Corel DESIGNER Technical Suite X5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel


Optimizati fluxul dvs de munca si sporiti productivitatea cu Corel DESIGNER Technical Suite X5.

Incepeti proiecte rapid cu liderul de piata in compatibilitatea fisierelor si conversia 3D cu suport optional CATIA, Pro/Engineer si alte formate 3D native.

Creati ilustratii si documentatie tehnica cu incredere folosind instrumente de desen tehnic dedicate si caracteristicile intuitive.

Bucurati-va de versatilitate, asumandu-va o gama larga de proiecte de grafica tehnica cu ajutorul unei suite de comunicare vizuala completa.

Publicati online sau imprimati multumita suportului pentru PDF, WebCGM, S1000D si alte standarde.

Logo Corel DESIGNER Technical Suite X5

Corel DESIGNER Technical Suite X5

Preturi Corel DESIGNER Technical Suite X5

Versiuni Corel DESIGNER Technical Suite X5

Corel DESIGNER Technical Suite X5, RETAIL, 1 utilizator

CDTSX5IEFR
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel DESIGNER Technical Suite X5

Corel DESIGNER® Technical Suite X5

Program de ilustrare tehnica

Creati ilustratii, diagrame si documentatie tehnica cu incredere cu Corel DESIGNER Technical Suite X5, solutia completa pentru comunicarea vizuala tehnica. Lider de piata in compatibilitatea fisierelor, convertire 3D, cu instrumente de desen precise si caracteristici intuitive, ajuta intreaga dvs munca. Publicati documentatie tehnica online sau imprimati datorita suportului pentru WebCGM, S1000D si alte standarde.

Prezentare generala

Optimizati fluxul dvs de munca si sporiti productivitatea cu Corel DESIGNER Technical Suite X5. Incepeti proiecte rapid cu liderul de piata in compatibilitatea fisierelor si conversia 3D cu suport optional CATIA, Pro/Engineer si alte formate 3D native. Creati ilustratii si documentatie tehnica cu incredere folosind instrumente de desen tehnic dedicate si caracteristicile intuitive. Bucurati-va de versatilitate, asumandu-va o gama larga de proiecte de grafica tehnica cu ajutorul unei suite de comunicare vizuala completa. Publicati online sau imprimati multumita suportului pentru PDF, WebCGM, S1000D si alte standarde.


Lider de piata in standarde de conformitate si suport pentru formate de fisiere

    Creati si livrati documentatie tehnica standardizata cu suport pentru formate importante, incluzand WebCGM 2.0/2.1 si S1000D. Faceti schimb de fisiere cu incredere cu colegii si clientii dvs, multumita imbunatatirilor aduse de mai mult de 100 de formate de fisiere suportate, incluzand AutoCAD® DWG™ si DXF™, Microsoft® Visio® (VSD), SVG, DOCX, JPEG, PNG, TIFF si mult mai multe. Corel DESIGNER® X5 ofera de asemenea suport imbunatatit pentru produsele Adobe, incluzand fisiere AI, PSD si PDF.
Optiuni de vizualizare 3D imbunatatite

    Deschideti, lucrati si publicati modele 3D, precum AutoCAD DWG si DXF, 3DS si Google® SketchUp™ cu Right Hemisphere® Deep Exploration™ 6 CSE. Lucrati mai eficient cu noile spatii de lucru orientate pe activitati, pentru ilustratii tehnice, materiale cu drept de autor pentru training si creatii garantate de vanzari si marketing. Aceasta versiune include un nou fundal transparent de redare Raytraced pe ilustratii hibride / iesiri bitmap catre Corel DESIGNER si o redare pentru iesiri foto-realistice HDR catre Corel® PHOTO-PAINT™.

Organizator de continut incorporat

    Gasiti rapid activele de grafica de pe computerul dvs, din retea sau de pe dispozitivul de stocare extern sau surse online cu Corel CONNECT, browser-ul full-screen (de asemenea este disponibil si ca aplicatie docker in Corel DESIGNER, CorelDRAW si Corel PHOTO-PAINT). Pentru un acces usor, puteti pastra o colectie de continut „tava” care este sincronizat intre browser si aplicatia tip docker.
Include CorelDRAW x5 si Corel PHOTO-PAINT X5

    Pentru prima data, Corel DESIGNER Technical Suite include CorelDRAW X5, adaugand o ilustrare puternica si intuitiva tip vector si instrumente pentru asezarea in pagina pentru sarcini complementare. Ultima versiune Corel PHOTO-PAINT este de asemenea inclusa, oferind o solutie usoara de a imbunatatii si retusa poze pe care sa le includeti in munca dvs.


Caracteristici

Ce este inclus
 Conectati-va la activele de design tehnic

Imbunatatit! Optiuni de vizualizare 3D
Deschideti, lucrati si convertiti modele 3D precum AutoCAD® DWG™ si DXF™, 3DS si Google® SketchUp™ cu Right Hemisphere® Deep Exploration™ 6 CSE.

