Adobe eLearning Suite

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe eLearning Suite 2.5 este un set de instrumente complet pentru a crea eficient continut profesional eLearning de la inceput pana la sfarsit, si mentinerea usoara a acestuia fara programare. Accelerati dezvoltarea cu interfata imbunatatita a lui Adobe Captivate 5, lucrul simultan intre instrumente de creare si elemente create, si functionalitati care adauga valoare precum template-uri HTML specifice pe domenii. Profitati de Acrobat.com, un serviciu online Adobe CS Live pentru a imbunatatii colaborarea.

Programul Adobe eLearning Suite 2.5 este o solutie eficienta pentru dezvoltare rapida de continut eLearning, crearea de cursuri, editare media si publicare. eLearning Suite 2.5 ofera utilizatorilor o paleta cuprinzatoare de instrumente de clasa mondiala pentru a crea cu usurinta experiente profesionale eLearning, colaborati eficient cu membrii echipei, experti in materie si cursanti, livrati continut oriunde si pastrati continut convenabil.

Lucrati productiv cu toate instrumentele potrivite, extensii si activitati integrate, puse la dispozitia dvs. Transformati contributiile expertilor din domeniu in continut eLearning captivant utilizand Adobe Captivate 5 si Adobe Presenter 7. Imbunatatiti continutul dvs pentru a crea cursuri robuste utilizand Adobe Flash Professional CS5.5 si Adobe Dreamweaver CS5.5.

Logo Adobe eLearning Suite

Adobe eLearning Suite

Preturi Adobe eLearning Suite

RETAIL

Adobe eLearning Suite 2.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65125972
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe eLearning Suite 2.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65126562
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe eLearning Suite 2.5, UPGRADE de la Suite 1, Windows, 1 utilizator, engleza

65126042
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe eLearning Suite 2.5, UPGRADE de la Suite 1, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65126161
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe eLearning Suite 2.5, UPGRADE de la Suite 2, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65126207
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe eLearning Suite 2.5, UPGRADE de la Suite 2, Windows, 1 utilizator, engleza

65126330
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe eLearning Suite

Adobe eLearning Suite 2.5

Ce este Adobe eLearning Suite 2.5?
Adobe® eLearning Suite 2.5 este setul de instrumente complet si integrat pentru crearea de continut eficient eLearning profesional. Obtineti cel mai bun instrument eLearning pentru simularea aplicatiei, imagine digitala, animatii bogate, productie audio, si creare de continut HTML sau PDF. Accelereaza dezvoltarea cu prototipuri rapide, cu o calitate su fluxuri de lucru gata de utilizare. Publicare conforma SCORM- si AICC-Learning Management Systems si realizare usoara de continut SWF-, PDF-, sau HTML, fara programare.

 

Fiti mai productiv
Dezvoltati mai mult continut eLearning, mai rapid, utilizand calitate si fluxuri de lucru gata de utilizare, si caracteristici colaborative. Publicati pe multiple canale si dispozitive, si realizati continut eLearning fara programare.


Obtineti cele mai bune rezultate utilizand instrumente de clasa mondiala
Lasati imaginatia sa troneze utilizand instrumente de clasa mondiala pentru creatie, simulare, si editare media. Face ca experienta eLearning sa vina la viata pentru utilizatorii tai cu grafica, animatii, audio, si video.


Obtineti mai mult pentru banii dvs.
Platiti pana la 56% mai putin decat daca ai fi achizitionat componentele separat. Beneficiati de functii cu valoarea adaugata ce sosesc numai ca parte a suitei Adobe eLearning.
Adobe eLearning Suite 2.5 include:

Componente aditionale: Se integreaza cu:


Caracteristici

Fiti mai productiv
Dezvoltati mai mult continut eLearning, rapid, utilizand calitate si fluxuri de lucru gata de utilizare. Colaborati si publicati pe multiple dispozitive si Learning Management Systems. Realizati continut SWF, PDF, sau HTML fara programare.
 


Set instrumente eLearning complet
Profitati de instrumente Adobe de clasa mondiala pentru creatie rapida eLearning, creare cursuri, simulari, editare media, si gazduire. Luati tot ce aveti nevoie pentru a crea si a mentine experiente eLearning profesionale ce angajeaza publicul cu multimedia si interactivitate.

