Grafica

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Aplicatii pentru internet/intranet, web design, optimizare pagini web, inscrieri in motoare de cautare, creatie grafica, sigle, etc

Preturi Grafica

Autodesk 3ds Max Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru 3DS MAX - Modelare 3D, animație, și software de redare. Particularizați, colaborati și creati conținut 3D rapid cu 3ds Max® modelare 3D, animație, si software de redare. Este dotat cu caracteristici noi, solicitate de utilizatori și îmbunătățiri pentru profesioniștii de divertisment și design.
32 versiuni, intre 1957 si 44765 RON.
Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite Standard Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru suita ce include: 3ds Max, MotionBuilder, Mudbox. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
14 versiuni, intre 1604 si 45662 RON.
ACDSee 18
10 versiuni, intre 139 si 330 RON.
ACDSee 19
2 versiuni, intre 220 si 330 RON.
ACDSee Mac Pro 3
15 versiuni, intre 92 si 550 RON.
ACDSee Pro 8
18 versiuni, intre 50 si 1496 RON.
ACDSee Pro 9
4 versiuni, intre 50 si 500 RON.
ACDSee Ultimate 9
2 versiuni, intre 440 si 821 RON.
Adobe After Effects CC
Creați mișcare grafică incredibilă și efecte vizuale cu Adobe After Effects CC. Animația standard în industrie și aplicatia de compunere creativa vă permite să proiectati și să livrati grafică în mișcare profesionala și efecte vizuale pentru film, TV, video și web.
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Support Photoshop Lightroom
Sporeste-ti și perfectioneaza-ti fotografia oriunde. Cu Lightroom, fotografia ta merge incotro mergi si tu. Organizați, editați și partajați fotografiile de oriunde - de pe computer, web, pe iPad sau iPhone, și pe dispozitivele Android. Totul este fotografia ta. Toate într-un singur loc.
4 versiuni, intre 78 si 150 RON.
Adobe Support Technical Communication Suite
Adobe Support Technical Communication Suite - Suita este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
4 versiuni, intre 462 si 924 RON.
Autodesk Alias Design Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Alias Design. Design industrial și software pentru acoperire de Clasa A. Alias® software-ul de design industrial prevede schite, modelare, prelucrarea suprafaței, și instrumente de vizualizare pentru design industrial, de produse și auto. Creaza modele de suprafață convingătoare cu instrumente de prototipare Alias Digital. Alias Design pentru consumatori - Dezvoltarea și comunicarea modele de produse 3D de la concept la suprafețe finale.
10 versiuni, intre 5518 si 66047 RON.
Autodesk Alias Design 2016
Design industrial și software pentru acoperire de Clasa A. Alias® software-ul de design industrial prevede schite, modelare, prelucrarea suprafaței, și instrumente de vizualizare pentru design industrial, de produse și auto. Creaza modele de suprafață convingătoare cu instrumente de prototipare Alias Digital. Alias Design pentru consumatori - Dezvoltarea și comunicarea modele de produse 3D de la concept la suprafețe finale.
28 versiuni, intre 5518 si 66047 RON.
Autodesk Maya LT 2016
Autodesk Maya LT 2016 este un software de dezvoltare jocuri video rentabile. Software-ul de modelare și animație 3D Maya LT™ este construit pentru realizatorii profesionisti de jocuri indie. Aduceti creații la viață cu instrumente puternice de dezvoltare jocuri.
24 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk mental ray Standalone 2016
Software 3D de redare in volum ridicat. Utilizeaza software-ul de redare mental ray® 3D Standalone pentru a produce calitate înaltă, randări de volum mare pentru filme complexe, televiziune, și proiecte de design de vizualizare în mai puțin timp.
2 versiuni la 4865 RON.
Autodesk MotionBuilder 2016
Software de animație 3D de caractere. MotionBuilder® 3D de animație de caractere pentru producția virtuală vă ajută să manipulati mai eficient și sa perfectionati datele cu o mai mare fiabilitate. Captarea, editarea și redarea de animație a caracterului complex într-un mediu extrem de receptiv, interactiv, și lucrul cu un ecran optimizat pentru ambii, animatori și directori.
26 versiuni, intre 3099 si 44765 RON.
Autodesk MotionBuilder Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru MotionBuilder® 3D. Animația de caractere pentru producția virtuală vă ajută să manipulati mai eficient și sa perfectionati datele cu o mai mare fiabilitate. Captarea, editarea și redarea de animație a caracterului complex într-un mediu extrem de receptiv, interactiv, și lucrul cu un ecran optimizat pentru ambii, animatori și directori.
