Apple iWork 09

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Apple

iWork ’09 - Documente, Foi de calcul, Prezentari.

Pages '09 - Cu instrumente avansate pentru scriere si asezari usoare in pagina, documentele dvs din Pages sunt mai frumoase decat se poate exprima in cuvinte.

Numbers '09 - Numbers va ajuta sa obtineti mai mult de la datele dvs cu ajutorul formulelor, diagrame cu un singur clic si categorii de tabele.

Keynote '09 - Noile animatii cinematice, tranzitii si efecte din Keynote vor tine captivata audienta dvs.

Logo Apple iWork 09

Apple iWork 09

Preturi Apple iWork 09

RETAIL

Apple iWork 09 RETAIL

mb942z/a
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Family Pack

Apple iWork 09 Family Pack

mb943z/a

Pachetul este valabil pentru 1 utilizator cu 5 computere MAC

Aceasta licenta nu se poate extinde la utilizatorii din mediul de afaceri sau comercial.

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Apple iWork 09

iWork ’09 - Documente, Foi de calcul, Prezentari. Stilul Mac.

iWork oriunde
Acum exista versiuni pentru fiecare aplicatie iWork pentru Mac, iPad, iPhone, si iPod touch. Si toate acestea merg impreuna frumos. Deci, documentele dvs., foile de calcul, si prezentarile merg oriunde te duci - pe fiecare dispozitiv ce-l utilizati.
 

Pages '09
Cu instrumente avansate pentru scriere si asezari usoare in pagina, documentele dvs din Pages sunt mai frumoase decat se poate exprima in cuvinte.
Numbers '09
Numbers va ajuta sa obtineti mai mult de la datele dvs cu ajutorul formulelor, diagrame cu un singur clic si categorii de tabele.
Keynote '09
Noile animatii cinematice, tranzitii si efecte din Keynote vor tine captivata audienta dvs.
Compatibilitate
Deschideti, salvati si trimiteti prin email fisiere Microsoft Office.iWork.com
Partajati munca dvs pe web.


Pages 09
Aveti un talent al cuvintelor.

Pages este atat un procesator de cuvinte simplificat cat si un instrument usor de utilizat pentru asezarea in pagina. Va permite sa fiti intr-un moment un scriitor iar in alt moment un designer, intotdeauna cu un document perfect in lucru.
 


Usor inca de la inceput.

Creati un document frumos in cateva minute.

Procesarea cuvintelor simplificata

Caracteristici sofisticate, care sunt usor de utilizat.

Instrumente avansate de scriere

Modalitati inovatoare de concentrare asupra scrisului dvs.

Layout puternic pentru pagina

Toate instrumentele grafice de care aveti nevoie pentru un design frumos.

Compatibilitate si partajare

Deschide, salveaza, si trimiteti fisiere Microsoft Word pe email.

Usor inca de la inceput.

Studioul dvs de design.
Chiar si pana sa incepeti sa lucrati, documentul dvs arata bine. Cu peste 180 de template-uri proiectate de Apple din care sa alegeti, un rezumat finisat profesional, o brosura, un referat pentru scoala sau o invitatie va asteapta sa vi-o insusiti. Utilizati Template Chooser pentru a viziona rapid, previzualiza si redimensiona fiecare thumbnail. Adaugati propriile cuvinte in inlocuitoarele de cuvinte. Si gata: un document frumos proiectat, de calitate profesionala creat in cateva minute.

Tabelele si diagramele fac datele instant mai atragatoare. Puteti copia si lipi diagrame din Numbers in documentul dvs. Datele sunt legate, astfel incat atunci cand editati foile de calcul, puteti actualiza aceeasi diagrama in Pages cu un singur clic.


Procesarea cuvintelor simplificata

Chiar si cuvintele conteaza.
Crearea de documente cu un aspect impresionant este simpla cu Pages. In josul paginii, bara pentru formatul contextual va permite sa faceti lucrurile de baza - formarea textului si ajustarea imaginilor - cu un singur clic. Vizualizati si alegeti fonturi cu meniul de fonturi „ ce vezi este ceea ce primesti” (WYSIWYG). Schimbati dimensiunea si culoarea textului. Ajustati spatiile dintre linii si alinierea paragrafelor. Aplicati stiluri pentru caractere si paragafe. Cand selectati o imagine, o forma sau un tabel pe pagina, bara pentru formate afiseaza instrumentele de ajustare a imaginilor. Si in timp ce scrieti, Pages poate forma automat o lista cu marcatori si numere, verifica ortografia, corecteaza documentul dvs si genereaza un tabel de continut.

