Apple Final Cut Server 1.5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Apple

Final Cut Server 1.5 elibereaza si mai mult timp din munca creativa, cu noi caracteristici care il fac exceptional de flexibil si usor de utilizat. Final Cut Server poate gestiona mii de elemente, poate executa zeci de activitati de productie de rutina si ii mentine sincronizati pe toti membrii echipei dvs - totul in timp ce dvs continuati sa lucrati.

Final Cut Server scaneaza continuu reteaua dvs pentru a identifica si cataloga elemente de productie. Creeaza catalogul pentru dvs, genereaza proxy-uri de navigare si pastreaza catalogul actualizat pe masura ce dvs lucrati.

Gasiti, previzualizati si accesati elementele de care aveti nevoie, instant cu ajutorul instrumentelor de cautare puternice, metadatelor personalizate si cu scurtaturile flexibile, personalizate - acum cu ajutorul cautarilor care sunt cu pana la de 10 ori mai rapide in bazele de date de mari dimensiuni.

Logo Apple Final Cut Server 1.5

Apple Final Cut Server 1.5

Preturi Apple Final Cut Server 1.5

RETAIL

Apple Final Cut Server 1.5 RETAIL, Unlimited Clients

mc126z/a
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

Apple Final Cut Server 1.5 UPGRADE Unlimited Clients

mc127z/a
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Apple Final Cut Server 1.5

Final Cut Server 1.5 - Post productia facuta mai usoara ca oricand. Aveti nevoie de componente? Sunt la un clic departare. Activitati                                                            repetative? Nu ridicati un deget. Post productia nu a fost niciodata mai usoara. Final Cut Server 1.5

Nou in Final Cut Server

Final Cut Server 1.5 va ajuta sa lucrati mai repede ca oricand, cu activitati de editare proxy care suporta ProRes 422 (Proxy), noi ierarhii flexibile Production, catalogarea inteligenta a imaginilor secventiale si cautari, mai rapid.

Activitati robuste de editare proxy
Final Cut Server poate crea acum automat proxy-uri de editare utilizand noul format ProRes 422 (Proxy). Pentru ca ProRes 422 (Proxy) ofera calitate inalta fisierelor de dimensiuni reduse, este ideal pentru utilizarea pe laptopuri sau in retelele locale. De asemenea, dimensiunea variabila a cadrelor ProRes va permite sa editati imagini dintr-o gama larga de formate de surse, fara sa repozitionati text sau grafica in timp ce faceti schimbari simultane.

Dupa ingerarea materialului dvs. in Final Cut Pro, salvati proiectul in Final Cut Server. Final Cut Server genereaza automat fisiere proxy si le leaga de proiect, astfel incat sa puteti edita cu materialul original printr-o retea de mare viteza sau alegeti fisiere proxy mai mici pentru editarea pe notebook sau printr-o retea mai lenta.

Suport pentru imagini secventiale
Aplicatiile de compunere grafica si activitatile cinematografice utilizeaza de obicei un format pentru imaginile secventiale pentru compatibilitatea pe cuprinsul platformelor dar si pentru mentinerea unei calitati inalte. Imaginile secventiale trateaza fiecare sursa pentru cadre video sau de film ca imagini statice, ceea ce inseamna ca un clip poate fi convertit in sute de fisiere separate.

Final Cut Server face mai usoara gestionarea imaginilor secventiale prin catalogarea fiecarei imagini secventiale ca un singur element, cu un singur proxy video si un link de referinta care va ofera acces direct la sursa fisierelor.

Ierarhii de productie
Productions din Final Cut Server va permite dvs si altor utilizatori sa organizati aceleasi elemente in moduri diferite fara sa faceti copii. Final Cut Server 1.5 va permite sa organizati recipiente Production utilizand o ierarhie in stilul dosarelor, pentru a putea organiza fisierele media in acelasi fel in care o faceti in Finder. Puteti cauta o intreaga ierarhie a recipientelor Production, un anume nivel din ierarhie sau un recipient Production specific.
 


Performanta de cautare imbunatatita

Arhitectura bazei de date a lui Final Cut Server a fost reproiectata semnificativ pentru a reduce timpul de cautare si pentru a optimiza performanta. In bazele de date de mari dimensiuni, cautarea poate fi de pana la 10 ori mai rapida. Cautarea mai rapida va permite sa gastiti elemente de care aveti nevoie cu o minima intrerupere a activitatilor dvs.

