CorelDRAW Graphics Suite X7

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

CorelDRAW Graphics Suite X7

FULL

Soft pentru design grafic
  • Ilustrarea vectorului & pagina layout
  • Desenare versatila și instrumente de urmărire
  • Editare foto profesionala
  • Web design uşor
UPGRADE

5 motive pentru a actualiza
  • Reproiectat, spații de lucru personalizate
  • Controale de completare și de transparență avansate
  • Spaţiu de joacă cu font nou și instrumente de caractere
  • Schimb de conținut integrat
  • Noi instrumente pentru editare foto avansata
Eligibilitate la actualizare

Pentru a achiziționa acest produs, trebuie să dețineți o versiune anterioară licențiată de CorelDRAW Graphics Suite X4, X5 sau X6 sau CorelDRAW® Premium Suite X5. Vă rugăm să rețineți că upgrade-ul de eligibilitate exclude versiunile Academic, Home & Student, OEM și versiunile „Not for Resale” (NFR).

Logo CorelDRAW Graphics Suite X7

CorelDRAW Graphics Suite X7

Preturi CorelDRAW Graphics Suite X7

RETAIL

CorelDRAW Graphics Suite X7, RETAIL, 1 utilizator

CDGSX7IEDB
2,241.44 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X7, UPGRADE, 1 utilizator

CDGSX7IEDBUG
1,395.96 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X7 Small Business Edition, RETAIL, 3 utilizatori

CDGSX7IEDBSBE
4,200.58 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

CorelDRAW Home & Student Suite X7

CDHSX7IEMBEU
502.29 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

ELECTRONIC

CorelDRAW Graphics Suite X7, licenta electronica, 1 utilizator

LCCDGSX7ML1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X7, UPGRADE licenta electronica, 1 utilizator

LCCDGSX7MLUG1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X7, licenta electronica, intre 5 si 50 utilizatori

LCCDGSX7ML2

pret per utilizator

Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

CorelDRAW Graphics Suite X7, licenta electronica EDUCATIONAL, 1 utilizator

LCCDGSX7MULA1
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara CorelDRAW Graphics Suite X7

CorelDRAW Graphics Suite X7 - Software design grafic cuprinzător

Cu un aspect proaspăt, instrumente noi „must-have” și caracteristici cu îmbunătățiri majore, CorelDRAW Graphics Suite X7 deschide o lume de noi posibilități creative. Am proiectat mai multe spații noi de lucru, care reflectă fluxul tau de lucru, astfel că totul este bine acolo unde aveți nevoie de acesta, atunci când aveți nevoie. Fie că faceţi proiectare grafică și layout-uri, editare de fotografii sau proiectare de site-uri, această suită completă de software de design grafic vă ajută să vă proiectați in felul dorit.

Ce este inclus

Aplicații principale

* Cont CorelDRAW Standard Membership necesar pentru a descărca această aplicație
† Înregistrarea este necesară


Aplicaţii Suport

Continut

Documentatie

Pregătire

Cerințe de Sistem

Cel mai intuitiv CorelDraw văzut vreodată
 


Utilizare rapidă şi intuitivă
De la conceptul la producție, CorelDRAW Graphics Suite X7 vă ajută să lucrați cu stil. Începeți imediat cu noua optiune Quick Start. În plus, cu mii de imagini de înaltă calitate, fonturi, șabloane, miniaturi și completări incluse, veți crea modele frumoase pentru imprimare și web în cel mai scurt timp.

Lucraţi mai repede și mai eficient
Cu noua interfață reproiectată, complet personalizată, alegi spațiul de lucru în funcție de nivelul de calificare, astfel încât să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Puteți de asemenea, seta spațiul de lucru pentru a arata ca Adobe Photoshop sau Illustrator, făcându-l un comutator uşor pentru foştii utilizatori Creative Suite.

Design cu creativitate și încredere
Fie că proiectaţi de logo-uri, newslettere, grafică web, panouri publicitare, abţibilduri auto sau ceva cu totul nou, noi am creat un set complet de design grafic versatil și instrumente de editare foto. Noile opțiuni avansate de umplere și de transparență vă oferă control total asupra aspectului proiectelor dumneavoastra - cerul este limita la ceea ce se poate face cu modele!

Împărtășiţi și extindeţi experiența dumneavoastră
Am inclus tone de materiale de învățare pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu CorelDRAW și toate caracteristicile sale noi, interesante. Păstrați-vă desenele proaspete cu noul conținut generat de comunitate disponibil prin intermediul de conținut integrat Exchange, unde aveti posibilitatea să partajați vectoriale, bitmap și fântâna de completare. Fii inspirat, prezintă-ţi lucrarea și votează-le pe cele care iţi plac cel mai mult.

