Bitdefender Total Security 2012

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: BitDefender


Bitdefender Total Security 2012 ofera securitate suprema pentru un stil de viata net-centric, luptand impotriva tuturor categoriilor de amentari electronice cu tehnologie de cea mai buna clasa.

Logo Bitdefender Total Security 2012

Bitdefender Total Security 2012

Preturi Bitdefender Total Security 2012

3 utilizatori

BitDefender Total Security 2012 RETAIL, 1 licenta (3 PC), 1 AN

PL11051003-RO

licenta valabila pentru 3 calculatoare (Antivirus & Antispyware, Asistenta pt cautare, Antiphishing, Quick Scan, Criptare chat, Retea personala, Antispam, Firewall, Control parental, Criptare fisiere, Optimizare, Backup)

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

BitDefender Total Security 2012 UPGRADE, 1 licenta (3 PC), 1 AN

RL11051003-RO

licenta valabila pentru 3 calculatoare doar pentru V2010/V2009/V2008 (Antivirus & Antispyware, Asistenta pt cautare, Antiphishing, Quick Scan, Criptare chat, Retea personala, Antispam, Firewall, Control parental, Criptare fisiere, Optimizare, Backup)

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Bitdefender Total Security 2012

Bitdefender Total Security 2012 - Securitate discreta suprema

Bitdefender Total Security 2012 ofera securitate suprema pentru un stil de viata net-centric, luptand impotriva tuturor categoriilor de amentari electronice cu tehnologie de cea mai buna clasa.

Caracteristici cheie:

Blocheaza virusii, spyware si mesajele nesolicitate (spam)
Filtreaza legaturile pe care le primiti de la prietenii de pe Facebook si Twitter
Backup online
Opreste tentativele de furt a identitatii
Protejeaja copii prin intermediul unor controale parentale avansate
Optimizeaza PC-ul pentu viteza si performante optime
Pilot automat

Pilotul automat (Autopilot) ofera o experienta fara batai de cap prin luarea deciziilor de securitate optime, fara a necesita vreo actiune din partea dvs. Aceasta inseamna ca nu mai exista dialoguri pop-up sau alerte si nu trebuie sa mai configurati nimic.
Aparati-va cu protectia antivirus numarul 1!*

Bitdefender mizeaza pe detectia in timp real si in medii virtualizate, in plus fata de serviciile bazape pe cloud, pentu a stopa raspandirea amenintarilor electronice carora altor produse le scapa.

* Locul 1 bazat pe recenzii ale Bitdefender Internet Security 2011 efectuate de catre: Top Ten Reviews, AV Test, Choice Magazine, ConsumerSearch.com si Which? Magazine (UK).

Caracteristici

Securitate de neegalat

Bitdefender mizeaza pe detectia in timp real si in medii virtualizate, in plus fata de serviciile bazape pe cloud, pentu a stopa raspandirea amenintarilor electronice carora altor produse le scapa.

Control activ al virusilor (Active Virus Control) - Monitorizeaza comportamentul proceselor in timp ce acestea ruleaza pentru a detecta virusi noi si necunoscuti

nou Mod salvare (Rescue mode) - Restarteaza calculatorul int-un mediu sigur, ce poate fi folosit pentru curatare si restaurare

nou Navigator virtualizat (Virtualized Browser) - Izoleaza navigatorul de sistemul de operare intr-un mediu oferit de Bitdefender pentru a bloca amenintarile localizate pe web

Scaner vulnerabilitati (Vulnerability Scanner) - Verifica pentru software lipsa sau invechit precum si eventuale setari de sistem nesigure

Antispam - Opreste intrarea in casuta Inbox a mesajelor e-mail nesolicitate

Firewall bidirectional (Two-way Firewall) - Monitorizeaza legatura la Internet si nu permite accesul strainilor la conexiunea Wi-Fi

Control parental - Blocheaza continutul necorespunzator, restrictioneaza accesul Web intre anumite ore si ajuta parintii sa monitorizeze de la distanta ctivitatea online a copiilor
Discretie absoluta

Pilotul automat al Bitdefender poate lua pentru dvs toate deciziile legate de secutitate!

nou Pilot automat (Autopilot) - Ofera o experienta fara batai de cap, luand deciziile optime de securitate fara a necesita vreo actiune din partea dvs.



Socializare fara griji

Protejati-va pe dvs si prietenii dvs impotriva amenintarilor electronice ce incearca sa profite de increderea pe care o aveti unii cu altii.

imbunatatit Consultantul de cautare (Search Advisor) - Ofera in avans avertizari legate de website-urile riscate, chiar in paginile de rezultate cautare ale Google si Bing



Viteza deplina

Bitdefender 2012 duce "scanarea programata" la un cu totul nou nivel, scanarea avand loc numai cand sistemul nu face nimic.

nou Dispecer scanare - Declanseaza scanarile de sistem atunci cand utilizarea resurselor scade sub un anumt prag pentru a evita orice impact asupra performantei sistemului

Optimizare (Tune-Up) - Elimina fisiere si intrarile in restru inutile, pentru o optimizarea performantei
Confidentialitate deplina

Bitdefender va protejeaza confidentialitatea si datele personale cu o gama specializata de module si functii.

Filtru de date personal (Personal Data Filter) - Previne parasirea de pe calculator a datelor critice, cum ar fi numarul dvs de asigurare sociala

Antiphising - Blocheaza site-urile ce suporta diferite inselatorii si escrocherii sau tentative de furt ale datelor card de credit (credit card phishing)

Criptare chat - Mentine private conversatiile de pe Yahoo! si MSN Messenger

Criptare fisiere - Securizeaza fisierele confidentiale intr-un seif criptat



Backup in sguranta

Bitdefender Total Security vine cu 2 GB spatiu de stocare gratuit online, unde puteti stoca in siguranta copii ale fisierelor critice.

nou Seif (Safebox) - Creaza in mod automat copii de siguranta pentru fisiere si dosare, pe un server sigur la distanta si permite sincronizarea fisierelor intre calculatoarele dvs.
 


Cerinte de sistem

Cerinte de sistem minime:

Cerinte de sistem recomandate:

Cerinte software:

software

Categorii software