Adobe Photoshop Elements 9

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe Photoshop Elements 9 ofera optiuni puternice care fac usoara crearea de fotografii extraordinare, impartasirea rapida de amintiri cu Online Albums si creatii unice de imprimare, si organizare si protejare in mod automat a tuturor pozelor si clipurilor video.

Folositi optiunile Photomerge pentru a potrivi stilul pozelor, crearea de panorame mai cuprinzatoare si cadre de grup minunate, curatarea de scene si peisaje, si multe altele.

Logo Adobe Photoshop Elements 9

Adobe Photoshop Elements 9

Preturi Adobe Photoshop Elements 9

Versiuni Adobe Photoshop Elements 9

Adobe Photoshop Elements 9, RETAIL Mini Box, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65096861
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Photoshop Elements 9, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65089417
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Photoshop Elements 9

Photoshop Elements 9 - Poze extraordinare. Povesti uimitoare.

Pur si simplu nelimitat! Software-ul de editare foto Adobe Photoshop Elements 9 ofera optiuni puternice care fac usoara crearea de fotografii extraordinare, impartasirea rapida de amintiri cu Online Albums si creatii unice de imprimare, si organizare si protejare in mod automat a tuturor pozelor si clipurilor video.

Combinati cele mai bune elemente din mai multe poze, cu tehnologia Photomerge
Folositi optiunile Photomerge pentru a potrivi stilul pozelor, crearea de panorame mai cuprinzatoare si cadre de grup minunate, curatarea de scene si peisaje, si multe altele.
Obtineti cu usurinta un stil de fotografie favorit
Doriti sa imitati un stil de fotografie preferat, ca un dramatic contrast ridicat sau un frumos ton de culoare? Photomerge Style Match analizeaza calitatile stilistice ale oricarei fotografii alese si apoi aplica in mod automat aceste calitati unei alte fotografii.

Instant aduceti ordine sau reparati fotografiile
Este poza dvs. aglomerata cu fire de telefon, turisti sau masini trecatoare? Faceti elementele nedorite sa dispara cu o singura miscare a instrumentului imbunatatit Spot Healing Brush, care imbina frumos chiar si cel mai complex fundal. De asemenea, reparati instantaneu fotografiile vechi sau rupte pentru a permite imprimarea unor noi exemplare.

Impartasiti rapid fotografii si video pe Facebook
Impartasiti convenabil fotografii si video pe Facebook direct din Organizer, care automat optimizeaza media astfel incat sa arate cel mai bine.

 Obtineti aspectul potrivit
Accesati fiecare optiune de editare foto din cadrul planurilor de editare astfel incat sa puteti personaliza orice detaliu doriti.

Imprimati convenabil creatiile foto la domiciliu
Admirati si impartasiti toate fotografiile dvs. in calendare de perete personalizate, felicitari, albume foto pe care le puteti tiparii cu imprimanta de acasa.

Creati panorame mai cuprinzatoare
Creati cu usurinta cele mai aspectuase panorame de pana acum. Cu capabilitati imbunatatite de combinare, Photomerge Panorama umple marginile zimtate in timp ce impreuneaza automat mai multe fotografii orizontale sau verticale.

Creati efecte foto uimitoare
Creati cu usurinta efecte uimitoare care imbunatatesc fotografiile cu stil profesional. Noile editari ghidate (Guided Edits) va ajuta sa creati capodopere de arta pop, efecte de reflectie, efecte de fotografie in stilul camerelor LOMO, si mai multe.Creati fotografii cu straturi complexe
Aduceti un nou rafinament fotografiilor. Dezvaluiti o portiune a unei fotografii intr-o alta fotografie utilizand masti de straturi pentru a controla transparenta unor zone specifice.

Inspiratie creativa
Aduceti ideile la viata cu tutoriale relevante care apar atunci cand aveti nevoie de ele. Noi tutoriale va ajuta sa explorati posibilitatile creative.


 

 

Bucurati-va de suport multitouch pentru Mac
Profitati ce avantajul capacitatilor tehnologiei Mac multitouch.

Faceti tot cu un produs puternic dar usor de utilzat
Folositi Adobe Photoshop Elements 9 pentru toate nevoile legate de fotografie. Gestionati, editati si imbunatatiti fotografii; produceti creatii foto care arata exact asa cum doriti; partajati prin imprimare, pe web si pe dispozitive populare; protejati fotografii cu backup online gratuit de 2GB; si vizualizati poze orinde va aflati.