Caracteristici
 


NOU! Reproiectat, interfață complet personalizabilă
Am simplificat instrumentele și setările noastre pentru a reflecta fluxul tau natural de lucru, astfel încât totul să fie la îndemână când este nevoie. Alegeți între Lite, Classic sau spațiul de lucru Implicit pentru a începe fără probleme, apoi utilizați noua caracteristică rapid personalizată pentru a vă adapta uneltele și barele proprii de instrumente pentru a se potrivi nevoilor dvs.

NOU! Spații de lucru avansate
Mai multe spații noi de lucru predefinite sunt disponibile pentru a ajuta la mentinerea tuturor instrumentelor specifice industriei organizate și ușor accesibile. Alegeți între Pagina Layout, Illustration, sau setaţi spațiul de lucru pentru a arata ca Adobe Photoshop sau Illustrator pentru a facilita tranziția de la Creative Suite.

NOU! Control total asupra completării și transparenței
Am creat propriul motor de completare cel mai puternic văzut vreodată, oferindu-vă control complet asupra completarii "fântânii", modelul bitmap şi modelul vector. Creaţi completarea fantânii eliptice și dreptunghiulare, controlul transparenței în culorile individuale de umplere a fantânii, repetaţi o umplere a fântânii cu un obiect și chiar mai multe.

ÎMBUNĂTĂŢIT! Completarea vectorului și modelului bitmap
Acum puteți căuta, previzualiza, aplica și transforma atât completarea modelului vector și bitmap folosind instrumente îmbunătăţite în docherul Object Properties. De asemenea, aveți posibilitatea să salvați completările create in noul format FILL, pentru a le folosi ulterior sau a le partaja cu alți utilizatori.


NOU! Previzualizare font simplu și instrumente de caractere avansate
Găsiţi fontul perfect pentru orice proiect. Noul Font Playground vă permite să examinați și să experimentaţi cu diferite fonturi înainte de a le insera în designul dvs. În plus, docherul restructurat Insert Character, vă arată în mod automat toate caracterele, simbolurile și hieroglifele asociate cu fontul, ceea ce le face mai ușor ca niciodată de găsit și inserat.

NOU! Efecte speciale și avansate de editare foto
Exploraţi toate efectele speciale noi, inclusiv patru noi instrumente Liquid sensibile la presiune - Smear, Attract, Repel și Twirl - și noi efecte de aparat de fotografiat - Bokeh blur, Colorize, tonifiere Sepia și Time Machine - pentru a crea imagini unice in Corel® PHOTO-PAINT™ X7. Suportul pentru fișierele RAW pentru mai mult de 300 de tipuri de camere vă oferă mai multe modalități de a vă îmbogăți imaginile.

NOU! Layout precis și instrumente de desen
Asigurați-vă că fiecare element de pe pagina este exact în locul dorit, cu caracteristici de layout îmbunătățite. Noile Ghiduri de aliniere vă ajută să poziționaţi obiectele rapid, care apar pe ecran cu alinieri propuse la alte obiecte din jur. Noi opțiuni Outline Position vă permit să alegeți dacă o schiță este poziționată în interiorul obiectului, în afara obiectului, sau o combinație egală cu ambele.

NOU! Suport de înaltă rezoluție și multi-display
Mutând munca dvs pe mai multe ecrane, nu e nevoie să fie o durere de cap cu noul suport multi-display. Acum vă puteți detașa de proiect, docheri și bare de instrumente și trageți-le în afara ferestrei aplicației. În plus, toate aplicațiile suitei au fost optimizate pentru ecrane de înaltă DPI, astfel încât interfața va apărea clară și lizibilă pe display de înaltă rezoluție.


NOU! Generator de cod QR
Creaţi și adăugaţi coduri unice QR ca un instrument de marketing mobil pe desenele dvs. Adăugaţi texte, imagini şi culori in codurile dvs. pentru a le face remarcabile sau amestecate - opțiunile sunt nelimitate! Validarea Built-in asigură funcţionalitatea deplină a codului QR și poate fi citit pe smartphone-uri și aplicații de scanare. *

NOU! Content Exchange incorporat
Explorează noul Content Exchange, un depozit online care este complet integrat cu aplicațiile suitei. Impartaseste "fântâna", bitmap si vector cu comunitatea noastra de utilizatori direct din CorelDRAW. Fiţi inspirat, prezentaţi lucrarea și votaţi-le pe cele care vă plac cel mai mult.

