Adobe Premiere Elements 9

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe Premiere Elements 9 ofera optiuni de editare puternice si automate, efecte de calitate profesionala, partajare rapida si usoara, si multe altele. Bucurati-va de o solutie completa pentru video, fie ca utilizati Windows sau Mac OS.

Utilizati optiunile efectelor de ultima generatie pentru a imbunatati filmele cu efecte surprinzatoare si audio de calitate profesionala.

Folositi Adobe Premiere Elements 9 pentru toate nevoile de editare video. Importati si organizati video clipuri, si prelucrati-le impreuna, de unul singur sau folosind optiunile automate. Faceti filmele sa arate ca productiile profesionale, cu efecte speciale uimitoare, sunet, titluri, si meniuri animate in stilul Hollywood.

Logo Adobe Premiere Elements 9

Adobe Premiere Elements 9

Preturi Adobe Premiere Elements 9

Versiuni Adobe Premiere Elements 9

Adobe Premiere Elements 9, RETAIL Mini Box, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65099717
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Premiere Elements 9, RETAIL, platforme multiple, 1 utilizator, engleza

65087804
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Premiere Elements 9

Adobe Premiere Elements 9 - Creati fara efort filme incredibile.

Filme incredibile, fara efort! Adobe Premiere Elements 9 ofera optiuni de editare puternice si automate, efecte de calitate profesionala, partajare rapida si usoara, si multe altele. Bucurati-va de o solutie completa pentru video, fie ca utilizati Windows sau Mac OS.

Dati filmelor un fler profesional
Utilizati optiunile efectelor de ultima generatie pentru a imbunatati filmele cu efecte surprinzatoare si audio de calitate profesionala.
Inveseliti actiunea
Dati filmelor aspectul atragator al desenelor animate. Alegeti dintr-o varietate de stiluri de animatie, si personalizati-le asa cum doriti.

Partajati intr-un extraordinar nou mod pe web
Debutati filmul cu o experienta de vizualizare interactiva web DVD. Impartasiti usor filmul dvs. - impreuna cu indexul scenelor si meniurile de capitol - pe Photoshop.com sau pe proproiul website.

 

Impartasiti rapid fotografii si video pe Facebook
Impartasiti convenabil fotografii si video pe Facebook direct din Organizer, care automat optimizeaza media astfel incat sa arate cel mai bine.

 Obtineti inspiratie creativa
Aduceti ideile la viata cu tutoriale relevante care apar doar atunci cand aveti nevoie de ele. Noi indicatii va ajuta sa explorati posibilitatile creative.

 


Remediati usor probleme audio
Reduceti cu usurinta zgomotul de fundal si remediati probleme audio legate de volum si claritate, astfel incat filmul sa aibe sunet de inalta calitate de la inceput pana la sfarsit.

Bucurati-va de suport pentru camere populare
Importati cu usurinta material video din camere video compacte, ca Flip, precum si din camere foto DSLR.

 

 Bucurati-va de editare HD optimizata
Experimentati responsivitate fluenta si performanta inalta cand editati video, chiar si in format HD.

Acum disponibil si pentru Mac OS
Fie ca folositi Mac OS sau Windows, acum puteti sa utilizati software-ul numarul unu in editarea video adresata consumatorilor pentru a crea cu usurinta filme incredibile acasa.

Realizati totul cu un produs puternic dar usor de folosit
Utilizati Adobe Premiere Elements 9 pentru toate nevoile de editare video. Importati si organizati video clipuri, si prelucrati-le impreuna, de unul singur sau folosind optiunile automate. Faceti filmele sa arate ca productiile profesionale, cu efecte speciale uimitoare, sunet, titluri, si meniuri animate in stilul Hollywood. Impartasiti rapid pe web, disc sau practic oriunde. Protejati materialul media cu copii de rezerva online si 2GB spatiu de stocare gratuit - si vizualizati fotografii si clipuri video de orinde va aflati.

Economisiti timp cu optiunile automatizate
Faceti filme cu mai putin efort. Adobe Premiere Elements poate remedia in mod automat filmari instabile si probleme de culoare si iluminare, sa inlature tot, mai putin cele mai bune filmari, si sa balanseze elementele audio pentru a va oferi un sunet de calitate profesionala pe tot parcursul filmului.

Realizati filme prin simpla tragere-si-plasare
Creati povestea rapid in Sceneline, o alternativa usoara la Timeline, metoda mai traditionala de etitare video. Realizati filmul prin simpla tragere si plasare de miniaturi ale clipurlor video, tranzitiilor, si efectelor, si adaugati usor naratie.

