CorelDRAW Graphics Suite X5

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

CorelDRAW Graphics Suite X5 - Creativitatea si puterea isi unesc fortele in CorelDraw Graphics Suite X5. Cu o viteza sporita, control mai precis al culorii, instrumente imbunatatite pentru ilustratiile vector si noi capacitati Web, este un must-have pentru orice designer

CorelDRAW Graphics Suite X5 - Gasiti grafica, font-uri si imagini pe computerul dvs. mai repede ca oricand cu noul Corel CONNECT

CorelDRAW Graphics Suite X5 - Cu o iesire usoara la o varietate larga de media, de la logo-uri si semne distinctive la materiale de marketing izbitoare, grafica Web, panouri publicitare si invelitori de masini. Optiunile de export va permit sa comparati formate de fisiere inainte de export, ca sa puteti optimiza setarile dvs pentru a obtine cea mai buna calitate a fisierului

Logo CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW Graphics Suite X5

Preturi CorelDRAW Graphics Suite X5

Standard

CorelDRAW Graphics Suite X5, RETAIL, 1 utilizator

CDGSX5IEHBB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X5, UPGRADE, 1 utilizator

CDGSX5IEHBBUG
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X5, Licentiere intre 1 si 10 utilizatori, fara Kit media

LCCDGSX5MLA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X5, Licentiere Upgrade intre 1 si 10 utilizatori, fara Kit media

LCCDGSX5MLUGA
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X5 License Media Kit

LMPCDGSX5MLEU
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Small Business

CorelDRAW Graphics Suite X5 Small Business Edition, RETAIL, 3 utilizatori

CDGSX5IESBE
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Premium

CorelDRAW Graphics Premium Suite X5, RETAIL, 1 utilizator

CDPSX5IE
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Educational

CorelDRAW Graphics Suite X5, licenta Educationala, intre 1 si 60 utilizatori

LCCDGSX5MULAA

se comanda impreuna cu media kit

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X5 EDU License Media Kit

LMPCDGSX5MLEU
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW Graphics Suite X5

Program de prezentare grafica pentru comunicare vizuala izbitoare

Puneti in spatele ideilor dvs puterea lui CorelDRAW Graphics Suite X5 si veti avea un impact indraznet peste orice canal media. Acest program versatil de prezentare grafica le are pe toate - ilustratie vector, layout-uri, editare foto, grafica Web si animatie bine integrate intr-o singura suita. Pregatiti-va sa faceti mai mult decat ati crezut ca e posibil.

Prezentare generala

Creativitatea si puterea isi unesc fortele in CorelDraw Graphics Suite X5. Cu o viteza sporita, control mai precis al culorii, instrumente imbunatatite pentru ilustratiile vector si noi capacitati Web, este un must-have pentru orice designer. Incepeti repede cu noi template-uri proiectate profesional si materiale de invatare. Gasiti grafica, font-uri si imagini pe computerul dvs. mai repede ca oricand cu noul Corel CONNECT. Schimbati scopul cratiilor dvs. si impartasiti-le unde doriti cu ajutorul compatibilitatii extinse a fisierelor. Apoi afisati-le peste tot ca bannere web si animatii, ca logo-uri, semne personalizate si mult mai multe.

 

Suita de grafica profesionala All-in-one

Gasiti tot ceea ce aveti nevoie pentru ilustratii grafice profesionale, layout-uri, editare foto, grafica Web si animatii intr-o suita completa de aplicatii integrate care este usor de invatat si folosit.
Usor de invatat si folosit

Incepeti incet si invatati repede cu noile instrumente integrate, tutoriale video valoroase, sfaturi de design de la experti si un ghid online, bogat vizual. (un ghid printat, color este inclus in varianta Box)

Continut digital de valoare

Imbogatiti design-ul dvs cu peste 1000 de fonturi profesionale, incluzand pentru prima data fonturile Helvetica, Garamond si Frutiger. In plus, profitati de continutul digital de valoare, precum clipart premium, fotografii royalty-free si template-uri cu vehicule.
Control precis si partajare usoara

Cu o iesire usoara la o varietate larga de media, de la logo-uri si semne distinctive la materiale de marketing izbitoare, grafica Web, panouri publicitare si invelitori de masini. Optiunile de export va permit sa comparati formate de fisiere inainte de export, ca sa puteti optimiza setarile dvs pentru a obtine cea mai buna calitate a fisierului.

