Autodesk 3ds Max Design 2012

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Autodesk

Autodesk 3ds Max Design 2012 ofera noi seturi de instrumente puternice de rendeing, fluxuri de lucru iterative accelerate si interoperabilitate imbunatatita, care impreuna ajuta la sporirea in mod semificativ a productivitatii pe plan general.

Fie ca sunteti un arhitect, proiectant, inginer civil sau specialist in vizualizari, Autodesk® 3ds Max® Design 2012 va pune la dispozitie un set de unelte integrat puternic ce va ajuta sa iterati mai rapid concepte de design si sa analizati cu precizie efectele legate de lumina zilei. Creati vizualizari de un mai mare impact in timp ce explorati, validati si comunicati povestea din spatele proiectului dvs.

Logo Autodesk 3ds Max Design 2012

Autodesk 3ds Max Design 2012

Preturi Autodesk 3ds Max Design 2012

RETAIL

Autodesk 3ds Max Design 2012 RETAIL

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Autodesk 3ds Max Design 2012

Autodesk® 3ds Max® Design 2012 - Fiecare proiect are o poveste.

Autodesk 3ds Max Design 2012 ofera noi seturi de instrumente puternice de rendeing, fluxuri de lucru iterative accelerate si interoperabilitate imbunatatita, care impreuna ajuta la sporirea in mod semificativ a productivitatii pe plan general.

Fie ca sunteti un arhitect, proiectant, inginer civil sau specialist in vizualizari, Autodesk® 3ds Max® Design 2012 va pune la dispozitie un set de unelte integrat puternic ce va ajuta sa iterati mai rapid concepte de design si sa analizati cu precizie efectele legate de lumina zilei. Creati vizualizari de un mai mare impact in timp ce explorati, validati si comunicati povestea din spatele proiectului dvs.
Programele Autodesk 3ds Max si Autodesk 3ds Max Design ofera instrumente puternice, modelare 3D integrata, animatie, instrumente de redare si compozitie, care permit artistilor si designerilor de a intensifica productia mult mai rapid. Cele doua versiuni impartasesc tehnologia core si caracteristici, dar ofera experiente diferite si seturi de instrumente specializate pentru dezvoltatori de jocuri, artisti in efecte vizuale si designeri grafici pe deoparte, si arhitecti, designeri, ingineri si specialisti in vizualizare pe de alta. Autodesk 3ds Max Design ofera o solutie cuprinzatoare cu rendering integrat, solutie software de animatie si modelare 3D integrata pentru arhitecti, proiectanti, ingineri civili si specialisti vizualizari pentru a ii ajuta sa expuna povestea din spatele proiecteleor.


Efecte vizuale de mare imapct facute mai usor
3ds Max Design 2012 continua sa atinga noi puncte importante in Rendering Revolution, ajutandu-va sa obtineti aspectul dorit mai usor. De exemplu, noua tehnologie integrata de render iray®, de la mental images, va permite sa obtineti rezultate mai predictibile si fotorealiste, fara a va mai face griji cu privire la setarile de render, similar cu o camera ‘point-and-shoot’. Intre timp, noi capabilitati de render stilizat ca permit sa creati o varietate de efecte non-fotorealiste (NPR) intr-un stil mai permisiv, mai abstract, potrivit mai mult pentru comunicarea intentiilor de baza ale proiectului atunci cand detaliile fine sunt inca nedeterminate. Cu o noua librarie de 80 de texturi procedurale Substance cu parametrii dinamici ce se pot edita si anima, o larga gama de variatii de aspect va sta la dispozitie.

Iterati mai rapid, lucrati in context
3ds Max 2012 continua cu urmatorii pasi in initiativa Excalibur (XBR) pentru a revitaliza software-ul de la nucleu. Proiectat pentru a oferi imbunatatiri considerabile in performanta si calitate vizuala, noul sistem viewport Nitrous profita de avantajele oferite de statiile de lucru cu placi grafice si procesoare multi-nucleu pentru a itera mai rapid si pentru a gestiona mari seturi de date insa avand un impact lmitat asura interactivitati. Mediul de afisare a calitatii render va ajuta sa luati decizii creative mai bune in contextul rezultatului final.

Interoperabilitate mai fluida.
Pentru multe vizualizari, date utile deja exista in alte aplicatii. Acum puteti profita de acele date mai usor, multumita noi interoperabilitati cu Autodesk® Alias® Design pentru proectare industriala. Puteti adauga detalii sculptate peste datele de referinta Alias Design folosind intuitivul set de unelte de modelare poligonala Graphite, care acum are o nou mod ‘Constrain to Spline’ in genul unei curbe French - pentru ghidarea pensulei in timp ce sunt efectuate modificari la mesa - cat si noile pensule Transform si Conform. Mai mult, acum va puteti bucura de fluxuri de lucru iterative automate intre AutoCAD® Civil 3D® si 3ds Max Design cu setul de caracteristici Civil View. Folosind date civile in 3ds Max Design, puteti crea in mod automat drumuri complet cu semne, benzi de circulatie si marcaje, plasati copaci la intervale aletorii sau regulate pe langa o sosea sau o cale ferata, sau populati o autostrada cu vehicule in miscare.

