Apple Aperture 3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Apple

Aperture 3 este modalitatea de a imbunatati fotografiile pe un Mac. Cu instrumente de retusare a fotografiilor, organizarea librariilor, partajarea lucrului online si imprimare a albumelor proiectate profesional.

Cu mai mult de peste 200 de noi caracteristici si imbunatatiri, Aperture 3 este alegerea perfecta daca sunteti pregatit sa duceti fotografia dvs la urmatorul nivel. Migrati fotografiile dvs din iPhoto in Aperture fara probleme. Gestionati librarii foto de mari dimensiuni cu usurinta. Utilizati noi instrumente puternice pentru a rafina imaginile dvs. Si prezentati lucrarile dvs ca un profesionist cu imprimari, coperti de carti, website-uri si slideshow-uri multimedia uimitoare.

Logo Apple Aperture 3

Apple Aperture 3

Preturi Apple Aperture 3

RETAIL

Apple Aperture 3 ZU RETAIL

mc455zu/a
913.83 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

UPGRADE

Apple Aperture 3 ZU UPGRADE

mc456zu/a
454.62 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Apple Aperture 3

Aperture 3 - Luand fotografii. Mai departe.

Noul Aperture 3 va ofera instrumentele puternice dar usor de utilizat pentru a rafina imagini, pentru a prezenta fotografiile dvs si pentru a gestiona librarii de mari dimensiuni pe Mac-ul dvs. Performanta profesionala cu simplitatea iPhoto.

Cu mai mult de peste 200 de noi caracteristici si imbunatatiri, Aperture 3 este alegerea perfecta daca sunteti pregatit sa duceti fotografia dvs la urmatorul nivel. Migrati fotografiile dvs din iPhoto in Aperture fara probleme. Gestionati librarii foto de mari dimensiuni cu usurinta. Utilizati noi instrumente puternice pentru a rafina imaginile dvs. Si prezentati lucrarile dvs ca un profesionist cu imprimari, coperti de carti, website-uri si slideshow-uri multimedia uimitoare.
 

Ce este Aperture?
Este modalitatea de a imbunatati fotografiile pe un Mac. Cu instrumente de retusare a fotografiilor, organizarea librariilor, partajarea lucrului online si imprimare a albumelor proiectate profesional.
Nou in Aperture 3
Organizare cu Faces si Places. Pensule si presetari de ajustare pentru a perfectiona si imbunatati imagini. Browsing pe intregul ecran. Si peste 200 de noi caracteristici.
Aperture in Actiune
Pensule ajustabile, presetari personalizate si alte instrumente noi in Aperture 3 il ajuta pe fotograful profesional Chase Jarvis sa aduca la viata potretele facute muzicienilor.
Treceti de la iPhoto la Aperture
Ati tras cateva fotografii uimitoare iar iPhoto a fost un asistent de mare ajutor. Acum sunteti gata sa mergeti mai departe. Trecerea la Aperture 3 este proiectata pentru a fi una perfecta.

Ati facut cateva lucruri uimitoare cu iPhoto iar acum sunteti gata sa faceti mai mult. Aperture 3 este proiectat pentru a face trecerea de la iPhoto usoara si perfecta.


Ce este nou in Aperture 3 - Faces si Places. Brushes pentru retusari precise. Zeci de presetari de ajustare. Navigare si editare in modul full-screen. Iar acestea sunt doar o parte din imaginea perfecta.
 

 


Faces

Organizati fotografii utilizand detectarea fetei si instrumente de recunoastere.

Places

Utilizati date GPS pentru a explora fotografii in functie de locatia in care au fost realizate.
Brushes
Retusarea cu precizie cu "perii" non-distructive, edge-aware.
Presetari de ajustare
Alegeti din zeci de efecte profesionale de imagine. Sau creati-le pe ale dvs.

Full-Screen Browser

Utilizati fiecare centimetru al briliantului ecran Mac pentru a cauta si edita.
Slideshow-uri avansate
Creati prezentari cu fotografii, video HD, titluri, si coloane sonore stratificate.

Faces
Faces face mai usoara si mai rapida cautarea printre mii fotografii cu imaginea unei anumite persoane.

