Adobe Photoshop Lightroom 3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: AdobeProgramul Adobe Photoshop Lightroom 3 va ajuta sa scoateti ce e mai bun din fotografiile dvs, fie ca perfectionati o singura imagine, cautati zece, prelucrati sute sau organizati mii. Creati imagini incredibile care sa imprezioneze audienta. Experimentati fara teama cu instrumente de editare de ultima generatie. Gestionati cu usurinta imaginile dvs. si prezentati munca dvs cu layout-uri elegante, slideshow-uri si galerii web, dar si pe site-uri populare de prezentare a fotografiilor. Totul dintr-o aplicatie rapida, intuitiva.

Daca sunteti un amator avansat sau un fotograf profesionist, aveti nevoie de o gama larga de instrumente pentru a mentine proiectele dvs. digitale, creative si organizate. Lightroom ofera tot ce aveti nevoie intr-un singur pachet.

Lightroom 3 livreaza o gama noua de caracteristici si capacitati imbunatatite, inclusiv o performanta mai rapida, nou - reducere de zgomote, corectarea lentilelor, suport pentru fisiere video DSLR, slideshow-uri video cu muzica usor de impartasit si multe altele.

Logo Adobe Photoshop Lightroom 3

Adobe Photoshop Lightroom 3

Preturi Adobe Photoshop Lightroom 3

Versiuni Adobe Photoshop Lightroom 3

Adobe Lightroom 3, RETAIL, multiple platforme, 1 utilizator, engleza

65064075
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Lightroom 3, UPGRADE, multiple platforme, 1 utilizator, engleza

65064155
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Photoshop Lightroom 3

Adobe Photoshop Lightroom 3 - Simplifica fotografierea de la inceput pana la sfarsit

Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 va ajuta sa scoateti ce e mai bun din fotografiile dvs, fie ca perfectionati o singura imagine, cautati zece, prelucrati sute sau organizati mii.

Creati imagini incredibile care sa imprezioneze audienta. Experimentati fara teama cu instrumente de editare de ultima generatie. Gestionati cu usurinta imaginile dvs. si prezentati munca dvs cu layout-uri elegante, slideshow-uri si galerii web, dar si pe site-uri populare de prezentare a fotografiilor. Totul dintr-o aplicatie rapida, intuitiva.
 

CE ESTE LIGHTROOM?


Daca sunteti un amator avansat sau un fotograf profesionist, aveti nevoie de o gama larga de instrumente pentru a mentine proiectele dvs digitale creative si organizate. Lightroom ofera tot ce aveti nevoie intr-un singur pachet.
NOU IN LIGHTROOM 3


Lightroom 3 livreaza o gama noua de caracteristici si capacitati imbunatatite, inclusiv o performanta mai rapida, nou - reducere de zgomote, corectarea lentilelor, suport pentru fisiere video DSLR, slideshow-uri video cu muzica usor de impartasit si multe altele.


FUNDATIA FOTOGRAFIEI DVS. DIGITALE

 

Creati imagini uimitoare

Obtineti aspectul dorit din fiecare fotografiere cu ajutorul instrumentelor de prelucrare a imaginilor care va ajuta sa modificati cu usurinta contrastul, sa ajustati culorile, sa convertiti in imagini alb-negru, sa adaugati granulatie, sa reduceti zgomotele, sa ajustati claritatea si multe altele. Vezi video
Simplifica fotografia digitala

Fiti mai creativ si economisiti timp cu ajutorul asistentei rapide si intuitive care va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru a edita, gestiona si prezenta eficient imaginile dvs. Vezi video
Surprindeti

Exprimati-va viziunea cu stil si impact utilizand layout-uri de imprimare personalizate si flexibile, slideshow-uri video cu muzica, galerii web elegante si integrare simplificata cu site-uri foto online de partajare, incluzand Facebook, SmugMug si Flickr, un serviciu Yahoo!. Vezi video


Ce este Lightroom?

Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 uneste ceea ce aveti nevoie in fotografia digitala intr-un singur pachet rapid si intuitiv. Creati ceva frumos. Exprimati-va viziunea. Impresionati audienta.

Lightroom va ajuta sa ajungeti acolo cu intstrumente de care aveti nevoie sa creati imagini fantastice, sa gestionati toate fotografiile dvs si sa le prezentati cu stil si impact.

CREATI IMAGINI FANTASTICECREATI IMAGINI FANTASTICE

Mai presus de orice, imaginile dvs sunt cele care conteaza. Faceti-le sa arate atat de bine pe cat v-ati imaginat utilizand instrumentele de varf in prelucrare a imaginilor din Lightroom. De la expunere sofisticata si control asupra culorii pana la reducerea superioara a zgomotului si ascutimii acestuia, Lightroom va ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea imagini fantastice.
 

Instrumente de varf pentru editare

Creati aspectul perfect pentru fiecare imagine fie ca fotografiati brut sau JPEG - Lightroom include o gama larga de instrumente de varf pentru prelucrarea imaginilor. Faceti ajustari per ansamblu ale culorii si contrastului, utilizati pensule flexibile si editati zone vizate ale fotografiilor dvs, convertiti in imagini alb-negru, reduceti zgomotele, ajustati claritatea si multe altele.
Editare nedistructiva

Experimentati fara teama cu cat de multe comenzi de editare doriti, a imaginii, imbunatatiri si infatisari. Lightroom este un mediu nedistructiv care va incurajeaza sa va explorati creativitatea. Imaginile dvs originale sunt in siguranta si nealterate, si este usor sa inversati anumiti pasi sau sa salvati mai multe versiuni a oricarei fotografii.
Dezvoltati presetari

Aplicati aspectele favorite - inclusiv seturi complexe de ajustari - cu un singur clic utilizand presetari. Multe dintre ele sunt incluse si puteti sa creati si sa salvati presetarile proprii.
Integrare cu Adobe Photoshop CS5

Selectati mai multe fotografii din Lightroom si deschideti-le cu usurinta in Photoshop CS5 pentru a le fuziona intr-o panorama, o fotografie High Dinamyc Range (HDR) sau compozitii creative. Vizualizati editarile dvs inapoi in Lightroom.


SIMPLIFICATI FOTOGRAFIEREA DIGITALASIMPLIFICATI FOTOGRAFIEREA DIGITALA

Lightroom stimuleaza creativitatea dvs si va economiseste timp. Construit sa fie rapid, intuitiv si usor de utilizat, este asistentul eficient de care aveti nevoie - un set puternic de instrumente pentru activitatile fotografice, fie ca ajustati o imagine, cautati zece, prelucrati sute sau organizati mii.
 