Treceti de la eronat la fenomenal in doar cateva secunde
Aplicati numai remediereile de fotografie pe care le doriti cu scurtaturi intr-un singur pas, ce albesc dintii si fac albastrul cerului mai vibrant. Cand efectuati ajustari de fotografie dintr-un singur pas - incluzand culoare, contrast, si iluminare - puteti sa alegeti rapid cel mai bun rezultat dintr-un grup de previzualizari de ajustare. De asemenea, selectati in acelasi timp o zona din fotografie si aplicati imbunatatiri si efecte cu singura miscare de pensula, si instantaneu eliminati aglomeratia si imbinati frumos fundalul unei fotografii.

Bazati-va pe asistenta pas cu pas
Doriti sa remediati cu usurinta o zgarietura, sa creati un efect de reflectie sau sa proiectati o pagina de album? Primiti ajutor in pasii cheie, pentru a obine rapid rezultatele dorite.

 Aratati-va creativitatea cu aspecte flexibile
Produceti creatii de imprimare uimitoare, cum a fi pagini de album, albume foto, calendare, si felicitari. Creati asa cum doriti - Produceti creatii foto in modul cel mai convenabil pentru dvs. multumita modurilor de proiectare de baza (Basic) si avansate (Advanced) ce va permit sa alegeti nivelul dvs. de control. Creati in minute utilizand sabloane proiectate profesional, sau lasati-va creativitatea libera si accesati fiecare optiune de editare foto direct din planul general. Obtineti noi si proaspe infatisari cu artwork-uri si sabloane.

Experimenteaza centrul de gestiune suprem
Nou pentru Mac OS! Organizati rapid toata media intr-un singur loc convenabil. Gasiti cele mai bune imagini si clipuri - sau fotografiile in care sunt doar anumite persoane - rapid, multumita optiunilor automatizate. Apoi introduceti-le intr-o larga gama de activitati creative si incepeti sa va bucurati de amintirile dvs.Transformati dramatic fotografiile cu noi optiuni usor de utilizat
Convertiti originalele in culori la nuante elegante de alb si negru, sau folositi ajustarea curbelor de culori pentru a obtine expunerea perfecta.

 

 Creati cu usurinta fotografia perfecta
Profitati de uimitoarea tehnologie Photomerge pentru a elimina din fotografie elementele ce distrag atentia, cu usurinta si doar cu cateva clicuri, creati poze de grup perfecte si panorame mai ample, si combinati elemente cu fete diferite pentru rezultate distractive.Impartasiti experinte in moduri noi si interesante pe web
Afisati fotografiile in albume online (Online Albums) unice cu alegerea sabloanelor animate, incluzand noile optiuni de partajare impreuna a fotografiilor si materialelor video, cu muzica. Tehnologia Adobe Flash permite utilizatorilor sa interactioneze cu fotografiile pentru o experienta distactiva. Impartasiti via galerii publice sau private - prietenii si familia nu vor avea nevoe sa se inregistreze pentru a putea vizualiza.Caracteristici organizare

Gasiti rapid, vizualizati, si protejati fotografiile si clipurile video dintr-un centru de gestiune media inteligent si convenabil.

Aduceti impreuna toate fotografiile si clipurile video
Importati poze cu usrinta
Cu un singur clic, mutati fotografii de pe cardul de memorie in calculator, conform preferintelor predefinite. Sau scanati mai multe fotografii in acelasi timp, si Adobe Photoshop Elements in mod automat imparte, indreapta, si salveaza fiecare fotografie separat.

Vedeti totul intr-un singur loc
Vizualizati fotografiile si clipurile video intr-o singura locatie convenabila. Fotografiile sunt instant organizate pe data, iar fotografiile inrudite pot fi automat grupate pe baza timpului sau al evenimentului unde au fost capturate.
Organizati vizual
V-ati saturat a cauta prin dosare si sa faceti clic pe nume de fisiere de nerecunoscut pentru a gasi fotografiile care aveti nevoie? Acum, clasificati si gsiti fotografii mai usor cu etichete vizuale care reprezintă oameni, locuri sau evenimente. Vizualizati imediat fiecare fotografie pe care le-ati facut pana acum cainelui dvs., de exemplu, facand pur si simplu clic pe eticheta sa vizuala.