Dezvoltare eficienta
Lucrati productiv cu toate instrumentele potrivite, extensii si activitati integrate, puse la dispozitia dvs. Transformati contributiile expertilor din domeniu in continut eLearning captivant utilizand Adobe Captivate 5 si Adobe Presenter 7. Imbunatatiti continutul dvs pentru a crea cursuri robuste utilizand Adobe Flash Professional CS5.5 si Adobe Dreamweaver CS5.5.

Lucru simultan intre Adobe Captivate 5.5 si Adobe Audition CS5.5
Exportati fisiere audio pentru un intreg proiect din Adobe Captivate 5.5 in Adobe Audition CS5.5 cu un singur clic. Accelerati editarea si audio cu abilitatea de amentine sincronizarea sau de a schimba asocierea slide prin lucrul cu acesta ca un singur fisier, si importati catre Adobe Captivate, mentinand asocierea slide si calitatea audio imbunatatita.

Lucru simultan intre Adobe Captivate 5.5 si Adobe Flash Professional CS5.5
Importati animatii create cu Adobe Flash Professional CS5.5 in proiectul dvs Adobe Captivate 5.5 precum obiecte inteligente strans legat de sursa fisierului. Faceti schimbari la sursa animatiilor si actualizati instant obiectele dvs in Adobe Captivate fara sa deschideti Flash Professional.

Lucru simultan intre Adobe Captivate 5.5 si Adobe Photoshop CS5 Extended
Inserati fisiere Adobe Photoshop CS 5 Extended (PSD) ca obiecte inteligente in proiectul dvs Adobe Captivate, animati cu usurinta zone individuale din imagini, si actualizati imaginile cu un singur clic oricand fisierul original se schimba - nu aveti nevoie sa salvati inca o data sau sa reinserati imagini.

Urmarire si raportare
Satisfaceti nevoile de baza de evaluare fara nici un cost aditional multumita integrarii cu Acrobat.com. Urmariti si faceti rapoarte pentru masuratori cheie ale performantei cum ar fi punctajul mediu si ratele de admitere sau respingere fara sa fie nevoie sa investiti intr-un Learning Management System.

Urmariti continut eLearning bazat PDF
Creati continut eLearning PDF utilizand Acrobat X Pro si publicati-l in Learning Management Systems. Urmariti cu usurinta cursurile si evaluati performanta cursantului.

Captura aplicatiei in Adobe Flash Professional CS5.5
Creati aplicatii demo si simulari in Adobe Flash Professional CS5.5 si completati activitatile dvs de creare utilizand un singur instrument.

Interfata de utilizator optimizata a lui Adobe Captivate 5.5
Fiti mai productiv cu o noua si optimizata interfata de utilizator a lui Adobe Captivate 5 ce este consecventa cu aplicatiile dvs favorite Adobe ca Flash si Photoshop Extended.

Colaborare eficienta prin profitarea de Acrobat.com si Twitter
Gazduiti proiecte eLearning publicate sau in curs de publicare pe Acrobat.com pentru un acces si o revizuire usoara. Activeaza in context colaborarea cursantului utilizand Twitter de la Adobe. Impartasiti idei in timp real prin deschiderea unei sesiuni de conferinta web Adobe ConnectNow pe Acrobat.com.

Formate de iesire flexibile, bazate pe standarde
Livrati continut in formatul optim pentru cursanti si organizatii. Suport pentru formate standard inclusiv SWF, HTML, PDF, AVI, si SCORM - ceea ce face mai usoara livrarea pe web, desktop, dispozitive mobile, si Learning Management Systems.

 

Obtineti cele mai bune rezultate utilizand instrumente de clasa mondiala
Dati modulului dvs eLearning o fatada completa, utilizand cele mai bune instrumente profesionale pentru simulari de aplicatie; prelucrare imagini digitale; animatii bogate; productie audio; si creere de continut SWF-, PDF-, sau HTML.
 


Creare rapida de continut eLearning cu Adobe Captivate 5.5
Creati si mentineti continut interactiv eLearning fara programare utilizand Adobe Captivate 5.5. Importati continutul dvs existent Microsoft PowerPoint si adaugati continut media bogat, simulari de aplicatie, scenarii ramificate, si chestionare. Furnizati continut oriunde.

Crearea de continut media bogat cu Flash Professional CS5.5
Produceti continut expresiv interactiv cu mediul de creatie lider, in Flash Professional CS5.5. Creati experiente captivante ce sunt consecvente pe desktop-uri, smartphone-uri, tablete, si televizoare.

