Adobe Illustrator CS5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Illustrator CS5 va ajuta sa creati ilustratii vectoriale distinctive pentru orice proiect. Profitati de precizia si puterea instrumentelor de desen sofisticate, pensule naturale expresive si o gazda de economisire de timp.

Utilizati instrumente creative puternice. Proiectati grafica vectoriala cu precizie si putere utilizand programul Adobe Illustrator CS5. Desentati precis in perspectiva, creati tuse cu latime variabila, pictati cu pensule realistice si dati frau liber creativitatii dvs.

Lucrati eficient cu mai multe panouri de ilustratii, simboluri, imbunatatiri de desen si abilitatea de a edita caracteristicile obiectelor in panoul Appearance. Profitati de o integrare usoara cu alte aplicatii Adobe si suport pentru aproape orice fisire cu grafica.

Logo Adobe Illustrator CS5

Adobe Illustrator CS5

Preturi Adobe Illustrator CS5

RETAIL

Adobe Illustrator Creative Suite 5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65073934
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Illustrator Creative Suite 5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65073935
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Illustrator Creative Suite 5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65073926
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Illustrator Creative Suite 5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65073927
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Illustrator CS5

Adobe Illustrator CS5 - Illustrator & tuse frumoase

Ce este Illustrator?
Adobe Illustrator CS5 va ajuta sa creati ilustratii vectoriale distinctive pentru orice proiect. Profitati de precizia si puterea instrumentelor de desen sofisticate, pensule naturale expresive si o gazda de economisire de timp.

Caracteristici

Utilizati instrumente creative puternice
Proiectati grafica vectoriala cu precizie si putere utilizand programul Adobe Illustrator CS5. Desentati precis in perspectiva, creati tuse cu latime variabila, pictati cu pensule realistice si dati frau liber creativitatii dvs.
 


Instrumente sofisticate de desen vectorial
Creati designuri distinctive cu instrumente precise de constructie a formelor, pensule de pictura fluide si controale avansate de traiectorii.

Tuse frumoase
Control complet asupra tuselor cu latimi variabile, sageti, liniute si scalare a pensulelor de alungul unei traiectorii.

Desen in perspectiva
Utilizati grile de perspectiva pentru a desena forme si scene in perspective lineare in 1, 2 sau 3 puncte, creand aspectul de adancime si distanta realistic.

Bristle Brush
Pictati cu vectori care se aseamana tuselor de pensule reale. Obtineti expresivitatea mass-mediei naturale cu ajutorul scalabilitatii vectorilor grafici.


Gradienti si transparenta
Interactionati cu gradienti direct pe obiectele dvs si controlati transparenta culorilor individuale din gradienti si retele de gradienti.

Blob Brush
Schitati cu o pensula care genereaza o singura forma vectoriala curata chiar si atunci cand tusele se suprapun. Desenati natural utilizand instrumentul Blob Brush impreuna cu instrumentele Eraser si Smooth.

Tipografie avansata
Proiectati texte atragatoare pentru orice fisier media cu controale profesionale pentru stiluri de caractere si paragrafe, suport pentru Open Type, efecte transparente si multe altele.

Efecte independente de rezolutie
Vizualizati efecte de „raster” precum umbre, estompari si texturi care isi mentin aspectul pe cuprinsul fisierelor media. Creati lucrari pentru diferite tipuri de productii stiind ca efectele de „raster” vor arata la fel, indiferent de schimbarile de setari ale rezolutiei.

Pensule flexibile
Enjoy improved pressure sensitivity when using a pen and tablet. Add flair to paths, choosing from calligraphic, scatter, art, and pattern brushes. Take advantage of newly subtle controls when making your own custom brushes.
Pensule cu control pentru colturi
Aplicati pensule de arta si pentru modele unui traseu si obtineti rezultate clare chiar si in curbe stranse sau colturi. Unde tuse de diferite dimensiuni se unesc, sau formeaza unghiuri obtuze sau ascutite, alegeti optiuni de a umple corect punctele unde se produce unirea.
Live Trace
Convertiti rapid si precis fotografii, scanari sau alte imagini bitmap in trasee vectoriale scalabile si editabile utilizand Live Trace.
Live Color
Explorati, aplicati si controlati variatiile de culoare utilizand Live Color, care va permite sa selectati orice ilustratie si sa editati interactiv culorile pentru a vizualiza rezultatele imediat. Utilizati panoul intuitiv Color Guide pentru a alege rapid nuante, umbre si combinatii de culori armonioase.

Pachete si distrosiuni in timp real
Accelerati, lichefiati si distorsionati ilustratii in orice fel imaginabil cu pachete si instrumente de distorsiune in timp real. Accesati cu usurinta pachete de optiuni din panoul Control.
Amestecati
Transformati o forma in alta forma pentru a crea umbre usoare, contururi complexe si animatii de baza.
Efecte 3D
Transformati forme 2D in obiecte editabile 3D prin trasee de extragere si de rotatie. Adaugati imagini de luminozitate si infasurare in jurul formelor 3D pentru a crea cu usurinta obiecte ca machete de ambalare, si separati pete de culori aplicate pe ilustratiile 3D.
Masti de taiere
Utilizati masti de taiere pentru a ascunde zone ale unui obiect sau grup, decupati imagini plasate sau taiati forme intercalate. Gasiti rapid optiunile mastilor de taiere in panoul Control si lucrati cu masti mult mai usor, multumita noilor optiuni de vizualizare atat pentru masti cat si pentru obiecte mascate.

