Corel WordPerfect Office X5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

Corel WordPerfect Office X5 este suita esentiala pentru birou pentru procesarea cuvintelor, tabele, prezentari sau email.

Conectandu-va cu noile tehnologii care va ajuta sa lucrati mai bine in echipa, va aduce toate instrumentele office si resursele la un loc. Putere de procesare a cuvintelor si control clasice. Compatibilitate de incredere cu mai mult de 60 de formate de fisiere, incluzand Microsoft Office. Noul suport SharePoint Server. Un nou client de email integrat si un nou calendar.

Importati si exportati cele mai noi fisiere Microsoft Office, inclusiv fisiere OOXML. Lucrati cu mai mult de 60 de tipuri de fisiere, inclusiv ODF. Convertiti in PDF pentru a impartasi documente cu oricine. Impartasiti fisiere cu noul client de email integrat

Logo Corel WordPerfect Office X5

Corel WordPerfect Office X5

Preturi Corel WordPerfect Office X5

Standard

Corel WordPerfect Office X5 Standard, intre 1 si 10 utilizatori, fara Media Kit

LCWPX5MLA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel WordPerfect Office X5 Standard License Media Pack

LMPWPX5STDIE
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Educational

Corel WordPerfect Office X5, licenta Educationala, intre 1 si 60 utilizatori, fara Media Kit

LCWPX5MPCAA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Corel WordPerfect Office X5 Standard EDU License Media Pack

LMPWPX5STDIE
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel WordPerfect Office X5

Corel® WordPerfect® Office X5

Program de productivitate pentru utilizatorii de acasa sau de afaceri

Corel WordPerfect Office X5 – Editia standard este suita esentiala pentru birou pentru procesarea cuvintelor, tabele, prezentari sau email. Ales de milioane de utilizatori in locul lui Microsoft Office de mult timp, integreaza cel mai nou program de productivitate cu ce e mai bun pe Web. Lucrati mai repede si colaborati mai eficient cu noile servicii Web, noul suport Microsoft Office SharePoint, mai multe instrumente PDF si chiar o mai buna compatibilitate cu Microsoft Office. Este tot ceea ce va asteptati de la o suita office – pentru mai putin.

Prezentare generala

Faceti mai multe online sau nu cu WordPerfect Office X5 - program de productivitate care se adapteaza felului in care lucrati cel mai bine. Conectandu-va cu noile tehnologii care va ajuta sa lucrati mai bine in echipa, va aduce toate instrumentele office si resursele la un loc. Putere de procesare a cuvintelor si control clasice. Compatibilitate de incredere cu mai mult de 60 de formate de fisiere, incluzand Microsoft Office. Noul suport SharePoint Server. Un nou client de email integrat si un nou calendar.In plus, mai multe instrumente Office care diferentiaza WordPerfect Office de celelalte suite office, inclusiv adnotarea PDF. Este pachetul total de productivitate.

Caracteristici noi si imbunatatite:


Partajati mai multe fisiere
 • Importati si exportati cele mai noi fisiere Microsoft Office, inclusiv fisiere OOXML
 • Lucrati cu mai mult de 60 de tipuri de fisiere, inclusiv ODF
 • Convertiti in PDF pentru a impartasi documente cu oricine
 • Impartasiti fisiere cu noul client de email integrat
Creati mai multe PDF-uri
 • Importati, editati si publicati PDF-uri fara a mai avea nevoie de inca un program
 • Adnotati PDF-uri pentru a colabora mai usor cu ceilalti
 • Convertiti PDF-uri in documente text pentru a reutiliza continutul
 • Arhivati fisiere pentru un acces mai usor cu suportul pentru PDF/A

Faceti mai multe cu ajutorul instrumentelor care se adapteaza nevoilor dvs.
 • Personalizati meniuri, scurtaturi si bare de instrumente
 • Treceti in modul Microsoft Office
 • Colaborati cu ceilalti utilizand PDF-uri, SharePoint sau servicii Web
 • Gestionati-va emailul, contactele si programul intr-un singur loc
Faceti mai multe intr-un timp mai scurt
 • Gasiti rapid raspunsuri cu sistemul Help restilizat
 • Preluati controlul cu ajutorul instrumentelor precum Reveal Codes si Make It Fit
 • Faceti documentele sa arate bine cu ajutorul sabloanelor gratuite
 • Migrati in macro, setari si sabloane cu usurinta

Program de productivitate Bonus!

Client de email Thunderbird, Firefox, agenda digitala WordPerfect Lightning, suport server SharePoint, si in plus un clip video de instruire gratuit de la Brainstorm!


