Apple Xsan 2

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Apple

Xsan este un sistem de fisiere grupate de 64-bit proiectat special pentru medii mari si mici care necesita cel mai inalt nivel de disponibilitate a datelor. Aceasta tehnologie specializata permite mai multor desktop-uri Mac si sistemelor Xserve sa impartaseasca volume de stocare RAID pe cuprinsul retelelor de mare viteza Fibre Channel. Fiecare client poate scrie si citi direct de pe sistemul de fisiere centralizat, accelerand productivitatea utilizatorului in timp ce colaborarea in grup este imbuntatita. Iata cum functioneaza solutia Xsan.

Cu Xsan 2, este usor pentru utilizatorii incepatori - ca echipe din industria de productie mica de film si video, grupurilor de podcast, mici firme de grafica si case de post-productie - pentru a seta si implementa un SAN.

Logo Apple Xsan 2

Apple Xsan 2

Preturi Apple Xsan 2

Versiuni Apple Xsan 2

Apple Xsan 2, 1 utilizator

mc186z/a
4,587.50 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Apple Xsan 2

Xsan
Xsan 2. Sistemul de fisiere SAN pentru Mac OS X

 

Xsan Admin 2
Setarea simplificata de volume si gestionare SAN de zi cu zi.
MultiSAN
Gazduiti volume pe controlere Xsan separate pentru a imbunatati performanta si fiabilitatea.
Spotlight
Scanati continutul de pe volume SAN si previzualizati date fara sa deschideti fisiere.


Ce este Xsan

Xsan 2. Cea mai buna modalitate de a impartasi, gestiona si utiliza date in reteaua dvs.

Xsan este un sistem de fisiere grupate de 64-bit proiectat special pentru medii mari si mici care necesita cel mai inalt nivel de disponibilitate a datelor. Aceasta tehnologie specializata permite mai multor desktop-uri Mac si sistemelor Xserve sa impartaseasca volume de stocare RAID pe cuprinsul retelelor de mare viteza Fibre Channel. Fiecare client poate scrie si citi direct de pe sistemul de fisiere centralizat, accelerand productivitatea utilizatorului in timp ce colaborarea in grup este imbuntatita. Iata cum functioneaza solutia Xsan.

1. Volume SAN
Xsan va permite sa consolitati date intr-un singur volum de stocare care este accesibil tuturor sistemelor din reteaua de stocare (Storage Area Network). Adaugarea de capacitate este la fel de usoara ca atasarea de sisteme de stocare RAID retelei dvs Fibre Channel.

2. Reteaua Fibre Channel
Volumele SAN se conecteaza la controlerul cu metadate Xsan si la toti clientii Xsan printr-un switch de mare viteza Fibre Channel. Apple a calificat multe switch-uri populare pentru utilizarea impreuna cu Xsan.

3. Controlerul cu metadate Xsan
Xsan include un program numit „controler de metadate”, actioneaza ca si un dirijor de trafic pentru SAN. Cand un client Xsan incearca sa citeasca sau sa scrie intr-un fisier, acesta primeste permisiunea de la controlerul de metadate, iar apoi acceseaza datele direct pe SAN in Fiber Channel. Oricare Xserve sau Mac Pro care ruleaza pe Mac OS X Server poate fi un controler de metadate Xsan.
4. Clientii Xsan
Desktop-urile Mac sau sistemele Xserve care ruleaza Xsan au un acces direct la fisierele stocate pe volume SAN si capacitati complete de citire/scriere. Deoarece performanta are nevoie de crestere, Xsan va permite sa adaugati servere si computere la SAN. Cu Xsan, un singur SAN poate fi manevrat de sute de clienti.

5. Retea Ethernet
Metadatele din sistemele de fisiere sunt gestionate „out of band” pe o retea privata Ethernet impartasita de toate sistemele conectate direct la SAN. Aceasta elibereaza latime de banda din Fibre Channel pentru transferul de stocare de inalta perfomanta.

6. Retea de clienti
Un Xserve cu Mac OS X Server si Xsan poate impartasi date de pe volume SAN cu un numar nelimitat de computere de pe retea pe cuprinsul unei retele Ethernet utilizand protocoale de file-sharing, ca AFP, SMB/CIFS si NFS.


CARACTERISTICI

Centrul de comanda - Caracteristici puternice pentru o solutie SAN simpla.
 

