Autodesk

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre Autodesk

Acum, peste 10 milioane de profesionisti din 185 de tari folosesc produsele Autodesk pentru a economisi timp si bani, a castiga avantaj competitiv, si a schimba modul in care ideile sunt aduse la viata.

Autodesk, Inc este o corporatie americana multinationala care se concentreaza pe software de proiectare 3D pentru utilizarea in arhitectura, inginerie si constructii, de fabricatie, mass-media si de divertisment. Compania Autodesk a fost fondat in 1982 de catre John Walker, un co-autor de prime versiuni ale companiei, de produse emblematice software AutoCAD, si alte douasprezece. Acesta isi are sediul in San Rafael, California.

Autodesk a parcurs un drum lung de la fondare - mai mult de 25 ani in urma, ca un pionier in lumea de proiectare asistata de calculator (CAD). Produsul nostru pilot, AutoCAD software, a devenit sinonim cu CAD si este un dispozitiv in magazine de design la nivel mondial. Solutiile 3D de top pentru creatie industriala si fabricatie; arhitectura, inginerie si constructii; precum media si divertisment. Azi este lider mondial in creatie 3D, inginerie, si software pentru divertisment.

Autodesk a devenit cel mai bine cunoscut pentru software-ul sau emblematic de proiectare asistata de calculator AutoCAD. In plus fata de AutoCAD, Autodesk dezvolta solutii Digital Prototyping de a vizualiza, simula si analiza performanta din lumea reala cu ajutorul unui model digital in timpul procesului de proiectare. Compania dezvolta, de asemenea, software-ul Building Information Modeling pentru a genera si de a gestiona construirea de date folosind un model de cladire tridimensional. Autodesk ofera, de asemenea, crearea de media digitala si software de gestionare de la efectele vizuale de film si televiziune, clasificare culoare, si de editare de animatie, dezvoltarea de jocuri, proiectare si vizualizare.

