Adobe Visual Communicator 3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe

Adobe® Visual Communicator® 3 ofera tot ceea ce un profesor sau un elev are nevoie pentru a crea prezentari video cu un aspect al acelora de la TV. Ideal pentru cursuri bazate pe proiecte, cursuri la distanta si transmisii de stiri in cadrul campusului, Visual Communicator ofera un prompter, capacitati de editare video, si o librarie de grafica, efecte, titluri, muzica si templeturi, toate personalizate, pentru a produce cu usurinta prezentari video care au impactul unui buletin de stiri de la TV. Cu Visual Communicator puteti livra prezentari prin email, pe internet, pe CD, DVD sau in timp real intr-un sistem cu circuit inchis.

Adobe® Visual Communicator® 3 ofera tot ceea ce afacerea dvs are nevoie, pentru ca dvs sa creati prezentari video cu un aspect al acelora de la TV. Ideal pentru videoclipuri de instruire si prezentari de produse, Visual Communicator ofera un prompter, capacitati de editare video, si o librarie de grafica, efecte, titluri, muzica si template-uri, toate personalizate, pentru a produce cu usurinta prezentari video care au impactul unui buletin de stiri de la TV. Cu Visual Communicator puteti livra prezentari prin email, pe internet, pe CD, DVD.

Logo Adobe Visual Communicator 3

Adobe Visual Communicator 3

Preturi Adobe Visual Communicator 3

RETAIL

Adobe Visual Communicator 3, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

38040170
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Visual Communicator 3, UPGRADE, Windows, 1 utilizator, engleza

38040172
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Visual Communicator 3

Adobe Visual Communicator 3 - Creati prezentari de calitatea buletinelor de stiri in cateva minute

Programul Adobe® Visual Communicator® 3 ofera sute de grafice, clipuri muzicale si efecte speciale personalizabile pentru a crea prezentari care arata ca un buletin de stiri de la televizor.

Prezentare generala
 

DE CE VISUAL COMMUNICATOR 3?

Creati prezentari video de calitatea buletinelor de stiri
Visual Communicator ofera un prompter, capacitati de creare video si o intreaga librarie de grafica, efecte, titluri, muzica si template-uri ce pot fi personalizate.

Impartasiti pe internet prezentari video
Cand nu puteti livra prezentari in persoana, Visual Communicator va va ajuta sa convertiti un intreg spectacol PowerPoint intr-un videoclip narat pe care il puteti posta pe internet.

Livrati productii video in timp real
Prin capacitati de publicare in timp real, puteti crea productii proprii de buletine de stiri, conferinte, cursuri la distanta, buletine de stiri transmise in campus si multe altele.
CREATI PREZENTARI VIDEO IN 5 PASI SIMPLI

1. Alegeti o infatisare dintr-o varietate de teme ce ofera grafica, muzica, titluri si tranzitii in stilul buletinelor de stiri.

2. Adaugati scenariul dvs pe teleprompter.

3. Adaugati fisierele media prin importul de fisiere video, audio si imagini statice de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe camere video, webcam-uri, camere digitale si telefoane mobile. Importati chiar si slide-uri PowerPoint.

4. Inregistrati prezentarile dvs cu webcam-ul dvs sau prin camera video. Pe masura ce cititi de pe promter, Visual Communicator va prezenta automat toate imaginile, videoclipurile, grafica, titlurile, efectele si muzica dvs la timpul potrivit.

5. Impartasiti videoclipurile dvs prin e-mail, CD, DVD, un sistem cu circuit inchis Channel One, sau transmiteti in timp real prezentari video FLV pe internet utilizand Adobe Flash Media Server.*

Visual Communicator 3 pentru industria dvs
 

VISUAL COMMUNICATOR PENTRU EDUCATIE

Profesorii si elevii pot crea prezentari video convingatoare care livreaza un mesaj concentrat in timp ce se construiesc capacitatile de citire, verbale si de prezentare.

Profesorii si elevii pot crea:
 • Anunturi in campus
 • Cursuri la distanta
 • Cursuri bazate pe proiecte
 • Comemorare anuala video
 • Videoclipuri cu echipe sportive
 • Videoclipuri „Show and tell”
 • Consilierea carierei
VISUAL COMMUNICATOR PENTRU AFACERI

Imbunatateste dramatic eficienta comunicatiilor din afacerea dvs si pastreaza atentia clientilor dvs.

