Apple Remote Desktop 3.3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Apple

Apple Remote Desktop este cea mai buna modalitate de a gestiona computerele Mac din reteaua dvs. Program de distribuire, ofera ajutor online in timp real utilizatorilor finali, creeaza rapoarte detaliate ale programelor si hardware-ului, si automatizeaza activitati de gestionare de rutina - totul fara sa parasiti biroul dvs. Contine actiuni Automator, cautari Remote Spotlight si un nou widget Dashboard, Apple Remote Desktop 3 facand sarcinile dvs. mai usoare ca oricand.

Apple Remote Desktop 3, sistemul premiat de gestionare a desktopului pentru Mac OS X contine peste 50 de noi caracteristici care livreaza imbunatatiri in programele de distributie, gestionarea elementelor si asistenta remote. Apple Remote Desktop 3 ofera o gama larga de caracteristici pentru o performanta imbuntatita, incluzand cautarile ultra-rapide Spotlight pe cuprinsul mai multor sisteme, peste 40 de actiuni Automator pentru automatizarea usoara a activitatilor repetitive, un widget Dashboard care ofera un punct de observatie rapid si comod a sistemelor remote, si un AutoInstall pentru a actualiza automat programe pe sisteme mobile odata ce ele se reintorc in retea.

Logo Apple Remote Desktop 3.3

Apple Remote Desktop 3.3

Preturi Apple Remote Desktop 3.3

10 sisteme

Apple Remote Desktop 3.3 - 10 Managed Systems

mc171z/a
1,373.04 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Nelimitat

Apple Remote Desktop 3.3 - Unlimited Managed Systems

mc172z/a
2,291.45 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Apple Remote Desktop 3.3

Apple Remote Desktop 3

Gestionarea desktopului facuta usor

Apple Remote Desktop este cea mai buna modalitate de a gestiona computerele Mac din reteaua dvs. Program de distribuire, ofera ajutor online in timp real utilizatorilor finali, creeaza rapoarte detaliate ale programelor si hardware-ului, si automatizeaza activitati de gestionare de rutina - totul fara sa parasiti biroul dvs. Contine actiuni Automator, cautari Remote Spotlight si un nou widget Dashboard, Apple Remote Desktop 3 facand mai usoare ca oricand sarcinile dvs.

Apple Remote Desktop 3, sistemul premiat de gestionare a desktopului pentru Mac OS X contine peste 50 de noi caracteristici care livreaza imbunatatiri in programele de distributie, gestionarea elementelor si asistenta remote. Apple Remote Desktop 3 ofera o gama larga de caracteristici pentru o performanta imbuntatita, incluzand cautarile ultra-rapide Spotlight pe cuprinsul mai multor sisteme, peste 40 de actiuni Automator pentru automatizarea usoara a activitatilor repetitive, un widget Dashboard care ofera un punct de observatie rapid si comod a sistemelor remote; si un AutoInstall pentru a actualiza automat programe pe sisteme mobile odata ce ele se reintorc in retea.
 

Actualizari de prima clasa
Instalarea sau actualizarea programelor de pe reteaua dvs nu a fost niciodata mai usoara. Luati un pachet existent, fie de la Apple sau un tert, si utilizati Install Package pentru a copia si instala pe computerele clientilor dvs. De asemenea, functioneaza cu pachetele custom de instalare. Apple Remote Desktop va alerta utilizatorii sistemelor sa actualizeze si chiar sa reporneasca aparatele de la distanta.