Ajustarea documentului dvs este la fel de usoara. Puteti adauga antete, note de subsol si marcaje cu doar cateva clic-uri. Inserati sectiuni, layout-uri si pauze dintr-un meniu derulant. Iar numaratoarea de cuvinte este vizibil in partea de jos a paginii - apasati pe total pentru a vedea detalii despre numarul de caractere, linii, paragrafe si multe altele. Cand vine vorba despre procesarea cuvintelor, simplificarea si inteligenta vin standard in Pages.

Instrumente avansate de scriere

Exista mai mult in aceasta poveste.
Orice procesator de cuvinte va poate ajuta sa scrieti. Pages va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a scrie si pentru a perfectiona scrisul dvs. Acum puteti vizualiza documentul dvs in modul full screen. Cu un singur clic, dezordinea dispare pentru a va putea concentra pe ceea ce scrieti si sa faceti schimbari fara distrageri. Organizati ideile dvs in modul Outline. Creati o schita cu mai multe nivele, extindenti sau ascundeti subiecte, glisati si plasati pentru a promova sau demonta elemente. Imbinarea corespondentei ia datele dvs din Numbers sau contactele dvs din Adress Book pentru a crea scrisori personalizate, facturi sau faxuri. Si in Pages, puteti insera ecuatii sofisticate in rapoartele dvs de laborator cu MathType 6 si adaugati bibliografii profesionale in cercetarile dvs utilizand EndNote X2.

Cand vine timpul pentru comentarii si feedback, urmarirea schimbarii face colaborarea cu altcineva mai usoara, mai clara si mai concisa. Si este intotdeauna usor sa va gasiti locul. Mai departe in documentul dvs, vedeti thumbnail-uri cu toate paginile si sectiunie dvs, inclusiv schimbarile care au fost facute. Copiati sau stergeti rapid o sectiune. Sau glisati si plasati pentru a muta sectiuni. Navigati printre thumbnail-uri pentru a previzualiza documentul dvs sau pentru a le mari pentru o mai buna vizualizare.Layout puternic pentru pagina

Design "Do-it-yourself".
Creati propriul design de la o panza alba - Pages face aranjarea in pagina mai usoara. Alegeti fonturi si adaugati imagini, grafica, tabele si diagrame 3D. Instrumente puternice pentru grafica va permit sa redimensionati si sa rotiti fotografii, sa aplicati refelectii si umbre, adaugati rame si sa eliminati fundaluri din imagini cu un simplu clic. Puteti chiar controla textul: cum arata, cum decurge si cum arata in jurul imaginilor. Mutati totul pe panza fara forma pana veti gasi layout-ul imaginat.


Compatibilitate si partajare

Este o lectura usoara. In orice format.
Pages face mai usoara impartasirea documentelor dvs cu parteneri si prieteni. Puteti deschide fisiere Microsoft Word in Pages si salvati documentele dvs Pages in fisiere Word. Cu instrumente puternice de grafica si formatare, este usor sa faceti documentele dvs Word sa arate bine in Pages. Puteti salva documentele Pages si ca fisiere RTF sau ca text simplu. Sau exportati-le ca fisiere ePub sau PDF - amandoua formatele sunt compatibile cu iBooks pe iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul dvs. utilizand optiunea de email, trimiteti documente Pages, Word sau PDF direct din Pages utilizand Mac OS X Mail.

Impartasiti munca dvs pe internet.
Daca aveti nevoie sa impartasiti documentele dvs dar nu sunteti sigur daca partenerii dvs utilizeaza un Mac sau un PC, iWork sau Microsoft Office? Acum il puteti incarca pe iWork.com public beta. Criticii vor primi un URL iWork unic unde pot vizualiza munca dvs, pot posta comentarii si descarca documente dvs ca fisiere Pages, Microsoft Word sau PDF. Doriti sa impartasiti documentele dvs Pages public? iWork.com face mai usoara generarea de link-uri publice pentru partajare si retelele de socializare precum Facebook.