Bucurati-va de suport pentru Windows 7 precum si multitouch pentru Windows si Mac
Folositi Photoshop Elements 9 pe noul sistem de operare Windows 7 si profitati de capabilitatile tehnologiei multitouch ale Windows si Mac.

Gasiti rapid ce doriti
Gasiti rapid cele mai bune fotografii
Nu mai este nevoie sa faceti clic prin zeci sau sute de fotografii pentru a le gasi pe cele bune. Utilizati auto analiza (Auto-Analyzer) pentru a avea media automat etichetata astfel incat sa puteti gasi cu usurinta fotografiile si materialele vdeo cele mai interesante si de cea mai buna calitate.

Gasiti rapid anumite persoane
Gata cu vanatoarea fotografiilor in care apar anumiti prieteni sau mebrii de familie. Folositi recunoasterea de persoane (People Recognition) pentru a identifica automat persoanele din fotografii astfel incat sa puteti gasi rapid pe acelea de care aveti nevoie.

Gasiti fotografiile care intrunesc cerintele dvs.
Aveti nevoie de anumite tipuri de fotografii si clipuri vdeo? Doar stabiliti criteriile si ele sunt reunite in mod automat intr-un album inteligent (Smart Album).

Cautati dupa orice cuvant cheie
Gasiti doar media pe care o cautati prin tastarea etichetelor de nume, date, si alte informatii de fisiere, intr-o caseta de cautare convenabila.

Creati rapid
Accelerati procesul de productie a creatiilor avand deshise si la indemana toate fotogafiile, paginile de album foto, si albume salvate, direct intr-un Project Bin dedicat.
Gasiti fotografiile dintr-o zi speciala
Navigati prin fotografiile capturate intr-o zi speciala utilizand convenabila vizualizare dupa data (Date View). Navigati dupa zile, saptamani, luni sau ani.

Gasiti fotografii dupa perioada de timp
Vizualizati fotografiile captate intr-o anumita perioada de timp facand clic pe intuitiva bara cronlogica (Timeline).

Cautare dupa metadate
Gasiti rapid si previzualizati orice fotogratie, indiferent unde sunt socate, cu parametrii extinsi de cautare cu metadate, incluzand numarul f-stop, modelul camerei digiale, si valorile de expunere.

Cautare precsa
Profitati de cautarile complexe cu puterea eticheteleor vizuale. Gasiti instant fotografiile in care este numai Jack, dar nu Jack si Jill, de exemplu.

Gasiti usor fotografii similare
Lasati Photoshop Elements sa gaseasca in mod automat fotografii care impartasesc caracteristici de ce culoare comune.

Vizualizati fotografiile asa cum doriti
Vizualizati fotografiile de practic oriunde
Aratati fotografiile dvs. preferate de la orice calculator conectat la Internet. Folositi organizatorul online, care arata si lucreaza exact ca un organizator de pe desktop, pentru a gasi fotografiile pe care le doriti. Asemenea, puteti vizualiza fotografii de pe dispozitivele mobile utilizand Adobe Photoshop Express.

Vedeti imaginea de ansamblu
Obtineti efectul complet pentru fotografii si clipuri video direct din organizator, cu examinari pe intreg ecranul care va permit sa faceti editari rapide fotografiilor, in timp ce le vizualizati.

Vedeti evolutia editarilor
Gasiti rapid si vizualizati toate versiunile precedente salvate ale unei fotografii. Photoshop Elements depoziteaza toate versiunile, cu cea mai recenta afisata prima, astfel incat sa puteti face clic o simgura data pentru a vedea fotografia originala si modificarile pe care le-ati facut in timp.
Alegeti cel mai bun cadru
Alegeti cea mai buna fotografie din mai multe similare, in timp ce le vizionati una langa alta, folosind comparatorul de fotografii (Photo Compare).

Puneti favoritele primele
Reduceti aglomeratia punand Photoshop Elements sa grupeze in mod automat fotografii simiare, una peste alta.

Cunoasteti unde sunt fotografiile dvs.
Accesati fiecare fotografie stocata pe calculatorul dvs. direct din organizator, de unde puteti folosi convenabila vizalizare pe dosare (Folder View) pentru a adauga, sterge sau muta dosare pe hard-disc.

