Corel WinDVD Pro 11

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

WinDVD Pro 11 Compara versiunile
Software Blu-ray

  • Software #1 redare DVD si Blu-ray™
  • NOU Motor cautare Filme Online
  • NOU Conversie video 2D in 3DEligibilitate la actualizare
Pentru a putea actualiza la versiunea Corel® WinDVD® Pro 11, trebuie sa detineti versiunea licentiata anterioara a Corel® WinDVD® 9, Standard, Plus sau Plus Blu-ray™, Corel® WinDVD® 2010, Standard sau Pro, Corel® Digital Studio™ 2010. Vă rugăm să rețineți că upgrade-ul de eligibilitate exclude versiunile de Incercare și versiunile „Not for Resale” (NFR). Necesar numarul serial original.

Logo Corel WinDVD Pro 11

Corel WinDVD Pro 11

Preturi Corel WinDVD Pro 11

Versiuni Corel WinDVD Pro 11

Corel WinDVD Pro 11 mini BOX, 1 utilizator

WDPR11IEMB
285.12 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Corel WinDVD Pro 11

Lider in software-ul de redare Blu-ray 3D™
 

Bun venit în viitorul redării video! Corel® WinDVD® Pro 11 este un software de redare avansat 2D și Blu-ray 3D™ ce suportă redarea Blu-ray 3D™, AVCHD™, DVD și toate formatele video de ultimă generație. Cu peste 250 de milioane de copii vândute, WinDVD este unul dintre cele mai recunoscute produse din lume. Cea mai nouă versiune este dotată cu trăsături precum tehnologia de redare 3D, conversia 2D în 3D, conversia extinsa HD, sunet superior și multe altele! În plus WinDVD Pro 11 include, în exclusivitate, un motor de căutare online pentru filme (Corel® FlixFinder™) care vă găsește filmele preferate la cel mai mic preț de pe cele mai populare site-uri. Aduceți Hollywood-ul acasă cu WinDVD Pro 11!

 


Ia cel mai puternic WinDVD Pro vazut vreodată

 Software-ul de redare #1 DVD și Blu-ray™
WinDVD® Pro 11 este unul dintre cele mai recunoscute produse din lume cu o tehnologie de redare Blu-ray 3D™ și cu peste 250 de milioane de copii vândute. Redă cele mai populare formate, inclusiv Blu-ray Disc™, BDXL™, MP4, WMV-HD, DVD și AVCHD™.


Motor integrat de căutare online pentru filme
Căutați rapid site-urile online video și găsiți filmele dvs preferate la cele mai bune prețuri cu noul Corel® FlixFinder™. Căutați filmele în funcție de categorie, comparați prețuri, rezervați și selectați favoritele, toate pe un singur ecran care conține toate motoarele de căutare!


Conversia video de la 2D la 3D
Convertiți și bucurați-vă de filmele dvs în definiție 3D pentru cea mai reală experiență de vizionare! Conversia de la 2D la 3D este valabilă pentru DVD-Video, și pentru fișierele video de înaltă calitate.


Caracteristici WinDVD Pro
 


#1 DVD and Blu-ray™ player software
WinDVD® Pro 11 este unul dintre cele mai recunoscute produse din lume cu o tehnologie de redare Blu-ray 3D™ și cu peste 250 de milioane de copii vândute. Redă cele mai populare formate, inclusiv Blu-ray Disc™, BDXL™, MP4, WMV-HD, DVD și AVCHD™.

NOU!
Tehnologia 3D Blu-ray™
Bucurați-vă de filmele redate în high-definition Blu-ray™ și Blu-ray 3D™ cu o claritate amețitoare de 1080p și cu un sunet surround de generație avansată. Cu ajutorul tehnologiei de top 3D precum redarea cadrului secvențial și polarizarea 3D, plus suportul pentru NVIDIA® 3D Vision™ Ochelari Shutter și XpanD™ Ochelari Polarizați, puteți experimenta redarea 3D în stilul dvs.

NOU!
Conversia video de la 2D la 3D
Convertiți și bucurați-vă de filmele dvs în definiție 3D pentru cea mai reală experiență de vizionare! Conversia de la 2D la 3D este valabilă pentru DVD-Video, și pentru fișierele video de înaltă calitate.