Format proxy selectabil pentru navigare

Cand catalogati fisiere media in Final Cut Server 1.5, puteti defini diferite proxy-uri pentru nevigare pentru diferite tipuri de surse media, cu alegerea oricaror setari de publicare suportate de Compressor. Acesta va permite sa evitati recompresii sau crearea de proxy-uri inutile.

Global Saved Searches

Anterior Saved Search era disponibil doar pentru persoana care l-a creat. Acum, un administrator poate oferi acces consecvent la continut pe cuprinsul unei intregi organizatii prin crearea unui Global Saved Search care este disponibil pentru toata lumea.Suport pentru metadatele din fisierele audio

Final Cut Server acum analizeaza si afiseaza metadate din fisiere AIFF, WAV, CAF, M4A, SDII si AAC. Asta inseamna ca puteti cauta fisiere audio utilizand metadate din fisiere ca numele creatorului si note descriptive.

Suport Active Directory

Final Cut Server 1.5 acum va permite sa atribuiti permisiuni Final Cut Server grupurillor Active Directory si Open Directory. Puteti seta cu usurinta grupuri Active Directory pentru a aparea in Final Cut Server si le puteti atribui direct seturilor de permisie.

Extensiile dezvoltatorilor

Arhitectura deschisa a lui Final Cut Server a fost extinsa pentru a oferi noi optiuni dezvoltatorilor. Acum puteti scrie un script sau un program sa introduca proxy-uri de navigare si thumbnails in acelasi timp in care dvs catalogati un element. De asemenea puteti importa si exporta adnotari impreuna cu alte elemente cu metadate din fisierul XML.


Ce este Final Cut Server

Maximum de creativitate. Minimum de complicatii

Final Cut Server 1.5 elibereaza si mai mult timp din munca creativa, cu noi caracteristici care il fac exceptional de flexibil si usor de utilizat. Final Cut Server poate gestiona mii de elemente, poate executa zeci de activitati de productie de rutina si ii mentine sincronizati pe toti membrii echipei dvs - totul in timp ce dvs continuati sa lucrati.
 


Catalogare usoara a elementelor
Final Cut Server catalogheaza automat elementele dvs - impreuna cu o gama larga de metadate standard - si creeaza proxy-uri, thumbnail-uri si cadre de afise in acelasi timp.

Cautari uimitor de rapide
Gasiti elemente instant cu ajutorul instrumentelor cuprinzatoare de cautare, cu spatii de lucru personalizate si „recipiente” Production care va permit sa organizati elementele de care aveti nevoie fara sa copiati fisiere.

Automatizare Point-and-Click
Setati evenimente automatizate si notificari de stare in cateva minute. Incepeti rapid cu un template, apoi personalizati setarile dvs pentru un control total.

Colaborare perfecta
Impartasiti in siguranta elementele dvs si impartiti activitati eficient utilizand protectiile Check-in/Check-out, gestionarea versiunilor si instrumentele de revizuire si aprobare care sunt strans integrate cu Final Cut Studio.

Livrare in mai multe formate
Livrati proiecte in mai multe formate - de la H.264 pentru iPhone si web la ProRes 422 (Proxy) pentru editarea in 4K pentru Digital Intermediates - cu o codificare curata realizata de Compressor.

Configurare flexibila
Setati cu usurinta Final Cut Server pentru a se incadra in activitatile dvs, cu un program de server care scaleaza de la un utilizator la sute de utilizatori si un program de client care ruleaza pe PC-uri si Mac-uri.


Catalogare usoara a elementelor

Final Cut Server scaneaza continuu reteaua dvs pentru a identifica si cataloga elemente de productie. Creeaza catalogul pentru dvs, genereaza proxy-uri de navigare si pastreaza catalogul actualizat pe masura ce dvs lucrati.

 

Procesul de descoperire a elementelor
Doar identificati dosarele sau directoarele care contin elementele dvs, apoi relaxati-va in timp ce Final Cut Server identifica automat tipuri de elemente, capteaza metadate si genereaza catalogul dvs. cand sistemul descopera un proiect Final Cut Pro, catalogul listeaza proiectul si creeaza o referinta pentru fiecare element. Catalogheaza imagini secventiale ca un singur element video, cu un link de referinta care va ofera accesul direct la sursa fisierului cu imagini.

