Adobe Dreamweaver CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Dreamweaver CS5.5 este programul-lider in industria de creatie si editare web care ofera capacitati duble, vizuale si la nivel de coduri, pentru crearea site-urilor web bazate pe standarde, si design-uri pentru desktop, smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

Profitati de site-uri specifice cu sugestii de coduri pentru a scrie pagini mai rapid si sa lucrati cu cadre de gestionare a continutului din terte-parti. Suportul FTPS/FTPeS va ajuta sa va asigurati ca acele coduri ale dvs sunt livrate cu mai multa precizie.

Testati cu precizie paginile dvs web pe cuprinsul mai multor browsere si sisteme de operare multumita integrarii cu Adobe BrowserLab. Livrati coduri curate cu validarea in timp real integrata World Wide Web Consortium (W3C).

Logo Adobe Dreamweaver CS5.5

Adobe Dreamweaver CS5.5

Preturi Adobe Dreamweaver CS5.5

RETAIL

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65101280
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65101279
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65105416
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65105415
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65105668
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Dreamweaver Creative Suite 5.5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65105667
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Dreamweaver CS5.5

Adobe Dreamweaver CS5.5 - Dreamweaver & creatie pe multiecrane

Ce este Dreamweaver?
Adobe® Dreamweaver® CS5.5 este programul lider in industria de creatie si editare web ce ofera capacitati vizuale si la nivel de coduri pentru crearea site-urilor web bazate pe standarde, si design-uri pentru desktop, smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

Caracteristici

Proiectati pentru mai multe tipuri de telefoane mobile
Utilizati panoul Multiscreen Preview din programul Adobe Dreamweaver pentru a proiecta simultan pentru telefoane, tablete si computere. Utilizati cautari media pentru a scrie si reda stiluri separate pentru fiecare dispozitiv.


Panoul Multiscreen Preview
Proiectati pentru smartphone-uri, tablete si computere personale cu panoul Multiscreen Preview. Cu suportul de cautare media, dezvoltatorii pot stiliza si vizualiza redarea pe o gama larga de dispozitive intr-un singur panou.

Integrare jQuery Mobile
Adaugati interactivitate avansata cu sugestii de coduri jQuery. jQuery este libraria JavaScript standard in industrie, facand mai usoara adaugarea unei game largi de interactivitate paginilor web. Porniti in avans cu template-uri de inceput pentru telefoanele mobile.

Suport CSS3/HTML5
Stilizati cu panoul CSS, actualizat pentru suportul CSS3. Vizualizarea design-ului suporta acum cautari, aplicarea diferitelor stiluri in timp ce ajustati dimensiunile ecranului. Codificati pe viitor cu HTML5, cu sugestii de coduri si suport pentru redare si vizualizare Design. Live View acum include suport pentru etichete < video > (cu QuickTime) si < svg >.

Redare de ultima generatie Live View
Verificati pagina dvs cu Live View, acum cu un motor de redare actualizat WebKit. Previzualizati design-uri pentru mai multe dispozitive cu suport pentru cautare media in timp real. Capacitatile si imbunatatirile HTML5 si CSS3 fac proiectarea mai eficienta pentru dispozitive mobile.

Aplicatii native Android si iOS pentru PhoneGap
Construiti pachete de aplicatii native pentru Android si iOS cu noua functionalitate PhoneGap. Convertiti HTML-ul existent intr-o aplicatie de telefon mobil in Dreamweaver utilizand surse deschise in cadrul PhoneGap.


Extindenti-va posibilitatile
Profitati de site-uri specifice cu sugestii de coduri pentru a scrie pagini mai rapid si sa lucrati cu cadre de gestionare a continutului din terte-parti. Suportul FTPS/FTPeS va ajuta sa va asigurati ca acele coduri sunt livrate cu mai multa precizie.
 


Suport integrat CMS
Bucurati-va de suportul creare si testare pentru cadre de sisteme de gestiune a continutului (CMS) ca WordPress, Joomla! Si Drupal. Caracteristica Dynamically Related Files ofera acces direct la fisierele corelate unei pagini, chiar si pentru pagini dinamice, iar Live View Navigation ofera previzualizari precise a aplicatiilor dinamice.