Ce este inclus

WordPerfect Office X5 combina cele mai noi soft-uri in materie de office cu caracteristicile clasice ale WordPerfect. Continuand sa rivalizeze cu Microsoft Office ca unul dintre cele mai puternice suite office de pe piata, ofera un mai mare control al documentelor, mai multe instrumente de colaborare si o valoare mai buna per ansamblu.

WordPerfect® X5 - procesarea cuvintelor

Faceti mai multe cu documentele

Quattro Pro® X5 - Foi de calcul

Gestionati cu usurinta cifrele
Presentations™ X5 - slideshow-uri si prezentari

Consolidati impactul dvs vizual

Nuance PaperPort 12 SE - Scanare, Imaging si gestionarea documentelor

Organizati, scanati si impartasiti documentele dvs
Mozilla® Thunderbird® pentru WordPerfect® Office - gestionarea email-ului

Gestionati email-ul si programul dvs


Corel® WordPerfect® Lightning™ - Agenda digitala

Colectati informatii, imagini si idei


Mai multe resurse:


Plus! Gratuit un clip video de instruire de la Brainstorm®!


 

Ce este nou

Adaptand la modalitatile de lucru in continua schimbare a oamenilor, WordPerfect Office X5 ofera mai multe instrumente de colaborare si mai multe capacitati PDF, mai multe optiuni de partajare si mai mult acces Web a suitei office. Actualizati acum pentru mai multa productivitate a programului, in interiorul suitei sau inafara!

Compatibilitate Microsoft® Office OOXML
Bucurati-va de libertate total in folosirea formatelor de fisiere, cu abilitatea de a deschide si salva documente Office Open XML, facand mai usoara tranzitia utilizatorilor de Microsoft Office 2007. Chiar daca este cel mai nou document Microsoft Office (.docx), cea mai noua foaie de calcul (.xlsx) sau prezentare (.pptx), WordPerfect Office X5 asigura o colaborare si un schimb de fisiere fara batai de cap.

Microsoft® Office SharePoint®
Gestionati continut si accelerati procese de afaceri din suita dvs office cu acces direct catre server-ul SharePoint, standardul sistemului de gestionare a documentelor ipso facto unde mai multe persoane pot scrie, revizui si accesa acelasi document. Preluati si inmagazinati rapid documente, comparati versiuni ale documentelor si urmariti modificari direct din WordPerfect Office X5.

WordPerfect® iFilter
Actualizarea la WordPerfect iFilter va permite sa cautati continut in documente Word Perfect care sunt stocate pe un Server SharePoint cu Google Desktop si Windows Desktop Search.

Servicii Web integrate
Asa cum internetul devine treptat o importanta parte a fluxului de munca de la birou, WordPerfect Office X5 va ofera acum flexibilitatea de a accesa informatii direct de pe internet. Creati o singura data un document si actualizati-l automat cand aveti nevoie sa reimprospatati sau sa adaugati date noi. De exemplu, creati un raport cu preturi de stoc actualizate, brosuri imobiliare care trage noi listari MLS sau o lista cu cantece din Top Ten pentru publicare.


Mozilla® Thunderbird® pentru WordPerfect® Office
Gestionati cu usurinta email-ul si programul dvs direct din suita dvs office. Integrat recent, Thunderbird pentru WordPerfect Office ofera o abordare etichetata si un nou set de instrumente de cautare care va permite sa localizati un email specific intr-o clipa. Va permite chiar sa gestionati email-uri din alte surse, precum Gmail, din acelasi inbox, si accesarea contactelor din Microsoft Outlook sau WordPerfect Address Book.

Agenda integrata in email
Folositi agenda adresei dvs de email cand efectuati imbinari de mail-uri, cand completati sabloane sau plicuri si mult mai multe.

Nuance® PaperPort® 12 SE
Duceti organizarea office la un cu totul alt nivel cu programul nr.1 in lume in gestionarea documentelor. Adaugand suitei capacitatile PDF, PaperPort Professional 12SE combina rapid si usor instrumentele de scanare cu crearea puternica a PDF-urilor, editarii si adnotarii. Organizeaza toate documentele dvs scanate si fisierele electronice de pe desktop-ul dvs, si va permite sa cautati si sa vizualizati fisiere PDF rapid astfel informatia este tot timpul la indemana. Aditional, PaperPoint 12SE poate converti scanari ale documentelor in formate WordPerfect sau Microsoft Word pentru mai multa flexibilitate.

