfolio.

Navigarea media
Gasiti fisiere rapid prin cautarea in thumbnail-uri in loc de numele fisierelor cu Adobe Bridge. Sau cautati thumbnail-uri si plasati fisiere din panoul Mini Bridge in Photoshop CS5 si InDesign CS5.5.


Recenzii creative din interiorul activitatilor de proiectare
Simplificati recenziile prin integrarea cu Adobe CS Review, un serviciu online Adobe CS Live. Initiati partajarea recenziilor din interiorul Photoshop CS5, Illustrator CS5 si InDesign CS5.5. Invitati si pe ceilalti pentru a comenta cu instrumente bazate pe browser usor de utilizat, si vizualizati comentariile lor in contextul design-ului dvs.

Performanta pe sisteme de operare mai noi
Profitati de puterea si performanta sistemelor de operare mai noi de la Apple si Microsoft pentru a putea lucra mai repede. Adobe Photoshop CS5 este nativ pe 64-biti, ceea ce inseamna o editare a imaginilor mai rapida indiferent de platforma de operare pe care o utilizati.

Ajutor atunci cand aveti nevoie de el
Gasiti cele mai potrivite raspunsuri pentru intrebarile legate de produsul dvs Adobe cu Adobe Community Help, un serviciu online pentru instruire, inspiratie si suport.

Interfata consecventa de utilizator Adobe
Lucrati rapid si intuitiv multumita unei abordari consecvente a interfetei de utilizator pe cuprinsul componentelor Design Standard.

Imbunatatirea alaturarii traseelor din Illustrator
Alaturati trasee deschise cu o singura apasare de tasta cu obiecte selectate, alegand alaturarea colturilor sau alaturari usoare.
     


Lasati creativitatea sa curga
Aveti o idee noua? Utilizati instrumente de pictura inovatoare, efecte creative incorporate si caracteristici elegante tipografice pentru a face si cele mai salbatice viziuni sa devina realitate fara sa sacrificati calitate sau control.
 


Editare inovatoare a imaginilor in Photoshop
Creati imagini digitale convingatoare cu Adobe Photoshop CS5, standardul in industria de editare a imaginilor digitale. Utilizand instrumente cu pensule versatile pentru a picta cu tuse realistice, instrumente precise de selectie pentru a face imbunatatiri precise, si o gama larga de caracteristici pentru activitati si performanta pentru a accelera sarcinile zilnice.

Efecte realistice de pictura in Photoshop
Pictati cu usurinta cu tuse realistice de pensule pentru a crea imagini frumoase si expresive in Photoshop CS5. Amestecati culorile unei fotografii, utilizati proprietati ca forma, lungime si rigiditate, sau definiti mai multe culori pe o pensula si amestecati-le in culori de baza pe panza dvs.

Grafica vectoriala pentru orice mediu
Creati ilustratii vectoriale diferite pentru orice proiect, de la logo-uri si branding la ilustratii pentru publicitate, ambalare, semnalizare si multe altele. Adobe Illustrator CS5 ofera instrumente de desen precise si pensule naturale expresive pentru crearea de continut atragator.

Pictura vectoriala fluida in Illustrator
Combinati expresivitatea si pictura cu capacitatea de editare si scalare a vectorilor in Illustrator CS5. Pictati in voie cu vectori care se aseamana cu tusele de pensule reale, controland opacitatea picturii si caracteristici ca forma, lungime si ridigitate.


Blob Brush in Illustrator
Utilizati Blob Brush din Illustrator pentru a desena o tusa care genereaza forme vectoriale pline, curate pe masura ce desenati chiar si atunci cand tusele se suprapun.

Layout-uri de pagina si productii profesionale
Aranjati rapid si eficient pagini in Adobe InDesign CS5.5 cu un mediu intuitiv de proiectare, comenzi precise de tipografie, efecte si instrumente creative incorporate si capacitati robuste de verificare.

Tipografie sofisticata
Compuneti cu usurinta un tipar pentru layout-uri de pagina, imagini si ilustratii utilizand stiluri robuste in InDesign si Illustrator, impreuna cu o multime de comenzi avansate de tipografie pentru creativitate si precizie.

Transparenta gradientilor in Illustrator
Definiti opacitatea oricarei opriri de culoare individuala intr-un gradient. Descoperiti obiecte si imagini de baza, si creati amestecuri bogate in culori si texturi utilizand mai multe straturi, obturari si tranzitii de acoperire.


Libertate de creativitate imbunatatita la drum
Luati creativitatea dvs mai departe de desktop. Utilizati dispozitive mobile ca iPad cu programul de desenare Adobe Ideas si aplicatii aditionale pe masura ce devin disponibile pentru Photoshop CS5.Vezi toate aplicatiile mobile
Instrumente si efecte creative in InDesign
Explorati posibilitati creative direct din InDesing utilizand instrumente de desen, efecte incorporate Photoshop, control precis al transparentei si suport pentru ilustratii 3D Photoshop.
   


Creati experiente de citire digitala revolutionare
Vreti sa mergeti si mai departe? Extindeti ideile dvs dincolo de imprimare prin creare de prezentari dinamice, eBook-uri frumos proiectate si reviste digitale captivante care ofera aspectul de interactivitate cu calitatea imprimarii traditionale.
 


Instrumente Folio Producer in InDesign
Creati reviste digitale atragatoare, ziare si cataloage comerciale care incorporeaza elemente atragatoare precum rotirea 360 de grade a obiectelor si imagini panoramice pentru o gama larga de dispozitive tableta. Incarcati pe Adobe Digital Publishing Suite pentru producere si distribuire suplimentara.

Fisiere SWF interactive de la InDesign
In InDesign, creati documente si prezentari digitale dinamice care includ interactivitate, miscare, imagini video si sunet, si apoi livrati-le ca fisiere SWF pentru vizualizarea in Adobe Flash Player.

Creare imbunatatita de eBook-uri in InDesign
Creati eBook-uri mai atragatoare, cu mai putina nevoie de dezvoltatori. Utilizati un flux de lucru EPUB mai usor pe masura ce includeti tipografie rafinata si imagini ce pot fi redimensionate pentru a se incadra pe orice ecran. Acum puteti adauga chiar si fisiere video si audio pentru aplicatii de citire pe eBook-uri care suporta etichete video si audio HTML5.

Crearea de documente accesibile
Utilizati caracteristici din InDesign CS5.5 si Acrobat X Pro care va ajuta sa livrati publicatii care indeplinesc standardele Section 508 si WCAG 2.0. Aplicati caracteristici de accesibilitate in InDesign CS5.5, si apoi verificati, ajustati si validati documente PDF accesibile in Acrobat X Pro.


Documente PDF interactive
In InDesign, creati documente si prezentari digitale dinamice care includ interactivitate, fisiere video si audio, si livrati-le ca fisiere PDF pentru vizualizare in programul Adobe Reader.
Export din InDesign catre Flash Professional
Lucrati fara probleme prin interactionarea cu dezvoltatorii prin predarea de layout-uri InDesign catre Flash Professional fara sa compromiteti fidelitatea vizuala si capacitatea de editare.
   


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 

software

Categorii software