Corel KPT Collection

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel


KPT Collection se potriveste direct in fluxul dvs de munca, extinzand in mare masura capacitatile programului de editare foto precum Corel PaintShop Photo Pro sau Adobe Photoshop.

Inflacarati creativitatea si creati transformari ale imaginilor remarcabile si efecte originale intr-o fractiune din timp. KPT Collection aduce impreuna 24 de filtre plug-in pe care trebuie sa le ai obligatoriu, intr-un singur si puternic pachet de programe.

Creati forme si obiecte nelimitat cu margini de sticla refractare, surse de lumina 3D si suprafete metalice tesite, butoane Web curbate si iluminate, gadget-uri UI si text.

Logo Corel KPT Collection

Corel KPT Collection

Preturi Corel KPT Collection

Versiuni Corel KPT Collection

Corel KPT Collection, RETAIL, 1 utilizator

KPTCENGPCM
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel KPT Collection

Corel KPT Collection

Extinde dramatic limitele programelor de editare foto

Un plus natural adus in Corel PaintShop Pro sau Adobe Photoshop 5, 6, sau 7, KPT Collection are un impact semnificativ asupra creativitatii si productivitatii dvs.

KPT Collection este inclus in Corel PaintShop Photo X3 Ultimate, si este disponibil gratuit cu CorelDRAW Graphics Suite X5 dupa ce inregistrati produsul dvs.

Prezentare generala

Corel KPT Collection combina o selectie din toate filtrele plug-in ale aplicatiei Kai’s Power Tools incluse in KPT 5, KPT 6, si KPT Effects pentru a oferi designer-ilor profesionisti un set de instrumente creative fara precedent.

Argumentand ca cea mai creativa colectie de filtre plug-in disponibila, KPT Collection se potriveste direct in fluxul dvs de munca, extinzand in mare masura capacitatile programului de editare foto precum Corel PaintShop Photo Pro sau Adobe Photoshop. De realistic la artistic la surprinzator, ofera – extrem de rapid – o gama larga de transformari si efecte, pentru ca dvs sa creati efecte impresionante care in mod normal ar fi imposibile sau consuma prea mult timp de a fi create de la zero.

Folositi-l ca o modalitate creativa si de economisire de timp pentru a realiza un design, pentru a explora posibilitati infinite de design a fiecarui filtru sau ca un mijloc de inspiratie. Cu KPT Collection nu exista limite.

Caracteristici

Inflacarati creativitatea si creati transformari ale imaginilor remarcabile si efecte originale intr-o fractiune din timp. KPT Collection aduce impreuna 24 de filtre plug-in pe care trebuie sa le ai obligatoriu, intr-un singur si puternic pachet de programe.

KPT® Fluid™
Tratati intreaga dvs imagine ca pe un fluid pentru a crea si anima o varietate de distrosiuni, incluzand controlul asupra vascozitatii lichidului si dimensiunea si viteza unei tuse de pensula.

KPT® FraxFlame II™
Creati fractali uimitori precum nori de cristal, cu un motor de randare imbunatatit si un control navigational mai mare.

KPT® Gel™
Utilizati instrumente de pictura realistice 3D pentru a sintetiza materiale foto realistice, si aplicati fulgere, relfectii, refractii si transparenta.

KPT® Goo
Patati, manjiti, invartatiti, ciupiti sau pictati cu degetele o imagine pentru a produce efecte lichide distorsionate uimitoare sau scurte animatii.

KPT® Ink Dropper™
Adaugati stropi de lichid pe o suprafata pentru a crea orice de la pete de apa pana la vartejuri de fum.

KPT® Lightning™
Personalizati si creati efecte de fulger realistice controland fiecare aspect si calea fulgerului, incluzand culoarea, numarul de furci si punctele de atractie si generatoare.

KPT® Materializer™
Creati suprafete texturate dinamice folosind harti denivelate si comenzi avansate, sau „indoiti” o imagine peste contururile unei suprafete texturate.

KPT® Scatter™
Importati o particula sau o grila de particule si imprastiati-le peste imaginea originala pentru a crea modele si texturi complexe. Controlati cum cad particulele – in grila, in spirale sau la intamplare – personalizati densitatea, opacitatea si marimea, si schimbati nuanta, luminozitatea si saturatia culorii lor.

KPT® ShapeShifter™
Creati forme si obiecte nelimitat cu margini de sticla refractare, surse de lumina 3D si suprafete metalice tesite, butoane Web curbate si iluminate, gadget-uri UI si text.

Plus!
Intrebari frecvente

Ce este KPT Collection?

Corel KPT Collection combina o selectie din toate filtrele plug-in ale aplicatiei Kai’s Power Tools incluse in KPT 5, KPT 6 si KPT Effects intr-o singura solutie software, pentru a oferi designer-ilor profesionisti un set de instrumente creative fara precedent. Un plus natural adus in Corel PaintShop Pro sau Adobe Photoshop extinde dramatic frontierele editarii foto.

Pot folosi KPT Collection pe Mac OS X?

Da. KPT Collection este livrat cu un set de filtre compatibile cu gazde Mac OS X 8.6 pana la 9.x si un set compatibil cu gazde Mac OS X. Exemple de gazde compatibile cu Mac OS X sunt Corel Photo-Paint 11 si Painter 8. Exemple de gazde compatibile cu Mac OS 8.6 pana la 9.x sunt Adobe Photoshop 4 pana la 6, Corel Photo-Paint 8 si Corel Painter 6.1

Cum profita acest produs de sistemul de operare Mac ?

KPT Collection scoate ce e mai bun din Mac OS X ruland aplicatii optimizate pentru acest sistem de operare, incluzand versiuni Macintosh ale Corel Photo-Paint 11 si Painter 8. Ruland impreuna cu aceste aplicatii, KPT Collection ofera beneficii precum multitasking preventiv, alocare automata de memorie si si stabilitatea care fac Mac OS X un sistem de operare avansat.

Va rula inca in cadrul Adobe Photoshop pe versiuni clasice de Mac ?

Da, va rula pe versiunile Adobe Photoshop 5, 5.5, 6 si 7. KPT Collection va rula pe sistemele de operare Mac 8.6 pana la 9.x si pe Mac OS X. Am inclus un set de filtre "carbonizate" pentru acele aplicatii care pot rula nativ pe Mac OS X (precum Corel Photo-Paint 11 si Painter 8), de asemenea si un set de filtre "non-carbonizate" pentru acele aplicatii care nu pot rula nativ pe Mac OS X (Adobe Photoshop 4 pana la versiunea 6, Corel Photo-Paint 8 si Corel Painter 6.1).

Care este diferenta dintre KPT Collection si KPT Effects?

Corel KPT Collection combina o selectie din toate filtrele plug-in ale aplicatiei Kai’s Power Tools incluse in KPT 5, KPT 6 si KPT Effects intr-o singura solutie software, pentru a oferi designer-ilor profesionisti un set de instrumente creative fara precedent.


Cerinte de sistem

Macintosh

Windows

software

Categorii software