Profesionistii din domeniul afacerilor si de formare pot crea:
 • Videoclipuri de instruire
 • Demonstratii de produse
 • Videoclipuri de prezentare imobiliara
 • Prezentari de marketing
 • Anunturi executive
 • Relatii cu investitorii
 • Anunturi de resurse umane

Adobe Visual Communicator 3 pentru educatie

Adobe® Visual Communicator® 3 ofera tot ceea ce un profesor sau un elev are nevoie pentru a crea prezentari video cu un aspect al acelora de la TV. Ideal pentru cursuri bazate pe proiecte, cursuri la distanta si transmisii de stiri in cadrul campusului, Visual Communicator ofera un prompter, capacitati de editare video, si o librarie de grafica, efecte, titluri, muzica si templeturi, toate personalizate, pentru a produce cu usurinta prezentari video care au impactul unui buletin de stiri de la TV. Cu Visual Communicator puteti livra prezentari prin email, pe internet, pe CD, DVD sau in timp real intr-un sistem cu circuit inchis.

Adobe Visual Communicator 3 pentru afaceri

Adobe® Visual Communicator® 3 ofera tot ceea ce afacerea dvs are nevoie, pentru ca dvs sa creati prezentari video cu un aspect al acelora de la TV. Ideal pentru videoclipuri de instruire si prezentari de produse, Visual Communicator ofera un prompter, capacitati de editare video, si o librarie de grafica, efecte, titluri, muzica si template-uri, toate personalizate, pentru a produce cu usurinta prezentari video care au impactul unui buletin de stiri de la TV. Cu Visual Communicator puteti livra prezentari prin email, pe internet, pe CD, DVD. Profesionistii din domeniul afacerilor si de formare pot crea:

 • Videoclipuri de instruire
 • Orientarea angajatului
 • Demonstatii de produse
 • Comunicare de presa
 • Documentatie online
 • Videoclipuri de prezentare imobiliara
 • Prezentari de marketing
 • Anunturi executive
 • Relatii cu investitorii
 • Anunturi de resurse umane
 • Propuneri de vanzari

Motive sa cumparati Adobe Visual Communicator 3

1. Prezentari video usoare
Adobe® Visual Communicator® 3 elimina barele de editare traditionale si permite o creare mai rapida a videoclipurilor. Automatizeaza procesul de productie pentru ca dvs sa va puteti produce propriile prezentari video care au aspectul prezentarilor de stiri de la TV.

2. Continut profesional, fara drepturi de autor
Visual Communicator 3 va ofera o intreaga librarie cu stiluri grafice, efecte, titluri, muzica si template-uri pentru a creea prezentari video profesionale.

3. Teleprompter pe ecran
Vorbiti clar si cu incredere fara sa pierdeti puncte cheie sau sa memorati text utilizand prompterul incorporat. Este de nelipsit pentru comunicarea oricarui mesaj inregistrat, dar si pentru povestile din spatele unui slideshow sau a unui montaj video.

4. Inlocuirea mediului profesional
Statiile de televiziune utilizeaza efecte green-screen pentru a pune prezentatorii in fata unei harti meteo si fundaluri convingatoare. Visual Communicator 3 permite sa plasati un fundal colorat in spatele dvs pentru a inlocui digital fundalul cu orice imagine, grafica sau videoclip.

5. Tranzitii dinamice in stilul celor TV
Incorporati imagini convingatoare pentru a captiva spectatorii si dati prezentarilor dvs un aspect ca cel al retelelor TV profesionale. Fiecare efect functioneaza in timp real, pentru ca dvs sa nu trebuiasca sa asteptati sa vedeti cum va arata productia dvs.

6. Wizards si Coach Window
Chiar daca nu ati folosit niciodata un program video, Visual Communicator va permite sa creati prezentari video atragatoare rapid si usor. Wizards va ajuta sa setati aspectul videoclipulului dvs si fundalul green-screen, in timp ce Coach Window va ghideaza prin activitatile Visual Communicator 3.