Xsan Admin 2
Gestionati cu usurinta accesul utilizatorilor la date pe volume SAN.
Cluster File System
Partajati terabytes de date simultan pe o retea de mare viteza Fibre Channel.
Inalta performanta
Utilizati setarile de configurare pentru optimizarea fluxului de munca pentru o mai mare eficienta si maximum de performanta.
MultiSAN
Accesati volume de pe multiple servere simultan si copiati date intre ele direct cu o mare viteza pe Fibre Channel.
Spotlight
Cu Spotlight, Cover Flow si Quick Look, scanati prin mii de fisiere de pe volumul dvs SAN pentru a gasi continutul de care aveti nevoie.
Arhitectura cu disponibilitate ridicata
Eliminati potentialele puncte de esec cu ajutorul redundantei pentru misiuni critice.


Setare usoara
Setati si configurati volumele Xsan simplu, cu noul asistent SAN Setup.
Un simplu SAN.
Cu Xsan 2, este usor pentru utilizatorii incepatori - ca echipe din industria de productie mica de film si video, grupurilor de podcast, mici firme de grafica si case de post-productie - pentru a seta si implementa un SAN.

Snow Leopard Sever recunoaste automat prezenta unei retele de stocare Fibre Channel si ghideaza utilizatorii in instalarea si procesul de setare Xsan.

Nu mai este necesar sa invatati cum sa creati retele private de metadate sau volume optimizate pentru diferite tipuri de date. Un nou asistent SAN Setup va ghideaza prin procesul de creare a volumului si setarea computerelor cu SAN. Xsan manevreaza setarea completa „after cable-up” si configurarea SAN.


Xsan Admin 2 - Administrare usoara
Xsan 2 contine Xsan Admin 2 - o aplicatie complet reproiectata pentru a face administrarea de zi cu zi a lui SAN mai usoara. 

 

Configurarea spatiului de stocare
Cu Xsan Admin, activitatile complexe ca extinderea unui volum, setarile optime de configurare a volumelor sau gestionarea permisiunilor pe sisteme de fisiere sunt acum mult mai usoare si mai putin predispuse la erori. Componentele SAN - computere, volume si LUN-uri - sunt prezentate logic ca si elemente, si o prezentare generala a starii SAN este afisata in mod vizibil.

Xsan include si mai multe caracteristici pentru o performanta imbunatatita, si este special vizibila in SAN-uri de mari dimensiuni cu zeci sau chiar sute de noduri. Caracteristica Inspector ofera informatii despre volume, LUN-uri, computere si alte componente care alcatuiesc SAN-ul dvs. Un identificator LUN face ca luminile hard drive-ului sa se aprinda, specificand un LUN. Xsan de asemenea include noi optiuni pentru conectarea de la distanta la computere si servere utilizand Server Admin, SSH si partajarea ecranului.

Controlul accesului
Maparea volumului si mascarea va permite sa controlati care computere acceseaza anumite volume. Pentru un control mai precis, puteti utiliza Xsan pe Mac OS X in conjunctie cu Open Directory pentru a gestiona aplicatiile, utilizatorii si grupurile de acces pentru dosare specifice si fisiere din volumele partajate. Deci, puteti controla accesul la spatiile de stocare SAN in acelasi mod, de la acelasi director centralizat pe care il folositi pentru a controla accesul la spatiile de stocare atasate de retea. Xsan va permite sa gestionati consumul de stocare prin stabiliea unor cote pentru utilizatori si grupuri.

Notificare admin
Monitorizarea in timp real va permite sa pastrati tab-urile in sistemul dvs de fisiere SAN performant si in transfer. Daca trebuie sa scada sub un nivel specificat, puteti seta programul sa va trimita o notificare prin email sau pager. Xsan arhiveaza activitatea controlerului de metadate si accesul clientilor pentru fiecare volum, si puteti revizui aceste jurnale de pe orice sistem Mac OS X din reteaua dvs.


Cluster File SystemXsan este un sistem cu grupuri de fisiere 64-bit care ofera acces simultan la date de pe mai multe sisteme din reteaua de mare viteza Fiber Channel. Pentru o mai buna performanta si o mai mare disponibilitate, puteti extinde spatiul de stocare pe cuprinsul mai multor dispozitive RAID, iar fiecare client Xsan utilizeaza aceste date centralizate ca si cand ar fi direct conectate.
 

