Adobe Premiere Pro CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Programul Adobe Premiere Pro CS5.5 va permite sa editati mai rapid cu ajutorul suportului nativ pentru formate. Obtineti performante remarcabile pe statiile de lucru si laptopuri; colaborare simplificata; si creste productivitatea cu activitati de editare eficiente si robuste,intr-un mod eficient.

Editati in orice mod doriti cu ajutorul scurtaturilor NLE ce pot fi personalizate si larg acceptate, cu sincronizare intuitiva si puternica si instrumente de editare care va ofera mai multa precizie si control. Imbunatatiti productivitatea cu suport pentru sisteme duale de sunete si un schimb imbunatatit de proiecte cu programele Final Cut Pro si Avid.

Produceti munca dvs pentru computere, smartphone-uri, tablete si televiziune cu Adobe Media Encoder CS5.5. Utilizati presetari intuitive si meniuri contextuale pentru a seta secvente o data pentru mai multe formate, si codificari grupate in timp ce continuati sa editati.

Logo Adobe Premiere Pro CS5.5

Adobe Premiere Pro CS5.5

Preturi Adobe Premiere Pro CS5.5

RETAIL

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65107641
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65107642
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

65108037
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, UPGRADE, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65108041
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65108177
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Premiere Pro Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65108176
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Premiere Pro CS5.5

Adobe Premiere Pro CS5.5 - Adobe Premiere Pro & performanta rapida

Ce este Adobe Premiere Pro?
Programul Adobe Premiere Pro CS5.5 va permite sa editati mai rapid cu ajutorul suportului nativ pentru formate. Obtineti performante remarcabile pe statiile de lucru si laptopuri; colaborare simplificata; si creste productivitatea cu activitati de editare eficiente si robuste, intr-un mod de lucru independent de platforma.

Caracteristici

Experimentati performanta lidera in industrie
Lucrati usor cu Adobe Mercury Playback Engine de 64-biti imbunatatit, acum pe statii de lucru si laptopuri, accelerare GPU si abilitatea de a ajusta rezolutia de redare in Source sau Program Monitor din programul Adobe Premiere Pro CS5.5.


Motor de redare Mercury
Obtineti performanta uimitoare de la Motorul de redare (Mercury Playback Engine) atat pe desktop-uri cat si laptopuri (Windows si Mac OS). Nativ pe 64-biti si optimizat pentru procesoare moderne, Mercury livreaza performanta uluitoare cu sau fara accelerare grafica dedicata.

Rezolutie variabila de redare
Editati proiecte de inalta rezolutie pe computere cu specificatii joase cu abilitatea de a ajusta rezolutia de redare in Source sau Program Monitor. Separarea rezolutiilor Playback si Pause va ofera un control mai mare asupra monitorizarii.

Efecte cu accelerare GPU
Accelerati activitatile dvs creative prin vizualizarea rezultatelor a si mai multor efecte fara a mai fi nevoie sa le redati mai intai, datorita accelerarii GPU si a imbunatatitului Adobe Mercury Playback Engine pe 64-biti, acum pe statii de lucru si pe laptopuri.

Setari ale formatelor video de previzualizare si a rezolutiei
Ajustati formatul video de previzualizare si rezolutia pentru a promova o redare usoara cand hardware-ul computerului dvs nu este capabil sa redea intreaga dimensiunea cadrului secventa in timp real.


Lucrati in timp real
Profitati de efectele accelerate ale procesorului pentru a controla viteza cadrelor, raportul de aspect, ordinea campurilor, canalele alpha, indepartarea derulanta, marcare in timp real, timpul de remapare, tranzitii si multe altele.

Ultra marcator accelerat grafic
Obtineti cu usurinta marcari complexe pe filmari dificile folosind marcajul ultra accelerat grafic, care de obicei marcheaza in timp real (utilizand placi video NVIDIA, in functie de configuratia sistemului si tipurile de fisiere).
Prelucrarea fisierelor media cu accelerare GPU
Corectati probleme cauzate de nepotriviri in fisiere media, fisiere media cu diferite tipuri de canale alfa si multe altele, cu efectele de accelerare GPU care compenseaza diferente in vitezele cadrelor, ordinea campurilor si proportia pixelilor.
Efectele de schimbare viteza
Creati efecte de miscare lenta sau miscare rapida de inalta calitate si redati clipuri invers, folosind accelerare grafica pentru timpul de remapare, pentru efectele de schimbarea viteza si inversare.
Interpretarea filmarii
Folositi comanda de interpretare a filmarii (Interpret Footage) inainte de codificare pentru a suprascrie interpretarea vitezei cadrelor, raportului de aspect al pixelilor, ordinea câmpurilor sau set─ârilor canalelor alfa ale elementelor importate in Adobe Media Encoder.

Optiuni pentru camp
Elimina artefactele nedorite de intercalare cu efectele accelerate grafic care va ofera un control asupra ordinii campurilor, intercalarii, anularea interpolarii si eliminarea palpairii.
Tranzitii accelerate grafic
Efectuati tranzitii intre clipuri utilizand Additive Dissolve pentru a adauga informatiile de culoare din clipul B in clipul A, si apoi a elimina aceleasi informatii clipului A din clipul B. Obtineti o tranzitie de calitate cinematografica cu Film Dissolve.
Efecte de estompare
Adaugati estompari unor zone mari din clipurile dvs folosind estompare rapida accelerata grafic (GPU-accelerated Fast Blur), creati iluzia de miscare utilizand estomparea directionala (Directional Blur) si vizualizati rezultatele in timp real, multumita accelerarii grafice.
 


Productii simplificate cu ajutoul activitatilor native bazate pe fisiere
Maximizati calitatea si eliminati transcodarea si reconditionarea care consuma timp. Adobe Premiere Pro ofera suport nativ pentru P2, XDCAM EX, HD si HD50; JVC ProHD, AVCHD si AVCCAM; DPX; camere DSLR Canon si Nikon, cat si suport imbunatatit pentru RED R3D si Canon XF.


Suport nativ pentru camerele RED EPIC
Editati material captat cu camere RED EPIC filmat pana in 5K fara transcodare si reconditionare, si accesati parametrii RED direct din casuta de dialog imbunatatita Setari Sursa (Source Settings). Plug-in-ul EPIC care importa fisiere, va fi disponibil in curand spre descarcare de pe Adobe Labs.

Suport extins RED
Lucrati nativ cu filmari RED, cu suport pentru RED Rocket, Mysterium X si cele mai noi actualizari Color Science si Firmware pentru camerele RED ONE. Casuta de dialog Setari Sursa (Source Settings) va ofera un control total asupra parametrilor RED si permite importul si exportul fisierelor RMD.

