Adobe JRun Servers 4

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe JRun 4 este un server de aplicatii utilizata pentru dezvoltarea si implementarea aplicatiilor Java. JRun 4 ofera viteza si fiabilitatea necesara sa implementati si sa gestionati aplicatiile dvs pentru internet bazate pe standarde. Plin de caracteristici pentru accelerarea implementarii si scalabilitatii puternice, JRun 4 este o platforma accesibila, elegant construita care permite servicii web cu o compatibilitate completa Java 2 Enterprise Edition (J2EE).

JRun 4 ofera un mediu convingator pentru dezvoltarea de aplicatii pentru client care sunt conectate de datele de pe server. Cu suport incorporat pentru remote Flash Player, JRun 4 face conectarea la clientii de pe internet mai rapida si usoara.

JRun 4 este disponibil ca Developer Edition gratuit, o versiune complet comerciala, si o versiune de upgradare. Fiecare versiune a lui JRun 4 contine caracteristici de acces la toate API-urilor J2EE, la serviciile web si la caracteristicile cu valoare adaugata.

Logo Adobe JRun Servers 4

Adobe JRun Servers 4

Preturi Adobe JRun Servers 4

RETAIL

Adobe JRun Servers 4, RETAIL, toate platformele, 1 utilizator, engleza

38000381
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe JRun Servers 4, RETAIL, toate platformele, 2 utilizatori, engleza

38000379
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe JRun Servers 4, RETAIL, toate platformele, 4 utilizatori, engleza

38000377
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe JRun Servers 4, UPGRADE, toate platformele, 1 utilizator, engleza

38000375
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe JRun Servers 4, UPGRADE, toate platformele, 2 utilizatori, engleza

38000373
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe JRun Servers 4, UPGRADE, toate platformele, 4 utilizatori, engleza

38000371
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe JRun Servers 4

Adobe JRun 4 - Accelerati livrarea aplicatiilor J2EE cu un server accesibil si fiabil

Cu Adobe JRun 4, puteti reduce dramatic costurile infrastructurii dvs J2EE. Pret per CPU pentru o punere in aplicare pe deplin certificata J2EE, JRun 4 ofera calitate comerciala la o fractiune din costul alternativelor.
 

STIRI

Actualizarea de dezvoltare a produsului JRun
Dupa o foarte atenta analiza atat a pietei de servere cat si a feedback-ului clientilor, Adobe planuieste sa intrerupa dezvoltatea de noi caracteristici pentru JRun, aplicatie de server rapida, accesibila, de incredere si compatibila J2EE.

Updater disponibil
6 Noiembrie 2007 - Adobe JRun 4 Updater 7 contine suport pentru instalari JRun 4 pe noi platforme, actualizari pentru suportul componentelor software si erori critice si corectii de securitate. Aceasta noua versiune a lui Updater include toate remedierile de la versiunile anterioare de actualizari JRun 4.
DESPRE JRUN 4

Compatibilitate certificata J2EE
Una dintre primele aplicatii server ce a fost certificata compatibil J2EE 1.3, demonstrand angajamentul lui Adobe pentru J2EE.

Performanta superioara si fiabilitate
Optimizat pentru performanta, JRun este recunoscut ca cel mai rapid recipient web pe piata de servere de aplicatii.
REPERE JRUN 4

JRun castiga in 2003 Codie Award
In Mai, JRun a fost mentionat de SIIA ca Best Web Services/Enterprise Application Integration Solution.

Licenta reinnoita cu Sun Microsystems
JRun si-a innoit recent acordul de licentiere J2EE cu Sun Microsystems.

JRun pentru Apple Mac OS
Aflati mai multe despre JRun 4 si solutia Apple Xserve


Compatibilitate JRun J2EE
JRun 4 dispune de compatibilitate completa cu Java 2 Enterprise Edition 1.3 (J2EE).

JRun Technical White Papers
Detalii si strategii pentru manageri si dezvoltatori J2EE.

