Corel Painter 12

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

Proiectat pentru artisti de artisti, Corel® Painter™ 12 deschide o lume de creativitate. Cu o gama impresionanta de pensule, texturi de hartie, vopsele, uleiuri, acuarele si multe altele, daca il puteti visa, il puteti crea in Painter! Datorita suportului fisier extins, de asemeneam puteti construi in proiecte ceea ce ati inceput alte programe, facand Painter o completare buna cu Adobe® Photoshop®. Aceasta ultima versiune de software lider in lume de arta digitala ajuta artistii sa-si evolueze posibilitatile creative mai mult decat oricand - puteti incerca cu versiunea trial gratuita!

Logo Corel Painter 12

Corel Painter 12

Preturi Corel Painter 12

Versiuni Corel Painter 12

Corel Painter 12, RETAIL, 1 utilizator

PTR12ITPCMDVD
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel Painter 12, UPGRADE, 1 utilizator

PTR12ITPCMDVDUG
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel Painter 12

Corel® Painter™ 12

Prezentare generala

Proiectat pentru artisti de artisti, Corel® Painter™ 12 deschide o lume de creativitate. Cu o gama impresionanta de pensule, texturi de hartie, vopsele, uleiuri, acuarele si multe altele, daca il puteti visa, il puteti crea in Painter! Datorita suportului fisier extins, de asemeneam puteti construi in proiecte ceea ce ati inceput alte programe, facand Painter o completare buna cu Adobe® Photoshop®. Aceasta ultima versiune de software lider in lume de arta digitala ajuta artistii sa-si evolueze posibilitatile creative mai mult decat oricand - puteti incerca cu versiunea trial gratuita!

Painter zguduie lumea artei

In onoarea celor 20 ani aniversati de la lansarea Painter, artistii din intreaga lume au creat viniete video pentru a-si impartasi propriile instrumente si tehnici favorite Painter. Intrati in inima artei lor si descoperiti exact ceea ce face Painter pentru acestia!
 

Experienta mai realista de pictura digitala
Pensulele Painter RealBristle™, reprezinta un reper major pentru pictura digitala, reproducand mutarea si sentimentul artei traditionale pe panza cand este cuplat cu o tableta grafica.
Conceput pentru confort
O noua interfata simplifica selectia dvs. de pensule, librarii, controale de culoare si setare imagine. Redarea de inalta calitate va ofera o imagine clara cand panoramati asupra detaliilor fine.
Capabilitati progresive de arta digitala
Un interesant Kaleidoscope nou si caracteristicile picturii Mirror va permit sa creati modele electrizante si culori pe panza, ce beneficiaza de simetrie, viteza si precizie de avioane in oglinda. Acest capacitate de pictura Kaleidoscope este exclusiva Painter!
Completarea perfecta cu alte produse software si hardware
Suportul Photoshop va permite sa lucrati cu usurinta cu fisiere Photoshop pentru a pastra in mod corect culorile si layer-ele cand transferati fisiere din Photoshop catre Painter. Suportul pentru ultimele tablete pen de la Wacom® va ofera libertate de miscare exceptionala.


Caracteristici

Ce este inclus

Aplicatia principala
Corel Painter 12 - pentru Mac OS® si Windows®

Continut


Capacitati progresive de arta digitala

Nou! Pictura Kaleidoscope
Creati efecte electrizante kaleidoscope pe panza cu acest nou instrument interesant care exista numai in Painter 12! Utilizati alegerea dvs. media pentru a picta imobilizand modele si culori, folosind de la trei la 12 avioane oglindite. Nici un program de pictura digitala din lume nu poate produce o astfel de reactie "wow"!
 


Nou! Pictura in oglinda
Economisiti timp pe masura ce pictati cu precizie perfecta! Acest nou instrument copiaza fiecare miscare pe care o faceti in partea opusa a panzei dvs. Dvs. alegeti daca este oglindita orizontal, vertical sau in ambele parti. Dubleaza distractia, in jumatate din timp!
 