Noi caracteristici cheie in Autodesk 3ds Max Design 2012
 

Nucleu Nitrous accelerat grafic
Experimentati imbunatatiri considerabile in performanta si calitate vizuala cu noul sistem viewport Nitrous. Nitrous profita de avantajele de statiile de lucru cu placi grafice si procesoare multi-nucleu pentru a va permite sa iterati mai rapid si sa gestionati mari seturi de date. Mediul de afisare render de inalta calitate suporta un numar nelimitat de lumini, umbre fine, ocluziune ambientala in spatiul afisat, tonemapping si transparenta de o mai buna caltate.

Interoperabilitate cu Autodesk Alias Design
Bucurati-va de o interoperabilitate mai fluenta cu Autodesk Alias Design pentru proiectare industriala cu noua abilitate de aimporta nativ fisiere .WIRE in 3ds Max Design 2012 ca obiecte Bodies, pastrand numele de obiecte, ierarhiile, numele de straturi si materiale. Acum puteti ajuta interactiv rezultatele tessellation direct din 3ds Max Design si puteti adauga detalii sculptate peste datele de referinta Alias Design folosind intuitivul set de unelte de modelare poligonala Graphite.

Texturi procedurale Substance
Obtineti o varietate bogata de infatisari cu o libratire de 80 de texturi procedurale Substance. Aceste texturi dinamice, independente de rezolutie, pot fi exportate catre anumite motoare de jocuri prin intermediul ofertei middleware Substance Air (disponibila separat de Allegorithmic SAS) sau pot fi convertite la bitmap pentru render.

Renderer iray
Crearea de imagini realiste este mai usoara cu 3ds Max Design, folosind noua tehnologie renderer iray® de la mental images. iray va permite sa va configurati scena utilizand materiale si iluminare din lumea reala. Doar apasati ‘render’ pentru a obtine un rezultat mai predictibil si mai fotorealist fara a va face griji pentru setarile de render. iray progresiv rafineaza imaginea pana cand nivelul de detaliu dorit este obtinut.
Render stilistic
Creati o varietate de efecte non-fotorealiste (NPR) cu noua abilitate de a interpreta imagini stilizate in viewport si cu renderer-ul Quicksilver. Stilul mai liber si mai abstrat al imaginilor NPR va ajuta sa comunicati mai eficient intentia de baza a proiectului, omitand detalii incomplete sau care pot distrage atentia.

Autodesk Civil View
Creati vizualizari foarte realiste in mod automat cu 3ds Max Design, folosind date civile din AutoCAD Civil 3D prin intermediul setului de caracteristici Civil View (cunoscut anterior ca Dynamite VSP). Cu procese repetitive bazate pe stiluri in care stilurile sunt definite o singura data iar apoi aplicate cu un efort minim mai multor iteratii sau proiecte. Civil View ofera acum suport imbunatatit pentru noile solutii de rendering iray si Quicksilver.

Imbunatatiti pentru sculptura si pictura
Bucurati-va de un control mai mare asupra miscarilor de pensula si efectele cauzate de acestea asupra geometriei, multumita noilor fluxuri de lucru de sculptura si pictura. Cateva mentiuni: o noua pensula Conform ghideaza geometria spre alta suprafatal; noua pensula Transform va permite sa glisati vectorii pe langa suprafetele tinta; iar miscarile de pensula Paint Deform pot si acum constranse la o splina pentru uz ca o rigla sau ghidaj.

Autodesk Design Suites 2012
O licenta pentru Autodesk® 3ds Max® Design 2012 poate fi achizitionata ca parte a unor suite oferite de Autodesk, incluzand Autodesk® Design Suite Premium 2012 si Autodesk® Design Suite Ultimate 2012, la o economie de cost semnificativa. Suita Premium include AutoCAD® 2012, Autodesk® SketchBook® Designer 2012, Autodesk® Showcase® 2012 si Autodesk® Mudbox™ 2012 pe langa 3ds Max Design 2012. Suita Ultimate include aditional Autodesk® Alias® Design 2012. Pentru a afla mai multe, vizitati www.autodesk.co.uk/suites.