Efecte in timp real
Aplicati efecte in timp real fara sa afectati ilustratiile de baza pentru a putea edita oricand fara sa mai incepeti de la capat.
Pulverizarea simbolurilor
Adaugati elemente de design ilustratiilor dvs prin pulverizare, scalare, colorare si prin ajustarea transparentei a simbolurilor repetate in timp ce se pastreaza dimensiunea mica a fisierelor.
Instrumente de grafica
Comunicati date clar utilizand instrumente puternice care fac mai usoara producerea diagramelor convingatoare vizual si grafice, inclusiv aplicarea rapida a grupurilor de culori armonioase cu Live Color.
 


Cresteti productivitatea
Lucrati eficient cu mai multe panouri de ilustratii, simboluri, imbunatatiri de desen si abilitatea de a edita caracteristicile obiectelor in panoul Appearance. Profitati de o integrare usoara cu alte aplicatii Adobe si suport pentru aproape orice fisier cu grafica.
 


Instrumentul Shape Builder
Combinati, editati si umpleti intuitiv forme direct pe panoul de ilustratii fara sa mai accesati mai multe instrumente si panouri.

Imbunatatiri de desen
Desenati in spatele elementelor, nefiind nevoie sa tineti cont de ordinea in care sunt aranjate. Trasati sau plasati o imagine in interiorul unui element, creand instant o masca de taiere.

Multiple panouri de ilustratii interactive pentru web
Definiti pana la 100 de zone de lucru intr-un singur fisier. Lipiti obiecte intr-un loc pe cuprinsul mai multor panouri de ilustratii pentru ilustratii repetitive pe mai multe pagini web, ecrane sau cadre.

Editarea aspectului in panou
Editati caracteristicile obiectelor direct in panoul Appearance, eliminand nevoia de a mai deschide panourile de umplere, tuse si efecte.


Simboluri
Faceti simbolurile mai puternice decat oricand multumita noii scalari in 9 parti si punctul de control al inregistrarii. Utilizati straturi in interiorul simbolurilor pentru a crea simboluri extrem de complexe pe care se pot repeta in mod uzual, pastrand dimensiunea redusa a fisierelor.

Pixel Preview
Vizualizati cum ilustratiile dvs vectoriale vor arata cand rasterizati utilizand modul Pixel Preview. Editati ilustratiile dvs si previzualizati schimbarile in timp real - pe masura ce lucrati.

Integrare cu alte solutii Adobe
Mutati proiecte usor de la proiectare la imprimare sau publicare digitala, multumita integrarii stranse cu programele Adobe lidere in industrie precum Adobe Photoshop, Acrobat, Flash Professional si Digital Editions.

Formate de fisiere cu grafica la standarde din industrie
Lucrati cu aproape orice tip de fisiere grafice - inclusiv PDF, EPS, FXG, Photoshop (PSD), TIFF, GIF, JPEG, SWF, SVG, DWG, DXF si multe altele.


Profile Document nou pentru web si dispozitive mobile
Accesati noul aliniament al grilei de pixeli pentru web si profile de dispozitive mobile, care inlude de asemenea dimensiuni, grupuri de culoare relevante si multe altele.

Integrare cu Adobe CS Review
Creati si impartasiti revizuiri online pentru clientii apropiati sau din lumea intraga utilizand Adobe CS Review, un serviciu online Adobe CS Live.

Editare roundtrip cu Flash Catalyst
Editati ilustratii in Adobe Illustrator mentinand in acest timp structura si interactivitatea adaugate, utilizand programul Adobe Flash Catalyst.

Instrumente versatile de transare
Creati bucati bazate pe vectori din obiecte, grupuri de obiecte sau straturi care sunt pastrate cand exportati ilustratiile dvs ca fisiere SWF sau PSD.

Stiluri de grafica rafinate
Combinati stiluri pentru efecte unice si eficienta crescuta, si aplicati stiluri fara sa deranjati aspectul existent al obiectului. Bucurati-va de previzualizarile thumbnail si o librarie extinsa de stiluri preconcepute.
Smart Guides practice
Ramaneti orientati cu Smart Guides care sunt intuitive si practice. Aspect discret si comportamente care nu aglomereaza vizualizarea, precum alinierea obiectelor pe panoul de ilustratii mai degraba decat cursorul.
Suport pentru straturi din compozitii Photoshop
Controlati vizibilitatea straturilor din compozitii in fisiere Photoshop care sunt legate, incorporate sau deschise din interiorul Illustrator CS5.
Modul Isolation
Editati obiecte utilizand modul Isolation, care „sechestreaza” temporar selectia dvs pentru editare fara a deranja alte parti ale ilustratiei dvs. Izolati orice tip de obiect, incluzand masti de taiere, si adaugati arta unui loc specific in ordinea in care sunt aranjate.