Companii de top din lume utilizeaza JRun
JRun este implementat in productie in peste 10000 de companii in toata lumea.

JRun 4 pe scurt...

Accelerati livrarea aplicatiilor J2EE cu un server accesibil si fiabil

Adobe JRun 4 ofera viteza si fiabilitatea de a implementa si gestiona aplicatiile bazate pe standarde pentru internet. Incarcat cu caracteristici pentru implementare si scalabilitate puternica, JRun 4 este o platforma accesibila, elegant proiectata si care permite servicii web, cu o compatibilitate totala Java 2 Enterprise Edition (J2EE). In prezent este utilizat in productie de peste 10,000 de companii la nivel mondial, JRun este solutia dovedita pentru reducerea timpului si costurilor asociate cu dezvoltarea si implementarea aplicatiilor.
 

RAPID

JRun 4 simplifica dezvoltarea, implementarea si gestionarea aplicatiilor dvs.

Incepeti rapid JRun 4 se instaleaza in cateva minute cu un utilitar de instalare simplu de grafica, completat cu wizard-uri, pentru a pastra derularea proceselor usoara si rapida.

Sporeste productivitatea JRun 4 se integreaza cu IDE-ul Java preferat pentru a va ajuta sa lucrati mai repede cu mai putin efort.

Implementare simplificata Noile modificari ale oricarei componente de aplicatie fac implementarea aplicatiilor in JRun 4 simpla ca si copierea unui fisier arhivat pe directorul de server. JRun 4 „simte” automat noile fisiere, le implementeaza si le face disponibile - fara nevoia de a restarta serverul.

Gestionati comod aplicatii Intuitiv, bazat pe web, JRun Management Console simplifica enorm gestionearea comuna a activitatilor administrative. Acum activitati cum ar fi conectarea la sursele datelor, ajustarea performantei, gestionarea grupurilor de servere si accesarea resurselor online sunt facute mai usor.
ACCESIBIL

JRun 4 livreaza tot ceea ce aveti nevoie pentru a construi si implementa aplicatii compatibile J2EE la timp si in bugetul alocat.

Dezvoltati gratuit Incepeti sa construiti gratuit aplicatii cu JRun 4 Developer Edition.

Reduceti costurile de implementare JRun 4 va ofera compatibilitate completa J2EE plus capacitati de valoare adaugata, precum integrarea serviciilor web, gruparea de servere si drivere pentru baze de date. JRun 4 ofera tot ceea ce organizatiile au nevoie sa implementeze aplicatii pentru internet bazate pe standarde - la un cost fractionar fata de alte servere compatibile J2EE.

Profitati de caracteristicile cu valoare adaugata JRun 4 include suport pentru toate sistemele de operare importante, baze de date si servere web. JRun 4 se potriveste perfect in infrastructura tehnologiei dvs, si profita de actualele dvs elemente. In plus, JRun 4 contine suport incorporat pentru servicii web API (SOAP, WSDL si UDDI), gruparea de servere si drivere tip IV JDBC.

FIABIL

JRun este o fundatie dovedita, cu o performanta superioara, scalabilitate si disponibilitate.

Construiti aplicatii scalabile de inalta performanta JRun 4 utilizeaza o abordare revolutionara pentru gruparea de server bazata pe tehnologia Jini peer-to-peer. Aceasta metoda simplifica semnificativ implementarea aplicatiilor grupate si elimina un singur punct de esec.

Bazati-va pe experiente dovedite JRun este alegerea facuta de organizatiile importante din intreaga lume - mii de dezvoltatori se bazeaza pe platforma JRun pentru construirea si implementarea aplicatiilor bazate pe standarde.

Compatibilitate certificata J2EE Dezvoltati si implementati aplicatiile dvs cu incredere, stiind ca JRun 4 este complet certificat si compatibil J2EE.
 

