CorelCAD 2014

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

CorelCAD 2014 (Windows/Mac) Compara versiunile
Software CAD


  • Elaborare 2D și design 3D precise
  • Suport grafic avansat pentru fișiere de tip .DWG și pentru CorelDRAW
  • Instrumente industriale standard
  • Personalizabil pentru PC și Mac
5 motive pentru upgrade
  • Noul CorelCAD 2014 Windows Ribbon UI
  • Noi resurse de design
  • Noi standarde de conformitate pentru fișierele CAD
  • Instrumente îmbunătățite
  • Viteză de aplicație și performanță crescute

Logo CorelCAD 2014

CorelCAD 2014

Preturi CorelCAD 2014

Versiuni CorelCAD 2014

CorelCAD 2014, licenta electronica, 1 utilizator

LCCCAD2014MLPCM1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara CorelCAD 2014

Software CAD accesibil și puternic
 

Trăsăturile CAD specifice industriei standard, elaborarea 2D și designul 3D precis, suportul grafic avansat pentru fișiere de tip .DWG - toate la un preț accesibil - cu CorelCAD™ 2014! Deschideți, editați și distribuiți fișiere în format .DWG pentru o colaborare ușoară cu colegii și furnizorii. Comunicați-vă ideile cu precizie folosind instrumentele reglabile de elaborare 2D și 3D. Experimentați productivitatea imediată într-un domeniu plin de trăsături industriale standard precum Ribbon UI și instrumente îmbunătățite. Accesați și reutilizați calitățile design-ului din cadrul noilor Resurse de Proiectare. Bucurați-vă de beneficiile pe care le aduce suportul grafic CorelDRAW® și opțiunile personalizabile care aduc viteză și performanță atât pe platformele PC, cât și pe Mac.


Experimentați o soluție CAD de mare performanțăSuport fișier avansat .DWG
Deschideți, editați și distribuiți fișiere în format .DWG pentru o colaborare fără griji cu colegii și furnizorii. Salvați-vă desenele înapoi în R12 .DWG sau în format fișier .DXF și recuperați fișierele CAD avariate în toate versiunile formatelor fișierelor.


Elaborare 2D și design 3D precise
Atingeți obiective complexe de elaborare 2D cu fixare precisă pe ecran și ghid de funcționalitate. Progres natural în zona de elaborare 3D cu instrumente solide de modelare în 3D pentru crearea de forme primitive și avansate în 3D, folosind operații de editare 3D.
Motor CAD puternic și grafică CorelDRAW
Experimentați o performanță solidă de ultimă generație a platformei ARES® CAD cu o putere de aplicare de 64 biți și cel mai recent suport OS, plus suportul pentru CorelDRAW® (CDR)* și importarea / exportarea directă a fișierului Corel DESIGNER® (DES)*


Opțiuni personalizabile pentru PC și Mac
Bucurați-vă de o aplicație hibridă flexibilă (Windows PC și Mac), care poate fi folosită într-o varietate de modele și care oferă un suport UI personalizabil complet, inclusiv LISP și VSTA*.


Caracteristici

ÎMBUNĂTĂŢIT!
Fișiere .DWG native
Deschideți, editați și salvati fișiere în format .DWG pentru o colaborare ușoară cu colegii și furnizorii. Ca fișier într-un format nativ, CorelCAD oferă .DWG, .DXF și .DWF susținere pentru versiunile fișierelor AutoCAD® R2014.


Trăsături de industrie-standard CAD
CorelCAD este compatibil cu toate programele majore CAD, astfel încât utilizatorii experimentați să se simtă confortabil cu bara de comandă, cu pseudonimele de comandă și cu obiectele din meniu și din bara de unelte.


NOU!
CorelCAD 2014 Windows Ribbon UI
Comutarea între fluxul familiar de lucru orientat spre spațiile de lucru Ribbon * sau spațiul clasic de lucru CAD maximizează eficiența utilizatorului. Migrați de pe alte programe CAD direct pe elementele CorelCAD Ribbon UI *.