Top motive penru a achizitiona Autodesk 3ds Max Design
 

1. Spuneti povestea proiectului
Intr-un studiu recent efectuat de revista online CGarchitect, aporoape 90% din arhitectii si proiectantii intervievati au spus ca aveau mai multe sanse sa castige o licitatie cand imaginile erau create cu Autodesk® 3ds Max® Design. Cand este timpul sa spuneti povestea din spatele proiectului, 3ds Max Design ofera o gama larga de caracteristici, de asemenea folosite de companiile de efecte vizuale, emisie si jocuri, pentru a oferi experiente convingatoare. Efecte: oameni ce se plimba intr-o scena, cascade curgatoare si fantani, sau ondulari in vant ale draperiilor de fereastra, toate pot fi create in 3ds Max Design, pentru a va ajuta sa aduceti proiectele la viata si pentru a captiva emotionant spectatorii.

2. Productivitate si calitate vizuala direct din cutie
3ds Max Design este instrumentul de alegere pentru industriile lidere in arhitectura, proiectare civila si productie, care sunt in cautarea unei solutii de modelare 3D completa, rendering si animatie, ce ajuta la obtinerea de rezultate de inalta calitate, direct din cutie. Noul nucleu accelerat grafic Nitrous imbunatateste dramatic performata si calitatea vizuala, permitand proiectantilor sa itereze mai rapid, sa ia decizii creative in context si sa gestioneze mari seturi de date.

3. Interoperabilitate simplificata
3ds Max Design ofera interoperabilitate cu anumite instrumente Autodesk CAD si BIM. Fluxuri de lucru integrate fluid cu familiile de produse AutoCAD®, Autodesk® Revit®, Autodesk® Alias® Design, si Autodesk® Inventor® ofera continuitatea eficienta a datelor pe tot parcursul procesului de proiectare. Suport pentru ambele formate de fisiere DWG™ si Autodesk® FBX® pentru tehnologia de schimb de resurse, face mai usoara imbunatatirea datelor vizuale BIM, in timp ce caracteristica Civil View creaza in mod automat vizualizari realiste utilizand date civile. 3ds Max Design poate importa suprafete si solide din data nativa Invertor si fisiere SAT, cat si fisiere native WIRE din Autodesk® Alias® Design.

4. Set de unelte unelte poligonale creative
3ds Max Design este foarte cunoscut pentru setul de unelte extins de modelare poligonala si texturare ce ajuta la finalizarea mai rapida a lucrului. Setul de unelte Graphite incorporeaza instrumente de modelare 3D pentru sculptura libera, pictura texturilor si modelare poligonala avansata, unificate intr-o interfata de utilizator foarte eficienta. Mai mult, unelte extinse de UVW mapping faciliteaza o gama ma larga de operatii pentru cartografierea de texturi creativa.

5. O revolutie in rendering
3ds Max Design continua sa revolutioneze lumea rendering-ului, punand la dispozitie o varietate de optiuni pentru a va ajuta sa creati imagini uimitoare mai rapid si oferind optiuni pentru a va ajuta sa faceti fata multor provocari de productie. Cu integrare nelimitata a software-ului de rendering mental ray®, un render traditional scan-line, renderer-ul GPU Quicksilver si nou integrata tehnologie de rendering “point-and shoot” iray® de la mental images, puteti lua decizii creative mai rapid. Fie ca necesitati fotorealism sau aspecte stilizate, prezentari finalizate sau previzualizari in stadiile incipiente, imagini statice sau animatii captivante, 3ds Max Design dispune de instrumentele ce va ajuta sa obtineti rezultatele pe care le doriti. Pentru si mai multe optiuni, alegeti dintr-o lista in continua dezvoltare de plug-in-uri de la terte parti.
6. Feedback imediat
3ds Max Design utilizeaza tehnologie de varf pentru jocuri ce a ofera o fidelitate ridicata pentru previzualizarea materialelor si a iluminarii, in viewport, ianinte de rendering. Aceasta permite luarea deciziilor interactive in context, ceea ce refleta mai indeaproape rezultatul final, ajutand la reducerea erorilor si imbunatatirea procesului creativ de expunere a povestii.

7. Materiale Autodesk
Beneficiati de o librarie extinsa de peste 1200 de mariale usor de folosit pentru mental ray, bazate pe date legate de productie si imagini profesionale. Libratia de materale Autodesk Materials va ofera acces rapid la materiale comune folosite in constructii si proiectari: vopsea de perete, sticla solida, materiale textile, lemn, faianta si beton. Mai mult, libraria va permite sa faceti schimb de date de materiale cu unele aplicatii suportate Autodesk, intro metoda de aplicate unu-la-unu pentru a crea o definitie si un aspect render consistent si pentru a elimina nevoia de a reface materialele in urma importului de date.