Suport pentru o gama larga de formate
Final Cut Server suporta o gama larga de formate de fisiere, sisteme de fisiere si dispozitive de stocare media. Puteti cataloga fisierele din proiectul Final Cut Studio ca si propuneri, bugete, planuri de proiect, script-uri, scenarii, liste cu cadre, clipuri audio si video, imagini, grafica si multe altele.

Proxy automatizat si generarea de thumbnail-uri
Cand Final Cut Server catalogheaza clipuri video, de asemenea genereaza si proxy-uri de navigare, cadre afis si thumbnail-uri si le asociaza cu elementul original. Acum puteti alege diferite formate de proxy-uri de navigare pentru diferite tipuri de surse media, permitandu-va sa evitati recompresii sau crearea de proxy-uri inutile. Daca doriti, Final Cut Server poate crea simultan proxy-uri de editare pentru clipuri din proiectele Final Cut Pro, utilizand noul format eficient ProRes 422 (Proxy) sau alt format la alegere.

Captarea simultana de metadate

Final Cut Server extrage si capteaza majoritatea formelor de metadate standard in industrie pe masura ce catalogheaza - inclusiv date QuickTime, IPTC, XMP si XML. De asemenea acum capteaza si afiseaza metadate din fisiere audio standard ca AIFF, WAV si multe altele. Pentru a face informatia consecventa pe cuprinsul catalogului, utilizati o simpla caracteristica de mapare pentru a traduce metadate in diferite formate. Puteti de asemenea adauga metadate obiectelor din catalog, manual.

Glisati si plasati incarcari
Glisati fisiere din Finder in panoul Assets. Glisati un element direct in Production pentru a il adauga in catalog si in Production in acelasi timp. Sau utilizati fereastra Upload pentru a alege fisiere pentru a le adauga in catalog. Final Cut Server incepe procesul de catalogare imediat. Cand introduceti un proiect Final Cut Pro, Final Cut Server catalogheaza doar noile elemente, creand un link de referinta elementelor care sunt deja in catalog.

Sincronizare automatizata
Setati un orar pentru scanarea dosarelor pe hard-urile si volumele dvs, si Final Cut Server face restul. Cand Final Cut Server vede schimbari ale elementelor in acele dosare, actualizeaza catalogul. Deoarece catalogul cu elemente creaza referinte fisierelor decat sa le copieze intr-o singura locatie, puteti organiza elementele pe hard oricum doriti si tot va puteti bucura de beneficiile din Final Cut Server.


Cautari uimitor de rapide

Gasiti, previzualizati si accesati elementele de care aveti nevoie, instant cu ajutorul instrumentelor de cautare puternice, metadatelor personalizate si cu scurtaturile flexibile, personalizate - acum cu ajutorul cautarilor care sunt cu pana la de 10 ori mai rapide in bazele de date de mari dimensiuni.

Cautari puternice, stratificate
Pentru cautari de baza, tastati textul in campul de cautare in stilul Spotlight. Pentru o mai mare precizie, optiunea de cautare avansata va permite sa utilizati meniuri pop-up pentru a alege filtre bazate pe capuri de metadate. Puteti cauta in intregul catalog cu elemente, sau un recipient Production specific. Administratorul lui Final Cut Server poate personaliza aceste filtre, pentru ca toate optiunile de care aveti nevoie sa fie la indemana dvs in timp ce cautati elemente.

Instrumente pentru metadate usor de utilizat
Final Cut Server va ajuta sa gasiti elemente rapid prin cautarea etichetelor cu metadate. Alegeti rapid din sute de etichete predefinite sau creati propriile campuri personalizate. De asemenea puteti grupa campuri in aranjamente de tip „tab” pentru a se incadra in activitatile dvs. Membrii echipei de productie pot adauga cu usurinta sau actualiza etichete prin selectarea meniurilor pop-up sau tastarea textului in campuri.

„Recipiente” Production Versatile
Production din Final Cut Server sunt recipiente virtuale pe care le puteti crea pentru a grupa elemente asociate. Production face mai usoara urmarirea starii, gestionarea fisierelor din proiecte si leaga fisiere media asociate pentru intreg procesul de productie. Puteti include propuneri, scenarii, bugete sau alte documente precum si fisiere media.

Productions va permite sa organizati elemente fara sa le copiati, pentru a putea include aceleasi elemente in orice numar de Productions - fara o crestere a cerintelor de stocare. Acum puteti organiza Productions intr-o ierarhie in stilul dosarelor pentru o si mai mare flexibilitate.

