BitDefender

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

BitDefender este un software antivirus realizat de compania SOFTWIN cu sediul la Bucuresti. A fost lansat in noiembrie 2001 si este la ora actuala la cea de-a zecea sa editie.

BitDefender a inlocuit linia de productie anterioara a SOFTWIN, respectiv AVX (AntiVirus eXpress). Linia BitDefender include produse antivirus pentru utilizatori casnici, pentru afaceri, pentru intreprinderi si pentru provideri internet. Editiile pentru acasa contin suport pentru Microsoft Windows, Symbian OS si Windows Mobile. Editiile pentru afaceri si intreprinderi suporta Microsoft Windows, Linux si FreeBSD. Versiunea curenta a acestui sistem de securitate include antivirus, anti-spyware, firewall si filtru e-mail pentru spam.

O scanare de baza gratuita si realizata online este oferita prin intermediul site-ului BitDefender. Evaluarile si raspunsurile la BitDefender au fost in majoritate pozitive, iar versiunea pentru acasa a primit chiar si premii in anul 2007.

Din iunie 2007, BitDefender a trecut de 14 din cele 18 teste Virus Bulletin VB 100. De asemenea antivirusul a primit un certificat de inalta distinctie pentru scanarea la cerere, si pentru o certificare de nivel standard pentru capturarea virusilor necunoscuti, desi a fost criticat pentru viteza inceata de scanare.

BitDefender este considerat antivirusul si programul pentru securitate numarul unul, acordandu-i-se de doua ori aurul la TopTenReviews. Este de asemenea cea mai ieftina optiune din top 3 al solutiilor antivirus, dupa cum a fost categorisit de catre PC World. Versiunile mai vechi ale BitDefender sunt facute acum disponibile gratuit pentru download, in timp ce versiunile mai noi sunt lansate. Prima versiune care a fost facuta disponibila in mod gratuit a fost versiunea 8.

Din noiembrie 2007, versiunea 10 a BitDefender este de asemenea disponibila gratuit pentru download. Spre deosebire de versiunea comerciala, versiunea gratuita ofera doar o scanare de virusi la cerere, si nu ofera scanare in timp real, asadar nu este potrivita pentru aparate conectate tot timpul la internet.

BitDefender ofera solutii de securitate pentru a satisface necesitatile de protectie a mediului actual al computerelor, furnizand un tratament eficient al amenintarilor aparute in peste 41 milioane de care si utilizatori-societati in peste 200 de tari.

Are ca elemente antivirus, firewall, antispyware, antispam si control parental pentru utilizatori casnici sau corporatii.

Linia de produse BitDefender este intentionata a fi implementata pe structuri IT complexe (statii de lucru, servere de fisiere, servere mail si gateway-uri), pentru platforme Windows, Linux si FreeBSD

Distributia sa este mondiala, produsele fiind disponibile in 18 limbi

Este usor de folosit, cu un wizard de instalare care ghideaza utilizatorii prin procesul de instalare si pune doar cateva intrebari

Relatii bune cu clientii si utilizatorii - echipa se ocupa de acest lucru 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana

Are un raspuns foarte rapid la noile atacuri asupra computerului

Are rata cea mai buna de detectare

Update-urile la fiecare ora de pe internet a definitiilor pentru virusi si alte actiuni programate sau oferite va furnizeaza cea mai buna protectie in fata celor mai noi virusi.