 

Suport pentru fisiere 2PB si volume
Xsan permite utilizatorilor dvs sa partajeze mai multe fisiere si volume, fiecare putand fi de dimensiunea de 2 petabytes, sau echivalentul a 3 luni de videoclipuri necomprimate de inalta definitie cu o rezolutie de 1080i cu 30 de cadre pe secunda. Xsan suporta miliarde de fisiere per volum, cu fiecare controler de metadate gazduind multiple volume in acelasi timp.

Partajarea fisierelor pe Fibre Channel
Reteaua de stocare Xsan elimina blocajele serverelor traditionale cu fisiere care utilizeaza Gigabit Ethernet si care nu sunt suficient de rapide pentru a transfera formate dense precum cel video HD. Fibre Channel va ofera o conexiune de 4Gb-per-port pentru un transfer sporit de date si poate fi utilizat cu multipathing Fibre Channel pentru un transfer mai mare. Este ideal pentru mai multi editori care lucreaza pe un proiect video sau pe un grup de calcul care necesita acces rapid la date pentru utilizarea maxima a puterii de procesare.
Blocare la nivel de fisier
Blocarea precisa la nivel de fisier permite acces simultan la fisiere partajate. Toti clientii pot accesa toate fisierele de pe volum, dar doar clientul care are privilegiile de a citi/scrie poate edita un fisier blocat. Acesta contrasteaza cu blocarea la nivel de volum, care permite unui singur computer pe rand sa scrie un intreg volum. Blocarea la nivel de fisier ofera avantaje enorme de productivitate in activitatile de post-productie unde mai multi editori utilizeaza un singur fisier de mari dimensiuni.

Controlul accesului la sistemul de fisiere
Xsan suporta permisiuni flexibile a fisierelor care nu functioneaza doar pentru clientii Mac, ci sunt perfect compatibili si cu Windows Server, Windows Vista si Windows XP. Cu sistemul de fisiere ACL, orice obiect-fisier poate fi atribuit mai multor utilizatori sau grupuri, incluzand grupurile din interiorul grupurilor. Fiecare obiect-fisier poate fi setat sa permita sau sa refuze permisiuni, precum si un set granular de permisiuni pentru controlul administrativ, citirea, scrierea si operatii de stergere. Pentru o securitate sporita, Xsan suporta un model de mostenire a permisiunilor pentru fisiere, asigurandu-se ca permisiunile utilizatorului sunt mostenite cand fisierele sunt mutate pe SAN si rescrise cand fisierele sunt copiate pe SAN.


Inalta performanta - Performanta optimizata 

 

Xsan intotdeauna a fost proiectata pentru performanta, iar Xsan 2 nu face exceptie. Xsan 2 utilizeaza date si o strategie de distribuire a spatiului de stocare de ultima generatie, cu o afinitate de gestionare imbunatatita pentru a imbunatati dramatic volumuri de munca de redare pe o latime de banda, ca acelea utilizate de editori Final Cut.

Xsan 2 ofera setari de configurare a volumelor cu o performanta optimizata, plasarea datelor si maselor de stocare, servicii de multipathing Fibre Channel si suport pentru placi multiport Fibre Channel 4Gb.

Cu SAN Setup, puteti conecta multiple dispozitive de stocare intr-un singur volum logic. Xsan poate crea si configura optim diferite tipuri de volume pentru scenarii comune SAN. Doar alegeti tipul de volum care se potriveste cel mai bine cu necesitatile utilizatorilor dvs SAN. Daca doriti sa configurati dvs toate setarile volumului, alegeti Custom.
Uncompressed High-Definition Video.
Optimizat pentru 720p, 1080p si fisiere video HD 1080i necomprimate.

Standard-Definition Video.
Optimizat pentru DV, DVCAM, DVCPRO si fisiere video necomprimate SD.

General File Server.
Optimizat pentru servere cu fisiere NFS, AFP si SMB.

Home Folder Server.
Optimizat pentru gazduirea de directoare pe reteaua de acasa cu NFS, AFP si SMB.

Mail Cluster.
Optimizat pentru spatii de stocare partajate cu date de pe server-ul de mail Mac OS X Server.

Podcast Producer Cluster.
Optimizat pentru date audio si video Podcast Producer.

Custom.
O configurare avansata pentru utilizatorii experti.