Flux de munca extins bazat pe fisiere native
Eliminati transcodarea si reconditionarea care va consuma timp si maximizati calitatea multumita suportului nativ pentru P2, XDCAM EX, HD si HD50, JVC Pro HD, AVCHD si AVCCAM, DPX si camere DSLR Canon si Nikon cat si suport imbunatatit pentru RED R3D, Canon XF si multe altele.

Suport nativ pentru camerele foto DSLR Nikon DSRL
Importati cu usurinta si editati material video captat folosind camerele DSLR Nikon D90, D300s si D3000. Suportul pentru formatul nativ conserva calitatea inalta a fisierului original prin eliminarea transcodarii si reconditionarii, ceea ce va permite sa va apucati de lucru imediat.


Suport imbunatatit pentu format nativ Canon XF
Previzualizati material filmat Canon XF in panoul Navigator Media (Media Browser) si utilizati metadata camerei pe tot parcursul fluxului de preproductie su post-productie. Clipurile lungi sunt afisate ca un activ unic in Media Broser, reducand aglomerarea.
Export Panasonic P2
Exportati continut in format Panasonic P2, fie catre media P2 pentru uz inntr-un flux de lucru P2 sau catre un hard disk pentru arhivare. Alegeti intre codec DVCPRO HD si AVC-Intra.

Suport HDV fara banda
Editati nativ continut din camere Sony HDV care inregistreaza direct pe media extern apoi importati continutul direct fara transcodare si reconditionare.
Suport nativ AVCHD
Importati si editati nativ continut AVCHD din camere Sony, Panasonic si Canon fara a mai fi nevoie sa transcodati si reconditionati continutul. Folositi Media Browser pentru a naviga si vizualiza metadata clipurilor - incluzand metadata din camere Panasonic AVCCAM.

Panoul Media Browser pentru flux de lucru bazat pe fisiere
Gasiti cu usurinta continut pe camerele fara banda prin vizualizarea tuturor clipurilor, impreuna cu o vedere personalizabila a metadata asiata continutului. Deschideti direct din panoul Media Brouser clipuri si imagini in Source Monitor.
Suport nativ pentru camere foto DSLR Canon
Importati si editati cu usurinta material video captat cu camere DSLR Canon, incluzand modelele EOS 5D Mark II si 7D, folosind un set de unelete complet si usor de folosit. Suportul pentru formatul nativ elimina transcodarea si reconditionarea, pastrand calitatea inalta a fisierului sursa.

Suport nativ Panasonic P2
Editati nativ continut de la camerele Panasonic DVCPRO, DVCPRO HD si formate AVC-Intra si pe cuprinsul mai multor cadruri P2. Vizualizati metadate in Media Browser, si editati continut de pe cardurile P2 sau trensferati-le pe hard-disk pentru o performanta mai buna.

Suport nativ extins Sony XDCAM
Editati nativ toate tipurile de continut Sony XDCAM, fara transcodare si reconditionare. Navigati si organizati clipuri folosind Media Browser. Editati de pe carduri SxS cu ajutorul camerei sau cititorului de carduri (doar pentru XDCAM EX), sau transferati pe hard disk pentru o mai buna performanta.
Import si export fisiere DPX
Lucrati cu secvente de cadre cadre secventiale DPX care includ secvente de coduri numerice incorporate ca imagini filmate in Adobe Premiere Pro CS5.5. Controlul total asupra parametrilor ca punctul negru, adancimea biti-lor si spatiul jurnal/liniar permite schimbari ce pot fi facute oricand si nondistructiv.
Suport nativ AVC-Intra
Importati, redati si editati nativ clipuri AVC-Intra fara transcodare si reconditionare. Un flux de lucru cu adevarat bazat pe fisiere suporta viteze si de 50Mbps si 100Mbps la toate ratele de cadru comune. Media Browser va permite sa vizualizati cipuri direct.
Suport nativ pentru JVC ProHD
Editati imagini filmate cu camere video JVC ProHD si stocate fie ca fisiere MOV fie ca MP4. Suportul nativ elimina transcodarea si reconditionarea si pastreaza calitatea originala a sursei filmarii.


Profitati de un suport larg pentru formate
Importati si exportati cele mai importante formate de fisiere audio,video si grafice, si combinati-le in bara cronologica din Adobe Premiere Pro. Adobe Premiere Pro de asemenea suporta o gama larga de componente hardware, pentru ca dvs sa puteti sa va construiti sistemul de editare care indeplineste dorintele si bugetul dvs.


Suport extins RED
Lucrati nativ cu filmari RED, cu suport pentru RED Rocket, Mysterium X si actualizari Color Science si Firmware pentru camerele RED ONE. Casuta de dialog Source Settings va ofera un control total asupra parametrilor si permite fisierelor RMD pentru a fi importate si exportate.
Suport pentru formate mixte in bara cronologica
Combinati fara restrictii continut din toate formatele suportate in bara cronologica a Adobe Premiere Pro. Scalare de inalta calitate si reguli flexibile de interpretare a filmarilor permit obtinerea unui rezultat exceptional din materiale cu format mixt.

Suport pentru toate tipurile de fisiere media importante
Importati si exportati cele mai importante formate de fisiere video, audio si grafice, inclusiv FLV, F4V, MPEG-2, QuickTime, Windows Media, AVI, BWF, AIFF, JPEG, PNG, PSD, TIFF si multe altele.
Suport pentru fisiere DPX
Utilizati importul si exportul nativ de fisiere DPX pentru a creea activitati DI de 10-biti necomprimate. Secventele de coduri numerice sunt pastrate la import, editare si export.

Suport pentru imagini statice
Importati imagini statice in majoritatea formatelor, incluzand PSD, BMP, GIF, EPS, JPEG, PCX, PICT, PNG si TIFF. Export in formatele BMP, GIF, TARGA, si TIFF.
Compatibilitate ASIO
Inregistrati si redati fisiere audio prin orice placa de sunet multicanal sau hardware care suporta protocolul standard din industrie ASIO (doar Windows).

Suport pentru hardware video
Alegeti dintr-o gama variata de placi de captura sau alte componente hardware pentru a construi un sistem de editare HD, SD sau DV care sa indeplineasca cerintele si bugetul dvs.

Suport pentru ecran de 10-biti
Vizualizati culori complete pe 10-biti fara a mai fi nevoie de componente de redare video separate multumita suportului pentru DisplayPort pe 10-biti de pe anumite placi video NVIDIA Quadro (doar Windows).
     


Profitati de convenienta oferita de integrarea Adobe
Mutati fara efort resurse intre Adobe Premiere Pro si alte aplicatii Adobe, incluzand Adobe After Effects, Photoshop Extended, Illustrator, Flash® Catalyst, Adobe Audition si Adobe OnLocation.


