Adobe Web Premium CS5.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Adobe
Programul Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea si livra website-uri bazate pe standarde cu suport HTML5, jQuery Mobile si CSS3. Proiectati experiente si aplicatii digitale captivante pe cuprinsul desktop-urilor, smartphone-urilor, tablete si televizoare.

Creati website-uri bazate pe standarde si experiente bogate digital pentru desktop-uri, smartphone-uri, tabele si televizoare. Creati cu HTML5, CSS3 si jQuery Mobile. Multiple platforme sunt vizate, incluzand Android, BalckBerry si iOS.

Optimizati proiectele dvs din programul Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium gandindu-va la dispozitivele mobile mai intai. Dezvoltati website-uri si aplicatii cu ajutorul instrumentelor eficiente din Adobe Dreamweaver CS5.5, Flash Professional CS5.5, Photoshop CS5 Extended si Illustrator CS5.

Logo Adobe Web Premium CS5.5

Adobe Web Premium CS5.5

Preturi Adobe Web Premium CS5.5

RETAIL

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, RETAIL, Windows, 1 utilizator, engleza

65118789
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, RETAIL, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65118790
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Windows, 1 utilizator, engleza

65118421
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS5, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65118420
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Windows, 1 utilizator, engleza

65118640
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS4, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65118641
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Windows, 1 utilizator, engleza

65118513
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Adobe Web Premium Creative Suite 5.5, UPGRADE de la CS2/3, Macintosh, 1 utilizator, engleza

65118514
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Adobe Web Premium CS5.5

Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium - Web Premium & Sesame Street

Ce este Web Premium?
Programul Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea si livra website-uri bazate pe standarde cu suport HTML5, jQuery Mobile si CSS3. Proiectati experiente si aplicatii digitale captivante pe cuprinsul desktop-urilor, smartphone-urilor, tablete si televizoare.
 

Vedeti ce este nou in CS5.5 Web Premium
Creati website-uri bazate pe standarde si experiente bogate digitale pentru desktop-uri, smartphone-uri, tabele si televizoare. Creati cu HTML5, CSS3 si jQuery Mobile. Multiple platforme sunt vizate, incluzand Android, BalckBerry si iOS.


Proiectati cu instrumente de creatie, lidere in industrie
Utilizati instrumente lidere in industrie pentru a simplifica crearea de experiente web si mobile pentru afisarea pe ecrane de orice dimensiune.


Dezvoltati aplicatii pentru orice dispozitiv mobil
Largiti-va orizonturile si creati aplicatii bogate pentru multiple platforme, inclusiv Android, BlackBerry, iOS si Adobe AIR.


Asigurati integritatea designurilor dvs pe cuprinsul web-ului
Previzualizati, depanati si testati eficient website-urile dvs pentru o performanta de incredere, consecventa, pe orice dispozitiv.
Ce este inclus:Se integreaza cu:

Caracteristici

Proiectati cu instrumente de creatie, lidere in industrie
Optimizati proiectele dvs din programul Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium gandindu-va mai intai la dispozitivele mobile. Dezvoltati website-uri si aplicatii cu ajutorul instrumentelor eficiente din Adobe Dreamweaver CS5.5, Flash Professional CS5.5, Photoshop CS5 Extended si Illustrator CS5.
 


Fluxuri de lucru eficiente pentru desktop si dispozitive mobile
Creati eficient website-uri si aplicatii care se pot afisa pe cuprinsul desktop-urilor, smartphone-urilor si dispozitivelor tableta. Utilizati panoul Multiscreen Preview, impreuna cu HTML5, CSS3 si cadrele de inceput a template-urilor in Adobe Dreamweaver® CS5.5.

Suport robust pentru jQuery Mobile
Construiti continut bogat pentru dispozitive ce suporta cadre jQuery Mobile din Dreamweaver CS5.5. Profitati de template-uri mobile, sugestii de coduri contextuale si abilitatea de a insera obiecte rapid intr-un design.

Suport avansat pentru text
Creati tipografii de calitate utilizand Text Layout Framework din Flash Professional CS5.5. Lucrati utilizand coloane si text bidirectional, si mentineti layout-ul si formatul cu o mai mare fidelitate cand importati din alte produse Adobe.