NOU! Materiale de studiu și sfaturi de la experți
Fie că sunteți un grafician profesionist sau un designer aspirant, poate doriți să învățaţi un nou truc. Suntem aici pentru a vă ajuta cu biblioteca noastră de materiale de studiu dinamic tot mai mare, inclusiv tutoriale video, webinarii și perspective din partea experților. În plus, sugestiile noastre CorelDRAW oferă video-uri de pregătire și sfaturi chiar din aplicație.

ÎMBUNĂTĂŢIT! Armonia de culori ușor de editat
Docherul imbunătățit Color Styles face mai ușoară ca niciodată vizualizarea, organizarea, și editarea stilurilor de culori și armonii. Puteți specifica gradul de luminozitate, și să păstraţi saturația și nuanța în timp ce ajustaţi o culoare. Regulile noi de armonizare vă permit să fixați toate culorile într-o armonie de culoare pe un sistem bazat pe reguli, astfel încât să puteți modifica aceste culori păstrându-le în același timp armonia.


ÎMBUNĂTĂŢIT! Simplu, web design profesional
Corel® WebSite Creator™ continuă să facă website design-ul ușor pentru toată lumea. Cu zeci de noi modele și SiteStyles, suport imbunatatit pentru CSS3 și noi capacităţi HTML5, aveți posibilitatea să proiectați rapid, să construiţi, și să mențineţi web site-uri interactive și atrăgătoare, fără a învăța cum să codificaţi.

ÎMBUNĂTĂŢIT! Compatibilitate cu ultimele formate de fișiere
Nu contează ce fel de format de fișier folosiţi, vă putem sprijini. Se oferă suport pentru mai mult de 100 de formate de fișiere, inclusiv cele mai recente AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF, formate DOCX și PPT, plus suportul extins fișier RAW pentru mai mult de 300 de tipuri de camere.

ÎMBUNĂTĂŢIT! Royalty-free, conţinut de calitate
Păstrați-vă desenele proaspăte cu mai mult de 10.000 de royalty-free clip art și imagini digitale, 1.000 de fonturi, 350 de template-uri, 800 de cadre și modele, și mai mult - toate incluse în acest software de design grafic.

NOU! Aplicații mobile interesante
Disponibil gratuit pentru dispozitive iOS, noua aplicație Patterns creează modele bitmap fără lipire din fotografii digitale. Salvați modelul folosind noul format FILL de a-l utiliza în CorelDRAW, sau împărtășiți creația dvs. prin e-mail sau Facebook. Pentru utilizatorii de Windows 8, noua aplicatie Designs oferă o modalitate ușoară de a găsi și de a partaja imaginea perfectă. Folosiţi-l pentru a căuta imagini pe iStockPhoto, Fotolia, Flickr și galeriile de pe CorelDRAW.com, apoi salvați favoritele pentru referință rapidă, reutilizare și partajare.


Suport OpenType avansat
Crearea unui text frumos cu caracteristici tipografice avansate OpenType, cum ar fi ligaturi, ornamente, litere mici, variante pendulare și mai mult. Ideal pentru lucrări de proiectare cross-platform, OpenType oferă suport lingvistic complet, permițându-vă să personalizați caractere pentru a se potrivi limba cu care lucrați.

Suport script complex
Lucrul cu limbile asiatice și din Orientul Mijlociu este ușor, datorită caracteristicilor cheie în CorelDRAW care asigura culegerea corespunzătoare. Suportul script complex acționează în același mod ca și fonturile OpenType, modificarea caracterelor pe măsură ce tastați pentru a oferi precizie contextuală.

Stiluri de documente
Docherul Object Styles simplifică crearea, aplicarea și gestionarea stilurilor. Profitați de Seturile de stiluri, care fac aplicarea formatării coerente pe mai multe obiecte sa fie mai ușoară, produc versiuni iterative, și formatează documente întregi rapid și în mod constant.

Armonii de culoare personalizate
Crearea unei palete de culori complementare pentru design este uşor de realizat. Instrumentul Color Harmonies combină stiluri de culoare în armonie, permițându-vă să modificați colectiv culorile. De asemenea, se analizează culorile și nuanțele pentru a oferi scheme de culori complementare - o modalitate foarte bună pentru a-ţi satisface clienţii prin varietate!