10 versiuni, intre 3099 si 44765 RON.
Autodesk Mudbox 2016
Pictura digitală și software de sculptare. Mudbox® software-ul de pictura si sculptura digitala oferă artiștilor 3D cu un set de instrumente intuitive și tactile pentru crearea și modificarea geometriei 3D si texturi.
16 versiuni, intre 136 si 3126 RON.
Autodesk Showcase 2016
Software-ul de vizualizare 3D aduce design-ul la viață Software-ul Showcase® de vizualizare și prezentare 3D va oferă o prezentare ușor de utilizat și instrumente de explorare design pentru arhitecți, designeri, ingineri, profesionisti in marketing. Transformati rapid modele 3D CAD în parcurgeri și prezentări interactive, astfel încât să puteți evalua variante estetice si de proiectare in timp real cu colegii, constituenți și clienți.
44 versiuni, intre 951 si 14025 RON.
Autodesk Stingray 2016
Software-ul de redare în timp real si motor de joc 3D. Folosește motorul Stingray pentru a crea jocuri 3D, vizualizări de design în timp real, și experiențe uimitoare din realitate virtuală.
24 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino 4
5 versiuni, intre 1087 si 5436 RON.
Autodesk Maya Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de animație 3D, Autodesk Maya. Software-ul de animație, modelare, simulare, și randare Maya® 3D, oferă artiștilor un set de instrumente de creație cuprinzător. Aceste instrumente oferă un punct de plecare pentru a-ti realiza viziunea in modelare, animație, iluminat, și VFX.
33 versiuni, intre 1957 si 44765 RON.
Autodesk Entertainment Creation Suite Ultimate Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Suita Ultimate ce include: 3ds Max, Maya, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
7 versiuni, intre 5055 si 48516 RON.
Autodesk Entertainment Creation Suite Ultimate 2016
Suita Ultimate include: 3ds Max, Maya, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
18 versiuni, intre 5055 si 54360 RON.
Autodesk Maya Entertainment Creation Suite Standard Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Suita Maya Standard ce include: Maya, MotionBuilder, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
14 versiuni, intre 1604 si 45662 RON.
Autodesk Maya Entertainment Creation Suite Standard 2016
Suita Maya Standard include: Maya, MotionBuilder, & Softimage. Distreaza-te cu un puternic software de animație 3D. Artiști, animatori, și modelatori de caractere pot produce conținut de divertisment de calitate cu instrumente concepute pentru a forma o linie modernă de animație 3D.
30 versiuni, intre 4267 si 45662 RON.
Autodesk Maya LT Reinnoire Subscriptie & Plan Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Autodesk Maya LT, software de dezvoltare jocuri video rentabile. Software-ul de modelare și animație 3D Maya LT™, este construit pentru realizatorii profesionisti de jocuri indie. Aduceti creații la viață cu instrumente puternice de dezvoltare jocuri.
13 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Autodesk mental ray Standalone Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul 3D cu randare in volum ridicat. Utilizeaza software-ul de redare mental ray® 3D Standalone pentru a produce calitate înaltă, randări de volum mare pentru filme complexe, televiziune, și proiecte de design de vizualizare în mai puțin timp.
2 versiuni, intre 1223 si 1305 RON.
Autodesk Mudbox Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru Mudbox - software-ul de pictura digitală și sculptare. Mudbox® software-ul de pictura si sculptura digitala oferă artiștilor 3D cu un set de instrumente intuitive și tactile pentru crearea și modificarea geometriei 3D si texturi.
13 versiuni, intre 136 si 2120 RON.
Autodesk Showcase Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de vizualizare 3D ce aduce design-ul la viață. Software-ul Showcase® de vizualizare și prezentare 3D va oferă o prezentare ușor de utilizat și instrumente de explorare design pentru arhitecți, designeri, ingineri, profesionisti in marketing. Transformati rapid modele 3D CAD în parcurgeri și prezentări interactive, astfel încât să puteți evalua variante estetice si de proiectare in timp real cu colegii, constituenți și clienți.
19 versiuni, intre 897 si 14025 RON.
Autodesk SketchBook Pro for Enterprise 2016
Software complet de pictura si desen Software-ul de desen si aplicatia de pictura SketchBook® ajută artiștii digitali și ilustratorii de design cu instrumente de perspectivă profesionale de calitate și o interfață cu utilizatorul intuitivă.
14 versiuni, intre 190 si 2202 RON.