RealBristle™ Dry Media
Reproduceti miscarea si sentimentul de arta traditionala pe panza! Pensulele RealBristle™ de la Painter reprezinta un reper major pentru pictura digitala, oferind cea mai realista experienta de pictura atunci cand sunt cuplate cu o tableta grafica. Conceput pentru a lucra cu o tableta Wacom®, instrumentele RealBristle Dry Media, cum ar fi Creta, Marker-ul, Stiloul si Creionul media, va permite sa controlati opacitatea, intensitatea culorii, cerneala si umbrirea pur si simplu prin reglarea presiunii, unghiului si vitezei stiloului pe tableta.
 


Nou! Acuarela reala
Obtineti rezultatele cele mai autentice! Acest instrument descoperit, amesteca si usuca mai realist decat orice alta pensula acuarela. Controlati cu directia pentru uscare, si urmariti interactiunea culorilor cu bucata de hartie si schimbati pigmentul in cel mai realist mod. De asemenea, personalizati setarile pentru textura hartiei pentru a influenta modul in care pictura de acuarela curge sau inunda panza.
 


Nou! Real Wet Oil
Toate pentru distractie, fara mizerie sau miros! Cu 12 noi instrumente, categoria Real Wet Oil ofera solutia perfecta pentru amestecare si pictura fluxului de culori. Adaugati solventi pe panza pentru mai mult control. Aceasta categorie noua de pensule ofera artistilor un sentiment sporit de realism ce numai Painter 12 poate oferi.
 


Nou! Paleta Clone Source
Salvati timp cand lucrati cu fotografii. Acum, puteti crea si gestiona numeroase imagini pentru clonare intr-un singur fisier Painter, utilizand noua paleta Clone Source. Creati simplu o librarie de obiecte ce pot fi clonate cu usurinta si inserate intr-o pictura.
 


Instrumente inteligente pictura foto
Transformati fotografii in picturi cu mana sau lasati paleta Auto-Painting sa picteze o fotografie pentru dvs., utilizand alegerea dvs. de pensula si media. Painter contine tehnoplogia pensula sofisticata SmartStroke™ ce urmeaza liniile si contururile intr-o imagine, exact ca a unui artist.
 


Texturare de suprafete personalizabila
Dati artei dvs. nivelul de textura si detaliu ce nici un program de pictura digitala sau instrumente de pictura foto, o poate produce. Alegeti texturile de hartie pentru panze sau creati si personalizati propriile texturi pentru producerea unei opere de arta cu adevarat unica. Noul Real Wet Oil si palete Real Watercolor va ofera optiuni suplimentare pentru controlul texturii panzei.

Efect Smart Blur
Efectul Smart Blur va permite rapid sa aplicati un efect pictural unei imagini. Prin uniformizarea culorilor si detaliilor clare, efectul Smart Blur defineste aparenta unei imagini cu un rezultat ce este similar cu aplicarea pensulelor fine.


Perfectionarea instrumentului pensula

Nou! Control agil al pensulei
Modificati setarile, cum ar fi dimensiunea pensulei, opacitatea, "squeeze" si "angle", utilizand controale interactive care va permit sa efectuati ajustari rapide de la o locatie centralizata. Redimensionarea scalabila va permite sa pastrati proportiile corecte ale pensulei. Utilizati comenzi rapide pentru a accesa setarile chiar mai repede!
 


Categorii simplificate de pensule
Gasiti rapid si usor pensula corecta, mai rapid ca niciodata! Categoriile de pensule au fost consolidate in familii si sub-familii, oferindu-va o cale libera pentru a gasi pensula perfecta.
 


Nou! Setari dinamice pensula
Amestecati pensulele mai bine decat oricand cu setari dinamice. Noi controale va permit sa setati modul de imbinare si opacitate pentru fiecare trasatura de pensula, rezultand intr-un amestec mult mai neted. Aceasta caracteristica, combinata cu noile variante "airbrush", va atrage in special pentru utilizatorii Photoshop.
 


Nou! Aerografe digitale
Cu 6 noi aerografe digitale, Painter 12 va ajuta obtineti efecte de aerograf uimitoare. Aceste noi aerografe produc efecte similare cu modurile de amestec in Photoshop si lucreaza in acord cu noile controale pensula computerizata circulara. Controalele va permit sa determinati cum pensulele interactioneaza cu fiecare layer al panzei prin ajustarea opacitatii si duritatii.
 