Suport FTPS, FTPeS
Implementati fisiere mai sigur cu suportul imbunatatit FTP. Dreamweaver CS5.5 acum adauga suport nativ pentru protocoale FTPS si FTPeS.

Sugestii de coduri specifice site-urilor
Beneficiati de sugestiile de coduri pe fisiere si directoare nonstandard din Dreamweaver CS5.5, permitand suport imbunatatit de sugestii pentru librarii terte PHP si cadre CMS ca WordPress, Drupal, si Joomla!.

Integrare Adobe Creative Suite
Economisiti timp si reduceti numarul de pasi necesari pentru a finaliza proiecte cu integrari inteligente pe cuprinsul Adobe Flash® Professional, Fireworks®, Photoshop® Extended si serviciile online Adobe CS Live.
Comunitate extinsa Dreamweaver
Invatati si impartasiti cu o comunitate extinsa Dreamweaver. Beneficiati de la Adobe Design Center si Adobe Developer Connection, training-uri si seminarii, programe certificate de dezvoltatori si forumuri ale utilizatorilor.
Suport pentru tehnologii de varf
Proiectati si dezvoltati intr-un mediu care suporta cele mai noi tehnologii de dezvoltare web, inclusiv HTML, XHTML, CSS, XML, JavaScript, Ajax, PHP, programul Adobe ColdFusion si ASP.


Lucrati revolutionar
Testati cu precizie paginile dvs web pe cuprinsul mai multor browsere si sisteme de operare multumita integrarii cu Adobe BrowserLab. Livrati coduri curate cu validarea in timp real integrata World Wide Web Consortium (W3C).
 


Validarea W3C
Utilizati serviciul de validare online W3C pentru a asigura precizia design-urilor dvs web bazate pe standarde.

Suport Subversion
Stocati fisierele dvs in mai multa siguranta cu suportul pentru programul Subversion actualizat la versiunea de protocol 1.7

Integrare Adobe BrowserLab
Previzualizati pagini web dinamice si continut local cu ajutorul mai multor instrumente de vizualizare, diagnosticare si de comparare. Dreamweaver integreaza cu Adobe BrowserLab, un serviciu online Adobe CS Live care testeaza cu precizie continut web pe cuprinsul mai multor browsere si sisteme de operare.

Inspectie CSS
Afisati vizual modelul de casuta CSS in detaliu si comutati cu usurinta proprietati CSS fara a mai citi coduri sau sa mai aveti nevoie de a utiliza utilitati separate.

Asistenta inteligenta a codurilor
Scrieti coduri curate cu mai multa incredere. Profitati de sugestiile de coduri HTML, JavaScript si cadre Ajax precum Spry, jQuery si Prototype. Primiti perspective direct din functiile de nucleu PHP cu sugestiile de coduri dinamice PHP.

Clasa personalizata de sugestii de coduri PHP
Construiti si mentineti aplicatii PHP si primiti o perspectiva a functiilor, metodelor si obiectelor din nucleu cu sugestii dinamice de coduri PHP.
Setarea simpla a site-ului
Setati un site cu usurinta utilizand casuta de dialog retehnologizata Dreamweaver Site Definition. Adaugati mai multe servere cu nume personalizate pentru a utiliza tipuri de site-uri organizate, in retea sau alte tipuri de site-uri.

Pagini de pornire CSS
Avansati design-ul site-urilor dvs web bazate pe standarde si cu CSS Starter Layouts simplificat. Puteti acum alege dintr-o gama larga de selectii de template-uri care incorporeaza cele mai bune practici CSS, selectoare si reguli usor de inteles.
Suport CSS cuprinzator
Proiectati si dezvoltati site-uri web cu intrumente puternice CSS. Afisati vizual modelul de casuta CSS fara sa mai fie necesare utilitati separate, si reduceti nevoia de a edita manual coduri CSS - chiar si in stiluri de pagini externe.

Continut FLV integrat
Adaugati fisiere FLV oricarei pagini web cu usurinta point-and-click si codificare convingatoare la standarde. Previzualizati filmele dvs cu capacitati de redare FLV in Live View.


Cerinte sistem

Windows
 Mac OS
 

software

Categorii software