Tot ce aveti nevoie pentru fotografiile dvs. intr-un singur pachet

Obtineti rapid tot ce e mai bun din fotografiile dvs cu un program dovedit si rafinat care ofera instrumente eficiente pentru toate activitatile dvs legate de fotografii. Puteti edita, gestiona si prezenta toate imaginile dvs cu o singura solutie integrata.
Moduri eficiente de vizualizare si selectare a imaginilor

Vizualizati, evaluati si selectati imaginile dvs rapid si clar cu caracteristici flexibile de vizualizare a imaginilor. Mariti instant o imagine sau comparati mai multe. Ascundeti fundalul si interfata aplicatiei pentru a va putea concentra pe ceea ce conteaza cel mai mult - imaginile dvs.
Performanta si proiectare imbunatatite

Editati rapid o fotografie sau lucrati eficient cu librarii de pana la sute sau mii de imagini. Performanta deja imbunatatita a lui Lightroom a fost si mai mult accelerata in Lightroom 3. Importati imagini mai rapid si mai usor. Aplicati aceleasi setari Develop tuturor fotografiilor intr-un grup simultan utilizand presetari sau caracteristica de sincronizare.
Mediu intuitiv

Bucurati-va de libertatea, creativitatea si productivitatea care provine din munca din interiorul unui mediu intuitiv perfect proiectat pentru activitatile dvs. Comenzile din Lightroom sunt usor de manevrat si va permit sa lucrati cu usurinta.
Gestionarea imaginilor

Fiti organizati si gasiti imagini rapid cu ajutorul caracteristicilor de gestionare. Grupati cu usurinta fotografii in colectii, atribuiti rapid evaluari ce pot fi cautate si cuvinte cheie unei singure imagini sau chiar sute, gestionati libraria dvs pe cuprinsul mai multor unitati de stocare si sortati sau cautati fotografii utilizand diferite criterii.
Comunitatea Lightroom

Faceti schimb de sfaturi, experiente, presetari Develop si multe altele cu o comunitate infloritoare la nivel mondial, de utilizatori Lightroom si fotografi, exact ca si dvs in multe locatii online si offline.


SURPRINDESURPRINDETI

Ati fotografiat imaginile dvs pentru ca aveau o insemnatate. Utilizati Lightroom pentru a comunica acea insemnatate cu stil si impact. Creati pachete personalizate pentru imprimare, slideshow-uri video dinamice cu muzica si galerii web elegante. Si prezentati imaginile dvs utilizand noua integrare simplificata cu site-uri de partajare a fotografiilor.
 

Layout-uri personalizate pentru imprimare

Prezentati cu usurinta fotografiile dvs in cea mai buna forma a lor cu un motor de imprimare de inalta calitate si layout-uri personalizate pentru imprimare care va permit sa imprimati mai multe copii a unei singure sau mai multor imagini pe o singura coala de hartie.
Publicare online flexibila pentru partajarea fotografiilor si feedback

Prezentati cu usurinta munca dvs si pastrati imaginile dvs web proaspete postand imaginile dvs online direct din Lightroom Library. Suport pe doua cai - pentru incarcarea si vizualizarea feedback-ului online in Lightroom Library - care este deja incorporat pentru Facebook, SmugMug si Flickr, un serviciu Yahoo!.
Slideshow-uri video cu muzica usor de impartasit

Prezentati imaginile dvs clientilor, prietenilor sau familiei cu mai mult stil si fler utilizand slideshow-uri elegante cu muzica - impartasiti-le cu usurinta exportandu-le ca videoclipuri, chiar si in HD.


Adobe Photoshop Lightroom 3PENTRU PROFESIONISTI: IMBUNATATITI REZULTATELE

Lightroom este un asistent de nepretuit pentru fotografii profesionisti. Jonglati cu termene-limita, prelucrati si livrati probe, solicitati feedback de la clienti, generati imagini finalizate si promovati-va. Utilizati Lightroom pentru a face totul mai bine si mai rapid.


 

Mai mult timp pentru fotografiere si promovare

Economisiti timp pentru a fotografia mai mult si pentru a depune mai mult efort pentru a va promova pe dvs si fotografiile dvs. Importati si revizualizati imagini rapid, generati probe cu ajutorul operatiilor grupate care va economisesc timp, imprimati-le si incarcati-le cu usurinta pentru feedback si aprobare, perfectionati si livrati alegerea clientilor. Lightroom manevreaza tot fluxul de munca post-fotografiere intr-o singura aplicatie rapida si intuitiva.
Nu pierdeti niciodata o posibila vanzare

Gestionarea superioara a imaginilor, etichetarea de cuvinte cheie si caracteristicile de cautare din Lightroom va permit sa gasiti si sa reutilizati cu usurinta orice fotografie din libraria de imagini. Faceti reclama brand-ului dvs prin incorporarea numelui sau logo-ului dvs in imaginile dvs cu noile functii de filigramare, care va permit sa ajustati dimensiunea, pozitia si opacitatea.
Mai multe optiuni de promovare a muncii dvs.

Promovati munca dvs cu un impact mai mare uitlizand optiuni de productie cuprinzatoare in Lightroom. Creati pachete de imprimare personalizate si slideshow-uri video cu muzica, elegante si usor de impartasit. Mentineti cu usurinta un portofoliu web fresh, constant actualizat cu ajutorul caracteristicilor flexibile de publicare online care va permit sa postati cu usurinta imagini pe propriul site web sau site-uri de partajare a fotografiilor selectate.


CREATI IMAGINI UIMITOARE

Obtineti aspectul dorit din fiecare fotografiere cu ajutorul instrumentelor de prelucrare a imaginilor care va ajuta sa modificati cu usurinta contrastul, sa ajustati culorile, sa convertiti in imagini alb-negru, sa adaugati granulatie, sa reduceti zgomotele, sa ajustati claritatea si multe altele.