Logo BitDefender

BitDefender

Preturi BitDefender

Bitdefender Antivirus for Mac
Protecție absolută cu impact negativ zero, asupra vitezei și performanței. Bitdefender Antivirus for Mac oferă protecție absolută împotriva amenințărilor noi și necunoscute, fără a încetini Mac-ul. Se conecteaza la tehnologiile avansate ale Bitdefender bazate pe Cloud pentru a detecta instantaneu și pentru a bloca amenintari, indiferent de locul din lume, în care se nasc.
7 versiuni, intre 136 si 295 RON.
Bitdefender Antivirus Plus 2016
Bitdefender Antivirus Plus 2016 este oficial cel mai bun software antivirus de azi. Se bazează pe tehnologia acordată PRODUSUL ANULUI și folosește mașina de învățare pentru a lupta impotriva amenințărilor cibernetice, fără a afecta performanțele dispozitivului. Excepțional în ușurința de utilizare, acesta ia in mod automat cele mai bune decizii de securitate pentru tine, inclusiv protecția datelor, securizarea plăților și protejarea confidențialității.
14 versiuni, intre 62 si 797 RON.
Bitdefender Internet Security 2016
Bitdefender Internet Security 2016 este cel mai puternic software-ul de securitate pe internet astăzi. Se bazează pe tehnologia acordată PRODUSUL ANULUI și folosește mașina de învățare pentru a lupta impotriva amenințărilor cibernetice, fără a afecta performanțele dispozitivului. Acesta ia in mod automat cele mai bune decizii de securitate pentru tine, inclusiv protecția datelor, securizarea plăților și protejarea confidențialității. Acesta previne, de asemenea, accesul neautorizat la informațiile dvs. private cu un firewall cu două sensuri și discret pazeste copiii de mediul online.
14 versiuni, intre 79 si 1156 RON.
Bitdefender Total Security 2016
Bitdefender Total Security 2016 este versiunea finala de protecție anti-malware. Se bazează pe tehnologia acordată PRODUSUL ANULUI și folosește mașina de învățare pentru a lupta impotriva amenințărilor cibernetice, fără a afecta performanțele dispozitivului. Acesta ia in mod automat cele mai bune decizii de securitate pentru tine, inclusiv protecția datelor, securizarea plăților și protejarea confidențialității. Acesta include, de asemenea, un nou firewall, control parental recreat, instrument de optimizare one-click, ajuta chiar si la recuperarea sau blocarea dispozitivelor in caz de pierdere sau furt.
14 versiuni, intre 109 si 1316 RON.
Bitdefender Family Pack 2016
Un produs. Dispozitive nelimitate. Intreaga familie: în condiții de siguranță. O achiziție este tot ceea ce este nevoie. Bitdefender Family Pack 2016 vă ajută să asigurati și să urmăriți toate dispozitivele familiei dvs: desktop-uri și laptop-uri pentru Windows sau Mac, tablete Android și smartphone-uri.
3 versiuni, intre 314 si 665 RON.
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security - Protecție completă pentru desktop-uri, servere și dispozitive mobile, plus securitate și antispam pentru Exchange mailboxes gestionate dintr-o singură consolă
4 versiuni, intre 138 si 180 RON.
Bitdefender GravityZone Business Security
Bitdefender GravityZone Business Security - Clasat numarul 1 la securitate pentru desktop-uri fizice și virtuale si servere care rulează Windows, Mac sau Linux - administrat și monitorizat de la distanță, de browser-ul web
4 versiuni, intre 99 si 120 RON.
Bitdefender Mobile Security
Protejați-vă aparatul împotriva amenințărilor electronice și salvati-va bateria cu Bitdefender Mobile Security. Bitdefender Mobile Security oferă detecție imbatabila malware bazata cloud & o experiență inteligenta anti furt pentru Android, cu aproape nici un impact asupra bateriei. Cea mai bună securitate Android.
Pret: 32 RON
BitDefender Client Security
Cerintele de securitate pentru orice companie noua sau existenta, indiferent de cat de mare sau mica – ar trebui sa fie la fel. In timp ce va protejati proprietatea intelectuala a companiei si securizand datele clientilor care sunt bune practici de afaceri, impactul oricarei epidemii de virusi poate afecta enorm eficienta operationala a companiei si poate atrage asupra sa productivitate pierduta a fortei de munca.