Gasiti o fata in multime.
Faces detecteaza automat fete in fotografiile dvs. odata ce o fata este detectata si identificata, Faces poate recunoaste acea fata apoi scaneaza intreaga dvs librarie - sau proiecte individuale - pentru a gasi altele la fel. Poate gasi chiar si o anumita fata in grupuri de imagini. Cu cat utilizati mai mult Faces, devine mai inteligent si precis, facand mai usoara gasirea de imagini ce contin anumite persoane.

Puneti un nume fetelor.
Cand Faces va arata o fata neidentificata, pur si simplu tastati numele persoanei. Cand exportati imaginile finale, numele este incorporat ca si cuvant cheie.

Aperture duce Faces mai departe.
Aperture 3 extinde puterea lui Faces din iPhoto `09. Nu numai ca puteti vedea persoanele pe care le numiti pe cuprinsul intregii librarii, acum puteti sa ii vedeti ca proiecte individuale. Iar noul panou Show Unnamed Faces afiseaza toate fetele detectate dar inca nedenumite intr-un proiect pentru a va ajuta sa adaugati cu usurinta nume.

Places
Acum puteti utiliza date de localizare GPS pentru a explora fotografiile dvs in functie de locurile in care au fost facute. Si mai mult, le gasiti pe o harta interactiva.

Organizati libraria dvs dupa locatie, locatie, locatie.
Daca fotografiati cu o camera cu GPS activat, Aperture 3 utilizeaza geocodare inversa pentru a converti coordonatele unei locatii in nume familiare de locatii, apoi afiseaza acele locatii in Places. Daca utilizati un dispozitiv separat GPS, traseul fotografiilor dvs apare pe harta cand importati o arhiva. Puteti chiar sa extrageti locatiile din aplicatiile de urmarire de pe iPhone sau ale fotografiilor dvs din iPhone. Ceea ce inseamna ca puteti gasi instant toate fotografiile de la Yellowstone, spre exemplu, fara sa tastati cuvantul ”Yellowstone” fotografiile pot fi organizate in functie de tara, stat, oras sau un punct de interes ca Old Faithful sau parcul central.

Puneti fotografiile dvs pe harta.
Daca o fotografie nu include metadate GPS, pur si simplu glisati fotografia pe punctul de pe harta unde ati fotografiat-o. O tinta apare. Apoi, cand cautati dupa fotografii, utilizati meniul de navigare al hartii pentru a gasi rapid locatia. Cand apasati pe tinta, Aperture afiseaza toate fotografiile facute acolo.

Corectii usoare.
Daca aveti nevoie de schimbarea locatiei a unor fotografii, trageti tinta de pe harta pe cuprinsul strazii sau pe cuprinsul tarii. Datele GPS asociate cu fotografia se actualizeaza automat, pentru a stii unde sunt facute fotografiile dvs.Brushes
Pensulele noi, nedistructive, tin cont de margini si va permite sa aplicati selectiv ajustari puternice fotografiilor dvs.

Controlul precis al pensulei.
Brushes va permite sa pictati intr-o gama variata de efecte pentru a ajusta fin fotografiile. Prin controlul precis al dimensiunii, delicatetii si puterii fiecarei pensule, puteti ajusta doar partile imaginii pe care o doriti, lasand restul neatins. Spre exemplu, puteti arde verdele unei frunze de palmier care sta pe plaja pentru a scadea expunerea si sa o faceti mai inchisa, fara sa va atingeti de restul fotografiei. Sau puteti ascunde doar umbra pentru a creste expunerea si sa scoata in evidenta detaliile nisipului. Indiferent cat de mult schimbati o imagine, puteti oricand sa va intoarceti la original.

Pensula in efectele speciale.
Niciodata pana acum nu ati avut atat de multe optiuni pentru efecte si atat de usor de utilizat. Piele fina, schimbarea culorii cerului, estomparea fundalului, ascutirea liniilor, intensificarea culorilor si multe altele.

Quick Brushes pentru ajustari rapide.
15 Quick Brushes se ocupa de cele mai comune activitati de imbunatatire cu doar cateva tuse. Ascundeti si ardeti, spre exemplu, sau adaugati un efect de polarizare. Neteziti imperfectiunile de pe piele, reduceti saturatia sau imbunatatiti detaliile. Toate Quick Brushes sunt usor de accesat din bara de instrumente.