NOU! Spatii de lucru orientate pe activitati
Lucrati mai eficient cu spatii de lucru dedicate pentru ilustratii tehnice, materiale cu drepturi de autor pentru training si creatii colaterale de vanzari si marketing.

Imbunatatit! Add-on de vizualizare 3D CAD (optional)
Deschideti si lucrati cu cele mai noi formate 3D CAD, incluzand CATIA V5R19, Pro/Engineer® Wildfire® 5, SolidWorks® 2010, Inventor® 2010, NX7, JT v.9.3 si altele fara licenta CAD costisitoare.

Imbunatatit! Compatibilitatea formatelor de fisiere
Faceti schimb de fisiere cu colegii si clientii dvs. de incredere, multumita a mai mult de 100 de formate de fisiere suportate, incluzand si AutoCAD DWG™ si DXF™, Microsoft® Visio® (VSD), SVG, DOCX, XLS, JPEG, PNG, TIFF si multe altele.

Imbunatatit! Suporta produse Adobe
Importati si exportati fisiere AI, PSD si PDF cu ajutorul suportului de Illustrator® CS5, Photoshop® CS5 si Acrobat®.

NOU! Corel® CONNECT™
Gasiti cu usurinta active pe PC-ul dvs., pe retea sau pe unitati de stocare externe sau surse online cu acest browser full-screen (este de asemenea disponibil si ca aplicatie tip docker cu Corel DESIGNER, CorelDRAW si Corel PHOTO-PAINT).

Imbunatatit! Corel® PowerTRACE® X5
Convertiti rapid imagini bitmap scanate, precum si planuri de circuit, scheme, ilustratii desenate manual si multe altele, in vectori grafici editabili, curbe mai fine si rezultate mai precise.

NOU! Microsoft® Visual Studio® Tools pentru aplicatii
Usurativa fluxul de lucru creand fotografii la scara larga si adaugari. Microsoft Basic pentru Aplicatii este de asemenea inclus pentru a va permite sa efectuati sarcini simple de personalizare. In plus, creati usor conexiuni cu Content Management Systems (CSM), Product Lifecycle Management (PLM) si Product Data Management (PDM) Systems.


Creati ilustratii tehnice cu incredere

Moduri de desene proiectate
Desenati dinamic pe planul de proiectie pentru a crea ilustratii izometrice sau paralele pentru asamblare sau instructiuni de intretinere. Pentru obiectele plane existente, puteti de asemenea sa proiectati obiectele pe un plan dorit decat sa calculati o rotatie si un unghi oblic manual.

Instrumente avansate de dimensionare
Creati dimensiuni personalizate si stiluri de dimensiuni cu comenzi avansate pentru ilustratii lizibile.

Imbunatatit! Caracteristicile instrumentului Callout
Folositi instrumentul Callout cu un singur clic sa creati explicatii, incluzand text, linii si halouri. In Corel DESIGNER X5, nu aveti nevoie sa revizuiti intregul desen pentru numeroasele explicatii cand faceti adaugari sau schimbari. Doar folositi cresterea automata atunci cand creati explicatii si Corel DESIGNER X5 le va numerota automat cu noul Callout renumerator.

Halouri pe curbe
Aplicati halouri liniilor conectoare care se incruciseaza una cu cealalta pentru a face diagramele si flowchart-urile mai usor de citit, sau folositi halouri pentru a evidentia axele unei vederi explodate cu linii axiale a unei ilustratii tehnice.

Mai multe unelte de precizie
Specificati atribute modului "arrowhead" cum ar fi marime, compensatie sau unghi de rotire, apoi salvati modul personalizat "arrowhead" ca presetat. Utilizati instrumentul 2-point line pentru a desena cilindrii mai usor si adaugati detaliile lipsa desenelor.

NOU & Imbunatatit! Gestionarea culorilor
Folositi culoare datorita motorului de gestionare a culorilor reproiectat. Ajustati setarile culorilor pentru un anumit document, salvati presetarile, previzualizati culorile obtinute si preparati ilustratiile tehnice eficient pentru diverse dispozitive de iesire. De asemenea include suport pentru noile profile PANTONE si multe alte procese si biblioteci de culoare.

Imbunatatit! Editare profesionala a imaginilor
Imbunatatiti si retusati imagini pentru a le include in proiectele dvs cu Corel PHOTO-PAINT X5. Aplicatia imbunatatita Objects Docker va permite sa organizati ierarhic elementele proiectului pentru o mai mare eficienta. In plus, noul Convert to grayscale dialog, va ofera mai mult control asupra culorilor folosite in conversie pentru rezultate mai clare.

NOU! CorelDRAW® X5
Pentru prima data, Corel DESIGNER Technical Suite include CorelDRAW X5, adaugand o puternica, creativa si intuitiva ilustrare vector si aplicatie pentru asezare in pagina pentru sarcini complementare.