Caracteristici principale

Suport pentru standarde
JRun 4 implementeaza specificatiile complete ale platformei J2EE, incluzand Java Server Pages, Java Servlets, Enterprise JavaBeans, Java Message Services, si alte servicii Java si servicii web API.

 • Compatibilitate certificata J2EE: JRun este certificat pentru compatibilitate J2EE 1.3, implementand cel mai nou suport pentru standarde, pentru platforma completa API Java 2.
 • Suport avansat EJB 2.0: Recipientul JRun 4 EJB a fost reproiectat pentru a oferi suport superior pentru pentru noile caracteristici EJB 2.0, incluzand intefetele locale, EJB-QL si Container Managed Persistence (CMP) 2.0.
 • Integrarea serviciilor web: Construind servicii web in JRun 4 este la fel de usor ca editarea unui descriptor de implementare pentru a expune clasele dvs regulate Java sau Enterprise JavaBeans ca servicii web. Consumarea serviciilor web este la fel de usoara: JRun 4 genereaza automat proxi Java pentru servicii web bazate pe fisierele WSDL ale acestora. JRun 4 are integrat suportul pentru protocoale deschise de servicii web ca SOAP, WSDL si UDDI.

Servicii de prezentare

 • Servicii remote de la Adobe Flash MX: Cu ajutorul conectivitatii player-ului Adobe Flash MX, este usor sa oferiti aplicatiilor dvs J2EE o interfata de utilizator cu un mai mare impact. Remote-ul de la Adobe Flash MX permite interfetelor de utilizator incorporate in Adobe Flash sa se conecteze la EJB-uri, clase Java si Mbeans, simplu rapid si sigur.
 • Tehnologia JRun Server Tags: JRun Server Tags (JST) va permite sa scrieti diferite etichete utilizand JavaServer Pages, in loc de alte aplicatii mai complexe de etichetare. Dezvoltarea etichetelor personalizate este mai rapida si mai accesibila.
 • Server web incorporat: JRun 4 este livrat cu un server HTTP incorporat, de o inalta performanta. In plus, JRun 4 ofera conectorilor suport pentru alte servere HTTP performante.
 • Conectori pentru servere web de inalta performanta: Conectorii de servere web de inalta performanta si care permit gruparea, va permit sa utilizati JRun cu toate serverele web importante, incluzand Apache, Microsoft IIS, Netscaoe Enterprise Server, iPlanet si Zeus.

Performanta si scalabilitate
Performanta superioara si capacitati de gestionare a gruparilor de servere bazate pe tehnologia inovatoare Jini permit aplicatiilor dvs sa scaleze intr-un mediu de rulare optimizat.
 • Servlet superior si performanta JSP: Arhitechtura si amprenta eleganta din JRun 4 este optimizata pentru performanta. Inca de la lansarea din 1997, JRun este recunoscut ca cel mai rapid recipient web pe piata de servere de aplicatii.
 • Gruparea de servere bazata pe tehnologia avansata Jini: JRun 4 ofera gruparea de servere, permitand echilibrarea la incarcare si un „failover” automatizat la toate nivelele: pe servere web, pe conectori web si pe componente. Serverele JRun utilizeaza tehnologia Jini pentru a localiza dinamic peer-i lor in grupari, eliminand riscul inerent a unui singur punct de esec.
 • Urmarirea performantei: Instrumentarea va permite sa identificati si sa rezolvati blocajele de performanta din codurile dvs urmarind si sincronizand fiecare metoda invocata in aplicatiile dvs. Instrumentarea este suportata de JSP-uri. Servlet-uri si EJB-uri.


