Corel Painter X3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

Painter X3 (Windows / Mac) Compara versiunile


FULL

Program de pictura
  • Sute de pensule, texturi de hârtie și vopsele
  • Realism fără precedent cu tehnologia RealBristle™
  • Clonare nouă și instrumente de photo-paint
  • Compatibil cu tabletele Wacom și Photoshop
UPGRADE

5 motive pentru upgrade
  • Motor de căutare New Brush și setări instrumente Smart Brush
  • New Universal Jitter pentru mai multă artă organică
  • Previzualizare New Brush Stroke și ghid de perspectivă
  • Noi forme de clonare și dispozitive pentru photo-painting
  • Instrumente noi ale îmbunătățirii de performanță pentru Mac și PC
Eligibilitate la actualizare

Pentru a achiziționa acest produs, trebuie să dețineți o versiune anterioară licențiată Corel® Painter® 11 sau mai avansata. Vă rugăm să rețineți că upgrade-ul de eligibilitate exclude versiunile Academic, OEM și versiunile „Not for Resale” (NFR).

Logo Corel Painter X3

Corel Painter X3

Preturi Corel Painter X3

Versiuni Corel Painter X3

Corel Painter X3, licenta electronica, 1 utilizator

LCPTRX3MLPCM1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel Painter X3, UPGRADE licenta electronica, 1 utilizator

LCPTRX3MLUGPCM1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel Painter X3

Corel Painter X3 - Un studio de artă complet in mainile tale!

Indiferent de tipul de artă creat, cu Corel® Painter® X3 veți găsi toate instrumentele necesare pentru a debloca noi posibilități artistice. Veți lucra cu sute de pensule adaptabile, texturi de hârtie și medii umede și uscate care arată și se simt real! Tehnologia RealBristle™ multiplică proviziile artei tradiționale mult mai realist decât orice alt program de pictură de pe piață. Descărcați acum versiunea GRATUITĂ și convingeți-vă de ce Painter schimbă tot ce poate în artă.

Ce este inclus

Aplicatii principale

Continut

Cerinte Sistem

Windows

MacCe fel de artă creați?
 Artă Fotografică
Ca fotograf, captați momente cu ajutorul camerei foto și transformați-le în artă digitală. Painter X3 include clonarea unui imagini puternice și trăsăturile picturii, oferind tot ce aveți nevoie pentru a crea o fotografie extraordinară din punct de vedere vizual, care va tulbura orice privitor.


Artă Tradițională
Ca artist tradiționalist, folosiți tehnici și metode de lucru cu ajutorul unor pânze goale. Painter X3 vă lasă să combinați practicile de artă clasică împreună cu tehnologia de ultimă oră Natural-Media® pentru a crea o artă digitală care este impresionantă prin fiecare bucățică, față de orice veți găsi pe o pânză reală.


Ilustrații
Ca ilustrator, veți putea spune o poveste vizuală care să obțină emoții și să producă reacții. Când creați rezumate, dezvoltați artistic o revistă, desenați personaje comice și manga, sau lucrați la coperta unei cărți, Painter X3 este un soft versatil pentru ilustrații care vă va ajuta ca lucrarea dvs să își spună ultimul cuvânt.Artă Concept
Ca artist de concept, sunteți dedicat aducerii de idei incredibile în cadrul vieții vizuale. Fie că sunteți creator de artă fantastică, sau dezvoltator de materiale pentru filme, televiziune și jocuri video, Painter X3 oferă instrumentele profesionale de care aveți nevoie pentru a transforma un concept creativ în realitate.


Desene
Ca designer, vă ocupați cu crearea unei arte care se adresează unei audiențe particulare. Fie că dezvoltați un logo, lucrați la imagini pentru o pagină web sau creați desene industriale, cu Painter X3 veți obține acces la un software care vă va ajuta să câștigați orice audiență.


Arta pentru Începători
Fiecare călătorie creativă începe cu un singur pas. Fie că sunteți student, artist aspirant sau cineva care pur și simplu dorește să își exprime creativitatea, Painter X3 vă oferă unelte ușor de folosit și de învățat. În plus, asigurați-vă că încercați Painter Lite, o aplicație versatilă de desktop care vă pune la dispoziție orice orice aveți nevoie pentru a stăpâni noțiunile de bază!