Suport format fișier moștenit
Salvați schițele înapoi în format R12 DWG sau DXF pentru a lucra cu ele pe dispozitive de hard moștenite sau care utilzează un software mai vechi, și recuperați astfel fișierele DWG și DXF avariate în toate versiunile de format.
Clapete, prinderi
Utilizați instrumentele inteligente CorelCAD, cum ar fi clapetele, prinderile și ghidurile polare, pentru a repoziționa rapid, alinia, copia sau redimensiona entități în vederea lucrărilor mai rapide și pentru a economisi timp.


Proprietăți docher și proprietăți Painter
Manipulați atributele entității, precum stratul, culoarea, stilul liniei și altele cu paleta Proprietăților sau copiați proprietățile din alte entități.


Coordonate personalizabile
Creați sisteme de coordonare personalizate pentru a alinia planul de construcție în vederea desenării de obiecte.


NOU!
Resurse de Design
Cu ajutorul Resurselor de Design noi, cuprinzătoare, utilizatorii pot instantaneu găsi, accesa și manageria componentele de design precum blocurile, stilurile, desenele și imaginile pentru a le utiliza în cadrul și de-a lungul unei varietăți de proiecte CAD.
ÎMBUNĂTĂŢIT!
Instrumente Layer
Lucrați într-o manieră compatibilă cu caracteristici precum Previzualizare Layer și Transparență Layer, pentru a alinia elementele din proiect, inclusiv desenarea componentelor din fișierele AutoCAD R2014 DWG.


NOU!
Verificarea standardelor fișierelor CAD
CorelCAD™ 2014 poate verifica un desen CAD în ceea ce privește standardele de desen precum cele memorate în cadrul fișierelor DWS. Această verificare va detecta și va repara greșelile standard din industrie pentru a asigura desene conforme în CAD.


Unelte Smart Dimension
Utilizați instrumente de dimensionare pentru măsurători precise, plus instrumentul Smart Dimension va sugera cel mai potrivit și precis tip de dimensiune în mod automat pentru Linii, segmente de Polilinii, Arce, Cercuri si Inele.


Adnotare și colaborare
Utilizați instrumentul VoiceNotes pentru a adăuga mesaje înregistrate, memento-uri sau instrucțiuni, direct în desen. Marcați articolele de desen cu schițele de mână. Mascați porțiunile unui desen pentru a le scuti de adnotări.
Funcționalitatea PDF Underlay
Atașați uneia sau mai multor pagini ale unui document PDF în desenul dvs și controlați vizibilitatea și prinderea paginii (zone mascate) ale PDF Underlay.


Funcționalitatea DGN Underlay
Fișierele DGN provenite de la MicroStation sau alt software CAD pot fi inserate cu DGN Underlay. Puteți atașa, prinde agrafe, stratifica și desprinde substraturile desenelor curente.


NOU!
QuickGroup
Comenzile rapide de desenare CAD sunt ușor de accesat și ușor de realizat cu îndemânare prin opțiunile de grup și de degrupare care sunt puse în aplicare cu doar două click-uri.


Capacități de vizualizare 3D
Vezi modele 3D din mai multe puncte de vedere sau rotiți-le în spațiul 3D interactiv. Utilizați Tiled Viewports pentru a împărți un desen în mai multe părți și setați-le pentru a afișa modelul 3D în diferite ansamble de vizualizare.
Unelte solide de editare și modelare 3D
Adaugați unelte solide desenului dvs 3D și folosiți operațiuni Booleene pentru a uni, a intersecta și a scădea corpurile. Utilizați instrumente de editare avansate precum Filetarea Marginilor Solide 3D și fețele individuale de culoare, mișcare, rotație și compensare ale solidelor 3D.


