Adobe Flash Professional CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Flash Professional CS5.5 este lider in industria mediului de creatie si producere a continutului expresiv interactiv. Creati experiente captivante ce prezinta in mod constant audientei pe cuprinsul desktop-urilor, smartphone-urilor, tabletelor si televizoarelor.

Comunicati clar viziunea dvs creativa si intreceti orice asteptare cu precizia tipografica, fidelitatea layout-urilor si capacitatile expresive de editare a miscarii cu programul Adobe Flash Professional CS5.5.

Logo Adobe Flash Professional CS5.5

Adobe Flash Professional CS5.5

Preturi Adobe Flash Professional CS5.5

RETAIL

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65109049
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65109048
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65109008
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65109009
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65108913
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Flash Professional Creative Suite 5.5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65108914
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Flash Professional CS5.5

Adobe Flash Professional CS5.5 - Flash Professional & accesibiliatate mai mare

Ce este Flash Professional?
Adobe® Flash® Professional CS5.5 este lider in industria mediului de creatie si producere a continutului expresiv interactiv. Creati experiente captivante care prezinta in mod constant audientei pe cuprinsul desktop-urilor, smartphone-urilor, tabletelor si televizoarelor.

Caracteristici

Creati odata, implementati virtual oriunde
Gestionati eficient mai multe fisiere FLA care tintesc diferite dispozitive si platforme. Utilizati programul Adobe Flash Professional CS5 pentru a crea continut pentru desktop-uri, smartphone-uri, teblete si televizoare.
 


Suport extins pentru platforme si dispozitive
Ajungeti la audienta dvs cu cele mai noi programe de redare Adobe Flash Player si Adobe AIR, si cu cele mai noi dispozitive Android si iOS.

Fluxuri de lucru eficiente pentru dezvoltare mobila
Gestionati fisiere de proiect FLA care tintesc mai multe dispozitive. Impartasiti coduri si componente pe cuprinsul documentelor si dispozitivelor tinta pentru a crea, testa, impacheta si implementa eficient continut pentru o gama larga de ecrane si dispozitive.

Scalarea continutului in etapa de redimensionare
Economisiti timp cand partajati cai cu simboluri si miscare pe cuprinsul documentelor care sunt optimizate pentru diferite dimensiuni de ecran.

Control imbunatatit asupra straturilor
Pastrati structura documentelor importante cand copiati straturi de pe cuprinsul mai multor fisiere si proiecte.

Casuta de dialog simplificata Publish Settings
Publicati rapid si mai eficent continut cu casuta de dialog restilizata Publish Settings.

Dezvoltarea continutului mobil
Utilizati Adobe Device Central pentru a planifica, previzualiza si testa continut pentru o gama larga de dispozitive de consum si mobile.

Suport pentru mai multe platforme
Lucrati pe sistemul de operare dorit : Mac OS sau Windows.

Rasterizarea simbolurilor si o mai buna performanta
Utilizati noi optiuni de prelucrare, rasterizarea simbolurilor pe stadii si Property Inspector pentru a imbunatati procesorul, bateria si performanta de redare pe dispozitive mobile.

Integrare cu servicii online CS Live
Lucrati mai eficient prin integrarea cu serviciile online Adobe CS Live, inclusiv Acrobat.com, Adobe CS Review si Site Catalyst NetAverages.

Compilare incrementala
Utilizati stocarea in cache a componentelor pentru a reduce timpul de compilare a documentelor care utilizeaza fisiere cu font-uri si fisiere audio, si implementati continutul bogat mai rapid.

Salvare automata si recuperarea fisierelor
Asigura consistenta si integritatea fisierelor dvs, chiar si dupa ce computerul dvs a cedat sau dupa intreruperi de curent.


Proiectare expresiva
Comunicati clar viziunea dvs creativa si intreceti orice asteptare cu precizia tipografica, fidelitatea straturilor si capacitatile expresive de editare a miscarii cu programul Adobe Flash Professional CS5.5.
 


Instrumente avasate de desen
Proiectati ilustratii precis si eficient cu ajutorul formelor inteligente si instrumentelor puternice de proiectare.

Instrumente de animatie lidere in industrie
Creati si editati miscari identice utilizand Timeline si Motion Editor, si utilizati cinematica inversa pentru a creea miscari naturale pentru caracterele animate.

Instrumente video profesionale
Incorporati cu usurinta fisiere video in proiectele dvs, si convertiti clipuri video eficient cu ajutorul aplicatiei incluse Adobe Media Encoder.