Transformati documentele dvs in ebook-uri.
Cu iBooks, puteti stoca si citi documente pe care le creati in Pages pe iPhone-ul, iPad-ul sau iPodul dvs. Pentru referate sau carti cu foarte mult text, exportati in format ePub. ePub este un standard pentru ebook-uri deschise care functionenaza cu aproape orice e-reader. Trimiteti documentul dvs ePub pe iBooks prin intermediul iTunes, publicati-l personal in iBookstore, sau trimiteti-l prin email prietenilor si colegilor. In iBooks puteti selecta fontul si dimensiunea ce sunt mai usoare de citit. Textul se auto-aranjeaza pentru a se incadra dimensiunii si orientarii iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului dvs cu touch screen. Pentru documente bogate in grafica si cu mai multe layout-uri avansate - buletine de stiri si brosuri, spre exemplu - exportati documentul dvs ca fisier PDF. Acesta pastreaza aspectul original al documentului dvs, indiferent de ce dispozitiv utilizati.

Numbers 09
In sfarsit a venit si ziua datelor.

Cu template-uri cu aspect atragator, formule usor de creat si tabele si diagrame dinamice, foile de calcul au in sfarsit sens.
 


Usor de la inceput

Creati foi de calcul perfecte in cateva minute.

Formule pentru toata lumea

Moduri surprinzator de usoare de a scrie formule.

Tabele inteligente

Organizati-va datele si efectuati calcule.

Diagrame impresionante

Faceti datele dvs convingatoare instantaneu.

Compatibilitate si partajare

Deschide, salveaza, si trimiteti fisiere Microsoft Excel pe email.


Usor inca de la inceput.

Numere, neprelucrate.
Planuiti o nunta. Economisiti pentru pensie. Urmariti exercitiile fizice. Tineti un jurnal al bebelusului dvs. foile de calcul va pot ajuta sa organizati si sa planuiti, iar template-urile proiectate de Apple va vor ajuta sa incepeti. Cu Template Chooser, puteti previzualiza peste 30 de template-uri pe care sa le utilizati acasa, munca sau scoala. Tabelele sunt deja facute. Formulele au fost descoperite. Fonturile sunt plasate. Totul este gata. Doar gasiti ceva ce va place si insusiti-l.

In Numbers, foile de calcul sunt construite pe planse fara forma, flexibile. Pentru ca dvs sa puteti muta tabele, diagrame, grafica si text oriunde doriti pe pagina. Pe masura ce tabelele sunt redimensionate, obiectele se vor ajusta automat pentru a se incadra in jurul lor. Creati cate tabele doriti. Schimbati fonturi, dimensiuni, culori, stiluri si margini. Cu instrumentele de grafica, ghiduri de aliniament si masuratori, crearea foilor de calcul devine surprinzator de creativa si fara efort. Si dintr-o data foile de calcul au mai mult sens.

Media Browser adauga putin entuziasm foilor dvs de calcul. Cu un clic, puteti accesa fotografiile dvs de pe iPhone, filmele si videoclipurile dvs. Sheet Navigator listeaza fiecare tabel, diagrama si foaie din foile dvs de calcul pentru a putea sari rapid in orice parte din proiectul dvs si puteti face modificari.
Formule pentru toata lumea

Toate se aduna frumos.
Crearea de formule poate parea complex, dar Numbers face ca totul sa nu mai para complicat. Utilizand un browser intuitiv, puteti alege din peste 250 de functii. Sfaturile despre instrumente si ajutorul incorporat ofera explicatii clare si concise pentru fiecare variabila. Vizualizarea Formula List va va arata fiecare calcul de pe foaia de calcul in acelasi timp. Si cu doar cateva clicuri in bara de instrumente, puteti crea tabele si diagrame si puteti adauga imagini si grafica. Gasiti cu usurinta fonturi si stiluri de formate de text in bara cu formate.

Tabele inteligente

Stralucire in fiecare celula.
Numbers este o plansa goala pentru tabele. Puteti crea cate doriti si sa le redimensionati in functie de nevoile dvs. layout-ul fiecarui tabel este independent, astfel incat orice ati face unui tabel nu le va afecta pe celalalte. Mutati tabele oriunde - chiar si pe o alta foaie - si calculele raman intacte. Puteti chiar impartasi continut intre tabele. Cu instrumente intuitive, Numbers va ajuta sa analizati datele. Introduceti datele si schimbati valorile din celule si utilizati slidere, casute de validare, steppere si liste pop-up pentru a explora rezultatele. Cu fiecare schimbare, formulele si diagramele sunt actualizate instant si va ofera un scenariu cu date noi.

Cand sunt prea multe date de descifrat, Numbers va permite sa creati categorii bazate pe informatii de pe orice coloane. Genereaza automat un rand cu sumarul fiecarei categorii. Utilizand doar randul cu sumar, puteti restrange, extinde si rearanja categorii pentru a organiza datele dvs dupa cum doriti. Butonul Reorganize din bara de instrumente va permite sa filtrati in functie de categorie si va ofera alte optiuni pentru sortare si filtrare.