Trecerea de la 2D la 3D
Scoateți, rotiți sau înlăturați entități 2D de-a lungul unei căi, pentru a progresa de la elaborarea 2D, la modelarea 3D.


Suport mouse 3D
Navigați în 3D cu suport pentru dispozitive de intrare 3Dconnexion *.  Rotiți desenele 2D și 3D prin mutarea capacului mouse-ului 3D. Atribuiți setările de navigare preferate sau comenzi personalizate ale butoanelor mouse-ului 3D.


Imprimarea desenelor 3D
Exportați obiecte multiple 3D solide la STL (stereolitografie), cel mai frecvent utilizat format de fișier pentru printuri 3D. Printati prototipuri 3D ce folosesc suport STL pentru conectare directă la imprimante 3D.
Import fișier CorelDRAW
Importarea cu lejeritate a fișierelor CorelDRAW® (CDR) și Corel DESIGNER® (DES) în CorelCAD* ca modele de obiecte cu reprezentare într-o filă. Un mod direct de a importa schițe din CorelDRAW pentru modelarea avansată în 2D și 3D în CorelCAD, puteți lucra cu fișiere Multi-page CDR/DES.


Export CDR și DES
Exportați formate în CorelDRAW și Corel DESIGNER * pentru a reprograma scopul lucrării în prezentări și rezultate pe piață.


Distribuirea facilă a fișierelor
Colaborați și partajați mai ușor cu colegii si clienții cu suport pentru formatele de conducere, inclusiv PDF, SVG, și DWF.


Lucrul cu fișiere de tip GIS
Vizualizați hărți și modele geografice create de sistemele de informații geografice (GIS), aplicații cu suport pentru fișiere ESRI Shape (.shp).
Schimbul de fișiere 3D cu colegii și furnizorii
Deschideți și lucrați cu modele 3D, cu suport pentru formatul de fișier model ACIS (.sat).


ÎMBUNĂTĂŢIT!
Construit pentru viteză pe Windows și Mac OS
CorelCAD oferă o aplicație puternică pe 32 de biți și 64 de biți pentru Windows, plus noua aplicație pe 64 de biți pentru Mac OS. Acum se poate lucra mult mai rapid și mai eficient pe stația de lucru și pe laptop pe o platformă la alegere.


NOU!
Găsirea aplicației și schițarea rapidă a setărilor
Căutarea după cuvinte cheie pentru a găsi rapid și a modifica setările aplicației, preferințele utilizatorilor, elaborarea setărilor de stil sau schițarea proprietăților fișierului. Pur și simplu introduceți numele unei setări, instrumentul sau domeniu de interes.


Configurații de imprimare
Stocați toate setările avansate de imprimare, inclusiv dimensiunea hârtiei, scara, orientarea, culoarea pentru a trasa dimensiunea misiunii și mai multe, în configurații numite a fi folosite în fișiere și proiecte CAD.
Comanda Pack & Go
Creați o arhivă ZIP sau un dosar care conține desenul actual și fișierele sale dependente, cum ar fi Referințe, imagini, fișiere PDF, font și cartografiere fișiere, și fișiere PrintStyle și de Configurare Print.


Suport de automatizare
CorelCAD oferă suport pentru LISP și Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) * astfel încât să puteți încărca sau crea funcții proprii, rutine și plug-in-uri în interfața de automatizare CorelCAD.


Add-on-uri și plug-in-uri
Accesați magazinul de plug-in pentru îmbunătățirea terților în ceea ce privește CorelCAD, care vă pot ajuta să automatizați sarcini sau să adăugați o nouă funcționalitate a aplicației.


Personalizarea interfeței
Creați și stocați mai multe configurații ale interfeței în profilurile de utilizator - fără cunoștințe de programare necesare. Pseudonimele pentru comenzile utilizate frecvent vă ajută, de asemenea, să vă deplasați cu viteză prin sarcinile comune.


Cerinte sistem

Windows


Mac

software

Categorii software