Creativitate si flexibilitate
 

Mediu non-distructiv

Dati frau liber creativitatii dvs intr-un mediu nedistructiv care va incurajeaza sa explorati. Imaginile dvs originale sunt in siguranta si nealterate, si este usor sa inversati anumiti pasi sau sa salvati mai multe versiuni a oricarei fotografii.
Urmarirea ajustarilor de editare

Faceti mai multe ajustari unei imagini pastrand libertatea de a anula greselile dvs sau sa incercati ceva diferit mai tarziu. Panoul History urmareste automat schimbarile dvs cu intrari de text usor de inteles pe masura ce editati. Adaugati seturi de puncte in panou oricand pentru a va putea intoarce oricand la acele versiuni ale fotografiei.
NOU - Prelucrare superioara a imaginilor

Obtineti tot ce e mai bun din imaginile dvs cu ajutorul comenzilor de prelucrare a imaginilor de ultima ora, care lucreaza cu fisiere brute din mai mult de 290 de modele de camere, cu fisiere precum JPEG, TIFF si multe altele. Faceti ajustari per ansamblu ale culorii si contrastului, utilizati pensule flexibile si editati zone vizate ale fotografiilor dvs, convertiti in imagini alb-negru, reduceti zgomotele, ajustati claritatea si multe altele.
Comparatii Before-and-after

Obtineti o imagine mai clara asupra ajustarilor de editare prin vizualizarea unei imagini originale pusa langa versiunea imaginii care arata efectele editarii dvs pe masura ce le faceti.
Pensule selective de editare

Extindeti controlul creativitatii cu o pensula flexibila care va permite sa ajustati zone selectate din imaginile dvs pentru a obtine aspectul dorit.


Tonuri si culori
 

Conversie avansata alb-negru

Obtineti un control puternic dar subtil asupra calitatii tonale care fac sau distrug imagini alb-negru. Glisari familiare va permit sa ajustati cu precizie amestecul de informatie de la opt canale de culoare atunci cand convertiti in tonuri de gri.
Editare avansata a nuantei, saturatiei si luminozitatii

Imbunatatiti saturatia culorii sau eliminati culori de distributie cu un control individual asupra a opt canale de culori, fiecare pentru nuanta, saturatie si luminozitate.
Instrumente simplificate pentru ajustarea curbelor tonale

Faceti ajustari rapide si intuitive luminii, tonurilor de mijloc si umbrelor in imaginile dvs cu glisoare sau intrari numerice. Sau apasati pe o regiune a unei imagini pentru a ajusta direct partea curbei care corespunde valorii de ton a acelei regiuni.


Detaliu si corectie
 

NOU - Reducerea superioara a zgomotului

Obtineti rezultate uimitoare cu un aspect natural din imaginile dvs ISO cu ajutorul tehnologiei de ultima ora de reducere a zgomotului. Nu veti mai avea nevoie de altceva inafara de ce este incorporat in Lightroom 3 pentru a obtine cele mai clare imagini la orice ISO.
NOU - Corectarea lentilelor

Perfectionati rapid si usor imaginile dvs prin reducerea automata a defectelor lentilelor precum distorsiuni geometrice, defecte cromatice si vignetare cu profile cu un singur clic. Chiar si imaginile facute cu cele mai bune lentile vor fi imbunatatite.
Intelligent sharpening

Creati imagini clare, cu un aspect natural, indiferent daca sunt destinate imprimarii, slideshow-urilor sau galeriilor web. Intelligent Sharpening va permite sa imbunatatiti detaliile fara sa introduceti obiecte daunatoare, si puteti adapta claritatea pentru diferite utilizari.
Corectii de perspectiva

Obtineti rezultate cu un aspect natural prin aplicarea de corectii de perspectiva puternice si nedistructive imaginilor dvs. Reduceti sau eliminati distorsiunile care pot aparea, de exemplu, cand faceti o fotografie cu camera indreptata in sus, facand cladirile sa para ca sunt aplecate pe spate, in imaginile dvs.
Inlaturarea efectului Red-eye

Eliminati instant efectul red-eye din fotografiile facute cu blitz.

Dust-busting

Eliminati cu usurinta pete si fire de praf care distrag atentia din imaginile dvs, cu un singur clic.

NOU - Simularea granulatiei din filme

Utilizati noi glisoare pentru a controla cu usurinta cantitatea, dimensiunea si rugozitatea granulatiei pe care o puteti adauga imaginilor dvs pentru a simula aspectul de film.


SIMPLIFICATI FOTOGRAFIILE DVS DIGITALE

Cresteti creativitatea, economisiti timp si bucurati-va de fotografie mai mult cu un asistent rapid si intuitiv ce va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru a gestiona, edita si prezenta mai eficient imaginile dvs.

Economisiti timp si lucrati eficient
 

Un sigur set de instrumente pentru activitatile dvs pentru fotografii

Obtineti tot ceea ce aveti nevoie pentru fotografiile dvs digitale intr-un singur pachet ce include ceea ce aveti nevoie pentru a gestiona, perfectiona si prezenta toate imaginile dvs.
Mediu intuitiv

Fiti mai productiv si eficient si bucurati-va de libertatea si creativitatea ce provine prin munca din interiorul unui mediu intuitiv perfect proiectat pentru activitatile dvs. Comenzile si mediul intuitiv din Lightroom sunt usor de manevrat si va permite sa lucrati cu usurinta.
NOU - Suport pentru fisierele video

Simplificati lucrul dvs cu imaginile prin gestionarea fisierelor video si imaginilor statice in aceeasi aplicatie eficienta. Noul suport pentru fisiere video din majoritatea camerelor SLR va permite sa gestionati atat imagini statice cat si fisiere video in Lightroom 3 Library.
NOU - Performanta accelerata

Faceti ca activitatile dvs legate de fotografiile digitale sa fie finalizate rapid pentru a avea mai mult timp pentru a fotografia si promova munca dvs. Performanta deja imbunatatita a lui Lightroom a fost si mai mult accelerata in Lightroom 3, economisind timp de la prima privire pana la imaginea finala.
Ajustari cu un singur clic pentru mai multe imagini

Economisiti timp cand prelucrati imagini prin aplicarea acelorasi setari Develop tuturor fotografiilor intr-un grup simultan utilizand presetari sau caracteristica de sincronizare. De exemplu, corectati expunerea dintr-o intreaga fotografiere sau convertiti toate imaginile in imagini alb-negru.
NOU - Tethered shooting

Importati si vizualizati instant imagini pe masura ce le fotografiati cu ajutorul „capturilor legate”, disponibile pentru camere selecte. Utilizati-o pentru a efectua verificari extrem de detaliate si imediate a imaginilor, luminii sau setarilor de fotografiere. Sau primiti feedback instant de la clienti sau subiecti.
Integrare cu Tight Photoshop

Selectati una sau mai multe fotografii si apoi deschideti-le automat in programul Adobe Photoshop pentru a efectua editare detaliata, la nivelul pixelilor sau de a fuziona mai multe imagini intr-o panorama, o fotografie HDR sau o compozitie creativa. Dupa ce ati efectuat editarile in Photoshop, vizualizati rezultatele imediat inapoi in Lightroom.
Dezvoltare presetari