Adauga efecte si tranzitii de calitate profesionala
Adauga grafica amuzanta care urmeaza automat actiunea din film. Combinati cu usurinta elemente din diferite scene pentru rezultate distractive. Adaugati atractivitate vizuala cu sute de efecte speciale uimitoare si tranzitii in stil TV, incluzand cateva optiuni cu totul noi.


 

Experimenteaza centrul de gestiune suprem
Organizati rapid toata media intr-un singur loc convenabil. Gasiti cele mai bune imagini si clipuri - sau fotografiile in care sunt doar anumite persoane - rapid, multumita optiunilor automatizate. Apoi introduceti-le intr-o larga gama de activitati creative si incepeti sa va bucurati de amintirile dvs.

Creati instantaneu un film finisat
Profitati de tehnicile creative de la directorii din Hollywood, cu InstantMovie, care impreuneaza in mod automat cele mai bune clipuri, cu coordonare pentru muzica, titluri, efecte si tranzitii la alegere din tema filmului. Personalizati orice pentru a obtine exact rezultatele pe cale imaginati. Teme cu totul noi sunt incluse. 

Gasiti rapid clipurile pe care le cautati
Doriti sa va gasiti cele mai bune clipuri video sau clipuri care indeplinesc un anumit set de criterii? Auto-Analyzer eticheteaza in mod automat materialul video si fotografiile dupa calitate si interes, si o varietate de optiuni inteligente de cautare fac mai usoara apropierea de continutul dorit. Recunoasterea persoanelor (People Recognition) face mai usoara gasirea fotografiilor in care sunt anumite persoane.

Editare si examinare intr-un singur loc convenabil
Editati si vizualizati filmul intr-un singur loc convenabil - marea fereastra Monitor - de unde puteti cu usurinta sa taiati si sa impartiti clipuri, sa aplicati filtre si efecte direct intr-un cadru, sa creati efecte cadru-in-cadru amuzante, sa tastati titluri si text direct pe ecran, si multe altele.

Energizati filmele cu muzica
Utilizati SmartSound pentru a adauga o varietate de coloane sonore muzicale care se adapteaza perfect in mod automat pentru a se potrivi cu lungimea filmului. Este posibila pana si sincronizarea secventelor cu ritmul coloanei sonore (numai sub Windows). 

Partajati convenabil filme si bucurati-va de cele mai recente tehnologii
Urmati pasi simpli pentru va crea filmul apoi partajati-l pe disc, YouTube sau dispozitive mobile - puteti de asemenea sa invitati prietenii si famlia la o experienta de vizualizare inractiva web DVD. Partajati pe discuri HD de inalta calitate sau Blu-ray pentru a va bucura de filmul dvs. pe practic orice ecran, de la iPod la televizorul HD plat.


Caracteristici organizare

Gasiti, vizualizati si protejati cu rapiditate clipurile video si fotografiile intr-un centru de gestiune media inteligent si convenient.

Aduceti toate materialele video si fotografiile la un loc
Folositi capturi video de practic oriunde
Importati material video de la cele mai recente dispozitive, incluzand camere video compacte, ca Flip, camere foto DSLR si alte camere digitale, camere web, telefoane mobile, casete VHS, DVD-uri, tunere TV analogice si digitale, si DVD set-top recordere.

Importati si fotografii
Importati fotografii pentru a le combuna cu material video pentru a crea filme bogate vizual.
Bucrati-va de suport pentru Windows 7 si Windows multitouch
Folositi Adobe Premiere Elements 9 pe noul sistem de operare Microsoft Windows 7 si profitati de noile capabilitati ale tehnologiei Windows multitouch.

Organizati cu optiuni automatizate pentru a gasi rapid ceea ce cautati
Gasiti rapid anumite persoane in fotografii
Gata cu vanatoarea de fotografii in care apar anumiti prieteni sau membri de familie. Folositi functia de recunoastere a persoanelor (People Recognition) pentru a identifica in mod automat persoanele din fotografii, astfel incat sa puteti gasi ceea ce doriti, rapid.

Organizati vizual
V-ati saturat a cauta prin dosare si sa faceti clic pe nume de fisiere de nerecunoscut pentru a gasi materialele video de care aveti nevoie? Clasificati si gsiti clipurile video usor cu etichete vizuale care reprezint─â oameni, locuri sau evenimente. Vizualizati imediat fiecare filmare pe care ati facut-o pana acum cainelui dvs., de exemplu, facand pur si simplu clic pe eticheta sa vizuala.