Servicii de Dezvoltare si Implementare
Aditional serviciilor J2EE, JRun include caracteristici pentru a simplifica si accelera procesul de dezvoltare si implementare. Utilizand puterea noilor caracteristici de dezvoltare si implementare ale lui JRun 4, puteti livra aplicatiile dvs mai rapid intr-un mediu de server non-stop.
 • Implementare automata: Implementarea unei aplicatii este la fel de simpla ca si copierea de EAR, JAR, WAR, sau RAR pe directorul serverului. JRun 4 automat „simte” noul fisier, il implementeaza si il face disponibil in serverul tinta: nu este nevoie sa restartati serverul.
 • Noi modificari: In timpul dezvoltarii, puteti modifica orice componenta a aplicatiei (servlet-uri, JavaServer Pages, Enterprise JavaBeans, clase Java, descriptori de dezvoltare). Schimbarile au loc imediat, fara sa mai restartati serverul.
 • Integrare XDoclet: XDoclet este strans integrat in JRun 4. Cand modificarile sunt facute in fisierul sursa, JRun 4 automat va genera fisierele auxiliare necesare, ca interfetele si descriptorii de dezvoltare.
 • Instrumentul de dezvoltare si implementare EJB. Enterprise Deployment Wizard simplifica dezvoltarea si implementarea Enterprise JavaBeans. Cu noile capacitati de mapare O/R pentru CMP 1.1 si CMP 2.0, puteti genera si implementa in cateva minute entitati EJB.
 • Integrare IDE: JRun se integreaza cu instrumentele de dezvoltare lidere in industrie, precum JBuilder, IntelliJ, Forte, si WebGain.

Servicii de accesare a datelor
 • Drivere pentru grupari IV JDBC: JRun 4 contine drivere JDBC de inalta performanta pentru baze de date importante: Oracle, Microsoft SQL Server, Sybase, DB2, si Informix.
 • Java API pentru analiza XML (JAXP): JRun 4 integreaza un analizator XML in conformitate cu JAXP si un motor eXtensible Stylesheet Language Transformation (XSLT).

Gestionare server si aplicatie
 • JRun Management Console: JRun Management Console (JMC) permite JXM si este reproiectat pentru a oferi o interfata de utilizator usor de utilizat, bazata pe web, pentru a gestiona serverele dvs JRun locale sau la distanta. Utilizand JMC, creati cu usurinta servere, definiti grupari, gestionati aplicatii si implementari de securitate bazata pe JAAS.
 • Administrare Point-and-click a gruparilor de servere: Instalarea si gestionarea unei grupari de servere JRun este foarte simpla. Utilizand JRun Management Console (JMC), definiti si administrati o grupare intr-un mediu Point-and-Click. JRun 4 de asemenea simplifica dezvoltarea de aplicatii intr-un mediu grupat. JMC ofera optiunea de dezvoltare intr-un singur pas pentru toate serverele din grupare.

Arhitectura deschisa si extensibila
Construit pe o arhitectura eleganta orientata catre servicii JMX cu o mica amprenta, JRun 4 Server este usor de personalizat, de extins sau incorporat pentru a indeplini cerintele unice de afaceri.
 • Arhitectura orientata catre servicii: Serviciile JRun 4 - recipientul EJB, recipientul web, autentificarea si altele - sunt implementate ca Mbeans legate in nucleul JRun in baza JMX-urilor. Aceasta arhitectura ofera o platforma perfect personalizabila si usor extensibila de dezvoltare.
 • Java Message Service (JMS): JRun 4 include un furnizor durabil si tranzactionabil conform cu JMS 1.02b care suporta atat mesagerie point-to-point cat si publicare/subscriere sincrona si asincrona. JRun 4 de asemenea poate fi utilizat in asociere cu un furnizor extern JMS, ca SonicMQ.
 • Small Disk Footprint: JRun 4 este o aplicatie de server eficienta si compacta care nu transporta excesul care merge impreuna cu tehnologia mostenita. JRun 4 va permite sa controlati componentele pe care le instalati si le activati pentru a optimiza resursele de memorie in timpul rularii.

JRUN 4 O PLATFORMA ESTE RAPIDA, ACCESIBILA SI FIABILA PENTRU DEZVOLTARE, IMPLEMENTARE SI GESTIONARE A APLICATIILOR DVS COMPATIBILE J2EE.


