Corel Painter 11

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

Extindeti creativitatea dvs cu Painter cel mai inventiv program de pictura digitala de pe piata. Adaugand Painter muncii dvs veti castiga un studio de arta digitala care va ofera instrumetele de care aveti nevoie pentru a crea arta fara precedent.

Instrumentele de arta digitala va permit sa experimentati teorii de culoare, compozitii si tuse de pensule, fara toxine, mizerie si cheltuieli asociate cu arta traditionala.

Painter 11 ofera o gama larga de pictura digitala, pictura-foto si instrumente de desen care imbunatatesc creativitatea dvs, extind camera obscura, suporta experimentari nelimitate si va ajuta sa lucrati mai repede.

Logo Corel Painter 11

Corel Painter 11

Preturi Corel Painter 11

Versiuni Corel Painter 11

Corel Painter 11 Windows/Mac, RETAIL, 1 utilizator

PTR11IEPCM
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel Painter 11 Windows/Mac, UPGRADE, 1 utilizator

PTR11IEPCMUG
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel Painter 11

Corel® Painter™ 11

Program de pictura digitala

Corel Painter 11 este ultima aparitie de studio de arta digitala creat pentru cei care vor sa isi extinda definitia de creativitate. Lucrand cu cele mai avansate instrumente de pictura digitala si "natural media" disponibile, puteti crea arta pe care v-ati imaginat-o intotdeauna.

Prezentare generala

Extindeti creativitatea dvs cu Painter cel mai inventiv program de pictura digitala de pe piata. Adaugand Painter muncii dvs veti castiga un studio de arta digitala care va ofera instrumetele de care aveti nevoie pentru a crea arta fara precedent.

Instrumentele de arta digitala va permit sa experimentati teorii de culoare, compozitii si tuse de pensule, fara toxine, mizerie si cheltuieli asociate cu arta traditionala. Suporta intreaga linie de productie Wacom, incluzand efectul interactiv de stilou de la industria de varf a celor de la Cintiq si tabletele de desen de la Intuos, va ofera cea mai receptiva experienta de pictura digitala ca mana si pensula dvs sa lucreze fluid ca un intreg. Texturi personalizate de hartie ofera artei dvs tonalitati artistice, plus un nivel de textura si detalii pe care oricare alte instrumente de pictura digitala sau pictura foto nu le pot reproduce. Painter schimba posibilitatile artei. Acum este randul dvs.

Imbunatatiti procesul de creativitate

Mergeti mai departe de camera obscura digitala

Invatati din experimentari nelimitate

Caracteristici

Painter 11 ofera o gama larga de pictura digitala, pictura-foto si instrumente de desen care imbunatatesc creativitatea dvs, extind camera obscura, suporta experimentari nelimitate si va ajuta sa lucrati mai repede.

Ce este inclus

Continut
Biblioteci de texturi unice, "gradients", "nozzles", "patterns", "stock photos" si "brushes", incluzand noul "RealBristle™ dry media brush category"

Documentatie

Training

Imbunatatiti procesul de creativitate

Nou! Hard Media Controls
Creati propriile vatiante hard media, sau alegeti noile variante de hard media din Brush Library, pentru a avea mai mult control creativ asupra artei dvs. Previzualizari de profile personalizate, dimensiuni db, tranzitii si latimi de tuse va permit sa va jucati pentru a crea exact aspectul pe care il doriti.

Nou! RealBristle™ Dry Media
Reproduceri de carioci, stilouri, creioane si creta care arata si se simt exact ca echivalentele lor reale, pe care nu le gasiti in nici un alt program.

Imbunatatit! Selectia instrumentelor
Un nou mod poligonal pentru instrumentul Lasso, imbunatatiri generale pentru instrumentele de marcaj si Magic Wand va permit mai multe selectii mai rapide pentru prima data.

Imbunatatit! Suport Wacom®
Suporta intreaga linie de productie Wacom, incluzand efectul interactiv de stilou de la industria de varf a celor de la Cintiq si tabletele de desen de la Intuos, va ofera cea mai receptiva experienta de pictura digitala.

Sistemul de pictura RealBristle™
Replicati senzatia si interactiunea dintre pictura traditionala si panza cu stiloul si tableta dvs. Aceasta reprezinta un pas major pentru pictura digitala facand pensulele sa raspunda mainii dvs si panzei, creand cea mai realistica experienta de pictura.

Pensule personalizate
Creati propriile pensule in tipul, dimensiunea sau model la alegerea dvs, pentru a crea tuse de pensule personalizate si sa creati arta care este cu adevarat unica.