7. Pagini web cu video incorporat
Convertiti o intreaga prezentare PowerPoint intr-un videoclip narat si postati-l pe web. Visual Communicator 3 publica videoclipul in format Adobe Flash, Windows Media sau RealPlayer si asambleaza paginile web pentru dvs. Organizati videoclipul dvs in capitole usor accesibile sau creati link-uri de declansare pentru a permite telespectatorilor sa acceseze pagini web, imagini sau silde-uri PowerPoint afisate langa prezentarea dvs.

8. Suport pentru mai multe camere video si schimbari de camere
Utilizati pana la 3 camere video si creati videoclipuri in stilul interviurilor in timp real. Utilizati Mini Switcher pentru a selecta fiecare camera in timp ce inregistrati sau prezentati in timp real in fata audientei.

9.Creati clipuri de referinta
Creati un clip de referinta cu puncte presetate in/out si nivele audio pentru clipuri audio sau video. Plasati aceste clipuri rapid cand produceti un spectacol in timp real, sau plasati filmarea in alte proiecte si pastrati proprietatile editate.

10. Optiuni flexibile de partajare
Exportati pana si formatele de fisier standard, inclusiv FLV, Windows Media si Real, si apoi incarcati fisierele pe un server web sau publicati-le direct pe pagina dvs web. Publicati videoclipul direct cu ajutorul unui proiector, pe TV sau intr-un circuit inchis de tipul Channel One. Transmiteti in timp real prezentari video FLV pe internet utilizand Adobe Flash Media Server.

Caracteristici si beneficii

CREATI PREZENTARI VIDEO DE CALITATE
 

Wizard automatizat
Alegeti sa creati un videoclip bazat pe un anumit subiect sau stil si Visual Communicator va genera toata grafica asociata care completeaza videoclipul dvs.

V-Screen Wizard
Wizard-ul cheie va insoteste pas-cu-pas prin setarea fundalurilor uimitoare pentru ca productiile dvs sa arate mai profesional.

Coach Window
Coach Window ajuta la ghidarea noilor utilizatori prin activitatile lui Visual Communicator 3.

Inlocuirea mediului profesional
Cand plasati un fundal colorat in spatele dvs, Visual Communicator va va permite sa inlocuiti digital acel fundal cu orice imagine, grafica sau videoclip.

Prompter incorporat
Vorbiti clar si cu incredere fara sa pierdeti puncte cheie sau sa memorati text utilizand prompterul incorporat. Este de nelipsit pentru comunicarea oricarui mesaj inregistrat, dar si pentru povestile din spatele unui slideshow sau a unui montaj video.

Optiuni flexibile de inregistrare
Inregistrati segmente in afara secventelor sau in momente diferite. Incepeti de la mijloc, incepeti de la sfarsit sau actualizati orice sectiune ati inregistrat.

Idei puternice
Asigurati-va ca primiti cele mai bune idei posibile utilizand instrumentele puternice care va ajuta sa ajustati transparenta, „scurgeri” si saturatia culorilor.

Gafica profesionala, fara drepturi de autor
Alegeti dintr-o intreaga librarie de grafica, efecte, titluri, clipuri muzicale si template-uri pentru a crea prezentari video profesionale.

Tranzitii dinamice in stilul celor TV
Captivati telespectatorii si dati prezentarilor dvs acel aspect profesional prin incorporarea de efecte speciale ca ferestre over-the-shoulder, tranzitii si grafica.

Titluri animate si grafica
Titlurile animate si grafica au fost adaugate fiecarei teme. Salvati grafica intr-un fisier separat, si sunt gata pentru plasarea in orice punct al spectacolului live.

Gestionarea titlurilor si graficii
Salvati titluri utilizate in mod uzual in programele dvs, grafica „over-the-shoulder” si texte pentru a le utiliza din nou.
Advanced Character Generator
Descoperiti creatii nelimitate de titluri si text de suprapunere si care sunt complet personalizabile cu ajustari de umbre, contururi, straluciri si transparenta.

Tranzitii personalizabile
Creati schimbari dramatice, si faceti ca prezentarile dvs sa ruleze usor.

Stiluri de titlu
Creati liste unice de deschidere/inchidere si titluri, sau mutati titlurile in prezentarea dvs precum genericul de film.

Action Trays
Retineti alegeri specifice de editare si fisiere media care afiseaza continutul spectacolului.