Editare si compunerea imaginilor cu Photoshop CS5 Extended
Profitati de ultima solutia pentru prelucrare avansata a imaginii digitale. Photoshop CS5 Extended include toate capabilitatile de editare si compozitie ale Photoshop CS5 plus instrumente inovatoare ce iti permit sa creezi si sa editezi 3D si continut bazat pe miscare.

Dezvoltarea de site-uri bazate pe standarde cu Adobe Dreamweaver CS5.5
Proiectati si implementati convingator website-uri si aplicatii web utilizand cuprinzatorul set de instrumente profesionale in Adobe Dreamweaver® CS5.5, ce va ofera un mediu robust si puternic de codificare, suprafata de proiectare WYSIWYG.

Creatie si urmarire de continut PDF cu Adobe Acrobat X Pro
Incorporati videoclipuri Adobe Captivate in documente PDF si portofolii PDF cu Acrobat X Pro, aducand materiale de invatare text la viata si facandu-le accesibile prin intermediul Adobe Reader®.

Consolidarea audio in continutul eLearning cu Adobe Audition CS5.5
Administrati cu grija si eficienta o gama larga de activitati de productie audio, inclusiv inregistrare, mihare, si restaurare sunet, cu intrumente profesionale in Adobe Audition® CS5.5.

Conversia de prezentari in cursuri de eLearning cu Adobe Presenter 7
Transforma rapid prezentari Microsoft PowerPoint intr-un mare impact, prezentari Flash bazate pe tehnologie si continut convingator eLearning cu Adobe Presenter 7.

Editare media de clasa mondiala
Creati animatii si continut interactiv cu Adobe Flash® Professional CS5.5. Imbogatiti imagini cu capabilitatile avansate ale Adobe Photoshop® CS5 Extended. Inregistrati, editati si imbunatatiti audio utilizand Adobe Audition® CS5.5.

Suport si sincronizare Multi-video
Adaugati impact proiectelor dvs eLearning prin importul de video in formate populare (AVI, MOV, FLV, MPEG) si sincronizati video cu proiecte, slide-uri, sau seturi de slide-uri utilizand Adobe® Captivate® 5.5.

Fluxul de lucru de creare traditionala consolidat
Creati rapid portiuni din proiectul dvs in Adobe® Captivate® 5.5 si integrati-le perfect in proiectul parinte Adobe Flash® Professional CS5.5, datorita interactivitatii sporite intre Adobe Captivate si Flash Professional.

Creatie pentru dispozitive mobile inclusiv smartphone-uri
Creati usor continut pentru dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri, utilizand instrumente pe care deja le cunoasteti. Previzualizati si testati continutul dvs pe o gama larga de dispozitive cu Adobe® Device Central CS5.5.

Organizatie media profesionala
Gestionati-va fisierele media vizual cu Adobe® Bridge CS5.5. Organizeaza usor, cauta, localizeaza, si vizualizeaza activele creative de la Adobe Captivate® 5.5, Adobe Photoshop® CS5 Extended, sau oricare din componente in Adobe eLearning Suite 2.5.

Dezvoltarea de continut eLearning mai atractiv cu Adobe Captivate 5.5
Profitati de mai multe optiuni in Adobe Captivate 5.5 pentru elaborarea de continut eLearning, inclusiv gradienti si umbre si noile sabloane test gata de utilizare. Publicati proiecte in format MP4 si livrati-le pe YouTube si dispozitive iOS.

Crearea de experiente captivante cu Adobe Flash Professional CS5.5
Simplificati creatia experientelor captivante ce sunt prezentate consistent de-a lungul desktop-urilor, smartphone-urilor, tabletelor, si televiziunilor cu Adobe Flash® Professional CS5.5.

Proiectarea cu randarea Live View si panoul Multiscreen Preview in Adobe Dreamweaver CS5.5
Proiectati cu incredere cu randarea actualizata Live View in Adobe Dreamweaver® CS5.5. Construiti website-uri de ultima ora HTML5 si CSS3. Panoul actualizat Multiscreen Preview va permite sa proiectati pe dispozitive multiple in acelasi timp.

Livrarea de comunicatii PDF de generatie urmatoare cu Adobe Acrobat X Pro
Experimentati intreaga putere a Acrobat Dynamic PDF pentru a produce comunicatii PDF de ultima generatie cu Adobe Acrobat X Pro.

Obtineti mai mult pentru banii dvs.
Platiti cu pana la 56% mai putin decat daca le-ati fi achizitionat pe componente separate. Bucurati-va de functionalitati cu valoare adaugata cum ar fi sabloane, biblioteca activa si un ambalator multi-SCO.