Economisiti timp prin aplicarea de infatisari favorite imaginilor. Cand ati perfectionat o infatisare care va place in mod deosebit pentru o imagine - un efect alb-negru cu un contrast mare sau o infatisare de culoare suprasaturata, spre exemplu - pur si simplu salvati setarile ca si presetari si aplicati-le pe alte imagini oricand doriti. Multe presetari sunt deja incluse in Lightroom, si multe alte mii sunt disponibile in comunitatea infloritoare Lightroom din lumea larga a fotografilor si expertilor.
Performante rapide pe cuprinsul mai multor platforme de operare

Accelerati activitatile de zi cu zi legate de imagini si prelucrati-le mai rapid profitand de suportul pentru mai multe platforme de operare pe 64-biti. Utlizati capacitatile de manevrare a memoriei a celor mai noi versiuni Mac OS si Windows.
Suport pentru fisiere video DSLR

Profitati de noul suport pentru fisierele video de pe majoritatea camerelor SLR, care va permite sa gestionati cu usurinta si sa gestionati atat imaginile statice cat si fisierele video, impreuna.
Versiuni de imagini

Lasati Lightroom sa urmareasca toate schimbarile pe care le faceti unei imagini in panoul History, cu cate seturi de puncte memorate doriti. Apoi schimbati intre versiunile unei imagini cu un singur clic de mouse.
Suport pentru mai multe monitoare

Obtineti si mai multa viteza si eficienta utilizand un al doilea monitor pentru a mari spatiul de lucru.
Filigranarea imaginilor

Imprimati cu usurinta identitatea dvs sau brand-ul dvs in imaginile dvs cu mai multe optiuni de personalizare a aspectului lor. Noul instrument de filigranare va permite sa aplicati text sau grafica de filigranare unei fotografii cu marime, pozitie si opacitate ajustabila.
Instrumente de gestionare si rafinare a mai multor imagini simultan

Importati, redenumiti, grupati si prelucrati automat orice numar de imagini de pe camere foto sau de pe cardul de memorie al camerelor atunci cand sunt conectate la computerul dvs.


Organizare si gestionare
 

Instrumente extinse de gestionare a imaginilor

Profitati de un set puternic de caracteristici de gestionare a imaginilor pentru a organiza fotografiile dvs, de a le evalua si eticheta cu flexibilitate, si sa le gasiti usor utilizand o gama larga de etichete cu metadate si informatii.
Colectii

Grupati cu flexibilitate fotografii in conformitate cu criteriile sau logica de organizare care se potriveste cel mai bine felului in care lucrati si subiectilor pe care ii fotografiati. Este la fel de usor ca selectarea fotografiilor si denumirea colectiei. Reveniti la colectii cu un singur clic, si modificati cu usurinta continutul acestora oricand.
Optiuni pentru vizualizari multiple

Vedeti si evaluati imaginile dvs rapid si clar utilizand vizualizarea Grid pentru a naviga grupuri mari de fotografii, vizualizarea Compare pentru a vedea imaginile selectate una langa cealalta, si vizualizarea Loupe pentru a mari pana la cel mai fin detaliu. Schimbati instant intre vizualizari cu un singur clic de mouse.
Gestionarea fotografiilor offline

Lucrati cu fotografii in Lightroom Library chiar si cand fisierele cu imagini originale sunt stocate pe dispozitive cu hard-disk-uri externe sau discuri DVD care nu sunt momentan conectate la computerul dvs.
Marire rapida

Verificati claritati esentiale si vizualizati detalii fine prin marirea si micsorarea unei zone dintr-o imagine, prin comenzi simple din tastatura sau cu un singur clic.
Conversie DNG

Asigurati-va de cea mai extinsa compatibilitate si securitate de arhivare a fisierelor cu imagini in format brut prin conversia acestora in formatul universal DNG. Convertiti fisiere care se afla deja in Library, oricand, sau convertiti noi imagini importate.


Cautarea, gasirea si sortarea imaginilor
 

Redenumirea fisierelor

Faceti imaginile dvs mai usor de gasit si sortat prin crearea unui sistem de denumire mai folositor si logic decat numele de fisiere initiale oferite de camera dvs. Apoi redenumiti fotografiile dvs individual, in grupuri sau automat pe masura ce sunt importate de pe camera, carduri de memorie sau dosare de pe computer.
Cautare si sortare avansata

Utilizati o gama larga de criterii de filtrare, cautare si sortare a metadatelor, pentru a gasi rapid fotografia dorita, fie ca libraria dvs contine sute, zeci sau mii de imagini.
Suport pentru metadate IPTC/EXIF/XMP

Faceti fotografiile dvs mai usor de identificat, urmarit si analizat. Lightroom acceseaza, pastreaza si va permite sa editati un set cuprinzator de intrari de metadate, incluzand datele standard IPTC, EXIF si XMP.
Personalizarea cuvintelor cheie

Urmariti fotografiile dvs. cu ajutorul cuvintelor cheie care au sens pentru dvs - doar tastati si aplicati.

Sortare manuala a fotografiilor

Sortati liber fotografiile dvs in orice ordine doriti prin selectarea oricarui numar de imagini in Library si apoi trageti-le intr-o noua locatie in grila. Este atat de simplu!
Importul sau exportul seturilor de cuvinte cheie

Creati un sistem pentru urmarirea si categorisirea imaginilor dvs cu ajutorul cuvintelor cheie si apoi sincronizati cu usurinta acel sistem intre diferite computere. Exportati seturile de cuvinte cheie pe fisiere externe si importati noi seturi oricand aveti nevoie. Este usor sa le transferati de la un computer la altul.
Stantarea unei singure sau unui grup de metadate

Adaugati cate informatii doriti unei fotografii, fie individual sau unor grupuri de imagini selectate. Stocati seturi de metadate ca presetari si aplicati-le unei singure fotografii sau pe sute de fotografii cu un singur clic.


Import si Export
 

NOU - Importare usoara a imaginilor

Economisiti timp cu importul rapid de imagini. Noua interfata proiectata pentru import este usor de setat si navigat, cu indicatii vizuale clare cu locul in care fotografiile dvs vor fi locate si cum vor fi organizate dupa ce le-ati importat.
Presetari ce economisesc timp pentru import sau export

Salvati cu usurinta setarile cele mai frecvent folosite ca metadate, cuvinte cheie, reguli de numire si multe altele. Aplicati presetarile dvs oricand, inclusiv pe import, si creati presetari personalizate de export.
Metadata stamp on import

Combinati eficient activitatile de gestionare a imaginilor prin aplicarea metadatelor obisnuite sau presetari de metadate imaginilor pe masura ce le importati.
Stampilarea cu metadate pe iesiri

Adaugati stampile cu metadate cu drepturile dvs de autor, instructiuni de a va contacta sau alte informatii fiecarei fotografii pe care o imprimati sau o publicati.