Videoclipuri cu o singura apasare
Creati videoclipuri bazate pe template-uri care isi „reamintesc” formatul ultimei prezentari pe care ati creat-o si inregistrat rapid o noua versiune. Folositi-l pentru creatiile dvs video zilnice.

Instant Hollywood
Comportati-va ca si cand sunteti intervievat la TV. Taiati perfect intre dvs si videoclipurile unei gazde de televiziune pentru a juca in propriul dvs buletin de stiri.

Integrati diagrame, grafice si slide-uri
Importati diagrame, grafice si alte componente standard ca slide-urile PowerPoint sau diagrame Excel.

Scrubbing in timp real
Navigati prin productiile dvs in timp ce vizualizati toate efectele speciale, videoclipurile si inregistrarile de pe camera video instant.

Revizuiti oriunde
Revizuiti inregistrarile si clipurile dvs cu ajutorul unei previzualizari precise si in timp real inainte de inregistrarea/redarea videoclipului dvs.

Interfata de utilizator redimensionabila
Redimensionati spatiul dvs de lucru pentru a accesa fisierele media si efectele pe care le utilizati cel mai des.

Suport pentru imagini statice
Decupati, redimensionati sau extindeti imaginea dvs pentru a se incadra in productiilor dvs. Sau daca preferati, mentineti raportul de aspect al imaginilor dvs statice.


IMPARTASITI PREZENTARILE VIDEO PE WEB

Web Trigger Links
Selectati pagini web, imagini sau slide-uri PowerPoint pentru a fi afisate impreuna cu prezentarile dvs video in puncte specifice in timp ce telespectatorii dvs urmaresc.

Transcriptii audio pentru cei cu deficiente de auz
Produceti transcriptii audio pentru Windows Media, si publicati videoclipul dvs.


LIVRATI IN TIMP REAL PRODUCTII VIDEO

Suport pentru mai multe camere video
Inregistrati videoclipuri in timp real utilizand pana la 3 camere video.

Transmiteti in timp real videoclipuri pe internet
Transmiteti in timp real videoclipuri FLV pe internet utilizand Adobe Flash Media Server.*
*disponibil separat sau prin intermediul lui Flash Media Solution Provider.

Publicari in timp real in modul full-screen
Exportati videoclipurile dvs pe un al doilea monitor, proiector, tv sau VCR.

Semnal Red Bar
Localizat in partea de sus a prompter-ului, aceasta caracteristica evidentiaza atunci cand trebuie citit textul si va face sa pareti ca va uitati direct in camera in loc sa cititi textul de pe un scenariu.
Productii pentru televiziuni cu circuit inchis si transmisii pe internet
Transmiteti prezentarile dvs video in timp real pe internet, sau transmiteti printr-un proiector, un TV sau un sistem cu circuit inchis Channel One.

Mini Switcher
Previzualizati pana la 3 camere simultan cu ajutorul insertiei cu un singur clic pentru schimbarea camerelor in timp real.

Creati clipuri de referinta
Creati un clip de referinta cu puncte presetate in/out si nivele audio pentru clipuri audio sau video. Plasati aceste clipuri rapid cand produceti un spectacol in timp real, sau plasati filmarea in alte proiecte si pastrati proprietatile editate.

Pack-n-Go
Exportati si importati fisierele cu proiectele dvs Visual Communicator pentru impartasirea fara probleme intre utilizatori si PC-uri.

Cerinte sistem

Windows


LIVE STREAMING ONLY


Informatii produs

Ce este Adobe Visual Communicator 3?
Programul Adobe Visual Communicator 3 ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a crea prezentari video care arata ca cele transmise la tv. Chiar daca nu ati utilizat niciodata un program de editare video, Visual Communicator 3 va permite sa creati prezentari video atragatoare care combina videoclipuri cu grafica, tranzitii in stilul celor de la TV si narare personala in cateva minute. De la anunturi de afaceri la reportaje studentesti, prezentarile dvs vor avea acelasi impact vizual al unui buletin de stiri.

Cine ar trebui sa utilizeze Visual Communicator 3?
Ar trebui sa il foloseasca profesionistii de instruire, profesorii si cei din domeniul afacerilor care doresc sa livreze prezentari care au aspectul si calitatea transmisiilor profesioniste fara sa fie nevoie sa invatati programe de creare video sau sa externalizati catre dezvoltatorii media.