Integrare Adobe de neegalat
Mutati fara efort resurse intre Adobe Premiere Pro si alte componente ale Adobe Creative Suite Production Premium - Adobe After Effects, Photoshop Extended, Illustrator, Flash Catalyst si, nou in CS5.5, Adobe Audition.

Fluxuri de lucru 'dus-intors' cu Adobe Audition
Utilizati un un flux de lucru audio 'dus-intors' flexibil cu Adobe Audition CS5.5. Transferati clipuri audio individuale si mixuri multitrack sau secvente video complete intre Adobe Premiere Pro CS5.5 si Adobe Audition pentru editare si imbunatatire.

Integrare directa cu Adobe Story
Accelerati activitatile de editare prin importul de script-uri cu metadate din Adobe Story, un serviciu online Adobe CS Live, in Adobe Premiere Pro CS5.5. Eliminati ore din munca de rutina utilizand Speech Search si alte metadate pentru a gasi rapid materiale video.

Integrare Adobe OnLocation
Inregistrati fisiere video SD si HD pe hard disk si captati metadata in timp ce filmati folosind Adobe OnLocation. Transferati continut direct in Adobe Premiere Pro, mentinand toate informatiile metadata si despre clip, incluzand puncte de intrare si iesire stabilite in Adobe OnLocation.

Dynamic Link
Utilizati Adobe Dynamic Link pentru a deschide secvente „live” in programul Adobe Encore fara mai fi nevoie de redarea initiala. Orice schimbari facute in Adobe Premiere Pro sunt automat reflectate in Encore. Suportul nativ pe 64-biti imbunatateste performanta Dynamic Link.
Integrare Adobe After Effects
Trageti si plasati sau copiati si lipiti clipuri si piste cronologice intre Adobe Premiere Pro si After Effects. Deschideti proiecte complete Adobe Premiere Pro, incluzand secvente imbricate, in After Effects.
Integrare extinsa cu Adobe Photoshop
Importati fisiere Photoshop care contin fisiere video fara a fi redate mai intai. Controlati aspectul lor alegand ce straturi sa importati si cum sa le importati. Aplicati moduri de combinare Photoshop cu marcare pe cadre pentru a le atasa pe bara cronologia.
Transfer grupuri de clipuri
Transferati grupuri de clipuri in After Effects utilizand o singura comanda. Adobe Premiere Pro recreeaza structura clipului intr-o compozitie After Effects si apoi importa compozitia in bara cronologica folosind Dynamic Link.

Integrare Adobe Illustrator
Deschideti fisiere Illustrator in Adobe Premiere Pro. Cand scalati o imagine in Adobe Premiere Pro, imaginea este rasterizata incontinu, pentru ca claritatea imaginii sa ramana neschimbata.
Export direct din Adobe Premiere Pro
Economisiti timp exportand media direct din Adobe Premiere Pro fara sa o adaugati mai intai in lista de sarcini a Adobe Media Encoder.
   


Obtineti excelenta in creativitate
Materializati viziunea dvs creativa cu Adobe Premiere Pro CS5.5, profitand de editarea stereoscopica 3D in timp real, suport pentru subtitrare compacta, realocarea timpilor, controale precise ale cadrelor cheie si multe altele.


Suport pentru subtitrare compacta
Redati si afisati subtitrari compacte format 608 si 708, sincronizate cu secventele video si vizionabile in Program Monitor.
Editare stereoscopica 3D in timp real
Editati continut 3D in timp real multumita performantei pe 64-biti si integrare de talie mondiala cu CineForm Neo 3D, care ofera un flux de lucru mai imbunatatit decat Final Cut Pro.

Editare camere multiple
Vizionati piste video captate cu mai multe camere, sincronizati usor via timecode si editati prin schimbarea intre piste in timp real. Reinregistrati sectiuni din editarea dvs, faceti mici ajustari de editare si ajustati culoarea pe cuprinsul mai multor capturi, chiar si dupa editare.
Realocarea timpilor
Utilizati miscare lenta de inalta calitate pentru a crea efecte dinamice care se concentreaza pe actiune. Cu o interfata simplificata, caracteristica de realocare a timpilor face mai usoara accelerarea, incetinirea, inversarea si oprirea cadrelor cu precizie.

Comenzi precise pentru cadrele cheie
Controlati parametrii efectelor video si audio utilizand comenzi cuprinzatoare pentru cadre cheie. Obtineti un control precis utilizand ghidaje Bazier pentru a rafina forma parametrilor de curbe.
Instrumente robuste de corectie a culorii
Utilizati instrumente de corectie a culorilor primare si secundare si vizualizati rezultatele instant cu gratie accelerarii grafice. Potriviti imagini, schimbati culori, corectati expuneri si modificati tonurile luminoase, tonuri medii si umbre pe curpinsul clipurilor, secventelor sau pe intregi proiecte.

Titraj integrat
Creati texte si titluri grafice sofisticate de la zero, din sabloane proiectate profesional sau stiluri definite de utilizator.

Ajustarea automata a culorii
Imbunatatiti instant calitatea imaginii video cu efecte ca cele din Adobe Photoshop, incluzand Auto Color, Auto Contrast si Shadows/Highlights.
Efecte de iluminare
Adaugati un spot, lumini directionalae sau omnidirectionale filmarilor dvs. video. Creati mai multe lumini pentru a vedea diferite aspecte pe diferite parti a unei scene.
Modul de lucru cu mate-mobile animate
Creati cu usurinta mate deplasabile prin aplicarea de efecte si animatii unui clip mat-mobil individual.
Efecte pentru clip si bara cronologica
Aplicati efecte vizuale puternice si de miscare clipurilor. Creati efecte personalizate prestabilite. Sporiti optiunile cu o gama larga de plug-in-uri compatibile cu After Effects. Obtineti, cu accelerare grafica, rezultate in timp real pentru multe efecte.

Cadre cheie pentru audio
Creati tranzitii audio graduale line si alte modificari audio cu un numar minim de cadre cheie. Prin crearea a mai putine cadre audio cheie peste un interval de timp dat, Adobe Premiere Pro simplifica procesul de editare.
     


Colaborati prin integrarea activitatilor alor terte parti
Lucrati intr-un mediu de productie deschis si extensibil. Scrieti script-uri colaborativ. Adunati eficient reactii de la clienti si colegi de echipa. Impartasiti cu usurinta proiecte cu programele Final Cut Pro si Avid, la fel si cu alte programe Adobe.


Colaborare imbunatatita
Colaborati mai usor multumita integrarii imbogatite cu Final Cut si Avid MEdia Composer si cu Adobe CS Review, un serviciu separat CS Live onlie. Economisiti timp prin encodarea in fundal a fisierelor penru CS Review folosind noi preset-uri din Adobe Media Encoder.
Editare nativa penru formatele QuickTime
Importati si editati nativ toate formatele populare QuickTime ( incluzand Apple ProRes si fisiere MOV capturate de camere Canon 5D si 7D), cu un acces total de a taia metadata – fara a fi nevoie de transcodare, reconditionare, inregistrare sau transferare.