AutoInstall va permite sa instalati programe pe un Task Server, care apoi are grija de distribuirea pachetelor de instalare pe computerele clientilor. Puteti chiar seta un program pentru ca instalarile sa aibe loc la momentul cel mai potrivit pentru organizatia dvs. Iar daca un computer nu este in retea, Task Server va urmari si instala automat pachetul imediat ce sistemul este online.
Automatizare pentru Mac-urile dvs.
Acele sarcini administrative care va consumau timp vor deveni o parte din trecut, multumita includerii actiunilor Automator in Apple Remote Desktop 3. Pentru a utiliza actiunile Automator, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trageti si sa plasati actiunile pentru a construi un flux de lucru.
Peste 40 de actiuni Automator sunt incluse in Apple Remote Desktop 3, pe care le puteti aplica unui set de fotografii de pe desktop, preferintelor Finder, preferintelor Energy Saver, datelor implicite pe zone si multor altora.
Nu este nevoie de vizite la domiciliu
Caracteristicile de partajare a ecranului din Apple Remote Desktop va permite sa oferiti asistenta imediata utilizatorilor de la distanta, economisind timp pentru ambele parti. Nu doriti ca sarcinile de admin sa fie vizibile? Nici o problema. Activati noul Curtain Mode pentru a bloca vizualizarea locala a desktopului utilizatorului. Acest mod este perfect cand actualizati un display public. Veti avea un control total asupra sistemului, dar activitatile dvs vor fi ascunse.
Administratorii pot de asemenea sa utilizeze widgetul Remote Desktop pentru a observa si pentru a obtine acces la computerele aflate sub controlul lor. Iar daca aveti nevoie sa mutati fisiere sau foldere intr-un singur computer, noua functie de copiere, usor de utilizat, Remote Drag-and-Drop face aceasta sarcina instant. De asemenea, puteti sa copiati si sa lipiti intre sisteme locale si remote - nu sunt necesari pasi aditionali.
Raport la datorie
Noua cautare Remote Spotlight profita de una din cele mai puternice caracteristici ale lui Mac OS X. Acum puteti efectua cautari ultra-rapide, specificate de utilizator, pe sistemele client remote. Fisierele rezultate din cautari pot fi copiate pe sistemul administratorului pentru raportare.
De asemenea, Apple Remote Desktop face mai usoara compilarea rapoartelor pe utilizarea aplicatiilor, istoric, inventar si multe altele. Rapoartele de hardware aduna peste 200 de atribute despre sistemele Mac OS X din retea, in timp ce rapoartele software aduna informatii pe 16 atribute ale sistemelor de fisiere. Rapoartele de inventar pot fi adunate chiar si de pe sistemele mobile care nu sunt conectate la retea, iar rezultatele sunt stocate in baza de date SQL inclusa pentru un acces rapid.
Fara costuri per-client
Apple Remote Desktop 3 este incredibil de accesibil. Cu editia Unlimited Managed Systems, puteti gestiona orice numar de computere ale clientilor - nu se percep taxe per-client.Caracteristici noi
 

Remote Spotlight Search
Dashboard widget
Automator actions
AutoInstall
Curtain mode
Remote drag-and-drop
Power Copy
System Status Indicators
Application Usage Report
User History Report
Smart Computer Lists
Task Templates
Premiatul Apple Remote Desktop a avut intotdeauna puterea de a simplifica sarcinile administrative si de a face gestionarea sistemelor Mac OS X legate in retea, usoara si eficienta. Odata cu lansarea lui Apple Remote Desktop 3, exista si mai multe optiuni pentru distribuirea programelor, automatizarea sarcinilor comune si oferirea de asistenta remote organizatiei dvs.

Cautare Remote Spotlight
Extinzand tehnologia revolutionara Spotlight din Mac OS X, noua capacitate Remote Spotlight din Apple Remote Desktop 3 poate efectua cautari ultra-rapide pe sistemele clientilor remote. Sumarul rezultatelor pentru fiecare client sunt actualizate instant pe masura ce rezultatele sunt returnate. Vizualizati detaliile rezultatelor, sau imbunatatiti cautarile utilizand calificari suplimentare. Rezultatele pot fi vizualizate pe sistemele clientilor remote, copiate in sistemul administratorului, sau pot fi sterse.

Widget-ul Dashboard
Apple Remote Desktop 3 va ofera un nou widget Dashboard care va ofera o vizualizare instanta a computerelor remote din reteaua dvs. Este complet integrat cu aplicatia administrativa Apple Remote Desktop, astfel, un clic pe un anumit computer va va permite sa selectati si sa incepeti sa lucrati cu orice computer din sistem.