Gasiti rapid cele mai bune clipuri
Nu mai este nevoie sa urmariti ore de video neprocesat pentru a gasi momentele importante. Profitati de Auto-Analyzer, care in mod automat eticheteaza media astfel încat sa puteti gasi cu usurinta filmarile si fotografiile cele mai interesante si de cea mai inalta calitate.

Gasiti rapid o anumita pate a actiunii
Localizati cu usurinta anumite scene in materialele video multumita impartairii automate a filamarii in secene individuale, in Sceneline sau Timeline. In plus, puteti eticheta si nota scene si cadre specifice, in timp ce previzualizati clipurile, pentru a gasi cele mai bune momente mai tarziu.
Vedeti doar filmarile pe care le doriti
Aveti nevoie de anumite tipuri de videoclipuri sau fotografii? Doar stabiliti criteriile si ele sunt reunite in mod automat intr-un album inteligent (Smart Album).

Gasiti filmari mai rapid ca niciodata
Gasiti doar filmarile pe care le cautati prin tastarea etichetelor de nume, date, si alte informatii de fisiere, intr-o caseta de cautare convenabila.

Gasiti filmari dupa perioada de timp
Vizualizati filmari captate intr-o anumita perioada de timp facand clic pe intuitiva bara cronlogica (Timeline).

Cautare dupa metadate
Gasiti rapid si previzualizati orice clip video, indiferent unde sunt socate, cu parametrii extinsi de cautare cu metadate, incluzand rata cadrelor, rezolutia, durata si multe altele.

Cutare precisa
Profitati de cautarile complexe cu puterea eticheteleor vizuale. Gasiti instant filmarile in care este numai Jack, dar nu Jack si Jill, de exemplu.

Vizualizati materialele video in orice fel, de oriunde
Vizualizati filmele de practic oriunde
Aratati filmele dvs. preferate de la orice calculator conectat la Internet. Folositi organizatorul online, care arata si lucreaza exact ca un organizator de pe desktop, pentru a gasi filmarile pe care le doriti.

Vedeti imaginea de anasamblu
Obtineti efectul complet pentru clipuri video si fotografii direct din organizator, cu examinari pe intreg ecranul.
Cunoasteti unde sunt filmarile dvs.
Accesati fiecare filmare stocata pe calculatorul dvs. direct din organizator, de unde puteti folosi convenabila vizalizare pe dosare (Folder View) pentru a adauga, sterge sau muta dosare pe hard-disc.

Organizati si protejati materialele video cu usurinta
Vedeti aceleasi clipuri video si fotografii pe fiecare calculator
Uitati de incercarea de a mentine manual fotografiile si clipurile video pe mai multe calculatoare. Cu sincronizarea automata, materialele video adaugate sau editate pe desktop-ul dvs. vor fi disponibile pe laptop - la fel si de pe orice alt calculator conectat la retea.

Organizati fotografii din mers
Incarcati, impartasiti si accesati cu usurinta fotografiile facute cu smartphone-ul dvs IPhone sau Android. Incarcarile mobile sunt adaugate in mod automat in organizatorul de pe desktop, si fotografiile sunt protejate prin copii de siguranta online.
Obtineti copii de rezerva ale amintirilor - planificarea operatiei nu este necesara
Nu va faceti griji cu privire la pierderea filmarilor in cazul in care pierdeti calculatorul. Tineti in siguranta amintirile prin copii de rezerva online automate si 2GB spatiu de stocare gratuit - suficient pentru aproximativ 24 de minute de filmare la calitate DVD. Adaugati cu usurinta mai mault spatiu pe msura ce aveti nevoie de el (obtineti 20GB prin pachetul Plus).


Caracteristici editare

Bazati-va pe optiuni de creare video usoare si automatizate penru a va usura munca de editare video.

Alegeti optiuni de creare video inteligente
Creati instantaneu un film finisat
Creati filme finisate cu aproape niciun efort, folosind tehnicile creative de la directorii din Hollywood. Alegeti doar o tema si InstantMovie in mod automat gaseste cele mai bune clipuri, inlatura partile din filmare care nu sunt bune, si impreuneaza clipurile cu coordonare pentru muzica, titluri, efecte, grafica animata si generice. Teme cu totul noi sunt incluse, si puteti sa le personalizati cu usurinta pentru a obtine rezultatele pe cale vi le imaginati.