Import si export proiect Final Cut Pro
Mutati proiecte intre Adobe Premiere Pro si Final Cut Pro fara conversie sau re-randare, pastrand efectele si tranzitiile folosite de obicei. Aduceti beneficiile creative ale instrumentelor Adobe oricarei activitati de post-productie.
Import si export AAF proiect Avid NLE
Utilizati importul si exportul AAF pentru a partaja proiecte cu Avid NLE fara conversie si re-randare, pastrand efecte si tranzitii folosite de obicei. De asemenea puteti importa si exporta formate CMX3600 Edit Decision Lists (EDL).
Export fisier OMF
Exportati fisiere audio in format Open Media Framework (OMF) pentru schimburi cu statii audio de lucru. Apoi importati inapoi fisierul audio final in Adobe Premiere Pro si folositi rutarea directa a canalelor audio pentru a pastra mixul final.


Obtineti productii mai bune si mai repede cu Adobe Media Encoder
Creati productii mai rapid pentru orice format video sau dispozitiv, inclusiv pentru web, telefon sau tableta, cu Adobe Media Encoder pe 64-biti. Utilizati presetari intuitive si meniuri contextuale pentru a configura mai multe productii de la Adobe Premiere Pro si codificari grupate.
 


Livrare rapida, de incredere pe mai multe ecrane
Exportati munca dvs pentru computere, smartphone-uri, tablete si televiziune cu Adobe Media Encoder CS5.5. Utilizati presetari intuitive si meniuri contextuale pentru a seta secvente o data pentru mai multe formate, si efectuati codificari grupate in timp de continuati sa editati.
Presetari usoare pentru formate si dispozitive populare
Economisiti timp si codificati continut mult mai usor folosind presetarile Adobe Media Encoder CS5.5 care va asigura ca videoclipurile dvs arata nemaipomenit pe o gama larga de formate si dispozitive de distributie, inclusiv pe dispozitive mobile si televizoare HD

Match Sequence Settings
Faceti ca setarile de codificare sa se potriveasca sursei originale de secvente Adobe Premiere Pro sau compozitiilor After Effects. Cu Match Sequence Settings, economisiti timp pentru ca nu mai este nevoie sa reverificati toate optiunile de codificare chiar si atunci cand nu le schimbati.
Codificare tip "Drag-and-drop"
Trageti si plasati secvente din Adobe Premiere Pro si compozitii din After Effects direct in Adobe Media Encoder CS5.5, care apoi pot fi codificate imediat. Aceasta scuteste multi pasi in comparatie cu Adobe Media Encoder CS5.5.

Flux de lucru imbunatatit cu dosare monitorizate
Setati Adobe Media Encoder CS5.5 sa supravegheze un dosar. Codificati automat fisiere care ajung in dosar intr-un format pe care il specificati. Mai multe dosare de supraveghere pot codifica in mai multe formate si in acelasi dosar de destinatie.
Flux de lucru si interfata imbunatatite
Profitati de o interfata de utilizator mai clara, cu noi presetari si noi meniuri contextuale care imbunatatesc activitatile dvs din Adobe Media Encoder. Extindeti elemente din lista de sarcni pentru a verifica formate, progrese si setari de codificare. Monitorizati starea activitatilor in noua sectiune Watch Folders (directoare monitorizate).

Sabloane metadata pentru productii
Retineti metadata productiilor din Adobe Media Encoder pentru a face productiile mai eficiente si a sporii gradul de utilizare, sau stergeti metada inainte de export pentru a proteja date confidentiale de productie inainte de a distribui continutul audientei externe.

Rata de biti bazata pe marimea sursei cadrelor
Asigurati-va ca imaginile video arata bine pe ecrane de toate dimensiunile prin setarea automata a nivelului de codificare a ratelor de biti pe baza dimensiunii sursei (in loc de destinatie) a cadrelor in Adobe Media Encoder pentru formate de export format Adobe Flash si Blu-ray Disc.
Interpret Footage (Interpretor filmare)
Utilizati comanda Interpret Footage inainte de codificare pentru a suprascrie automat a viteza cadrelor, raportul de aspect al pixelilor, ordinea fisierelor sau a setarilor canalelor alfa ale componentelor pe care le importati in Adobe Media Encoder.
Control asupra decuparii si taierii
Decupati cu usurinta dimensiunea cadrului eliminati punctele start si stop ale unui clip sau secvente, in Adobe Media Encoder.
Secventiere automata a cadrelor statice
Codificati automat cadre statice ca secvente video. Cand importati o serie numerotata de imagini statice in Adobe Media Encoder CS5.5, acesta le recunoaste inteligent ca stop cadre si se ofera sa le codifice ca o secventa video.

Puncte cu instructiuni de transfer XMP din metadata
Adaugati puncte cu instructiuni de transfer XMP in Adobe Media Encoder citite din metadata din sursa fisierlor FLV sau F4V, cat si manual inaite de codificare.
Alerte sonore la finalizarea de activitati
Auziti alerte cand Adobe Media Encoder finalizeaza o activitate in fundal, ca sa puteti continua munca fara sa mai fie nevoie sa urmariti activitatile care sunt puse in asteptare. Sunete diferite indica fie ca o activitate s-a incheiat cu succes sau a intervenit o eroare.
Settings Summary (Sumar setari)
Obtineti mai mult feedback vizual folosind casuta de dialog Settings Summary din Adobe Media Encoder. Prezentati informatii despre surse de continut si productii, si utilizati instrumente cu sfaturi pentru a vizualiza setarile de export pentru componente care sunt codificate.
Presetari Adobe Media Encoder CS Review
Economisiti timp cu noile presetari Adobe Media Encoder care sunt optimizate pentru iesiri catre Adobe CS Review, un serviciu online CS Live.


Beneficiati de un flux de lucru cu metadata de la cap la cap
Profitati la maxim de metadatele dvs, fie ca transformati dialog vorbit in copii scrise cu RapidFind, sincronizati script-uri cu imagini video sau cautati clipuri cu fete umane. Personalizati felul in care metadatele sunt afisate pentru a se potrivi cu activitatile dvs.

