avid

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre Avid

De la cele mai prestigioase productii premiate, la muzica si filme facute acasa, Avid creaza tehnologia pe care oamenii o folosesc pentru a face cel mai ascultat, cel mai vizionat si cel mai iubit media din lume. Spectacole, reclame, programe de stiri ce le vizionati la TV. Divertismentul video si povestile de film le veti vedea pe web si pe marele ecran. Comorile personale audio si video realizate de oameni acasa pentru a pastra momentele lor preferate din viata.

Solutiile noastre inovatoare audio si video digitale continua sa revolutioneze arta creativa de povestitor, ce ne-au adus sute de premii, inclusiv doua statuete Oscar®, un Grammy®, si 14 premii Emmy®.

Artistii si expertii Avid fac diferenta

Ca si clientii nostri, suntem artisti si experti in domeniu. Povestitori. Muzicieni. Compozitori. Realizatori de film. Studenti. Cameramani. Producatori. Sunetisti. DJ-i. Mai mult de 50% din angajatii nostri au pregatire profesionala in audio si video, si mai mult de 70% folosesc produse Avid in afara locului de munca. Ne bazam pe aceasta cunoastere pentru a avansa in dezvoltarea tehnologiei audiosi video digitale intr-un mod ce ajuta clientii nostri spre realizarea viziunii lor creative - cu toate acestea ei o definesc.

Haideti sa ne cunoasteti. Clientii nostri. Angajatii nostri. Suntem Avid.

Succesul nostru continuu este condus de un singur lucru: succesul clientilor nostri. Succesul lor depinde de capacitatea noastra de a ii imputernici cu tehnologia inovatoare si servicii remarcabile pentru clienti. Dar la fel de important este parteneriatul pentru succesul clientilor prin intelegerea exacta a ceea ce vor ei sa faca. Pentru unii, este realizarea perfecta a unei emisiuni de televiziune la nivel mondial de continut simultan publicat pe web. Pentru altii, aceasta poate fi livrarea cu cea mai mare fidelitate audio la un concert sold-out. Si totusi pentru altii, poate fi la fel de simplu ca si realizarea unui film de casa ai carei membri de familie il vor pastra in suflet pentru o viata intreaga.

O mana de achizitii ce au contribuit la aceasta crestere include:

  • M-Audio (achizitionat in 2004) - permitand Avid sa ofere o gama mai larga de instrumente audio complementare cum ar fi boxe, microfoane, tastaturi, sisteme DJ digitale, si interfete I/O;
  • Pinnacle Systems (achizitionat in 2005) - permitand Avid sa intre in lumea editarii home video cu vanzarea software-ului numarul 1, Pinnacle Studio;
  • Sundance Digital (achizitionat in 2006) - permitand Avid sa intre pe piata difuzarii automatizate a transmisiilor cu software cunoscut pentru abilitatea sa de a se lega deschis la o gama larga de terte aplicatii de difuzare; si
  • Sibelius (achizitionat in 2006) - permitand Avid sa extinda accesul intr-un compozitor de muzica profesional si pe pietele educationale cu o solutie softwre de notatie.