Organizati si protejati fotografiile cu usurinta
Vedeti aceleasi fotografii pe fiecare calculator
Uitati de incercarea de a mentine manual fotografiile si clipurile video pe mai multe calculatoare. Cu sincronizarea automata, media adaugata sau editata pe un calculator va fi automat sincronizata pe altul.

Organizati fotografii din mers
Incarcati, impartasiti si accesati cu usurinta fotografiile facute cu smartphone-ul. Incarcarile mobile sunt adaugate in mod automat in organizatorul de pe desktop, si fotografiile sunt protejate prin copii de siguranta online.
Obtineti copii de rezerva ale amintirilor - planificarea operatiei nu este necesara
Nu va faceti griji cu privire la pierderea fotografiilor in cazul in care pierdeti calculatorul. Tineti in siguranta amintirile prin copii de rezerva online automate si 2GB spatiu de stocare gratuit - suficient pentru 1500 de fotografii. Adaugati cu usurinta mai mault spatiu pe msura ce aveti nevoie de el (obtineti 20GB prin pachetul Plus).


Caracteristici editare

Faceti ca fiecare fotografie sa arate cel mai bine cu optiuni de editare puternice dar usor de folosit.

Remediati instant defectele comune
Instant aduceti ordine sau reparati fotografiile
Este poza dvs. aglomerata cu fire de telefon, turisti sau masini trecatoare? Faceti elementele nedorite sa dispara cu o singura miscare a instrumentului imbunatatit Spot Healing Brush, care imbina frumos chiar si cel mai complex fundal. De asemenea, reparati instantaneu fotografiile vechi sau rupte pentru a permite imprimarea unor noi exemplare.

Go from flawed to phenomenal in seconds
Get just the photo fixes you're looking for with one-step shortcuts that whiten teeth or make skies a vibrant blue.

Treceti de la eronat la fenomenal in doar cateva secunde
Aplicati numai remediereile de fotografie pe care le doriti cu scurtaturi intr-un singur pas, ce albesc dintii si fac albastrul cerului mai vibrant.

Alegeti cel mai bun rezultat
Efectuati o gama completa de ajustari de fotografie comune - incluzand corecturi de culoare, contrast, si iluminare - cu doar un clic. Apoi alegeti cel mai bun rezultat dintr-un grup de previzualizari de ajustare.
Obtineti tonuri realiste ale pielii
Reglati cu usurinta tonurile pielii pentru un aspect mai natural, chiar si în fotografiile slab luminate.

Spuneti adio ochilor rosii
Lasati Photoshop Elements sa elimine in mod automat efectul de ochi rosii in timp ce descarcati pozele din camera foto. Sau puteti sa inlaturati ocii rosii din cadre individuale, fara a modifica fotografia.

Corectati distorsiunea lentilelor
Corectati cu usurinta distorsiunea lentilelor camerei foto de la marginea fotografiei si ectele de bolta (keystone) care exagereaza perspectiva.

Vedeti modificarile in vizualizari inainte si dupa
Verificati vizualizarile inainte si dupa in modul remediere rapida (Quick Fix) pentru a va asigura ca sunteti de acord cu modificarile efectuate.

Realizati cu usurinta editare avansata
Recompeti fotografii la orice dimensiunie - fara distorsiuni
Ati dorit vreodata sa modificati dimensiunea sau orientarea unei fotografii pentru a se potrivi unui cadru anume? Acum aveti posibilitatea sa redimensionati rapid - chiar sa schimbati la orentare peisaj la portret sau invers - fara a distorsiona elemente cheie cum ar fi persoane sau cladiri.

Retusati rapid pielea si neteziti alte suprafete
Neteziti suprafete pastrand in acelasi timp clare marginile si detaliile, cu filtrul Surface Blur care lucreaza minunat cu fotografii portret.

Bazati-va pe asisenta pas cu pas
Doriti sa reparati o zgarietura sau sa adaugati cu usurinta efecte foto uimitoare? Optiunile de editare ghidata (Guided Edit) va ajuta sa obtineti atat efecte de baza cat si artistice, prin ghidarea pas cu pas. Noi optiuni va ajuta sa adaugati fotografiilor imbunatatiri uimitare, cu stil profesional, pentru a crea portrete perfecte precum si arta pop, efecte de reflectie, iesiri din margini, si efecte de fotografie in stilul camerelor LOMO

Ajustati expunerea cu precizie
Ajustati cu usurinta culoarea, luminozitatea, si contrastul intr-o fotografie, sau utilizati ajustarea de curbe pentru a obtine expunerea perfecta.

