Corel Digital Studio 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel
Corel Digital Studio 2010

Organizati toate fisierele digitale intr-un singur loc, editati fotografii fara efort, imprimati muzica si transformati clipurile video in filme in doar cateva minute. Ati achizitionat cele mai noi tehnologii? Digital Studio suporta de asemenea formate video HD si Windows 7

Faceti capturi digitale automat de la orice dispozitiv pentru a incepe rapid. Apoi vizualizati toate pozele, clipurile video si muzica usor intr-un singur loc. Organizati pe dosare, albume, date, evaluari sau dupa etichetarea unui cuvant pentru a gasi fisiere mai repede.

Reparati rapid printr-un clic cu ajutorul editarii foto si editarii video. Culegeti repede, rotiti, ascutiti, eliminati efectul ochi-rosii si mult mai multe pentru a scoate ce e mai bun din fotografiile dvs digitale. Taiati, combinati si imbunatatiti clipurile video in cateva secunde. Puteti chiar edita, imprima si impartasi clipurile dvs HD.

Logo Corel Digital Studio 2010

Corel Digital Studio 2010

Preturi Corel Digital Studio 2010

Versiuni Corel Digital Studio 2010

Corel Digital Studio 2010 mini BOX, 1 utilizator

DS2010IEMB

contine PaintShop Photo Express 2010, VideoStudio Express 2010, WinDVD Pro 2010, Corel; DVD Factory 2010

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel Digital Studio 2010

Corel Digital Studio 2010

Program de editare foto si de creare filme

Pentru prima data pe PC, Corel Digital Studio 2010 aduce editarea foto, crearea de filme, imprimare DVD/AVCHD, proiecte creative si program de partajare usoara, toate la un loc, cu un aspect comun care fac experienta dvs digitala atat de simpla! Acum puteti organiza, edita, crea, puteti face copii de rezerva si sa impartasiti memoriile intr-un singur loc – repede, usor si cu rezultate cu adevarat uimitoare.

Prezentare generala

Este povestea dvs ca sa o impartasiti, asa ca faceti-o de neuitat cu Corel Digital Studio 2010. Avand o abordare revolutionara,

 programul pentru editarea video si creare de filme, acest nou program multimedia va ofera toate aplicatiile de care aveti nevoie intr-o singura cutie. Si toate merg impreuna.

Organizati toate fisierele digitale intr-un singur loc, editati fotografii fara efort, imprimati muzica si transformati clipurile video in filme in doar cateva minute. Ati achizitionat cele mai noi tehnologii? Digital Studio suporta de asemenea formate video HD si Windows 7. Cea mai buna parte este sa va impartasiti memoriile cu persoane la care tineti – pe site-uri populare precum Facebook, Flickr si Youtube, pe CD-uri, DVD-uri de calitate profesionala sau AVCHD high-definition, si pe dispozitivele mobile preferate, incluzand iPod, iPhone si PSP.

Organizeaza

Faceti capturi digitale automat de la orice dispozitiv pentru a incepe rapid. Apoi vizualizati toate pozele, clipurile video si muzica usor intr-un singur loc. Organizati pe dosare, albume, date, evaluari sau dupa etichetarea unui cuvant pentru a gasi fisiere mai repede.

Editeaza

Reparati rapid printr-un clic cu ajutorul editarii foto si editarii video. Culegeti repede, rotiti, ascutiti, eliminati efectul ochi-rosii si mult mai multe pentru a scoate ce e mai bun din fotografiile dvs digitale. Taiati, combinati si imbunatatiti clipurile video in cateva secunde. Puteti chiar edita, imprima si impartasi clipurile dvs HD.

Creaza

Deveniti creativi cu ajutorul template-urilor proiectate profesional care va ajuta sa capturati memoriile dvs cu stil. Creati albume foto uimitoare, slideshow-uri, calendare, felicitari si multe altele. Creati un film rafinat in doar cateva minute cu ajutorul instrumentelor pentru crearea filmelor. Sau, aduceti pozele, clipurile video si muzica dvs preferata intr-o singura piesa uimitoare.

Impartaseste

Oferiti prietenilor si familiei un loc in primul rand la spectacolul vietii dvs. Incarcati poze si clipuri video pe Facebook, Flickr si Youtube. Copiati clipuri video si filme pe iPod, iPhone, PSP si pe alte dispozitive mobile. Printati poze acasa, comandati online de la serviciul nostru de printare. Apoi imprimati-le pe DVD-uri si CD-uri pentru o partajare mai usoara si o mai buna pastrare.

Digital Studio 2010 – programul de editare foto si creare de filme intr-o simpla suita multimedia.Cunoasteti un program le cunoasteti pe toate!


Ce este inclus

A face filme, fotografii şi DVD-uri este usor cu Corel Digital Studio 2010. Găsiti tot ce aveti nevoie, chiar aici

Corel® PaintShop Photo™ Express 2010
Editare foto si proiecte foto facute usor


Corel® VideoStudio® Express 2010
Editare video si creare de filme obtinute usor


Corel® WinDVD® 2010
Redare DVD superioara obtinuta usor


Corel® DVD Factory™ 2010
mprimarea si conversia pe DVD obtinute mai usor


Digital Studio 2010 - the best software for making movies, photos and DVDs.