Caracteristici

 


NOU!
Motorul de căutare pensulă
Găsiți și selectați pensula perfectă rapid și cu ușurință. Scrieți doar numele sau caracteristicile oricărei pensule și Painter o va găsi pentru dvs. Previzualizarea vă permite să vă asigurați că fiecare pensulă este exact ceea ce căutați.

NOU!
Previzualizare trăsături pensulă
Vedeți exact cum va arăta fiecare trăsătură a pensulei pe pânza dvs. Previzualizați trăsăturile parametrilor precum Dimensionarea, Ștergerea, Amestecarea și Variația. Previzualizarea reglează în timp real, în timp ce experimentați cu pensulele și texturile de hârtie. Nu mai este nevoie de teste pe pânze.

NOU!
Controlul avansat al pensulelor
Editați și optimizați pensulele cu câteva simple clickuri. Adaptorul nou al pensulei subliniază parametri primari pentru fiecare pensulă. În plus, editeaza avansat si previzualizeaza schimbari din mers. Niciodată nu a fost mai ușor să învățați și să lucrați cu pensulele.

NOU!
Pensule cu variație de dimensiune
Folosiți pensulele cu variație de dimensiune prestabilită pentru a stimula acele elemente la întâmplare și „accidentele fericite” care pot surveni atunci când folosiți media în timp real. Pentru un efect adăugat, adaptați mai mult pensulele cu variație de dimensiune prestabilită pentru a crea un aspect mai organic, mai natural.


NOU!
Expresia pensulelor cu variație de dimensiune
Adăugați opțiunea de variație tuturor pensulelor și reglați expresia pensulei, precum Opacitate, Fir, Dimensiune, Unghi și altele! Este modul perfect în care adăugați un element unic de aleatoriu artei dvs.

NOU!
Ghid de Perspectivă
Schițează cu acuratețe o perspectivă dintr-un punct, două sau trei. Selectați simplu punctele dvs de ștergere și setați liniile - contururile vor fi aliniate pe grilă. Puteți de asemenea salva presetările, schimbați linia culorilor și adăugați ghiduri suplimentare.

NOU!
Imaginea de referință
Găsiți noi surse de inspirație prin lucrul cu imaginile de referință direct în cadrul interfeței Painter. Puneți imaginea de referință oriunde pe ecran fără a întrerupe fluxul de lucru, plus culori de referință instant. Este modul perfect pentru a rămâne inspirat și creativ!

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Clonarea fluxului de lucru
Lucrați mai repede când clonați o imagine. Acum puteți vizualiza imaginea unui proiect și centrul de interes în același timp! În plus editați sursele imaginilor și salvați automat data surselor de clonare din fișierul dvs.


ÎMBUNĂTĂŢIT!
Transformarea de-a lungul straturilor multiple
Selectează și transformă rapid straturile multiple. Este o amplificare care scutește timp și vă permite să vă centrați pe arta dvs și să evitați neplăcerea de a avea un ciclu prin numeroase straturi în cadrul unui proiect.

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Seturi de culoare și amestecuri
Experimentați culorile ca niciodată până acum. Alegeți un număr maxim de culori pentru a le adăuga unui nou set de la Imagine, Strat, Secțiune sau Mixer Pad. În plus, folosiți amestecurile inspiraționale pentru un aspect nou de lucru cu culorile.

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Optimizarea memoriei
Bucurați-vă de viteză și performanță. Mac-urile cu sisteme de 64biți vor folosi automat toată memoria disponibilă pe durata rulării Painter. În plus, PC-urile cu o memorie RAM mai mare poate folosi un software nou de amplificare a vitezei. Este modul ideal de a se ocupa de sarcinile memoriei intensive.

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Distribuția și Managementul Pensulei
Distribuiți pensulele Painter în secunde! Trimiteți-le pe email, postați-le online sau distribuiți-le prin intermediul unui dispozitiv USB. Cel care primește dă dublu click pe fișier pentru a lansa Painter X3 și va importa automat o pensulă, o categorie sau un set de pensule.RealBristle™ Media
Descoperiți de ce tehnologia RealBristle™ multiplică materialele artei tradiționale mai realist decât orice alt software. Lucreaza cu uleiurile, culorile pe bază de apă, crete, markere, creioane și altele! Controlați intensitatea culorii și a umbrelor prin reglarea unghiului și a presiunii stiloului pe tableta dvs!