Functionalitati cu valoare adaugata
Accelerati procesul de dezvoltare cu ajutorul functionalitatilor cu valoare adaugata precum CourseBuilder Extension pentru Dreamweaver CS5.5, Learning Interactions pentru Flash Professional, si un ambalator multi-SCO, care nu il veti primi daca achizitionati produsele separat.

Ambalator extins multi-SCO
Creati si publicati un curs prin combinarea continutului conform (SCO) Learning Management System de la Adobe® Captivate® 5.5, Flash® Professional CS5.5, Learning Interactions pentru Flash Professional CS5.5, CourseBuilder Extension pentru Adobe Dreamweaver® CS5.5, si Adobe Presenter 7 utilizand ambalatorul multi-SCO.

Template-uri HTML specifice domeniilor
Avansati dezvoltarea in domeniul specific eLearning pentru conformitate, competente software, proceduri medicale, bazat pe scenarii si proceduri de instruire, utilizand template-uri HTML atractive si corecte dpdv instructional pentru Dreamwaver CS5.

Integrare cu Adobe Connect Pro pentru acces online instant
Oferiti cursantilor acces online usor la continutul dvs. fara un Learning Management System sau un sever pentru continut utilizand programul Adobe Connect Pro (vandut separat). Adobe Connect Pro ofera functionalitate de baza pentru monitorizarea accesului si va permite sa creati o experiente de clasa virtuala de neegalat cu suport pentru fisiere media bogate, integrare a simularilor Adobe Captivate si multe altele.

Reutilizarea usoara a continutului online si offline
Utilizati Adobe AIR gratuit pentru a livra cursurile dvs online ca aplicatii pentru desktop, permitand instruire offline pentru experientele care nu necesita integrare cu un Learning Management System.


Cerinte sistem

Windows

Mac OSInformatii produs eLearning Suite 2.5

Ce este Adobe eLearning Suite 2.5?
Programul Adobe® eLearning Suite 2.5 este o solutie completa si eficienta pentru dezvoltare rapida eLearning, editare suport curs, editare media, si publicare. Suita eLearning ofera utilizatorilor o paleta completa de instrumente de clasa mondiala pentru a crea usor experiente profesionale eLearning; editare multimedia; colaboreaza eficient cu membrii echipei, experti in domeniu, si cursanti; livreaza continut oriunde; si sa mentina continutul convenabil.

Care sunt componentele lui Adobe eLearning Suite 2.5?
Adobe eLearning Suite 2.5 combina Adobe Captivate® 5.5, Flash® Professional CS5.5, Dreamweaver® CS5.5, Photoshop® CS5 Extended, Acrobat® X Pro, Adobe Presenter 7†, cu functionalitati de valoare adaugata cum ar fi sabloane HTML specifice domeniului, Learning Interactions pentru Flash Professional CS5.5, CourseBuilder Extension pentru Dreamweaver CS5.5, Adobe Device Central CS5.5, Adobe Bridge CS5, si ambalator multi-SCO.

Cine ar trebui sa utilizeze Adobe eLearning Suite 2.5?
Adobe eLearning Suite 2.5 este ideal pentru profesionalisti si educatori eLearning, inclusiv designeri instructionali, dezvoltatori de continut, profesori, invatatori, si alte creatii in educatie, ce au nevoie sa pastreze si sa livreze continut profesional eLearning.

Ce tipuri de continut de instruire pot crea utilizand Adobe eLearning Suite 2.5?
Puteti crea orice tip de continut pentru instruire bazat pe simulare sau interactiv si imbogatiti-l cu video, audio si imagini puternice.

Care sunt noile caracteristici din Adobe eLearning Suite 2.5?
Noile caracteristici din Adobe eLearning Suite 2.5 include creatia continutului PDF bazat pe eLearning ce poate fi urmarit, si lucrul simultan intre Adobe Captivate 5.5 si noul Adobe Audition® CS5.5 pentru o mai multa productie audio profesionala. Pentru mai multe detalii asupra caracteristicilot, visitati pagina de caracteristici Adobe eLearning Suite 2.5.

Este Adobe eLearning Suite 2.5 compatibil cu Microsoft® Windows 7?
Da. Adobe eLearning Suite 2.5 lucreaza pe

Este Adobe eLearning Suite 2.5 disponibil pentru Mac OS?
Adobe eLearning Suite 2.5 este acum disponibil pentru Mac OS X v10.5.7 sau v10.6

software

Categorii software