PRODUCETI IMPACT

Exprimati-va creativitatea si viziunea, si creati un impact cu fotografiile dvs utilizand layout-uri de imprimare personalizate extrem de flexibile, slideshow-uri elegante, galerii web si site-uri online pentru partajarea fotografiilor.

Imprimare

NOU - Layout-uri de imprimare mai flexibile

Prezentati munca dvs in mai multe formate creative utilizand layout-uri de imprimare personalizabile, pe care le puteti salva ca template-uri reutilizabile. Cu noul instrument de creare a layout-urilor de imprimare ce pot fi personalizate, puteti trage o imagine sau mai multe imagini pe o pagina si le puteti redimensiona sau repozitiona dupa bunul plac.

Partajare
 

NOU - Integrare cu partajare online

Impartasiti imaginile dvs cu usurinta pe Facebook, SmugMug si Flickr, un serviciu Yahoo!. Incarcati fotografiile dvs direct pe aceste site-uri de partajare din interiorul Lightroom Library. Cand prietenii sau clientii posteaza comentarii si evaluari pe galeriile dvs, puteti vizualiza imediat feedback-ul lor in Lightroom 3 Library alaturi de imaginile dvs.
NOU - Slideshow-uri video cu muzica usor de impartasit

Prezentati imaginile dvs clientilor, prietenilor sau familiei cu mai mult stil si fler utilizand slideshow-uri elegante cu muzica. Slideshow-urile sunt usor de creat si le puteti impartasi cu usurinta exportandu-le ca videoclipuri, chiar si in HD.
Publicare cu un singur clic pe site-ul dvs

Exportati galeriile dvs compatibile cu HTML sau Adobe Flash direct pe internet cu un singur clic. Doar salvati-va informatiile de pe server ca si presetari FTP, si nu este nevoie de o aplicatie separata.
Publicati galerii web in HTML sau Flash

Prezentati cu usurinta fotografiile dvs intr-o galerie web compatibila HTML sau Adobe Flash Player, pe care o puteti previzualiza inainte de publicare. Economisiti timp prin incarcarea galeriei direct din Lightroom 3 si prin utilizarea template-urilor pentru galerii - o selectie de template-uri elegante este deja incorporata in Lightroom, si puteti crea si salva propriile dvs template-uri.


Utilizand Lightroom si Photoshop


Solutia completa pentru fotografii

Fotografii profesionisti stiu ca programul de editare a fotografiilor digitale este o parte din gestionarea si prezentarea imaginilor. Fotografierea imaginilor uimitoare este doar inceputul. Adobe ofera doua solutii puternice pentru fotografi - Adobe Photoshop Lightroom 3 si Adobe Photoshop CS5. Utilizati-le separat sau impreuna pentru cea mai competa solutie pentru fotografii.
 

LIGHTROOM 3
Lightroom va ajuta sa scoateti tot ce e mai bun din fotografiile dvs, fie ca perfectionati o imagine, cautati zece, prelucrati sute sau organizati mii.

Gestionati cu usurinta toate fotografiile dvs cu ajutorul caracteristicilor cuprinzatoare pentru importul, selectarea, organizarea si gasirea imaginilor din libraria dvs care este intr-o continua crestere. Creati fotografii incredibile utilizand instrumente de ditare non-distructive de ultima generatie - fotografiile originale nu sunt alterate. Si prezentati munca dvs in layout-uri de imprimare elegante, slideshow-uri si galerii web si pe site-uri populare de partajare a fotografiilor. Lightroom este o solutie completa, intuitiva pentru intregul dvs flux de lucru.
PHOTOSHOP CS5
Obtineti efectele vizuale si emotionale pe care vi le-ati imaginat cu Photoshop CS5, care livreaza capacitati inovatoare pentru a va ajuta sa creati imagini cu impact.

Rafinati fotografiile dvs cu instrumente fotografice reproiectate pentru inlaturarea zgomotelor, adaugand ploaie si creand imagini HDR uimitoare, realistice sau ireale. Obtineti rezultate precise atunci cand faceti selectii complexe. Eliminati orice elemente din imagini si vizualizati umplerea spatiilor aproape ca prin magie. Pictati cu tuse de pensule cu texturi naturale si amestecari realistice ale culorilor. Si lucrati mai rapid cu suportul pentru mai multe platforme de operare pe 64-biti si zeci de alte suporturi care economisesc timp.

LIGHTROOM SI PHOTOSHOP: INSTRUMENTE PUTERNICE PENTRU FOTOGRAFIILE DIGITALE
Pentru a manevra si cele mai complexe proiecte, indepliniti orice cerere a clientilor sau duceti fotografiile dvs in directii noi creative, utilizati Lightroom si Photoshop impreuna pentru cea mai completa solutie pentru fotografiile dvs.

Lightroom este solutia dvs. de la un cap la altul in materie de prelucrare a fotografiilor digitale, livrand ceea ce aveti nevoie pentru a edita eficient, gestiona si prezenta imaginile dvs. Pentru proiecte ce necesita editare detaliata la nivel de pixeli sau compozitii, utilizati Photoshop pentru o precizie si un control mai mare. Integrarea stransa Roundtrip face mai usoara trimiterea unei imagini din Lightroom in Photoshop si inapoi.GESTIONARE

Lightroom ofera setul de instrumente ideal pentru gestionarea rapida si eficienta a tuturor imaginilor dvs.
 

Organizare fara efort
Gasiti cele mai bune fotografii rapid cu instrumente puternice dar flexibile pentru sortare, selectare si organizare. Lightroom va ajuta sa gestionati fisierele dvs cu imagini pe cuprinsul mai multor hard-disk-uri si manevreaza cu gratie fluxuri de munca comune pe mai multe computere.

Suport pentru fisiere video DSLR
Profitati de noul suport pentru fisierele video de pe majoritatea camerelor SLR, care va permite sa gestionati cu usurinta si gestionati atat imaginile statice cat si fisierele video, impreuna.

Gestionarea fotografiilor in mediul offline
Lucrati cu libraria dvs de fotografii chiar daca fotografiile originale sunt stocate in mediul offline. Gestionati cu usurinta imagini stocate pe cuprinsul mai multor dispozitive.

Performanta accelerata
Realizeaza sarcinile de fotografie digitala rapid si ai mai mult timp pentru a poza si promova munca. Performanta rapida a fost dramatic accelerata in Lightroom 3, salvandu-va din timp de la prima privire la imaginea finala.