Epuizat
BitDefender Corporate Security
BitDefender Corporate Security imbunatateste productivitatea si reduce gestionarea si costurile legate de malware prin activarea administrarii centralizate, protectiei si controlului asupra statiilor de lucru, precum si asupra fisierelor, emailului si traficului pe internet in interiorul unei retele dintr-o companie.
Epuizat
BitDefender SBS Security
BitDefender Business Security cu protectie pentru Mail Servers protejeaza constant computerele dvs fie ca sunt conectate la birou, acasa sau pe drum cu o solutie care este proiectata sa se potriveasca afacerii dvs. Solutiile noastre puternice sunt proiectate sa protejeze automat impotriva amenintarilor online si spam-ului, oferind si protectie pentru serverul de mail, blocand continut malitios inainte sa ajunga in afacerea dvs.
Epuizat
BitDefender Security
In zilele noastre serverele de date precum si cele de e-mail reprezinta instrumentele de baza ale administrarii datelor dar in acelasi timp si cele mai vulnerabile resurse de pe retea. BitDefender Security pentru servere de date este o solutie special conceputa pentru serverele Windows.
Epuizat
BitDefender Security for Exchange
Microsoft Exchange a devenit un serviciu de comunicare critic care trebuie sa fie protejat pentru a asigura continuitatea afacerii. Cand serverul Exchange nu mai functioneaza, la fel si forta dvs de munca. Impactul productivitatii pierdute combinat cu un focar de virusi sever propagat de email, poate ingenunchea o companie. Pe cand multe organizatii considera un impact intern, virusii nascuti prin email, o preocupare mai mare este pierderea reputatiei si stricaciuni cauzate de un angajat care trimite un email infectat pertenerilor sau clientilor. Mai mult decat orice, stricaciunile reputatiei unei companii pot fi ireversibile.
Epuizat
BitDefender Security for File Servers
Serverele de fisiere nu sunt doar depozite de retea pentru fisierele companiei. Spre deosebire de sugestia numelui, File Servers ofera servicii de infrastructura critica pentru a asigura comunicarea si interoperabilitatea intre desktop-uri, imprimante sau alte resurse gasite in interiorul retelei.
Epuizat
BitDefender Security for ISA Servers
In ziua de azi multe companii au impartit accesul la internet pentru toti angajatii. Organizatiile care implementeaza solutii Internet Gateway precum Microsoft Internet Security si Acceleration (ISA) Server pot consolida traficul pe internet prin caching pentru o utilizare mai eficienta a bandei alocate. Acestia pot beneficia de un firewall incorporat care ofera securitate aditionala si control pentru a proteja retelele lor interne.
Epuizat
BitDefender Security for Mail Servers
Email-ul a devenit un serviciu indispensabil de care o afacere are nevoie pentru a fi protejate cu orice pret. Cand serverul de email nu mai functioneaza, la fel si forta dvs de munca. Impactul productivitatii pierdute combinat cu un focar de virusi sever propagat de email poate ingenunchea o companie. Pe cand multe organizatii considera un impact intern, virusii nascuti prin email, o preocupare mai mare este pierderea reputatiei si stricaciuni cauzate de un angajat care trimite un email infectat pertenerilor sau clientilor. Mai mult decat orice, stricaciunile reputatiei unei companii pot fi ireversibile.
Epuizat
BitDefender Security for Samba
Chiar daca serverele de fisiere Samba sunt bazate pe UNIX, ele servesc statiilor de lucru Microsoft Windows si domeniilor de server. Serverele de fisiere nu sunt doar niste depozite de retea pentru fisierele companiei. Spre deosebire de sugestia numelui, serverele de fisiere ofera servicii de infrastructura critica pentru a asigura comunicarea si interoperabilitatea intre desktop-uri, imprimante sau alte resurse gasite in interiorul retelei.
Epuizat