Nou! Controale pensula computerizata circulara
Cu noul panou control de pensula circulara computerizata, puteti specifica opacitatea si duritatea pensulei dvs.
 


Nou! Pensule Gel si moduri Merge
Noile pensule cu Gel va permit sa nuantati trasaturile de culoare ale unei imagini cu o culoare a pensulei. Personalizati pensulele Gel prin utilizarea noilor controale pensula Mod Merge de pe panoul general de pensula.
 


Nou! Suport multicore pentru pensule
Suportul Multicore de pensula maximizeaza performanta pensulei atunci cand lucrati pe un computer multicore.
 


Particularizari pe gustul dvs.

Nou! Interfata
Bine ati venit la confort! Un interfata reimprospatata simplifica selectia pensulei, navigarea pe imagine, biblioteci, controalele de culoare si setarea imaginii pentru a face spatiul de lucru mai intuitiv si mai rapid pentru a naviga - schimbari care vor apela in special la persoane familiare cu mediul Adobe® Photoshop®. Aceasta abordare simplificata va reduce in mod semnificativ curba de invatare pentru utilizatorii noi.
 


Imbunatatit! Urmarire pensula
Particularizati Painter sa va amintiti atingerea dvs. Pensula de urmarire este o caracteristica uimitoare care va permite sa programati instantaneu Painter sa va amintiti viteza de pensula preferata si sensibilitate de presiune pentru fiecare pensula individuala! Asa cum o marime nu se potriveste tuturor, o viteza nu se potriveste tuturor. Fiti special cu Painter!
 


Nou! Spatii de lucru
Nou in Painter 12, s-au introdus cateva spatii de lucru personalizate pentru a ajuta artistii din toate mediile sa se familiarizeze rapid cu Painter.

Nou! Panoul Navigator
Navigarea pe panza si lucrul cu imagini mari a devenit mai usoara. Utilizati fereastra de examinare pentru a trage si schimba punctul focal de pe panza - perfect pentru trecerea la o alta zona a imaginii fara a fi nevoie pentru a comuta unelte sau a regla nivelul de zoom. De asemenea, panoul Navigator, va ofera acces rapid la diverse instrumente, cum ar fi moduri de desen, layer-ul Impasto, Tracing Paper, gestionarea culorilor si grile.
 


Imbunatatit! Caseta de dialog New Image
Puteti crea acum presetari personalizate, cum ar fi panze, culori si texturi de hartie, pentru opera de arta. Caseta de dialog New Image va permite sa va dati imaginii un titlu si sa alegeti dimensiunile panzei, rezolutia, culoarea si textura hartiei inainte de a incepe sa pictati sau sa desenati.
 


Nou! Comportament panou si paleta
Cu Painter 12, puteti rearanja panouri si palete pentru a se potrivi fluxului de lucru. Grupati panouri legate de activitate, impreuna pe o paleta, panouri si palete la marginea ferestrei aplicatiei, sau lasati-le sa pluteasca pe spatiul de lucru pentru un acces facil.
 


Nou! Paleta Color Changer
Un plus la indemana, noua paleta Color Changer apare pe ecran, rapid, intr-un mod usor pentru a schimba culoarea pensulei. Paleta ramane fixa atat timp cat aveti nevoie de aceasta, pastrand spatiul de lucru curat.
 


Palete particularizate
Adaptati Painter pe placul dvs.. Creati palete particularizate pentru proiecte speciale si fluxurile de lucru pe care le utilizati frecvent. Odata ce ati creat o paleta personalizata, aceasta este salvata de la sesiune la sesiune pentru un acces imediat si convenabil. Nu exista limite asupra numarului pe care-l puteti crea!

Capacitati de transformare
Comutati intre diferitele moduri de Transformare de la un instrument centralizat, si alegeti daca doriti sa transformati intregul continut al unui layer, sau continutul selectat, pentru o viteza mai mare, flexibilitate si precizie.
 