Autodesk SketchBook Pro for Enterprise Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru SketchBook Pro software complet de pictura si desen. Software-ul de desen si aplicatia de pictura SketchBook® ajută artiștii digitali și ilustratorii de design cu instrumente de perspectivă profesionale de calitate și o interfață cu utilizatorul intuitivă.
10 versiuni, intre 190 si 2202 RON.
Autodesk Stingray Reinnoiri Subscriptie & Planuri Intretinere
Reinnoire subscriptie & planuri de intretinere pentru software-ul de redare în timp real si motor de joc 3D. Folosește motorul Stingray pentru a crea jocuri 3D, vizualizări de design în timp real, și experiențe uimitoare din realitate virtuală.
8 versiuni, intre 435 si 6849 RON.
Adobe Support Photoshop Elements & Premiere Elements
Adobe Support Photoshop Elements & Premiere Elements - Perfectionati fotografia sau momentele video mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Scene pe tableta. Portrete prezentabile si filmare action-cam. Fotografiezi si filmezi mai mult decat oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Photoshop Elements & Premiere Elements va face sa arate grozav.
12 versiuni, intre 27 si 65 RON.
Adobe Creative Cloud for teams: All Apps
6 versiuni, intre 261 si 380 RON.
Adobe Flash Professional CC
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Muse CC
Creati site-uri web HTML5 superbe fara a scrie cod cu Adobe Muse CC. Ramai fidel radacinilor tale creative si creati website-uri incredibile cu usurinta - nu este nevoie sa gandesti ca un dezvoltator. Modul simplu de a crea site-uri responsive robuste. Vezi cum ultima versiune iti libertate fara precedent si viteza astfel incat sa creati si publicati website-uri la o scara dinamica pe orice dispozitiv.
8 versiuni, intre 162 si 183 RON.
Adobe Illustrator CC
6 versiuni, intre 98 si 191 RON.
Adobe InDesign CC
Manuieste machete elegante la birou sau în deplasare. Adobe InDesign CC - Liderul in industria design-ului de pagina si a layout-instrumentarului vă permite să lucrați pe mai multe dispozitive desktop și mobile pentru a crea si publica totul, de la cărți și broșuri tipărite la reviste digitale, aplicații iPad, cărți electronice și documente on-line interactive. Pagini lustruite, mai rapide decât oricând. Vezi modul în care va ajută ultima versiune să creați și să distribuiți machete mai rapid decât oricând, de la proiectarea în spațiul de lucru tactil intuitiv pentru publicarea cu ușurință a documentelor on-line.
8 versiuni, intre 162 si 183 RON.
Adobe Photoshop CC
Creați orice vă puteți imagina. Oriunde vă aflați. Cu Adobe Photoshop CC. Cea mai buna aplicatie de imagine si design din lume se află în centrul a aproape fiecarui proiect creativ. Lucrati pe mai multe desktop-uri si dispozitive mobile pentru a crea și îmbunătăți arta fotografică, design-uri de website-uri si aplicatii mobile, 3D artwork, videoclipuri și multe altele.
8 versiuni, intre 152 si 171 RON.
Adobe Photoshop Elements 14
Surprindeți momentul acum. Perfectionati fotografia mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Peisaje pentru tabletă. Portrete prezentabile. Iei mai multe fotografii decât oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Adobe Photoshop Elements 14 va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 451 RON.
Adobe Photoshop Elements 14 & Premiere Elements 14
Surprindeți momentul acum. Perfectionati fotografia sau momentele video mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Scene pe tableta. Portrete prezentabile si filmare action-cam. Fotografiezi si filmezi mai mult decat oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Photoshop Elements & Premiere Elements va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 680 RON.
Adobe Photoshop Lightroom 6
Sporeste-ti și perfectioneaza-ti fotografia oriunde. Cu Lightroom, fotografia ta merge incotro mergi si tu. Organizați, editați și partajați fotografiile de oriunde - de pe computer, web, pe iPad sau iPhone, și pe dispozitivele Android. Totul este fotografia ta. Toate într-un singur loc.
3 versiuni, intre 136 si 593 RON.
Adobe Premiere Elements 14
Surprindeți momentul acum. Realizati un film grozav mai tarziu. Clipuri cu Smartphone-ul. Scene cu tableta. Action-cam si filmare la indemana. Filmati mai mult decat oricand inainte. Concentreaza-te pe amintiri - Premiere Elements va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 451 RON.