Gasiti filmarile care intrunesc nevoile dvs.
Lasati albumele inteligente (Smart Albums) sa faca munca de cautare de filmari care intrunesc critetiile cele mai importante pentru dvs., astfel incat sa va apucati mai repede de productia filmului.

Eliminati rapid totul, mai putin cele mai bune filmari
Scapati rapid de filmarile cel mai putin interesate si de calitate slaba pentru a imbunatatii scenele sau pentru a face ca filmul sa se incadreze intr-o lungime dorita. Smart Trim poate indeparta in mod automat sectiunile cele mai nereusite sau poate recomanda ce sectiuni pot fi inlaturate.
Remediati rapid imperfectiuni
Lasati SmartFix sa repare in mod automat filmari tremurande si probleme legate de culoare si luminozitate in asa fel incat fiecare clip sa arate cat se poate de bine.

Remediati usor probleme audio
Reduceti cu usurinta zgomotul de fundal si remediati probleme audio legate de volum si claritate, astfel incat filmul sa aiba sunet de inalta calitate de la inceput pana la sfarsit.

Bucurati-va de un echilibru perfect al sunetului
Adaugati muzica si efecte sonore, fara a coplesi dialogul sau sunetul de fundal. SmartMix balanseaza automat elementele audio pentru a va oferi un sunet de calitate profesionala pe tot parcursul filmului.

Adaugati coloana sonora perfecta
Utilizati SmartSound pentru a adauga o varietate de coloane sonore care se adapteaz─â automat pentru a se potrivi perfect lungimea filmului. (numai pentru Windows)

Editati cu usurinta
Bucurati-va de editare video SD si HD optimizata
Experimentati responsivitate fluenta si performanta inalta cand editati video, inclusiv de la camere AVCHD sau alte camere video de inalta definitie. Adobe Premiere Elements utilizeaza tehnologie din Adobe Premiere Pro CS5 pentru optimizarea editarii HD.

Realizati filme prin simpla tragere-si-plasare
Creati povestea rapid in Sceneline, o alternativa usoara la Timeline, metoda mai traditionala de etitare video. Realizati filmul prin simpla tragere si plasare de miniaturi ale clipurlor video, tranzitiilor, si efectelor.
Vedeti editarile in timp real
De ce sa asteptati? Vedeti editarile si efectele in timp ce le faceti.

Editare si examinare intr-un singur loc convenabil
Editati si vizualizati filmul intr-un singur loc convenabil - fereastra Monitor - de unde puteti cu usurinta sa taiati si sa impartiti clipuri, sa aplicati filtre si efecte direct intr-un cadru, sa creati efecte cadru-in-cadru amuzante, sa tastati titluri si text direct pe ecran, si multe altele.

Obtineti efectul complet al filmului in timp ce lucrati
Previzualizati filmul in mod ecran complet in timp ce lucrati, cu un singur clic de buton.


Caracteristici imbunatatire

Creati filme cu aspect profesional folosind o larga gama de grafice animate distractive, efecte, tranzitii, teme, titluri si meniuri de disc.

Personalizati cu efecte si tranzitii in stil TV
Impresionati audienta cu efecte uimitoare
Experimentati cu diferite efecte vizuale pentru a gasi aspectul pe care il doriti. Navigati prin efecte cu reprezentari miniaturale si vedeti previzualzari de inalta calitate, trageti si plasati pentru a le aplica filmarii, si apoi modificati parametrii utilizand controalele usoare de tip glisor.

Adaugati interes vizual cu tranzitii interesante
Schimbati cu creativitate de la o scena la urmatoarea cu sute de tranzitii in stil TV. Va puteti crea chiar si propriile tranzitii.

Inchegati totul impreuna folosind o tema
Transformati cu usurinta o serie de clipuri intr-un adevarat film prin tragerea si plasarea pe filmare a uneia dintre multele teme de film uimitoare. Temele ofera coordonare pentru muzica, tranzitii, efecte, meniuri de disc si ecrane de titluri.

Distrati-va cu grafica care urmeaza miscarea
Doriti sa adaugati buline de gandire sau palarii haioase deasupra capetelor oamenilor? Folositi capabilitatile de urmarire a miscarii pentru a adauga grafica, text si efecte care se misca in mod automat cu subiectii din scena.