Versiuni de imagini
Lasati Lightroom sa urmareasca toate schimbarile pe care le faceti unei imagini in panoul History, cu cate seturi de puncte memorate doriti. Apoi schimbati intre versiunile unei imagini cu un singur clic de mouse.

Grupare usoara a imaginilor
Stocati orice numar de fotografii inrudite ca si o colectie prin numirea grupului sau specificand criteriul care va include automat o noua fotografie. Revizualizati colectiile dvs cu un singur clic si modificati-le oricand.
Optiuni pentru vizualizari multiple
Vizualizati si evaluati imaginile dvs rapid si clar utilizand vizualizarea Grid pentru a naviga grupuri mari de fotografii, vizualizarea Compare pentru a vedea imaginile selectate una langa cealalta, si vizualizarea Loupe pentru a marii pana la cel mai fin detaliu. Schimbati instant intre vizualizari cu un singur clic de mouse.

Integrare cu Adobe Photoshop CS5
Bucurati-va de o integrare stransa cu Photoshop pentru utilizarea simplificata a Smart Objects, crearea de panorame, functionalitate HDR, activitati cu mai multe straturi si multe altele. Vizualizati editarile dvs automat actualizate in Lightroom.

Filtru puternic pentru cautare
Alegeti cele mai bune imagini din colectia dvs cu un filtru inovator de cautare utilizand informatii cheie precum ISO, f-stop, obturator de viteza, lentile, date si modele de camera. Gasirea acelei imagini speciale nu a fost niciodata mai usoara.


Dezvoltati si Perfectionati

Lightroom ofera o gama larga de instrumente de ultima generatie pentru dezvoltarea imaginilor individuale si pentru eficientizarea ajustarilor pentru mai multe imagini simultan. Schimbati in Photoshop pentru precizie la nivelul pixelilor, editare inteligenta si instrumente avansate pentru mascare, amestecarea straturilor, pictura realistica, compozitii, selectarea continutului din imagini complexe si multe altele.
 

Mediu de editare non-distructiv (Lightroom)
Dati frau liber creativitatii dvs intr-un mediu intuitiv si non-distructiv ce incurajeaza experimentarea. Imaginile dvs originale raman nealterate, si este usor sa inversati pasii dvs sau sa salvati mai multe versiuni ale unei fotografii.

Instrumente simplificate de tonuri curbate (Lightroom)
Faceti ajustari rapide si intuitive luminii, tonurilor de mijloc si umbrelor in imaginile dvs cu glisoare sau intrari numerice. Sau apasati pe o regiune a unei imagini pentru a ajusta direct partea curbei care corespunde valorii de ton a acelei regiuni.

Pensule selective de editare (Lightroom)
Extindeti controlul creativitatii cu o pensula flexibila care va permite sa ajustati zone selectate din imaginile dvs pentru a obtine aspectul dorit.

Reducerea superioara a zgomotului (Lightroom)
Achieve amazing, natural-looking results from your high ISO images with all-new state-of-the-art noise reduction technology. You won't need more than what's built into Lightroom 3 to get the cleanest images at any ISO.

Corectarea lentilelor (Lightroom)
Perfectionati rapid si usor imaginile dvs prin reducerea automata a defectelor lentilelor precum distorsiuni geometrice, defecte cromatice si vignetare cu profile cu un singur clic. Chiar si imaginile facute cu cele mai bune lentile vor fi imbunatatite.

Dezvoltati presetari (Lightroom)
Economisiti timp prin aplicarea de infatisari favorite imaginilor. Cand ati perfectionat o infatisare care va place in mod deosebit pentru o imagine - un efect alb-negru cu un contrast mare sau o infatisare de culoare suprasaturata, spre exemplu - pur si simplu salvati setarile ca si presetari si aplicati-le pe alte imagini oricand doriti. Multe presetari sunt deja incluse in Lightroom, si multe alte mii sunt disponibile in comunitatea infloritoare Lightroom din lumea larga a fotografilor si expertilor din varii locatii online si offline.

Ajustarea mai multor imagini (Lightroom)
Economisiti timp cand prelucrati fotografii care au fost facute in conditii compatibile prin aplicarea acelorasi setari Develop tuturor imaginilor intr-un grup simultan utilizand presetari sau caracteristica de sincronizare.

Imagini superioare HDR (Photoshop)
Creati imagini ireale HDR sau realistice cu viteza, control si acuratete fara precedent. Obtineti rezultate mai bune ca oricand multumita eliminarii automate a umbrelor si unui control mai mare asupra maparii si ajustarii tonurilor si dati fotografiilor cu o singura expunere aspectul HDR.
Content-Aware Fill (Photoshop)
Eliminati orice detaliu sau obiect dintr-o imagine si priviti cum Content-Aware Fill umple ca prin magie spatiile lasate libere. Aceasta tehnologie inovatoare potriveste lumina, tonul si zgomotul pentru a arata ca si cand continutul eliminat nu a existat niciodata.

Content-Aware Scaling [Photoshop]
Utilizati cea mai noua si revolutionara caracteristica Content-Aware Scaling pentru a recompune automat o imagine pe masura ce o redimensionati, pastrand inteligent zone vitale in timp ce imaginea se adapteaza la noile dimensiuni. Obtineti imaginea perfecta intr-un singur pas fara decupari si retusari intensive.

Selectii complexe facute usor (Photoshop)
Selectati zone specifice dintr-o imagine in mai putine clic-uri. Selectati cu usurinta elemente complexe dintr-o imagine, precum parul, eliminati culori din fundal din jurul marginilor de selectie, si variati automat selectia marginilor si perfectionati masti utilizand noi instrumente de rafinare.

Panorame de 360 de grade (Photoshop)
Compuneti automat fotografii orizontale sau verticale pentru a crea panorame perfecte - chiar si sfere de 360 de grade - utilizand tehnologie Photomerge.

Conversie superioara alb-negru (Photoshop)
Explorati o varietate nelimitata de aspecte alb-negru. Utilizand Lab B&W Action pentru a colora interactiv imagini, creati imagini HDR alb-negru cu o mai mare usurinta si viteza si experimentati cu noi presetari.

Straturi flexibile (Photoshop)
Obtineti rezultate sofisticate prin suprapunerea imaginilor, textului si efecte pe sute de straturi. Organizati straturi cu pana la cinci nivele si apoi salvati-le in diferite combinatii precum Layer Comps.

Instrumente automatizate de compozitie (Photoshop)
Creati cu usurinta o singura imagine dintr-o serie de fotografii care au diferite puncte de focalizare, amestecand usor culori si umbre si extinzand adancimea campului vizual. Si profitati de o aliniere precisa si automata a straturilor.