Centrul de referinta
Ca raspuns la feedback-ul utilizatorilor, toate fisierele Help sunt acum stocate intr-un singur loc. Gasiti rapid raspunsuri, sfaturi si tutoriale care va permit sa va apucati direct de munca. Aditional, toate utilitatile suitei office sunt acum grupate intr-o singura sectiune, asigurandu-va ca aveti ce e mai bun din fiecare componenta a WordPerfect Office X5.

Migrarea
Actualizati dintr-o versiune mai veche a suitei la WordPerfect Office X5 cu mai putin efort si timp de setare decat migrarile anterioare. Chiar daca comenzile meniurilor s-au schimbat, puteti importa sabloane, sa personalizati meniuri, scurtaturi si bare de meniuri create in versiunile anterioare WordPerfect Office X5 in doar cateva clic-uri. Administratorii de retea pot actualiza si refolosi WordPerfect la scara larga cu usurinta, chiar daca organizatia dvs continua sa utilizeze diferite versiuni ale aplicatiei.

Compatibilitate Windows® 7
Proiectat sa faca sarcinile zilnice mai usoare si rapide, Windows 7 promite sa schimbe modul in care utilizatorii de PC lucreaza. WordPerfect Office X5 ruleaza pe Windows 7 si profita de noile caracteristici Windows Touch, oferindu-va o experienta mai productiva cu suita office.

 

Caracteristici

Milioane de oameni isi incredinteaza cea mai importanta lucrare sau idee lui WordPerfect Office pentru caracteristicile sale unice precum Reveal Codes, Make it Fit si capacitatile incorporate PDF. Cu noi instrumente puternice si aplicatii bonus de terta parte va ofera o experienta de neegalat in materie de programe de productivitate.

Mai multe instrumente care va fac viata mai usoara


Nou! Servicii Web integrate
Adunati automat date de pe internet de fiecare data cand deschideti un document. De exemplu, creati un raport cu preturi de stoc actualizate, trimiteti o brosura imobiliara care extrage noi listari MLS sau publicati date si rapoarte meteorologice.

Nou! Mozilla® Thunderbird® for WordPerfect® Office
Acest nou client de email si calendar integrat ofera o abordare etichetata si un nou set de instrumente de cautare care va permite sa localizati un email specific intr-o clipa. Incarcati email-urile in ferestre separate pentru a face trecerea intre ele cat mai rapid. Filtrati email-uri pentru a identifica mai repede ceea ce cautati. In plus, gestionati email-uri din alte surse, precum Gmail, totul din inbox-ul dvs.Nou! Nuance® PaperPort® 12 SE
Scanati, organizati, cautati si impartasiti documente si imagini rapid si usor. PaperPort 12 SE converteste tot felul de documente – scrisori, formulare pentru taxe, retete, dosare juridice, facturi si multe altele – in PDF-uri de cautare, pentru a putea tine evidenta mai usor a documentelor importante intr-o singura si convenienta locatie pe desktop-ul dvs. Este o solutie minunata de a economisi bani, de a reduce mormanele de hartii si de a creste productivitatea de la birou.


Imbunatatit! Instrumente PDF incorporate
WordPerfect Office X5 va permite sa faceti mai mult cu PDF-urile dvs decat orice alta suita office. Convertiti documente, foi de calcul si prezentari in PDF-uri pentru a le impartasi cu colegi si clienti. Gestionati documentele dvs si colaborati cu altii folosind instrumentele de adnotare. In plus, convertiti cu usurinta documente PDF in documente text pentru a edita si refolosi continutul.

Imbunatatit! Migrarea
Actualizati dintr-o versiune mai veche a suitei la WordPerfect Office X5 cu mai putin efort si timp de setare decat migrarile anterioare. Chiar daca comenzile meniurilor s-au schimbat, puteti importa sabloane, sa personalizati meniuri, scurtaturi si bare de meniuri create in versiunile anterioare WordPerfect Office X5 in doar cateva clic-uri. Administratorii de retea pot actualiza si refolosi WordPerfect la scara larga cu usurinta, chiar daca organizatia dvs continua sa utilizeze diferite versiuni ale aplicatiei.

Nou! Centrul de referinta
Profitati la maxim de programul dvs office cu resurse de invatare si suport incorporate. Sistemul Help complet restilizat pune toate sfaturile, tutorialele si raspunsurile la indemana dvs. Exista chiar o sectiune care leaga sistemul Help de instrumentele de scris, ortografie si gramatica, pentru a crea documente bine redactate si prezentate.