Spatii de lucru personalizate
Creati orice numar de recipiente Production pentru utilizare personala sau impartasiti-le cu echipa dvs. de asemenea, puteti salva cautari comune sau repetate ca Smart Searches in spatiul personal de lucru si vizualizati rezultatele cu un singur clic. Pentru cautari care pot fi utilizate de oricine din organizatie, administratorul dvs acum poate crea Global Saved Searches.

Previzualizari care economisesc timp
Pentru ca Final Cut Server creeaza proxy-uri de navigare de joasa rezolutie in timpul catalogarii, puteti afisa proxy-uri direct din catalog in timp ce evaluati elemente. Vizualizand un proxy de joasa rezolutie este semnificativ mai rapid decat deschiderea si redarea unui fisier video HD de inalta rezolutie.

Utilizarea latimii de banda optimizata
Final Cut Server se ajusteaza perfect la latimea de banda a configurarii retelei dvs cand livrati fisiere pentru editare. Daca editati pe un LAN sau WAN, Final Cut Server copiaza toate elementele de referinta intr-un cache pe statia de lucru a clientului. Daca editati pe o retea cu o latime de banda de mari dimensiuni creata de Xsan, sistemul va permite sa incepeti lucrul imediat cu fisierele in locatiile originale, fara sa le copiati pe statia dvs de lucru.

Comenzi robuste de acces
Comenzile de acces din Final Cut Server va permit sa navigati prin catalog rapid prin afisarea doar a materialelor care sunt relevante muncii dvs. De asemenea, ele protejeaza elementele dvs de utilizarea neautorizata, permitand accesul doar persoanelor potrivite pentru a vizualiza elementele corespunzatoare la timpul potrivit. Final Cut Server face mai usoara definirea permisiunilor de acces pentru elemente individuale sau pentru un intreg recipient Production. Administratorii acum pot atribui permisiuni la grupurile Active Directory si Open Directory.

Recuperare si arhivare fara probleme
Final Cut Server va ajuta sa arhivati elemente in siguranta offline si sa le recuperati mai tarziu daca aveti nevoie. Pentru a proteja de arhivare un element care este inca utilizat, Final Cut Server afiseaza un mesaj de avertizare care listeaza toate proiectele Final Cut Pro legate de element. Dupa ce un element este arhivat, thumbnail-urile asociate, poster frames, proxy-urile si metadatele sunt retinute si vizibile cautarilor in catalog. Restaurarea elementului este simpla - doar conectati dispozitivul de arhivare si apasati Restore.Automatizare Point-and-Click

Facilitatile de orice dimensiune pot economisi timp valoros cu ajutorul automatizarii fluxului de munca. Final Cut Server face mai usoara setarea pentru automatizarea activitatilor - pentru o singura activitate, pentru intregul flux de lucru sau orice intre - utilizand instrumente intuitive, modulare.
 

Automatizare bazata pe evenimente
Componenta de baza pentru automatizare din Final Cut Server este o secventa „watch and respond”. Sistemul urmareste ca un eveniment - sa aibe modificari intr-un camp specificat de metadate, un nou fisier din dosarul urmarit sau un timp specificat - apoi raspunde cu o actiune sau o serie de actiuni. Spre exemplu, daca setati Final Cut Server pentru a vizualiza o stare a campului cu metadate pentru valoarea Publish, sistemul poate converti imediat fisierele media intr-un format de iesire si „impringe” fisierul pe un server de distributie.

Instrumente modulare de automatizare
Final Cut server face mai usoara automatizarea, putand sa automatizati orice de la o singura activitate pana la un intreg flux de lucru. Pentru a automatiza o singura activitate, pur si simplu specificati evenimentul urmarit, apoi indicati ce actiuni ar trebui sa aibe loc ca si rezultat. Pentru a crea un flux de lucru mai mare, doar definiti o secventa a activitatilor automatizate.

Fluxuri de lucru la scara larga, ce cuprind multe facilitati pot fi construite prin legarea acestor elemente de baza. Pentru ca automatizarile Final Cut Server sunt complet modulare, puteti seta cu usurinta fluxuri de lucru care se potrivesc perfect modului dvs de lucru.