8. Analiza de expunere a luminii
Tehnologia de analiza a luminii Exposure™ (www.autodesk.com/3dsmaxdesign-exposurevalidation) a fost validata de National Research Council Canada (NRC), cea mai importanta organizatie de cercetare si dezvoltare stiintifica a Canadei, aceiai organizatie care a efectuat studii de validare asupra simularii lumini din Radiance (www.autodesk.com/3dsmaxdesign-exposurevalidation). O caracteristica unica 3ds Max Design, Exposure va permite sa obtineti proiecte mai sustenabile prin analiza a cum soarele, cerul si lumina artificiala interactioneaza cu proiectul, experimentand efecte de iluminare directa in viewport.

9. Tehnologie partenera
Autodesk isi uneste fortele cu cei mai buni si inteligenti din industrie pentru a continua inovatia si pentru a se asigura ca clientii 3ds Max Design au acces la o larga si curenta selectie de software si hardware 3D. Cu mii de plug-in-uri comerciale si gratuite disponibile pentru 3ds Max Design, o lume fde unctionalitate specializata este in constanta evoluare si disponibila pentru a va ajuta sa indepliniti cerinte specifice de productie.

10. Standardul industriei
Autodesk® 3ds Max® este de mult timp alegerea preferata pentu vizualizari avansate. 3ds Max Design cladeste pe aceasta mostenire prin oferirea unei experiente mai orientate catre arhitecti, proiectanti si specialisti in vizualizari. Disponibil in sase limbi si utilizat la nivel mondial de catre profesionisti si studenti, 3ds Max Design se bucura de o comunitate puternica si vibranta si un vast fond de talente instruite. Fie ca sunteti o firma arhitecturala ce cauta sa colaboreze sau sa angajeze local, sau un student ce se pregateste pentru primul sau interviu, veti beneficia de vasta experienta ce rezulta din perspectiva pozitiei software-ului ca un instrument lider in industrie pentru vizualizare avansata.


3ds Max pentru Jocuri

Autodesk 3ds Max este un pahet puternic, fiabil si accesibil pentru modelare 3D, animatie, render si compozitie. Este, de asemenea, favorit printre animatorii de personaje si artistii de jocuri. 3ds Max ofera:


3ds Max pentru Film

Autodesk 3ds Max ofera compatibilitate sporita si acces direct din pachet pentru o gama larga de functionalitati 3D pentru artistii digitali ce lucraza la efecte pentru filme.


3ds Max pentru Televiziune

Autodesk 3ds Max ofera direct din pachet capabilitati 3D pentru a emite grafica, continut in forma scurta si proiecte episodice pentru televiziuni.


3ds Max Design pentru vizualizare proiecte

3ds Max Design permite arhitectilor, proiectantilor si inginerilor civili sa obtina o intelegere mai profunda asupra felului cum lucreaza si functioneaza proiectele inante ca acestea sa fie costruite. Proiectantii pot sa creeze proiecte mai bune, sa ia decizii infomate, sa testeze, rafineze si valideze concepte si pot oferta cladiri si produse care fizic inca nu exista.Cerinte sistem

3ds Max Design 2012 pe 32-biti pentru Windows

Sistem de operare: Microsoft® Windows® 7 Professional, Microsoft® Windows Vista® Business (SP2 sau mai recent) sau Microsoft® Windows® XP Professional (SP3 sau mai recent)

Pentru sarcini generale de animatie si render (de obicei cu mai putin de 1,000 obiecte sau 100,000 poligoane):

3ds Max Design 2012 pe 64-biti pentru Windows

Sistem de operare: Microsoft® Windows® 7 Professional x64, Microsoft® Windows Vista® Business x64 (SP2 sau mai recent) sau Microsoft® Windows® XP Professional x64 (SP3 sau mai recent)

Pentru sarcini generale de animatie si render (de obicei cu mai putin de 1,000 obiecte sau 100,000 poligoane):

Pentru scene mari si seturi de date complexe (de obicei mai mult de 1,000 obiecte sau 100,000 poligoane)

3ds Max Design 2012 pe 64-biti pentru Macintosh Boot Camp
Puteti sa instalati Autodesk 3ds Design 2012 pe un computer Mac pe o partitie Windows. Sistemul trebuie sa utilizeze aplicatia Boot Camp® pentru a avea posibilitatea sa gestionati configuratia cu sistem de operare dual si pentru a indeplinii cerintele de sistem minime.

Virtualizare Mac pe Parallels Desktop
Autodesk 3ds Max Design poate fi folosit pe Mac via Parallels Desktop® fara a fi nevoie sa intrati direct in sitemul de operare Windows, astfel este usor sa schimbati intre platforme. Sistemul trebuie sa intruneasca urmatoarele cerinte:

software

Categorii software