Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe Photoshop Elements 9 & Adobe Premiere Elements 9 ofera optiuni puternice care fac usoara utilizarea pozelor si filmarilor impreuna si impartasirea lor in moduri distractive. Acum bucurati-va de o solutie completa pentru fotografii si videoclipuri, fie ca utilizati Windows sau Mac OS.

Logo Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements

Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements

Preturi Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements

RETAIL

Adobe Photoshop Elements 9 & Premiere Elements 9, RETAIL Mini Box, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65099728
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Photoshop Elements 9 & Premiere Elements 9, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65087320
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Photoshop Elements 9 & Premiere Elements 9, UPGRADE, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65099725
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements

Adobe Photoshop Elements 9 & Adobe Premiere Elements 9 - Editare usoara si completa foto si video .

Valoare avantajoasa! Adobe Photoshop Elements 9 & Adobe Premiere Elements 9 ofera optiuni puternice care fac usoara utilizarea pozelor si filmarilor impreuna si impartasirea lor in moduri distractive. Acum bucurati-va de o solutie completa pentru fotografii si videoclipuri, fie ca utilizati Windows sau Mac OS.

Impartasiti cu usurinta practic pretutindeni
Aratati fotografii si filmari impreuna in albume online dinamice sau incarcati rapid pe Facebook. Veti gasi o gramada de optiuni pentru a va ajuta sa impartasiti amintiri cu familia si prietenii de pretutindeni.
Instant aduceti ordine sau reparati fotografiile
Este poza dvs. aglomerata cu fire de telefon, turisti sau masini trecatoare? Faceti elementele nedorite sa dispara cu o singura miscare a instrumentului imbunatatit Spot Healing Brush, care imbina frumos chiar si cel mai complex fundal. De asemenea, reparati instantaneu fotografiile vechi sau rupte pentru a permite imprimarea unor noi exemplare.

Obtineti cu usurinta un stil de fotografie favorit
Doriti sa imitati un stil de fotografie preferat, ca un dramatic contrast ridicat sau un frumos ton de culoare? Photomerge Style Match analizeaza calitatile stilistice ale oricarei fotografii alese si apoi aplica in mod automat aceste calitati unei alte fotografii.

 

Creati efecte foto uimitoare
Creati cu usurinta efecte uimitoare care imbunatatesc fotografiile cu stil profesional. Noile editari ghidate (Guided Edits) va ajuta sa creati capodopere de arta pop, efecte de reflectie, efecte de fotografie in stilul camerelor LOMO, si mai multe.


 

Creati asa cum doriti
Folositi flexibile aspecte tematice pentru a crea albume foto, coperte de disc si multe altele. Alegeti nivelul de control al modelului de proiectare de baza (Basic) la avansat (Advanced) si obtineti exact aspectul dorit prin accesarea fiecarei optiuni de editare foto din interiorul sablonului. Imprimati creatiile direct cu imprimata de acasa.

 

Impartasiti intr-un extraordinar nou mod pe web
Debutati filmul cu o experienta de vizualizare interactiva web DVD. Impartasiti usor filmul dvs. - impreuna cu indexul scenelor si meniurile de capitol - pe Photoshop.com sau pe proproiul website.


Remediati usor probleme audio
Reduceti cu usurinta zgomotul de fundal si remediati probleme audio legate de volum si claritate, astfel incat filmul sa aibe sunet de inalta calitate de la inceput pana la sfarsit.

Bucurati-va de suport pentru camere populare
Importati cu usurinta material video din camere video compacte, ca Flip, precum si din camere foto DSLR.

 Bucurati-va de editare HD optimizata
Experimentati responsivitate fluenta si performanta inalta cand editati video, chiar si in format HD.

Obtineti tot ce aveti nevoie pentru fotografii
Gestionati, editati si imbunatatiti fotografii; produceti creatii foto care arata exact asa cum doriti; partajati prin imprimare, pe web si pe dispozitive populare; protejati fotografii cu backup online gratuit de 2GB; si vizualizati poze orinde va aflati.

 

Experimenteaza centrul de gestiune suprem
Organizati rapid toata media intr-un singur loc convenabil. Gasiti cele mai bune imagini si clipuri - sau fotografiile in care sunt doar anumite persoane - rapid, multumita optiunilor automatizate. Apoi introduceti-le intr-o larga gama de activitati creative si incepeti sa va bucurati de amintirile dvs.

 

Inspiratie creativa
Aduceti ideile la viata cu tutoriale relevante care apar atunci cand aveti nevoie de ele. Noi tutoriale va ajuta sa explorati posibilitatile creative.

