Adobe FrameMaker 8 & 10

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe FrameMaker 10 este o solutie de creare si publicare bazata pe template-uri pentru continut nestructurat, structurat si XML/DITA. Creati cu usurinta continut cu o interfata imbunatatita si instrumente care indeplinesc standardele; colaborati si revizuiti cu ajutorul integrarii sistemului de gestionare a continutului (CMS) gata de functionare, si automat programati si publicati cu ajutorul Adobe FrameMaker Server 10 pe mai multe canale ca PDF, HTML, WebHelp, Adobe AIR, Adobe FlashHelp si Oracle Help.

Programul Adobe FrameMaker Server 10 extinde puterea programului Adobe FrameMaker 10 intr-un mediu automatizat bazat server. Influenteaza integrarea perfecta cu sisteme de gestionare a continutului (Microsoft SharePoint, EMC Documentum) pentru a le utiliza ca surse sau destinatii. Configurati, personalizati, programati activitati si publicati continut structurat si nestructurat (inclusiv continut XML si DITA) pe mai multe canale precum PDF, HTML, WebHelp, Adobe AIR®, Adobe FlashHelp, publicare electronica EPUB, JavaHelp, EclipseHelp, si OracleHelp pentru Java, dar si pe mai multe dispozitive (telefoanele mobile, cititoare eBook si tablete).

Selectati formatul potrivit si importati o gama larga de fisiere media in Adobe FrameMaker 10. Cu suport cuprinzator pentru diferite formate video ca si cadre-afis SWF, puteti adauga cu usurinta o multime de functii multimedia pentru a crea un continut mai atragator si cu un impact tehnic mai mare.

Logo Adobe FrameMaker 8 & 10

Adobe FrameMaker 8 & 10

Preturi Adobe FrameMaker 8 & 10

vers. 10

Adobe FrameMaker 10 (de la FrameMaker 8), UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65098776
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe FrameMaker 10 (de la FrameMaker 9), UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65098805
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe FrameMaker 10, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65098745
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

vers. 8

Adobe FrameMaker 8 pentru Unix, Engleza, 1 utilizator

58047487AD01A00
8,529.08 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Adobe FrameMaker 8 UPGRADE pentru Unix, Engleza, 1 utilizator

58047493AD01A00
2,712.56 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Adobe FrameMaker Shared 8 pentru Unix, Engleza, 1 utilizator

58047503AD01A00

Adobe® Open Options License - Program de licentiere software ce ofera reduceri convingatoare pentru un software nou si reinnoire, in cadrul organizatiei dvs. De asemenea                                                           vine in ajutorul dvs la reducerea costurilor de administrare si eforturilor de implementare IT, economisind timp pretios.

13,584.56 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Adobe FrameMaker Shared 8 UPGRADE pentru Unix, Engleza, 1 utilizator

58047509AD01A00
3,968.87 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Adobe FrameMaker Server 8, RETAIL, Unix, 1 utilizator, engleza

37980038
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe FrameMaker Server 8, UPGRADE, Unix, 1 utilizator, engleza

37980040
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe FrameMaker 8 & 10

Adobe FrameMaker & Adobe FrameMaker Server 10

Adobe FrameMaker 10

Ce este Adobe FrameMaker 10?
Programul Adobe FrameMaker 10 este o solutie de creare si publicare bazata pe template-uri pentru continut nestructurat, structurat si XML/DITA. Creati cu usurinta continut cu o interfata imbunatatita si instrumente care indeplinesc standardele; colaborati si revizuiti cu ajutorul integrarii sistemului de gestionare a continutului (CMS) gata de functionare, si automat programati si publicati cu ajutorul programului Adobe FrameMaker Server 10 pe mai multe canale ca PDF, HTML, WebHelp, Adobe AIR, Adobe FlashHelp si Oracle Help.

Caracteristici
 


Interfata pentru utilizator noua si intuitiva
Lucrati mai eficient multumita unei experiente de utilizator complet reproiectata. Utilizati bare de instrumente plutitoare si bare de control, andocati cele mai frecvent utilizate casute de dialog pentru un acces rapid, si creati spatii de lucru personalizate pentru fluxurile dvs de munca.

Mediu complet integrat pentru creare
Creati, editati si publicati continut tehnic cu ajutorul caracteristicilor puternice pentru numerotare automata, referinte- incrucisate, crearea de tabele de continut, indexuri, carti si multe altele. Formatare automata cu ajutorul template-urilor si integrare usoara cu tabele, grafice si imagini.