Pensula in interiorul liniilor.
Optiunea Detect Edges va ajuta sa faceti ajustarile exact unde aveti nevoie de ele. Sa spunem ca imaginea dvs este compusa dintr-un orizont de munte intunecat si un apus de soare. Pensula vede la propriu marginea muntelui, pentru a putea colora in interiorul siluetei muntelui fara sa stropiti culoare pe cer. Sau intunecati apusul de soare fara sa afectati muntele. Detect Edges face retusarea mai usoara si economiseste timp.Presetari de ajustare
Zeci de noi presetari pentru ajustare ofera fotografiilor dvs o gama variata de infatisari. Cu un singur clic.

Ajustari rapide cu un singur clic.
Presetarile de ajustare gata de utilizare Quick Fix imbunatatesc imaginile, maresc vitalitatea, efectueaza schimbari rapide de expunere, fac schimbari ale balansului de alb si recupereaza evidentieri distruse. De asemenea puteti experimenta cu efecte variate, de la sepia la schimbari de culori la alb-negru si diferite grade de contrast. Aplicati orice combinatie de ajustari cu un singur clic. Si pentru ca ajustarile sunt nedistructive in Aperture 3, inca un clic poate inlatura efecte si va reveni la starea originala a fotografiei dvs.

Experimentati cu diferite tehnici si stiluri de procesare.
Oare cum ar arata fotografia dvs in sepia? Sau cu un contrast mare de alb-negru? Daca fotografia ar fi fost facuta cu o camera de jucarie? Presetarile de ajustare va permit sa aplicati aceste efecte si altele instant unei singure fotografii sau pe cuprinsul unui intreg proiect.Vizualizati instant ajustarile pe un ecran de previzualizare.
Este usor sa vedeti cum diferite presetari de ajustare vor schimba imaginea dvs. mutati cursorul peste diferite optiuni, iar o fereasta pop-up previzualizeaza imaginea in fiecare efect la fel de repede cat puteti dvs sa derulati.Creati propriile presetari de ajustare.
Daca ati creat aspectul potrivit pentru o fotografie si doriti sa o aplicati pe un proiect, Aperture 3 economiseste pentru dvs ore de munca. Doar salvati imbunatatirile dvs ca si presetari si aplicati-le oriunde si oricand doriti. Puteti de asemenea sa importati presetari create de alti utilizatori Aperture sau exportati propriile presetari pentru a le impartasi.Browser full-screen
Profitati de display-ul dvs. Apple pentru a obtine o vizualizare in modul full-screen a librariei dvs.

Mariti tot pe intreg ecranul.
Navigati prin libraria dvs in browser in modul full-screen mutandu-va rapid de la un proiect la altul fara sa parasiti vizualizarea full-screen. Faceti selectii si comparati-le una langa cealalta. Mariti de la 25% la 1000% sa studiati detaliile. Cautati chiar si in clipurile dvs video. Totul pe minunatul dvs display de la Apple.

Fara obstacole, fara distrageri.
Doriti sa vizualizati fotografiile dvs, nu panourile de comanda. Caracteristica Aperture 3 Vanishing HUD va permite temporar sa ascundeti inspectorul Adjustments pentru a putea lucra pe fotografiile dvs in modul full-screen, fara sa va stea nimic in cale. Doar selectati comanda pe care o doriti si tineti apasat pe tasta Shift. Totul inafara de acea comanda dispare, lasandu-va o vizualizare neobstructionata a proiectului dvs.

Navigati instant prin proiectele dvs.
Cu Aperture 3, navigarea prin libraria dvs devine un festin vizual. Utilizati Library Path Navigator pentru a va muta instant intre proiecte, apoi vizualizati thumbail-urile redimensionabile utilizand fiecare cm din ecranul dvs. nu doar ca este mai usor sa gasiti ceea ce cautati, dar obtineti si o vedere minunata a tuturor fotografiilor pe care le-ati facut.Slideshow-uri avansate
Creati spectacole multimedia uluitoare cu fotografii, clipuri video HD, titluri, coloane sonore suprapuse si teme proiectate profesional.

Utilizati temele familiare pentru slideshow-uri din iPhoto. Si multe altele.
Daca faceti trecerea de la iPhoto`09, slideshow-urile pe care le-ati creat cu teme precum Snapshot si Shatter sunt pastrate in toata splendoarea lor. Aperture 3 include toate temele din iPhoto si inca 2 teme noi: Watercolor Panels si Photo Edge. Fiecare tema va ofera un layout proiectat profesional, titluri si tranzitii pentru a crea cate un fundal diferit pentru fotografiile dvs. Alegeti o tema, plasati cateva fotografii si clipuri video HD si produceti slideshow-uri uimitoare in cateva secunde.