Mergeti mai departe de camera obscura digitala

Nou! Gestionarea culorilor
Creati asortari de culoare mai bune, cu noile profile individuale de culoare pentru fiecare document si imbunatatiti recunoasterea culorilor din fisiere importate din Adobe Photoshop. Aceasta imbunatateste fluxul dvs de munca pentru ca economisiti timp avand mai putine corectii de culoare de facut.

Imbunatatit! Suport Adobe® Photoshop®
Mentineti culorile si layer-ele cand transferati fisiere intre /Photoshop si Painter. Aceasta economiseste timp cand importati si exportati lucrari de arta intre doua programe, nefiind necesare corecturile atat de mult

Instrumente de pictura foto
Transformati fotografii in picturi cu mana, sau lasati tehnologia pensulelor SmartStroke din Auto-Painting Palette sa picteze pentru dvs. Urmareste liniile si contururile in pictura exact cum ar face un artist adevarat. Aceasta va permite sa luati ce e mai bun din ambele lumi - fotografie si pictura - pentru a crea noi forme de arta.

Suprafete de textura personalizate
Ofera artei dvs un nivel de fantezie si detalii pe care alt program de editare foto sau de pictura nu vi le ofera. Puteti alege texturi de hartie pentru „panza” dvs sau sa creati si sa personalizati propriile dvs texturi pentru a produce lucrari de arta cu adevarat unice.

Invatati din experiementari nelimitate

Imbunatatit! Mixer de palete si esantioane
Esantioane mixate extra apar cand mariti noua aplicatie Mixer Palette. Mariti dimensiunea paletei pentru a adauga mai multe culori la dispozitia dvs, avand o imagine mai clara a culorii alese. Reduceti dimensiunea cand nu mai aveti nevoie sa amestecati culori, pentru ca paleta sa ocupe mai putin loc pe ecran.

Instrumente inteligente de compozitie
Divine Proportion si The Rule of Third and Fifths va ajuta sa vizualizati aranjarea „panzei” dvs inainte sa schitati sau sa pictati pentru a crea compozitii perfecte.

Instrumente flexibile pentru arta digitala
Experimentati cu teorii de culoare, compozitii si tuse de pensule dupa placul dvs, si produceti rezultate uimitoare fara toxine, mizerie sau cheltuieli asociate cu arta traditionala.

Universal Mixer Palette
Pentru selectarea mai multor culori, aceasta paleta va ofera un control mai bun asupra amestecului de culoare dintre Mixer Palette si „panza”, astfel culorile dvs vor fi mai precise.

Underpainting Palette
Aceasta paleta include scheme de culoare bazate pe stiluri artistice variate, precum Impresionism, Clasic, Modern, acuarela, schite si desene in creta, pentru ca dvs sa puteti crea arta precum muzele dvs preferate. Puteti de asemenea sa potriviti aplicatia Underpainting Palette cu orice imagine deschisa pentru consistenta.

Match Palette Effect
Potriviti culorile si intensificati intre 2 imagini. Doar deschideti o imagine care contine schema de culoare pe care o doriti si utilizati efectul Match Palette pentru a aduce acea culoare imaginii pe care doriti sa o schimbati.

Imbunatatiti viteza si stabilitatea

Imbunatatit! Performanta
Painter 11 este optimizat pentru a oferi artistilor cea mai rapida versiune Painter de pana acum. In functie de sistemul hardware, pensulele performeaza cu pana la 30% mai repede, creand o viteza de pictat mai realistica

Nou! Capacitati de transformare
Schimbati intre diferitele moduri de transformare cu ajutorul unui instrument centralizat, si alegeti fie sa transformati complet continutul unui layer sau continutul selectat, pentru o viteza mai mare, flexibilitate si precizie.

Nou! Paleta de culori redimensionabila
Ajustati culori manual cu ajutorul slider-elor de pe paleta de culori. Mariti paleta de culori cu pana la 800 de pixeli pentru o vizualizare mai clara a culorii selectate. Puteti de asemenea sa ajustati roata de culori cu ajutorul butoanelor cu sageti luand astfel mai putin timp sa gasiti culoarea pefecta.

Nou! Interfata de gestionare a culorii
Interfata noua si simplificata va ajuta sa controlati mai usor profilele de culoare cand creati noi fisiere sau cand deschideti tipuri de fisiere Painter sau altele.

Suport Windows Vista®
Painter 11 suporta cel mai recent sistem de operare de la Microsoft.

Suport Mac OS
Painter 11 suporta cel mai recent sistem de operare 10.5 de la Apple.

Suport pentru multiple platforme
Painter 11 include ambele versiuni pentru Mac OS si windows pe acelasi CD.

Cerinte de sistem

Versiunea pentru Windows

Versiunea pentru Mac OS®

software

Categorii software