Sursa unica si puternica de scalare
Variatii fara efort a unei singure surse pentru acelasi document pentru diferite canale si scopuri. Construiti si utilizati expresii complexe Boolean pentru a defini filtre de iesire in moduri bazate pe subiecte, structurate si nestructurate.

Filtrare prin atribuire
Profitati de suportul pentru atribuirea mai multor valori si abilitatea de a importa expresii de la un document la altul.

Automatizare prin script-uri
Automatizati cu usurinta activitati repetitive si consumatoare de timp cu ajutorul sportului avansat de „scripting” cu Adobe ExtendScript. Rulati script-uri pentru activitati simple din interiorul Adobe FrameMaker sau din ExtendScript Toolkit pentru a elimina efortul manual si pentru a creste productivitatea.

Formate si suprascrieri de formate
Gestionati formate pentru paragrafe, caractere si tabele din catalogul existent sau creati liste personalizate pentru a fi afisate. De asemenea puteti crea noi formate si sterge sau suprascrie acele formate pe care nu le utilizati sau nu sunt folositoare.

Editor imbunatatit de atribute
Definiti si editati atribute pentru declaratii in marcaje pentru a efectua mai multe functii: inregistrarea starii continutului din elemente, permite referinta incrucisata intre elemente sau specifica cum sa formati un element.

Vizualizare etichetata imbunatatita
Vizualizati cu usurinta intr-un format pliabil, chiar si in vizualizare a documentului; ascundeti sau pliati elemente „parinte” si „copil” individual sau simultan, si cautati prin elementele deschise inclusiv prin acelea care sunt pliate.

Glisati si plasati text si Background Color
Glisati text, elemente si randuri si coloane din tabele, si plasati-le in noi documente sau aplicatii pentru a economisi timp. Utilizati caracteristica Background Color pentru a sublinia si de a evidentia sectiuni importante de text prin adaugarea de culoare pe fundal, fie pentru sectiuni de text sau paragrafe.

Import imbunatatit de comentarii din fisiere PDF
Importati comentarii cu tipuri de sublinieri retinute din fisiere PDF in Adobe FrameMaker cu caracteristica Text Backround Color.

Incorporarea cu obiecte media imbogatite
Creati continut online convingator incorporand modele 3D, animatii compatibile Adobe Flash Player si simulari create cu programul Adobe Captivate. Generati fisiere PDF cu modele 3D in timp real.

Suport extins pentru media
Selectati formatul potrivit si importati o gama larga de fisiere media in Adobe FrameMaker 10. Cu suport cuprinzator pentru diferite formate video ca si cadre-afis SWF, puteti adauga cu usurinta o multime de functii multimedia pentru a crea un continut mai atragator si cu un impact tehnic mai mare.Repeat Last Operation
Refaceti rapid sau corectati erori cu ajutorul caracteristicii Repeat Last Operation, care va permite sa repetati ultima operatiune efectuata, din insertii actuale in text sau selectii de obiecte.

Crearea de cataloage cu tabele
Gestionati si aplicati formate de tabele cu ajutorul crearii imbunatatite de cataloage de tabele. Vizualizati toate formatele de tabele prezente in documentul dvs si aplicati-le sau stergeti-le cu usurinta.

Expresii conditionate
Generati iesiri conditionate utilizand etichete de conditionare combinate cu operatii Boolean, si gestionati expresii construite deja existente.

Alerte de suprimare
Alegeti dintr-o lista selecta de alerte pentru a le dezactiva pe acelea pe care nu le doriti sa se repete.

Imbunatatiri de utilizare
Lucrati mai eficient cu instrumente si template-uri incorporate si in conformitate cu standardele, care sunt proiectate pentru o creare mai usoara. Folositi utilitati ca Auto Spell Check, Highlight Support, rulare pentru dialog mai lung si functia imbunatatita Find and Replace pentru a finaliza activitatile dvs mai rapid si mai inteligent.

Caracteristicile Drag-and-drop si Cut/Paste
Pur si simplu glisati si plasati pentru a taia elemente dintr-o harta DITA si lipiti-le in alta harta.

Insertia mai multor „topicref”
Economisiti timp prin insertia mai multor topicref-uri intr-o singura miscare.