MultiSAN - Unul pentru toti. Toti pentru unul. 

 

Acum o singura statie de lucru sau un singur server poate accesa volume Xsan simultan. MultiSAN este ideal pentru utilizatorii care au nevoie sa acceseza multiple volume Xsan de la aceeasi statie de lucru sau server, ca redactiile cu volume SAN separate pentru productie si distributie.

MultiSAN permite unei singure statii de lucru sau unui singur server sa acceseze volume Xsan gazduite de controlere de metadate Xsan separate. Gazduind volume pe controlere Xsan separate poate imbunatati performanta, fiabilitatea si durabilitatea volumelor importante. Fiecare volum este gazduit independent, astfel incat orice problema a oricarui volum nu le afecteaza pe celalalte.

Utilizatorii pot copia date intre volumele Xsan direct pe Fibre Channel. Anterior lui Xsan 2 si MultiSAN, datele trebuiau mutate pe o conexiune mai slaba Ethernet pentru a copia date de la un volum independent Xsan la altul. Cu Fibre Channel, activitatile de productie sunt semnificativ mai eficiente, si poate fi obtinuta o colaborare mai buna.Spotlight - Gasire rapida.
 

 

Gasirea fisierului potrivit poate fi ca si cautarea acului in carul cu fan, in special cand aveti terabytes peste terabytes de spatiu de stocare partajat online. Xsan 2 profita de puterea lui Spotlight, facand mai usoara si instantanee pentru utilizatori gasirea fisierelor pe volume SAN masive - chiar si pe cuprinsul terabytes-ilor de date - direct din Finder.

Spotlight functioneaza exact cum crede toata lumea: prin cautarea continutului propriu-zis nu doar numele de fisiere. Cu un vocabular imbogatit Spotlight din Mac OS X, cautarile pot fi mai exacte. Options include logica Boolean, cautarea citatelor din fraze, etichete de categorii si zone de suport. Iar cu ajutorul caracteristicilor Quick Look si Cover Flow din Mac OS X, utilizatorii pot scana sute de fisiere in doar cateva secunde, fara a mai fi nevoie sa le deschida.Disponibilitate ridicata - Retea de neoprit. 

 

Xsan 2 este proiectat pentru o disponibilitate ridicata, prin caracteristici care il fac potrivit pentru medii cu misiuni critice.

Metadata controller failover
Xsan utilizeaza un sistem conectat la SAN, numit controler de metadate, pentru a gestiona accesul la spatiul de stocare. Daca acest sistem nu reuseste sa porneasca din orice motiv, Xsan alege alt computer din SAN pentru a prelua rolul acestuia. Punand in cascada controlerul de metadate pentru failover, acesta se asigura ca puteti accesa datele dvs atata timp cat oricare alt sistem din SAN-ul dvs este activ.

Utilizand Xsan Admin 2, puteti defini prioritati de failover per volum si sa setati care volume sunt gazduite de care controlere de metadate. Algoritmii sofisticati asigura ca succesiunea are loc in mod corect, evitand un „split brain” sau conflictul dintre mai multe controlere de metadate. Odata ce clientii sistemelor de fisiere „aleg” un nou controler de metadate, sistemul care nu a reusit sa porneasca poate fi dezactivat pana problema este rezolvata.
Pentru volume mari, medii de productie mission-critical, poate veti dori sa dedicati un computer ca un controller de asteptare. Avand un controller de asteptare, de asemenea va permite sa actualizati Xsan software fara a intrerupe serviciul catre utilizatori.

Fibre Channel multipathing
Fibre Channel host bus adapters (HBAs) de la Apple sunt placi cu doua sau patru porturi, oferind fiecarui desktop Mac sau sistem Xserve doua sau patru conexiuni la SAN. Multipathing-ul Fibre Channel profita de mai multe conexiuni: daca un traseu Fibre Channel esueaza, Xsan continua sa utilizeze altul pentru accesul la spatiul de stocare - eliminand un potential punct individual de esec la nivelul stratului de cablare.

Toate traseele de date de la client la varii volume de stocare sunt descoperite automat in baza incarcarii si disponibilitatii. Aceasta ofera doua beneficii majore: orice „esec” este gestionat fara ca munca utilizatorului sa fie afectata iar toate traseele de incarcare sunt echilibrate pentru a asigura un maximum de performanta si fiabilitate.

