Corel VideoStudio Pro X7

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

NOU!
VideoStudio Pro X7
Compara versiunile
Software editare video

  • Viteză și stabilitate puternice pe 64 biți
  • NOU Mod ușor de editare FastFlick™
  • Randare mai rapidă 4K și multi-track
  • Spații de lucru mai simple și conținut creativ nou

Logo Corel VideoStudio Pro X7

Corel VideoStudio Pro X7

Preturi Corel VideoStudio Pro X7

Versiuni Corel VideoStudio Pro X7

Corel VideoStudio Pro X7, licenta electronica, 1 utilizator

LCVSPRX7ML1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel VideoStudio Pro X7, UPGRADE licenta electronica, 1 utilizator

LCVSPRX7MLUG1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel VideoStudio Pro X7

Software de editare video mai rapid și mai ușor
Bucurați-vă de metoda mai rapidă și mai ușoară de a realiza videoclipuri și slideshow-uri atractive. Corel® VideoStudio® Pro X7 vă oferă ca noutăți puterea pe 64 biți cu care economiți timp, o randare mai rapidă pentru proiecte 4K și HD multi-track, conținut creativ proaspăt și noul mod ușor de creare a filmelor, FastFlick™. Plonjați în creativitatea unor spații de lucru eficiente, inclusiv timeline-ul imbunatatit pentru multi-track. Creați o gamă enormă de proiecte video, de la instantanee și clipuri personale, la slideshow-uri, bloguri video, capturi de ecran, animații în stop motion și multe altele. Indiferent dacă creați pentru YouTube sau DVD, pentru afaceri sau de plăcere, VideoStudio Pro X7 aduce viziunea dvs. video pe orice ecran într-un mod simplu și distractiv.


Puneți mâna pe cel mai puternic VideoStudio Pro


O metodă mai ușoară și mai rapidă de a lucra cu video

Cu noua putere pe 64 biți ce produce mai multa viteză, calitate și performanță îmbunătățite la toate nivelurile, lucrul cu conținut video a devenit dintr-o dată mult mai rapid! Folosiți noul FastFlick™ pentru a asambla rapid videoclipuri și slideshow-uri în 3 pași simpli, sau lucrați pe baza unui șablon Instant Project pentru a realiza videoclipuri extraordinare foarte rapid. Editați în format Full HD și randați mai multe piste într-un timp mai scăzut, cu o performanță mult îmbunătățită pentru multi-track. Editare video rapidă, impresionantă, mai ușoară ca oricând!

Video creativ pentru toată lumea

De la rezoluția uluitoare 4K, la capturi de ecran Full HD îmbunătățite și Media Library actualizată pentru a da un aspect frumos și modern clipurilor și slideshow-urilor dvs., VideoStudio Pro X7 vă oferă toate uneltele versatile de producție video pe care vi le puteți imagina. În plus, cu un Timeline îmbunătățit și mai multe opțiuni de personalizare, este mai ușor și mai amuzant să realizați conținut video captivant.

Calitate uimitoare pe orice ecran

Indiferent că înregistrați cu aparatul GoPro sau camera video, faceți pasul către extraordinarul 4K, sau ardeți un DVD sau Blu-ray Disc™, veti beneficia de controlul și calitatea de care aveți nevoie într-o interfață atrăgătoare, actualizată care arată bine și lasă o impresie plăcută. Beneficiind de mai multe căi de a vă personaliza proiectele după preferințe, de o partajare pe Web, disc, SD Card și fișier îmbunătățită, și de multe altele, VideoStudio Pro X7 reprezintă producția video completă pentru orice ecran.

Caracteristici


NOU!
FastFlick™ pentru slideshow-uri și clipuri rapide și ușoare
FastFlick™ este o metodă ușoară în 3 pași pentru realizarea rapidă de filmulețe și slideshow-uri. Selectați un șablon, adăugați conținutul media și partajați filmul pe Facebook, YouTube, Flickr, Vimeo. Salvați proiectul într-o varietate de formate video.