Diagrame impresionante

Diagrame extraordinare.
Transformati datele dvs in bare, linii, zone sau diagrame 2D sau 3D. Combinati linii, coloane si serii de zone intr-o singura diagrama combinata. Creati diagrame cu 2 axe cu diferite scari de valori. Aplicati chiar si curbe si bare cu erori. Diagramele pe care le creati in Numbers pot fi legate de documentele dvs Pages si de prezentarile Keynote pentru a putea pastra toate documentele dvs la zi.


Compatibilitate si partajare

Este limbajul universal.
Numbers face mai usoara impartasirea foilor dvs de calcul cu partenerii si prietenii. Trimiteti fisiere Numbers, Excel sau PDF direct din Numbers utilizand Mac OS X Mail. Puteti de asemenea deschide fisiere Microsoft Excel in Numbers si puteti salva foile de calcul Numbers ca fisiere Excel. Cu instrumente puternice de grafica si formatare, este usor sa sa creati foi de calcul Excel care sa arate bine in Numbers. Puteti chiar exporta foile dvs de calcul Numbers ca fisiere PDF. Numbers va permite sa importati documente in alte formate comune, incluzand valori separate prin virgula sau fisiere delimitate de tab-uri, fisiere Open Financial Exchange de la Quicken, fisiere de la banca sau furnizori de carti de credit, vCards si multe altele. Imprimarea foilor de calcul din Numbers este surprinzator de usoara. Utilizati vizualizarea interactiva Print pentru a vedea cat de mare se va imprima foaia dvs de calcul. Apoi scalati-o cu un slider.

Impartasiti munca dvs pe internet.
Daca partenerii dvs au nevoie sa vada munca dvs, dar nu stiti ce format sa utilizati, incarcati foile dvs de calcul pe iWork.com public beta. Criticii primesc un URL unic iWork unde ei pot vizualiza foile dvs de calcul, pot posta comentarii si descarca in formate Numbers, Excel sau PDF. Doriti sa impartasiti Numbers public? iWork.com face mai usoara generarea de link-uri publice pentru impartasirea pe site-uri cu retele de socializare precum Facebook.

Keynote 09
Multumeste multimea.

Creati prezentarile in Keynote, si veti fi un exemplu greu de urmat. Cu instrumente puternice dar usor de utilizat si cu efecte uimitoare pun spectacolul in slideshow.
 

Usor de la inceput
Creati prezentari uimitoare in cateva minute.
Instrumente de grafica puternice
Personalizati si editati grafice rapid si usor.
Animatii si efecte
Adaugati efecte uimitoare cu instrumente usor de utilizat.
Animatii grafice
Adauga miscare si textura pentru diagrame 3D.
Modalitati flexibile de a prezenta
Livrati prezentarea dvs intr-o varietate de moduri.
Compatibilitate si partajare
Deschideti, salvati, si trimiteti pe email fisiere in formate populare.


Usor inca de la inceput.

Se prezinta frumos.
Chiar daca nu ati mai utilizat Keynote pana acum, veti gasi crearea unei prezentari surprinzator de usoara. Totul incepe cu un imbunatatit Theme Chooster care va permite sa previzualizati printre slide-urile proiectate. In momentul in care alegeti plansa perfecta pentru prezentarea dvs., substituiti cu usurinta cu propriile dvs cuvinte si imagini, inlocuitoarele de text si grafica. Multumita lui Slide Navigator, progresul prezentarii dvs si organizarea acesteia sunt tot timpul supravegheate.

Instrumentele usor de utilizat va permit sa adaugati elemente ca tabele, diagrame, fisiere media si forma slide-urilor dvs. Adaugati un tabel cu un singur clic. La fel de usor adaugati o diagrama 3D care poate anima. Cu Media Browser, puteti glisa si plasa fotografii din librariile dvs iPhoto si Aperture, filme din dosarul dvs Movies si muzica din libraria dvs iTunes.

Instrumente puternice de grafica

Aspectul atragator creat usor.
Faceti fiecare slide din prezentarea dvs sa arate extraordinar utilizand instrumentele puternice de grafica incorporate in Keynote. Rapid si curat inlaturati fundalul unei imagini utilizand instrumentul Instant Alpha. Sau mascati-l cu ajutorul unei forme predefinite, precum un cerc sau o stea. Cu ghiduri de aliniament si spatiere, puteti gasi cu usurinta centrul slide-ului si urmariti daca obiectele sunt distribuite uniform. Asa ca orice ati adauga slide-urilor dvs - grafica, imagini, casute pentru text sau forme - sunt plasate precis oriunde doriti. Daca adaugati o organigrama sau o diagrama slide-ului dvs, atunci veti aprecia caracteristica liniilor de conexiune. Liniile de conexiune dintre doua obiecte raman ancorate, indiferent de schimbarile pe care le faceti. Mutati obiecte, si liniile se vor muta cu ele.