Livrati virtual oriunde
Produceti proiecte uimitoare cu un text atractiv, fie ca imprimati sau produceti grafica pentru web sau multiple dispozitive. Creati efecte independente de rezolutii si grafica clara. Creati fisiere Adobe PDF mai sigure, cu mai multe pagini si bogate in grafica.
 


Experimentati cu HTML5
Incercati cel mai nou HTML5 si CSS3 pentru a proiecta mai usor continut pentru web si dispozitive cu Illustrator HTML5 Pack in Adobe Labs.

Grafica clara si text pentru web si mobile
Creati si aliniati obiecte vectoriale cu precizie pe grila de pixeli a fisierului pentru o grafica de rasterizare curata si clara. Utilizati optiuni anti-pseudonime pentru text pentru cadre de text individuale.

Efecte independente de rezolutie
Vizualizati efecte de rasterizare precum umbre, estompari si texturi care isi mentin aspectul pe cuprinsul fisierelor media. Creati lucrari pentru diferite tipuri de productii stiind ca efectele de resterizare vor arata la fel, indiferent de schimbarile de setari ale rezolutiei.

Instrumente de creare fisiere Adobe PDF
Creati fisiere PDF mai sigure, cu mai multe pagini si bogate in grafica cu ajutorul retinerii de straturi Illustrator. Impartasiti cu incredere fisiere cu furnizori de servicii, inclusiv suport pentru standarde PDF/X.


Adobe Device Central
Proiectati, previzualizati si testati continut bogat in grafica pentru dispozitive mobile si livrati experiente atragatoare milioanelor de abonati.

Export catre web si dispozitive mobile
Vizualizati, optimizati si exportati cu usurinta pentru web si dispozitive mobile, cu alegeri pentru format, culoare, calitate, compresie si multe altele.
Previzualizarea separarilor
Evitati surprizele culorilor de iesire precum pete de culoare neasteptate, supraimprimari nedorite, supraimprimari care nu se supraimprima, supraimprimare alba, si CMYK negre in text si locuri in fisiere.

Suport pentru depasiri de margini
Setati rapid panourile de ilustratii pentru depasiri de margini cu noul atribut pentru documente Bleeds. Puteti alege sa lucrati cu depasiri de margini cand deschideti un nou document sau adaugati-le mai tarziu in casuta de dialog Document Setup.
DeviceN colorspace
Plasati imagini in doua tonuri sau separati imagini Photoshop in Illustrator si pastrati culoarea originala a spatiului din fisiere cu suport pentru DeviceN. Utilizati culori Hi-Fi si din mai multe componente, efecte de rasterizare, transparenta, si retea de gradienti cu incredere, stiind ca ilustratiile dvs se vor separa corect.

Suport pentru FXG bazate pe XML
Livrati in format FXG. Formatul pentru schimbul de grafica bazata pe XML pentru Adobe Flash Platform care permite designerilor sa livreze continut mai editabil dezvoltatorilor pentru proiecte web, interactive si RIA.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 Informatii produs

De ce am nevoie de Adobe Illustrator CS5?
Programul Adobe Illustrator CS5 va permite sa creati grafica si tipuri in format vector. Graficele vectoriale sunt independente de rezolutie, ceea ce inseamna ca puteti redimensiona grafica dintr-o carte de vizita intr-un panou publicitar pastrandu-si inalta calitate. Illustrator va permite de asemenea sa creati componente care pot fi distribuite cu usurinta in diferite fisiere media: imprimare, web, interactive, video si mobile.

Detin o versiune mai veche a lui Illustrator. Pot actualiza la Illustrator CS5?
Daca detineti Illustrator CS2, CS3 sau CS4 puteti actualiza la Illustrator CS5 in urma contactarii agentului de vanzari. Versiuni mai vechi ale lui Illustrator nu sunt eligibile pentru actualizarea contra-cost.

Pot actualiza de la Macromedia FreeHand?
Daca detineti o copie inregistrata a lui FreeHand 9, 10 sau MX puteti actualiza la Ilustrator CS5 in urma contactarii agentului de vanzari. Aceasta actualizare FreeHand este disponibila pentru achizitii licentiate individuale sau in volum.

Am o multime de fisiere vechi Illustrator. Inca le pot deschide si edita cu Illustrator CS5?
Da. Fisiere create in versiuni anterioare decat Illustrator CS necesita ca tipul fisierelor sa fie actualizat intr-un format mai noi inainte de a fi editat, dar Illustrator se ocupa de aceasta automat.

Sunt fisierele Illustrator CS5 compatibile cu Microsoft Office?
Illustrator ofera un meniu de optiuni Save pentru Microsoft Office, care salveaza fisiere in format PNG pentru a fi utilizat in Office. Fisierul salvat in format original Illustrator nu poate fi utilizat i Microsoft Office.

software

Categorii software