Jurnalul fisierelor de sistem
Xsan este un sistem de fisiere jurnalizat care poate fi recuperat in cateva secunde la un eveniment catastrofic. Jurnalul cu date incude o inregistrare a tranzactiilor din sistemul de fisiere, eliminand nevoia de verificari de integritate consumatoare de timp dupa o oprire neplanificata a intregii retele sau a controlerului de metadate. Spatiul dvs de stocare poate fi pus in functiune din nou aproape imediat.


Implementari

Unealta de baza in fluxurile de lucru - O solutie SAN de inalta performanta pentru cele mai solicitante organizatii.
 

Distributie
Consecventa latimii de banda si spatiu de stocare scalabil, este cheia pentru colaborare si eficienta, pentru volume de lucru solicitante.
Consolidarea spatiului de stocare
Simplificati gestionarea datelor si maximizati resursele de stocare fara sa compromiteti performanta si scalabilitatea.

Mail Server Clustering

Scalati infrastructura serverului de mail pentru a prelua sarcinile in crestere.
Podcast producer
Distribuiti activitati de codificare intre mai multi utilizatori cu acces direct la nivel de bloc, la aceleasi date.


Post productia video
Profesionistii din insdustria video si a filmului, depind de Xsan pentru performanta, flexibilitate si scalabilitate fara complexitate.
Xsan 2 in post productia video.
 

 

Fie ca lucrati cu filme sau videoclipuri, editati audio sau creati efecte si grafica de miscare, profitati de inalta performanta a lui Xsan 2 de la introducere si captare pana la produsul final.

Digitalizati fara sa renuntati la cadre
Cu Xsan, veti obtine performanta de unitate consecventa, cu o mare latime de banda pe care captarea video sau datelor audio de pe benzi intr-un sistem digital de stocare - procesul de introducere sau captare - o cere. SAN-ul dvs poate capta precis date audio sau video de la o statie de introducere (sau mai multe) fara sa renunte la cadre.

Editare flexibila
Cu Xsan, fiecare editor de proiect detine acces simultan la surse de fisiere media si nu are niciodata nevoie sa transfere aceste date intre statii. Daca compania dvs primeste un nou proiect, doar instalati un Xsan pe sistemele aditionale pentru a permite noilor editori sa utelizeze SAN-ul. Fiecare Mac acceseaza fisiere partajate de pe SAN ca si cand spatiile de stocare ar fi direct atasate. Drept urmare, lucrand pe un SAN elimina dublarea datelor intre sisteme si reduce necesitatile dvs de stocare.

Spatiu de stocare eficient
Xsan usureaza pentru dvs setarea politicilor de stocare si aloca clase diferite de stocare pentru diferite scopuri fara sa forteze editorii dvs sa adere la normele complicate. Affinities va permite sa setati dosare intr-un volum care directioneaza fisiere spre dispozitive de stocare specifice. Spre exemplu, un dosar gol de date poate directiona fisiere catre spatiul de stocare RAID 0, dosarul cu lucrarile finalizate poate directiona fisiere catre spatiul de stocare RAID 1 iar un dosar de introducere sau captare poate directiona date catre spatiul de stocare RAID 5 pentru un echilibru intre viteza si protectie.
Solutii simple pentru retele complexe
Xsan ofera beneficii SAN puternice cu usurinta de utilizare Apple. Xsan Admin va ajuta cu setarea zonei de stocare de pe retea, punand tipologia complexa a retelei intr-o simpla interfata grafica de utilizator. Puteti controla accesul la fisiere sensibile cu privilegii de grup si utilizator, precum si setarea cotelor de utilizare pe o baza de per-utilizator sau per-grup. Xsan Admin va va notifica prin email sau pe pager daca au loc anumite evenimente. Optiunile de notificare asupra evenimentelor includ urmatoarele: statiile de introducere/captare sau de finalizare se apropie de cotele de stocare, are loc o eroare a controlerului, o conexiune Fibre Channel esueaza, spatiul liber scade sub un procentaj setat sau un utilizator sau un grup de utilizatori depasesc cota de acces.

Lucrul cu latimea de banda
Xsan va permite sa lucrati in latimea de banda necesara pentru fiecare flux video, pentru cele mai comune formate de editare.