Adobe Stock Large
Adobe Stock este un serviciu ce oferă designerilor și întreprinderilor cu acces la 50 de milioane de fotografii, materiale video, ilustratii de înaltă calitate, și grafică vectorială, fără drepturi de autor pentru toate proiectele lor creative. Serviciul Adobe Stock este construit chiar în aplicațiile preferate Adobe de pe desktop, cum ar fi Photoshop CC, Illustrator CC, și InDesign CC, astfel încât să puteți căuta, naviga și adăuga active în Bibliotecile Creative Cloud, și să obțineti acces instantaneu la bunurile dvs. de pe desktop și dispozitive mobile. Puteți achiziționa Adobe Stock pe bază de necesități ca un singur activ, sau puteți achiziționa un abonament multi-activ. Un număr de pachete de abonament sunt disponibile.
8 versiuni, intre 819 si 913 RON.
Adobe Stock Small
Adobe Stock este un serviciu ce oferă designerilor și întreprinderilor cu acces la 50 de milioane de fotografii, materiale video, ilustratii de înaltă calitate, și grafică vectorială, fără drepturi de autor pentru toate proiectele lor creative. Serviciul Adobe Stock este construit chiar în aplicațiile preferate Adobe de pe desktop, cum ar fi Photoshop CC, Illustrator CC, și InDesign CC, astfel încât să puteți căuta, naviga și adăuga active în Bibliotecile Creative Cloud, și să obțineti acces instantaneu la bunurile dvs. de pe desktop și dispozitive mobile. Puteți achiziționa Adobe Stock pe bază de necesități ca un singur activ, sau puteți achiziționa un abonament multi-activ. Un număr de pachete de abonament sunt disponibile.
8 versiuni, intre 149 si 187 RON.
Adobe Technical Communication Suite 2015
Livreaza conținut captivant, pentru audienta globala, pe mai multe platforme și dispozitive mobile. Adobe Communication Technical Suite (editia 2015) este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
8 versiuni, intre 136 si 9236 RON.
CorelDRAW Graphics Suite X7
Software design grafic cuprinzător cu un aspect proaspăt, instrumente noi „must-have” și caracteristici cu îmbunătățiri majore, CorelDRAW Graphics Suite X7 deschide o lume de noi posibilități creative. Am proiectat mai multe spații noi de lucru, care reflectă fluxul tau de lucru, astfel că totul este bine acolo unde aveți nevoie de acesta, atunci când aveți nevoie. Fie că faceţi proiectare grafică și layout-uri, editare de fotografii sau proiectare de site-uri, această suită completă de software de design grafic vă ajută să vă proiectați in felul dorit.
4 versiuni, intre 502 si 4201 RON.
Adobe Freehand
Folositi FreeHand MX pentru un design creativ, realizarea de “povesti”, producerea de documente si editarea acestora cu un set de elemente de design foarte creative. Poate adapta design-urile dumneavoastra foarte usor, atat pentru printat, cat si internet sau Adobe Flash.
11 versiuni, intre 136 si 2441 RON.
Xara 3D Maker 7
Xara 3D Maker este instrumentul Numarul 1 pentru creatie uimitoare, grafice web 3D de calitate profesionala. Ideal atat pentru pozitiile 3D si titluri, statice cat si animate, logo-uri si butoane, perfect pentru pagini web, mailshots si prezentari online.
2 versiuni, intre 83 si 167 RON.
Xara Designer Pro 7
Xara Designer Pro este varful gamei de produse si include toate caracteristicile si template-urile din Web Designer 7 Premium si Designer Foto & Graphic 7. Plus, aceasta adauga celelalte functii de care au nevoie creatorii profesionisti, inclusiv suport pentru PDF / X, PANTONE ® si separatii de culoare, suport procesor multi-core pentru viteza suplimentara, filtre imbunatatite de import / export, o versiune profesionala a instrumentului photo panorama si multe altele.
Pret: 1247 RON
Xara Photo & Graphic Designer 7
Xara Photo & Graphic Designer 7 este pur si simplu cea mai buna valoare si cel mai rapid all-in-one pachet de grafica ce il veti gasi. Pentru desene sau lucrul cu fotografie, imprimare sau grafica web, e alegerea perfecta.
Pret: 371 RON
Xara Web Designer 7
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website.
Pret: 208 RON
Xara Web Designer 7 Premium
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website. Xara Web Designer Premium ofera caracteristici avansate web design.
2 versiuni, intre 167 si 417 RON.
  

Producatori Grafica

AdobeCorelAutodeskacdseeXara
software

Categorii software