Speech Analysis (Analiza dialog)
Transformati dialogul vorbit in transcrieri de secvente cu coduri numerice precise. Utilizati RapidFind (gasire rapida) pentru a ajunge la o zona specifica prin cautarea de cuvinte cheie in interiorul dialogului, sau chiar taiati clipul pe baza transcrieri. Script-uri de referinta, ca un script Adobe Story, cresc precizia.
Filmare sincronizata
Utilizati Speech Analysisanalia dialogului pentru a sincroniza script-urile dvs cu imaginile video, si apoi editati in baza transcrierilor de dialog. Descarcati modele de analiza a dialogului ce va permit sa convertiti, din multe limbi, cuvinte vorbite in text.
Detectie faciala
Gasiti rapid bucati audio de interviu fara sa mai fie nevoie sa redati fiecare clip din proiect. Rulati procesul Content Analysis pe clipuri din proiect, si apoi utilizati instrumentul de cautare pentru a gasi clipuri ce contin chipuri umane.
Vizualizari metadata in panoul Project
Obtineti acces instant la metadate care sunt importante in productia dvs. Personalizati si salvati felul in care metadatele XMP sunt afisate in panoul Project, cu un control asupra campurilor individuale si cu abilitatea de a importa scheme de metadate personalizate.

Panoul Metadata
Vizualizati si editati metadate pentru componente selectate utilizand panoul Metadata. Controlati cum sunt afisate campurile individuale, personalizati scheme, aplicati schimbari fisierelor selectate si salvati configuratii pentru o utilizare ulterioara. Localizati metadate rapid cu RapidFind.
     


Fiti mai productivi gratie Adobe OnLocation datorita unui flux de lucru eficient bazat pe metadate
Preluati controlul filmarilor cu puternice facilitati de inregistrare, managemet si a interfetei intuitive Adobe OnLocation. Plasati cu usurinta marcaje pentru comentarii in timpul inregistrarii, si gestionati metadata pe curpinsul tuturor resurselor.
 

Navigare printre fisierele de pe disc
Gasiti fisierele de care aveti nevoie rapid prin deschiderea oricarui fisier media suportat in fereastra Adobe OnLocation Monitor. Redati si stergeti fisiere, si adaugati puncte start si stop folosind interfata rapida si intuitiva Adobe OnLocation.
Acces usor la preluare si captura a inregistrarilor
Schimbati intre modurile preluare si captura a inregistrarilor utilizand un control dedicat in Shot List care ofera o confirmare vizuala imediata a modului curent.
Scheme metadata personalizate
Promovati conectarea consistenta a mai multor utilizatori si pe curprinsul productiilor, prin importul fisierelor cu scheme precreate cu metadate care includ valori specificice ale campurilor.
Gestionarea cu ajutorul Shot List
Economisiti timp utilizand optiuni puternice de segmentare a scenelor in mai multe clipuri si unghiuri ale camerelor. Importati script-uri Adobe Story pentru a crea Shot Lists complete in Adobe OnLocation care retin metadate, inclusiv dialog, caractere si multe altele.

Cuprins pentru inregistrarile fara banda
Utilizati optiunile puternice de sumarizare din Adobe OnLocation cu camerele video fara banda: Spuneti lui Adobe OnLocation care cadru inregistreaza si marcati comentarii. Cand clipurile fara banda sunt importate, informatia este automat fuzionata.
Plasarea usoara a marcajelor pentru comentarii
Asigurati-va de precizia marcajelor pentru comentariile pe care le faceti in timpul inregistrarii prin tragerea si plasarea lor sau prin introducerea valorilor secventelor cu coduri numerice. Acestea fac mai usoara revizuirea unor parti specifice ale inregistrarii cand este inca in procesul de filmare.
Economie de timp cu metadate XMP
Accelerati fluxul de lucru post-producie cu metadate dobandite in timpul preproductiei si a productiei propriu-zise.
 


Accelerati captura video si editarea cu Adobe OnLocation
Realizati mai mult in timp ce inregistrati sau importati matrialul filmat. Notati actiunea in desfasurare precis in timp ce inregistrati, si analizati rapid fisierele importate. Verificati continutul media al camerei video fara sa il importati si navigati prin continutul proiectelor folosind Media Browser.
 


Monitorizare profesionala
Maximizati calitatea imaginii camerei video in timpul filmarilor prin utilizarea Adobe OnLocation pentru a calibra rapid camera dvs, sa verificati nivelele si sa monitorizati semnalele. Vectorscopul si ecranul cu grafic virtual va ajuta sa evitati probleme si sa imbunatatiti calitatea.
Importare si analiza de fisiere
Analizati fisiere importate cu acelasi sistem de alerta utilizat in timpul inregistrarii live pe disc. Adobe OnLocation verifica rapif fisierle importate pentru probleme cu audio peste nivelul maxim si video supraexpus.

TurboComments
In timp ce inregistrati, adaugati cuvinte relevante – numele echipei si asa mai departe – cu o singura apasare de buton pentru a nota actiunea in direct precis si eficient. Adobe OnLocation va permite sa stocati pana la noua comentarii cu scurtaturi pentru o regasire precisa in tmimecode.
Lista cu marcajele pentru comentarii
Vizualizati si editati marcajele de comentarii pentru fiecare clip din proiectul dvs. utilizand o lista sortabila care va usureaza gasirea problemelor specifice notate si vizualizati-le in fereastra Adobe OnLocation Monitor.

Cadre afis
Gasiti mai eficient campuri, in mod vizual, prin atribuirea unui cadru afis pentru fiecare clip.
Navigarea prin continutul camerei fara a mai importa
Utilizati Adobe OnLocation pentru a verifica continutul media al camerelor bazate pe fisiere, fara a mai fi nevoie de import sau copiere pe hard disk.

Navigare proiect in Media Browser
Gasiti fisiere media utilizate in proiectele Adobe OnLocation fara sa mai deschideti. Vizualizati continutul proiectelor in Media Browser ca si cand proiectul ar fi un dosar media, apoi trageti si plasati fisiere direct in proiectul curent.

Suport pentru camerele bazate pe fisiere
Lucrati cu camere fara casete utilizand toate capacitatile Adobe OnLocation pentru notarea si analizarea clipului direct in locatie. Importati fisiere de pe Sony XDCAM, XDCAM HD, XDCAM EX, Panasonic P2, AVCHD, AVC-Intra si HDV fara transcodare si reconditionare.
Pozitionare precisa in codul temporal a cursorului de redare
Pozitionati marcatorul de redare exact unde aveti nevoie, fie folosind controale ale codului temporal care permit navigarea prin cod temporal, sau prin introducerea directa a unor valori specifice.
Redare audio in tmpul cautarii prin navigare
Gasiti mai rapid sectiunea de care aveti nevoieprin ascultarea pistei audio in timp ce efectuati navigarea si avansul per cadru
Inregistrati si notati fara fire
Adaugati comentarii si metadate clipurilor care sunt inregistrate pe camere fara banda si care nu sunt conectate la Adobe OnLocation. Specificati ce cadru este inregistrat si notati comentariile. Datele sunt automat fuzionate cu clipurile corepondente in momentul actiunii de import.