Efecte de pictura extraordinare (Photoshop)
Schimbati cu usurinta o fotografie intr-o pictura sau creati efecte artistice unice cu Mixer Brush, care ofera o amestecare a culorilor pe „panza”, si Bristle Tips, care va permite sa creati tuse de pensule texturate, naturale.


PREZENTATI

Utilizati Lightroom pentru a trimite probe clientilor sau prezentati fotografiile dvs cu stil si impact cu layout-uri de imprimare personalizate, slideshow-uri si galerii web, cat si pe site-uri populare de partajare a fotografiilor.
 

Layout-uri de imprimare mai flexibile
Prezentati munca dvs in mai multe formate creative utilizand layout-uri de imprimare personalizabile, pe care le puteti salva ca template-uri reutilizabile. Cu noul instrument de creare a layout-urilor de imprimare ce pot fi personalizate, puteti trage o imagine sau mai multe imagini pe o pagina si le puteti redimensiona sau repozitiona dupa bunul plac.

Filigranarea imaginilor
Imprimati cu usurinta indentitatea dvs sau brand-ul dvs in imaginile dvs cu mai multe optiuni de personalizare a aspectului lor. Noul instrument de filigranare va permite sa aplicati text sau grafica de filigranare unei fotografii cu marime, pozitie si opacitate ajustabile.
Integrare cu partajare online
Impartasiti imaginile dvs cu usurinta pe Facebook, SmugMug si Flickr, un serviciu Yahoo!. Incarcati fotografiile dvs direct pe aceste site-uri de partajare din interiorul Lightroom Library. Cand prietenii sau clientii posteaza comentarii si evaluari pe galeriile dvs, puteti vizualiza imediat feedback-ul lor in Lightroom 3 Library alaturi de imaginile dvs.

Slideshow-uri video cu muzica usor de impartasit
Prezentati imaginile dvs clientilor, prietenilor sau familiei cu mai mult stil si fler utilizand slideshow-uri elegante cu muzica - impartasiti-le cu usurinta exportandu-le ca videoclipuri, chiar si in HD.

Publicare cu un singur clic pe site-ul dvs
Exportati galeriile dvs compatibile cu HTML sau Adobe Flash direct pe internet cu un singur clic. Doar salvati-va informatiile de pe server ca si presetari FTP, si nu este nevoie de o aplicatie separata.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 

 Informatii produs

Ce este Adobe Photoshop Lightroom 3?
Programul Adobe Photoshop Lightroom 3 este o camera obscura digitala intuitiva si un asistent proiectat pentru amatori avansati si fotografi profesionisti. Lightroom va permite sa gestionati, editati si prezentati toate fotografiile dvs - rapid, puternic si usor.

Cine utilizeaza Lightroom 3?
Lightroom este un produs pentru amatori avansati si fotografi profesionisti. Acestia includ si fotografii de moda si de portrete, fotojurnalistii si fotografii de nunti, de peisaje si comerciali precum si fotografii amatori care aspira sa obtina aceleasi rezultate ca cele obtinute de profesionisti si care cer acelasi nivel de calitate de la instrumentelor lor. Lightroom este de asemenea utilizat de educatori si studenti, ca urmatoarea generatie de fotografi profesionisti care isi perfectioneaza abilitatile lor in sala de clasa.

Ce este nou in Lightroom 3?
Lightroom 3 ofera o multime de imbunatatiri pentru a va ajuta sa gestionati, editati si sa prezentati fotografiile dvs mai usor ca niciodata. Performanta accelerata face activitatile cheie mult mai rapid, iar noua interfata reproiectata pentru import este exceptional de intuitiva si transparenta. Noul suport pentru fisierele video din majoritatea camerelor SLR va permite sa gestionati si sa reorganizati cu usurinta videoclipuri impreuna cu imaginile statice. Noi instrumente de editare nedistructive, incluzand reducerea zgomotelor, va permite sa creati si mai multe imagini uimitoare. Impartasiti slideshow-urile dvs mai usor decat oricand prin exportul acestora ca videoclipuri de inalta definitie, cu muzica. Publicare simplificata pe site-uri online de partajare a fotografiilor si mai multe layout-uri de imprimare personalizabile care va ofera mai multe optiuni pentru prezentarea muncii dvs cu stil si un maximum de impact.

Ce formate de fisiere suporta Lightroom 3?
Lightroom 3 suporta mai mult de 290 de formate de fisiere native brute, aditional fisiere DNG, TIFF si JPEG - cu alte cuvinte, formatele utilizate in principal de camerele foto. Aditional, Lightroom 3 suporta de asemenea formatul de fisiere Photoshop PSD pentru o integrare imbunatatita cu Photoshop CS5. Pentru o lista completa de producatori si modele suportate in Camera Raw, vizualizati pagina Camera Raw.

Este Lightroom 3 un instrument de editare foto sau un instrument de productivitate?
Lightroom este atat un instrument de editare a imaginilor cat si un instrument de productivitate. Ofera ceea ce fotografii au nevoie sa gestioneze, editeze si sa prezinte toate imaginile intr-un singur pachet curat, ordonat si intuitiv.

Cu ce difera Lightroom 3 de Adobe Photoshop CS5?
Lightroom include elemente esentiale pentru fotografia digitala de baza intr-o singura solutie intuitiva. Lightroom ajuta fotografii sa lucreze mai rapid si mai eficient cu o imagine, un set de imagini sau o librarie mare de imagini. Programul Adobe Photoshop este standardul in industria de editare a imaginilor digitale, cu instrumente avansate utilizate de fotografi, designeri de grafica si alti profesionisti de grafica atunci cand au nevoie de un control total pentru a efectua editare detaliata la nivelul pixelilor si pentru a fuziona mai multe imagini intr-o panorama, o imagine HDR sau fisiere multistratificate.

Cu ce difera Lightroom 3 de Adobe Bridge?
Adobe Bridge este proiectat sa functioneze cu o larga varietate de grafica, imagini si tipuri de fisiere video si sa gestioneze fisiere in activitati variate care implica toate componentele aplicatiilor din programul Adobe Creative Suite. Lightroom si functiile sale de gestionare a fisierelor sunt adaptate special pentru activitatile de fotografie digitala. Lightroom uneste toate elementele esentiale de fotografie, incluzand editarea imaginilor, intr-o singura aplicatie intuitiva. Lightroom utilizeaza o structura de catalogare, care accelereaza cautarile si permite lui Lightroom sa stocheze informatii despre imagini si le afiseaza pe medii offline. Bridge nu poate afisa imagini offline.