Animatii si efecte

Aplaudat din picioare, foarte probabil.
Cu peste 25 de tranzitii la alegerea dvs, inclusiv tranzitii 3D, sunteti sigur ca ii veti tine cu ochii lipiti de ecran pe masura ce schimbati de la un slide la altul. Aplicati tranzitia Magic Move si un obiect repetat, precum logo-ul companiei, schimband automat locatia, dimensiunea, opacitatea si rotatia pe cuprinsul slide-urilor consecutive.

Textele si obiectele animate sunt un mod atragator de a puncta mesajul dvs. Transformati textul unui slide in text pe alt slide. Construiti in slide-ul dvs cate un marcator, un rand de tabel sau o serie de diagrame pe rand. Sau faceti-le sa apara toate odata, intrand pe scena din partea stanga sau faceti-l sa se roteasca pe ecran. Puteti ajusta animatiile dvs prin setarea duratei, alegand care element este afectat mai intai, si definind traseul animatiei impreuna cu o linie dreapta sau o curba.Diagrame 3D si diagrame animate

Faceti diagramele dvs la fel de impresionante precum intreaga dvs prezentare. Texturile 3D si animatiile adauga profunzime si miscare si un pic de divertisment. Inserati o diagrama cu o margine inclinata sau animati o bara dintr-o diagrama utilizand efectele Crane sau Radial.


Moduri flexibile de prezentare

Spectacolul dvs. In felul dvs.
Tineti pasul cu prezentarea dvs care decurge usor cu ajutorul caracteristicii Presenter Display. In timp ce prezentarea dvs apare pe ecranul principal pentru audienta dvs, puteti vedea urmatoarele slide-uri, notele slide-urilor, un ceas si un cronometru pe un al doilea ecran. Nu puteti sa fiti acolo sa prezentati personal? Spectacolul poate continua. Utilizand instrumentul de narare incorporat, Keynote capteaza vocea dvs si cronometreaza pe masura ce construiti sau mutati de la un slide la altul.

Adaugati Keynote Remote pe iPhone-ul sau iPod-ul dvs si simtiti-va liber sa va plimbati prin camera in timp ce prezentati. Utilizand Wi-Fi, Keynote Remote transforma iPhone-ul sau iPod-ul dvs intr-o telecomanda wireless. In modul de vizualizare panoramic, vizualizati slide-urile curente si urmatoare. In modul portret, vizualizati slide-ul actual impreuna cu notitele slide-urilor. Loviti usor pentru a reda si loviti un pic mai tare pentru a avansa, indiferent de unde va aflati in camera.


Compatibilitate si partajare

Aprobat pentru toate tipurile de audienta.
Keynote va ofera o varietate de modalitati pentru a aduce spectacolul in fata audientelor. Il puteti utiliza pentru a importa prezentarile create in Microsoft PowerPoint si creati prezentari care pot fi salvate cu usurinta ca fisiere PowerPoint. De asemenea puteti exporta prezentarile dvs ca filme QuickTime sau ca fisiere PDF, HTML sau imagini, sau chiar direct pe Youtube. Keynote face conversia formatului pentru dvs.

Impartasiti munca dvs pe internet.
Daca aveti nevoie sa impartasiti prezentarile dvs dar nu sunteti sigur daca colegii dvs utilizeaza un Mac sau un PC, iWork sau Microsoft Office? Acum il puteti incarca pe iWork.com public beta. Criticii vor primi un URL iWork unic unde pot vizualiza slide-urile dvs, pot posta comentarii si descarca prezentari ideale pentru ei in formate Keynote, PowerPoint sau PDF. Doriti sa impartasiti prezentarile dvs public? iWork.com face mai usoara generarea de link-uri publice pentru partajare si retelele de socializare precum Facebook. Sau incorporati slideshow-urile dvs pe un site sau un blog personal. Cei care vizualizeaza prezentarile dvs cu ajutorul celei mai noi versiuni de la Safari pe un Mac, PC, iPhone, iPad sau iPod pot acum reda slideshow-urile complete cu animatii si efecte uimitoare.

software

Categorii software