Difuzare - Xsan 2 pentru difuzare 

 

Profesionistii in difuzare depind de consecventa performantei latimii de banda si spatiului de stocare scalabil care pot fi accesate simultan de mai multe statii de lucru. SAN devine cheia unui flux de lucru eficient si colaborativ pentru aceste organizatii.

Extrem de fiabil
Xsan 2 este proiectat pentru o disponibilitate ridicata, cu caracteristici care il fac potrivit pentru medii cu misiuni critice. Controlerul de metadate pentru failover si multipathing-ul Fibre Channel elimina punctele unice de esec.
Extrem de flexibil
MultiSAN permite volumelor de productie sa fie gazduite independent si separat de volumele playout. Cu permisiunile flexibile din Xsan 2, puteti controla care computere pot vedea anumite volume. Spre exemplu, puteti dori ca anumite computere sa vada volumele playout iar toate computerele de pe SAN sa aibe acces la volumul de productie.

Xsan Admin va va notifica pe pager sau prin email daca un failover al controlerului are loc sau o conexiune Fibre Channel esueaza.


Consolidarea spatiului de stocare - Xsan 2 pentru servicii traditionale IT
Organizatiile din ziua de azi se lupta sa echilibreze bugetele reduse de IT, cererile care sunt intr-o continua crestere asupra infrastructurii de stocare, si noilor reglementari, precum Sarbanes-Oxley, care pun cerinte si mai stricte asupra gestionarii datelor corporative. Ceva trebuie sa cedeze. Introduceti Apple cu o solutie SAN de clasa Enterprise la o fractiune din pretul altor solutii.

Strangeti resursele dvs
Utilizand Xsan 2, puteti simplifica activitatile dvs de gestionare a datelor si maximizati resursele spatiului dvs de stocare fara sa compromiteti performanta si scalabilitate. Spre deosebire de alte solutii SAN, care consolideaza fizic componentele hardware, Xsan va permite sa centralizati datele astfel eliminand alimentarea complexa a spatiului de stocare. Si pentru ca Xsan este complet interoperabil cu StorNext File System de la Quantum, puteti oferi clientilor de Windows, Linux si alte platforme UNIX acces direct Fibre Channel la datele dvs din zona de stocare gestionata de Xsan. Investind intr-o solutie Apple SAN veti creste felxibilitatea infrastructurii de stocare, oferind o mai buna utilizare a resurselor de stocare,si va ajuta sa scadeti costurile destinate departamentului IT.
Alocati cu usurinta resurse centralizate
Ca si administrator IT, puteti utiliza Xsan 2 pentru a consolida datele dvs, sa le gestionati centralizat, si sa alocati acces oricarei aplicatii sau oricarui utilizator oriunde in reteaua dvs. Apoi puteti utiliza sistemele Xserve ca „NAS heads” (servere atasate unui SAN care ofera o functionalitate NAS) pentru a oferi servicii de perfomanta inalta si scalabilitate fisierelor, pentru clienti Mac, Windows si Linux de pe retea.

Expansiune rapida
Din moment ce puteti conecta multe servere la multe dispozitive de stocare, puteti utiliza infrastructura dvs IT mai flexibil si mai eficient daca fiecare server ar fi avut atasat dispozitive de stocare dar pe care nu le-ar fi utilizat in totalitate. De fapt, implementarea unei retele de stocare dedicata cu Xsan, poate face ca serviciile retelei sa fie mai rapide si mai fiabile, pentru ca un singur server nu este singurul punct de acces pentru datele stocate. Xsan de asemenea face mai usoara scalarea spatiului de stocare - pur si simplu adaugati mai multe sisteme RAID pentru a creste capacitatea si performanta SAN.

Information lifecycle management
Sisteme Mac cu Xsan 2 pot profita de solutii bazate pe politici de gestionare a datelor, in timp real. Puteti adauga un Mac cu Xsan 2 unei infrastructuri existente care utilizeaza StorNext Storage Manager de la Quantum. Cand StorNext Storage Management este implementat in conjunctie cu linia de librarii cu benzi Scalar de la Quantum, puteti seta nivele de serviciu predefinite pentru diferite clase de date si automatizati plasarea datelor dvs si a obiectivelor de protectie.
 


Mail Server Clustering - Xsan 2 si Mail ServerPentru fiabilitatea misiunilor critice si scalabilitatii crescute, puteti grupa mai multe servere de mail utilizand Xsan 2 ca magazie de date. Aceasta asigura accesul la date pentru toate serverele din grup si face mai usoara scalarea infrastructurii serverului dvs de mail pentru a manevra sarcinile in crestere.