Integrare cu Adobe Flash MX
Cu ajutorul conectivitatii incorporate in Adobe Flash Player, este usor sa oferiti aplicatiilor dvs J2EE interfete de utilizator cu un mai mare impact. Suportul pentru Flash Remoting permite interfetelor de utilizator incorporate in Adobe Flash sa se conecteze la EJB-uri, la clasele Java si Mbeans care sunt implementate in JRun 4 intr-o maniera simpla, rapida si sigura.

Management Consola prin intermediul browser-ului
Serverul JRun 4 si gestionarea aplicatiilor sunt realizate prin intermediul JRun Management Console, o interfata de utilizator bazata pe web care pastreaza activitatile zilnice simple si rapide. Wizard-urile si casutele de dialog va indruma in pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a crea servere, sa definiti grupari si sa implementati securitate.

Caracteristici

Grabeste livrarea aplicatiilor J2EE cu un server accesibil si de incredere

Descoperiti cum Adobe JRun 4 va imputerniceste sa accelerati dezvoltarea si implementarea aplicatiilor dvs de ultima generatie pentru internet prin explorarea acestui tur cuprinzator. Experimentati imbunatatirile tehnologice gasite in JRun 4 prin revizuirea celor 10 caracteristici de top.

Pentru o privire amanuntita asupra lui JRun 4 utilizati lista de caracteristici de mai jos. Prin organizarea versiunii 4 in categorii, acesta reflecta probleme critice pentru dezvoltatorii Java - compatibilitate J2EE, productivitate, performanta si administrare - veti afla cum JRun 4 va va permite sa cresteti productivitatea, veti imbunatati fiabilitatea si veti simplifica administrarea serverului.

Puteti fie sa parcurgeti caracteristicile pagina cu pagina, fie sariti la oricare caracteristica listata mai jos.
 

COMPATIBILITATE J2EE 1.3

Compatibilitate certificata J2EE 1.3
Servlet-uri de top si performanta JSP
Suport superior EJB 2.0
PERFORMANTA SI FIABILITATE

Performanta inalta
- Urmarirea Performantei
- Grupare bazata pe tehnologia JINI
PRODUCTIVITATEA DEZVOLTATORULUI

- Implementare
- Modificari
- Dezvoltare si implementare EJB
- Open Tools Strategy
- Adobe Flash Remoting
- XDoclet Integration
- Tehnologie JRun Server Tags
PERSONALIZAREA ADMINISTRATIEI

- Arhitectura bazata pe servicii JMX
- Noua JRun Management Console
- Serviciu de autentificare personalizabil
- Set de instrumente OEM
MEDIU DESCHIS

- Suport pentru servicii web incorporat
- Java API pentru XML Parsing (JAXP)
- Java Message Service (JMS)
- Independenta platformei
- Integrarea Web Server
- Conectivitatea bazelor de date

Cerinte sistem

CERINTE SISTEM MINIME
 • 64 MB RAM (128 MB recomandat)
 • 40 MB spatiu disponibil pe hard-disk (80 MB recomandat)
SISTEME OPERARE SUPORTATE
 • Windows 98, Windows ME, Windows NT 4.0 SP6a, Windows 2000 SP3 sau mai nou, Windows XP, Windows Server 2003
 • Solaris 7, 8, 9, 10 (doar pentru platforme Sparc)
 • Red Hat Desktop Linux 6.2, 7.X, 8.0, 9
 • Red Hat Enterprise Linux 2.1, 3.0, 4.0
 • IBM AIX 4.3, 5L, v5.1, v5.2, v5.3
 • HP-UX 11.0, 11i (doar PA-RISC 1.1/2.0)
 • Turbolinux
 • SuSE Linux 7.2, 7.3, 8.x, 9.3
 • Mac OS X 10.2 sau mai avansat
  (Necesita JRun 4 Updater 4 sau mai avansat. Disponibil doar pentru descarcare.)
SERVERE WEB SUPORTATE
 • Apache HTTP Server
 • Microsoft IIS
 • Netscape Enterprise Server
 • iPlanet
 • SunOne
SUPORT JAVA VIRTUAL MACHINE (JVM)
 • Sun Java Virtual Machine 1.3.1 - 1.4.x
 • Sun Java Virtual Machine 1.5
  (Necesita JRun 4 Updater 5 sau versiuni mai avansate)
 • Sun Java Virtual Machine 1.6
  (Necesita JRun 4 Updater 7 sau versiuni mai avansate)
 • IBM Java Virtual Machine 1.3.1 sau versiuni mai avansate
  (IBM JDK 1.4.1 suportat pe Mac OSX cu JRun Updater 4 sau versiuni mai avansate.
  IBM JDK 1.4.x va fi suportat pe alte platforme intr-un Updater viitor)
SUPORT BAZA DATE JRun 4 include o inalta performanta a driverelor IV JDBC de la DataDirect Technologies pentru urmatoarele baze de date:
 • Oracle
 • Microsoft SQL Server
 • Sybase
 • DB2
 • Informix