Lightroom 3 inlocuieste Adobe Bridge sau Adobe Camera Raw?
Pentru unii, e posibil. Avand o interfata care este 100% reglata pentru activitati de fotografie si pentru cateva caracteristici unice aditionale poate insemna ca anumite persoane vor utiliza Lightroom in loc de Bridge. Pe de alta parte, unii fotografi vor avea nevoie sau vor dori gama larga de capacitati ale AdobeBridge – ca si integrarea cu Adobe Creative Suite 5, abilitatea de a previzualiza documente Adobe PDF, InDesign si Illustrator, si instrumente de gestionare a grupurilor de lucru. Multi alti utilizatori vor continua sa utilizeze de asemenea Adobe Bridge.

Cum lucreaza Lightroom 3 cu Adobe Camera Raw?
Daca lucrati cu fotografii in format brut in Photoshop sau Adobe Bridge, puteti utiliza Camera Raw pentru a obtine aceleasi feluri de editari pe care le-ati obtine in Lightroom. De fapt, Lightroom utilizeaza acelasi motor de prelucrare de baza ca si Camera Raw, care livreaza rezultate consistente si compatibile pe cuprinsul aplicatiilor Adobe. Adobe intelege ca fotografii individuali lucreaza in foarte multe feluri diferite. Ne-am angajat sa oferim clientilor nu doar alegerea carui program sa il foloseasca dar si abilitatea de a utiliza mai multe aplicatii impreuna daca este nevoie.

Unde implementarea „Camera Raw” in Adobe Bridge sau Photoshop au aceleasi functii in Lightroom, veti gasi optiuni si glisoare virtual identice. Asta inseamna ca va puteti muta de pe un program pe altul fara sa faceti confuzii sau sa aveti nevoie de mai multa instruire. Acolo unde Lightroom contine imbunatatiri aditionale pentru prelucrarea imaginilor brute, imbunatatirile pe care le veti face vor fi recunoscute atunci cand fisierul cu fotografii este deschis in Camera Raw. Un exemplu tipic este instrumentul Targeted Adjustment care este exclusiv in Lightroom.

Sunt cerinte pentru a asigura ca editarea in Lightroom 3 este recunoscuta de Camera Raw in Photoshop sau Adobe Bridge?
Lightroom si Photoshop Camera Raw impartasesc aceeasi tehnologie de prelucrare a imaginilor pentru a asigura rezultate consistente si compatibile pe cuprinsul mai multor aplicatii care suporta prelucrarea bruta. Aceste aplicatii includ Photoshop CS5, Photoshop Elements 8, Photoshop Elements 8 pentru Mac, si Adobe Premiere Elements 8 pentru Windows.

Photoshop Camera Raw 6
Aplicatiile Adobe trebuie actualizate cu plug-in-ul Camera Raw 6 pentru a asigura compatibilitatea cu setarile modulului Lightroom 3 Develop. Utilizatorii Photoshop CS5 pot actualiza plug-in-ul Camera Raw automat utilizand instrumentul Update listat sub meniul Help. Plug-in-ul Camera Raw poate fi de asemenea descarcat si instalat manual vizitand pagina cu suportul pentru fisierul Camera Raw. Urmariti instructiunile de instalare cu grija.

Impartasirea setarilor Lightroom cu Camera Raw 6
In mod implicit, setarile modulului Develop din Lightroom sunt stocate in catalogul Lightroom. Pentru a va asigura ca setarile Lightroom Develop pot fi vizualizate de Camera Raw 6, setarile trebuie scrise in blocul de metadate din acel fisier. Aceste metadate sunt stocate intr-un fisier atasat XMP (Imagename.xmp) in directorul curent de fişiere cu imagine de proprietate a fisierelor brute sau depozitate direct în fişiere DNG. Pentru a actualiza imagini cu cele mai noi setari Develop, alegeti modulul Library si selectati grupul vizat de imagini. Alegeti scurtatura Command/Control+S pentru a salva setarile blocului cu metadate XMP. Fisere atasate XMP sunt necesare doar atunci cand lucrati cu fisiere cu Lightroom si Adobe Bridge sau Photoshop CS5 pentru utilizarea Camera Raw. Daca preferati puteti astepta pur si simplu pana cand fisierele sunt nevoite sa fie utilizate cu Bridge sau Photoshop, selectati fotografiile din modulul Library din Lightroom, si apoi alegeti Metadata > XMP > Export XMP Metadata To Files.

Imaginile mele brute vor arata la fel in Camera Raw 6 si Lightroom 3?
Da. Photoshop CS5 poate fi actualizat pentru a utiliza Camera Raw 6 ce va utiliza aceeasi tehnologie de prelucrare disponibila in Lightroom 3. Asta inseamna ca nu numai ca imaginile brute vor arata la fel in oricare aplicatie, dar si schimbarile pe care le faceti in Lightroom pot aparea in Camera Raw si vice versa. Pentru a completa aceasta interactivitate, schimbarile din Camera Raw si Lightroom au nevoie sa fie scrise ca metadate XMP. Este asa pentru ca fiecare aplicatie din program sa poata recunoaste editarile celuilalt. Aceasta functionalitate este setata in preferintele fiecarui produs.

Lightroom 3 va recunoaste ajustarile fotografiilor facute in versiuni anterioare ale plug-in-ului Camera Raw?
Fisiere RAW sau JPEG editate in versiuni anterioare ale Camera Raw isi vor pastra infatisarea anterioara cand sunt importate in Lightroom. Fisiere editate in Camera Raw dupa ce sunt importate in Lightroom pot fi actualizate in Lightroom prin alegerea Metadata > Read Metadata From Files. Luati aminte ca aceasta optiune din meniu este disponibila doar din Library.

Cum sunt stocate versiuni diferite ale fotografiilor mele cand le editez cu Lightroom 3?
Lightroom 3 este un mediu de editare complet nedistructiv deoarece, de fapt, fotografiile dvs nu sunt schimbate. In loc, schimbarile pe care le faceti fotografiilor dvs sunt stocate in metadate ca serii de instructiuni. Fie ca le vizualizati pe ecran, creati o galerie web sau faceti imprimari, Lightroom aplica pur si simplu acele instructiuni fisierului original. Acesta ofera fotografului o flexibilitate, un control si o explorarea a creativitatii completa, cunostintele ca orice schimbare aplicata unei imagini este 100% reversibila oricand - azi, maine sau peste ani in viitor.

Caracteristicile sunt aceleasi in versiunile pentru Windows si Mac OS?
Da, Lightroom 3 contine aceleasi caracteristici si livreaza aceleasi rezultate profesionale, indiferent de platforma pe care alegeti sa lucrati.

software

Categorii software