Grupurile de servere de mail sunt de obicei compuse din 3 sau mai multe servere: cel putin unul pentru Xsan si 2 sau mai multe pentru serviciile de mail. Fiecare membru din grup, sau nod, ruleaza o copie a lui Xsan si este configurat pentru a avea acces direct Fibre Channel la spatiile de stocare RAID. In acest fel, fiecare nod are acces direct la aceeasi magazie de date partajata.
In cazul unei erori de server, clientii de mail se pot reconecta automat la un server disponibil din grup. Daca serverul cu erori era in mijlocul unui proces SMTP, alt nod din grup preia acel proces. Desi acest raspuns este automat, il veti gasi notat in serviciul de inregistrare a fisierelor din mail.

 

 Podcast Producer - Xsan 2 si Podcast ProducerPodcast Producer este o solutie completa pentru codificare, publicare si distribuire a podcast-urilor de inalta calitate. Pentru productii de mare volum sau productii cu continut video lung sau de inalta definitie, Podcast producer este proiectat sa utilizeze tehnologia Xgrid sau Xsan pentru a distribui activitati de codificare pe cuprinsul mai multor sisteme Mac sau Xserve de pe retea. Podcast Producer utilizeaza Xsan ca un sistem de fisiere partajat, permitand fiecarui sistem de codificare sa aibe un acces direct la nivel de bloc, la fisiere. Timpul alocat pentru codificarea si producerea unui podcast este astfel dramatic redus, pentru ca fiecare sistem are acces simultan la aceleasi date. Pe masura ce cerintele pentru productia de podcast-uri este in crestere, pur si simplu adaugati mai multe servere Podcast Producer si conectati-le la acelasi volum Xsan pentru o scalabilitate mai usoara.

 

 


Specificatii Tehnice

SAN File Sharing
 • Sisteme de fisiere grupate de 64-bit
 • Conectivitate Fibre Channel
 • Acces simultan pentru scriere/citire
 • Acces la nivel de bloc
 • Blocare la nivelul fisierelor

Disponibilitate ridicata
 • Controler de metadate pentru failover
 • Multipathing Fibre Channel
 • Sistem de fisiere jurnalizat
 • Prioritizarea controlerului de failover

Performanta
 • Striping pe cuprinsul mai multor matrice de discuri (LUN-uri)
 • Profile de configurare a volumului (video HD si SD, partajarea fisierelor, directoare de retea, grupuri Mail Server, Podcast Producer)
Gestionarea volumelor
 • Spatii de stocare
 • Striping pe cuprinsul mai multor LUN-uri
 • Extinderea online a volumelor
 • Maparea volumelor
 • MultiSAN

Gestionarea datelor
 • Affinities pentru plasarea automata a datelor
 • Open Directory, Active Directory si integrare LDAP
 • Cote pentru utilizatori si grupuri de utilizatori
 • Permisiuni flexible pentru fisiere (liste de control ale accesului)
 • Indexuri si cautari

Administrare Remote
 • Xsan Admin 2 cu SAN Setup
 • Monitorizare in timp real
 • Grafice si jurnale
 • Notificari de evenimente prin email si pager

Specificatii Tehnice - Cerinte sistem

Mac OS X sau Mac OS X Server v10.5 sau 10.6, procesor Intel, cel putin 2GB de RAM si placa Apple Fibre Channel. Pentru a fi utilizat ca si controler de metadate, Xsan trebuie instalat pe un Mac OS X Server. Sunt necesari 2GB de RAM in controlerul de metadate pentru fiecare volum gazduit. Pentru o performanta maxima, o interfata dedicata Ethernet este recomandata pentru comunicatiile sistemelor de fisiere cu metadate.

Cerinte de retea si stocare Switched Ethernet LAN, un sistem de stocare RAID calificat si un switch Fibre Channel calificat.

Spatii de stocare RAID calificate Promise VTrak E-Class RAID Subsystem

Switch-uri calificate Fibre Channel Brocade Silkworm 200E, 4100, 4900; QLogic SANbox 2-64, 1400, 5200, 5600, 9100, si seriile 9200; familia Cisco MDS 9000.

Pachetul include

software

Categorii software