Optiuni de automatizare de baza si avansate

Final Cut Server face mai usoara crearea de automatizari. Utilizati Automation Setup Assistent pentru a asocia evenimente si raspunsuri pentru o gama variata de activitati comune. Utilizati caracteristicile avansate de automatizare pentru o gama si mai larga de optiuni. Sau creati script-uri pentru a trimite comenzi XML si executabile catre sisteme externe ca servere de web, servere de distributie si sisteme de arhivare.

Template-uri convenabile pentru fluxuri de lucru
Template-urile pentru fluxuri de lucru configurate pentru tipurile de facilitati pe care le utilizati dvs va ajuta sa incepeti lucrul in cateva minute. Alegeti din setari preconfigurate precum Television Station, Video Production, Film Post-Production si Education. Template-urile includ pasi de automatizare a fluxului de lucru si metadate standard. Personalizati cu usurinta template-urile in timp pentru a crea exact activitatile de care aveti nevoie.


Colaborare perfecta

Cu Final Cut Server, membrii echipei pot impartasi elemente in fiecare stadiu din fluxul de lucru si se pot bucura de predari fara probleme de la o activitate la alta. Elementele inteligente si controlul asupra versiunilor si notificarile automate asupra starilor fac totul mai usor.
 

 

Protectii Check-in/Check-out
Cand un proiect Final Cut Pro este verificat, proiectul este restrictionat cu un blocaj Check Out. Aditional blocarii Check Out, fiecare dintre fisierele media asociate cu proiectul este securizat cu un blocaj Reference, care previne ca alti utilizatori sa schimbe sau sa stearga un element de care este nevoie in proiect. Intrarile din catalog pentru proiect si toate elementele asociate sunt actualizate instant cand proiectul este introdus inapoi in Final Cut Server.

Gestionarea versiunilor
Final Cut Server poate urmari schimbarile facute unui element de la o sesiune de editare la alta. Puteti specifica cate versiuni doriti sa pastrati. Pentru fiecare versiune, retine numele persoanei care a facut schimbarea, timpul in care proiectul a fost indrodus din nou si cate comentarii au fost facute in acea sesiune. O lista cu toate versiunile va permite sa inversati o versiune selectata. De asemenea, puteti crea un nou element dintr-o versiune, cu optiunea de a il copia pe alt dispozitiv.

Notificari automate
Urmarind fiecare parte dintr-o productie si permitand persoanelor relevante din fluxul de lucru sa stie cand elementele sunt gata pentru urmatorul pas, poate fi o munca coplesitoare. Utilizati Final Cut Server pentru a trimite instant email-uri de notificare membrilor echipei. Puteti declansa notificari bazate pe schimbarea metadatelor (spre exemplu, o schimbare a campului de stare), o schimbare a unui dosar vizualizat, stari ale activitatilor automatizate sau evenimente programate.
Revizuiri integrate si instrumente de aprobare
Setati sistemul pentru a notica automat criticii prin email cand un proiect este gata de revizuire. Criticii pot adauga adnotatii de clipuri pe proxy-uri de joasa rezolutie prin intermediul interfetei de adnotare a lui Final Cut Server, pentru ca editorii pot vizualiza comentarii afisate cadru cu cadru. Fisiere proxy de mici dimensiuni suporta revizuiri si aprobari chiar si pe o conexiune slaba.

Lucrand cu ProRes 422 (Proxy)
Final Cut Server poate genera automat proxy-uri de editare utilizand noul format de la Apple, ProRes 422 (Proxy). ProRes 422 (Proxy) scaleaza pentru a potrivi sursa pentru activitati simultane precise. Verificati versiunea proxy a proiectului pentru a edita fisiere video de inalta calitate rapid pe un laptop din domeniu, cand introduceti iar proiectul, Final Cut Server il asociaza instant cu fisierele sursa pentru finalizarea produsului.

Fluxuri de lucru cu Final Cut Pro
Mai multi editori Final Cut Pro pot lucra pe diferite sectiuni a unui film sau productie video in acelasi timp cu ajutorul Final Cut Server. Doar creati un proiect separat pentru fiecare segment al productiei. Aceste proiecte impartasesc aceleasi elemente de referinta, fara nevoia de copieri sau stocari aditionale. Cand secventele sunt finalizate, proiectele pot fi asamblate intr-un singur proiect principal pentru continuarea editarii si livrarii. Gestionarea versiunilor face mai usoara intoarcerea la o versiune anterioara pentru ficare sectiune definita din program.