Selectati rapid o zona pentru ajustare
Efectuati selectii de imagine in doar cateva secunde, astfel incat sa puteti ajusta cu usurinta anumite zone ale unei fotografii. Trasati pur si simplu selectia, si apoi utilizati glisoare pentru a face ajustarea sa se combine perfect cu fundalul.
Replicati cu usurinta elemente din fotografie
Doriti mai multe pasari pe cer sau flori pe camp? Replicati rapid elemente din fotografie utilizand instrumentul de clonare (Clone) pentru a copia o portiune a fotografiei si apoi adaugati-o in alta zona.

Obtineti cea mai buna culoare posibila
Controlati temperatura si tenta culorii cu glisoare usor de folosit.

Salvati fotografiile slab iluminate
Iluminati cu usurinta umbrele si reduceti stralucirea zonelor luminoase a fotografiilor captate in conditii de iluminare slaba.

Ajustati zone specifice
Ajustati expunerea unor zone specifice din fotografiile dvs. folosind unelte profesionale pentru camera obscura cum ar fi dodge, burn, si sponge.

Bucurati-va de suport imbunatatit pentru lucrul cu fisiere raw
Obtineti rezultate de cea mai buna calitate, prin efectuarea de editare nedistructiva pe fisiere de imagine in format brut, pentru o selectie larga de aparate foto igitale. Bucurati-va de control precis asupra ajustarilor de iluminare si culoare, si economisiti timp prin aplicarea simultana a aceluiasi set de ajustari mai multor imagini raw. Puteti vedea chiar si la schimbari in serie in momentul in care acestea sunt facute.

Vedeti intreaga gama de culori
Ajustati gama de culori pentru orice fotografie si vedeti schimbari in timp real in paleta histrorigrama.

Imbunatatiti artistic fotografiile
Creati fotografii cu straturi complexe
Aduceti un nou rafinament fotografiilor. Dezvaluiti o portiune a unei fotografii intr-o alta fotografie utilizand masti de straturi pentru a controla transparenta unor zone specifice.

Selectati si aplicati cu o singura trasare
Simultan selectati o zona specifica din fotografie si aplicati efecte incredibile, cu o singura trasare a instrumentului pensula inteligenta (Smart Brush). Imbunatatiti iluminarea, adaugati texturi bogate, si multe altele, cu opt librarii ce au mai mult de 50 de efecte sofisticate.

Creati cu usurinta imagini dramatice in ton alb si negru
Transformati dramatic originalele in culori prin convertire la nuante elegante de alb si negru. Previzualizari mari de imagini fac usoara si rapida obtinerea rezultatelor dorite.
Dati fotografiilor o noua dimensiune
Adaugati profunzime cu umbre, tesituri, strsluciri, si alte efecte, care pot fi aplicate automat la orice element plasat pe un strat.

Alegeti efectul sepia clasic
Dati fotografiilor un aspect clasic prin convertirea instanta la tonul sepia.

Aplicati instant efecte multiple
Stilizati fotografiile cu sute de filtre cool care va ajuta sa creati efecte fotografice din lumea reala, sa simulati pictura, lichefierea subiectilor, si multe altele. Combinati cu usurinta mai multe efecte, schimbati-le ordinea, si previzualizati-le in galeria de filtre (Filter Gallery).

Creati compozitii uimitoare
Creati panorame mai cuprinzatoare
Creati cu usurinta cele mai aspectuase panorame de pana acum. Cu capabilitati imbunatatite de combinare, Photomerge Panorama umple marginile zimtate in timp ce impreuneaza automat mai multe fotografii orizontale sau verticale.

Obtineti cu usurinta un stil de fotografie favorit
Doriti sa imitati un stil de fotografie preferat, ca un dramatic contrast ridicat sau un frumos ton de culoare? Photomerge Style Match analizeaza calitatile stilistice ale oricarei fotografii alese si apoi aplica in mod automat aceste calitati unei alte fotografii.

Obtineti cea mai buna expunere
Doriti sa capturati toate detaliile intr-o scena care include zone luminoase si intunecate? Capturati o fotografie folosind blitul si una fara, apoi Photomerge Exposure va combina cadrele intro singura fotografie perfect iluminata.