 

 


Creati instantaneu un film finisat
Profitati de tehnicile creative de la directorii din Hollywood, cu InstantMovie, care impreuneaza in mod automat cele mai bune clipuri, cu coordonare pentru muzica, titluri, efecte si tranzitii la alegere din tema filmului. Personalizati orice pentru a obtine exact rezultatele pe cale imaginati. Teme cu totul noi sunt incluse.Economisiti timp cu optiunile automatizate
Faceti filme cu mai putin efort. Adobe Premiere Elements poate remedia in mod automat filmari instabile si probleme de culoare si iluminare, sa inlature tot, mai putin cele mai bune filmari, si sa balanseze elementele audio pentru a va oferi un sunet de calitate profesionala pe tot parcursul filmului.

Realizati filme prin simpla tragere-si-plasare
Creati povestea rapid in Sceneline, o alternativa usoara la Timeline, metoda mai traditionala de etitare video. Realizati filmul prin simpla tragere si plasare de miniaturi ale clipurlor video, tranzitiilor, si efectelor, si adaugati usor naratie.

Adaugati efecte si tranzitii de calitate profesionala
Adauga grafica amuzanta care urmeaza automat actiunea din film. Combinati cu usurinta elemente din diferite scene pentru rezultate distractive. Adaugati atractivitate vizuala cu sute de efecte speciale uimitoare si tranzitii in stil TV, incluzand cateva optiuni cu totul noi.Obtineti tot ce aveti nevoie pentru filmari
Importati si organizati video clipuri, si prelucrati-le impreuna, de unul singur sau folosind optiunile automate. Faceti filmele sa arate ca productiile profesionale, cu efecte speciale uimitoare, sunet, titluri, si meniuri animate in stilul Hollywood. Impartasiti rapid pe web, disc sau practic oriunde. Protejati materialul media cu copii de rezerva online si 2GB spatiu de stocare gratuit - si vizualizati fotografii si clipuri video de orinde va aflati.

Utilizati fotografii si filmari impreuna in moduri creative
Adaugati text si grafica in cadre video individuale apoi puneti cadrele inapoi in film pentru efecte stop cadru. Dati dimensiuniune filmelor adaugand imagini digitale si fotografii scanate de pe film foto.

Treceti de la eronat la fenomenal in doar cateva secunde
Aplicati numai remediereile de fotografie pe care le doriti cu scurtaturi intr-un singur pas, ce albesc dintii si fac albastrul cerului mai vibrant. Cand efectuati ajustari de fotografie dintr-un singur pas - incluzand culoare, contrast, si iluminare - puteti sa alegeti rapid cel mai bun rezultat dintr-un grup de previzualizari de ajustare. De asemenea, selectati in acelasi timp o zona din fotografie si aplicati imbunatatiri si efecte cu singura miscare de pensula, si instantaneu eliminati aglomeratia si imbinati frumos fundalul unei fotografii.

Transformati dramatic fotografiile cu noi optiuni usor de utilizat
Convertiti originalele in culori la nuante elegante de alb si negru, sau folositi ajustarea curbelor de culori pentru a obtine expunerea perfecta.

 Bazati-va pe asistenta pas cu pas
Doriti sa remediati cu usurinta o zgarietura, sa creati un efect de reflectie sau sa proiectati o pagina de album? Primiti ajutor in pasii cheie, pentru a obine rapid rezultatele dorite.

 Creati cu usurinta fotografia perfecta
Profitati de uimitoarea tehnologie Photomerge pentru a elimina din fotografie elementele ce distrag atentia, cu usurinta si doar cu cateva clicuri, creati poze de grup perfecte si panorame mai ample, si combinati elemente cu fete diferite pentru rezultate distractive.Caracteristici

Folositi fotografii si filmari impreuna in moduri creative
Obtineti cea mai completa solutie pentru a face mai multe cu fotografiile si filmarile
Obtineti toata functionalitatea Adobe Photoshop Elements si Adobe Premiere Elements, si profitati de avantajul integrarii care ofera pana si mai multe cai pentru a utiliza fotografiile si filmarile impreuna in mod creativ - toate la o valoare avantajoasa.

Gestionati si protejati toate clipurile si fotografiile dintr-un loc convenabil
Aduceti impreuna toate clipurile video si fotografiile in organizatorul (Organizer) puternic si usor de utilizat - centrul experientei video si foto. Folositi optiuni automatizate pentru a gasi cu rapiditate fotografii ale anumitor persoane, si protejati media cu copie de siguranta online automata si 2GB de stocare. Apoi intrati intr-o o gama larga de activitati creative si incepeti sa va bucurati de aminitirile dvs.