Lider de piata in compatibilitatea fisierelor

Schimbati scopul creatiilor dvs si impartasiti-le oriunde cu ajutorul liderului de piata in compatibilitatea fisierelor. Importati si exportati fisiere rapid si usor cu ajutorul formatelor de fisiere suportate, incluzand PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD si DOCX.
 

CorelDRAW Graphics Suite X5 - program de design grafic care schimba intelesul comunicarii vizuale.


Ce este nou


Acesta este upgrade-ul pe care l-ati asteptat! CorelDRAW Graphics Suite X5 face ca sarcinile de zi cu zi sa fie mai rapide si mai usoare, oferind noi aplicatii care economisesc timp si va ajuta sa creati cu incredere. Iata 10 din cele mai convingatoare motive pentru a upgrada programul dvs de grafica azi.

NOU! Content Finder incorporat cu integrare Flickr®, Fotolia si iStockPhoto®
Accelerati fluxul dvs de lucru cu CorelCONNECT, un instrument de cautare incorporat care va ajuta sa gasiti instant grafica, template-uri, font-uri, si imagini pe computerul dvs, si sa cautati in milioane de imagini pe site-urile Flickr, Fotolia si iStockPhoto. Continutul selectat este intotdeauna inmagazinat in modulul "tray" si este sincronizat intre CorelDRAW si Corel PHOTO-PAINT, oferindu-va acces instant la continutul dvs.
NOU! Color Management Engine complet reproiectat
Controlati consistenta culorilor intre diferite formate media si generati o paleta de culori distincta pentru fiecare document. Un motor de gestionare a fiecarei culori introduce o acuratete a culorii mai mare, plus suport pentru pentru noile profile de culori de la PANTONE. Minimizati amprenta ecologica si reduceti costurile pentru reprintare stiind capaleta de culori este precisa inainte sa printati.

NOU & Imbunatatit! Instrumente de grafica Web si animatie
Creati grafica web si animatii mai eficient decat oricand cu noile caracteristici, precum Modul Pixels care va arata exact cum se va afisa continutul dvs online, si un nou instrument pentru animatie web. In plus, o noua caseta Export Dialog ce va permite sa comparati formatele fisierelor inainte sa le exportati, ca sa puteti optimiza setarile dvs pentru a obtine cea mai buna calitate a fisierelor.
NOU & Imbunatatit! Instrumente pentru comunicare vizuala
Creati print-uri atragatoare si materiale online cu un nou si imbunatatit set de instrumente de desenat, urmarire bitmap-to-vector, de creat diagrame, medii artistice si de text. Este tot ceea ce iti trebuie de la un program de design grafic pentru o comunicare vizuala eficienta.

Imbunatatit! Corel PowerTRACE
Convertiti imaginile bitmap in obiecte vector de inalta calitate cu o precizie si o delicatete si mai mare, datorita aplicatiei imbunatatite Corel PowerTRACE. Aceasta versiune PowerTRACE asigura cele mai bune rezultate de urmarire de pana acum.

 

 

Imbunatatit! Lider de piata in compatibilitatea fisierelor
Schimbati scopul creatiilor dvs si impartasiti-le oriunde cu ajutorul liderului de piata in compatibilitatea fisierelor. Zeci de formate de fisiere acceptate, incluzand PDF, JPG, PNG, EPS, AI, PSD SI DOCX, va permite sa importati si sa exportati fisiere eficient si cu ajutorul altor programe de grafica.

NOU! & Imbunatatit! Instrumente de desen receptive
Ca raspuns la feedback-ul utilizatorilor, am introdus optiunea de a bloca intr-un loc, bara de instrumente, am extins optiunile de printare si am adus imbunatatiri instrumentelor de desen Eyedropper, Mesh Fill si altora.

NOU! & Imbunatatit! Sfaturi de la experti si materiale de studiu atragatoare
Primiti mai multe sfaturi de design cu noile tutoriale video actualizate, materiale de studiu atragatoare si un ghid online bogat vizual care contine articole noi de la experti (un ghid printat, color, este disponibi in varianta Box). Fiti inspirat de a face mai mult decat ati crezut ca este posibil.

Imbunatatit! Performanta si viteza optima
Terminati sarcinile dvs mai repede cu imbunatatirile puternice de performanta care avantajeaza procesul multi-core pentru a maximiza puterea computerului dvs. Aceasta noua editie este optimizata pentru Windows 7 si ofera noul suport touch-screen, de asemenea si suport pentru Windows Vista si Windows XP.

