Corel WinDVD Pro 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

WinDVD Pro 2010 cel mai bun soft de citire DVD pentru redare video de inalta calitate, ofera acum Blu-ray 3D!

WinDVD Pro 2010 suporta atat ochelari Sutter NVIDIA 3D Vision cat si ochelari polarizati XpanD permitandu-va sa alegeti experienta de vizionare

WinDVD Pro 2010 ridica stafeta HD! WinDVD Pro este un DVD player care va aduce Blu-ray 3D, suport AVCHD si chiar imbunatateste aducand DVD-uri standard la o calitate HD pentru filme si muzica mai intense.

Logo Corel WinDVD Pro 2010

Corel WinDVD Pro 2010

Preturi Corel WinDVD Pro 2010

Versiuni Corel WinDVD Pro 2010

Corel WinDVD Pro 2010 mini BOX, 1 utilizator

WDPR2010IEMB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel WinDVD Pro 2010

WinDVD Pro 2010

Soft de redare Blu-ray si DVD

Aduceti pe PC-ul dvs. experienta HD de mare impact si urmariti acum filme in 3D! Corel WinDVD Pro 2010 - softul de redare Blu-ray si DVD numarul 1 in lume - acum include o noua tehnologie Blu-ray 3D. Fie ca urmariti un film de succes de la Hollywood in 3D, un fisier video HD descarcat de pe internet sau propriul dvs film HD, WinDVD Pro pune in fata ochilor dvs o calitate video dinamica.

Prezentare generala

WinDVD Pro 2010, cel mai bun soft de citire DVD pentru redare video de inalta calitate, ofera acum Blu-ray 3D! Bucurati-va de ultimile productii de succes de la Hollywood in 3D, cu o calitate a imaginii superioara si cu o calitate audio performanta pentru cea mai realista experienta de divertisment. Suporta atat ochelari Sutter NVIDIA 3D Vision cat si ochelari polarizati XpanD permitandu-va sa alegeti experienta de vizionare. In plus, cu ajutorul caracteristicilor pentru laptop, puteti lua filmele dvs la drum care asigura ca nu veti ramane fara baterie inainte de terminarea filmului.WinDVD 2010

Soft de redare DVD pentru iubitorii de filme si pentru oamenii de afaceri care isi doresc o modalitate simpla de a se bucura de redare DVD de o inalta calitate. Obtineti adevarata experienta cinematografica la dvs acasa sau pe laptopul dvs.
Include:
  • DVD-Video, Quick Time, Windows media si suporta AVCHD
  • Dolby Digital 5.1 Surround Sound
  • Optimizarea bateriei pentru laptop
  • Suport Windows 7 multi-touch
WinDVD Pro 2010

Ridicati stafeta HD! WinDVD Pro este un DVD player care va aduce Blu-ray 3D, suport AVCHD si chiar imbunatateste aducand DVD-uri standard la o calitate HD pentru filme si muzica mai intense. Include tot ceea ce contine si versiunea Standard si in plus:
  • Redare Blu-ray 3D
  • Accelerare GPU imbunatatita pentru o redare usoara a DVD-ului dvs pe un display HD. Imbunatateste formatul DVD pentru a se potrivi display-ului dvs HD, indiferent de platforma.
  • Suport pentru formate video HD precum: AVCHD, AVCREC, BD-R/BD-RE si BR-ROM
  • Dolby TrueHD si DTS-HD
  • Dolby® Headphone/Dolby® Virtual Speaker/Dolby Pro Logic® IIx
  • Trimension All2HD


Ce este nou


WinDVD Pro 2010 ofera noi imbunatari de performanta si o mai buna gestionare de energie creand o experienta de redare DVD mai lina si de inalta calitate.

Redare Blu-ray 3D
Lasati-va absorbiti de o experienta vizuala 3D intensa cu introducerea Blu-ray 3D. Suporta atat ochelarii Shutter NVIDIA 3D Vision cati si ochelari polarizati XpanD, permitandu-va sa alegeti experienta de vizionare. Un lucru este sigur – actiunea va fi la indemana!

Redare DVD mai lina si mai rapida
Noile imbunatatiri GPU/CPU fac WinDVD mai rapid si redarea DVD mai lina ca niciodata.

Imbunatatiri avansate
Imbunatateste colectia dvs DVD pentru a se potrivi cu ecranul dvs HD - indiferent de platforma – cu ajutorul noii tehnologii imbunatatite de inalta performanta, aducand clipuri SD la o calitate aproape-HD.

Un design nou si simplu
Programul de redare video si DVD nr.1 in lume are acum un nou design pentru a simplifica experienta de redare DVD. Bucurati-va de film si mai mult, acum cu un acces mai usor si mai rapid la controale. Noul suport pentru Windows 7 cu caracteristici touch-screen va permite sa accesati controalele WinDVD cu atingerea unui deget.

Gestionare avansata a energiei
Un nou soft DVD de optimizare a energiei pentru Windows Vista si Windows 7 maximizeaza viata bateriei fara a compromite calitatea video. Acum puteti prinde si finalul acelui film cu detalii atat de vii, chiar si cand functioneaza pe baterie.

Redare de pe camera video
Uitati de bataile de cap atunci cand aratati prietenilor dvs clipuri video de pe un aparat foto mic sau de pe ecranul camerei video – doar conecteaza si apasa Play! Fara nici o descarcare, WinDVD 2010 va permite sa conectati camera si sa rulati clipurile video direct pe PC ca toata lumea sa poata vedea.