Vizualizare RM usor de utilizat
Intoarceti-va la vizualizarea RM cu un singur clic, si profitati de suportul pentru elementele „copil”-„frate” aditionale.

Ajutor structurat pentru crearea aplicatiilor
Beneficiati de o infrastructura de baza pentru lucrul cu Adobe FrameMaker structurat. Cu instrumentele extrem de intuitive, bazate pe UI, utilizatorii pot incepe sa lucreze cu FrameMaker structurat chiar daca nu au cunostinte anterioare sau instruire.

Compararea documentelor la nivel de structura
Comparati oricare doua documente cu ajutorul interfetei de utilizator Compare Documents - schimbarile vor fi marcate prin Track Text Edits din documentul de compozitie.

Conectori Documentum si SharePoint
Integrati cu usurinta cu sistemul de gestionare a continutului prin EMC Documentum 6.5 cu SP1 si Microsoft SharePoint Server 2007 cu SP2 pentru a efectua cautari, pentru a citi, scrie, sterge, actualiza, operatiuni de inregistrare si de iesire pe depozitele configurate.

Gestionarea obiectelor speciale pentru carti si harti DITA
Vizualizati, navigati si editati cu usurinta documente cu ajutorul noilor casute de dialog andocabile. Lucrati mai eficient cu marcaje, variabile, font-uri, text conditionat, grafica, referinte-incrucisate si introduceri de text.

Instrumente pentru specializare usoara DITA
Satisface cu usurinta nevoile de consecventa si creare cat si cerinte specifice de iesire in timp ce retine avantajele arhitecturii existente DITA prin specializarea DITA pentru a crea modele de informatii personalizate.

Suport pentru standarde DITA 1.2
Profitati de suportul cuprinzator pentru elemente DITA 1.2 si DITA 1.1, inclusiv pentru specificatii Bookmap, Indexing si Glossary.

Carti si capacitati structurate pentru carti
Utilizati o noua interfata de utilizator pentru carti, cat si instrumente pentru carti ierarhice si carti din interiorul cartilor. Incorporati fisiere XML si alte documente structurate Adobe FrameMAker, si faceti referire la harti DITA sau carti cu harti.

Urmarirea modificarilor la nivel de carte
Economisiti timp cu o serie de caracteristici puternice pentru a revizui si a urmari modificarile pe cuprinsul unei carti intregi. Utilizati icoane de revizuire pentru a naviga printr-o revizuire acceptand schimbari individuale sau toate schimbarile, si vizualizati si editati schimbari de la utilizatori selectati.


Capacitati avansate de programare si publicare cu Adobe FrameMaker Server 10.
Creati multiple constructii si activitati automate de publicare si programati-le sa ruleze la anumite intervale. Selectati din activitati de publicare de volum mare precum: o data, in fiecare zi, saptamanal sau lunar.

Suport pentru documente lungi si iesiri PDF
Creati cu usurinta iesiri PDF pentru documente lungi si carti. Continut cu subiecte pe baza de agregate, structurat si nestructurat incluzand fisiere XML si DITA, si generati tabele cu continut, indexuri si iesiri PDF.

Multiple formate de iesire cu Adobe® FrameMaker® Server 10*
Publicati in mai multe formate incluzand PDF, EPUB, WebHelp, Adobe® AIR®, Eclipse Help, si Oracle Help dintr-un singur document sursa.

Configurarea activitatilor de publicare partajate cu Adobe® FrameMaker® Server 10*
Reutilizati configurari pentru activitati de publicare pe cuprinsul organizatiei dvs pentru a seta activitati similare de publicare.

Mediu complet integrat pentru creare
Creati, editati si publicati continut tehnic cu ajutorul caracteristicilor puternice pentru numerotare automata, referinte- incrucisate, crearea de tabele de continut, indexuri, carti si multe altele. Formatare automata cu ajutorul template-urilor si integrare usoara cu tabele, grafice si imagini.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 Adobe FrameMaker Server 10

Ce este Adobe FrameMaker Server 10?
Programul Adobe FrameMaker Server 10 extinde puterea programului Adobe FrameMaker 10 intr-un mediu automatizat bazat pe un server. Influenteaza integrarea perfecta cu sisteme de gestionare a continutului (Microsoft SharePoint, EMC Documentum) pentru a le utiliza ca surse sau destinatii. Configurati, personalizati, programati activitati si publicati continut structurat si nestructurat (inclusiv continut XML si DITA) pe mai multe canale precum PDF, HTML, WebHelp, Adobe AIR®, Adobe FlashHelp, publicare electronica EPUB, JavaHelp, EclipseHelp, si OracleHelp pentru Java, dar si pe mai multe dispozitive (telefoane mobile, cititoare eBook si tablete).

