AVIRA

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre Avira

Avira, o companie cu aproximativ 100 de milioane de clienti si 300 de angajati este un furnizor mondial de solutii de securitate dezvoltate pentru uz profesional si privat. Cu mai mult de 25 de ani de experienta, compania este unul dintre pionierii in acest domeniu.

Ca un specialist de securitate de frunte german, Avira are o experienta in dezvoltarea si sustinerea solutiilor sale. In plus fata de programele in mod special realizate pentru utilizarea pe statia de lucru, Avira ofera in primul rand solutii profesionale pentru protectia cross-sistem ale retelelor de pe diferite niveluri.

Acestea includ produse pentru statii de lucru, fisiere, email si servere web. Computere Gateway poate fi gestionata ca si statie de lucru printr-o consola centrala de management pentru toate sistemele de operare. In plus fata de produsele de management ale solutiilor individuale, programe de securitate pentru PDA-uri, smartphone-uri si dispozitive integrate, sunt de asemenea oferite. Printre clientii nostri se numara companii de renume national si international, institutiile de invatamant si clientii din sectorul public. Avira AntiVir Personal, utilizat de milioane de utilizatori privati, reprezinta o contributie semnificativa la securitate.

In plus fata de tehnologiile inteligente, Avira ofera sfaturi orientate solutie si sprijin individual de la expertii nostri proprii sub motto-ul "Mai mult decat Securitate". Protectia utilizatorilor cu Avira AntiVir Personal reprezinta o contributie semnificativa la securitate si un firewall in continuare suplimentar pentru retelele corporate.

Printre clientii nationali si internationali Avira se numara companii de renume cotate la bursa, dar, de asemenea, institutiile de invatamant si autoritatile publice. In plus fata de protectia mediului virtual, Avira furnizeaza de asemenea protectie si securitate mai mare in lumea reala prin sprijinirea Fundatiei Auerbach. Stabilita de fondatorul companiei, Fundatia Auerbach promoveaza proiecte de caritate si sociale, precum si a artelor, culturii si stiinĊ£ei.

Logo AVIRA

AVIRA

Preturi AVIRA

Avira AntiVir Premium
Navigare imbunatatita si protectia email-ului. Daca utilizati computerul dvs mai mult de o ora pe zi, in medie, aveti nevoie de o protectie mai buna decat orice program gratuit ar putea oferi. Asta pentru ca antivirusul traditional merge atat de departe pentru a va proteja de amenintarile de pe vastul internet.
9 versiuni, intre 90 si 440 RON.
Avira Premium Security Suite
Protectie completa pentru dvs si familia dvs. Faceti tranzactii bancare sau cumparaturi online? Sau partajati computerul dvs cu alte persoane din casa dvs – sau cu partenerul sau copilul dvs? Raspundeti cu „da” la oricare din aceste intrebari si nu mai incape nici o discutie. Achizitionati Avira Premium Security Suite iar apoi relaxati-va. Detaliile dvs financiare private, fisiere importante si fotografii pretioase sunt complet in siguranta.
9 versiuni, intre 180 si 760 RON.
 
software

Categorii software