Logo Autodesk

Autodesk

Preturi Autodesk

Autodesk 3ds Max 2016
3DS MAX 2016 - Modelare 3D, animație, și software de redare. Particularizați, colaborati și creati conținut 3D rapid cu 3ds Max® modelare 3D, animație, si software de redare. Este dotat cu caracteristici noi, solicitate de utilizatori și îmbunătățiri pentru profesioniștii de divertisment și design.
44 versiuni, intre 2718 si 44765 RON.
Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite Standard 2016
Suita include: 3ds Max, MotionBuilder, Mudbox. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
30 versiuni, intre 4267 si 45662 RON.
Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite Standard Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru suita ce include: 3ds Max, MotionBuilder, Mudbox. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
14 versiuni, intre 1604 si 45662 RON.
Autodesk 3ds Max Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru 3DS MAX - Modelare 3D, animație, și software de redare. Particularizați, colaborati și creati conținut 3D rapid cu 3ds Max® modelare 3D, animație, si software de redare. Este dotat cu caracteristici noi, solicitate de utilizatori și îmbunătățiri pentru profesioniștii de divertisment și design.
32 versiuni, intre 1957 si 44765 RON.
Autodesk Alias Design 2016
Design industrial și software pentru acoperire de Clasa A. Alias® software-ul de design industrial prevede schite, modelare, prelucrarea suprafaței, și instrumente de vizualizare pentru design industrial, de produse și auto. Creaza modele de suprafață convingătoare cu instrumente de prototipare Alias Digital. Alias Design pentru consumatori - Dezvoltarea și comunicarea modele de produse 3D de la concept la suprafețe finale.
28 versiuni, intre 5518 si 66047 RON.
Autodesk Alias Design Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Alias Design. Design industrial și software pentru acoperire de Clasa A. Alias® software-ul de design industrial prevede schite, modelare, prelucrarea suprafaței, și instrumente de vizualizare pentru design industrial, de produse și auto. Creaza modele de suprafață convingătoare cu instrumente de prototipare Alias Digital. Alias Design pentru consumatori - Dezvoltarea și comunicarea modele de produse 3D de la concept la suprafețe finale.
10 versiuni, intre 5518 si 66047 RON.
Autodesk AutoCAD LT 2016
Cu Autodesk AutoCAD LT 2016 puteti crea desene 2D mai eficient. Design cu viteză cu ajutorul software-ului de redactare AutoCAD LT® pentru Windows și Mac OS X. Partajati documentație cu încredere folosind tehnologia TrustedDWG ™.
8 versiuni, intre 734 si 5871 RON.
Autodesk Entertainment Creation Suite Ultimate 2016
Suita Ultimate include: 3ds Max, Maya, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
18 versiuni, intre 5055 si 54360 RON.
Autodesk Entertainment Creation Suite Ultimate Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Suita Ultimate ce include: 3ds Max, Maya, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
7 versiuni, intre 5055 si 48516 RON.
Autodesk Maya 2016
Software de animație 3D cuprinzător. Software-ul de animație, modelare, simulare, și randare Maya® 3D, oferă artiștilor un set de instrumente de creație cuprinzător. Aceste instrumente oferă un punct de plecare pentru a-ti realiza viziunea in modelare, animație, iluminat, și VFX.
50 versiuni, intre 2718 si 44765 RON.
Autodesk Maya Entertainment Creation Suite Standard 2016
Suita Maya Standard include: Maya, MotionBuilder, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
30 versiuni, intre 4267 si 45662 RON.
Autodesk Maya Entertainment Creation Suite Standard Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Suita Maya Standard ce include: Maya, MotionBuilder, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
14 versiuni, intre 1604 si 45662 RON.
Autodesk Maya LT 2016
Autodesk Maya LT 2016 este un software de dezvoltare jocuri video rentabile. Software-ul de modelare și animație 3D Maya LT™ este construit pentru realizatorii profesionisti de jocuri indie. Aduceti creații la viață cu instrumente puternice de dezvoltare jocuri.
24 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk Maya LT Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Autodesk Maya LT, software de dezvoltare jocuri video rentabile. Software-ul de modelare și animație 3D Maya LT™, este construit pentru realizatorii profesionisti de jocuri indie. Aduceti creații la viață cu instrumente puternice de dezvoltare jocuri.
13 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk Maya Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de animație 3D, Autodesk Maya. Software-ul de animație, modelare, simulare, și randare Maya® 3D, oferă artiștilor un set de instrumente de creație cuprinzător. Aceste instrumente oferă un punct de plecare pentru a-ti realiza viziunea in modelare, animație, iluminat, și VFX.
33 versiuni, intre 1957 si 44765 RON.
Autodesk mental ray Standalone 2016
Software 3D de redare in volum ridicat. Utilizeaza software-ul de redare mental ray® 3D Standalone pentru a produce calitate înaltă, randări de volum mare pentru filme complexe, televiziune, și proiecte de design de vizualizare în mai puțin timp.
2 versiuni la 4865 RON.