Actiuni Automator
Puteti automatiza Apple Remote Desktop 3 utilizand actiuni Apple sau terte pentru a crea fluxurile dvs. de munca personalizate, pe care ulterior le puteti salva si reutiliza cand aveti nevoie. Pentru a va ajuta sa incepeti, peste 40 de actiuni Automator au fost incluse. Le puteti utiliza individual sau sa le combinati pentru a simplifica sarcinile dvs. frecvente.
AutoInstall
V-ati saturat sa urmariti manual cand sistemele revin online pentru a putea sa le actualizati programele? Multumita caracteristicii AutoInstall din Apple Remote Desktop 3 puteti monta programul sa instaleze sistemele, remote, mobil, sau offline. Doar montati programul si, cand computerul este disponibil din nou pe retea, Apple Remote Desktop va actualiza automat sistemul.
Curtain Mode
Pentru acele momente cand doriti ca actiunile dvs sa fie ascunse de utilizatorul final, exista Curtain Mode. Acesta va permite sa blocati vizualizarea in spatele unei cortine virtuale, in timp ce retine controlul total asupa ecranului. Este perfect pentru aceia care lucreaza pe sisteme disponibile publicului.
Drag and Drop de la distanta
Acum exista o modalitate intuitiva si usoara pentru a transfera fisiere si foldere intre computere. Capacitatea Remote Drag-and-Drop din Apple Remote Desktop 3 va ofera o indicare precisa cand mutati fisiere intre computerele dvs si un computer remote. De asemenea puteti copia si lipi informatii intre sisteme.Power Copy
Noul motor de copiere al fisierelor din Apple Remote Desktop 3 suporta dimensiuni de fisiere de 64-bit, limite ale latimii de banda in retea, si criptare optionala a fluxurilor de date. Power Copy va ofera performanta de copiere in retea de pana la 11 ori mai rapida comparativ cu versiunile anterioare ale lui Apple Remote Desktop.


Indicatori de stare ai sistemului
Cand doriti sa tineti sub observatie computerele din reteaua dvs, nu exista nici o alta modalitate mai usoara decat utilizarea indicatorilor de stare ai sistemului. Acesti indicatori va ofera numele computerului, numele utilizatorului curent si fotografia contului lor. Indicatorii colorati arata starea fiecarui computer, sau puteti alege forme sa indicati fiecare stare. Un singur clic va ofera detaliile de utilizare a hard disk-ului, de utilizare a memoriei si utilizarea procesorului.


Rapoartele Application Usage
Este crucial sa asigurati conformitatea cu toate acordurile de licenta a programelor. Dar de asemenea este o sarcina care poate ocupa mult din timpul dvs. Nu mai este cazul. Noul raport Application Usage detaliaza care aplicatie a fost utilizata pe sistemele remote - inclusiv numarul de lansari, durata lansarilor si cine a executat lansarea.
Rapoarte User History
Stiti cine va foloseste reteaua? Apple Remote Desktop stie, si poate urmari pentru dvs. cu ajutorul noilor rapoarte User History. Aceste rapoarte va ofera informatii detaliate despre cine utilizeaza un computer, cand s-au autentificat sau nu, si cum au accesat acestia computerul.Smart Computer Lists
Smart Computer Lists urmareste computerele intr-un mod in care are sens pentru dvs. Va permite sa specificati un set de reguli, bazat pe 11 atribute - oricare computer care se potriveste regulilor pe care le setati, automat este adaugat listei. Spre exemplu, puteti crea un Smart Computer List pentru a urmari toate computerele Mac OS X v10.4, sau toate mini computerele Mac care au memorie de 512 MB.Task Templates
Apple Remote Desktop 3 va permite sa salvati sarcini utilizate frecvent ca Task Templates pe care le puteti reutiliza oricand aveti nevoie de ele. Pentru a va ajuta sa incepeti, peste 30 de mostre de script-uri UNIX sunt incluse pentru a va ajuta cu o gama de sarcini inclusiv cu setarea fotografiilor de pe desktop, setarile zonale si timp, setarile Energy Saving si multe altele.
Distribuirea Programelor

Lista dvs. cu „To Do” a devenit mai simpla, cu ajutorul lui Apple Remote Desktop 3. Fie ca asigurati ca Mac-urile clientului dvs ruleaza cu cea mai noua versiune de Mac OS X sau fie coordonati o actualizare a programului la nivelul companiei, sunteti la cateva clic-uri de mouse distanta de „finalizare”.


Apple Remote Desktop 3 va permite sa instalati programe si aplicatii software si sa efectuati actualizari pe un numar nelimitat de Mac-uri in reteaua dvs simultan. Singurul computer pe care trebuie sa il atingeti este al dvs.