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Randare multi-track mai rapidă
Faceți randarea proiectelor video multi-track mai rapidă ca niciodată cu puterea brută pe 64 biți. Bucurați-vă de o experiență nesacadată de editare la rezoluții de până la 4K. Noile procesoare Intel Core de generația a 4-a duc performanța multi-track mai departe, producând timpi de randare cu până la 130% mai rapid decât X6!

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Performanță 4K uimitoare și calitate Ultra HD
Noile îmbunătățiri de performanță vă permit să transformați HD în 4K, sau să randați proiecte 4K (AVC 4096 x 2304) cu peste 200% mai rapid decât VideoStudio Pro X6. În plus, noul 4K Smart Rendering economisește timp la generarea proiectelor 4K.

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Spații de lucru eficiente
Bucurați-vă de o metodă de lucru mai curată și mai atractivă cu noile îmbunătățiri de UI care dau VideoStudio Pro X7 un aspect nou și modern pentru Media Library, Timeline și Partajare.


NOU!
Conținut proaspăt și noi colecții de conținut
Creați aspecte complet noi cu șabloane, cadre și obiecte actualizate, plus conținut proaspăt în Media Library. Nu ratați noile colecții de tipare de culori și fundaluri. Cu conținut de primă clasă, este ușor și distractiv să realizați filmulețe fabuloase.

ÎMBUNĂTĂŢIT!!
Spațiul de Partajare
Cu actualizările spațiului de Partajare, acum este mai ușor și mai rapid să vă partajați filmulețele și să alegeți formatul potrivit. Cu Movie Profile Manager, este ușor să selectați, personalizați și salvați setările favorite ca profil.

ÎMBUNĂTĂŢIT!!
Mai mult suport HD, unelte și setări personalizate
Optați pentru previzualizarea proiectului în HD și alegeți dintr-o gamă mai largă de proprietăți de proiect, pentru a vă edita clipurile după cum doriți. Definiți-vă filtrele favorite, sincronizați-vă setările de proiect cu camera și creați, salvați și ștergeți profilurile preferate.

NOU!
Resurse de învățare
Accesați o gamă largă de resurse de învățare din meniul Ajutor. Căutați ultimul fișier de Ajutor, descărcați Ghidul Utilizatorului (PDF) sau priviți unul din multele tutoriale video din modul Discovery Center.


Editare video multi-track completă
Editarea multi-track vă permite să combinați mai multe niveluri sau secvențe video, fotografii, grafice, efecte sau titluri. VideoStudio Pro X7 vă permite să vă aranjați conținutul pe 21 piste multimedia ușor personalizabile, pe lângă adăugarea de tranziții și efecte.

Editare scenariu/timeline
Comutați între editarea simplă a scenariului și editarea mai avansată de timeline multi-track, în funcție de preferințe și necesitățile proiectului.

Audio impecabil pentru proiectele dvs. video
Importați muzică, voiceover, efecte sonore sau audio după cum doriți și sincronizați-le ușor cu timeline-ul. Înregistrați-vă propria voce, aplicați muzică generată automat fără plata de redevențe și controlați ușor volumul relativ al clipurilor dvs.

Dispariții și tranziții ușoare
Dați producției dvs. aspectul potrivit cu tranziții tip drag-and-drop care oferă dispariții, dizolvări, ștergeri și multe alte efecte.


Titluri și suprapuneri puternice
Adăugați efecte de text pe ecran, precum generice, subtitrări sau titluri, și atribute personalizabile precum culoare, font și animație. Adaugati mișcare textului cu ajutorul uneltelor de animare a titlului și aplicați filtre textului cu Efectele de Titlu presetate.

Metode ușoare și rapide de a vă personaliza producția
Folosiți efecte drag and drop sau Atribute tip Tăiere și Lipire de la un clip la altul. Schimbați între ele piste suprapuse fără pierdere de informații.

Viteză variabilă
Evocați dramatismul cu efectul de slow motion, sau accelerați acțiunea pentru efecte unice de salturi temporale. Cu comenzile îmbunătățite de Viteză Variabilă, este ușor să modificați viteza oricărei părți a clipului dvs. fără a trebui să lucrați cu mai multe fișiere video.