Hărți de flux
Controlați cum pictura interacționează cu pânza. Hărțile de flux oferă un mod creativ de a direcționa fluxul unei picturi cu ajutorul pensulelor Real Watercolor și Real Wet Oil. Pentru a adăuga efect, adaptați texturile și pensulele la harta de flux.


Unelte deștepte de photo-painting
Transformați fotografiile în picturi de mână sau lăsați paleta Auto-Painting să picteze o fotografie pentru dvs. Painter înfățișează tehnologia pensulei SmartStroke™ care urmează liniile și contururile dintr-o fotografie - exact ca un artist adevărat!


Adaptarea texturii suprafeței
Dați artei dvs un nivel de textură și detaliu pe care niciun alt program sau unealtă de photo-painting nu reușește. Alegeți texturile suprafeței pentru pânza dvs sau creați și adaptați texturile personale pentru a produce o lucrare de artă unică.Controlul agil al pensulei
Folosiți scurtături pentru a accesa instant setările pensulei. Schimbați setările pensulei precum Dimensiunea, Opacitatea, Comprimarea și Unghiul. Folosind controalele interactive puteți face reglaje rapide de la o locație centralizată, plus redimensionarea accesibilă care vă permite să păstrați proporțiile corecte ale pensulei.


Trasarea pensulei
Salvați timp și efort prin administrarea Painter pentru a reține urma lăsată. Trasarea pensulei este o trăsătură fantastică ce vă permite să programați Painter pentru a salva viteza și presiunea preferate, sensibilitatea fiecărei pensule.


Mutați și Copiați Variantele de Pensule din cadrul unei Colecții
Lucrați mai repede cu capacitatea de a muta sau de a copia o variantă de pensulă în orice categorie prin tragerea variantei cu ajutorul selectorului. Variantele actualizate de pensule și de categorii oferă o mai mare flexibilitate de design și mai puțini pași atunci când se salvează variantele.


Paleta temporală de culori
Schimbați repede și ușor culorile pensulei. Aduceți instant paleta temporală de culori și selectați culorile pe care le doriți fără a întrerupe fluxul de lucru. Paleta rămâne disponibilă atâta timp cât se dorește, fără dezordine în spațiul de lucru.Adaptarea paletelor
Croiți Painter în modul în care doriți să lucrați. Creați palete adaptate pentru proiectele speciale, precum și fluxurile de lucru pe care le utilizați cel mai mult. Odată creată o paletă de culori, aceasta este salvată de la o sesiune la alta pentru o utilizare rapidă și facilă.


Crearea și managementul fluxului de lucru
Optimizați procesul fluxului de lucru cu capacitatea de a crea, importa și șterge Spațiile de Lucru. Această opțiune versatilă vă permite să folosiți uneltele Painter și trăsăturile pe care le folosiți mai mult și apoi creați, salvați și distribuiți spațiile de lucru.


Compatibilitate Adobe Photoshop
Folosiți un Adobe compatibil pentru a păstra cu ușurință culorile și straturile când transferați fișiere între Photoshop și Painter. În plus, profitați de avantajele unui terț din plug-in-urile Photoshop pentru a debloca mai multe posibilități creative pe Mac-ul și PC-ul dvs.


Compatibilitatea cu tableta Wacom multi-touch pen
Primiți suport complet pentru întreaga linie de produs Wacom, inclusiv ecranele Cintiq interactive cu creion, și tabletele cu creion Intuos. Suportul Wacom multi-touch vă permite, de asemenea, să navigați prin interfața Painter folosind atingerea degetelor pe tableta dvs Wacom.Corel® Cinco pentru Painter
Lucrează mai repede în Painter X3. Cinco este o aplicație care vă permite folosirea butoanelor obișnuite pe iPad-ul conectat la Wifi. Pictați cu o mână, treceți prin butoanele adaptabile și palete cu toate celelalte fără a vă lua ochii de la lucrare! Descărcați Corel Cinco.


Suport fișier extensiv
Bucurați-vă de o compatibilitate deplină pentru o varietate de formate de fișiere industriale-standard, inclusiv: PNG, PSD, TIFF (CMYK & RGB), BMP, TGA, GIF, JPEG, MOV, AVI și FRM. Puteți salva fișierele și într-un format EPS.


Suportul Multi-platformă
Luați două platforme la preț de una! Painter X3 include atât versiunea Mac OS cât și Windows pe același disc. Indiferent de sistemul de operare pe care îl folosiți, Painter te are acoperit!
software

Categorii software