Va ofera libertatea de a programa sarcini fara sa intrerupeti utilizatorul sau sa necesite orice fel de interactiune. Doar initiati procesul - Apple Remote Desktop face restul, inclusiv restartarea sistemelor cand este necesar. Utilizand instrumente Apple sau terte, puteti crea pachete de instalare personalizate pe care Apple Remote Desktop le poate copia si instala pe sistemele dvs remote. Puteti chiar specifica instalarile succesive pentru mai multe pachete software - fara sa asteptati.

Daca Mac-ul clientului dvs include mai mult de cateva laptop-uri care se afla o mare parte din timp pe drum, nu este nici o problema. Noua caracteristica AutoInstall va permite sa montati programe pentru sistemele care sunt offline. Imediat ce sistemul este din nou pe retea, programul este automat copiat si instalat.

In Apple Remote Desktop 3, sarcina Copy Items este oferita de un nou motor de copiere a fisierelor care suporta dimensiuni de fisiere de 64-bit. Power Copy va permite sa setati „cantitatea” latimii de banda pe care o sarcina ar putea sa o utilizeze. De asemenea va va permite sa definiti membrii grupurilor si utilizatorii si permisiunea fisierelor de pe computerul remote. Exista chiar si o optiune de a cripta fluxul de date. Si daca PowerCopy gaseste o copie duplicata a unui fisier deja existent pe un sistem, va va alerta si va va oferi o variatie de optiuni.

Making Packages
Puteti utiliza aplicatia Package Maker pentru a crea pachete, pentru a distribui propriul dvs software si propriile fisiere. Copiile Package Maker de la Apple sunt incluse in CD-ul dvs Apple Remote Desktop 3. Vizitati Apple Developer Connection pentru mai multe informatii.

 

Performanta de copiere in retea - 1000BaseT (Gigabit)
Pana la de 11 ori mai rapid decat versiunea 2.2

  Remote Desktop 2.2 Remote Desktop 3.0  
Copiere dosar Microsoft Office (528 MB)
Timp de copiere la 50 clienti (secunde)
282 26 10.8X
Copiere fisier test necompresibil (1024 MB)
Timp de copiere la 50 clienti (secunde)
477 43 11.1X
Performanta de copiere in retea - 100BaseT
Pana la de 5 ori mai rapid decat versiunea 2.2

  Remote Desktop 2.2 Remote Desktop 3.0  
Copiere dosar Microsoft Office (528 MB)
Timp de copiere la 50 clienti (secunde)
273 52 5.2X
Copiere fisier test necompresibil (1024 MB)
Timp de copiere la 50 clienti (secunde)
472 103 4.6X
Testare efectuata de Apple in Decembrie 2005 folosind programe prelansate Apple Remote Desktop. S-au folosit 50 sisteme Power Mac cu procesoare dual 2.5GHz PowerPC G5, 2GB de RAM si rulare pe versiunea Mac OS X 10.4.3.


Gestionare active
 

 

Rapoarte de gestionare a activelor

Remote Spotlight Search
File Search
Software Version
Software Difference
Application Usage
User History
System Overview
Storage
Network Interface
PCI Card
Memory
USB Devices
FireWire Devices
Network Performance
Este responsabilitatea dvs sa stiti exact ce se afla pe sistemele clientilor dvs - si cateodata pare a fi o sarcina imposibila. Apple Remote Desktop 3 a fost proiectat pentru a face mai usor sa gasiti, sa urmariti si sa raportati informatiile de care aveti nevoie sa stati in fruntea lucrurilor.


Cautarea Remote Spotlight
Extinzand tehnologia revolutionara Spotlight din Mac OS X, noua capacitate Remote Spotlight din Apple Remote Desktop 3 poate efectua cautari ultra-rapide pe sistemele client remote. Este cea mai usoara cale de a gasi anumite fisiere si dosare. Si adaugand calificatori aditionali cu metadate diferite puteti imbunatati cautarile dvs. Odata ce ati gasit ce cautati, copiati fisierele din cautarile rezultate inapoi pe propriul dvs sistem sau stergeti-le acolo unde este cazul.