Autodesk mental ray Standalone Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul 3D cu randare in volum ridicat. Utilizeaza software-ul de redare mental ray® 3D Standalone pentru a produce calitate înaltă, randări de volum mare pentru filme complexe, televiziune, și proiecte de design de vizualizare în mai puțin timp.
2 versiuni, intre 1223 si 1305 RON.
Autodesk MotionBuilder 2016
Software de animație 3D de caractere. MotionBuilder® 3D de animație de caractere pentru producția virtuală vă ajută să manipulati mai eficient și sa perfectionati datele cu o mai mare fiabilitate. Captarea, editarea și redarea de animație a caracterului complex într-un mediu extrem de receptiv, interactiv, și lucrul cu un ecran optimizat pentru ambii, animatori și directori.
26 versiuni, intre 3099 si 44765 RON.
Autodesk MotionBuilder Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru MotionBuilder® 3D. Animația de caractere pentru producția virtuală vă ajută să manipulati mai eficient și sa perfectionati datele cu o mai mare fiabilitate. Captarea, editarea și redarea de animație a caracterului complex într-un mediu extrem de receptiv, interactiv, și lucrul cu un ecran optimizat pentru ambii, animatori și directori.
10 versiuni, intre 3099 si 44765 RON.
Autodesk Mudbox 2016
Pictura digitală și software de sculptare. Mudbox® software-ul de pictura si sculptura digitala oferă artiștilor 3D cu un set de instrumente intuitive și tactile pentru crearea și modificarea geometriei 3D si texturi.
16 versiuni, intre 136 si 3126 RON.
Autodesk Mudbox Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Mudbox - software-ul de pictura digitală și sculptare. Mudbox® software-ul de pictura si sculptura digitala oferă artiștilor 3D cu un set de instrumente intuitive și tactile pentru crearea și modificarea geometriei 3D si texturi.
13 versiuni, intre 136 si 2120 RON.
Autodesk Showcase 2016
Software-ul de vizualizare 3D aduce design-ul la viață Software-ul Showcase® de vizualizare și prezentare 3D va oferă o prezentare ușor de utilizat și instrumente de explorare design pentru arhitecți, designeri, ingineri, profesionisti in marketing. Transformati rapid modele 3D CAD în parcurgeri și prezentări interactive, astfel încât să puteți evalua variante estetice si de proiectare in timp real cu colegii, constituenți și clienți.
44 versiuni, intre 951 si 14025 RON.
Autodesk Showcase Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de vizualizare 3D ce aduce design-ul la viață. Software-ul Showcase® de vizualizare și prezentare 3D va oferă o prezentare ușor de utilizat și instrumente de explorare design pentru arhitecți, designeri, ingineri, profesionisti in marketing. Transformati rapid modele 3D CAD în parcurgeri și prezentări interactive, astfel încât să puteți evalua variante estetice si de proiectare in timp real cu colegii, constituenți și clienți.
19 versiuni, intre 897 si 14025 RON.
Autodesk SketchBook Pro for Enterprise 2016
Software complet de pictura si desen Software-ul de desen si aplicatia de pictura SketchBook® ajută artiștii digitali și ilustratorii de design cu instrumente de perspectivă profesionale de calitate și o interfață cu utilizatorul intuitivă.
14 versiuni, intre 190 si 2202 RON.
Autodesk SketchBook Pro for Enterprise Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru SketchBook Pro software complet de pictura si desen. Software-ul de desen si aplicatia de pictura SketchBook® ajută artiștii digitali și ilustratorii de design cu instrumente de perspectivă profesionale de calitate și o interfață cu utilizatorul intuitivă.
10 versiuni, intre 190 si 2202 RON.
Autodesk Smoke 2016
Software puternic de efecte video mai accesibil ca oricand. Software-ul de efecte video Smoke® aduce editarea si efectele impreuna ca niciodata inainte. Cu instrumentele de efect de care aveți nevoie integrate în cadrul unui standard, ușor de utilizat, mediu cronologic usor de utilizat, Smoke va ajută să vă mariti productivitatea.
16 versiuni, intre 2718 si 28865 RON.
Autodesk Stingray 2016
Software-ul de redare în timp real si motor de joc 3D. Folosește motorul Stingray pentru a crea jocuri 3D, vizualizări de design în timp real, și experiențe uimitoare din realitate virtuală.
24 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk Stingray Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de redare în timp real si motor de joc 3D. Folosește motorul Stingray pentru a crea jocuri 3D, vizualizări de design în timp real, și experiențe uimitoare din realitate virtuală.
8 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino 4
5 versiuni, intre 1087 si 5436 RON.
Autodesk 3ds Max 2012
Autodesk 3ds Max ofera o solutie cuprinzatoare cu redare, animatie si modelare 3D integrata pentru dezvoltatorii de jocuri, artistii in efecte vizuale si designerii grafici. Programele Autodesk 3ds Max si Autodesk 3ds Max Design ofera instrumente puternice, modelare 3D integrata, animatie, instrumente de redare si compozitie, care permit artistilor si designerilor de a intensifica productia mult mai rapid. Cele doua versiuni impartasesc tehnologia core si caracteristici, dar ofera experiente diferite si seturi de instrumente specializate pentru dezvoltatori de jocuri, artisti in efecte vizuale si designeri grafici pe deoparte, si arhitecti, designeri, ingineri si specialisti in vizualizare pe de alta.