Cand este mai mult decat o pagina

Nou! Suport Microsoft SharePoint
Imbunatateste productivitatea prin simplificarea activitatilor de afaceri zilnice pe cuprinsul oricarui grup sau organizatii. Acum bine integrat in WordPerfect Office, Share Point usureaza modul in care oamenii interactioneaza cu continutul, procesele si datele de afaceri. Impartasiti cunostinte, gasiti informatii si colaborati mai usor si in siguranta atat in interiorul cat si inafara granitelor organizationale.Redactare
Inlocuiti informatii sensibile sau confidentiale cu o bara neagra pentru a va asigura ca textul inlocuit nu poate fi recuperat sau revelat. Aceasta caracteristica versatila poate cauta intr-un document cuvinte sau fraze pentru a ascunde si aplica automat semne de redactare. Aditional, documentul redactat poate fi salvat in formatele .doc, .pdf sau wpd cu textul redactat in loc.Reveal Codes
Usor de folosit, Reveal Codes va ofera controlul total asupra formatelor documentelor, in special atunci cand copiati si lipiti text din diverse surse. Aditional, apasand dublu-clic pe orice cod in fereastra Reveal Codes va permite sa efectuati modificari avansate ale setarilor sau stilurilor.Make It Fit
Cateodata este putin prea mult de spus intr-un spatiu atat de limitat. Unic in WordPerfect, Make it Fit va permite sa selectati un bloc de text care este redimensionat instant intr-un numar specificat de pagini. Ajustarea este atat de subtila incat schimbarile formatului sunt insesizabile.

Spatii de lucru personalizate
Decat sa fortati pe cineva sa lucreze intr-un anumit fel, WordPerfect Office X5 ofera setari de personalizare usor de folosit care va permit sa lucrati in orice mod vi se potriveste mai bine. Meniuri personalizate, scurtaturi si bare de instrumente la preferinta dvs. sau schimbati in modul Microsoft Office cu doar cateva clic-uri

PerfectExpert™
Incepeti rapid cu acest ghid „pas-cu-pas” care va ofera o gama larga de sabloane pentru proiecte si sfaturi practice. Cand incepeti un proiect PerfectExpert, panoul acestuia se actualizeaza dinamic pentru a oferi sfaturi si ghidare specifica sarcinii.

Metadata Removal
Metadata este informatie care se ascunde in fisierele de productivitate office, precum istoria undo/redo, note de evaluare, text ascuns si comentarii. WordPerfect Office X5 are o caracteristica integrata care va asigura sa nu fiti niciodata prins cu informatii confidentiale sau sensibile in documentele dvs.

Mai multa libertate in folosirea formatelor de fisiere

Imbunatatit! Compatibilitate Microsoft Office
Deschideti, editati si salvati fisiere Microsoft Word, Microsoft Excel si Microsoft PowerPoint, inclusiv ultimile versiuni OOXML (.docx, .xlsx, .pptx).

Suporta mai mult de 60 de formate de fisiere
Faimos pentru suportul de neegalat in materie de formate de fisiere, WordPErfect Office X5 continua sa ajute munca dvs cu o gama impresionanta de formate – de la cele create la inceputul procesarii de cuvinte si foilor de calcul pana la standarde de emergenta.

Open Document Format (ODF)
Deschideti si editati fisiere procesatoare de cuvinte ODF, standardul ISO pentru stocare si arhivare documente.

Mai multa valoare

Solutia All-in-One pentru productivitatea office
De ce sa pierdeti timp si bani cautand o suita office, instrumente de redactare, instrumente de creare PDF si programe de editare PDF cand puteti sa le primit pe toate in WordPErfect Office X5? Bine integrat pentru un program de productivitate office, face fluxul dvs de munca mai usor, economisiti timp si fara dureri de cap.

Suport pentru standardele emergente
WordPerfect Office X5 suporta standardele de maine la preturile de azi. Aveti nevoie sa faceti tranzitia la Windows 7? Nici o problema! Ce spuneti sa deschideti, editati si crea fisiere OOXML? Gata. Aveti nevoie de o aplicatie de arhivare care sa foloseasca formate PDF/A, XML sau alte formate? WordPerfect Office X5 este deja aici.

Suport online gratuit si Servicii necostisitoare
Legat de versiunea dvs WordPerfect Office, suportul online este gratuit. Bucurati-va de accesul la serviciile cu sabloane personalizate si suport care va ajuta sa profitati la maxim de suita dvs office.Cerinte de sistem
 

software

Categorii software