Informatii produs

Ce este Adobe JRun 4?
Adobe Jrun 4 este un server de aplicatii utilizata pentru dezvoltarea si implementarea aplicatiilor Java. JRun 4 ofera viteza si fiabilitatea necesara sa implementati si sa gestionati aplicatiile dvs pentru internet bazate pe standarde. Plin de caracteristici pentru accelerarea implementarii si scalabilitatii puternice, JRun 4 este o platforma accesibila, elegant construita care permite servicii web cu o compatibilitate completa Java 2 Enterprise Edition (J2EE).

Cine ar trebui sa utilizeze JRun 4?
JRun 4 este un server de aplicatie care poate fi utilizat la orice nivel, de la departamente la organizatii la comercianti de software-uri. Accesibil si intuitiv, fiabil si scalabil, JRun 4 ofera organizatiilor tot ce au nevoie ca sa livreze aplicatii compatibile J2EE in timpul si bugetul alocat.

Cum functioneaza JRun 4 cu Flash MX?
JRun 4 ofera un mediu convingator pentru dezvoltarea de aplicatii pentru client care sunt conectate de datele de pe server. Cu suport incorporat pentru remote Flash Player, JRun 4 face conectarea la clientii de pe internet mai rapida si usoara.

Care sunt optiunile diferite de licentiere ale lui JRun 4?
JRun 4 este disponibil ca Developer Edition gratuit, o versiune complet comerciala, si o versiune de upgradare. Fiecare versiune a lui JRun 4 contine caracteristici de acces la toate API-urilor J2EE, la serviciile web si la caracteristicile cu valoare adaugata.

Cum pot evalua sau invata mai mult despre JRun 4?
JRun 4 Developer Version si 30-day Trial Version sunt acum disponibile pentru descarcare.

Ce baze de date suporta JRun 4?
JRun 4 suporta aproape toate bazele de date importante, incluzand MS SQL Server, Oracle, IBM DB2, Sybase, si Informix. Pentru o lista completa cu bazele de date suportate, va rugam sa cititi sectiunea cu cerintele de sistem.

Ce servere de web suporta JRun 4?
JRun 4 suporta majoritatea serverelor web, incluzand IIS, Apache, si iPlanet. Pentru o lista completa cu serverele web suportate va rugam sa cititi sectiunea cu cerintele de sistem.

Ce sisteme de operare suporta JRun 4?
JRun 4 suporta majoritatea sistemelor de operare, incluzand Microsoft Windows, Solaris, Linux, si HP-UX. Pentru o lista completa de sisteme de operare suportate si versiuni, va rugam sa vizualizati sectiunea cu cerintele de sistem.

Ce este JRun Management Console (JMC)?
JMC este o suita completa de instrumente de administrare, monitorizare si raportare a serverelor. Cu JMC, managerii de servere pot monitoriza, configura, ajusta si mentine servere JRun, aplicatii si grupari.

software

Categorii software