Fluxuri de lucru cu alte aplicatii Final Cut Studio
Optiunea „Send to” din Final Cut Pro contine avantaje aditionale pentru lucrul in paralel cand destinatia este un dosar ce este scanat regulat de Final Cut Server. Cand proiectele cu fisiere audio Sountrack Pro sau proiectele Motion sunt introduse din nou in Final Cut Server, elementele se actualizeaza automat in Timeline-ul din Final Cut Pro, ca si cum intreaga munca a fost facuta pe aceeasi statie de lucru. De asemenea puteti utiliza Final Cut Server pentru a cataloga fisiere XML create de Color, putand astfel sa importati fisierele gradate in proiectul dvs Final Cut Pro imediat ce sunt gata.


Livrare in mai multe formate

Cand proiectele dvs sunt gata de livrare, lasati Final Cut Server sa faca restul pentru dvs. Final Cut Server automatizeaza Compressor pentru a executa o variatate de activitati de codificare, redimensionare si retemporizare - toate la o calitate perfecta.
 

 Codificari perfecte si conversii de cadre
Compressor, aplicatia de codificare de la Apple, este inclus in Final Cut Server. Utilizeaza tehnologie optica pentru a analiza fisiere media cadru cu cadru si produce algoritmic conversii la o calitate uimitoare. Puteti accesa setarile din Compressor direct din Final Cut Server pentru a automatiza coversiile de format, retemporizare, scalare, decupari si „captuseli”, filtre video, inclusiv suprapuneri animate si integrarea metadatelor.

Codificari standard in industrie
Final Cut Server utilizeaza motorul Compressor pentru a codifica fisiere MPEG-2 si H.264, precum si varii formate QuickTime - inclusiv familia de codecuri Apple ProRes 422 si formate pentru iPod si Apple TV. Pentru mai multe optiuni, puteti adauga plug-in-ul Episode Pro din Telestream pentru a codifica in formate VC-1, WMV, GXF si FLV, impreuna cu High Profile H.264 si un numar de terte formate pentru servere de distributie.

Prelucrare grupata
Instrumentele de automatizare din Final Cut Server va permit sa codificati simultan multiple formate din aceeasi sursa sau chiar din mai multe surse. Spre exemplu, cand starea unui proiect este schimbat in Publish, Final Cut Server poate lansa codificarea pentru livrarea web si formate de distributie in acelasi timp.

Sabloane ce economisesc timp
Aveti posibilitatea de a utiliza Compressor pentru a configura secvente de codificare si masuri de conversie, apoi salvati secventele ca sabloane Final Cut Server cu nume usor de inteles cum ar fi “Web Delivery.” Prin reprezentarea conversiilor de format complicate ca un singur element de meniu, sabloanele il fac mai usor de a elimina operatii de lucru pentru utilizatori fara experienta.

Codificare distribuita
Aplicatia de codificare distribuita Apple Qmaster inclusa in Compressor va permite sa utilizati mai multe computere chiar si multiple nuclee in fiecare computer pentru a optimiza utilizarea resurselor calculatorului in timpul codificarii. Utilizati caracteristica QuickCluster din Apple Qmaster pentru a defini instant grupuri, apoi utilizati Final Cut Server pentru a directiona anumite activitati grupului sau grupurilor pe care le selectati. De asemenea puteti programa activitatile de prelucrare intensive sa se intample in afara orelor in care lucrati si chiar sa directionati activitati catre nuclee pe statii de lucru individuale pe o baza de optiuni.

Livrare pe sisteme externe
Utilizati raspunsuri cu script-uri in Final Cut Server pentru a automatiza livrarea pe sisteme externe, ca servere web, servere de distributie sau sisteme de arhivare. Puteti exporta cu usurinta metadate pentru a indeplini cerintele activitatilor cu destinatie speciala precum sistemele de distributie cu trafic.


Configurare flexibila

Fie ca lucrati intr-un butic de productie, intr-o casa de post-productie sau intr-o retea globala de stiri, puteti modela cu usurinta Final Cut Server pentru a se incadra nevoilor dvs. Puteti modifica profile si preferinte incorporate pentru a incepe, si utilizati noi extensii de la dezvoltator pentru o si mai ampla personalizare.
 


Program scalabil pentru server
Programul pentru servere pentru Final Cut Server poate rula pe un MacBook Pro pentru utilizarea in locatie, un Mac Pro in studio, sau o configuratie Xserve pentru facilitati la scara larga. Final Cut Server poate suporta un singur utilizator sau sute de utilizatori concurenti pe o retea adecvata. Sistemul pe care il instalati azi poate creste cu usurinta pe masura ce afacerea dvs creste, fara nevoia de a inlocui programul Final Cut Server.