Caracteristici
 


Publicare bazata pe server
Programati activitatile de publicare sa fie facute doar odata, zilnic, saptamanal sau lunar.

Multiple formate de iesire
Publicati in mai multe formate dintr-un singur document-sursa, inclusiv Adobe PDF, publicare electronica (EPUB), Web Help, Adobe AIR, EclipseHelp si Oracle Help pentru Java. Pe langa aceasta puteti personaliza fiecare format de iesire. Luati cu dvs continutul pe mai multe dispozitive ca telefoane mobile, cititoare eBook si tablete.

Configurari ale activitatilor de publicare ce pot fi partajate
Reutilizati setari pentru a seta activitati similare de publicare. De exemplu, daca ati creat o activitate pentru a publica PDF-uri, WebHelp si formate electronice de publicare (EPUB) dintr-o sursa de documente, puteti edita aceasta activitate pentru a crea o activitate pentru alte tipuri de surse.

Integrare cu EMC Documentum si Microsoft Sharepoint
Profitati de o integrare usoara cu sisteme de gestionare a continutului ca EMC Documentum si Microsoft SharePoint cu ajutorul suportului imbunatatit WebDav. Puteti specifica aceste arhive ca surse sau destinatii pentru activitatile de publicare.

Suport pentru script-uri pentru automatizare
Efectuati orice procesare particularizata pe fisierele de intrare in stare de prepublicare. Creati script-uri cu Adobe ExtendScript Toolkit pentru a automatiza orice activitati de publicare, inclusiv sarcinile de prepublicare, cum ar fi aplicarea de text conditionata pentru activitati de publicare cu o singura sursa.

Comenzi post-publicare
Rulati automat un sistem de comenzi post-publicare sau fisiere grupate. Utilizati comenzi post-publicare pentru a redenumi, muta sau publica fisiere automat, in special cand rulati constructii regulat pentru ca urmatoarele constructii sa se suprascrie pe fisierele iesite mai devreme.

Integrare cu Windows Task Scheduler
Utilizati Windows Task Scheduler pentru a vizualiza, edita si gestiona activitati programate de publicare.

Executii din linia de comanda pentru constructii
Invocati activitati si programari create in Adobe FrameMaker Server din linia de comanda Windows.

Arhivare extinsa
Profitati de arhivarea extinsa pentru toate prelucrarile din activitatile de publicare, pentru a prezenta un raport cuprinzator pentru toate activitatile executate de Adobe FrameMaker Server. Puteti personaliza nivelul de arhivare si parametrii pe care doriti sa arhivati.

Solutie puternica de publicare bazata pe tamplate-uri
Creati template-uri pentru a automatiza rapid asamblarea si formatarea documentului, si compuneti dinamic documente personalizate dintr-o varietate de surse de date, utilizand FrameMaker Developer Kit cu Adobe FrameMaker 10, importul de fisiere si suportul XML incorporate.

Gama larga de formate de intrare
Lucrati cu XML, SGML, Maker Interchange Format (MIF), Adobe FrameMaker, fisiere Office Filter si DITA. Importati fara probleme fisiere JPEG, GIF, PDF, CGM, si SWF si multe altele.

Suport superior pentru continut structurat
Bucurati-va de suport cuprinzator pentru continutul structurat. Publicati cu usurinta continut DITA/XML creat in Adobe FrameMaker 10. Mapati elemente XML si SGML pe elementele documentelor precum tabele. Utilizati un limbaj stilizat sensibil in context pentru o formatare sofisticata.

Productii PDF sofisticate
Generati tabele de continut, referinte incrucisate si indexuri cu hyperlink-uri; automat creati semne de carte Adobe PDF si incorporati vizualizari 3D si continut in verisiuni PDF ale documentatiei dvs.

API impartasit
Adobe® FrameMaker® Server 10 si versiunea de desktop, Adobe FrameMaker 10, impartasesc acelasi API la fel si FrameMaker Developer Kit, facand mai usor pentru programatori sa transfere abilitatile lor dintr-un mediu in altul.


Cerinte sistem

Windows
 

software

Categorii software