Corel VideoStudio Express 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: CorelCorel® VideoStudio® Express 2010 este cea mai simpla solutie de a transforma clipurile dvs video in filme cu aspect profesional pe care le poti impartasi. In cateva minute poti crea un film perfect coordonat cu tranzitii line, efecte profesionale si muzica de fundal pentru a stabili starea de spirit potrivita.

Organizati automat filmele, pozele si muzica in acelasi loc, apoi doar trageti si plasati fisierele dvs in zona proiectului pentru a crea un film plin de magie.

VideoStudio Express este cel mai usor program de editare pe care il veti folosi vreodata. Fie ca vreti sa ajustati anumite defecte cu un singur clic sau sa reglati cu precizie pana la cel mai mic detaliu, va ajuta sa creati un film memorabil.

Logo Corel VideoStudio Express 2010

Corel VideoStudio Express 2010

Preturi Corel VideoStudio Express 2010

Versiuni Corel VideoStudio Express 2010

Corel VideoStudio Express 2010 mini BOX, 1 utilizator

VS2010IEMB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel VideoStudio Express 2010

Corel® VideoStudio® Express 2010

Program simplu de editare video

Corel® VideoStudio® Express 2010 schimba imaginea despre programele de editare video, acum fiind simplu pentru toata lumea sa creeze si sa impartaseasca filme uluitoare. Cu instrumente de editare video utilizabile printr-un singur clic, partajare video usoara si noi capabilitati touch-screen pentru Windows 7, veti transforma clipurile dvs video in filme rafinate in numai cateva minute. Apoi impartasiti creatiile dvs pe YouTube, suport DVD sau pe dispozitivele portabile favorite.

VideoStudio Express 2010 face parte din suita Corel Digital Studio

Prezentare generala

Corel® VideoStudio® Express 2010 este cea mai simpla solutie de a transforma clipurile dvs video in filme cu aspect profesional pe care le poti impartasi. In cateva minute poti crea un film perfect coordonat cu tranzitii line, efecte profesionale si muzica de fundal pentru a stabili starea de spirit potrivita. Organizati automat filmele, pozele si muzica in acelasi loc, apoi doar trageti si plasati fisierele dvs in zona proiectului pentru a crea un film plin de magie. Chiar daca nu ati editat niciodata nici macar un clip, veti avea rezultate uimitoare de fiecare data. In sfarsit un program de editare video care este simplu si distractiv!
 

Organizeaza

Rasfoiti printre clipurile video, poze si muzica intr-un singur loc pentru a gasi ceea ce cautati intr-un timp foarte scurt.

Create

Creati filme uimitoare in cateva minute! Selectati un stil de film, cu introduceri, titluri, tranzitii si muzica, distractive.

Edit

VideoStudio Express este cel mai usor program de editare pe care il veti folosi vreodata. Fie ca vreti sa ajustati anumite defecte cu un singur clic sau sa reglati cu precizie pana la cel mai mic detaliu, va ajuta sa creati un film memorabil.

Partajati

Imprimati DVD-uri, incarcati clipuri video direct pe contul dvs de YouTube sau creati fisiere pentru a le partaja pe dispozitive portabile, inclusiv pe iPod, iPhone si PSP.

VideoStudio Express 2010 - program simplu de editare video ce transforma clipuri video obisnuite in filme extraordinare.


Caracteristici

VideoStudio Express 2010 este solutia completa de editare video. Foarte bun pentru incepatori, face procesul de creare a filmelor si partajare usor si distractiv pentru toata lumea.


Organizati clipuri video si fotografii impreuna

Import automat
Mutati rapid toate clipurile video si pozele de pe dispozitivul dvs pe computer. VideoStudio Express 2010 detecteaza automat camere digitale, camere video si telefoane mobile, ca sa capturati cu usurinta imagini video si sa trimiteti toate fisierele dvs in Media Organizer pentru o vizualizare rapida.
Media Organizer
Pastrati clipuri video, poze si muzica intr-un singur loc pentru a gasi fisiere rapid. Aplicatia Media Organizer va permite sa vizualizati imagini in miniatura si sa le salvati pe dosare, albume, date sau dupa evaluari. Pentru o organizare mai amanuntita, puteti crea etichete de cuvinte cheie, nume sau capturi care sa va ajute in cautare si sa gasiti rapid ceea ce aveti nevoie.
Previzualizare instanta Decideti-va rapid ce clipuri sa pastrati previzualizand clipurile direct de pe camera foto sau video.


Editati rapid cu programul de editare video usoara

Editare Express
Noua aplicatie Express Edit face din editarea video de baza sa para o nimica toata chiar si daca sunteti incepator. Apasand dublu clic pe un clip video oricand, lanseaza aplicatia Express Edit unde puteti sterge rapid clipuri pe care nu le doriti si sa le imbunatatiti pe cele pe care le aveti. In doar cateva secunde, puteti utiliza QuickCut pentru a taia sectiuni, separa clipuri si imbunatatii clipurile video intr-un singur ecran simplu.
Editati clipuri video HD
VideoStudio Express 2010 este solutia simpla de a crea filme, chiar si in format HD. Editati, imprimati si partajati clipurile dvs in format AVCHD in cel mai scurt timp.

Mai multe instrumente
Meniul More Tools simplifica sarcini avansate de editare video precum corectarea tremurului video si ajustarea luminozitatii. Imbunatatiti calitatea clipului dvs cu doar cateva clic-uri, apoi transformati-l intr-un film de care veti fi mandru sa il impartasiti.

Capacitati touch-screen pentru Windows 7
Puneti mana la propriu pe pozele si clipurile dvs video in moduri care nu au mai fost posibile. Corel Digital Studio 2010 profita la maxim de capacitatile touch-screen pentru Windows 7, trecand de la meniuri traditionale si clic-uri de mouse la o experienta creativa mai naturala si mai incitanta.


Creati filme in cateva minute

Proiecte de filme One-Step
VideoStudio Express un program de editare video complet, care va ofera o varietate de sabloane proiectate profesional pentru orice ocazie. Doar alegeti un stil de film si urmariti cum VideoStudio Express adauga automat in stil Hollywood introduceri, tranzitii, muzica si generic.

Titluri de filme, muzica si efecte speciale
Personalizati filmul dvs adaugand titluri si text, muzica sau voce de fundal - toate in acelasi ecran. Personalizati filmul dvs si mai mult prin schimbari rapide de durata, pozitie si fontul titlului. Este usor sa creati aspectul perfect cu instrumentele drag-and-drop si efecte speciale distractive.


Partajati si pastrati clipurile dvs video

Imprimare Express pe DVD
Imprimati filmele pe suport DVD mai repede decat oricand cu stilurile predefinite ale meniului care va ajuta sa obtineti rezultate cu aspect profesional in cel mai scurt timp. Primul pas: faceti click o data pentru a imprima pe DVD. Urmatorul pas: este timpul pentru spectacol!

Incarcati clipuri direct pe Youtube
Partajati cu usurinta clipurile dvs video, slideshow-uri, poze si filme online prin incarcarea acestora pe contul dvs YouTube direct din VideoStudioExpress 2010 - solutia dvs completa de editare video.

 Faceti clipurile dvs sa fie mobile
Convertiti pe iPod, iPhone, PSP si alte dispozitive mobile, fiind gata sa impartasiti clipurile dvs video oriunde mergeti.

VideoStudio Express 2010 - solutie software completa de editare video pentru incepatori.

Cerinte de sistem

VideoExpress 2010 este solutia simpla de editare video pentru incepatori. Veti fi pe cale de a crea si partaja filme in cel mai scurt timp.
 

software

Categorii software