Adobe InDesign CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe InDesign CS5.5 va permite sa proiectati si sa verificati layout-uri atragatoare ale paginilor pentru imprimare sau distributie digitala cu ajutorul instrumentelor creative incorporate si un control precis asupra tipografiei. Integreaza interactivitate fisiere video si audio pentru redare pe tablete, smartphone-uri si computere.

Proiectati eBook-uri convingatoare in timp ce reduceti dependenta dvs fata de dezvoltatori. Includeti video si audio in eBook-urile dvs, cat si imagini care redimensioneaza pentru a se incadra virtual pe orice ecran. Pastrati un control mai mare asupra continutului si tipografiei cand exportati documente in formatul EPUB.

Creati, editati si publicati documente mai rapid. Noile caracteristici de productivitate fac layout-urile pentru pagini mai simple si mai rapide, chiar si cand creati documente PDF care intalnesc cerintele federale de accesibilitate.

Logo Adobe InDesign CS5.5

Adobe InDesign CS5.5

Preturi Adobe InDesign CS5.5

RETAIL

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65103242
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65103241
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65103958
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65103957
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65103399
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe InDesign Creative Suite 5.5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65103398
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe InDesign CS5.5

Adobe InDesign CS5.5 - InDesign & publicare digitala

Ce este InDesign?
Programul Adobe InDesign CS5.5 va permite sa proiectati si sa verificati layout-uri atragatoare ale paginilor pentru imprimare sau distributie digitala cu ajutorul instrumentelor creative incorporate si un control precis asupra tipografiei. Integrati interactiv fisiere video si audio pentru redare pe tablete, smartphone-uri si computere.

Caracteristici

Creati documente digitale inovatoare si puternice
Implicati, informati si atrageti cititori cu documente pe care le creati in programul Adobe InDesign CS5.5, care integreaza interactivitatea, clipurile video si sunetul. Dezvoltati mesaje puternice, mai convingatoare care imbogatesc publicatiile interactive.
 


Instrumente Folio Producer
Creati si previzualizati reviste, ziare si cataloage digitale cu elemente atragatoare ca rotirea obiectelor 360° si imagini panoramice pentru o gama larga de tablete. Incarcati pe Adobe Digital Publishing Suite pentru a produce si distribui mai departe.

Accesul la Adobe Digital Publishing Suite
Accesati serviciile gazduite de Adobe Digital Publishing Suite din cadrul InDesign pentru a publica documente digitale pentru o gama larga de dispozitive tableta.

Documente si prezentari interactive
Adaugati interactivitate, miscare, sunet si imagine video documentelor si prezentarilor, exportand direct in SWF pentru redare in Adobe Flash Player.

Exportati in Flash Professional
Exportati documente InDesign catre Flash Professional pentru a adauga interactivitate, animatie si navigatie sofisticata layout-urilor complexe.


Creati eBook-uri mai bune cu exportul imbunatatit ePUB
Proiectati eBook-uri convingatoare in timp ce reduceti dependenta dvs fata de dezvoltatori. Includeti video si audio in eBook-urile dvs, cat si imagini care pot fi redimensionate pentru a se incadra virtual pe orice ecran. Pastrati un control mai mare asupra continutului si tipografiei cand exportati documente in formatul EPUB.
 


Creare imbunatatita eBook
Creati eBook-uri mai atractive, cu mai putina nevoie de dezvoltatori. Utilizati un flux de lucru mai simplu pe masura ce introduceti tipografie rafinata si imagini care pot fi redimensionate pentru a se incadra virtual pe orice ecran. Adaugati chiar si fisiere video sau audio pentru aplicatii de citire eBook ce suporta etichete HTML5 video si audio.

Fisiere audio si video incorporate in eBooks
Includeti fisiere video si audio in layout-urile InDesign pe care le exportati in format EPUB pentru a crea carti digitale mai atragatoare. Fisierele audio si video incorporate, le puteti reda pe dispozitive mobile care suporta HTML5, ca iPad.

Panoul pentru articole
Controlati secventa textului, imaginilor si graficii, cand exportati in EPUB sau HTML fara sa mai schimbati layout-ul InDesign. Organizati continutul dvs prin tragerea lui in noul panou Articles pentru a defini ordinea de export./td>

Stiluri mapate in etichete pentru exportul EPUB
Creati mai usor documente digitale la standarde convingatoare cu o tipografie de baza imbunatatita - nu sunt necesare schimbari manuale de coduri. Mapati stiluri de paragrafe si caractere direct in etichete HTML, EPUB si PDF pentru a le exporta utilizand specificatiile corespunzatoare.

Redimenzionare dinamica a imaginilor
Proiectati si publicati un eBook EPUB a carui imagini vor arata bine pe orice marime de ecran pe care este redata - de la un ecran desktop pana la un smartphone - facand continutul accesibil si placut pe orice dispozitiv.