WinDVD 2010 - Programul de redare video si DVD nr.1 in lume pentru o experienta cinematografica totala!

 

Caracteristici

WinDVD Pro 2010 ofera cele mai bune performante de redare Blu-ray si DVD pe PC-ul dvs. Lasati-va absorbiti in experienta 3D HD si imbunatatiti-va radical placerea de vizualizare. Culori bogate. Contrast clar. Sunet precis, rasunator. Detalii realiste. Odata ce ati incercat experienta 3D si HD nu mai exista cale de intoarcere.

Redare discuri HD si Blu-ray 3D

Urmariti discuri Blu-ray in 3D
Acum priviti productii de la Hollywood in format 3D! Cu ajutorul noii tehnologii Blu-ray 3D, care suporta atat ochelari Shutter NVIDIA 3D Vision cat si ochelarii polarizati XpanD, puteti alege cum vreti sa experimentati filmul dvs.

Rulati mai multe formate HD

Performante exceptionale Blu-ray pentru PC-ul dvs cu Blu-ray activat


Calitate superioara audio si video

Imbunatatirea calitatii video pe DVD-uri standard


Redati direct de pe camera foto sau video
Urmarind clipul dvs pe ecranul foarte mic al camerei foto sau camerei video nu faceti dreptate clipului. Previzualizati clipuri video pe PC-ul dvs direct de pe camera video/foto sau de pe dispozitive de stocare pentru o imagine mai clara a evenimentului capturat. Doar conectati si apasati butonul Play!

Calitate superioara pentru sunetul Sistemului Home Theater si castilor
Ca si cand ati asculta in direct! Obtineti performante superioare ale sunetului cu Dolby Digital Sound. Configurati cu usurinta sistemu dvs Home Theater cu WinDVD Pro 2010 si cu urmatoarele tehnologii:

 

Gestionare avansata a energiei

Noi imbunatatiri GPU/CPU
Cand vine vorba de video, mai rapid inseamna mai bun. Datorita noii optimizari pentru noile procesoare si noilor placi de grafica, WinDVD este mai rapid decat oricand. Acesta depaseste concurenta, oferind redare DVD rapida si imbunatatita si comenzi rapide.

Viata extinsa a bateriei
Acum programul de redare DVD se asigura ca bateria laptopului dvs rezista pe parcursul intregului film, de fiecare data. Noul plan de energie este conceput pentru performante optime de a prelungi durata de viata bateriei pe Windows Vista si Windows 7 - fara a compromite calitatea video.Efecte video si comenzi de redare DVD

Concept nou
Gasiti comenzile mai repede si mai usor cu noul design al interfatei de utilizator WinDVD.

Suport Windows 7
Avansati catre noua experienta interesanta a Windows 7? Programul WinDVD Pro 2010 DVD este gata si in asteptare. Optimizat pentru sisteme de operare noi, suporta caracteristicile cheie ale Windows 7, inclusiv Windows Touch, Jumplists si integrarea Taskbar.

Controlul filmului, distanta de o atingere
Preluati pe deplin controlul experientei dvs HD cu o simpla atingere. Combinat cu aplicatia Touch-Screen de la Windows 7, WinDVD Pro 2010 va permite sa accesati toate comenzile WinDVD cu o simpla atingere.

TimeStretch
Doriti sa urmariti un film care este mai lung decat calatoria dvs? WinDVD este partenerul perfect pentru calatorii! Asigurati-va ca veti prinde sfarsitul fiecarui film cu ajutorul comenzii de viteza care va permite sa setati timpul de redare DVD.

Pan&Zoom
Apasati si glisati mouse-ul pentru deplasarea in orice parte a ecranului sau utilizati un simplu buton presetat pentru a mari imaginea pentru a privi mai indeaproape. Aceste instrumente sunt ideale pentru optimizarea redarii DVD pe un ecran widescreen

Captura de imagine/QuickClip
Capturati cu usurinta o scena din filmul dvs preferat ca si imagine statica sau clip animat, apoi impartasiti-o prietenilor dvs prin intermediul email-ului.WinDVD 2010

Redare superioara audio si video
Aduceti experienta cinematografica la PC-ul dvs cu ajutorul Dolby Digital Audio atat pentru filme DVD si si pentru AVCHD.

Previzualizare instanta
Cand mica dvs camera video sau ecranul camerei dvs digitale nu mai sunt indeajuns, redati clipurile dvs video direct pe PC. Doar conectati camera pentru o previzualizare instanta.

Marcaj personalizat
Introduceti un marcaj pentru a eticheta scenele dvs preferate sau pentru a relua filmul de unde ati ramas.

Capturati imagini de pe DVD-uri
Faceti un snapshot (instantaneu) sau inregistrati clipuri video cu scene memorabile, apoi impartasiti-le cu prietenii dvs prin intermediul email-ului.

Suporta o gama larga de formate video
Redati cele mai comune tipuri de formate video, incluzand DVD-video, QuickTime, Windows Media si AVCHD.

Optimizarea bateriei pentru laptopuri
Urmariti intregul film fara sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie.

WinDVD 2010 - programul de cea mai buna calitate pentru redarea DVD-urilor pentru PC-ul dvs.

 

Cerinte de sistem

WinDVD 2010

WinDVD Pro 2010

Cerinte display pentru redare Blu-ray 3D

software

Categorii software