Gasiti rapid cele mai bune si relevante fotografii si clipuri video
Doriti sa gasiti cu usurinta fotografiile si clipurile video de cea mai buna calitate? Auto-Analyzer automat va eticheteaza media dupa calitate si interes.

Adaugati instantaneu fler cinematic expunerilor de diapozitive foto
Creati o expunere de diapozitive foto traditionala si apoi lasati InstantMovie sa adauge in mod automat efecte in stil video, tranzitii, grafica in miscare si multe altele. Previzualizati expunerea de diapozitive pe tot ecranul si apoi scrieti-o pe disc sau urcati-o pe web pentru a o impartasii cu familia si prietenii. (numai pentru Windows)
Realizati mai multe cu cadre video individuale
Capurati un singur cadru video, adaugati text, grafica si alte imbunatatiri, apoi puneti cadrul inapoi in film pentru un efect amuzant sau stop-cadru dramatic. Sau folositi-l pentru a crea o coperta personalizata de disc sau pentru film.

Includeti amintirii pretioase in filme
Adaugati profunzime vizuala si varietate filmelor incluzand imagini digitale si fotografii scanate de pe film foto.

Impartasiti fotografii si filmari in moduri uimitoare pe web
Impartasiti amintirile in albume online (Online Albums) unice, cu alegerea sabloanelor animate dinamice. Tehnologia Adobe Flash permite utilizatorilor sa interactioneze cu fotografiile si filmarile pentru o experienta distractiva. Impartasiti via galerii publice sau private - prietenii si familia nu vor fi nevoiti sa se inregistreze pentru a putea vizualiza.

Primiti ajutor la timpul potrivit
Obtineti o multume de ajutor pentru a va aduce ideile la viata - sau doar sa incercati noi trucuri de editare - cu tutoriale relevante care apar atunci cand aveti de ele.

Creati fotorafii extrordinare si spuneti povesti uimtoare
Faceti toate fotografiile extraordinare
Obtineti cu usurinta rezultatele pe care le doriti pentru fotografiile dvs. Aduceti instant ordine si reparati fotografiile, potriviti stilul unei fotografii la o alta, obtineti dinti mai albi si cer mai albastu in cateva secunde, primti asistenta pas cu pas si multe altele

Impartasiti practic cu oricine
Distrati familia si prietenii prin impartasirea rapida de fotografii si video in unice albume online uimitoare, cu sabloane interactive. Partajati pe iPhone, iPad, smartphone-uri si rame foto digitale.
Spuneti-va povestile in creatii foto unice
Folositi aranjamente tematice flexibile - incluzand optiuni cu totul noi - pentru a crea orice de la albume foto si carti postale la pagini de album si coperte de isc.

Creati cu usurinta filme cu rezultate incredibile
Creati filme incredibile cu mai puin efort
Bucurati-va de o metoda mai inteligenta de a crea filme, utilizand optiuni de creatie puternice si automatizate care intorc rezultate incredibile. Faceti filme instant utilizand tehncii creative de la regizori Hollywood - doar alegeti o tema si InstantMovie automat gaseste cele mai bune clipuri, inlatura filmarea de slaba calitate si impreuneaza clipurile cu coordonare pentru muzica, titluri, efecte, grafica in miscare si credite. Sau personalizati cu usurinta rezultatele utilizand optiuni automatizate care inlatura filarea nedorita, remediaza filmari slabe si echilibreaza inteligent elementele audio.
Adaugati efecte si sunet de calitate profesionala
Adaugati grafica distractiva, titluri sau efecte care se misca automat impreuna cu subiectii din scene. Dati filmelor un stil profesional cu efecte vizuale si audio uimitoare, incluzand noi aspecte de benzi desenate. Combinati cu usurinta elemente din diferite filmari pentru rezultate distractive, sau impresionati spectatorii prin adaugare de titluri animate, audio bogat, efecte speciale uimitoare, tranzitii in stil TV si meniuri in miscare personalizate.

Impartasiti practic oriunde
Impartasiti cu usurinta filmele pe DVD sau Blu-ray Disc, difuzati in lung si in lat prin urcarea filmelor direct pe Facebook si YouTube, incantati prietenii cu o experienta de vizualizare web DVD, sau redati filme pe telefoane mobile si alte dispozitive.


Cerinte de sistem

Windows

Mac OS

Formatele de import/export suportate includ:

software

Categorii software