Combinati fotografii, fisiere audio si videoclipuri intr-un singur spectacol.
Daca foto-camera dvs inregistreaza video, puteti importa clipurile video in libraria dvs impreuna cu imagini statice si sa le puteti include in slideshow-urile dvs. Doar glisati un videoclip in slideshow la fel de usor cum adaugati si o fotografie.

Creati si editati coloane sonore stratificate.
Pentru a personaliza slideshow-ul dvs, doar adaugati muzica din libraria iTunes (doar DRM gratuit). Apoi adaugati clipuri audio din libraria dvs Aperture - naratii sau alte sunete inregistrate in locatie - pentru o coloana sonora stratificata. Daca includeti si un videoclip in slideshow-ul dvs, puteti de asemenea sa adaugati sunetul din videoclip.

Selectati timpii pentru "trecerile" si "taieturile" dvs.
Vorbind despre controlul la indemana dvs. Cu Aperture 3, controlati ritmul slideshow-ului dvs cu apasarea degetului. Pe masura ce urmariti slideshow-ul, apasati tasta Return pentru a determina cand sa inceapa si cand sa termine fiecare slide. Pe masura ce apasati sa schimbati fiecare slide, Aperture 3 inregistreaza timpii personalizati.

Adaugati titluri, rame si culori.
Cand utilizati temele Classic si Ken Burns, puteti adauga titluri oriunde in slideshow, avand la alegere fonturi, dimensiuni si stiluri. Alegeti rame si culori de fundal. Scalati fotografii. Controlati chiar si treceri si ajustati timpii tranzitiilor.


Ce este Aperture 3 - Cum fotografii uimitoare devin spectaculoase - Ati facut o fotografie uimitoare. Acum sunteti pregatit sa le faceti si mai bune. Aperture 3 va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie sa transformati fotografiile dvs in ceva mai mult.
 


Import

Examinati si ajustati imagini in timp ce importati.

Organizati

Organizati usor cu Faces sau Places sau pe baza de proiect.
Comparati si selectati
Utilizati etichete colorate si steaguri pentru a face selectii inBrowser-ul full-screen.
Perfectionati si imbunatatiti
Retusati si sporiti fotografii utilizand presetari de ajustare puternice si pensule.

Partajati

Partajati fotografii pe site-uri populare ca Flickr si Facebook.
Imprimati
Creati imprimari dramatice si carti personalizate cu sabloane proiectate de Apple.


Importati

Aperture 3 va permite sa lucrati mai repede.
Distractia incepe chiar inainte sa terminati importul fotografiilor dvs. Apasati de 2 ori pe thumbnail-uri in fereastra Import pentru a vizualiza imagini, a reda videoclipuri si ascultarea fisierelor audio inainte de a fi importate in totalitate. Cand aveti un termen limita, puteti incepe ajustarea unei imagini chiar daca inca se copiaza de pe cardul de memorie pe Mac.

In timp ce fisierele se importa, Aperture 3 ia datele ca viteza de expunere, diafragma, lentilele si punctele de focalizare si incepe sa le sorteze imediat. De asemenea puteti adauga propriile cuvinte cheie si puteti aplica automat o presetare de ajustare pe import.

Pentru mai multa flexibilitate, Aperture va permite sa stocati imaginile dvs oriunde si oricum doriti - direct in Aperture 3, pe hard-uri externe sau in dosarele lor originale. Alegeti sa importati imagini RAW si JPEG impreuna sau ca imagini separate pentru a putea lucra cu ele individual. Si Aperture 3 poate salva automat imaginile dvs originale pe un al doilea hard in timpul importului.

Organizati

Organizarea cu Faces.
Caracteristica populara Faces din iPhoto `09 vine in Aperture 3, unde are si mai multa putere. Ca si in iPhoto, Faces utilizeaza tehnologia de detectie a fetei pentru a gasi mai repede fete in fotografiile dvs. Odata ce ati identificat o persoana, Faces scaneaza automat libraria dvs sau un proiect individual pentru a gasi mai multe fotografii cu acea persoana. Sa spunem ca doriti sa gasiti fotografii cu tatal miresei in proiectul de nunta O’Rourke. Odata ce ati identificat fata lui intr-o fotografie, Faces gaseste alte fotografii in care el apare. Dvs doar confirmati potrivirile sugerate pentru a aplica numele pe acele fotografii.