Inspectie CSS
Utilizati Dreamweaver CS5.5 pentru a afisa vizual modelul casutei CSS in detaliu fara sa mai cititi coduri sau sa necesite utilitati separate. Miscati cursorul dvs peste nivelul blocului de elemente din Live View pentru a le vedea in cascada si contextul acestora in loc sa utilizati Tag Selector.


Grafica precisa pentru web si dispozitive mobile
Livrati lucrari rasterizate, curate, clare si aliniate la nivel de pixeli cu caracteristici imbunatatite anti-dedublare din Adobe Illustrator® CS5. Evitati grafica neclara prin alinierea automata a lucrarii intr-o retea de pixeli, si controlati aspectul obiectelor-text individuale.

Manevrare imbunatatita a fragmentelor de cod
Utilizati peste 20 de noi fragmente de cod din Flash Professional CS5.5, inclusiv unele pentru crearea de aplicatii mobile si AIR, utilizati accelerometrul si gesturi multitouch. Utilizati noul Pick Whip pentru a adauga interactivitate vizuala cu usurinta.

Flux de lucru intre designer si dezvoltator
Lucrati colaborativ si cu incredere pe proiecte partajate bazate pe Flex cu un nou flux de lucru bidirectional care permite designerilor care utilizeaza Adobe Flash® Catalyst® CS5.5 pentru a lucra in paralel cu dezvoltatori care utilizeaza Adobe Flash Builder™ 4.5.

Easy 3D extrusions with Adobe Repoussé
Creati rapid lucrari 3D uluitoare si aplicati texturi bogate cu Adobe Photoshop® CS5 Extended. Mergeti si mai departe cu design-urile dvs profitand de motorul Adobe 3D Forge pentru editarea avansata a modelelor dvs 3D.


Design de interactiune abordabil
Utilizati Flash Catalyst CS5.5 pentru a crea interfete expresive si continut interactiv cu scrierea codurilor. Definiti comportamente si interactiuni sofisticate utilizand comenzi usoare bazate pe meniu.

Surse de fisiere FLA bazate pe fisiere XML
Gestionati si modificati proiecte utilizand sisteme de control a surselor si colaborati pe fisiere mai usor in Flash Professional CS5.5. O implementare nonbinara bazata pe fisiere XML a formatelor FLA permite proiectelor si elementelor asociate sa functioneze ca obiecte intr-un director sau dosar.

Editori imbunatatiti ActionScript
Cresteti viteza de dezvoltare in Flash Professional CS5.5 cu un editor imbunatatit ActionScript, inclusiv o clasa personalizata de sugestii de cod si completare de cod. Utilizati Flash Builder ca principalul dvs editor ActionScript pentru proiectele Flash Professional.

Suport integrat CMS
Bucurati-va de suportul pentru creare si testare pentru sisteme de gestionare a continutului precum WordPress, Joomla! si Drupal direct din Dreamweaver CS5.5. Dynamically Related Files ofera acces direct la fisierele asociate unei pagini, si Live View Navigation ofera previzualizari precise ale aplicatiilor dinamice.

Integrare cu Creative Suite
Imbunatatiti productivitatea si fluxurile de lucru cand utilizati Photoshop CS5 Extended, Illustrator CS5, si Flash Professional CS5.5. Cresteti puterea formatelor de fisiere cu grafica FXG si a integrarii cu Adobe Mini Bridge pentru gestionarea elementelor.

Libertate de creativitate imbunatatita la drum
Luati creativitatea dvs mai departe de desktop. Utilizati dispozitive mobile ca iPad cu programul de desenare Adobe Ideas si aplicatii aditionale pe masura ce devin disponibile pentru Photoshop CS5 Extended. Vezi toate aplicatiile mobile


Dezvoltati aplicatii pentru orice dispozitiv mobil
Creati aplicatii bogate destinate mai multor platforme. Impresionati audienta pe cele mai noi programe de redare Flash Player si Adobe AIR si pe dispozitivele Android, BlackBerry, iOS, web OS si Adobe Digital Home.
 