Exportul de subproiecte
Exportati variantele care sunt etichetate "wanted" in Adobe OnLocation ShotList. Accesati dosarul subproiectului secundar din panoul Media Browser din Adobe Premiere Pro. Clipuri cu puncte de start si stop formeaza un clip brut cand sunt adaugate unei secvente.
Reconectare convenienta a fisierelor media lipsa
Reconectati rapid si usor referintele fisierelor intrerupte din proiectul dvs Adobe Onlocation.
Publicare Shot List
Tineti pe toata lumea la curent in timpul productiei prin publicarea Adobe OnLocation Shot List ca fisier CSV care poate fi vizualizat pe o varietate de programe si dispozitive, inclusiv pe iPod Touch si iPhone.
Inregistrare direct pe disc
Ocoliti caseta complet in timpul filmarii cu Adobe OnLocation. Conectati camera la laptop si incepeti sa inregistrati direct pe hard disk. Revizualizati imaginile imediat, si apoi aduceti-le imediat in Adobe Premiere Pro pentru editare.


Materializati viziunea cu instrumente puternice de creare Encore
Trimiteti proiecte Adobe Premiere Pro direct in Adobe Encore fara interpretare. In Encore, creati eficient DVD-uri, discuri Blu-ray si DVD-uri web, toate dintr-un singur proiect. Utilizati diagrame pentru a defini si vizualiza navigarea proiectului dvs.
 


Cautare integrata pentru titluri DVD pe web
Oferiti o experienta mai atragatoare cu abilitatea de a cauta cuvinte cheie intr-un DVD web. Encore utilizeaza metadate din analizarea vorbirii, subtitrari si nume de meniuri si butoane pentru a face automat titlurile DVD-urilor web sa poata fi cautate.
Un singur proiect, livrare in mai multe formate
Creati eficient DVD-uri, discuri Blu-ray si DVD-uri web, toate dintr-un fisier de proiect Encore. Cu suport pentru meniuri pop-up si subtitrari, telespectatorii titlurilor DVD-urilor de pe web se bucura de toate beneficiile experientei Blu-ray livrate online.

Integrare Dynamic Link
Trimiteti proiecte Adobe Premiere Pro direct in Encore fara o interpretare prealabila. Schimbarile sunt reflectate imediat in Encore multumita lui Adobe Dynamic Link.
Diagrame
Definiti si vizualizati navigarea DVD-urilor, discurilor Blu-ray si proiectelor DVD pentru web utilizand reprezentari vizuale sub forma de diagrame ale tuturor punctelor si legaturilor. Functionalitatea independenta de marire variabila simplifica activitatile dvs de creare.

Integrare Adobe Photoshop
Creati meniuri DVD si Blu-ray in fisiere format Photoshop utilizand tehnologia incorporata in Encore. Editati meniuri in Photoshop si vizualizati schimbarile instant in proiectul Encore.
Interfata pentru titluri de DVD-uri web
Creati DVD-uri pentru web care au o interfata de redare lustruita, oferind comenzi de redare usor de folosit plus optiunea de a viziona filmul video HD pe tot ecraul.

Transcodare in fundal
Lucrati mai eficient cand transcodati fisiere. Adobe Media Encoder transcodeaza fisiere in fundal, pastrand Encore liber sa se concentreze pe sarcinile de creatie. Acesta este in special important pentru activitati 4K care in mod normal ingreuneaza operareaa sistemului.

Integrare pentru codificare oferita de terti
Alegeti codificatorul potrivit fara a sacrifica eficienta fluxului de munca. Integrati in activitatile de creare Encore terti codificatori pe care deja ii detineti pentru a profita de cele mai noi avantaje in domeniul codificatorilor accelerati grafic.
Proiecte pe mai multe platforme
Impartasiti proiecte Encore fara sa va mai faceti griji de compatibiliatea platformei. Proiectele Encore pot fi mutate intre platformele Windows si Mac liber, fara conversie.
Meniuri multiple
Creati o experienta mai placuta pentru telespectatori cand ei aleg din optiunile de pe cuprinsul mai multor meniuri. Meniuri cu mai multe pagini ce pot fi navigate pe proiecte Blu-ray Disc arata optiunile pe cuprinsul mai multor pagini de meniu fara a intrerupe redarea elementelor din fundal.
Suport pentru 24p
Mentineti aspectul 24p pe tot parcursul pana export, cu suportul nativ pentru 24p. Encore suporta viteze de redare de 24p pentru Blu-ray, DVD si titluri de DVD-uri pentru web, cu un afisaj corect al secventei de cod a timpului 24p in bara cronologica.

Masterizare 4K
Puneti productii 4K direct pe discuri Blu-ray de inalta definitie utilizand activitati care mentin continutul original 4K pana la produsul finit. Utilizati Dynamic Link pentru a deschide secvente Adobe Premiere Pro 4K in Encore fara interpretare in prealabil.
Suport maser DDP
Creati replici de discuri din Encore folosind suportul pentru master DDP pentru discuri DVD. Fisierul produs poate fi apoi trimis prin FTP direct la unitatea de masterizare.
   


Livrati experiente atragatoare practic oriunde
Creati fisiere video optimizate pentru smartphone-uri, tablete si ecrane PC. De la captura pana la livrare, utilizati metadate pentru a face componentele mai usor de gasit in productii, creati experiente atragatoare, si creati continut online usor de regasit de audiente prin intermediul motoarelor de cautare.
 


Codificare grupata in fundal
Automatizati procesul de a crea mai multe versiuni codificate ale continutului utilizand caracteristicile pentru grupuri in Adobe Media Encoder. Maximizati productivitatea prin continuarea lucrului in timp ce fisierele sunt codificate in fundal.
Componente bogate in metadate pentru livrare online
Incorporati metadate care fac continutul sa fie descoperit mai usor online si experienta de vizualizare mai atractiva. Metadatele raman cu componentele cu care au fost create in aplicatiile Creative Suite Production Premium.

Puncte cu instructiuni de transfer FLV/F4V cu perechi nume/valoare
Creati puncte cu instructiuni de transfer FLV/F4V cu perechi nume/valoare utilizand marcaje direct in bara cronologica. Cu Adobe Media Encoder creati, verificati si ajustati informatiile punctelor cu instructiuni de transfer si apoi folositi-le pentru alte proiectari interactive in Adobe Flash Profesional.
Productii pentru telefoane si dispozitive mobile
Optimizati fisierele video pentru vizualizarea pe cele mai noi platforme de livrare cu Adobe Device Central CS5.5. Gasiti cele mai bune setari pentru codificare cat si informatii despre capacitatile dispozitivelor, si apoi simulati redarea pe acele dispozitive pentru a verifica calitatea.