Organizarea cu Places.
Nimic nu este mai usor decat organizarea fotografiilor dvs cu Places. Places converteste datele de locatie din camerele care au activat un GPS si din dispozitivele care au un geo-tracker, in nume comune de locatii. Apoi afiseaza acele locatii ca tinte pe harta Places. Daca foto-camera dvs nu capteaza date GPS, puteti atribui locatii prin plasarea fotografiilor pe harta. Mai tarziu, cand navigati prin fotografiile dvs, doar apasati pe tinta de pe locatie si toate fotografiile sunt afisate instant.

Organizati in orice fel doriti.
Grupati proiectele dvs in functie de an sau organizati-le ierarhic in dosare pentru a ordona si cele mai mari librarii cu fotografii. Adaugati cuvinte cheie descriptive, capturi sau informatii ca drepturi de autor si detalii de contact pe oricare din fotografiile dvs. Apoi utilizati motorul de cautare Aperture pentru a gasi fotografii bazate pe aproape orice criteriu. Puteti chiar sa cautati fotografii bazate pe ajustarile de imagini aplicate pe fiecare fotografie.

Comparati si selectati

Navigati printre fotografii in modul full-screen.
Utilizati fiecare cm din display-ul dvs de la Apple pentru a face selectii si sa comparati imagini una langa cealalta. Navigati prin fotografiile dvs in mare viteza, navigand instant printre proiecte. Cand este timpul sa faceti selectii, utilizati evaluarile, steguletele si etichetele colorate pentru a organiza cele mai bune fotografii. Utilizati Loupe pentru a examina detaliile sau mariti si miscati imaginile simultan.

Perfectionati si imbunatatiti

Presetari pentru ajustare.
Zeci de presetati pentru ajustare va permit sa aplicati efecte in stil profesional unei singure fotografii sau pe cuprinsul unui intreg proiect. Presetarile Quick Fix pot avea grija de problemele comune, inclusiv de evidentiere si de constrast scazut. Alte presetari de ajustare aplica stiluri de tehnici de procesare, ca aspectul unei camere vechi sau de jucarie. De asemenea puteti crea propriile presetari de ajustare sau importati de la colegi. Si din moment ce toate ajustarile sunt nedistructive, puteti inversa toate schimbarile facute in orice moment sau puteti chiar reveni la imaginile originale.

Zoom Navigator afiseaza un thumbnail pentru a va ajuta sa mutati o imagine marita, fiind mai usor sa gasiti detaliile perfecte.

Pensule precise.
Pensulele nedistructive va permit sa faceti ajustari selective unor zone specifice din imaginea dvs fara sa creati masti sau straturi. Controlati dimensiunea, delicatetea si puterea unei pensule in timp ce ascundeti si ardeti sau aplicati efecte precum estomparea, netezirea pielii si polarizarea. 15 Quick Brushes se ocupa de cele mai comune activitati de retusare cu cateva tuse. Detect Edges face mai usoara retusarea zonelor cu o mai mare precizie - aprofundarea culorilor unei zone de munte, spre exemplu, in timp ce lasati cerul neatins.Impartasiti

Slideshow-uri multimedia personalizate.
Creati slideshow-uri multimedia impresionante cu fotografii, titluri personalizate, videoclipuri HD si coloane sonore stratificate. Este la fel de usor ca si plasarea fotografiilor si videoclipurilor intr-un singur template pentru slideshow-uri tematice in Aperture. Daca doriti un slideshow mai personalizat, puteti alege tema Classic sau Ken Burns si controlati tranzitiile, fundalul si culorile ramelor, fontul, dimensiunea si stilul titlurilor dvs. Impartasirea slideshow-urilor este la fel de usoara. Aperture exporta slideshow-urile dvs in iTunes pentru a putea sa le sincronizati cu iPhone-ul sau iPod-ul dvs, si apoi sa le impartasiti oriunde.

Exportul. Usor.
Cand sunteti gata sa impartasiti fotografiile dvs, le puteti trimite pe Flickr sau Facebook cu doar cateva clicuri. Sau profitati de o varietate de plug-in-uri pentru export pentru a incarca fotografiile dvs direct pe site-uri ce includ SmugMug, iStockphoto si PhotoShelter. Pentru ca Aperture este integrat cu Mac OS X Media Browser, puteti include cu usurinta fotografii din libraria dvs in documente iLife sau iWork. Sau faceti-le „la pachet” prin sincronizarea lor cu iPhone-ul, iPod-ul sau Apple TV-ul dvs.