Platforma extinsa si suport dispozitiv
Utilizati Flash Professional pentru a crea continut optimizat pentru a livra pe multiple ecrane si sa ajunga la audienta larga pe cele mai noi programe Flash Player si Adobe AIR® si dispozitive Android™, BlackBerry®, iOS, webOS, si Adobe Digital Home.

Dezvoltarea de aplicatii pentru website-uri si dispozitive mobile
Construiti aplicatii de sine statatoare care tintesc multiple platforme utilizand noul suport pentru dispozitive mobile si pentru proiecte ActionScript si Flex in Adobe Flash Builder 4.5 Premium Edition. Profitati de componente optimizate pentru performanta si intrari.

Suport pentru Flash Player 10.2
Tintiti un set extins de dispozitive cu Adobe Device Central CS5.5, inclusiv pe acelea care suporta cea mai noua versiune de Adobe Flash Player, care este optimizata pentru dispozitive mobile.

Aplicatii native pentru Android si iOS cu PhoneGap
Construiti si ambalati aplicatii native pentru Android si iOS cu noua functionalitate PhoneGap. Convertiti HTML-ul existent intr-o aplicatie pentru telefonul mobil in interiorul lui Dreamweaver utilizand cadrul open source PhoneGap.

Aplicatii mobile pentru Android, iOS si BlackBerry Tablet OS
Beneficiati de noul suport pentru dezvoltarea aplicatiilor pentru dispozitive mobile si testare, permitand utilizarea de cod de baza comun pentru a construi aplicatii pentru Android, iOS si BlackBerry Tablet OS in timp ce partajati cod de la aplicatii web.


Asigurati integritatea design-ului pe cuprinsul internetului
Simtiti-va increzatori in experienta audientei dvs. Testati website-uri pentru performanta de incredere, consecventa pe cuprinsul desktop-urilor de pe computere, laptop-uri si smartphone-uri in Dreamweaver CS5.5. Emulati continut HTML5 pe diferite dispozitive cu ajutorul lui Adobe Device Central CS5.5.
 


Integrare cu Adobe BrowserLab
Asigurati integritatea design-urilor pe cuprinsul browser-elor si ecranelor utilizand Adobe BrowserLab, parte din Adobe CS Live online services. Evidentiati diferentele de layout si link-uri active, si integrati cu extensia Firebug Firefox.

Emulare si depanare HTML5
Utilizati Adobe Device Central CS5.5 pentru a emula continut HTML5 pe dispozitive suportate, si profitati de cea mai noua versiune a lui Webkit pentru profile media cu interogari, fisiere video, „panze” si SVG. Activati/dezactivati JavaScript si obtineti previzualizari in marime naturala.

Panoul Multiscreen Preview
Vizualizati design-uri de website asa cum ar aparea pe cuprinsul ecranelor pe diferite dimensiuni si rezolutii intr-un singur si usor de utilizat panou in Adobe Dreamweaver® CS5.5. Manevrati cautari media personalizate si gestionati eficient multiple fisiere CSS.


Dezvoltati eficient aplicatii de ultima generatie pentru Internet
Optimizati dezvoltari RIA cu noi instrumente intuitive si fluxuri de lucru pentru o creare mai eficienta de aplicatii atragatoare bazate pe Flex si ActionScript.
 


Flux de lucru complet intre designer si dezvoltator
Lucrati colaborativ si cu incredere pe proiecte partajate bazate pe Flex cu un nou flux de lucru bidirectional care permite designerilor care utilizeaza Adobe Flash® Catalyst® CS5.5 pentru a lucra in paralel cu dezvoltatori care utilizeaza Adobe Flash Builder™ 4.5.

Suport pentru noile platforme mobile
Dezvoltati utilizand cod de baza comun in Flash Builder 4.5 Premium Edition pentru a construi eficient si testa aplicatii web pentru Android, BlackBerry si iOS cu noul suport pentru dezvoltarea aplicatiilor mobile.

Mai multa productivitate, mai multa putere
Accelerati codificarea si testarea proiectelor Flex si ActionScript utilizand un set extins de noi si imbunatatite caracteristici ale instrumentelor din Flash Builder 4.5 Premium Edition.


Cerinte sistem

Windows
 


Mac OS
 

software

Categorii software