Cand aveti nevoie sa oferiti informatii despre sistem superiorului, Apple Remote Desktop 3 va poate ajuta sa strangeti date cu peste 200 de atribute hardware si software pe fiecare din Mac-urile din retea. Datele sunt stocate intr-o baza de date SQL, si puteti alege din 12 tipuri de rapoarte. Sau, puteti utiliza terte instrumente de raportare pentru a va conecta la bazele de date si sa generati rapoarte personalizate. Apple Remote Desktop poate fi integrat de asemenea cu alte surse de date, precum sistemele de ticketing help desk.

Rapoarte Application Usage si User History
Adunati informatii despre orice, de la ce aplicatii sunt utilizate in reteaua dvs la cine utilizeaza ce sisteme, ce versiune de OS este rulata si exact ce este instalat pe fiecare din sistemele Mac. Noile rapoarte din Apple Remote Desktop 3 includ raportul cu istoricul utilizatorului, care urmareste cine s-a logat pe un computer, cand s-au autentificat sau nu si daca computerul a fost accesat prin intermediul unei console sau remote utilizand SSH. Noul raport de utilizare a aplicatiilor detaliaza care aplicatii au fost utilizate pe sistemele de raportare. Aceasta informatie poate fi utilizata pentru a asigura conformitatea cu licentele software utilizate si identificarea oricarei utilizari neautorizate a aplicatiilor din organizatia dvs.

Raportare avansata
Puteti seta computerele Mac OS X pentru a reconstrui si trimite date catre setarile lor hardware si software intr-un program regulat, sau doar cand este necesar. Si nu este nici o problema sa urmariti profilele sistemelor chiar si atunci cand Mac-urile nu sunt conectate la retea. Doar specificati cat de des ar trebui sa fie actualizate sistemele cu informatii din baza de date. Cand se reconecteaza, sistemul de date va fi automat inregistrat si trimis catre dvs.

 

Asistenta de la distanta

 

Virtual Network Computing (VNC)
Programul VNC face posibila vizualizarea si interactioneaza complet cu un computer de la oricare alt computer sau dispozitiv mobil oriunde de pe internet. Programul VNC este Cross-Platform, permitand control de la distanta intre diferite tipuri de computere. Pentru simplificarea finala, exista chiar si un mod de vizualizare Java, pentru ca dvs sa puteti controla de la distanta orice desktop din interiorul unui browser fara a fi nevoie sa instalati programul.

Caracteristici noi Remote Assistance:

Remote Desktop Widget
Remote Drag and Drop
Remote Copy and Paste
Curtain Mode
System Status Indicators
Display Picker
Full Screen Toggle
Oferiti asistenta tehnica completa tuturor computerelor din retea fara sa va parasiti biroul. Apple Remote Desktop 3 va ofera capacitati de partajare a ecranului si de trimitere de mesaje text, plus o gama larga de instrumente puternice de asistenta remote.

Multumita partajarii ecranului, puteti observa unul, 10 sau chiar 50 de ecrane in actiune simultan, permitandu-va sa monitorizati indeaproape reteaua dvs. Si este intreaga dvs retea - nu doar Mac-uri - pe care o puteti vizualiza si pe care puteti vizualiza ecranele oricarui computer ce permite Virtual Network Computing (VNC), inclusiv pe Windows, Linux si UNIX. Cand un utilizator are nevoie de asistenta puteti prelua controlul oricarui ecran individual si puteti vizualiza desktop-ul remote in modul full-screen.

Widget-ul Remote Desktop
Daca doriti sa vizualizati rapid un ecran, lansati widgetul Remote Desktop din Dashboard. Widgetul este complet integrat cu aplicatia administrativa si va va permite sa selectati un anumit sistem din lista de computere aflate sub controlul dvs.

Bine-nteles ca partajarea ecranelor merge in ambele sensuri. Daca doriti sa demonstrati ceva unui utilizator sau unui grup, o puteti face prin partajarea propriului ecran. Aratati-le exact cum sa efectueze o sarcina indrumandu-i pas cu pas.

Drag and Drop de la distanta
Daca situatia cere mai mult decat o demonstratie, puteti transfera cu usurinta fisiere si foldere intre computerul dvs si computerul utilizatorului prin simpla tragere si plasare. Cu o mare acuratete aveti posibilitatea de a copia grafic fisiere intr-o anumita locatie in Finder, sau direct in orice fereastra de aplicatie sau de document pe computerul remote.