Epuizat
Autodesk 3ds Max Design 2012
Autodesk 3ds Max Design ofera o solutie cuprinzatoare ce cuprinde redare integrata, modelare si animatie 3D pentru arhitecti, designeri, ingineri civili si specialisti de vizualizare pentru a ii ajuta sa isi spuna povestea din spatele design-urilor lor. Programele Autodesk 3ds Max si Autodesk 3ds Max Design ofera instrumente puternice, modelare 3D integrata, animatie, instrumente de redare si compozitie, care permit artistilor si designerilor de a intensifica productia mult mai rapid. Cele doua versiuni impartasesc tehnologia core si caracteristici, dar ofera experiente diferite si seturi de instrumente specializate pentru dezvoltatori de jocuri, artisti in efecte vizuale si designeri grafici pe deoparte, si arhitecti, designeri, ingineri si specialisti in vizualizare pe de alta.
Epuizat
Autodesk Maya 2012
Programul de animatie Autodesk Maya 3D livreaza un flux de lucru creativ complet cu instrumente cuprinzatoare pentru animatie, modelare, simulare, efecte vizuale, redare, potrivirea miscarilor si compozitie pe o platforma de productie extrem de extensibila. Fie ca lucrati in industria filmelor, jocurilor, de televiziune, publicitate sau design grafic, Maya ofera seturi de instrumente de ultima ora, combinate intr-o singura oferta accesibila, proiectata sa indeplineasca toate cerintele de productie din ziua de azi. Autodesk Maya 2012 livreaza noi seturi de instrumente pentru previzualizare si crearea de prototipuri de jocuri, capacitati extinse de simulare si integrare imbunatatita cu surse de informatii.
Epuizat
Autodesk Maya Entertainment Creation Suite 2012
Ofera creativitate si productivitate la un pret redus. Maya Entertainment Creation Suite include programul de animatie Autodesk® Maya® 2012 3D, programul de animare a caracterelor in timp real Autodesk® MotionBuilder® 2012 si programul de sculptare digitala si pictura 3D Autodesk® Mudbox™ 2012.
Epuizat
Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite 2012
Animatie si modelare 3D puternice. Autodesk Entertainment Creation Suite 2012 Standard ofera instrumente puternice de modelare 3D si animatie pentru o mai mare productivitate, creativitate si flexibilitate, economisind considerabil. Si cu suportul pentru tehnologia de schimbare a elementelor Autodesk FBX 2012, artistii se pot bucura de colaborare, activitati repetate si reducerea nevoii de a relucra datele. Cu editia Autodesk Entertainment Creation Suite 2012 Premium, artistii pot prelua o gama mai larga de proiecte, pot obtine rezultate mai rapide si pot explora noi cai creative economisind considerabil costurile.
Epuizat
Autodesk MotionBuilder 2012
Program de animare 3D a caracterelor in timp real. Cresteti productiile animate per artist si creati animatii de inalta calitate. Programul de animatie 3D a caraterelor in timp real Autodesk Motion Buileder poate crea surse de informatii pentru filme si jocuri animate mult mai eficient. Puteti crea, edita si reda caractere complexe animate intr-un mediu interactiv si receptiv. Motion Builder este ideal pentru animatii de mare volum, cinematografie virtuala, previzualizari si animatie performanta. Noile seturi de instrumente stereoscopice va permit sa valorificati cu privire la actualele tendinte de divertisment.
Epuizat
Autodesk Smoke 2012 for Mac
Autodesk Smoke este lider in finisare editoriala profesionala pentru proiecte comerciale de inalta calitate si de distributie. Smoke este o solutie integrata de finisare care combina navigarea cronologica editoriala cu instrumente de finisare avansate 3D. Suportul nativ pentru formatele media standard in industrie si interactivitate de accelerare grafica cand compuneti, inseamna ca puteti finaliza proiecte mai rapid si livrarea celei mai bune lucrari, chiar si cand aveti termene limita. Smoke este disponibil pentru sistemul de operare Apple Mac OS X.
Epuizat
mental ray Standalone
Programul de randare 3D Mental Ray Standalone permite studiourilor sa produca randari in volume mari, de inalta calitate pentru filmele complexe din ziua de azi, televiziuni si productii de vizualizare a desing-urilor in mai putin timp. Suplimenteaza tehnologia de randare Mental Ray gasita in programele Autodesk Maya, Autodesk 3ds Max, Autodesk Softimage si Autodesk 3ds Max Design. Cu o performanta accelerata, calitate imbunatatita si suport pentru protectii avansate si utilizari extinse ale formatelor de fisiere deschise, Mental Ray Standalone va ofera o solutie mai rapida pentru activitati de randare a volumelor mari.
Epuizat
Autodesk Softimage 2012
Autodesk Softimage este o aplicatie de inalta performata pentru animatia 3D a caraterelor si de efecte vizuale. Intuitiv, cu fluxuri de lucru non-distructive si inovatorul ICE (Interactive Creative Enviorment) si seturile de instrumente Autodesk Face Robot pentru animatie faciala, extind sursele de informatii Autodesk Maya sau Autodesk 3ds Max. Cu noi instrumente creative, interoperabilitate imbunatatita cu produse Autodesk Entertainment Creation Suite Premium si suport pentru cele mai noi tendinte de tehnologie, Autodesk Softimage va permite sa intampinati provocarile care evolueaza si dezvoltarea jocurilor 3D si cele de postproductie.
Epuizat
 
software

Categorii software