Faceti mai multe in mai putin timp
Creati, editati si publicati documente mai rapid. Noile caracteristici de productivitate fac layout-urile pentru pagini mai simple si mai rapide, chiar si cand creati documente PDF care intalnesc cerintele federale de accesibilitate.
 


Texte legate
Mentineti consistenta mai usor cand lucrati cu continut care este duplicat intr-un document. Legati blocuri identice de text intr-un layout in asa fel incat schimbarile facute blocului principal sunt facute automat in toate celalalte.

Tragerea si plasarea obiectelor ancorate
Adaugati grafica in linie si alte obiecte ancorate, rapid si intuitiv prin simpla tragere a lor in locatia ancorata dorita din text.

Imbunatatirile de accesabilitate PDF
Reduceti timpul care va este necesar sa creati documente PDF care sunt mult mai accesibile persoanelor cu dizabilitati. Cu mai multa usurinta adaugati, editati si vizualizati atributiile textului Alt asociat cu o imagine sau un obiect.

Verificare, productie, si imprimare
Accelerati productia, cresteti increderea in imprimare si livrati documente fara erori cu verificari in timp real, fonturi de document instalate, tehnologie JDF, export de fundal PDF si suport imbunatatit pentru standarde PDF/X.Multiple dimensiuni ale paginilor
Creati pagini in diferite dimensiuni intr-un singur document.

Paragrafe care se intind sau impart coloane
Creati rapid text care se intinde sau se imparte in mai multe coloane in doar cativa pasi.

Selectia obiect simplificata si editare
Efectuati eficient activitati repetitive ale layout-urilor utilizand instrumente convenabile si comenzi pe obiecte.

Font-uri instalate pe documente
Ajuta la eliminarea problemelor de fonturi de substituĊ£ie cu fonturi document-instalate.Urmarirea schimbarilor de text
Marcati text direct din InDesign, urmarind cu usurinta revizuirea copiilor.

Integrare cu Adobe CS Review
Creati si impartasiti recenzii online in timp ce lucrati in InDesign cu ajutorul integrarii cu Adobe CS Review, un serviciu online CS Live. Vizualizati feedback-ul in contextul layout-ului paginii.

Integrare cu alte solutii Adobe
Mutati cu usurinta proiecte de la design la imprimare sau la o iesire digitala, multumita integrarii stranse cu programe Adobe lidere in industrie ca Adobe Photoshop, Illustrator, Acrobat, Flash Professional, si Digital Editions.

Integrare cu servicii online
Construiti documente interactive atragatoare pentru tablete si imbunatatiti eficienta proceselor de proiectare utilizand esentialul Adobe Digital Publishing Suite si serviciile online Adobe CS Live, direct accesibile din InDesign.Instrumente de productivitate
Produceti layout-uri de pagina sofisticate utilizand caracteristici de productivitate inspirate de clientii nostrii, ca SmartGuides, crearea rapida de tabele, plasarea multifisierelor, control pe obiecte si abilitatea de a crea pagini de diferite dimensiuni intr-un singur fisier.

Instrumente creative incorporate
Explorati posibilitatile creative direct din InDesign utilizand instrumente de desen, efecte care nu afecteaza, efecte incorporate Adobe Photoshop, controlul mai precis al transparentei si suport pentru ilustratii Photoshop 3D.

Adobe Mini Bridge
Gasiti si trageti imagini in layout-ul paginii din Adobe Mini Bridge fara sa parasiti InDesign.

Capturi in timp real
Generati capturi in timp real sau statice, automat din imaginile cu metadate.Automatizare
Creati activitati automatizate puternice utilizand caracteristici XML bazate pe standarde pentru a aseza pagini cu text si imagini. Incorporati continut bazat pe o baza de date pentru o eficienta mai mare cand publicati pe cuprinsul mai multor canale.

Colaborare in fluxuri de munca editoriale
Imbunatatiti colaborarea intre echipele de design si editoriale cu o integrare stransa intre InDesign CS5.5 si Adobe InCopy CS5.5.

Extensibilitate
Pentru publicare personalizata utilizeaza InDesign Markup Language (IDML), un format de fisier bazat pe XML care permite dezvoltatorilor sa creeze sau sa modifice fisiere utilizand instrumente standard XML.

Compozitie robusta a textului
Creati text atragator si sofisticat pentru orice mediu prin caracteristici profesionale de tipografie ce includ stiluri, text wrap, Paragraph Composer, suport OpenType, drop caps, si abilitatea de a mapa stiluri in etichete in exportul EPUB.

Optiuni imbunatatite pentru exportul PDF
Exportati fisiere PDF care indeplinesc standardele PDF/X-4:2010, PDF/X-5:2010, si PDF/VT-1 pentru o stransa integrare cu Adobe Acrobat® X si Adobe PDF Print Engine 2.5.

Panou cuprinzator Layers
Manevrati cu usurinta componente din pagini cu panoul Layers care este similar cu cel din Adobe Photoshop si Illustrator.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 

software

Categorii software