Indicatori de stare ai sistemului
Indicatorii de stare ai sistemului sunt perfecti pentru o verificare rapida asupra tuturor sistemelor dvs. O vizualizare rezumat va ofera o perspectiva asupra intregii stari a unui sistem. Vizualizarile detaliate prezinta starea codificata prin culori a utilizarii procesorului, hard disk-ului si memoriei. Indicatorii colorati se schimba de la verde la galben la rosu cand nivelele de utilizare ating un prag definit.


Curtain Mode
Daca faceti mici ajustari dar preferati sa tineti munca dvs ascunsa de privirile lumii? Activati Curtain Mode si vizualizarea desktop-ului utilizatorului local este ascunsa. Puteti inca vizualiza si aveti controlul total asupra desktop-ului sistemului remote, dar nimeni altcineva nu va putea sa vada ce se intampla. Aceasta caracteristica este perfecta pentru aceia care gestioneaza sisteme care sunt afisate public, precum muzeele sau chioscurile.

De asemenea, Apple Remote Desktop 3 va permite sa trimiteti mesaje text unui singur sau mai multor clienti. Astfel acele anunturi ale „actualizarilor obligatorii” vor fi intotdeauna vizibile. Si, daca clientii dvs vor avea nevoie de atentia dvs, ei pot face acelasi lucru. Pentru mai multe mesaje detaliate, initiati un chat privat in timp real. Puteti fi siguri ca intotdeauna clientii dvs va vor primi mesajele.

Administrare de la distanta
 

Lights Out Management
Apple Remote Desktop 3.1 si versiuni anterioare va permit sa porniti prin remote un Xserve bazat pe Intel configurat corespunzator. De asemenea puteti sa opriti sau sa fortati un restart unui Xserve care nu raspunde comenzilor dvs.
Utilizati raportul System Overview pentru a vizualiza informatii despre cum Lights Out Management (LOM) de la Xserve este configurat inclusiv daca LOM este activ si este configurat pentru retea.
Apple Remote Desktop 3 va ofera instrumentele complete de care aveti nevoie sa controlati toate Mac-urile din reteaua dvs direct din computerul dvs. Puteti chiar salva setari ale sarcinilor ca template-uri si sa le aplicati pe viitor, sau sa utilizati unul dintre cele 30 incluse ca mostre de script-uri.

Salvati-va de munca de teren. Apple Remote Desktop va ofera mai mult decat cateva zeci de comenzi pe care le puteti utiliza pentru a controla cu usurinta sistemele prin remote. Puteti inchide toate sistemele simultan, sa le puneti in stand-by, sa le porniti sau sa restartati oricare sau toate computerele - totul fara sa parasiti biroul dvs.

De asemenea aveti abilitatea de a desemna de la distanta discul de pornire pentru clientii dvs cu Mac. Setati orice numar de Mac-uri sa porneasca de la o imagine NetBoot sau de pe hard drive-urile locale. Veti gasi aceasta caracteristica indispensabila daca sunteti responsabil de un laborator cu computere sau un mediu de computere grupate unde discurile de pornire sunt des schimbate.

Si pentru minime intreruperi, aveti abilitatea de a programa oricare din sarcinile dvs de admin. Tot ce trebuie sa faceti este sa salvati setarile pentru implementari viitoare iar Apple Remote Desktop va initia procesul la timpul programat.

De asemenea Apple Remote Desktop 3 va ofera toata puterea de a executa „shell scripts” Unix sau comenzi pe sistemele clientilor remote. Puteti vizualiza fie un rezumat sau rezultatele complete ale comenzilor iesite. Acesta va permite sa utilizati scripturi pentru multe functii standard incorporate in sisteme UNIX sau in instrumente terte. De asemenea puteti profita de interfetele cu linii de comenzi incluse in Mac OS X.