BitDefender Security for SharePoint
Tehnologiile de colaborare bazate pe web precum Microsoft SharePoint, permit departamentelor sa creeze, partajeze si gestioneze cu usurinta documentatia proiectului de grup. Cu toate acestea, sistemele de colaborare au devenit un punct de acces usor pentru coduri malitioase care pot paraliza infrastructura unei companii si sa piarda o cantitate enorma de timp, bani si resurse atunci cand o infectie loveste.
Epuizat
BitDefender Small Office Security
BitDefender Small Office Security ofera protectie impotriva elementelor daunatoare si organizare a securitatii in cadrul serverelor de date si statiilor de lucru intr-un mediu de afaceri.
Epuizat
Bitdefender Antivirus Plus 2012
Bitdefender Antivirus Plus 2012 ofera securitate discreta impotriva virusilor, spyware si tentativelor de attempts. De asemenea, include masuri de protectie inovative pentru retelele socializare.
Epuizat
Bitdefender Internet Security 2012
Bitdefender Internet Security 2012 integreaza masurile de protectie antivirus, antispam, antiphishing, firewall, controale parentale si protectii pentru retelele de socializare intr-o solutie perfecta de securitate discreta pentru familie conectate la Internet.
Epuizat
Bitdefender Total Security 2012
Bitdefender Total Security 2012 ofera securitate suprema pentru un stil de viata net-centric, luptand impotriva tuturor categoriilor de amentari electronice cu tehnologie de cea mai buna clasa.
Epuizat
BitDefender Antivirus Pro 2011
Programul nostru antivirus de protectie va detecta si va preveni de cei mai periculosi virusi si de activitati malitioase precum frauda online, spyware si furtul de identitate online. Scanarea si actualizarea automata va asigura ca veti ramane in siguranta 24x7, fara sa incetineasca computerul dvs Windows sau sa va intrerupa in timp ce va jucati.
Epuizat
BitDefender Internet Security 2011
Prin caracterul deschis al internetului, familiile trebuie pazite de activitatile acestora de pe internet. Bitdefender Internet Security 2011 pentru Windows ofera protectie avansata a PC-ului dvs impotriva fraudelor online si furtului de identitate, virusilor, hackerilor si spam-ului, cu ajutorul celui mai noi program de detectare. Caracteristicile de imbunatatire a performantei asigura ca scanarile automate nu incetinesc computerul dvs si viata bateriei de laptop este salvata.
Epuizat
BitDefender Total Security 2011
Protectie totala impotriva activitatilor malitioase de pe internet cu optiuni de personalizare a setarilor inseamna ca programul antivirus BitDefender Total Security 2011 este tot ceea ce aveti nevoie pentru a fi complet in siguranta cand sunteti online. Pachetul include protectie impotriva fraudei online si furtului identitatii, hackerilor si virusilor, cu un program de criptare a fisierelor si tehnologie de scanare si actualizare automata. Insa evita sa incetineasca PC-ul dvs Windows sau sa intrerupa rularea unui joc.
Epuizat
BitDefender Antivirus 2008
BitDefender este un software antivirus realizat de compania SOFTWIN cu sediul la Bucuresti.
Epuizat
BitDefender Internet Security 2008
BitDefender Internet Security 2008 acopera toate necesitatile de securitate pentru un camin conectat la internet furnizand o protectie eficienta impotriva virusilor.
Epuizat
BitDefender Total Security 2008
Update-urile la fiecare ora va garanteaza protectia impotriva celor mai recent aparute amenintari fara sa fiti nevoit sa apasati nici un buton. Fisierele de program pierdute nu constituie nici ele o problema. In cazul rar in care sunt afectate fisierele datorita problemelor cu PC-ul, BitDefender se repara si se updateaza in mod automat.
Epuizat
BitDefender Business Security
BitDefender Business Security provides protection against malware and security management for file servers, mail servers and workstations in a business environment. (Enterprise Manager + Client Security + File Server + Mail Sever)
Epuizat
 
software

Categorii software