Instrumente de modelare vectorială creative
Adăugaţi efecte creative la opera de arta vectorială. Patru instrumente de modelare - Smear, Twirl, Attract si Repel - vă permit să rafinați obiectele vectoriale cu împingerea, tragerea, întinderea cernelii, făcând liniuțe și chiar mai mult.

Instrumente layout de pagină
Crearea de layout-uri complexe, desene și modele este mai ușor ca niciodată cu îmbunătățirile minunate ale instrumentelor layout de pagină. Rezervaţi un loc pentru text sau grafică, cu un cadru gol PowerClip. Utilizați instrumentul Placeholder Text pentru a vă distra pe un layout de pagină și a observa cum va arăta textul la final. În plus, adăugați cu ușurință numere de pagină cu numerotare automată a paginilor.

Suport nativ pe 64 de biți și multi-core
Realizati-va modelele rapid cu suportul pe 64 de biți nativ și putere de procesare multi-core în acest software de design grafic. Veți vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil, lucraţi fără întreruperi în timp ce rulează aplicații multiple, veţi fi capabil să deschideţi și să editaţi mai multe fișiere mari deodată, și să procesaţi fișiere mari și imagini mai repede decât oricând.

Membru Premium
Asigurați-vă că aveți întotdeauna cele mai recente și mai bune îmbunătăţiri CorelDRAW prin inregistrarea ca membru Premium. Vă veți bucura de acces rapid la noi caracteristici și conținut suplimentar cloud-based, plus va fi actualizat la următoarea versiune de CorelDRAW Graphics Suite pentru niciun cost suplimentar atât timp cât sunteţi membru.


Motor de gestionare a culorilor reproiectat
Controlaţi consistenţa de culoare în diferite media și creaţi o paletă de culori distincte pentru fiecare document. Motorul de gestionare a culorilor introduce o precizie mai mare a culorilor, plus suport pentru cele mai recente profiluri de culoare de la PANTONE. Reduce reeditări costisitoare știind că ale tale culori sunt corecte înainte de a imprima.

Instrumente grafice web
Dezvoltaţi conținut captivant de web și grafică prin colectia CorelDRAW de instrumente grafice web. Modul Pixels vă arată exact modul în care conținutul dvs. va fi afișat online, iar caseta de dialog Export vă permite să comparați formate de fișiere înainte de export, astfel încât să puteți optimiza setările pentru a obține cea mai bună calitate a fișierelor.

Bitmap-la-vector ușor de urmărit
Nu pierdeți timp prețios prin conversia imaginilor bitmap în vectori. Îmbunătățirile puternice pentru motorul incorporat Corel® PowerTRACE™ oferă cele mai bune rezultate de urmărire și transformă cele mai exigente imagini bitmap în obiecte vectoriale de înaltă calitate.

Conținut organizator Built-in
Găsiţi un conținut rapid folosind Corel CONNECT, instrumentul nostru de căutare incorporat ce vă ajută să navigați și să localizaţi fişierele dvs., apoi organizaţi și grupaţi conținutul pe tip sau proiect. Noutate în X7, vă puteți sincroniza fişierele dvs. cu Microsoft OneDrive, astfel încât să aveţi întotdeauna acces la cele mai recente versiuni ale proiectelor dvs. de pe alte computere și dispozitive mobile.

Actualizări X7.1

Disponibil pentru membrii Standard și Premium.
 


NOU! Culori chenar personalizate
Acum puteți personaliza fereastra aplicației și casetele de dialog prin schimbarea culorii chenarelor lor, ceea ce face mai ușoară personalizarea interfaței. Pentru a alege o culoare, încercaţi rapid orice culoare de pe ecran, sau folosiţi slidere de culoare, vizuale sau palete.

NOU! Repoziționaţi bara de instrumente
Bara de instrumente afișează informații utile despre obiectele selectate, cum ar fi culoarea, tipul de umplutură și contur, precum și poziția cursorului. Acum puteți plasa bara de instrumente in partea de sus a ferestrei aplicației astfel încât este mai ușor pentru a vedea detalii despre proiectul sau sarcina dvs.

ÎMBUNĂTĂŢIT! CorelDRAW Object Model
CorelDRAW Object Model oferă acum suport pentru stiluri de culoare, creand instrumente particularizate care pot interacționa cu pagina de desen, și mai mult. Utilizarea noilor clase și metode, dezvoltatorii pot crea acum instrumente personalizate chiar şi mai puternice, utilități și macro-uri.
software

Categorii software