Visual Communicator poate publica in forma FLV?
Da, Adobe Visual Communicator poate publica in format FLV in doua moduri. In prima modalitate, fisierele pot fi incarcate in programele Adobe Acrobat Connect Professional si Adobe Presenter. Aditional, transmiteti in timp real prezentari video Flash pe internet utilizand Adobe Flash Media Server (disponibil separat sau prin intermediul lui Flash Media Solution Provider).

Cu ce este diferit Visual Communicator de alte programe de editare video?
Visual Communicator este un instrument de creare video care este centrat in jurul unui prompter. Multi oameni presupun ca producerea video trebuie sa includa editarea video, dar Visual Communicator este diferit. Se bazeaza pe un proces care este mai rapid decat editarea, livrand rezultate impresionante. Oricum, Visual Communicator nu este un inlocuitor pentru tot ceea ce un program de editare video poate sa faca. Abordarea de editare traditionala post-productie implica digitalizarea video, marcarea videoclipurilor, crearea de grafica personalizata, secventierea clipurilor cu grafica si efecte cronologice si redarea produsului. Acestea pot fi laborioase si consumatoare de timp, dar pot oferi un grad de flexibilitate si control asupra produsului final. Abordarea Visual Communicator este mai mult ca aceea a unei statii tv care creeaza un buletin de stiri si este destinat prezentarilor video.

Ce tipuri de camere video pot utiliza cu Visual Communicator?
Visual Communicator functioneaza cu webcam-uri si camere video standard. Majoritatea camerelor video necesita un anume tip de placa grafica precum placa FireWire (IEEE 1394) sau o placa de captura analog. Fie ca utilizati un webcam sau o camera video, este important ca placa video sau camera sa aibe un driver Windows care este compatibil cu DirectShow. Majoritatea au. Daca dispozitivul dvs este mai vechi, este posibil sa aveti nevoie sa vizitati site-ul producatorului pentru a descarca un nou driver care sa fie compatibil cu DirectShow. In Visual Communicator veti gasi un meniu care listeaza toate dispozitivele DirectShow atasate computerului dvs, si puteti selecta pe care din ele doriti sa utilizati pentru intrarea video. Daca detineti o placa video de captura, puteti conecta VCR-ul dvs pentru a utiliza filmarile inregistrate.

Ce tip de placa video este recomandata pentru Visual Communicator?
Visual Communicator va functiona pe aproape orice placa grafica AGP cu accelerare 3D cu o memorie de 16MB. Oricum, pentru cea mai buna performanta noi recomandam orice placa grafica din clasa GeForce sau Radeon.

Ce rezolutii si formate video produce Visual Communicator?
Produsul tipic este in rezolutia de 320x240 sau 160x120 pentru transmisii web si 720x480 pentru inregistrari DV, pe DVD, prezentari proiectate si multe altele. Fisierele pot fi salvate cu o compresie Windows Media (WMV/ASF), ca si AVI necomprimate sau comprimate cu alte codificatoare daca sunt instalate.

Ce formate video, audio si de imagine suporta Visual Communicator?

Visual Communicator poate functiona cu orice imagine, format video si audio, inclusiv cu urmatoarele:
 

* trebuie sa aveti filtre compatibile DirectShow instalate pentru suportul de fisiere MPEG QuickTime.

Visual Communicator va fi disponibil si pentru Macintosh sau Linux?
Visual Communicator se bazeaza pe o librarie grafica Microsoft DirectX si alte functii Windows. Nu exista planuri pentru a il face compatibil cu Macintosh sau Linux.

Visual Communicator functioneaza cu intrari video PAL (European)?
Da, compatibilitatea cu sursele video PAL este defapt o functie a placilor sau intrarilor video de captura. Visual Communicator functioneaza in rezolutii video pe computerele standard ca 640x480, 320x240 si 150x120 indiferent unde sunt utilizate. Daca placa dvs video pentru captura suporta surse video PAL si are un driver compatibil DirectShow, totul ar trebui sa functioneze normal.

Ce limbi internationale suportate exista pentru Visual Communicator 3?
Visual Communicator 3 este disponibil doar in limba engleza.

Pot incerca Visual Communicator 3 inainte de achizitionare?
Da, puteti incerca Visual Communicator 3 azi si il puteti utiliza pana vi se livreaza produsul.

software

Categorii software