Program client pe cuprinsul mai multor platforme
Final Cut Server suporta clienti atat pe statii de lucru Mac dar si pe statii de lucru bazate pe Windows. Puteti utiliza Final Cut Server pe retele cu diferite platforme sau sa permiteti unei persoane sa se autentifice de pe un PC chiar daca toti din reteaua dvs utilizeaza platforma Mac. O singura actualizare pe server actualizeaza automat programul client, data viitoare cand un utilizator se autentifica, nu este nevoie sa fortati actualizarile sau sa distribuiti patch-uri la computerele client.

Profile de client pentru un inceput rapid
Cand instalati Final Cut Server, sunteti rugat sa selectati un profil de client care descrie cel mai bine facilitatea dvs: Television Station, Video Production, Film Post-Production, Education sau Other. Profilul incepe sa personalizeze sistemul dvs prin adaugarea de obiecte ca seturi de metadate, seturi de permisie si automatizari de care cel mai probabil aveti nevoie.

Setari usoare
Utilizati preferintele din Final Cut Server pentru configurarea de baza a obiectelor ca permisii de grup, dispozitive si backup-uri. Panoul Automations include un Automation Setup Assistant care va permite sa creati rapid activitati cu secvente de baza prin simpla selectare de meniuri.

Caracteristici avansate de administare
Fereastra Administration din programul de client Final Cut Server contine setari detaliate si configurari care cuprind toate aspectele din Final Cut Server. Uilizati fereastra Administration pentru caracteristici avansate asociate permisiunilor de securitate si grup, dispozitivelor, setarilor de transcodare, automatizarilor si metadatelor - incluzand metadate personalizate si mapare.

Backup-uri automatizate
Nu trebuie sa abandonati sistemele de backup existente cand instalati Final Cut Server. Oricare elemente stocate pe hard-urile dvs sau volumele dvs continua sa fie protejate de practicile dvs standard de backup. Doar adaugati trei obiecte rutinei dvs de backup: dosarul Proxies, dosarul Versions si fisierul cu catalogul de backup creat de Final Cut Server.

Solutii extensibile
Arhitectura deschisa a lui Final Cut Server a fost extinsa pentru a oferi noi optiuni dezvoltatorilor. Acum puteti scrie un script sau sa programati ca sa introduceti proxy-uri de navigare si thumbnail-uri in acelasi timp in care catalogati elemente. Puteti de asemenea importa si exporta adnotari impreuna cu alte metadate din fisierele XML.

Specificatii Tehnice

Cerinte sistem Final Cut Server
 

 

Server: Cerinte Minime
 • Computer Mac cu un procesor Intel
 • 2GB de RAM (4GB de RAM recomandat)
 • Procesor grafic ATI sau NVIDIA (procesoarele de grafica integrate de la Intel nu sunt suportate)
 • Mac OS X v10.5.6 sau versiune mai avansata
 • QuickTime 7.6 sau versiune mai avansata
 • Unitate DVD pentru instalare
 • 1.5GB de spatiu liber disponibil pentru instalarea aplicatiilor
Client: Cerinte minime pentru Mac
 • Computer Mac cu un procesor PowerPC G5 sau Intel
 • 1GB de RAM
 • Display cu rezolutie de 1024-cu-768 sau mai mare
 • Mac OS X v10.4.11 sau versiune mai avansata sau Mac OS X v10.5.6 sau versiune mai avansata
 • QuickTime 7.6 sau versiune mai avansata
 • Final Cut Pro 7.0 sau versiune mai avansata pentru integrare cu Final Cut Pro
 • Java pentru Mac OS X v10.4 Release 6 sau versiune mai avansata
 • 20MB de spatiu liber disponibil (dupa instalare)
Client: Cerinte minime pentru PC
 • Computer PC cu Windows XP SP 2 sau Windows Vista
 • 1GB de RAM
 • Display cu o rezolutie de 1024-cu-768 sau mai mare
 • QuickTime 7.6 sau versiune mai avansata
 • Java SE Runtime Enviorment (JRE) 6 Update 4 sau versiune mai avansata
 • 20MB de spatiu liber disponibil (dupa instalare)
software

Categorii software