Logo avid

avid

Preturi avid

Avid Studio
Creati productii video si multimedia la nivel profesional cu o sofisticata librarie media si instrumente de corectie, ecran-verde, efecte, sunet Dolby 5.1 surround, creare Blu-ray si multe altele. Transformati clipurile video HD, fotografiile, si fisierele audio in experiente bogate, experiente multimedia cu software-ul de productie video Avid® Studio - oferind aceeasi tehnologie utilizata de editorii de top de la Hollywood. Editati ca un profesionist cu instrumente de corectie video si foto, o librarie puternica ce organizeaza toata fisierele media intr-un singur loc, circuite cronologice nelimitate pentru efecte avansate, si multe altele.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD v.15
Capturati amintiri si creati filme originale ca un profesionist cu peste 1800 efecte si alt continut, postare usoare pe web si YouTube, creare DVD si multe altele. Pinnacle Studio™ HD v.15 face usoara editarea ca un profesionist cu ajutorul noilor caracteristici intuitive, performanta ultra rapida, si o colectie masiva de continut. Importati rapid clipuri video si fotografii dintr-o gama larga de dispozitive - apoi editati scene si creati filme HD cu aspect profesional cu peste 1800 de efecte incluse, titluri, si alt tip de continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate v.15
Cuprinde toate caracteristicile din Studio HD, plus efecte aditionale, sunet uimitor Dolby Digital 5.1 surround si creare Blu-ray. lider in lume in tehnologia de creatie audio si video profesionala, Pinnacle Studio™ HD Ultimate v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2000 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate Collection v.15
Contine toate caracteristicile din Studio Ultimate HD, plus un ecran-verde si multe alte efecte, tranzitii si alt continut. Pinnacle Studio™ HD Ultimate Collection v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2200 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle VHS Saver
Pinnacle VHS Saver va permite sa salvati inregistrari VHS simplu, rapid si necostisitor, pe un suport sigur si comod DVD – nu este necesara experienta. Casetele video se deterioreaza de-a lungul timpului chiar si fara sa fie folosite. In curand amintirile din viata dvs pe care le-ati pastrat pe casete VHS sau analog vor fi pierdute: VCR-ul va disparea din sufagerii, iar casetele dvs vor fi partial sau permanent afectate de vizualizarile repetate, praf, zgarieturi, timp sau alte stricaciuni mostenite de orice media analog.
Epuizat
Avid Pinnacle Sibelius 6 First
Scrieti. Impartasiti. Redati. Creati partituri, tab-uri si pagini introductive. Este timpul sa impartasiti cantecele din mintea dvs cu restul lumii. Daca va simtiti mai comfortabili cu chitara si clapele decat cu complicatiile notarii muzicale, Sibelius First este pentru dvs. Este cea mai rapida si mai usoara solutie de a crea partituri utilizand tehnologia de notare aclamata de la Sibelius – gata de imprimare, impartasire, interpretare si postare online.
Epuizat
Avid Pinnacle Hollywood FX
Volumele Hollywood FX sunt seturi de tranzitii video dinamice din colectia Hollywood FX pentru tranzitii avansate. Fiecare volum Hollywood FX include peste 20 de teme si 16 tranzitii de fiecare, facand mai mult de 320 de tranzitii unice, la nivel profesional. Versiunile demo ale acestor tranzitii pot fi gasite in tab-ul Transitions ale lui Studio v10/11.
Epuizat
Avid Pinnacle RTFX
Imbunatatiti productiile dvs cu efecte video de nivel profesional din colectia RTFX de plug-in-uri cu efecte avansate. Fiecare Volum RTFX include peste 20 de efecte speciale video unice. Versiunile demo ale acestor efecte pot fi gasite in Video Toolbox ale lui Studio v10/11 sub tab-ul de plug-in-uri.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio Premium Pack
Adaugati stiluri uimitoare productiilor dvs cu grafica si sunete de nivel profesional de la colectia Premium Pack ce contine titluri video, meniuri DVD si efecte sonore proiectate profesional. Fiecare volum Premium Pack include peste 25 de seturi de continut – fiecare continand un meniu DVD de introducere si un meniu pentru scene, 3 titluri video si un grup de efecte sonore speciale, toate proiectate sa functioneze impreuna pentru a ii aduce productiei dvs. un aspect integrat, asemenea celor profesionale.
Epuizat
Avid Pinnacle Creative Pack
Filmarea amintirilor de vara este o solutie grozava de a le pastra proaspete tot anul, iar noul Creative Pack pentru Studio va ofera o multime de modalitati distractive de a scoate tot ceea ce e mai bun din filmele dvs. Imbunatatiti filmele dvs cu frumusetea celor 4 anotimpuri. Cu Creative Pack Volume 2 – Seasons, adaugati o senzatie de atingere a soarelui amintirilor dvs de vara, un aspect vibrant comorilor de toamna. Profitati de acele momente din copilarie de neuitat cu ajutorul lui Creative Pack Volume 3 – Kids. Aceasta colectie cuprinzatoare vine la pachet cu peste 70 de efecte noi bazate pe teme distractive de copii.
Epuizat
Avid Pinnacle Scorefitter
Contine cantece originale fara drepturi de autor pentru Pinnacle Studio v.11. Track-urile sunt inregistrate la o rata de 16-biti, 48 kHz pentru o calitate audio mai buna decat cea a unui CD audio.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio Title Extreme
Title Extreme vine cu plug-in-ul ProDAD Heroglyph pentru Studio, si 30 de template-uri cu titluri grafice vectoriale proiectate profesional.
Epuizat
Avid Pinnacle Themes Winter Pack
Utilizati Pinnacle Themes Winter Pack pentru a adauga mai multa vitalitate viitoarelor dvs proiecte video. Noul Pinnacle Themes Winter Pack ofera peste 80 de titluri aditionale cu teme de iarna, meniuri DVD si Pinnacle Montage. Pinnacle Themes Winter Pack include aditional 38 seturi de titluri si 15 seturi de meniuri DVD, plus 5 noi teme Pinnacle Montaje cu 28 de template-uri individuale.
Epuizat
  
software

Categorii software