Caracteristici

Corel Digital Studio 2010 este cel mai usor program de editare foto si creare de filme, aducand laolalta toate instrumentele de editare foto si video intr-o singura si simpla suita multimedia.

Organizeaza pozele si filmele impreuna

Cand vine vorba de programe de editare video si foto, nimic nu intrece Digital Studio 2010. Iata cat de usor este sa incepeti!

Importul automat
Copiati rapid toate filmele, pozele si muzica de pe dispozitivul dvs pe computer. Digital Studio detecteaza camere digitale, camere video si telefoane mobile, pentru ca dvs sa puteti trimite toate fisierele dvs in Media Organizer pentru o vizualizare rapida.
Un spatiu de lucru comun
Pentru prima data pe PC, Digital Studio combina programul de editare foto si video cu imprimarea pe DVD sau AVCHD, proiecte creative si partajare usoara, totul cu un spatiu de lucru vizual care face experienta simpla si distractiva. Acum puteti organiza, edita, crea, partaja si pastra toate memoriile dvs intr-un singur loc - repede, usor si cu rezultate cu adevarat uimitoare.

Organizator simplu pentru media
Organizati pozele, filmele si muzica, totul intr-un singur loc si tineti la un loc momentele dvs memorabile. Digital Studio Media Organizer este punctul de plecare pentru toate proiectele dvs pe tot cuprinsul suitei, facand mai usoara tranzitia de la o aplicatie la alta. Cunosti una, le cunosti pe toate!
Editati poze si filme in cel mai usor mod

Chiar daca editati poze, filme sau amandoua, Digital Studio va ajuta sa creati cat de repede puteti!

Express Edit
Imbunatateste pozele si filmele in minute in modul Express Edit. Digital Studio va permite sa previzualizati imagini si sa faceti cele mai simple editari intr-o singura fereastra de vizualizare. Adunati, rotiti si conturati poze, inlaturati efectul ochi-rosii, ajustati luminozitatea si mult mai multe doar cu cateva clic-uri. Utilizati calendarul QuickCut pentru a vizualiza si scurta filme pentru rezultate mai rapide.Program pentru crearea filmelor cu usurinta. Serios de usor.
Corel Digital Studio 2010 o nou abordare vizuala revolutionara pentru proiecte de editare video. Acum editarea video este ceva ce poate face oricine. Utilizati template-uri profesionale pentru filme pentru a transforma clipurile dvs video intr-un film cu aspect deosebit, deschideri complete, titluri si tranzitii. Sau personalizati rapid filmul dvs cu propria dvs voce, muzica si mult mai multe. Taiati continut nedorit, editati rapid reducand tremuratul camerei, si de a adauga titluri, coloane sonore si capturi – toate utilizand acelasi spatiu de lucru.


Video HD
Editati, imprimati si partajati clipurile dvs AVCHD.

Creati proiecte foto si video

Doar Digital Studio combina editarea foto si video, oferindu-va un singur loc pentru a crea toate proiectele foto si video.

Template-uri digitale foto si video
Faceti povestile dvs de neuitat cu albumele foto, calendare, slideshow-uri foto si filme care nu dureaza decat cateva minute. Doar alegeti un stil foto sau video si adaugati atingerea personala. Comanda online proiecte sau printati din suita cu doar cateva clic-uri.

Capabilitatile Windows 7
Ocupati-va de pozele si filmele dvs in moduri care nu au fost posibile pana acum. Corel Digital Studio 2010 profita de capabilitatile touch-screen ale Windows 7, trecand mai departe de meniurile traditionale si clic-uri de mouse la o experienta creativa mai naturala si incitanta.

Impartasiti si pastrati amintirile dvs

Acasa, pe drum, online sau nu, Digital Studio 2010 va permite sa impartasiti cu usurinta amintirile dvs cu familia si prietenii

Partajare usoara in orice format
Imprimati DVD-uri, incarcati poze si clipuri video pe Facebook, Flickr si YouTube, atasati-le la email cu ajutorul redimensionarii automate, printati direct de pe PC sau comandati printari online. Puteti copia fisiere de asemenea pe iPod, iPhone, PSP sau alte dispozitive mobile mai repede ca oricand.Redarea DVD-urilor in stil Hollywood
Vizionati clipurile si filmele dvs in calitate de cinema de pe DVD, fisiere de film sau direct de pe camera digitala cu ajutorul Corel WinDVD 2010, programul nr.1 in lume in redare DVD. Apoi imprimati-le pe DVD-uri cu meniuri in stil Hollywood care va usureaza navigarea si vizionarea scenelor favorite.

Imprimare pe CD si DVD
Imprimati filme in format DVD si AVCHD, si imprimati muzica pe discuri in doar cateva clic-uri. Digital Studio va permite sa vizionati, partaja si salva creatiile dvs in cel mai scurt timp.
Digital Studio 2010 - Primul program integrat de editare video si foto.


Cerinte de sistem


Digital Studio 2010 - software de editare foto şi film într-o suita multimedia. Un program, care le stie pe toate!

software

Categorii software