Eliminati rapid elementele nedorite dintr-o scena
Ati captat cinci cadre ale subiecului dvs., dar trecatorii si masinile va distrag de la scena in fiecare dintre ele. Folositi Photomerge Scene Cleaner pentru a elimina printr-o simpla trasare orice element care si-a modificat pozitia intre fotografii, si creati o compozitie cu doar aspectul pe care il doriti.
Creati poza de grup perfecta
Nu mai lasati niciodata o privire incruntata sau o pereche de ochi inchisi sa strice o poza de grup. Cu Photomerge Group Shot, combinati cu usurinta cele mai bune expresii faciale si limbaj al trupului dintr-o serie de poze de grup pentru a crea o compozitie unica perfecta.

Distrati-va cu inlocuirea de chipuri
Profitati de tehnologia de imbinare omogena a imaginilor pentru a combina ochi, nasuri, si alte trasaturi ale diferitelor chipuri pentru rezultate distractive. Probati trasatuile faciale ale celebritatii favorite, combinati-va trasaturile cu partenerul pentru a vedea cum ar putea arata urmasii dvs., si multe altele.

Combinati cu usurinta elemente din diferite fotografii
Luati elemente din diferite fotografii si combinati-le in scene noi. Separati rapid un obiect de fundalul sau sau inlaturati instant un fundal, apoi combinati elementele pentru a adauga rude intr-un portret de familie, sa puneti un pieten pe scena alaturi de interpretul lor preferat, si multe altele.

Incercati totul
Experimentati fara griji, stiind ca puteti instant sa anulati sau sa refaceti mai multe etape cu un singur clic.

Adaugati text si grafica
Spuneti povestea in text stilizat
Tastati titluri si etichete direct in fotografii si editati-le in orice moment. Alegeti cu usurinta corpuri de litera din meniul Font, care arata caractere pentru fiecare font.

Adaugati instantaneu forme
Decorati fotografiile cu forme geometrice, simboluri, stampile si buline de dialog, din libraria integrata.
Adaugati margini decorative
Decupati-va fotografiile in forme distractive cu un singur clic al Cookie Cutter, sau incatrati cu sute de margini decorative.

Beneficiati de tehnologia Adobe Photoshop
Primiti ajutor la timpul potrivit
Obtineti o multume de ajutor pentru a va aduce ideile la viata - sau doar sa incercati noi trucuri de editare - cu tutoriale relevante ce va ofera si mai multe modalitati de a va explora posibilitatile creative.

Folositi tehnologie lidera in domeniu
Creati imagini de cea mai inalta calitate cu software bazat pe tehnologie lidera in industrie Adobe Photoshop. Profesionistii se bazeaza pe ea de mai bine de o decada.
Procesati loturi de fotografii dintr-o data
Economisiti ore de efort prin procesarea automata a seturilor de fotografii. Eliminati efectul de ochi rosii, redenumiti, redimensionati, convertiti formate, ajustati nivele, adaugati text, si multe altele.


Caracteristici creatie

Produceti creatii pentru imprimare personalizate - incluzand albume foto, pagini de album, felicitari si calendare - ce arata exact asa cum doriti.

Incepeti mai rapid, cu optiuni flexibile de aspect
Incepeti sa creati rapid - nu este necasa experienta
Primiti sistenta pas cu pas pentru productia de creatii foto cum ar fi pagini de album, felicitari si etichete pentru CD/DVD. Pur si simplu alegeti ce fel de creatie doiti sa realizati apoi instrumentele si instructiunile necesare sunt puse imediat la dispozitie.

Creati asa cum doriti
Realizati creatii foto in modul cel mai convenabil pentru dvs. multumita modurilor de proiectare de baza (Basic) si avansate (Advanced) ce va vermit sa alegeti nivelul dvs. de control.

Obtineti aspectul potrivit
Accesati fiecare optiune de editare foto din cadrul planurilor de editare astfel incat sa puteti personaliza orice detaliu doriti.

Creati albume foto cu usurinta si flexibilitate
Ceati rapid albume foto cu aspect profesional, cu optiuni flexibile care va permit sa vizualizati extensii, sa rasfoiti prin album, si sa rearanjati pagini.

Creati prin simpla tragere-si-plasare
Plasati fotografii in machete flexibile, trageti pentru a redimensiona imaginile, si miscati cu usuinta fotografii oriunde in pagina.
Creati exact aspectul pe care l-ati imaginat
Personalizati toate elementele machetei alese: ajustati culori pentru a complementa mai bine fotografiile, adaugati noi elemente grafcice pentu a imbunatati personalizarea temei, si adaugati efecte de text cum ar fi umbre si straluciri.