Motor integrat de căutare online pentru filme
Căutați rapid site-urile online video și găsiți filmele dvs preferate la cele mai bune prețuri cu noul Corel® FlixFinder™. Căutați filmele în funcție de categorie, comparați prețuri, rezervați și selectați favoritele, toate pe un singur ecran care conține toate motoarele de căutare!Îmbunătățiri de redare video
NOU!
suport BDXL™
Accesați conținutul extra movie din player-ul Blu-ray™ conectat la internet, folosind BD-Live™. Plus, WinDVD Pro 11 reda acum formate BDXL, ultimul format Blu-ray™, care vă permite să creați fișiere reinscriptibile de 100 GB.
NOU!
Mod 3D optimizat
Aveți un card grafic NVIDIA® cu suport NVIDIA 3D Vision pe computerul sau laptopul dvs? WinDVD Pro 11 intră automat în modul Exclusive pentru a reda fișierele video de înaltă definitie în modul 3D, optimizând experiența dvs de redare 3D.


Caracteristici Standard
 


NOU!
Interfață bogată
Bucurați-vă de o interfață ușor de utilizat, de o interfață bogată care deține toate controalele de care aveți nevoie, într-un meniu simplu. Această ultimă versiune vă facilitează optimizarea experienței cu noi controale, inclusiv o nouă listă de instrumente.

NOU!
Listă de instrumente
Crează liste pentru o redare continuă a filmelor.

Performanță crescută și o durată de viață extinsă a bateriei
Când este vorba despre redare video, mai rapid este mai bine. Mulțumită optimizării noilor CPUs și GPUs de la NVIDIA®, Intel® și AMD, această ultimă versiune a redării DVD-urilor prin popularul Corel și prin sistemul de redare Blu-ray este mai rapidă ca niciodată. În plus, capacitățile extinse de economisire a energiei pentru laptopurile Microsoft® Windows® 7 și Windows Vista® vă oferă o durată de viață mai mare pentru laptopul dvs.

Modernizarea mișcării
Creșteți rata cadrului și interpolați cadrele pentru a înlătura instabilitatea orizontală a imaginii din cadrul unui film în mișcare.Anti-tremurat (Stabilizator Video)
Stabilizează mișcarea excesivă a camerei în cazul filmulețelor făcute acasă pentru ca filmul, pe durata sa, să pară fluent.

Conversie video Standard -> HD
Experimentați tehnologia Corel de conversie ce livreaza calitate HD dintr-un DVD standard. Acceleratorul GPU lucreaza lucrează pe diverse platforme.

Marcaje
Marcați scena dvs preferată pentru un acces viitor facil. Puteți adăuga marcaje când redați un DVD-Video, DVD+VR și fișiere DVD-VR și, de asemenea, puteți deschide marcajele existente din cadrul filmelor.

Corectarea culorii și a luminozității
Atingeți cea mai bună imagine prin reglarea culorii și a luminii.Captati Imaginea/QuickClip
Captați cu ușurință o scenă preferată dintr-un film ca fotografie sau ca un clip animat și apoi distribuiți-o prietenilor pe e-mail.

Marire, tăiere și întindere
Folosiți aceste instrumente la îndemână pentru o privire mai atentă la scenele dvs favorite.

Time Stretch
Specificați durata filmului dvs cu ajutorul acestui control de viteza la îndemână, ceea ce face posibilă vizionarea întregului film atunci când aveți timp.


Suport format cuprinzator video și audio
 


NOU!
Suport fișier
Bucurați-vă de o redare clară și vie a tuturor formatelor fișierelor populare, inclusiv Blu-ray 3D™, BD-Live™, BDXL™, AVCREC™, DivX® pentru Windows® 7, FLV, QuickTime®, Windows Media® (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP și multe altele!

Vezi lista completa a fisierelor suportate

Sunet ambiental cinematic
Lăsați-vă purtat de sunetul ambiental cinematic, susținut de Dolby® Headphone, Dolby® Pro Logic® IIx, Dolby® Virtual Speaker și tehnologiile DTS® Neo:6. WinDVD Pro 11 oferă o gamă largă de susținere pentru cele mai puternice tehnologii audio, disponibile în cadrul softului Blu-ray™. În plus, este susținut și sistemul de karaoke!

Efecte audio speciale
Alegeți dintr-o matrice ambientală de medii de ascultare.
  • Crește natural nivelul audio și reduce gama dinamică pentru un sunet mai confortabil
  • Zgomotul crește gama audio din cadrul unui mediu zgomotos
  • Efectul Theater păstrează gama dinamică originală a filmului pentru a reda un sunet de o calitate cinematografică
Setări locale particularizabile
Schimbați setările regiunii a unitatii optice, în vederea îmbinării cerințelor locale ale DVD-urilor dvs.


Cerinte Sistem
 

Pentru redare fisier Blu-ray™ si HD:

Pentru redare Blu-ray 3D™:

software

Categorii software