Aceste comenzi pre-populate UNIX sunt disponibile prin Send UNIX Task Template:
 

 • List All Network Services
 • Set Manual IP
 • Set DHCP IP
 • Set BOOTP
 • Set Manual IP with DHCP Router
 • Set DNS Servers
 • Set Search Domains
 • Set Web Proxy
 • Allow Power Button to Sleep
 • Bonjour Name
 • Current Date
 • Current Time
 • Time Zone
 • Network Time
 • Network Time Server
 • Remote Apple Events
 • Remote Login (SSH)
 • Restart After Freeze
 • Restart After Power Failure
 • System Sleep Time
 • Display Sleep Time
 • Hard Disk Sleep Time
 • Delay After Power Failure
 • Wake On Modem Activity
 • Wake On Network Access
 • Quit Application
 • Volume On
 • Volume Off
 • List Required Software Updates
 • Download Required Software Updates
 • Repair Disk Permissions
 • Computer Uptime
 • Free Swap Space
 • Top Users


Automatizare

Cu actiunile Automator si suportul pentru comenzile AppleScript, Apple Remote Desktop 3 va ofera abilitatea de a crea fluxuri de lucru personalizate proiectate pentru a va face viata mai usoara.

AppleScript
Apple ofera o varietate de exemple de script-uri AppleScript pentru descarcare de pe website-ul AppleScript. Invatati cum sa utilizati AppleScript cu Apple Remote Desktop 3 si gasiti zeci de resurse AppleScript aditionale.

Automator
Daca mereu faceti aceleasi lucruri, opriti-va chiar acum - si lasati-l pe Automator sa preia oboseala.
 • Automator World
 • Automator
 • Automator Workflows
 • Macscripter
 • Creating Automator Actions for Apple Remote Desktop
Actiuni Automator:
 • Choose Computer List
 • Choose Remote Computer
 • Close Every Safari Window
 • Close Every Window in Finder
 • Convert Computer Lists to Computers
 • Copy Items to Computer Lists
 • Copy Items to Computers
 • Delete Desktop Items
 • Eject All Disks
 • Empty Trash
 • Enable-Disable Dashboard
 • Execute AppleScript
 • Execute New UNIX Task
 • Force Quit All Applications
 • Force Quit Applications
 • Get Every Computer
 • Get Selected Computers
 • Hide Other Applications
 • Install Chosen Package on Remote Computers
 • Launch Dashboard
 • Lock Screens
 • New Computer List
 • Observe Computers
 • Open Folder
 • Open URL in Safari
 • Restart Computers
 • Retrieve References to Computers
 • Send Text Message
 • Set Browser Dimensions
 • Set Desktop Picture
 • Set Remote Access
 • Set Remote Finder Prefs
 • Set Sleep and Wake
 • Set Time Zone
 • Set Time to Current Time
 • Set Volume
 • Start Application
 • Start Screen Saver
 • Store References to Computers
 • Unlock Screens
Apple Remote Desktop 3 profita de Automator, cu peste 40 de mostre de actiuni Automator care va ajuta sa realizati activitati care consuma timp si sunt repetitive, rapid si usor.

De asemenea, puteti crea fluxurile dvs de lucru proprii prin legarea actiunilor individuale. Salvati aceste fluxuri de lucru ca si aplicatii care ruleaza singure - sau ca plugin-uri care pot fi utilizate oricand aveti nevoie de ele.

Spre exemplu, veti putea gasi ca aveti nevoie regulat sa configurati un grup de sisteme simultan: setati un desktop corporativ, setati preferintele Finder, schimbati data si ora etc. Prin crearea si salvarea unui plugin care realizeaza toate acele sarcini in acelasi fel de fiecare data, puteti fi gata cand doriti sa configurati un nou sistem.

Actiunile Automator din Apple Remote Desktop va ofera un set de instrumente de baza pe care il puteti personaliza in functie de nevoile dvs. Va ajuta instant sa realizati sarcini ca scoaterea discurilor simultan, golirea Trash-ului, restartarea computerelor, activarea sau dezactivarea Dashboard, ascunderea altor aplicatii si exercitarea de AppleScripts.

Iar aceste actiuni care economisesc timp nu sunt limitate doar administratorilor. Aceste fluxuri de lucru pot fi impartasite cu oricine din organizatie care detine o licenta Apple Remote Desktop. In scoli, spre exemplu, profesorii pot utiliza actiuni Automator pentru a bloca afisaje sau sa seteze imaginea de desktop, fara nevoia de a mai stii ceva despe Apple Remote Desktop. Acesta asigura standarde consecvente de administrare a sistemului pe cuprinsul organizatiei dvs.
software

Categorii software