 

 

NOU! & Imbunatatit! Continut digital de valoare
Imbogatiti design-ul dvs cu peste 1000 de fonturi profesionale, incluzand pentru prima data fonturile Helvetica, Garamond si Frutiger. In plus, profitati de continutul digital de valoare, precum clipart premium, fotografii royalty-free si template-uri cu vehicule. Oferiti proiectelor dvs un finisaj profesional fara a pierderi de timp si bani - veti gasi programul de grafica si toate resursele de care aveti nevoie chiar aici!.

Creati design-uri inspirate pentru orice mijloc media cu CorelDRAW Graphics Suite X5 – un program de grafica versatil care nu va va incetini.


Caracteristici

Cand va simtiti inspirati si creativi, CorelDRAW Graphics Suite X5 va ofera viteza si controlul de care aveti nevoie pentru a livra rezultate exceptionale. Instrumente puternice de design grafic va economisesc timp in fiecare zi, oferind comenzi rapide care au fost proiectate sa va optimizeze fluxul de munca.

Ce include

 • CorelDRAW® X5
  Program de ilustrare intuitiva tip vector si layout-uri

 • Corel® PHOTO-PAINT™ X5
  Aplicatie profesionala de editare a imaginilor, specific proiectata pentru utilizarea in flux de lucru.

 • Corel® PowerTRACE™ X5
  Instrument de conversie bitmap-to-vector

 • Corel CAPTURE™ X5
  Utilitatea unui singur click pentru captura de ecran

 • Corel CONNECT
  Instrument de cautare in modul full-screen care va ajuta sa gasiti rapid continut digital pe computerul dvs, si sa cautati in milioane de imagini pe site-urile Flickr, Fotolia si iStockPhoto.

 • CorelDRAW® ConceptShare™
  Instrument pentru colaborare online interactiva.

 • Aplicatii acceptate
  Barcode wizard, Duplexing wizard, Bitstream Font Navigator, SWiSH miniMax 2, PhotoZoom Pro 2

 • Continut
  10.000 de imagini digitale si clipart de inalta calitate, 2000 de template-uri cu autovehicule, 1000 de poze digitale de inalta rezolutie, 1000 de font-uri OpenTypes incluzand 75 de fonturi Windows Glyph List 4 (WGL4) si 10 fonturi de gravura, 350 de template-uri proiectate profesional.

 • Documentatie
  Ghid online (un ghid printat, complet color, este disponibil in varianta Box), card de referinta rapida, fisiere ajutatoare

 • Training
  2 ore de training video pe DVD

Conectati-va cu continutul dvs

De la font-uri, clipart si poze, la design-uri create anterior sau fisiere ale clientilor, continutul este o piesa esentiala a oricarui design creativ. CorelDRAW Graphics Suite X5 va permite sa gasiti rapid si sa reorientati continutul pentru a accelera procesul de design. Adunati bunurile dvs de design din orice sursa si pregatiti-va sa incepeti noul proiect.

NOU! Organizator de continut integrat (Corel® CONNECT™)
Gasiti rapid continutul perfect pentru orice design cu Corel CONNECT, un instrument de cautare integrat care va ajuta sa gasiti in cel mai scurt timp grafica, font-uri si imagini pe computerul dvs, si sa cautati in milioane de imagini pe site-urile Flickr, Fotolia si iStockPhoto.

Imbunatatit! Lider de piata in compatibilitatea fisierelor
Deschideti, editati si salvati peste 100 de formate la standarde de industrie, incluzand AI, PSD, DOCX, ODF, EPS (cu suportul imbunatatit pentru PostScript 3) si fisiere DXF.

Imbunatatit! Profile de culori
Mentineti profilele culorilor cand importati fisiere din aplicatii externe pentru un proces de design mai usor. Setarile initiale potrivesc culorile automat atunci cand sunt importate, in timp ce utilizatori avansati pot explora mai multe optiuni din cadrul acestor setari.

Imbunatatit! Suport pentru produse Adobe
Importati fisiere cu format Adobe Photoshop si Adobe Illustrator CS5. Importati si exportati formate Photoshop si Illustrator CS4. CorelDRAW X5 va pastra aparenta straturilor ajustate si efectele paletei Masks, in timp ce Corel PHOTO-PAINT X5 va pastra Vibrance, Grayscale si filtrele de camere foto editabile.

Ecran de bun venit
Incepeti cu Welcome Screen, un bun punct de pornire pentru a gasi continut, a incepe proiecte si a accesa documente folosite, a primi informatii de instruire.