Produse de imprimare.

Albumul dvs. S-a facut comanda
Creati si comandati un album foto de calitate premium direct din Aperture. Aveti instrumentele si template-urile profesionale pentru a proiecta albume in formate mici, medii, mari sau foarte mari de 13x10 inch. Utilizati una dintre cele 11 template-uri tematice, sau personalizati un template adaugand, eliminand si redimensionand text si casute foto pentru a crea un album unic. Pentru un aspect profesional, toate albumele cu au coperta tare vin cu un finisaj satinat si invelite special pentru a tine praful la distanta.

Harti de calatorie.
Utilizati fie noile teme pentru a ilustra albumele dvs foto cu harti personalizabile, aratand locatiile oricarei sau tuturor fotografiilor in albumul dvs. Daca este un album ce contine calatoriile dvs, le puteti plasa pe o harta care utilizeaza date despre locatii stocate cu fotografiile dvs pentru a mapa calatoria dvs.

Noi teme pentru albume.
Aperture 3 include 2 noi teme pentru albume: Photo Essay, un layout simplu, elegant in stilul celor foto-jurnalistice, si Journal care include rame in stilul scrapbook-urilor si raspandiri mari.

Indemanare de imprimare.
Aveti multe optiuni de imprimare cu Aperture 3. Personalizati marginile, decupati rapid pentru a potrivi raportul de aspect al hartiei si adaugati rame in dimensiuni si marimi personalizate. Creati o foaie cu imprimari de dimensiunea portofelului sau fotografii de pasaport. Profitati de motorul de imprimare care gestioneaza culorile pentru o randare fiabila a culorii. Ajustati luminozitatea, contrastul, saturatia si ajustati imaginile dvs., adaugati metadate pentru a mari imprimari sau foi de contact, alegand fontul, dimensiunea si stilul. Includeti filigranari sau propriul antet - incluzand un logo - pe fiecare foaie tiparita. Si cand setarile dvs sunt exact cum le-ati dorit, salvati-le ca presetari pentru imprimari viitoare.
Cerinte de sistem

Minim

Unul dintre urmatoarele computere Mac bazate pe Intel:
 • Mac Pro
 • MacBook Pro
 • MacBook
 • MacBook Air
 • iMac
 • Mac mini
Sistem de operare:
 • Mac OS X v10.5.8 sau v10.6.2 sau versiunea mai noua


Memorie:
 • 1GB RAM
 • 2GB RAM necesar pentru Mac Pro
Alte cerinte:
 • Unitate DVD pentru instalare
 • 1GB de spatiu disponibil pentru aplicatie si documentatie
 • 7GB de spatiu liber pentru Sample Library
Recomandat

Unul din urmatoarele computere:
 • Mac computer cu procesor Intel Core 2 Duo

Suport pentru camere:

Utilizand Aperture, puteti importa imagini JPEG de pe toate camerele digitale. Fotografiati RAW? Aperture suporta formatul RAW pentru o gama larga de camere digitale cu format SLR si medium. Veti gasi o lista extinsa de modele de camere suportate pe pagina de suport RAW.
Formate de fisiere

Importul nativ RAW si editarea imaginilor dintr-o camera digitala si camere sustinute.
 • .ARW, .CR2, .CRW, .MOS, .NEF, .RAF, .RAW, .SRW, .TIF, .OLY, .FFF, .3FR, .DNG
Compatibil cu toate formatele ale imaginilor statice importante
 • JPEG, GIF, TIFF, PNG, PDF, PSD
Input/Output

Importarea imaginilor direct de pe camere si dispozitive de stocare
 • CompactFlash I, II, si Microdrive
 • Memory Stick si Memory Stick Duo
 • Secure Digital, MultiMedia, si carduri SmartMedi
 • carduri xD Picture


 • - Importati de pe mai multe carduri simultan
  - Trageti fisiere in orice volum (pastreaza ierarhia dosarelor Finder)
  - Navigati si importati direct din libraria iPhoto
  - Capturati imagini direct din camere legate Nikon sau Canon
software

Categorii software