Proiectat pentru experimentare nelimitata

Continut de valoare, incorporat
Painter vine cu o gama larga de texturi de hartie pre-instalate si pensule, cum ar fi acuarela, vopsea acrilica, ulei, pastel, creta, creion, marker si multe altele. Alegeti o pensula existenta sau creati una proprie la fata locului pentru a produce brushstrokes unice!

Nou! Ecran de inalta calitate
Obtineti cea mai buna vizualizare! Atunci cand mariti la mai mult de 100%, optiunea High-Quality Display netezeste marginile imaginii, permitandu-va sa-l vedeti ca se va imprima pentru o idee clara a rezultatului final.


 


Instrumente de compozitie inteligente
Partea Divina si Regula Treimilor si ghidul de cincimi, va ajuta sa aranjati vizual panza dvs. inainte de a schita sau picta pentru a crea compozitii perfecte.
 


Stiluri de arta de renume mondial
Crearea de arta ca muze preferate! Paleta 'Underpainting' include scheme de culoare bazate pe diverse stiluri artistice, cum ar fi impresionist, clasic, modern, acuarele, Sketchbook si desen de creta. De asemenea, aveti posibilitatea sa potriviti paleta dvs. Underpainting la faptul ca orice imagine deschisa este pentru consistenta.
 


Efectul Match Palette
Potriviti culoarea si intensitatea dintre doua imagini. Deschideti doar o imagine care dispune de schema de culori dorita si folositi efectul Match Palette pentru a aduce acea culoare pentru imaginea pe care doriti sa o modificati.

Imbunatatit! Viteza - Painter 12 este de 5x mai rapid!
Fiti gata, setati, go! Performanta pensulei este de la 3 la 5 ori mai rapida, in timp ce o serie de sarcini Painter, cum ar fi deschiderea fisierelor si aplatizarea, incetosarea imaginilor este de pana la 3 ori mai rapid decat Painter 11.
 


Completare perfecta cu alte parti software & hardware populare


Suport Adobe® Photoshop®
Extindeti-va posibilitatile! Painter este un plus puternic pentru arta digitala a software-ului existent, oferind un motor pensula de inalta performanta si cele mai realiste instrumente de pictura digitala intr-un mediu ce reproduce un aspect foarte fidel, simt si rezultate de arta traditionala, s-ar putea sa uitati ca utilizati un software! Cu suportul Photoshop, se pot pastra in mod corect culorile si layer-ele atunci cand transferati fisiere intre Photoshop si Painter. Plus, spatiul de lucru Painter 12 ofera combinarea pensulelor, layer-elor, bibliotecilor, panourilor de andocare, comenzilor rapide si optiunilor de imagine care va ajuta utilizatorii Photoshop sa se simta ca acasa.
 


Compatibilitate tableta Wacom® pen
Suportul pentru intreaga linie de produse Wacom, inclusiv ecranele interactive Cintiq® si tabletele Intuos® pen, va ofera cel mai rapid software de pictura digitala si cea mai buna experienta de arta digitala. Bucurati-va de libertatea de mutare si confort in timp ce pictati in cel mai natural mod posibil.
 


Suport extins fisier
Painter 12 suporta o varietate de formate de fisiere, inclusiv Portable Network Graphics (PNG), Adobe® Photoshop® (PSD), TIFF (CMYK & RGB), Windows® Bitmap (BMP), PC Paintbrush (PCX), TARGA® (TGA), GIF, JPEG, QuickTime® (MOV), Video pentru Windows (AVI) si Corel Painter Frame stacks (FRM). De asemenea salveaza fisiere in format Encapsulated PostScript® (EPS).

Suport Microsoft® Windows® 7 si Windows Vista®
Painter 12 suporta ultimele sisteme de operare de la Microsoft.

Nou! Suport Windows 64-bit
Painter 12 este compatibil cu ultimele sisteme de operare 64-bit Windows, astfel incat sa puteti profita din plin de puterea lor de procesare.

Suport Mac OS®
Painter 12 suporta ultimele sisteme de operare de la Apple® (10.5 si 10.6).

Suport Multi-platform
Painter 12 include ambele versiuni Mac OS® si Windows® pe acelasi CD
 


Cerinte de sistem

Windows

 

Macintosh®

software

Categorii software