Incepeti repede

Chiar daca sunteti un utilizator incepator sau un utilizator experimentat, CorelDRAW va face munca mai usoara din momentul in care incepeti. Veti gasi toate instrumentele de studiu de care aveti nevoie sa incepeti incet si sa invatati repede, incluzand instrumente de studiu integrate, tutoriale video valoroase, sfaturi de design de la experti si un ghid online, bogat vizual.

Imbunatatit! Template-uri si tutoriale
Obtineti rezultate de inalta calitate in scurt timp cu ajutorul a 350 de template-uri proiectate profesional. Layout-uri si design-uri gata facute, va ajuta sa gasiti aspectul potrivit pentru orice proiect. De asemenea va veti bucura de accesul la noile instrumente de design grafic, veti primi sfaturi de design specifice industriei si sfaturi de creare a proiectelor pas cu pas in noile tutoriale actualizate pentru CorelDRAW si Corel PHOTO-PAINT.

NOU! Tutoriale video
Invatati din noile tutoriale video care va demonstreaza cum sa aduceti cu succes la bun sfarsit sarcinile de design.

NOU & Imbunatatit! Continut digital de valoare
Imbogatiti design-urile dvs de grafica cu peste 1000 de font-uri profesionale incluzand pentru prima data fonturile Helvetica, Garamond si Frutiger. In plus profitati de peste 2000 de template-uri cu autovehicule si 10000 de imagini premium clipart, umpluturi full-color si bitmap, poze royalty-free, template-uri cu autovehicule, noi presetari artistice media, si varfuri de pensule de diferite forme si marimi pentru mai multa versatilitate pentru atunci cand pictati.

NOU! Ghid
Invatati de la alti utilizatori si experti, si inspirati-va din prezentari bogate vizual din fiecare aplicatie de spatiu de lucru. Un ghid printat copertat, si in intregime color este dispobibil si in varianta Box.

Imbunatatit! Corel® PowerTRACE™: Conversie bitmap-to-vector
Convertiti imaginile dvs bitmap in obiecte vector de inalta calitate cu si mai multa precizie si finete, multumita imbunatatirilor aduse lui Corel PowerTRACE. Aceasta versiune de PowerTRACE va ofera cele mai bune rezultate de urmarire de pana acum.

Hints Docker
Urmariti sfaturi interactive care va ajuta sa incepeti repede si va ofera ajutor pas cu pas in utilizarea instrumentelor cuprinse in aceasta suita.

NOU! Spatiu de lucru personalizat
Personalizati barele de comanda ale aplicatiei si aranjamentele butoanelor pentru a se potrivi cu fluxul dvs de lucru, sau utilizati spatii de lucru presetate similare cu Adobe Illustrator, Adobe Photoshop sau Microsoft Office.

Creati cu incredere

Cand vine vorba de design grafica, increderea in programul dvs este esentiala. CorelDRAW Graphics Suite X5 ofera noi si imbunatatite instrumente de design si grafica pentru a va ajuta sa obtineti calitatea de care aveti nevoie in cel mai scurt timp. Cu o mostenire in inovatii de design, aceasta suita de grafica ofera tot suportul de care aveti nevoie sa creati cu incredere.

Imbunatatit! Instrumente de desen
Desenati si proiectati intuitiv cu instrumentele imbunatatite artistic si media care raspund presiunii, inclinarii si directiei stiloului pe tableta de desen.

Imbunatatirile includ:
 


Imbunatatit! Corel PHOTO-Paint: Editare foto puternica
Experimentati cu efecte foto interesante noi, precum Vibrance, Grayscale si Photo Filter. Aceste filtre sunt pastrate atunci cand dvs importati si exportati fisiere PSD, cand folositi fisiere in formatul Adobe Photoshop CS4. Corel PHOTO-PAINT X5 suporta de asemenea formate RAW a peste 300 de tipuri de camere foto, oferindu-va un control artistic si flexibilitate mai mare.

De asemenea includ:
 


NOU & Imbunatatit! Grafica Web si animatii
Creati grafica Web si animatii mai eficient ca niciodata. Filtre optimizate produc formate consistente si de inalta calitate cu transparenta, recoltare si compatibilitate corespunzatoare cu browser-ul. Creati proiectele dvs in CorelDRAW, apoi deschideti-le in noul SwiSH miniMax 2 pentru a anima imaginile dvs. Controlati miscarea, desenati forme, editati texte etc. Noul mod 

Pixels va arata cum se va afisa continutul dvs online. In plus, o noua caseta Export Dialog va permite sa comparati formate de fisiere inainte sa exportati pentru a optimiza setarile si a obtine cea mai buna calitate a fisierelor.