Efectele Filter si Blend
Adaugati efecte vizuale interesante textului, butoanelor si filmuletelor pentru a crea continut expresiv.

Animatie bazata pe obiecte
Obtineti control asupra atributelor individuale de animatie, si aplicati „tweens” direct pe obiecte in loc de cadre cheie. Faceti schimbari cu usurinta miscarilor cu manevrele Bezier.

Transformari 3D
Animati obiecte 2D in spatiul 3D cu noile intrumente de rotatie si traducere 3D, care va permit sa animati de-alungul axelor x, y si z. Aplicati transformari locale sau generale oricarui obiect.

Arcuire pentru instrumentul Bone
Adaugati proprietati expresive, realiste de animatie - ca arcuirea sau salturi - cu atributii de miscare pentru instrumentul Bone. Un motor imbunatatit de cinematica inversa ofera miscari fizice mai compelxe si realiste intr-o interfata simpla si familiara.

Pensule de desen Deco
Adaugati efecte avansate de animatie cu un set cuprinzator de pensule ale instrumentului Deco. Creati rapid miscare pentru fenomene cu particule ca ploaie sau nori, si desenati linii stilizate sau modele cu mai multe obiecte.

Integrare video usoara
Simplificati incorporarea video si procesele de codificare prin curatare video pe stadii, cu proprietatea de inspectare a punctelor cu instructiuni de transfer. Vizualizati si redati componente FLV direct in stadiu.

Motor avansat pentru text
Primiti suport global bidirectional pentru limbaj si tipografie API avansata de calitate de imprimare cu ajutorul Text Layout Framework. Formati coloane de text si mentineti layout-ul cu o fidelitate mai mare cand importati continut din alte produse Adobe.

Suport pentru cinematica inversa cu fixare
Blocati scheletul cinematic invers de stadiu si setati nivelul de restrictii de miscare pe stadiul scheletului selectat. Creati mai multe intinderi per strat si definiti mai multe miscari complexe a armaturilor, ca cicluri de mers.

Interfata Unified Creative Suite
Cresteti eficienta dvs cu andocare intuitiva a panourilor si comportamente de arcuire care simplifica interactiunea cu instrumentele din editiile Adobe Creative Suite.

Integrare cu Creative Suite
Efectuati editari „roundtrip” a imaginilor bitmap cu Adobe Photoshop CS5, importati fisiere FLA direct din Adobe InDesign CS5.5 si integrati indeaproape cu Adobe Flash Builder 4.5.

Imbunatatiri inspirate de clienti
Beneficiati de numeroase imbunatatiri cerute de utilizatori, inclusiv controalele imbunatatite pentru Text Layout Framework.


Scrieti cod rapid si usor
Scrieti coduri rapid si eficient cu instrumente de creare si integrare cu ajutorul programului Adobe Flash Builder 4.5. Injectati vizual fragmente de coduri extensibile optimizate pentru dispozitive mobile.
 


Editorul ActionScript
Accelerati dezvoltarea cu editorul incorporat ActionScript care dispune de o clasa de sugestii de coduri personalizate si completarea codurilor. Intelegeti rapid fundamentele ActionScript, si eficient faceti referinta la libraria de coduri proprie sau la cele externe.

Testare fara cusur pentru dispozitive mobile
Efectuati depanari la nivel de sursa pe dispozitivele activate Adobe AIR care sunt conectate cu un cablu USB, ruland continut direct pe dispozitiv.

Surse de fisiere FLA bazate pe XML
Colaborati pe proiecte mai usor cu noua implementare bazata pe fisiere XML a formatului de fisiere FLA. Proiecte necomprimate apar si se comporta ca dosare, permitandu-va sa gestionati rapid si sa modificati componente precum imagini.

Panoul Code Snippets
Accelerati finalizarea proiectelor utilizand fragmente de coduri prescrise pentru actiuni comune, animatii si gesturi de atingere si multe altele. De asemenea descoperiti o cale mai usoara de a invata limbajul ActionScript 3.0.

Manevrarea imbunatatita a fregmentelor de coduri
Utilizati noul „pick whip” pentru a previzualiza si a adauga vizual mai mult de 20 de fragmente de coduri, incluzandu-le pe acelea de creare a aplicatiilor mobile si AIR, utilizarea accelerometrului si mai multe gesturi de atingere.

Integrare Flash Builder
Lucrati mai indeaproape cu dezvoltatori care pot utiliza fisierele din proiectul dvs Flash cu Flash Builder pentru a testa, depana si publica continutul dvs mai eficient.Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 

software

Categorii software