Inramati fotografiile
Alegeti dintre rame de la traditionale, la elegante, la avant-garde.

Finisati pagini cu elemente perfecte
Navigati rapid prin sute de cadre, teme, fundaluri, miniaturi, si efecte in paleta Artwork, care include optiuni noi.

Utilizati imagini raw de inalta calitate in creatiile dvs. foto
Profitati de avantajul unui flux de lucru mai lin cand folositi imagini brute in creatiile dvs. fotografice. Photoshop Elements automat optimizeaza fisierele raw pentru uz in machete de albume foto, pagini de album, si multe altele.

Creati si salvati documente mutipagina
Gasiti, deschideti, si editati albume si colectii cu usurinta. Continutul fiecarui album ese alvat impreuna intr-un singur document complet.

Creati si imprimati de la domiciliu
Imprimati convenabil creatiile foto la domiciliu
Admirati si impartasiti toate fotografiile dvs. in calendare de perete personalizate, felicitari, albume foto pe care le puteti tiparii cu imprimanta de acasa.

Profitati din plin de hartia foto
Puneti fotografiile in pachete de fotografii (Picture Packages) care va permit sa imprimati fotografii de la imprimanta de birou intr-o varietate de de aspecte flexibile.
Adauga instantaneu legende
Adauga legende, date, sau alte texte la machetele de imprimare cu coar cateva clicuri.

Tipariti foi de contact
Tipariti instant o foaie de contact cu fotografiile dvs. pentru referinta viitoare.


Caracteristici partajare

Partajati rapid fotografiile cu familia si prietenii prin intermediul Facebook, pagina web personala, Yahoo! Maps, si mai multe.

Creati si partajati on-line
Impartasiti experinte in moduri noi si interesante pe web
Afisati fotografiile in albume online (Online Albums) unice cu alegerea sabloanelor animate, incluzand noile optiuni de partajare impreuna a fotografiilor si materialelor video, cu muzica. Tehnologia Adobe Flash permite utilizatorilor sa interactioneze cu fotografiile pentru o experienta distactiva. Impartasiti via galerii publice sau private - prietenii si familia nu vor avea nevoe sa se inregistreze pentru a putea vizualiza.
Permiteti spectatorilor sa descarce cadrele lor favorite
Permiteti spectatorilor sa descarce orice cadru prefera din albumele partajate. Ei chiar pot plati pentru a avea fotografiile imprimate profesional.

Partajati fotografii in timp ce sunteti in miscare
Fara laptop, nicio problema. Impartasiti cu usurinta fotografiile de pe telefonul mobil si alte dispozitive folosind Photoshop Express.

Partajati în mai multe moduri dintr-un loc convenabil
Impartasiti rapid fotografii si video pe Facebook
Impartasiti convenabil fotografii si video pe Facebook direct din Organizer, care automat optimizeaza media astfel incat sa arate cel mai bine.

Creati mini-clipuri video distractive
Convertiti cu usurinta o serie de fotografii in mini-clipuri video captivante. De exemplu, luati o serie de fotografii in actiune utilizand modul de capare in rafala al camerei foto digitale, apoi lasati Photoshop Elements sa le puna cap la cap pentru a crea o senzatie de miscare. (numai sub Windows)

Spuneti o poveste mai buna, cu o expunere de diapozitive particularizata
Creati o expunere de diapozitive distractiva, cu titluri, efecte de panoramare si marire in stil de documentar, tranzitii uimitoare, naratiuni vocale, si muzica. (numai sub Windows)
Vizualizati fotografii pe TV
Profitati de avantajul compatibilitatii cu Windows Media Center pentru a afisa fotografii si expunere de diapozitive pe TV. (numai sub Windows)

Trimiteti e-mail foto personalizat
Trimiteti fotografii intr-un e-mail tematic, cu texte si fundaluri care va ajuta sa va expuneti mai bine povestea. Photoshop Elements ofera sabloane de e-mail distractive si optimizeaza automat fotografiile astfel ca ele sa se descarce mai repede, sa arate bine, si sa nu supraincarce casuta de e-mail a prietenilor. (numai sub Windows)


Cerinte de sistem

Windows

Mac OS

software

Categorii software