Slideshow-uri impresionante
Experimentați și adăugați un aspect unic clipurilor și slideshow-urilor foto produse cu efectele dvs. de tranziție favorite. Selectați doar efectele de tranziție dorite și adăugați-le în categoria Efecte Aleatorii.


Captura de ecran
Înregistrați ceea ce faceți pe ecran, apoi editați, salvați și partajați clipul video. Este metoda rapidă și ușoară de a crea prezentări sau clipuri de învățare sau suport tehnic. Alegeți dintre mai multe frecvențe de cadre pentru a obține aspectul dorit.

Suport personalizabil multi-monitor
Obțineți spațiul de ecran dorit cu suportul personalizabil pentru mai multe monitoare. Reglați dimensiunea ferestrelor de program și repoziționați pentru productivitate maximă.

Rotiți și întoarceți clipul video
N-ați capturat conținutul video așa cum v-ați dorit? Nicio problemă! Vă puteți roti sau întoarce ușor clipul, și puteți accesa o varietate de unelte de curățare video.

Creație de disc + editare video complete într-un singur program
VideoStudio Pro X7 oferă posibilități de creare DVD și Blu-ray Disc™ într-un atelier complet de producție video. Folosiți unelte exhaustive integrate de creație pe disc pentru a salva clipurile video și slideshow-urile foto pe DVD, Blu-ray Disc™ sau imagine de disc ISO.


Urmărire ușoară a mișcării
Țintiți și urmăriți obiectele mobile de pe ecran și conectați-le la elemente precum textul sau grafica. Atașați o bulă cu gândurile cuiva care se plimbă pe stradă sau poziționați deformări de siguranță deasupra plăcuțelor de înmatriculare și a fețelor.

Comenzi de mișcare avansate și personalizabile
Personalizați mișcarea graficelor, titlurilor, obiectelor și clipurilor video. Este metoda perfectă de a crea filmulețe dinamice cu imagine în imagine și alte efecte de calitate pro. În plus, salvați mișcarea dvs. personalizabilă într-o bibliotecă de Căi pentru o reutilizare rapidă și ușoară.

Animație stop motion
Acum puteți crea clipuri Full-HD stop motion cu ajutorul camerei DSLR. Profitați la maxim de puterea de procesare și capacitățile unice ale lentilelor DSLR-ului dvs. și creați filme stop motion pe care publicul dvs. nu le va uita.

Modul lărgit DSLR
Imitați comenzile camerei dvs. DSLR pe PC sau tabletă Windows. Configurați și filmați cadrele dorite - totul fără a vă lovi camera!


Editor de subtitrări
Adăugați text pentru a însoți calea audio din clipurile dvs. sau pentru a interpreta o altă limbă pe ecran. Noul Editor de Subtitrări economisește timp și efort prin utilizarea noii tehnologii de detecție vocală pentru a sincroniza instantaneu subtitrările cu dialogul din clipul dvs.

Canale alpha QuickTime
Importați secvențe animate cu fundaluri transparente cu ajutorul noului suport integrat pentru filme QuickTime ce conțin canale alpha. Acum puteți face animații și efecte video în pachetele populare 2D și 3D de animație și apoi să le folosiți direct în VideoStudio Pro X7.

Lucrați cu o gamă largă de formate de fișier
Creați, vizualizați și editați o mare varietate de formate de fișier. Opțiunile complet personalizabile de salvare video includ suport pentru AVI, MPEG-2, MPEG-4, QuickTime, WebM, Windows Media Format, HTML5 și multe altele!

Creați clipuri video pentru dispozitivele mobile!
Partajați filme oriunde cu suport complet pentru iPad, iPhone, iPod touch și Sony PSP, precum și smartphone-uri cu Windows și Android. Vizualizați-vă capodopera video indiferent unde sunteți.


Cerințe de Sistem

Pentru editare 3D si full HD video, Corel recomanda procesoare Intel Core i7 sau AMD Phenom II X8 cu sisteme de operare Windows 7 sau Windows 8 64-bit si minimum 4GB RAM. Pentru editare 4K video este recomandata a 4-a generatie Intel Core i7.

Dispozitive intrare/iesire suportate

software

Categorii software