Codificare simplificata
Livrati continut in orice format cu ajutorul lui Adobe Media Encoder. Utilizati orice combinatie de secvente si clipuri, si codificati in formate si codec-uri ca FLV, F4V, Windows Media, QuickTime, MPEG-2, MPEG-4, H.264, AVC-Intra si DPX.
Comenzi cu marcaje flexibile pentru bara cronologica
Controlati cu usurinta atributele marcajelor. Setati marcaje de capitole Encore, link-uri URL web si puncte cu instructiuni de transfer FLV, toate folosind o singura casuta de dialog.


Editati mai rapid cu un set robust de instrumente
Sporiti productivitatea cu cele mai bune activitati din industrie, multi platforma, nativ bazate pe fisiere. Cu Adobe Mercury Playback Engine pe 64-biti cu accelerare grafica si un set de instrumente de neegalat, Adobe Premiere Pro CS 5.5 impune un nou standard in eficientizarea editarii.
 

Panouri Project multiple
Afisati componente in mai multe panouri Project, fiecare avand propriile setari de vizualizare grafica sau text. Cu controlul asupra vizualizarii metadatelor in cadrul panourilor Project, organizarea si vizualizarea componentelor este rapida si eficienta.
Scurtaturi tastatura individualizate
Personalizati Adobe Premier Pro creand mai multe harti de tastatura pentru diferite activitati sau pentru a suporta mai mult utilizatori. Prin exportarea propriilor setari de scurtaturi, puteti fi productiv imediat cand lucrati pe alte sisteme.
Manager proiect
Arhivati cu usurinta fisiere media, recapatati spatiu pe hard disk sau mutati intre medii online sau offline. Consolidati proiecte prin selectarea si mutarea de fisiere media actual folosite intr-un proiect intr-o singura locatie pentru arhivare si gestionarea spatiului.
Butonul Export Frame
Exportati rapid un cadru video static din Program sau Source Monitor cu ajutorul butonului Export Frame fara a mai fi nevoie sa initiati un export din Adobe Media Encoder.

Interfata utilizator persaonalizabila
Ajustati interfata Adobe Premiere Pro pentru a se potrivi aproape oricarui mediu sau activitate de editare. Aranjati interfata andocata pentru mai multe monitoare, redimensionati toate ferestrele simultan si salvati configuratiile ca spatii de lucru presetate.
Cautare integrata pentru componente
Gasiti rapid componente in cadrul panoului Project utilizand campul de cautare care este actualizat in timp ce tastezi. Cautati in campuri individuale de metadate sau pe intreg cuprinsul lor pentru a afisa grupuri sau elemente similare.
Bara cronologica derulanta
Setati bara cronologica sa se deruleze incet sub un indicator stationar in timpul redarii, sau ajustati-l sa avanseze o pagina cand indicatorul de redare ajunge la marginea ferestrei.
Bare cronologice imbricate
Gestionati mai usor proiecte mari, prin editarea fiecarei sectiuni din propria bara cronologica. Plasati (adapostiti) fiecare bara cronologica in interiorul unei bare cronologice coordonatoare pastrand acces complet la fiecare editare.

Directionare multi pista si comenzi de blocare sincronizare
Controlati cu usurinta plasarea clipurilor, economisind timp si pastrand plasarea altor clipuri in bara cronologica, cu optiuni puternice de directionare pistelor. Alegeti ce piste raman sincronizate dupa propagare si inserati editari cu comenzi de sincronizare blocata.
Inlocurea clipurilor
Inlocuiti cu usurinta orice clip din bara cronologica cu unul nou care pastreaza atributiile originalului. Toate efectele si cadrele cheie sunt retinute, si, daca este necesar noul clip este taiat pentru a se incadra duratei celui original.
Procesare interna de culoare pe 32-biti
Mentineti calitatea imaginii la maxim cu schimbari de culori subtile sau dramatice, contrast si expunere, fara afisare in straturi si artefacte cauzate de procesarea pe mai putini biti.
Domenii interne profesionale interne
Monitorizati nivelele luminanta si crominanta pe fiecare linie cu ajutorul osciloscopului si vectorscopului incorporat. Afisati informatie Waveform IRE in mod standard, YCbCr Parade, RGB Parade sau in moduri combinate.

Stabiliti rezolutia de iesire
Setati proiectul dvs. la orice rezolutie si lucrati cu el pe tot parcursul productiei – grozav pentru crearea bannerelor publicitare video, continut pentru micile ecrane si multe altele.
     


Cresteti productivitatea cu caracteristici de editare care economisesc timp
Faceti mai mult in mai putin timp cu caracteristici care fac munca mai eficienta, fie ca indepartati brese dintre clipuri, plasati efecte cadrelor cheie, aplicati o tranzitie pe mai multe clipuri sau extindeti durata unui clip.
 

Detectie automata a scenelor pentru casetele HDV
Folositi detectia autoamata a scenelor pentru a crea clipuri separate de pe casetele HDV.
Comanda Find Gaps
Curatati secvente rapid cu ajutorul comenzilor pentru gasirea si indepartarea breselor intre clipuri pe bara cronologica.
Setarile campurilor de afisare
Setati Source si Program Monitors pentru a afisa primului camp, al doilea camp sau ambele campuri pentru imagini intercalate.
Cadre cheie si plasarea verticala a clipurilor
Plasati efecte pe cadre cheie cu precizie. Pe masura ce le mutati, cadrele cheie se aliniaza la marcajele de secventa, cursorul de redare, extremitatile clipului si alte cadre cheie audio sau video. Utilizati plasarea verticala pentru a pastra clipurile sincronizate cand le mutati intre piste.

Optiuni care economisesc timp pentru mai multe clipuri
Aplicati cu usurinta o tranzitie mai multor clipuri utilizand taierea si lipirea, mentinand in acelasi timp atributele de destinatie. Ajustati viteza, durata si castigul audio sau aplicati efecte pe mai multe clipuri simultan.
Lipire de clipuri si crearea de cubclipuri, mai rapide
Salvati timp cand lipiti clipuri in bara cronologica. Cursorul de redare se pozitioneaza la sfarsitul unui clip lipit in asa fel incat clipurile ce urmeaza sa fie lipite sunt plasate direct dupa el. Creati subclipuri prin tragerea continutului din bara cronologica in panoul Project.
Scurtatura pentru starea anterioara a nivelului de marire
Utilizati marire inteligenta in bara cronologica pentru a schimba intre vizualizari detaliate si globale a continutului cu o singura apasare de buton. Apasati pentru a mari bara cronologica pentru a arata tot continutul secventei dvs. Apasati din nou sa va intoarceti la nivelul de marire anterior
Comanda de indepartare a tuturor efectelor (Remove All Effects)
Utilizand o singura comanda, stergeti rapid toate efectele dintr-un singur sau mai multe clipuri selectate.