Imbunatatit! Performanta
Lucrati mai repede cu suportul pentru procesare mullti-core si imbunatatiri ale interfetei precum bare de instrumente blocate. In plus, nou suport pentru Windows Touch va permite sa navigati aplicatii in Corel DESIGNER Technical Suite X5 cu varful degetelor.


Publicare la standarde tehnice de comunicare

Imbunatatit! Standardele industriale de conformitate
Creati, partajati si livrati documentatie tehnica standardizata cu suport pentru cele mai importante formate, incluzand WEBCGM2.0/2.1, S1000D, SVG si PDF/A.

Imbunatatit! Suport Encapsulated Postscripts (EPS)
Asigura ca fisierele EPS sa fie exportate si printate prin culori mai vii.

NOU & Imbunatatit! Publicare Web
Profitati de noile caracteristici imbunatatite pentru a produce grafica WEB. Noua casuta de dialog 'Export for Web' va ofera acces usor pentru a exporta controale. Swish miniMax2 este de asemenea inclus pentru a va permite sa creati rapid animatii web.


3D CAD

Corel Designer Technical Suite X5 include Right Hemisphere Deep Exploration 6CSE, o aplicatie puternica care transforma modele 3CAD in grafica precisa 2D.

Pentru a dubla abilitatile de editare 3D CAD si sa beneficiati de mai mult suport pentru formatele de fisiere, upgradati la Deep Exploration 6 CCE.


Cu Deep Exploration 6 CSE (inclus in Corel DESIGNER Technical Suite X5) puteti sa:

Accesati design 3D Deschideti si lucrati cu usurinta cu design de la AutoCAD® DWG™ si DXF™, 3DS, VRML, U3D, Google® SketchUp™ si alte formate.

Modificati modele 3D si vizualizari Acomodati nevoile unei ilustratii tehnice aplicand sectiuni intersectate si modele 'explodate' pentru a crea vizualizari demontate si multe altele.

Transformati rapid modele 3D CAD in ilustratii vectoriale precise Transformati rapid modele si inseratile direct in Corel DESIGNER X5.

Creati randari din modele 3D Publicati randari direct in Corel PHOTO-PAINT pentru retusare si integrare profesionala in documente tehnice si prezentari.

NOU! Beneficiati de spatii de lucru orientate pe sarcini
Lucrati mai eficient cu spatii de lucru dedicate pentru Technical Illustration, materiale Authoring Training si creatii colaterale de vanzari si marketing.


Cu Deep Exploration CCE (upgrade optional) primiti:

Suport nativ aditional pentru formate 3D CAD
Primiti peste 80 de formate de fisiere suportate 3D CAD, incluzand CATIA, Inventor, Pro/ENGINEER, SolidWorks, NX si multe altele.

Suport pentru multe schimbari de formate de fisiere 3D CAD
Impartasiti informatii si colaborati usor cu suportul pentru IGES, STEP, SAT, JT si alte formate utilizate in mod obisnuit.

Instrumente aditionale 3D CAD
Accesati si mai multe instrumente 3D CAD pentru a optimiza fisiere 3D pentru afisare si manipulare, incluzand instrumentele de reductie Polygon, indepartarea unor mici portiuni si mult mai multe.

Suport pentru publicarea fisierelor 3D PDF
Publicati modele 3D in format 3D PDF, ceea ce face mai usoara partajarea acestor modele complexe , virtual cu oricine.

Achizitionarea Deep Exploration CCE

Deep Exploration CCE este un add-on al lui Corel DESIGNER Technical Suite care necesita o achizitionare aditionala. O copie cu licenta Corel DESIGNER Technical Suite X5 este necesara pentru acest upgrade.

Industry Workflows

Corel DESIGNER Technical Suite este folosit in mai multe industrii, oferind instrumente eficiente pentru a ajuta domeniul afacerilor sa comunice punctele forte ale produselor sau serviciilor comercializate prin ilustratii si diagrame clare.

Iata cum ajuta Corel DESIGNER Technical Suite X5 urmatoarele industrii sa livreze documentatie tehnica de inalta calitate in fata presiunii precum reducerea time-to-market si diverse cerinte de globalizare.

> Manufacturing
       - Automotive & Machinery
       - Aerospace & Defense
> Architecture, Engineering & Construction (AEC)
> High-Tech & Telecommunications
> Energy, Oil & Gas
> Apparel

Urmariti cum profesionisti din aceste industrii optimizeaza ilustratii tehnice cu ajutorul Corel DESIGNER Technical Suite. Urmariti Studii de caz.

Cerinte de sistem

- Microsoft® Windows® 7, Windows Vista® or Windows® XP with latest Service Pack (32-bit or 64-bit Editions)
- Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 or AMD Opteron™
- 1 GB RAM
- 1.4 GB hard disk space (1.6 GB for typical installation without content). Up to 6.7 GB needed to install extra content
- Mouse or tablet
- 1024 x 768 screen resolution (768 x 1024 on a Tablet PC)
- DVD drive
- Microsoft® Internet Explorer® 7 or higher

software

Categorii software