Adaugati efect acolo unde doriti
Estopati fete, adaugati palarii desenate si creati alte magii de fim. Adaugati cu usurinta orice efect video 2D unei zone specifice din scena si tineti-o blocata in loc pe toata durata actiunii.
Insufletiti actiunea cu ilustratii si animatii
Adaugati stralucire scenelor multumita unei biblioteci de ilustratii care include rame amuzante, obiecte si animatii.

Puneti cu usurinta subiectul intr-un decor nou
Creati compozitii video distractive. Utilizati Videomerge pentru a extrage subiectul in miscare dintr-un fundal de culoare uniforma si apoi plasati-l intr-un cadru nou pentru o modificare distractiva sau creativa.

Aratati toata actiunea
Trageti o scena in alta pentru a crea efecte cadru-in-cadru care arata toata actiunea.

Distrati-va cu animatii
Adaugati cu usurinta grafice animate care va insufletesc scenele.

Fiti creativ cu animatie stop-cadru
Incercati-va talentul la animatie. Folositi tehnica de captura video stop-cadru pentru a anima un personaj desenat, pentru a crea un film time-lapse al unui apus, si mult altele.

Imbunatatiti expunerea de diapozitive foto
Instant creati expuneri de diapozitive foto mai atragatoare prin panoramare si marire si alte efecte adaugate automat.

Sunati cat se poate de bine
Remediati si echilibrati cu usurinta partea audio
Rezolvati cu usurinta probleme legate de volum si claritate si obtineti combinatia perfecta intre dialog, muzica si audio de fundal, cu echilibrare audio automata.

Mixati si rafinati partea audio pentru un impact mai puternic
Folositi muzica de fundal si efecte sonore pentru a sublinia emotiile, a adauga un accent, sau pentru a crea o stare de spirit. Audio Mixer functioneaza exact ca o consola de mixaj dintr-un studiou de inregistrari, permitandu-va sa reglati volumul relativ cu glisoare, astfel, de exemplu, dialogul sa poata fi auzit clar peste muzica.

Editati in ritmul melodiei preferate
Creati cu usurinta expuneri de diapozive si filme distractive care se misca in ritmul muzicii. Adobe Premiere Elements detecteaza in mod automat ritmul pistei audio muzicale si sincronizeaza inceputul si sfarsitul fiecarei scene cu bataile masurii.
Creati o bogata coloana sonora audio completa
Creati coloane sonore din CD-uri audio si fisiere MP3, folositi pana la 99 piste audio, imbogatiti cu efecte de reverb si egalizare si profitati de controale precise ale formei de unda.

Narati povestile dvs.
Spuneti povestea dvs. cu propria voce, adaugand narare filmarilor.

Adaugati meniuri si text de calitate profesionala
Personalizati discurile cu meniuri interactive
Alegeti din zecile de sabloane in stil Hollywood de meniuri animate si presonalizati-le cu propriile titluri, imagini, si clipuri video.

Adaugati un indice de scene pentru navigare usoara
Profitati de avantajul indicilor de scena sau capitole create automat pentru meniul dvs., cu legaturi care corespund clipurilor video.
Animati titluri pentru a se potrivi personalitatii filmului
Aegeti dintr-un set de fonturi de clasa mondiala, proiectate de Adobe pentru a arata grozav pe video, si personalizati-le cu umbre, straluciri si alte efecte. Apoi animati titlurile pentru a le face sa sara, invarta sau mareasca peste scene.

Adaugati credite finisate
Derulati creditele in oricare din mai mult de 100 de sabloane proiectate profesional.

Fiti in control complet
Editati cu mai mult control in Timeline
Pregatit pentru a face urmatorul pas in editare? Creati filmul in Timeline, care va lasa sa lucrati cu pana la 99 de piste audio si video pentru rezultate sofisticate. Copiati si lipiti cu usurinta tranzitii dintr-o parte in alta a Timeline, inlocuiti un clip in timp ce mentineti efectele si atributele clipului original si multe altele.

Obtineti inspiratie creativa
Aduceti ideile la viata cu tutoriale relevante care apar doar atunci cand aveti nevoie de ele.

Lucrati in modul in care vi se potriveste
Concetrati-va in a va spune povestea intr-un spatiu de lucru flexibil care se poate personaliza - nu mai este nevoie sa dati clic peste tot pentru a inchide si deshide panouri. Salvati chiar si diferite spatii de lucru pentru diferite proiecte.