Tableta de instrumente interactive
Creati si importati tablete pentru a oferi layout-uri structurate pentru texte si grafica.

CorelDRAW® ConceptShare™
Obtineti feedback de calitate pentru proiectele dvs de design fara intalniri costisitoare! ConceptShare va permite sa colaborati online repede si usor cu colegi si clienti intr-un mediu sigur. Este dotat cu instrumente care va permit sa partajati, sa marcati si sa revizuiti design-uri cu altii, in timpul dvs.

Formatare a textului in timp real
Previzualizati schimbarile formatarii textului inainte sa le aplicati documentelor.

Smart Fill
Aplicati umpluturi oricarei zone restranse, precum buclele unei linii care trece peste ea insasi

Image Slicing
Impartiti o imagine in mai multe fisiere mai mici pentru optimizarea paginilor Web.

Iesiri catre orice mijloc media

In ziua de azi aveti nevoie de flexibilitate cand exportati design-urile dvs pe orice mijloc media: bannere web, pe site-uri web, reclame, brosuri, chiar si in medii multiple precum imprimarea pe tricouri, panouri publicitare sau semne digitale. CorelDRAW Graphics Suite X5 ofera suport extins de fisiere, ca dvs. sa va puteti trimite proiectele oriunde.

NOU! Motor de gestiune a culorilor complet reproiectat
Controlati consistenta culorilor in vaste medii si generati palete de culori distincte pentru fiecare document. Un nou motor de gestionare a culorii introduce o mai mare acuratete a culorii, in plus suporta noi profile de culoare de la PANTONE®.


Imbunatatit! Compatibilitatea fisierelor si suport PDF
Schimbati scopul creatiilor dvs si impartasiti-le oriunde cu ajutorul a peste 60 de formate, incluzand PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX si PTT. Protejati-va cu parola fisierele PDF pentru controlul securitatii si accesul utilizatorilor cand sunt vizualizate, editate sau printate si de alte persoane.

NOU! Collect for Output
Adunati fonturi, profile de culori, si alte informatii despre fisiere cu aceasta noua optiune de iesire care va usureaza impartasirea proiectelor dvs cu un furnizor de servicii de printare.

Print Merge
Combinati text dintr-o sursa de date cu desen pentru a crea rapid invitatii personalizate, etichete si alte proiecte personalizate.

Lucrati mai repede si mai eficient

Terminati sarcinile dvs mai repede datorita imbunatatirii performantei care maximizeaza puterea computerului dvs. In plus, bucurati-va de mai multe optiuni de inregistrare macro si automatizare a sarcinilor care consuma timp.

NOU! Suport multi-core
Functioneaza mai repede cu ajutorul proceselor multi-core care maximizeaza puterea disponibila a computerului dvs pentru a procesa comenzi mai repede.

Imbunatatit! Optimizat pentru celei mai noi platforme Windows
Lucrati cu usurinta indiferent de sistemul de operare de pe computerul dvs. Aceasta noua versiune este optimizata pentru Windows 7 si ofera noul suport touch-screen, de asemenea suporta si sistemele de operare Windows Vista si Windows XP. Profitati de atingerea tehnologiei Windows 7, apoi ajustati cu varful degetelor pentru o experienta de design intuitiva.

NOU! Tehnologie de automatizare
Bucurati-va de mai multe optiuni de inregistrate macro si de automatizare a sarcinilor. Tehnologia Microsoft Visual Studio for Applications (VSTA) va permite sa inregistrati macro si sa creati a terta-parte add-in de solutii pentru a imbunatatii functionalitatile existeste ale CorelDRAW.

Cerinte de sistem

- Microsoft® Windows® 7, Windows Vista®, Windows® XP, cu ultimile service-pack-uri instalate (32-bit or 64-bit editions)
- Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 sau AMD Opteron™
- 1 GB RAM
- 750 MB spatiu pe hard disk (1 GB pentru instalare tipica fara continut). Pana la 6GB necesari pentru instalarea continutului extra
- Mouse sau tableta
- 1024 x 768 screen resolution (768 x 1024 pe Tableta PC)
- Unitate DVD
- Microsoft® Internet Explorer® 7 sau varianta mai noua

CorelDRAW Graphics Suite X5 - program versatil de design grafic pentru o comunicare vizuala excelenta

software

Categorii software