Scurtatura Extend Edit
Extindeti durata unui clip dintr-o pista selectata la pozitia curenta din bara cronologica folosind o comanda ce se poate asocia ca scurtatura pe tastatura.
     


Gestionati eficient proiecte, secvente si clipuri
Mentineti proectele functionand fara probleme, cu rezultate rapide RapidFind, instante ale clipurilor actualizate automat atunci cand sunt actualizatre resursele la care fac referire, secvente imbricate, redare imediata si multe altele.
 

Cautare RapidFind
Tastati ce cautati in casuta de cautare RapidFind si vizualizati rezultate actualizate in timp ce tastati. RapidFind este disponibil in panourile Effects, Project si Metadata si fac ca rezultatele sa se potriveasca continutului rapid si eficient.
Inlocuire de imagini
Actualizati resursele di proiect mai rapid, pe masura ce noi versiuni devin disponibile, prin inlocuirea fisierelor in panoul Project. Cand inlocuiti fisiere, toate instantele clipurilor care se refera la acele fisiere media sunt actualizate automat.
Setari per secventa
Combinati liber continut prin atribuirea de setari diferite pe secvente individuale. Prin imbricarea acelor secvente intr-o singura secventa principala, puteti gestiona fisiere mult mai usor si sa creati rapid mai multe versiuni ale proiectului.
Redare imediata din fereastra Project
Mentineti concentrarea asupra barei cronologice si primiti o redare imediata a unui clip pe care l-ati extras din fereastra Project.

Locatiile fisiereleor media salvate in proiect
Gestioneaza proiecte mai eficient. Preferintele de amplasare a fisierelor sunt salvate inttr-o o baza per-proiect, ceea ce face mai usor de configurat partitii pentru proiecte.
Import individual de secente
Combinati mai usor continut de la mai multe proiecte prin alegerea oricarei combinatii de secvente pentru import.
Taierea individuala a secventelor
Evitati taierea de continut redundant in Project Manager cu capacitatea de a selecta orice combinatie de secvente pentru taiere.
Configurarea pe baza de sercini a panoului Project
Creati configurari ale spatiului de lucru folosind coloana de configurari ale panoului Project optimizat pentru activitatea la indemana.

Legarea de clipuri offline A/V principale
Legati un clip offline A/V principal de fisiere media care au doar fisiere audio sau video prezente.
Arhivarea clipurilor taiate
Arhivati proiecte mai eficient. Utilizati Project Manager pentru a include clipuri offline in proiecte taiate cu cerinte de stocare mai mici.
   


Obtineti control audio precis
Luati controlul asupra fisierelor media cu editare audio la nivel de esantion, navigarea directra a undei si asociere flexibila a canalelor audio pentru clipurile offline. Vizualizati format de unde audio in detalii mai mari.
 

Marire verticala a formaului de unda in Source Monitor
Vizualizati formate de unde audio mai in detaliu in Source Monitor. Mariti ambele canalele independent sau impreuna.
Suport Broadcast WAV
Treceti surse de secvente de coduri numerice prin aplicatii audio datorita suportului Broadcast WAV pentru o legare mai usoara cu fisiere media inregistrate extern si activitati mai stranse cu statii de lucru audio digitale precum Pro Tools si Pyramix.
Maparea canalelor audio pentru clipuri offline
Setati si ajustati maparea canalelor audio pentru clipuri offline oricand. Schimbati comportamentul de captura grupata usor prin rutarea sursei canalelor audio catre configurari ale pistelor audio, inainte sau dupa amplasarea lor intr-un proiect.
Recapturare clip numai parte audio sau video
Schimbati setarile de recapturare pentru clipuri offline fara sa mai fie nevoie sa le recapturati iar.

Monitorizarea nivelului audio
Vizualizati nivelele audio care vin din dispozitivele FireWire in timpul capturii utilizand panoul cu contoare pentru nivele audio.
Navigare directa a undei
Navigati cu precizie in Source Monitor cand lucrati doar cu clipuri audio. Utilizati cursorul de redare pentru a naviga undele direct.
Setari prestabilite de afisare audio sau video
Personalizati setarile de afisaj prin afisarea cadrelor cheie video sau adio, opacitate si afisajul de volum al clipului pornit sau oprit implicit.
Normalizarea pistelor
Economisiti tim prin utilizarea setarilor de volum pentru a normaliza toate clipurile intr-un pista secventiala.

Fuziune clipuri
Creati cu usurinta sub-clipuri din surse separate care se potrivesc audio si video. Caracteristica Merge Clips suporta sisteme audio duale prin permiterea fisierelor audio de inalta calitate sa fie sincronizate cu filmarile video pe un dispozitiv separat, precum camerele DSRL sau RED.
Editare audio la nivel de esantion
Ajustati clipuri audio cu precizia esantioanelor de pana la 1/96,000 dintr-o secunda. Setati taieturi L si J de precizie. Eliminati mici pocnituri, trosnituri si alte elemente audio nedorite.
   


Optiuni extinse cu servicii online integrate
Accelerati editarea si colaborarea multumita integrarii Adobe Premiere Pro cu Adobe Story, Acrobat.com, Adobe CS Review si ale servicii online CS Live.
 


Integrare directa cu Adobe Story
Accelerati activitatile dvs de editare prin importul de script-uri cu metadate din Adobe Story, un serviciu online Adobe CS Live, in Adobe Premiere Pro CS5 5. Eliminati ore de munca de rutina utilizand Speech Search si alte metadate pentru a gasi rapid imagini filmate.
Gestionare puternica cu Shot List
Economisiti timp utilizand optiuni puternice pentru a segmenta scene in mai multe clipuri si unghiuri ale camerei. Importati script-uri Adobe Story pentru a crea Shot Lists complete in Adobe OnLocation care retin metadate, inclusiv dialog, caractere si multe altele.

Comentarii ale clientilor facute usor
Colaborati mai eficient pe lucrari in progres utilizand Adobe CS Review, un serviciu online CS Live, care va permite sa impartasiti secvente video pentru comentarii fara imprimare pe discuri sau trimiterea unor fisiere mari inainte si inapoi.
Adobe Community Help
Accesati un motor de cautare online, din Adobe Premiere Pro. Continutul ce poate fi cautat include ajutor in detaliu specific pe produs plus continut aditional despre programe Adobe si terte parti ales de expertii din industrie.
Integrare Acrobat.com
Simplificati felul in care lucrati si colaborati utilizand Acrobat.com, un serviciu online CS Live. Acrobat.com include spatii de lucru online, partajare de documente si spatiu de stocare, conversia fisierelor PDF, conferinte web si aplicatii office online.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 


Placi grafice NVIDIA suportate pentru accelerare grafica
 

software

Categorii software