Vedeti doar instrumentele de care aveti nevoie
Bucurati-va de un spatiu de lucru simplificat care va pune in fata doar instrumentelele de care aveti nevoie pentru o sarcina specifica, si rasfoiti cu usurinta pentru efecte si sabloane.
Regizati tot
Miscati imagini, grafica si text peste tot pe ecran cu controale avansare pentru opacitate, pozitie, rotatie si marime.

Lucrati fara probleme cu efecte
Va place modul in care un efect face clipul sa arate? Aplicati-l mai multor clipuri cu o singura actiune, sau inlaturati toate efecetele uni clip dintr-o data.

Vedeti orice detaliu
Mariti cu usurinta pe detaliile proiectului dvs, panoramati pentru o vedere de ansamblu apoi reveniti rapid la nivelul de marire precedent.

Fiti liber sa experimentati
Incercati tot. Cu salvare automata (Auto Save), multiple reveniri (undo) si panoul de istoric (History panel), puteti intotdeauna sa va intoarceti la o versiune precedenta.

Lucru la viteza profesionala
Editati cat se poate de repede cu suport pentru sisteme cu procesoare dual-core sau mai multe, cu tehnologie avansata multi-threading si Hyper-Threading Technology, pe cele mai recente siteme Mac OS si Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 bazate pe Intel Pentium.


Caracteristici partajare

Creati filmul o singura data si impartasiti-l in mai multe moduri, incluzand pe disc, pe TV, sau printr-o experienta de vizalizare convenabila web DVD. De asemenea impartasiti si pe dispozitive mobile, Facebook, YouTube, si multe altele.

Impartasiti pe DVD, Blu-ray Disc, pe web, si dispozitive
Impartasiti pe web intr-un extraordinar nou mod
Debutati filmul cu o experienta de vizualizare interactiva web DVD. Impartasiti usor filmul dvs. - impreuna cu indexul scenelor si meniurile de capitol - pe Photoshop.com sau pe proproiul website.

Impartasiti in albume online (Online Albums)
Impartasiti amintirile in albume online unice, cu alegerea sabloanelor animate care va dau posibilitatea sa aratati impreuna fotografii si filmari, cu muzica. Tehnologia Adobe Flash permite utilizatorilor sa interactioneze cu filmele. Impartasiti via galerii publice sau private - prietenii si familia nu vor fi nevoiti sa se inregistreze pentru a putea vizualiza.

Impartasiti rapid filmari si fotografii pe Facebook
Impartasiti convenabil video si fotografii pe Facebook direct din Organizer, care automat optimizeaza media astfel incat sa arate cel mai bine.

Partajati filmele in format HD pentru cea mai inalta calitate
Profitati de avantajul ultimelor tehnologii si bucurati-va de filme in definitie inalta, inclusiv si pe Blu-ray Disc.

Previzualizati inainte sa scrieti pe disc
Asigurati-va ca meniul si filmul sunt asa cum vi le-ati imaginat prin previzualizarea lor pe calculator inainte de a scrie pe disc.
Optimizat pentru orice ecran
Lasati Adobe Premiere Elements sa optimizeze filmele pentru redare de inalta calitate pe orice dispozitiv, de la telefoane mobile al mari ecrane TV HD. In plus, creati si vedeti video pe televizoare traditionale (4:3) sau in format ecran lat (16:9).

Creati discuri de film in cativa pasi simpli
Ajungeti de la camera la disc DVD sau Blu-ray Disc, complet cu index pentru meniu si scene, in doar cativa pasi simpli. Potriviti ore de video pe un disc DVD single- sau dual-layer sau Blu-ray Disc, optimizate pentru cele mai bune rezultate.

Impartasiti in mai multe feluri, dintr-o singura locatie
Urmati pasi simpli pentru a crea filmul o singura data apoi impartasiti-l in mai multe moduri, incluzand pe disc, pe web, sau pe dispozitive mobile.

Imparasiti povestile pe web
Urcati cu usurinta filmele pe YouTube, in galeria Photoshop.com, sau pe website-ul personal. Adobe Premiere Elements 9 are grija de optimizarea si formatarea in functie de destinatie pentru ca filmele sa arate grozav.

Impartasiti in miscare
Aratati filmele finite pe practic orice dispozitiv mobil - incluzand Apple iPhone si alte telefoane mobile, pe sisteme Sony PlayStation, si Apple iPod. Selectati din noi preseturi de export pentru multe modele de telefoane mobile.


Cerinte de sistem

Windows

Mac OS


Formatele de import/export suportate includ:

software

Categorii software